Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Να σας ρωτήσω και κάτι άσχετο; Εγώ έχω πάρει κυρίως ολόσωμα φορμάκια που είναι μέσα και τα πατουσάκια... Χρειάζονται και άλλα που δεν είναι καθόλου μέσα τα πόδια; Εχω πάρει και κάτι μακρυμάνικα φορμάκια που σταματάνε στο ποπουδάκι και αυτά σκεφτόμουν να της τα φοράω με παντελονάκια από κάτω...

Τα έχω μπερδέψει λίγο!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σας ρωτήσω και κάτι άσχετο; Εγώ έχω πάρει κυρίως ολόσωμα φορμάκια που είναι μέσα και τα πατουσάκια... Χρειάζονται και άλλα που δεν είναι καθόλου μέσα τα πόδια; Εχω πάρει και κάτι μακρυμάνικα φορμάκια που σταματάνε στο ποπουδάκι και αυτά σκεφτόμουν να της τα φοράω με παντελονάκια από κάτω...

Τα έχω μπερδέψει λίγο!

10063481_6.jpg

αυτου του τυπου τα θεωρεις εσωρουχα-φανελακια και τα φορας κατευθειαν πανω στο μωρο...

4J_uX.jpgαυτα, τα φορμακια (ειτε βελουτε ειτε βαμβακερα, με κλειστα πατουσακια ή ανοιχτα) τα φορας πανω απο το εσωρουχο και αναλογα με τον καιρο προσθετεις η αφαιρεις καλτσακια, ζακετακια, κλπ...

τα φανελακια βγαινουν και κοντομανικα (απο μαρτη-απριλη ας πουμε) και αμανικα (για καλοκαιρι), οποτε και φοριουνται και μονα τους με παντελονακι η χωρις! τωρα ομως (χειμωνα) μονο σαν εσωρουχακι...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Γειά σας και καλό μήνα!

Όντως ανακουφίστηκα με την αιματολόγο και όπως λέτε κι εσείς είναι καλό που το κοίταξε και στο μικροσκόπιο. Γενικά αυτή μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και έχω διαβάσει και καλά λόγια για αυτήν στο internet. Πήγα στο Αλεξάνδρα να τη δω γιατί εκεί είναι γιατρός και με την ευκαιρία είδα και λίγο το χώρο που θα μείνω σε 3 μήνες περίπου και ρώτησα και τις τιμές! Μένει μόνο να μάθω και την αμοιβή του γιατρού τώρα. Οι κοπέλες από Αθήνα ξέρουν τι θα πληρώσουν, που κυμαίνονται οι τιμές;

εγω 700+φπα για μαιευτηριο (με εοπυυ) και 1.500 στο γιατρο εχω πει... +καποιες εξτρα εξετασεις του μωρου γυρω στα 2.500 υπολογιζουμε...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Α,καλά! Εγώ τα είχα εντελώς διαφορετικά στο μυαλό μου! Ότι τα βαμβακερά φοριούνται κατευθείαν πάνω στο μωρό όπως κι αν είναι και πως μόνο τα βελουτέ κλπ φοριούνται με κάτι άλλο από μέσα! Σε ευχαριστώ που μου το διευκρίνισες! Αχ, πως θα τα μάθω όλα αυτά που είμαι εντελώς άσχετη; Δεν είχα και ποτέ επαφή με μωρά από φίλες και σόι κλπ... Είμαι ουσιαστικά η πρώτη από το περιβάλλον μου που κάνει μωρό! :rolleyes:

Στο λητώ μόνο 700 + φπα? Μια χαρά είναι! Σε δίκλινο; Εμένα στο Αλεξάνδρα μου είπαν 600 σε δίκλινο τελική τιμή από ότι κατάλαβα, αλλά είναι δημόσιο! Να δούμε κι ο γιατρός...

Α,καλά! Εγώ τα είχα εντελώς διαφορετικά στο μυαλό μου! Ότι τα βαμβακερά φοριούνται κατευθείαν πάνω στο μωρό όπως κι αν είναι και πως μόνο τα βελουτέ κλπ φοριούνται με κάτι άλλο από μέσα! Σε ευχαριστώ που μου το διευκρίνισες! Αχ, πως θα τα μάθω όλα αυτά που είμαι εντελώς άσχετη; Δεν είχα και ποτέ επαφή με μωρά από φίλες και σόι κλπ... Είμαι ουσιαστικά η πρώτη από το περιβάλλον μου που κάνει μωρό! :rolleyes:

Στο λητώ μόνο 700 + φπα? Μια χαρά είναι! Σε δίκλινο; Εμένα στο Αλεξάνδρα μου είπαν 600 σε δίκλινο τελική τιμή από ότι κατάλαβα, αλλά είναι δημόσιο! Να δούμε κι ο γιατρός...

σε τρικλινο... αλλα ειναι οκ, αποτι ειδα και δεν ξερεις ποτε αν θα ειναι κι αλλες 2 στο δωματιο ή 1 ή και καμια...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Και σε τρίκλινο καλά είναι! Έχουν πέσει οι τιμές από ότι φαίνεται... Και όντως δεν ξέρεις, μπορεί να είσαι ακόμη και μόνη σου!

Τι τέλειο αυτό με το βρεφικό μασάζ! Θέλω να τα φάω τα μωράκια!!!!!!!!!!1

Ξέρεις στο ιασώ που κυμαίνονται οι τιμές;

αν ειναι με τον εοπυυ ειναι λιγο πιο ακριβο απο το λητω, αλλα σε φυσιολογικα πλαισια (100-200 ευρω περιπου)... για 2κλινο ειναι στο λητω 1.750 ευρω και αντιστοιχα κανα 2.000 στο ιασω... δεν ξερω ακριβως... στο περιπου...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

επανερχομαι, γιατι τελικα με τα φανελακια απο marks and spencer τα χα μπερδεψει λιγο... γυρω στις 7,5 λιρες ειχαν τα σετ των 5 μακρυμανικων (δηλαδη γυρω στα 9-10 ευρω) και 5,5 λιρες τα σετ των 3 μακρυμανικων (δηλαδη γυρω στα 7-8 ευρω)... γι αυτο ελεγα οτι συμφερει... βγαινει απο 2 εως 3 ευρω εκαστο και ειναι πολυ ωραια... με δεινοσαυρακια, ζωακια, τερατακια, ρομποτ, κλπ...

Εγώ πάλι εσωρουχάκια δεν θέλω καθόλου μακρυμάνικα. Μόνο κοντομάνικα κι από πάνω το φορμάκι. Κι αν χρειαστεί ζακετάκι από πάνω. Το ντύσιμο σε "layers" είναι το πιο πρακτικό για τα μωρά.

Τη νύχτα εννοείται θα έχετε θερμαντικό σώμα στο σωμάτιο του μωρού, να διατηρεί τη θερμοκρασία γύρω στους 20-22 βαθμούς σταθερά, γιατί δεν κάνει να τα σκεπάζουμε/ντύνουμε "βαριά".

Πήγα στο Αλεξάνδρα να τη δω γιατί εκεί είναι γιατρός και με την ευκαιρία είδα και λίγο το χώρο που θα μείνω σε 3 μήνες περίπου και ρώτησα και τις τιμές! Μένει μόνο να μάθω και την αμοιβή του γιατρού τώρα. Οι κοπέλες από Αθήνα ξέρουν τι θα πληρώσουν, που κυμαίνονται οι τιμές;

Να γράφετε τιμές κορίτσια, να μαθαίνουμε!!!

Εγώ πάω βόλτα στο Ιασώ μετά την Τετάρτη μου είπαν, για ξενάγηση στους χώρους ωδύνων, επιτόκων κλπ και θα μάθω και τιμές.

Τα έχω μπερδέψει λίγο!

Νομίζω καλύφθηκες από την Κάτια.

Να συμπληρώσω μόνο πως τα σκέτα παντελονάκια εμένα τουλάχιστον δεν με πολυβόλεψαν. Βρήκα πιο πρακτικές τις σαλοπέτες (παντελόνια με τιράντες) που έχουν κουμπάκια από κάτω για το άλλαγμα.

Κορίτσια το βρεφικό μασάζ είναι τέλειο!!!

Εγώ μέχρι περίπου 2 ετών την έκανα (ξεκίνησα μόλις βγήκαμε από το μαιευτήριο).

Είχαμε τη ρουτίνα του ύπνου:

Χαμηλά φώτα - απαλή (χαλαρωτική) μουσική στο CD player

μπάνιο

αλλαξιέρα - μασάζ με βρεφικό λαδάκι

ντύσιμο

θηλασμός - ρέψιμο

νάνι (με το CD)

Μου είχε δώσει μια φίλη μου αρκετά CDs μουσικοθεραπείας (σαν αυτά που ακούγονται στα σπα όταν πας για μασάζ) και χαλαρώναμε οικογενειακώς από την εποχή που ήμουν έγκυος.

Ξέρεις στο ιασώ που κυμαίνονται οι τιμές;

Τετάρτη - Πέμπτη θα πάω από κει και θα έχω νέα περί οικονομικού και όχι μόνο.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Σας καληνυχτώ...

Αύριο ή θα μπω βράδυ αργά ή καθόλου... μη με παρεξηγήσετε...

έχω κολύμπι - γιόγκα - κολύμπι της μικρής - ταΐσματα κλπ.

Κατά τις 8 το βράδυ θα ξεμπερδέψω...

Φιλιά πολλά σε όλες σας.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

hello!!

κατια its coming!!!απιστευτο ε??πρεπει να νιωθεις απιστευτα!!

didi μην κουραζεσαι παιδακι μου!μην ταλαιπωρεισαι τωρα.αστα τραπεζια και τα μαγειρεματα και τις καθαριοτητες.τωρα εχεις εσυ προτεραιοτητα.επισης ειμαι κι εγω της αποψης οτι η καλυτερη κουνια ειναι αυτη εως δυο ετων!

cristy ενημερωσε μας για τις τιμες στο ιασω οταν πας please!!

ια τις πεθερες και τις κουνιαδες απλα εχω φριξει με τη πεθερα σου κατια!ΚΑΘΕ 2-3 ΜΕΡΕς ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ??????????οκ!!!τι να πω??το αφηνω ασχολιαστο!!η cristy ειπε μεγαλη κουβεντα για αυτο το θεμα.εγω δε θελω να θυμηθω και να γραψω γιατι θα ξαναπαθω κολιτιδα!παθαινω οταν στεναχωριεμαι!αληθεια!!

και για τη μπεμπα τωρα.ποτε αρχισε να κλωτσαει μανιωδως?οταν μας πηρε ο μπαμπας της τηλεφωνο για καληνυχτα!και ποτε σταματησε?οταν εκλεισα το τηλεφωνο!!tragic!!!

6KuQp2.png

Κάτια, οι τιμές που μου είπες για το λητώ είναι αφού εισπράξει το μαιευτήριο το επίδομα τοκετού από τον εοππυ; Τα 700 συν φπα τα βάζεις από την τσέπη σου; Γιατί εγώ τα 600 που λέω για το αλεξάνδρα είναι το συνολικό ποσό που θέλουν για το δίκλινο. Τα πληρώνω και μετά παίρνω εγώ το επίδομα από το ταμείο μου.

Ως προς τα παντελονάκια κρίστυ,το φαντάζομαι πως δε θα είναι και τόσο βολικά... Αφού δεν έχουν κουμπιά. Πρέπει να δω πάλι πόσα χρειάζομαι... Πάντως για αρχή πόσα εσωρουχάκια και πόσα φορμάκια θα λέγατε πως χρειαζόμαστε; Εγώ πάντως σκοπεύω να την κοιμίζω σε υπνόσακκο, τι πρέπει να της φοράω από μέσα αν έχω μία σταθερή θερμοκρασία δωματίου 20-22 βαθμούς;

Γειά σας και καλό μήνα!

Όντως ανακουφίστηκα με την αιματολόγο και όπως λέτε κι εσείς είναι καλό που το κοίταξε και στο μικροσκόπιο. Γενικά αυτή μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και έχω διαβάσει και καλά λόγια για αυτήν στο internet. Πήγα στο Αλεξάνδρα να τη δω γιατί εκεί είναι γιατρός και με την ευκαιρία είδα και λίγο το χώρο που θα μείνω σε 3 μήνες περίπου και ρώτησα και τις τιμές! Μένει μόνο να μάθω και την αμοιβή του γιατρού τώρα. Οι κοπέλες από Αθήνα ξέρουν τι θα πληρώσουν, που κυμαίνονται οι τιμές;

εγω θα γεννήσω στο αρεταίειο. ο γιατρος μου πηγαινει κ στο μητερα, αλλά δεν με παίρνει οικονομικά κ θα σου πω γιατί.

1) ο γιατρός μου θα πάρει 1600 κ 200 ο αναισθησιολόγος για επισκληρίδιο

2) 450ε στο μητέρα, πληρώνεις επιπλέον απο το δημόσιο, αν θυμάμαι 4κλινο ή 5κλινο, το δωμάτιο με τα περισσότερα κρεβάτια δηλάδ'η.

Πηρα τηλ στο αρεταίειο κ ρωτησα για την θεση ΒΒ του ΟΠΑΔ που έχω σε τι δωματιο ειμαι, τι καλυπτει δηλαδη, κ μου ειπαν 3κλινο. με 20ε επιπλέον την βραδιά πάω σε 2κλινο κ με 40 (αν θυμαμαι καλά) σε 1κλινο, αν υπάρχει κενό βεβαια οταν μπω. εγω ελεγα αντε μεχρι 2κλνο ωραια ειναι, αλλά κ 3κλινο δεν εχω θέμα, παρεούλα θα μαι με αλλές. ομως ο αντρας μου θελει μονόκλινο γιατι λεει, οτι δεν θα μπορει να ναι συνεχεια εκει κ να βλέπει τον μπέμπη οταν θα μου τον φέρνουν για θηλασμό κ θα τον χαίρεται για λίγο. οποτε θα προσπαθίσουμε για μονόκλινο.

φανταζομαι κ για το αλεξανδρας θα ισχυει το ιδιο τιμολόγιο, μιας κ ειναι δημοσιο επισης.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...