Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Yeah%252C%2BBaby%2521.jpg

yyyyyyeeeeeeaaaaaaahhhhhhh

bbbbbbaaaaabbbbyyyyyyyyyy!!!!!

κοριτσακι μου, ολα καλα τωρα... θα παρεις τα τηλεφωνα στους γιατρους απευθειας!!! θα κανεις ο,τι σου λενε!!! μην ακουσω βλακειες για δουλειες, κλπ!!! θα σε δειρω... και ολα θα πανε σουπερ!!! ενα θα σου πω... εχω ανατριχιασειιι... κλαινε τα ματια μου κι ο μιχαλιος μου ρτυπαει απαλα και ηρεμα τα πατουσακια του συνεχεια!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ααααα.... και τσιμουδια σε οοολλλοοουυυςςςς τους "καλοθελητες"!!! και πρωτα απ ολους στην "καλη σου πεθερουλα".... μακρυα!!! μονο εσυ, ο αντρας σου κι αυτοι που σ αγαπουν αληθινα και δεν θα ζηλεψουν η δεν θα σε στρεσσαρουν...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Yeah%252C%2BBaby%2521.jpg

yyyyyyeeeeeeaaaaaaahhhhhhh

bbbbbbaaaaabbbbyyyyyyyyyy!!!!!

κοριτσακι μου, ολα καλα τωρα... θα παρεις τα τηλεφωνα στους γιατρους απευθειας!!! θα κανεις ο,τι σου λενε!!! μην ακουσω βλακειες για δουλειες, κλπ!!! θα σε δειρω... και ολα θα πανε σουπερ!!! ενα θα σου πω... εχω ανατριχιασειιι... κλαινε τα ματια μου κι ο μιχαλιος μου ρτυπαει απαλα και ηρεμα τα πατουσακια του συνεχεια!!!

χαχαχαχα τι φατσα!!!Πηρα τηλ την γιατρο μου και μου ειπε να κανω μια χοριακη την δευτερα μιας και ειναι η μερα της καταραμενης και στην συνεχεια να την παρω να της πω.Αλλα εκανα δυο τεστ ενα το πρωι και ενα τωρα θετικα και τα δυο!!!οποτε ποσο λαθος μπορει να ειναι ??Προς το παρον δεν το εχω δεσει απλα εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου απο τον φοβο και το αγχος!γιατι οπως ξερεις και εσυ πολυ καλα , οταν ξερεις εχεις πιο πολυ αγχος ενω στην πρωτη εισαι πιο ανεμελη!!Πηρα και την αιματολογο και μου ειπε να κανω απο σημερα ηπαρινες απο την στιγμη που ειναι θετικο το τεστ δυο φορες οποτε ειμαστε οκ!!Ευτυχως ειχα ηπαρινες που ειχε παρει 10 παραπανω μετα τον τοκετο απο λαθος μου ειχε γραφει η γιατρος και ετσι εχω!!Οποτε αυριο ταξιδακι αθηνα και ΧΑΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΡΑ που λενε και στην Σαλονικα!!(ο Αντρας μου κλαιει σαν μικρο παιδι κοριτσια....σπαραξε η καρδια μου ποσο πονο κρατουσε μεσα του το μαναρι μου...)

Κατια μου Σ'ευχαριστω...νομιζω 7 του μηνα θα γεννησεις δεν ξερω γιατι its a feeling!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλησπεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΚΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ανατριχιασα!!!!!!!!!!!!! τι υπεροχα νεα ειναι αυτα??????????? μπραβοοοοο!!!!! με το καλο κ ηρεμααα ολα!!!!!! αχ χαρικα λες κ ειμαι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

χαχαχαχα τι φατσα!!!Πηρα τηλ την γιατρο μου και μου ειπε να κανω μια χοριακη την δευτερα μιας και ειναι η μερα της καταραμενης και στην συνεχεια να την παρω να της πω.Αλλα εκανα δυο τεστ ενα το πρωι και ενα τωρα θετικα και τα δυο!!!οποτε ποσο λαθος μπορει να ειναι ??Προς το παρον δεν το εχω δεσει απλα εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου απο τον φοβο και το αγχος!γιατι οπως ξερεις και εσυ πολυ καλα , οταν ξερεις εχεις πιο πολυ αγχος ενω στην πρωτη εισαι πιο ανεμελη!!Πηρα και την αιματολογο και μου ειπε να κανω απο σημερα ηπαρινες απο την στιγμη που ειναι θετικο το τεστ δυο φορες οποτε ειμαστε οκ!!Ευτυχως ειχα ηπαρινες που ειχε παρει 10 παραπανω μετα τον τοκετο απο λαθος μου ειχε γραφει η γιατρος και ετσι εχω!!Οποτε αυριο ταξιδακι αθηνα και ΧΑΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΡΑ που λενε και στην Σαλονικα!!(ο Αντρας μου κλαιει σαν μικρο παιδι κοριτσια....σπαραξε η καρδια μου ποσο πονο κρατουσε μεσα του το μαναρι μου...)

Κατια μου Σ'ευχαριστω...νομιζω 7 του μηνα θα γεννησεις δεν ξερω γιατι its a feeling!!

κανε το σταυρο σου, την προσευχη σου και ολα θα πανε καλα!!! ΑΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΠΗΓΑΣΙΟΥ, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ & ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΩΝ σημερα!!! μεγαλη η Χαρη Τους! να στα φερουν ολα ακινδυνα, πηγαια, ελπιδοφορα και ανεμποδιστα!!! γι αυτο σου ειπα να παρεις τηλ γιατρους, γιατι οι ηπαρινες σου πρεπει να ξεκινησουν πριν καν την καθυστερηση! αντε μαρκελλακι μου! πες του γιατρου, χαλαρα!!! ολα θα τα φερει η Παναγια ομορφα πια!!! πιστη! πιστη! και παλι πιστη!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

βαλε μια κορδελα κ εσυ στην κοιλια σου απο την παναγια!!! κ στα 3 παιδια βαζω στο γιο μου ειδα αιμα κ απο τοτε την βαζω καθε φορα!!!! οπως λεει κ η κατια πιστη κ σταυρωνε την κοιλια σου!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κατια το μιχαλακι τελικα ειναι πολυ γουρλιδικο!!!!!!!! πολυ χαρικα μπραβο μπραβο μπραβοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι, ριτσακι μου!!! να ναι τυχερος και να φερνει σε ολους γυρω του ευλογια... νιωθω οπως ενιωσα τοσους μηνες πριν, οταν ειδα το δικο μου θετικο τεστ!!! αντε, αντε η επομενη η ελενιτσα μας!!! οποτε θελει και νιωσει ετοιμη!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μακαρι, ριτσακι μου!!! να ναι τυχερος και να φερνει σε ολους γυρω του ευλογια... νιωθω οπως ενιωσα τοσους μηνες πριν, οταν ειδα το δικο μου θετικο τεστ!!! αντε, αντε η επομενη η ελενιτσα μας!!! οποτε θελει και νιωσει ετοιμη!!!

μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

βαλε μια κορδελα κ εσυ στην κοιλια σου απο την παναγια!!! κ στα 3 παιδια βαζω στο γιο μου ειδα αιμα κ απο τοτε την βαζω καθε φορα!!!! οπως λεει κ η κατια πιστη κ σταυρωνε την κοιλια σου!!!!!

συμφωνω!!! κι εγω τη φοραω... και θα την βγαλω αφου παρω το αστερι μου αγκαλια!!! και εννοειται θα την κρατησω για το επομενο...;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εσυ κατια πως εισαι???

καλα ειμαι!!! ο μιχαλιος μου κλωτσαει κι ολα καλα!!! μονο το βραδυ με πονανε οι γοφοι μου, τα ισχια, τα γονατα, οι αστραγαλοι... καταλαβαινεις! οπως πεφτει το βαρος στο γοφο πιανεται ολο το ποδι... αλλα δεν παραπονιεμαι!!! εντομεταξυ η κοιλια μου φαινεται ακομα πιο μεγαλη σημερα!!!;);):tongue::tongue::D:D τελεια....;);)

εσυ? σκ θα χαλαρωσετε λιγο? ή με τα παιδια θα τρεχεις παλι? κρατα δυναμεις...:rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλα ειμαι!!! ο μιχαλιος μου κλωτσαει κι ολα καλα!!! μονο το βραδυ με πονανε οι γοφοι μου, τα ισχια, τα γονατα, οι αστραγαλοι... καταλαβαινεις! οπως πεφτει το βαρος στο γοφο πιανεται ολο το ποδι... αλλα δεν παραπονιεμαι!!! εντομεταξυ η κοιλια μου φαινεται ακομα πιο μεγαλη σημερα!!!;);):tongue::tongue::D:D τελεια....;);)

εσυ? σκ θα χαλαρωσετε λιγο? ή με τα παιδια θα τρεχεις παλι? κρατα δυναμεις...:rolleyes:

ασε κουραση αυτες τις ημερες κατα τελειωνουμε ομως τα παιδια χειροτερα εχουν ξεφυγει δεν ειμαι καθολου ηρεμη φωναζω παρα πολυ!! κ εμενα σημερα με ποναει η μεση μου κ η πλατη μου νιωθω κ εγω οτι μεγαλωσε η κοιλια κ σα να εχει χαμηλωση λιγο μπορει να ειναι κ η ιδεα μου δεν ξερω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ασε κουραση αυτες τις ημερες κατα τελειωνουμε ομως τα παιδια χειροτερα εχουν ξεφυγει δεν ειμαι καθολου ηρεμη φωναζω παρα πολυ!! κ εμενα σημερα με ποναει η μεση μου κ η πλατη μου νιωθω κ εγω οτι μεγαλωσε η κοιλια κ σα να εχει χαμηλωση λιγο μπορει να ειναι κ η ιδεα μου δεν ξερω..

κι εμενα κατεβηκε καπως... μιση παλαμη κατω απο το στηθος ειναι σχεδον αδεια...πλησιαζει η ωρα φυσικα! αλλα γινονται ολα απτη μια μερα στην αλλη... υπομονη με τα αστερακια σου! σε καταλαβαινω και σε θαυμαζω! αλλα να προσεχεις και τη ριτσα!!! τα νευρα, η πιεση, το ζαχαρο... καραδωκουν στην εγκυμοσυνη! υπομονη!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Ριτσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Ευχαριστωωωωωωωωωωωω!!! ασε ασε ο αντρας μου πηγε και πηρε και ακομα ενα τεστ λεει να το κανουμε αυριο πρωι-πρωι πριν παμε αεροδρομιο για να μου κανει και την ενεση!Ειπε η αιματολογος καθε μερα 5.30 το πρωι να την κανω!!

Αχ μεγαλη η χαρη τους και αυριο που θα ειμαι αθηνα θα παρω μαζι μου την εικονα της μαμας μου , που τις την ειχα φερει οταν ζουσε απο την Παναγια της Τηνου και την ειχε παντα μαζι της στα δυσκολα...Ηταν να ερθουν ετσι και πολυ χαιρομαι που θα κανω χοριακη στην αθηνα και θα ειμαι κοντα στα αδερφια μου...Μεγαλη η χαρη της...

Παω να ετοιμασω την βαλιτσουλα μου κοριτσαρες και θα σας ενημερωνω απο το κινητο!!

Κατια σε παρακολουθω ε!!!

Ριτσακι και εσυ παρτο λιγο χαλαρα λιγο σου εμεινε...

Φιλακια σε ολες και καλο σαββατοκυριακο να εχουμε!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...