Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

αληθεια ΚΑΤΙΑ αν κρινω απο το ανηψακι μου που εχει γενεθλια την Κυριακη κ γινεται 7 χρονων ειναι πολυ ανεξαρτητα....αλλα κ πολυ χαδιαρικα....!!τουλαχιστον μαζι μου ο μικρος ειναι μεσα στα χαδια...κ με προσεχει οσο ποτε...ολη την ωρα χαιδευει την κοιλιτσα...μιλαει στο μωρουλι....με συνοδευει παντου....βεβαια λεει οτι θα ηθελε ξαδερφουλα για να την προσεχει κιολας...αλλα κ ο ξαδερφουλης λεει θα ειναι ολα τα λεφτα αφου θα ψαρευουν μαζι κ θα παιζουν μπαλιτσα κιολας...κ ολαααα!!:D:D

το αγορακι μου!!! μπραβο του... ειναι ανεξαρτητοι λεει, αλλα επειδη εχουν ανασφαλειες και φοβους, δενονται πολυ και αληθινα με τους δικους τους ανθρωπους! ειδικα για τα αγορια λεει οτι ειναι σχεδον "ερωτευμενα" με τη μαμα τους, αλλα δεν θελουν ποτε να τα πεις μαμοθρεφτα! γι αυτο και κανουν διαφορα... αλλα αφοσιωνονται στη μανουλα! μεγαλωνοντας βεβαια... επειδη ειναι ερωτιλοι... αλλαζει αυτο! αλλα παντα τη σεβονται και την αγαπουν, αρκει να το αξιζει! καταλαβες τι εχω να περασω... εναν ατελειωτο "ερωτα" με δοκιμασιες και τεστ πιστης και αφοσιωσης! αααχχχ, μιχαλη μου! ηδη δηλωνω ερωτευμενη!!!;):D:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωχχχχ αληθεια λες κατια???

την κατσαμε....αχαχααχ!!!

κ η κουμπαρα μου...κ η μαμα μου κ ο γιατρος μου λενε οτι κλωτσαει γερα κ συνεχεια κ ο γιατρος απο τον 1ο υπερηχο που φαινοταν ανθρωπακι μου ελεγε οτι ειναι υπερκινητικο.....φτου φτου....ελεγα να μην το ματιασω...αχαχαχα....την πατησαμε......θα βγει το υδροχοακι μας μεσα στην τρελα...αχαχα....!:P

παρε μια γευση για το τι σημαινει υδροχοακι:

Τα Υδροχοάκια είναι ίσως τα πιο εξελιγμένα νοητικός παιδιά του ζωδιακού. Έχουν μια δική τους φιλοσοφία ζωής από την… κούνια αυτά τα ξεχωριστά παιδιά του Ουρανού (του κυρίαρχου πλανήτη του ζωδίου) και ένα μυαλό που πραγματικά θα σας εκπλήξει από πολύ νωρίς. Από βρέφη βιώνουν σταθερά μια δική τους πραγματικότητα και βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι θα τα ήθελαν όλα αλλιώς. Για τα μικρά, έστω και εάν είναι νωρίς για να το εκφράσουν, τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Για τα Υδροχοάκια η αντιλογία είναι ο κύριος τρόπος έκφρασής τους. Σπάνια, αν όχι ποτέ, δέχονται κάτι έτσι όπως ειπώθηκε, και ακόμη πιο σπάνια το εφαρμόζουν. Αν αυτή η τάση τους δεν τιθασευτεί από νωρίς, το πιο πιθανό είναι, μεγαλώνοντας, να μην μπορούν να επικεντρωθούν σε έναν στόχο και να τον πραγματοποιήσουν, διότι θα αμφισβητούν τα πάντα και θα τα ανατρέπουν. Περιορίστε, λοιπόν, τις… ανατρεπτικές διαθέσεις του μικρού σας και φροντίστε να το προσγειώνετε σε κάθε περίπτωση. Μην προσπαθήσετε να καταστείλετε την ανεξαρτησία του με βίαιο τρόπο, γιατί μάλλον θα βρεθείτε μπροστά σε επανάσταση. Συζητήστε μαζί του, αναλύστε του τις απόψεις σας και αφήστε τον μικρό σας φιλόσοφο να σας πει κι αυτός τη δική του άποψη. Άλλωστε, το μικρό έχει τεράστια ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί σας και ακόμη περισσότερο να συνεργαστεί. Δώστε του από νωρίς μια θετική κατεύθυνση σκέψης. Βοηθήστε το να κατανοήσει πως οι θεωρίες μπορεί να είναι καλές αλλά υπάρχουν και πρακτικές ανάγκες. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο των ομάδων και των φίλων. Το μωρό σας είναι, μαζί με τους Ζυγούς και τους Διδύμους, από τα πιο κοινωνικά και αγαπητά παιδιά του ζωδιακού. Έχει έμφυτη την τάση της προσφοράς στους άλλους και, πολλές φορές, η προσφορά του φτάνει στην υπερβολή. Είναι τα παιδιά που μεγαλώνοντας (ειδικά αν έχουν πλανήτες στο γειτονικό ζώδιο των Ιχθύων) γίνονται οι σωτήρες των φίλων και των δικών τους, σε σημείο να παραμελούν τον εαυτό τους. Έχουν έναν εξαιρετικό τρόπο να προσεγγίζουν τα προβλήματα των άλλων και να βρίσκουν λύσεις, γι’ αυτό και γίνονται περιζήτητα. Αγαπούν τους πάντες με μια απρόσωπη αγάπη. Από μικρά όλοι τα θεωρούν εγκεφαλικά παιδιά με δυνατό μυαλό και επειδή με το μυαλό τους κερδίζουν την επιβεβαίωση, γι’ αυτό και το αναπτύσσουν σε υπερβολικό βαθμό. Μάθετε στο Υδροχοάκι σας είναι ότι ευφυΐα είναι «θείο δώρο», αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι να μπορεί να αγαπά και να αγαπιέται.

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ναι ναι το εχω διαβασει...κ για το δικο μας πριγκηπακι αλλα για το βαφτηστηρι μου...η αληθεια ειναι πως αν κρινω απο τον ξαδερφο μου κ απο την αδερφη της κουμπαρας μου κ απο τον κουμπαρο μου ειναι πολυ διαφορετικα ατομα απο ολα τα υπολοιπα που γνωριζωωωω...!!

αχχχχ...!!ταξιδευω ηδη στο μελλον....!!ονειρευομαι...:D:D:D

οσο για τους Σκορπιους ομολογω οτι η αγαπη που νιωθουν για την μαμα τους απο τα ατομα που ξερω απο το πιο μικρο μεχρι το πιο μεγαλο ειναι απεραντη κ τελειως ξεχωριστη...!!τυχερηηηηηηηηηηηηηη!!!:)

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

αληθεια κατεβηκα διαλειμμα...κ εσκασα....!!ο ηλιος καιει πραγματικα...αφου πηρα τον αμορε τηλεφωνο κ του λεω καλο καλοκαιρι...κ να φανταστειτε οτι Κυριακη ελεγα να κατεβασω χειμωνιατικα του αμορε(γιατι με ρωτησε η πεθερα ποτε θα τα κανω??οχι για να με βοηθησει βρεεεεε κοριτσια για να ξερει η γυναικα....report..) κ να τακτοποιησω τα καλοκαιρινα του αμορε για να ειναι ετοιμα για το σπιτι το καινουριο...με την βοηθεια του αμορε φυσικα...!!κ τα δικα μου θα τα εκανα τον Δεκεμβρη που θα εβγαινα σε αδεια....!

Jr39p2.png

αληθεια κατεβηκα διαλειμμα...κ εσκασα....!!ο ηλιος καιει πραγματικα...αφου πηρα τον αμορε τηλεφωνο κ του λεω καλο καλοκαιρι...κ να φανταστειτε οτι Κυριακη ελεγα να κατεβασω χειμωνιατικα του αμορε(γιατι με ρωτησε η πεθερα ποτε θα τα κανω??οχι για να με βοηθησει βρεεεεε κοριτσια για να ξερει η γυναικα....report..) κ να τακτοποιησω τα καλοκαιρινα του αμορε για να ειναι ετοιμα για το σπιτι το καινουριο...με την βοηθεια του αμορε φυσικα...!!κ τα δικα μου θα τα εκανα τον Δεκεμβρη που θα εβγαινα σε αδεια....!

κι ακουσα οτι μεχρι 9 νοεμβρη, που εχουν εγκυρη προβλεψη, δινουν εως 27 βαθμους στην αττικη!!!:shock::shock::shock: τελικα λαθος θα ναι η βαλιτσα μου! θα το σκασω το μωρο... η δε θα του βαλω την φορμα εξοδου και θα βαλω κουβερτουλα... αααα... κι εγω ελεγα να περασει ο οκτωβρης να χειμωνιασει λιγο! μμμμμ.....:evil::evil::evil:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

axaxaxaxa...!!θα κανουμε παραγγελια την μερα που βγαινεις απο το μαιευτηριο να εχει κρυοοοο...για να του βαλεις οτι εχεις στην βαλιτσα....!!αχαχαχαχα!!λοιπον εγω χαιρετω σιγα σιγα....παω σπιτι να κανω καμια δουλεια....μεχρι να σχολασει ο αμορες να παμε στην πεθερουλα του οπως λεει να φαμε ολοι μαζι...!!κ μετα δουλειες οι αντρεςςςς......!κ εμεις οτι μπορουμε...!!!:Pαν τα καταφερω θα ξαναμπω αλλιως μπορει να χαθω λιγο το σκ...!1γειαααααααααααααααααααααααα!!!

Jr39p2.png

κι ακουσα οτι μεχρι 9 νοεμβρη, που εχουν εγκυρη προβλεψη, δινουν εως 27 βαθμους στην αττικη!!!:shock::shock::shock: τελικα λαθος θα ναι η βαλιτσα μου! θα το σκασω το μωρο... η δε θα του βαλω την φορμα εξοδου και θα βαλω κουβερτουλα... αααα... κι εγω ελεγα να περασει ο οκτωβρης να χειμωνιασει λιγο! μμμμμ.....:evil::evil::evil:

Όντως έχει απίστευτη ζέστη! Εγώ κάθομαι στο γραφείο με το κοντομάνικο και είναι 2 Νοεμβρίου! Έλεος! Αφού έχεις βάλει στη βαλίτσα διάφορα ρουχαλάκια, το πολύ πολύ να το έχεις μόνο με το φορμάκι! Απλά θα τα κουβαλάς τζάμπα αλλά τι να κάνουμε...

Χτες γυρνούσα από τη δουλειά και είχε απίστευτη κίνηση γιατί είχε κλείσει πάλι το κέντρο λόγω πορείας και σήμερα επίσης γιατί δεν είχε μετρό και ηλεκτρικό και σκεφτόμουν τι θα κάνουμε αν μας πιάσουν οι πόνοι και κολλήσουμε πουθενά στην κίνηση! Εγώ πρέπει να περάσω από κέντρο για να πάω στο μαιευτήριο! :shock: Μην γεννήσω στο αυτοκίνητο!:?:?

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια!!!!!!!!!

τι κανετε;;; τα μωρακια ολα καλά;;;

σημερα πηγαμε για μια ερευνα αγορας για ζιπουνακιαα, πηραμε μια τριαδα, αλλά μετα απο πολύ ψαξιμο, βρηκα το μπιμπερο medela calma. 22 ευρω εκανε, αλλά δεν πειραζει.

σε λιγο θα φυγω για σ/κ στο πατρικό μου!!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

τι κανετε κοριτσια?εγω πριν κανα μισαωρο σηκωθηκα τελικα απτο κρεβατι γιατι η κορουλα μου κλωτσουσε δυνατα και ηθελα να την απολαυσω.ετσι καθομουν κινητη και ειχα και το χερι μου πανω στην κοιλια μου και την απολαμβανα!

σηκωθηκα που λετε να ταισω τα γατια μου και τρυπωσε το ενα μεσα στο σπιτι(δεν τα αφηνω πλεον μεσα απο τοτε που μετακομισαμε)εχουν απεριοριστο χωρο ασφαλη για βολτες,και τρυπωσε που λετε μεσα και εκανα αμαν να τον βγαλω.τσιριζα και του φωναζα γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να με ακουσει,αν ηταν ο αντρας μου εδω θα ειχε φυγει τρεχοντας ο γατος.τον φοβουνται!με το ζορι τον βρηκα και τον εβγαλα.θελει κρεβατι για να κοιμηθει ο ατιμος!πολυ κακομαθημενος.τωρα εχει ανεβει στο παραθυρο και με κοιταει με ενα υφος "λυπησου με"!!!δεν τον αντεχω αλλο.δε μαφηνει να κοιμηθω,ερχεται εξω απτην κρεβατοκαμαρα και νιαουριζει και με ξυπναει!ολη νυχτα!τα νευρα μου κοριτσια,γατοκτονος θα γινω.η αλλη η γατα ειναι πιο ανεξαρτητη.ελεος.ενα χρονο εχω μετακομισει.ποτε θα συνηθισει??η το αλλο?τι κανουν και τα δυο?οποτε βρουν ανοιχτη πορτα σε γειτονικο σπιτι μπαινουν μεσα κρυφα,βρισκουν την κρεβατοκαμαρα και ανεβαινουν και κοιμουνται στα κρεβατια τους!εχω φαει κραξιμο!και δικαιο εχουν οι ανθρωποι!

κατια μου αλλη μια μερα περασε!απο τοτε που μετραω αναποδα για σενα περνανε γρηγορα και οι δικες μου οι μερες!!χαχαχα.οταν θα μας λες και τα κατορθωματα του γιοκα σου τοτε ειναι που θα περναει και για μας ο καιρος νερακι!!

6KuQp2.png

καλως τες, real thing και eleni!!!

kat32, η κινηση ειναι δραμα! αλλα αλοιμονο πια... δεν θα αφησουν την εγκυο να περασει? αντε καλε... μια χαρα θα φτασεις! ολα καλα θα ναι... θα χει κρυο τοτε και θα καθονται σπιτια τους ολοι οι "διαδηλωτες", "απεργοι".....sorry κιολας, αλλα δεν το χω με την ταλαιπωρια που τραβαμε...:evil:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

το μαρκελακι ειδα κατεβαινει αθηνα? αντε, βρε κοριτσι! ελα στον "αυγουστο"... 25 βαθμους εχουμε σημερα!!!

ναι ναι ερχομαι στας αθηνας να δω τους δικους μου!!Πηγα jumbo ψωνισα για τα ανιψια!ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΗΡΑ ΤΕΣΤ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗΝ ΜΕ ΓΛΩΣΟΦΑΝΕ!!

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!

ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΑΝΑΣΑ ΝΙΩΘΩ!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...