Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ωχ δραμα το εχω παθει!!!! πολυ σπαστικο!

τωρα γραψε την περιληψη!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα δεν θυμαμαι και πολλα!

μονο οτι εκραζα την πεθερα της κατιας με την μιση μεριδα φαγητο!

και σε σενα ελεγα οτι ειναι πολυ βολικα τα καροτσια που κλεινουν με το ενα χερι!

Εγω απο καροτσι οπως σας ειχα πει ειχα το μακλαρεν και ιδιο καθησματακι αυτοκινητου

το καθησαματακι το εχω σε 2 τυπους υφασματων και γαλαζιο και ροζ , ετσι εψαχνα ενα μεταχειρησμενο μακλαρεν για αγωρα αλλα τελικα με εσωσε η αδερφη μου που μου το εδωσε γιατι ο μικρος της δεν καθετα πια :tongue:

ετσι θυλικωνει και τοκαθησματακι και κουκλες μου βολευτικα κια εσωσα και μερικα ευρουλακια!

Πότε προλάβατε πάλι κι αρχίσατε για τις πεθερές???

Εγώ αποφασίσει να μην ασχολούμαι πια για να μη συγχίζομαι...

(Στους πεθεροαγώνες η δική μου είναι φαβορί για το πρωτάθλημα).

Το θέμα είναι ότι κατά καιρούς ασχολείται αυτή!

Όσο κι αν προσπαθώ να τα βάζω από το ένα αυτί και να τα βγάζω από το άλλο... τα καρφάκια της δεν μπορώ να τα αποφύγω... και πονάνε τα άτιμα.

Αχ, δε βαριέσαι...

Οι Κρητικιές κορίτσια είναι όντως από τις χειρότερες (το λέω εγώ που είμαι Κρητικιά πάππου προς πάππο)

Αλλά και οι Κυπραίες είναι... (Κυπραία η δικιά μου) όλα τα λεφτά!

ΟΛΑ τα ξέρουν. ΑΥΤΕΣ κ μόνον ΑΥΤΕΣ. Κι ανακατώστρες...

Εμ δεν μπορούσε να μου τύχει Κρητικιά που ήξερα να την αντιμετωπίσω... μούκατσε Κυπραία για να γίνεται παιχνίδι...

Δωρεά στη Δημόσια τράπεζα φύλαξης βλαστοκυττάρων και ομφαλοπλακουντιακού αίματος του Εθνικού οργανισμού μεταμοσχεύσεων.

Δεν κοστίζει τίποτα, μπορεί να σωθεί κάποιος από αυτά και μπορεί το παιδάκι σου αν βρεθεί σε δύσκολη θέση να χρησιμοποιήσει από κάποιο συμβατό δότη και να σωθεί.

Στις ιδιωτικές τράπεζες φύλαξης πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά για να κρατήσουν του παιδιού σου μόνο για το παιδί σου (που σίγουρα θα είναι συμβατά), αλλά όταν έρθει η ώρα να χρησιμοποιηθούν κανένας γιατρός δεν θα δεχθεί να τα χρησιμοποιήσει γιατί κατά πάσα πιθανότητα αφού "έβγαλαν πρόβλημα" θα ξαναβγάλουν.

Εσένα η πεθερά σου μάλλον σε φοβάται επειδή είσαι Κρητικιά!!!

Αλλά αυτό με τις κουνιάδες νομίζω έχει όλο το ζουμί.

Στη δικιά μου περίπτωση πχ, ξέρω ότι όσο η κόρη της είναι μίζερη και δυστυχισμένη, εγώ θα είμαι το "κόκκινο πανί".

Δεν το υποθέτω απλώς, το λέει και η ίδια και δεν μπαίνει καν στον κόπο να συγκαλυφθεί:

Θεωρεί ότι σε μένα όλα μου πάνε καλά γιατί έτυχε να γνωρίσω το γιο της (από μόνη μου ήμουν άχρηστη έτσι???) ενώ η κόρη της είναι δυστυχισμένη γιατί ήταν άτυχη κι αυτός που γνώρισε δεν της αξίζει κλπ κλπ κλπ

και εγω με κυπραια πεθερα πορευομαι!

ξερεις αν μπορω να κρατησω βλαστοκυτταρα και τωρα που κανω ηπαρινες;;;;

στο λητο , στο μητερα και στο ιασω <( για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρη) τα φυλανε δωρεαν . ωστοσο και εγω θα προτημουσα δημοσια τραπεζα,

το ξερεις οτι στο εξωτερικο απαγοευεται να τα φυλαξεις για δικη σου χρηση;;;

και για τις αναγκες της ελλαδας αν 1στις 3 κανει δωρεα καληπτει ολον τον πληθυσμο!αξιζει τον κοπο

hello!!

κατια its coming!!!απιστευτο ε??πρεπει να νιωθεις απιστευτα!!

didi μην κουραζεσαι παιδακι μου!μην ταλαιπωρεισαι τωρα.αστα τραπεζια και τα μαγειρεματα και τις καθαριοτητες.τωρα εχεις εσυ προτεραιοτητα.επισης ειμαι κι εγω της αποψης οτι η καλυτερη κουνια ειναι αυτη εως δυο ετων!

cristy ενημερωσε μας για τις τιμες στο ιασω οταν πας please!!

ια τις πεθερες και τις κουνιαδες απλα εχω φριξει με τη πεθερα σου κατια!ΚΑΘΕ 2-3 ΜΕΡΕς ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ??????????οκ!!!τι να πω??το αφηνω ασχολιαστο!!η cristy ειπε μεγαλη κουβεντα για αυτο το θεμα.εγω δε θελω να θυμηθω και να γραψω γιατι θα ξαναπαθω κολιτιδα!παθαινω οταν στεναχωριεμαι!αληθεια!!

και για τη μπεμπα τωρα.ποτε αρχισε να κλωτσαει μανιωδως?οταν μας πηρε ο μπαμπας της τηλεφωνο για καληνυχτα!και ποτε σταματησε?οταν εκλεισα το τηλεφωνο!!tragic!!!

ηθελε τον μπαμπα της μωρε η γλυκια μου!

τα εγραψα , εκανα και τον σταυρο μου και ελπιζω να μου το περασει το μηνυμα!:rolleyes:

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάτια, οι τιμές που μου είπες για το λητώ είναι αφού εισπράξει το μαιευτήριο το επίδομα τοκετού από τον εοππυ; Τα 700 συν φπα τα βάζεις από την τσέπη σου; Γιατί εγώ τα 600 που λέω για το αλεξάνδρα είναι το συνολικό ποσό που θέλουν για το δίκλινο. Τα πληρώνω και μετά παίρνω εγώ το επίδομα από το ταμείο μου.

Ως προς τα παντελονάκια κρίστυ,το φαντάζομαι πως δε θα είναι και τόσο βολικά... Αφού δεν έχουν κουμπιά. Πρέπει να δω πάλι πόσα χρειάζομαι... Πάντως για αρχή πόσα εσωρουχάκια και πόσα φορμάκια θα λέγατε πως χρειαζόμαστε; Εγώ πάντως σκοπεύω να την κοιμίζω σε υπνόσακκο, τι πρέπει να της φοράω από μέσα αν έχω μία σταθερή θερμοκρασία δωματίου 20-22 βαθμούς;

το επιδομα τοκετου δεν το παίρνουμε, το παίρνει κατευθείαν το νοσοκομειο.

πηρα υπνοσακο, αλλά δεν βρήκα με μανίκι, ειναι αμάνικος, οπότε μαλλον με το μακρυμάνικο εσωρουχο θα το κοιμίζω κ απ εξω τον υπνόσακο.

για αρχή σκεφτομαι να πάρω 10 εσωρουχάκια, γιατί ειναι κ λιγο ακριβα, απο 3,50ε κ πάνω τα βρίσκω. εχω πάρει 3 φορμάκια ολοσωμα βελουτε, το νυχτικακι εκεινο με το λαστιχο απο κάτω για να το φοραω την ημερα κ φορμα εξοδου θελω να παρω.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

εγω θα γεννήσω στο αρεταίειο. ο γιατρος μου πηγαινει κ στο μητερα, αλλά δεν με παίρνει οικονομικά κ θα σου πω γιατί.

1) ο γιατρός μου θα πάρει 1600 κ 200 ο αναισθησιολόγος για επισκληρίδιο

2) 450ε στο μητέρα, πληρώνεις επιπλέον απο το δημόσιο, αν θυμάμαι 4κλινο ή 5κλινο, το δωμάτιο με τα περισσότερα κρεβάτια δηλάδ'η.

Πηρα τηλ στο αρεταίειο κ ρωτησα για την θεση ΒΒ του ΟΠΑΔ που έχω σε τι δωματιο ειμαι, τι καλυπτει δηλαδη, κ μου ειπαν 3κλινο. με 20ε επιπλέον την βραδιά πάω σε 2κλινο κ με 40 (αν θυμαμαι καλά) σε 1κλινο, αν υπάρχει κενό βεβαια οταν μπω. εγω ελεγα αντε μεχρι 2κλνο ωραια ειναι, αλλά κ 3κλινο δεν εχω θέμα, παρεούλα θα μαι με αλλές. ομως ο αντρας μου θελει μονόκλινο γιατι λεει, οτι δεν θα μπορει να ναι συνεχεια εκει κ να βλέπει τον μπέμπη οταν θα μου τον φέρνουν για θηλασμό κ θα τον χαίρεται για λίγο. οποτε θα προσπαθίσουμε για μονόκλινο.

φανταζομαι κ για το αλεξανδρας θα ισχυει το ιδιο τιμολόγιο, μιας κ ειναι δημοσιο επισης.

`

Εμένα απλά μου είπε πως με το ταμείο μου δικαιούμαι δίκλινο, δεν ρώτησα αν υπάρχει μονόκλινο και πόση διαφορά έχει και μου είπε πως πληρώνω 600 για 3 μέρες με φ.τ. και 1000 για 4 μέρες και καισαρική. Τα δίνω και μετά παίρνω εγώ το επίδομα από το ταμείο μου ασχέτως πόσα έδωσα στο μαιευτήριο. Κι εγώ σκέφτομαι πως ο γιατρός θα θέλει γύρω στα 1500 οπότε δε με παίρνει για ιδιωτικό...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

αχ! εχω τοσα πολλα ροζ , σας ακουω να μιλατε για ψωνια και πρεπει να το αποφασισω να αρχιζω να τα βλεπω ολα ΜΠΛΕ!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Διαφημίσεις

μετα τη συμβαση των ιδιωτικων με τον εοπυυ, εκοψαν το επιδομα και συμψηφισαν τη διαφορα με το τι πληρωνεις στο μαιευτηριο. ετσι τα 700+φπα ειναι η διαφορα που θα δωσω στο μαιευτηριο... ειναι για φτ ή κτ (το ιδιο) διαμονη σε 3κλινο για 4 ή 5 μερες αντιστοιχα, αναισθησιολογο, μαια, παιδιατρο, φαρμακα, υλικα και τις υποχρεωτικες εξετασεις του μωρου. περιπου 300 ευρω ειναι καποιες εξτρα εξετασεις για το μωρο (ματια, αυτια, ισχια και καποιες γενετικες-κληρονομικες) και ο γιατρος ξεχωρα...

κι εγω για τον υπνο πηρα υπνοσακο και θα χω σταθερα γυρω στους 20-21 βαθμους, οποτε με μακρυμανικο φανελακι θα τον βαζω...

σιγουρα καμια 10-12 εσωρουχα για την αρχη γιατι λερωνονται συνεχεια και ειναι χειμωνας και αργουν να στεγνωσουν... μην τα παρεις ομως ολα πολυ μικρα... τα μεγαλα βολευονται σε μικρο μωρακι, τα μικρα δεν μπαινουν σε μεγαλο με τιποτα! και μετα απο 10 μερες ξεπεταγονται λιγο!!! φορμακια εγω δεν πηρα πολλα, γιατι και τα δωρα που φερνουν ειναι συνηθως φορμακια!

ροδουλα, ολο ροζ ειχες της μικρης? κανα κιτρινο?κοκκινο?πορτοκαλι?πρασινο? εεε αυτα θα φοριουνται! και για την αρχη, που θα στε μεσα, αν δεν ειναι και γαλαζια δεν χαλασε ο κοσμος...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κάτια μου εχω και κάτι ουδέτερα. Θα βολευτώ για 1 -2 εβδομάδες γιατί εχω και στεγνότηρήο άρα όλα καλά. Τα ροζ τα έκανα πακέτα και θα τα δώσω σε κάτι κοπέλες που έχουν δίδυμα κοριτσάκια. Αν τώρα έρθει και 3ο μωρό (αν και είναι λίγο δύσκολο)καλώς να έρθει και έχει ο θεός . Είμαι της άποψης ότι όταν δίνεις με αγάπη και από την καρδιά σου , σου επιστρέφονται δίπλα.

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

καλησπερα κοριτσια μου...λοιπον εμενα οι μετρησεις μου για την καμπυλη τα 100 Gr ειναι

0' 79

60'182

120'130

180'57

δεν εχω ιδεα βεβαια αλλα μου λενε οτι ειναι καλες τριγυρω...ομως Δευτερα εχω ραντεβου με τον γιατρο κ θα τα δει..

ο αιματοκριτης μου ειναι 35...

καλο βραδυυυυυυυ...τα λεμε αυριοοοοοοοο!!:D:D

Jr39p2.png

καλημερα κοριτσιααααα!!!!!!!!!!!!!

εγω γενναω γιουρομεντικα ροδου φ.τ ειναι 600ε η κλινικη δικληνο 130ε παιδιατρος κ 1000ε ο γιατρος κ μου εριξε σαν σποντα οτι μπορει να πεσει κ η δικια του τιμη.. αα κ μου ειπε τοτε που ειναι να γεννησω θα προσπαθησει να ειμαι μονη στο δωματιο να μην βαλουν αλλη, καλη ειναι η παρεα αλλα την ωρα επισκεπτηριου θα ερχονται οι δικοι της οι δικοι μου που δεν εχω πολλους ομως οπως κ να το κανεις κ 2 ατομα να ειναι ειναι δυσκολο στην τουαλετα δυσκολο. κ εχω κ παιδια αν ειμαι μονη μπορει να τα βαζω μεσα αν εχει κ αλλη απαγορευεται..

εγω βαζω εσωρουχο μακρυμανικο κ απο εξω φορμακι..

κατιαααααααα κοντευεις!!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα....τι κανουμε????εγω δουλεια εδω κ μια ωρα κ νυστααααααα...!!

χθες πηγα Jumbo Κ πηρα στο βαφτηστηρι πυτζαμακια μακρυμανικα που δεν ειχε κ κατι φορμουλες κ κατι παντελονακι κ κατι μπλουζακια....κ ειχε κ η μαμα μου κατι ρουχαλακια που μας ειχαν δωσει αλλα ηταν μεγαλα...κ τα δωσαμε στα παιδια κ οπως ελεγε κ η κουμπαρα παλι με χρονια με καιρους παλι πισω θα ερθουν...για τον γιοκα μαςςςς...!!εχει τρελαθει η κουμπαρα μου που θα γινω μανουλα...επειδη ΕΧΟΥΜΕ ενα χρονο διαφορα κ εμεις κ θα εχουν κ τα παιδακια μας...κ επειδη θα κανουν παρεα οπως οι κουμπαροι απο μικρα...κ συνεχεια μου λεει για την διαφημιση της Νουνου..!!αχαχαχαχα!!:D:Dσημερα μαλλον θα κοιμηθω αγκαλια με τον βαφτηστηρα μουυυυ....!!αμεεεεε...!για να πανε το πρωι ο κουμπαρος κ ο αμορες να κανουν δουλειες στο σπιτι κ εγω να πιω πρωινο καφεδακι με την κουμπαρα κ τον πιτσιρικοοοοο..!!:D:D:D

εγω θα γεννησω στο Αττικο που η αμοιβη του ειναι 0 ευρο...απλα πρεπει να εχω τα παντα του μωρου εγω μαζι μου...!!το μονο που μου απαγορευουν να εχω μαζι μου ειναι μπιμπερο γιατι προτιμανε τον θηλασμο κ αν δεν μπορεις να θηλασεις σε βαζουν κ υπογραφεις γι αυτο κ το ταιζουν με συριγγα...!οποτε μου μενει μονο η αμοιβη του γιατρου....που δηλωνει οτι θα την πληρωσει η πεθερα...αλλα δεν την πιστευωωω...!!αχαχαχαχαα!!

Μαρκελα καλη δουλεια κ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙΙΙΙΙΙΙ να χορτασεις τους δικους σου οσο μπορεις......:D:D

Ριτσα καλημερααααα..

Κατια κοντευειςςςςςςςςςςς!!

ας μου πει καποια πως της φαινονται τα αποτελεσματα της καμπυλης!!

Jr39p2.png

μετα τη συμβαση των ιδιωτικων με τον εοπυυ, εκοψαν το επιδομα και συμψηφισαν τη διαφορα με το τι πληρωνεις στο μαιευτηριο. ετσι τα 700+φπα ειναι η διαφορα που θα δωσω στο μαιευτηριο... ειναι για φτ ή κτ (το ιδιο) διαμονη σε 3κλινο για 4 ή 5 μερες αντιστοιχα, αναισθησιολογο, μαια, παιδιατρο, φαρμακα, υλικα και τις υποχρεωτικες εξετασεις του μωρου. περιπου 300 ευρω ειναι καποιες εξτρα εξετασεις για το μωρο (ματια, αυτια, ισχια και καποιες γενετικες-κληρονομικες) και ο γιατρος ξεχωρα...

κι εγω για τον υπνο πηρα υπνοσακο και θα χω σταθερα γυρω στους 20-21 βαθμους, οποτε με μακρυμανικο φανελακι θα τον βαζω...

σιγουρα καμια 10-12 εσωρουχα για την αρχη γιατι λερωνονται συνεχεια και ειναι χειμωνας και αργουν να στεγνωσουν... μην τα παρεις ομως ολα πολυ μικρα... τα μεγαλα βολευονται σε μικρο μωρακι, τα μικρα δεν μπαινουν σε μεγαλο με τιποτα! και μετα απο 10 μερες ξεπεταγονται λιγο!!! φορμακια εγω δεν πηρα πολλα, γιατι και τα δωρα που φερνουν ειναι συνηθως φορμακια!

ροδουλα, ολο ροζ ειχες της μικρης? κανα κιτρινο?κοκκινο?πορτοκαλι?πρασινο? εεε αυτα θα φοριουνται! και για την αρχη, που θα στε μεσα, αν δεν ειναι και γαλαζια δεν χαλασε ο κοσμος...

Καλημέρα! Ναι, το δικό μου ταμείο είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Τα παίρνω εγώ τα λεφτά από το επίδομα και τα ξοδεύω όπως θέλω! Άρα εξακολουθεί να έχει διαφορά το δημόσιο από το ιδιωτικό στις τιμές, είπα κι εγώ!

Με κατατοπίσατε και με τα ρουχαλάκια. Γύρω στα 10 εσωρουχάκια, τώρα μακρυμάνικα και αργότερα κοντομάνικα και αμάνικα και από πάνω φορμάκια είτε βελουτέ είτε βαμβακερά. Και για τον ύπνο μόνο μακρυμάνικο εσωρουχάκι και υπνόσακκος. Καλά δεν τα λέω; Αν λερωθεί το εσωρουχάκι όμως, δε λερώνεται και το φορμάκι; Θες δηλαδή και αρκετά φορμάκια...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερα κατ....κ εγω μπερδεμενη ειμαι με τα εσωρουχακια κ τα φορμακια..κ τα μεσα κ τα εξω....αχαχαχα!!αλλα θα βρουμε ακρη....λιγο με την βοηθεια εδω των ηδη μαμαδων,λιγο απο τις μαμαδες μας....λιγο απο μονες μας...θα βγαλουμε ακρη....αρκει να τα εχουμε στην αγκαλιτσα μαςςςςς..κ να ειναι γεραααα...!!εμενα με αγχωνει κ το μπανιο του ειδικα τον πρωτο καιρο με τον αφαλο....κ το ντυσιμο του ακομη οταν ειναι νεογεννητο που το κεφαλακι του δεν ειναι σταθερο με αγχωνει αλλα νομιζω μεσα μου οτι μολις τα πιασουμε αγκαλιτσα ολα θα ερθουν απο μονα τους..!!:D:D

ΠΙΣΤΕΥΩ!:confused::confused::rolleyes:

Jr39p2.png

Καλημερα ομορφες!!! ...και παλι εδω... εχω πονους...αλλα στα ποδια! χχχαααχχχαααχχχααα στην ξαπλα και νιωθω ολες τις αρθρωσεις χαλια!!! πλησιαζουμε....

barb καλημερα!!! εγω ειχα με 75γρ, νηστειας 76, στα 60' 178 και στα 120' 95... μου χε πει οτι ειναι οκ, αλλα το 178 (εσενα 182) δειχνει μια ταση να ανεβαινει ψηλα οταν το γευμα εχει γλυκα, αμυλα και πολλους υδατανθρακες... οποτε μου ειπε γλυκα 1 στις 15 και τα υπολοιπα με μετρο! δεν δειχνουν προβλημα οι τιμες σου, ειναι μια χαρα, αλλα μπορει να σου κοψει τις μερεντες!!! βεβαια εγω ημουν και σε ακινησια, οποτε ισως φοβοταν κι αυτο και εσενα δε σου πει τιποτα! ολα καλα!!! για τον υπνο με το βαπτιστηρι, με προσοχη για κλωτσιες, κλπ!!! τα παιδακια κανουν αστατο υπνο...

ροδουλα μου, αν το θελει ο Θεος θα ρθει και το 3ο και θα την βρειτε τη λυση!!! καλα να μαστε και αυτα καπως βολευονται...

κατ, συνηθως κατα περιεργο τροπο το φορμακι δεν λερωνεται παντα!!! πως γινεται? δεν ξερω... εγω για τον υπνοσακο μονο σκεφτομαι οτι μπορει να λερωθει σε διαρροη, αλλα γι αυτο πηρα 2! ηταν σετ (αγγλια) στις 32 λιρες περιπου... απλα φορμακια θα δεις οτι θα σου φερουν!!! ειδικα αν ερθουν συναδερφοι στανταρ!!!

ριτσα μου πολλα φιλια σ ολη την οικογενεια!

τελος, απλα επειδη το διαβασα, για να δεις αν το μωρο κρυωννει δεν κοιτας χερακια-ποδαρακια, αλλα ελεγχεις κοιλιτσα! τα ποδαρακια ειδικα μπορει να ναι παγος και το μωρο να σκαει (που δεν πρεπει), οποτε φοραμε πιο χοντρα καλτσακια η κουβερτακι στα ποδια! το ντυσιμο σε επιπεδα, που ειπε κι η κριστυ!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...