Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλημερα κατιααααααα...!!ειναι κ ο καιρος χαλια με την υγρασια κ μπορει να πονας κ γι αυτο...αλλα εσυ χαλαραααα....!!περπατημα δεν θα ξεκινησεις εσυ καθολου??απαγορευμενο πληρως??

οσο για την καμπυλη...δεν ξερωωωωω.....στο διαγνωστικο μου ειπαν οτι ειναι μια χαρα...τωρα τα υπολοιπα την Δευτερα το μεσημερι....:P:p

κ να μου πει κομμενα τα ΓΛΥΚΑ θα τα κοψω....οτι ειναι για το μωρουλι καλυτερα.....οσο περναει ο καιρος αγχωνομαι κ πιο πολυυυυ..!!γιατιιιιιιιιιι????

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κατιααααααα...!!ειναι κ ο καιρος χαλια με την υγρασια κ μπορει να πονας κ γι αυτο...αλλα εσυ χαλαραααα....!!περπατημα δεν θα ξεκινησεις εσυ καθολου??απαγορευμενο πληρως??

οσο για την καμπυλη...δεν ξερωωωωω.....στο διαγνωστικο μου ειπαν οτι ειναι μια χαρα...τωρα τα υπολοιπα την Δευτερα το μεσημερι....:P:p

κ να μου πει κομμενα τα ΓΛΥΚΑ θα τα κοψω....οτι ειναι για το μωρουλι καλυτερα.....οσο περναει ο καιρος αγχωνομαι κ πιο πολυυυυ..!!γιατιιιιιιιιιι????

να στα κοψει εντελως αποκλειεται... θα σου βαλει ενα οριο! εγω εχω ραντεβου την τεταρτη (38εβδ+2ημ) οποτε μου ειπε αν με δει και ολα καλα με το βαρος του μπεμπη (θελαμε να φτασουμε στα 3κιλα σχεδον) θα μου πει και για περπατημα, βολτες, κλπ... απλα δεν ξερω αν θα μπορω...:cry::cry::cry: δεν ειναι απτην υγρασια... πιανεται το γοφο μου οπως κοιμαμαι και μετα προχωραει προς τα γονατα και με το περα δοθε στην τουαλετα κανω "κρακ" παντου απτη μεση καιι κατω... γονατα, ισχια, αστραγαλους... αστα! αλλα σε 2-3 εβδ μαξιμουμ θα μου λειπουν ολα, ακομα κι αυτα!!! ολες οι εγκυουλες αγχωνομαστε ολο και πιο πολυ προς το τελος! μην χαλας ομως τη διαθεση σου!!! ολα θα γινουν, με λιγη βοηθεια, λιγη δουλιτσα, λιγο ενστικτο!!! τοσες μαμαδες μεγαλωσαν παιδακια... εχεις και τη μανουλα σου, οποτε μην σε αγχωνει τιποτα! κι εγω ετσι σκεφτομαι, για να αγχωνομαι λιγοτερο...;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Πότε προλάβατε πάλι κι αρχίσατε για τις πεθερές???

Εγώ αποφασίσει να μην ασχολούμαι πια για να μη συγχίζομαι...

(Στους πεθεροαγώνες η δική μου είναι φαβορί για το πρωτάθλημα).

Το θέμα είναι ότι κατά καιρούς ασχολείται αυτή!

Όσο κι αν προσπαθώ να τα βάζω από το ένα αυτί και να τα βγάζω από το άλλο... τα καρφάκια της δεν μπορώ να τα αποφύγω... και πονάνε τα άτιμα.

Αχ, δε βαριέσαι...

Οι Κρητικιές κορίτσια είναι όντως από τις χειρότερες (το λέω εγώ που είμαι Κρητικιά πάππου προς πάππο)

Αλλά και οι Κυπραίες είναι... (Κυπραία η δικιά μου) όλα τα λεφτά!

ΟΛΑ τα ξέρουν. ΑΥΤΕΣ κ μόνον ΑΥΤΕΣ. Κι ανακατώστρες...

Εμ δεν μπορούσε να μου τύχει Κρητικιά που ήξερα να την αντιμετωπίσω... μούκατσε Κυπραία για να γίνεται παιχνίδι...

Δωρεά στη Δημόσια τράπεζα φύλαξης βλαστοκυττάρων και ομφαλοπλακουντιακού αίματος του Εθνικού οργανισμού μεταμοσχεύσεων.

Δεν κοστίζει τίποτα, μπορεί να σωθεί κάποιος από αυτά και μπορεί το παιδάκι σου αν βρεθεί σε δύσκολη θέση να χρησιμοποιήσει από κάποιο συμβατό δότη και να σωθεί.

Στις ιδιωτικές τράπεζες φύλαξης πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά για να κρατήσουν του παιδιού σου μόνο για το παιδί σου (που σίγουρα θα είναι συμβατά), αλλά όταν έρθει η ώρα να χρησιμοποιηθούν κανένας γιατρός δεν θα δεχθεί να τα χρησιμοποιήσει γιατί κατά πάσα πιθανότητα αφού "έβγαλαν πρόβλημα" θα ξαναβγάλουν.

Εσένα η πεθερά σου μάλλον σε φοβάται επειδή είσαι Κρητικιά!!!

Αλλά αυτό με τις κουνιάδες νομίζω έχει όλο το ζουμί.

Στη δικιά μου περίπτωση πχ, ξέρω ότι όσο η κόρη της είναι μίζερη και δυστυχισμένη, εγώ θα είμαι το "κόκκινο πανί".

Δεν το υποθέτω απλώς, το λέει και η ίδια και δεν μπαίνει καν στον κόπο να συγκαλυφθεί:

Θεωρεί ότι σε μένα όλα μου πάνε καλά γιατί έτυχε να γνωρίσω το γιο της (από μόνη μου ήμουν άχρηστη έτσι???) ενώ η κόρη της είναι δυστυχισμένη γιατί ήταν άτυχη κι αυτός που γνώρισε δεν της αξίζει κλπ κλπ κλπ

αχαχχχαχαχχα....ακομα γελαω...το ζουμι ειναι οι κουνιαδες σου λεω...μου'λεγε η μανα μου απο μικρη "να βρεις αντρα που να εχει αδερφια οχι αδερφες" και να που εκατσε κι εχω τον καλυτερο κουνιαδο ever!! Οπως και να το κανεις η κορη ειναι καλυτερη απο τη νυφη...αλλα υπαρχουν και περπτωσεις που κουνιαδα και νυφη ειναι κολλητες και θαβουν τον αντρα αχχαχα!!

Αχ κοριτσια εκανα ενα καταναλωτικο οργιο για μενα, ε μα πια μπουχτισαμε στα μωρουδιακα...πηρα φορμιτσα τζουζι (που τσουζει..αλλα τεσπα..) και παπουτσακια αθλητικα απο κεινα που και καλα σε κανουν να καις θερμιδες οταν περπατας!!Αχαχχαχαχαχαχ εχω σκασει στα γελια!!! Η γκαστρωμενη με τη τζουζι και τα κοιλα παπουτσια ενα χαρμα οφθαλμων θα ειμαι παλι!!!

Αααα...έκανα κατι μπισκοτακια μαλακα με βρωμη απιθανα ε...χωρις αυγα, τελεια για πρωινο και λιγουρες απογευματινες...ειπα να περιορισω τα γλυκα (τρομαρα μου)...

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημερα ομορφες!!! ...και παλι εδω... εχω πονους...αλλα στα ποδια! χχχαααχχχαααχχχααα στην ξαπλα και νιωθω ολες τις αρθρωσεις χαλια!!! πλησιαζουμε....

barb καλημερα!!! εγω ειχα με 75γρ, νηστειας 76, στα 60' 178 και στα 120' 95... μου χε πει οτι ειναι οκ, αλλα το 178 (εσενα 182) δειχνει μια ταση να ανεβαινει ψηλα οταν το γευμα εχει γλυκα, αμυλα και πολλους υδατανθρακες... οποτε μου ειπε γλυκα 1 στις 15 και τα υπολοιπα με μετρο! δεν δειχνουν προβλημα οι τιμες σου, ειναι μια χαρα, αλλα μπορει να σου κοψει τις μερεντες!!! βεβαια εγω ημουν και σε ακινησια, οποτε ισως φοβοταν κι αυτο και εσενα δε σου πει τιποτα! ολα καλα!!! για τον υπνο με το βαπτιστηρι, με προσοχη για κλωτσιες, κλπ!!! τα παιδακια κανουν αστατο υπνο...

ροδουλα μου, αν το θελει ο Θεος θα ρθει και το 3ο και θα την βρειτε τη λυση!!! καλα να μαστε και αυτα καπως βολευονται...

κατ, συνηθως κατα περιεργο τροπο το φορμακι δεν λερωνεται παντα!!! πως γινεται? δεν ξερω... εγω για τον υπνοσακο μονο σκεφτομαι οτι μπορει να λερωθει σε διαρροη, αλλα γι αυτο πηρα 2! ηταν σετ (αγγλια) στις 32 λιρες περιπου... απλα φορμακια θα δεις οτι θα σου φερουν!!! ειδικα αν ερθουν συναδερφοι στανταρ!!!

ριτσα μου πολλα φιλια σ ολη την οικογενεια!

τελος, απλα επειδη το διαβασα, για να δεις αν το μωρο κρυωννει δεν κοιτας χερακια-ποδαρακια, αλλα ελεγχεις κοιλιτσα! τα ποδαρακια ειδικα μπορει να ναι παγος και το μωρο να σκαει (που δεν πρεπει), οποτε φοραμε πιο χοντρα καλτσακια η κουβερτακι στα ποδια! το ντυσιμο σε επιπεδα, που ειπε κι η κριστυ!!!

Κάτια μου, κοντεύεις! Υπομονή λίγες μέρες ακόμη!

Για τον υπνόσακκο που λες το σκέφτηκα κι εγώ και θέλω να πάρω έναν 2ο γιατί έχω μόνο έναν μέχρι στιγμής. Φορμάκια έχω πάρει ήδη γιατί νόμιζα πως αυτά θα του φοράω κυρίως και δεν έχω τόσα εσωρουχάκια! Αλλά ότι δώρο και να μου φέρουν, μπορώ και να το αλλάξω και να πάρω αυτά που μου λείπουν! Από εσωρουχάκια έχω ήδη 5 μακρυμάνικα και φορμάκια έχω 7 νομίζω...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

μ αρεσει το κολπο σου για λιγοτερο αγχος....αχαχαχα..!θα το εφαρμοσω...!οσο μπορω...!:D

οσο για τα γλυκακια κυριακη κοντη γιορτη θα μου πει κ θα σας πωωωωωωω!!ασε θα του πω να μου τα κοψει κ ας μην εχω τιποτα μπας κ σταματησω να μπουκωνομαι...χαααααχαα...γιατι αλλιως με βλεπω 20 κιλα παραπανω απο αυτα που ημουν...αχαχαχαχα!!

ολα καλα θα ειναι με τον Μιχαλιο σου την τεταρτη κ θα εισαι καλυτερα κ θα περπατας μια χαρουλα...!:D:D

χθες το βραδυ που ξαπλαρα για υπνο ο μπεμπης εδινε ρεσιταλ.....μιλαμε η κοιλια μου πηγαινε περα δωθεεεε.....αφου ο αμορες γελουσε κ εγω του ελεγα σταματα καλο μου λιγακι να κοιμηθει η μανουλιτσα....κ τελικα αποκοιμηθηκα με τις κλωτσιες του....χεχεχε...!κ σημερα με το καλημερα ΚΛΩΤΣΙΕΣΣΣΣ....τωρα εχει κατσει οοοοολος δεξια...κ πεταγεται ενα εξωγκομα στην κοιλιτσα μου..κ εγω γελαω...!!:cool::cool:

μπισκοτακι καλα εκανες κ εκανες κουλουρακια.....ετσι για να κοβουν την πεινα....!!:)

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Κάτια μου, κοντεύεις! Υπομονή λίγες μέρες ακόμη!

Για τον υπνόσακκο που λες το σκέφτηκα κι εγώ και θέλω να πάρω έναν 2ο γιατί έχω μόνο έναν μέχρι στιγμής. Φορμάκια έχω πάρει ήδη γιατί νόμιζα πως αυτά θα του φοράω κυρίως και δεν έχω τόσα εσωρουχάκια! Αλλά ότι δώρο και να μου φέρουν, μπορώ και να το αλλάξω και να πάρω αυτά που μου λείπουν! Από εσωρουχάκια έχω ήδη 5 μακρυμάνικα και φορμάκια έχω 7 νομίζω...

ενταξει εισαι σε φορμακια... φανελακια θες κι αλλα, αλλα μην παρεις τα πολυ μικρα, παιρνε και μεχρι 2-3 μηνων. και για υπνοσακο μην βιαστεις για 2ο! εγω πηρα γιατι ηταν σετ και καλη τιμη... μπορει να σου παρει καποιος ή και να αλλαξεις οπως λες πραγματακια που θα χεις... αν σου φερνουν ομως απο μαγαζια διαφορα... σιγουρα θα θες καποιον να τρεχει για τις αλλαγες!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Μπαρμπούλα, όλες αγχωνόμαστε όσες δεν έχουμε άλλο παιδί! Αλλά θα τα βρούμε όλα, μπορεί να κάνουμε και καμιά κοτσάνα (όχι τίποτα χοντρό, μην ανησυχείς!)! Θα μας βοηθήσουν όμως οι μαμάδες και οι φίλες, καλά λέει η κάτια!

Κάτια, μπορεί να πονάς και επειδή έχεις μείνει τόσους μήνες ξαπλωμένη και τώρα έχεις και το παραπάνω βάρος του μωρού! Λογικό είναι... Αλλά πολύ σύντομα θα το έχεις το βάρος στην αγκαλιά σου και όχι στην κοιλιά σου και θα σου περάσουν όλα! :tongue::P

μ αρεσει το κολπο σου για λιγοτερο αγχος....αχαχαχα..!θα το εφαρμοσω...!οσο μπορω...!:D

οσο για τα γλυκακια κυριακη κοντη γιορτη θα μου πει κ θα σας πωωωωωωω!!ασε θα του πω να μου τα κοψει κ ας μην εχω τιποτα μπας κ σταματησω να μπουκωνομαι...χαααααχαα...γιατι αλλιως με βλεπω 20 κιλα παραπανω απο αυτα που ημουν...αχαχαχαχα!!

ολα καλα θα ειναι με τον Μιχαλιο σου την τεταρτη κ θα εισαι καλυτερα κ θα περπατας μια χαρουλα...!:D:D

χθες το βραδυ που ξαπλαρα για υπνο ο μπεμπης εδινε ρεσιταλ.....μιλαμε η κοιλια μου πηγαινε περα δωθεεεε.....αφου ο αμορες γελουσε κ εγω του ελεγα σταματα καλο μου λιγακι να κοιμηθει η μανουλιτσα....κ τελικα αποκοιμηθηκα με τις κλωτσιες του....χεχεχε...!κ σημερα με το καλημερα ΚΛΩΤΣΙΕΣΣΣΣ....τωρα εχει κατσει οοοοολος δεξια...κ πεταγεται ενα εξωγκομα στην κοιλιτσα μου..κ εγω γελαω...!!:cool::cool:

μπισκοτακι καλα εκανες κ εκανες κουλουρακια.....ετσι για να κοβουν την πεινα....!!:)

μ'αυτο το εξογκωμα γελαω κι εγω!!! τωρα που ξερω οτι ειναι και το πωπουδακι του!!! πως πανε ομως και στριμωχνονται στη μια πλευρα εεε? και τσουπ, κανουν μια και μετακινειται ολη η κοιλια (και το εξογκωμα) απτην αλλη! τα ψυχουλινια, μωρε... ειναι στριμωγμενα!;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ενταξει εισαι σε φορμακια... φανελακια θες κι αλλα, αλλα μην παρεις τα πολυ μικρα, παιρνε και μεχρι 2-3 μηνων. και για υπνοσακο μην βιαστεις για 2ο! εγω πηρα γιατι ηταν σετ και καλη τιμη... μπορει να σου παρει καποιος ή και να αλλαξεις οπως λες πραγματακια που θα χεις... αν σου φερνουν ομως απο μαγαζια διαφορα... σιγουρα θα θες καποιον να τρεχει για τις αλλαγες!

Ναι, δεν παίρνω αυτά που λένε 0-1 μηνών γιατί μπορεί να της είναι και μικρά από την αρχή (άμα μου βγει θρεφτάρι! :tongue:) και έτσι κι αλλιώς θα της κάνουν μόνο για ένα μήνα. Συνήθως παίρνω 0-3. Σκεφτόμουν να πάρω και ένα σαν φόρμα εξόδου που είδα και το οποίο είναι πολύ ζεστό αλλά δεν ξέρω τελικά αν θα μας χρειαστεί, γιατί λογικά τον Φεβρουάριο θα είμαστε κυρίως μέσα στο σπίτι και από Μάρτη αρχίζει και φτιάχνει ο καιρός...

Βρε παιδιά, εμένα η μπέμπα μου είναι πολύ πιο ήσυχη... Κάνει κι αυτή τα εξογκώματά της και ρίχνει τις κλωτσιές της αλλά όχι να ταρακουνιέται η κοιλιά μου... Ή πολύ διακριτική είναι ή έγώ έχω συσσωρεύσει πολύ λίπος στην κοιλιά και δεν καταλαβαίνω... :shock:

Διαφημίσεις

ναιιιιιιι Κατ...μην φανταστεις οτι εχω το τρελος αγχος απλως θεωρω οτι εχω το φυσιολογικο αγχος που εχουν ολες σιγα σιγα οσο πλησιαζει ο καιρος...οχι τοσο πολυ ωστε να μην απολαμβανω την εγκυμοσυνηηηη...!!:P:p

αντιθετα οσο περναει ο καιρος συνειδητοποιω αυτο που ακουγα οτι η εγκυμοσυνη ειναι απο τα ωραιοτερα πραγματα που μπορει να βιωσει η γυναικα....!!κ λεω απο τα ωραιοτερα γιατι το ωραιοτερο πιστευω οτι ειναι η γεννα κ το θαυμα που ζουμε εκεινη την στιγμη...!

Jr39p2.png

Μπαρμπούλα, όλες αγχωνόμαστε όσες δεν έχουμε άλλο παιδί! Αλλά θα τα βρούμε όλα, μπορεί να κάνουμε και καμιά κοτσάνα (όχι τίποτα χοντρό, μην ανησυχείς!)! Θα μας βοηθήσουν όμως οι μαμάδες και οι φίλες, καλά λέει η κάτια!

Κάτια, μπορεί να πονάς και επειδή έχεις μείνει τόσους μήνες ξαπλωμένη και τώρα έχεις και το παραπάνω βάρος του μωρού! Λογικό είναι... Αλλά πολύ σύντομα θα το έχεις το βάρος στην αγκαλιά σου και όχι στην κοιλιά σου και θα σου περάσουν όλα! :tongue::P

αυτο το βαρος!!! το περιμενουμε ολες... και μακαρι να μην φυγει ποτε... οχι απτην αγκαλια φυσικα! χχχχααααχχχαααχχχααα θα χω λες ενα "γαιδουρακι" 20 χρονων αγκαλιτσα? πολυ πιθανο με μενα!!! :oops::oops::oops: θα μαι πολυ χαζομαμα... το ξερω! αλλα θα το εκμεταλλευτω οσο δεν μιλαει ο μιχαλιος, γιατι το σκορπακι μου θα με διωχνει μετα!!! ανεξαρτητα παιδια λεει...;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Βρε παιδιά, εμένα η μπέμπα μου είναι πολύ πιο ήσυχη... Κάνει κι αυτή τα εξογκώματά της και ρίχνει τις κλωτσιές της αλλά όχι να ταρακουνιέται η κοιλιά μου... Ή πολύ διακριτική είναι ή έγώ έχω συσσωρεύσει πολύ λίπος στην κοιλιά και δεν καταλαβαίνω... :shock:

κανε χαρα, οτι ειναι ησυχη!!! οταν θα φας την 1η πολυ γερη και θα αλλαξει σχημα η κοιλια σου... τοτε να σε δω!!! χχχαααχχχαααχχαααα... μακαρι να ναι διακριτικη μεχρι τελους, γιατι λενε οτι τα μωρα δειχνουν το χαρακτηρα τους απτην κοιλια! μια φιλη ηταν εγκυος σε αγορι και ολο αγχωνοταν γιατι μονο απαλες τις εριχνε... εεε το μωρο 6 μηνων σχεδον τωρα, ουτε στην κουνια του δεν κουνιοταν, ειναι ηρεμος, χαμογελαει σε ολους, κλαμα μονο για κακα και μαμ... αγγελος! εμεις θα χουμε τους ταραξιες!!!:cool::cool::cool:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αληθεια ΚΑΤΙΑ αν κρινω απο το ανηψακι μου που εχει γενεθλια την Κυριακη κ γινεται 7 χρονων ειναι πολυ ανεξαρτητα....αλλα κ πολυ χαδιαρικα....!!τουλαχιστον μαζι μου ο μικρος ειναι μεσα στα χαδια...κ με προσεχει οσο ποτε...ολη την ωρα χαιδευει την κοιλιτσα...μιλαει στο μωρουλι....με συνοδευει παντου....βεβαια λεει οτι θα ηθελε ξαδερφουλα για να την προσεχει κιολας...αλλα κ ο ξαδερφουλης λεει θα ειναι ολα τα λεφτα αφου θα ψαρευουν μαζι κ θα παιζουν μπαλιτσα κιολας...κ ολαααα!!:D:D

Jr39p2.png

ωχχχχ αληθεια λες κατια???

την κατσαμε....αχαχααχ!!!

κ η κουμπαρα μου...κ η μαμα μου κ ο γιατρος μου λενε οτι κλωτσαει γερα κ συνεχεια κ ο γιατρος απο τον 1ο υπερηχο που φαινοταν ανθρωπακι μου ελεγε οτι ειναι υπερκινητικο.....φτου φτου....ελεγα να μην το ματιασω...αχαχαχα....την πατησαμε......θα βγει το υδροχοακι μας μεσα στην τρελα...αχαχα....!:P

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...