Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

πο πο ρε κοριτσια τι πεθερες σας εχουν κατσει!!! Και Κρητικες...περιεργο μου φαινεται...

Εγω εχω τη καλυτερη γιατι αν εισαι και μακρια και εχεις και τετοιες ιστοριες δεν αντεχεται!!

Να φανταστειτε δε μαγειρευω σχεδον καθολου παρά μόνο τα γκουρμε που θελουμε καμμια φορα και κανενα γλυκο...με ρωταει παντα τι να κανει καθε μερα, του παιδιου αυτή...κι ο,τι μου μυρισει ειναι διαταγη!! Κι οχι μονο τωρα αλλά και οταν δεν ημουν εγκυος...βλεπετε ειναι και που δεν εχω κουνιαδες κι ειμαι τυχερη!!

Ντιντι μου ...η νουτελα θελει λιγο λιγο το γαλα και χτυπημα με τον αυγοδαρτη μεχρι να σου αρεσει η υφη της...άλλοοι τη περιχυνουν αλλοι τη βαζουν σχεδόν στερεα...όπως αρεσει στον καθενα!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αστα να τωρα που εγραφα στο διδυμακι μου οτι τουλαχιστον ο αμορες της την εχει πανω απο τη μαμα του σκεφτηκα το δικο μου γιο , λες να εχει τη γυναικα του πανω απο τη μανα του και με ενοχλησε:oops::oops::oops::oops:

αχ οταν ερθει η ωρα να βρει νυφη να δω πως θα τις περναω απο το μικροσκοπιο....

δεν ξερω αλλά δεν ειναι καλό, αυτός ο ελεγχος που γινεται για τις νυφες.για εμας μας αρεσει να το κανουν;;; οχι. αρα γιατι εμεις.

οσο σκεφτομαι οι γιοι μας να γνωρισουν καποια απο τις κορες των αλλων κοριτσιων εδω μεσα κ να μας λενε " άλλα έγραφες τοτε, τωρα γιατι τα κάνεις αυτα στην κορη μου"......χαχαχχαα

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

στην σειρα "7 θανασιμες πεθερες" να χε γυριστει η κρητικια πεθερα;;; αλλιως κοριτσια το χετε ετοιμο το σενάριο!!!! ......χαχαχαχαχχα

η αδερφη μου μεχρι τελος νοεμμβριου θα ναι ηρακλειο, ειναι εκει απο το 2008. πρωτη φορα πηγαμε μαζι, βρηκαμε σπιτι, τακτοποιηθηκε κ μετα εφυγα εγω. αυτό κρατησε σχεδον 2 βδομαδες. το βραδακι βγαιναμε βολτα κ ειλικρινα καθε φορα που γυρνουσα, εμπαινα επιτηδες για μπανιο κ εκλεγα για να μην με δει. δεν ξερω γιατι αλλα πολυ διαφορετοκός κοσμος, αλλη νοοτροπια, αλλη συμπεριφορα κ πολύ σκληροί. σιγουρα υπαρχουν κ οι εξερεσεις, αλλά εμεις δεν γνωρισαμε καμια εξερεση. αυτούς που εχω μεσα στην καρδιά μου ειναι οι θρακιωτες. παντα με το χαμογελο στο προσωπο τους, ευχαριστοι κ πολύ φιλόξενοι! (αποψη μου κ χωρις παρεξηγηση)

ειχε γυριστει!!! κι ελεγα "τι βλακειες!" κλπ... αλλα τωρα...

εγω δεν εχω παραπονο απτους κρητικους γενικα! ειδικα τους ηρακλειωτες (αλλα και χανιωτες και ρεθυμνιοι και ολοι καλοι ειναι)... 8 χρονια τωρα που εχω παρε δωσε ειναι μια χαρα!!! απλα διαπιστωσα οτι ημουν η "καλη νυφη" επειδη δεν ζητησα ποτε τιποτα... ουτε να μου ψωνισουν, ουτε να μου μαγειρεψουν, καθαρισουν, συμμαζεψουν, ουτε τιποτα!!! ακομα και το καλοκαιρι που μεναμε μαζι στο εξοχικο... εγω ετσι ειμαι γενικα... σηκωνομουν νωρις, εβαζα φαγητο να γινεται, σκουπιζα μεσα εξω, σφουγγαριζα, ετοιμαζα καφεδες-πρωινο κι οταν ολοι ξυπναγαν τα χα ετοιμα! δεν περιμενα να μου πουν "παρε τη σκουπα και σκουπισε"... τωρα ομως που ειχα την αναγκη να μου τα κανουν αλλοι, η πεθερα μου ερχοταν σπιτι 8:30-9:00 το βραδυ (!) και ελεγε στο γιο της "αν εχετε καμια δουλεια να κανω, να μου το πειτε!" και φυσικα ο μανωλης αταραχος απαντουσε "μπα, ολα ειναι οκ!" ...:evil: νευρα εγω!!! οταν ομως ειπα οτι ολα ειναι οκ γιατι τα κανει η μαμα μου... εγινα κακια! τελοσπαντων... οι κρητικοι (αντρες) ειναι ψυχουλες, απλα οι γυναικες τους καταλαβα οτι κοιτανε μονο την παρτη τους και τη βολη τους! φυσικα, για την κορη τους δεν ξερω πως θα συμπεριφερονταν... ευχομαι να μη χρειαστει, αλλα αν ναι... ειδομεν!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ΑΑΑΑΑ διδυμακι σημερα νομιζα η καμπυλη αλλα το ιδιο ισχυει κ για αυριο.....αχαχαχα!

απο φιλοξενια δεν εχω παραπονο η αληθεια ειναι απο το Ρεθυμνο τουλαχιστον...τωρα για Ηρακλειο δεν εχω γνωμη...!!

αλλα για εμενα οι πιο φιλοξενοι ανθρωποι που εχω γνωρισει κ οι πιο ζεστοι κ χαμογελαστοι ειναι στην ΙΚΑΡΙΑ...!!

ας τα αφησουμε με τα πεθερικα...δεν παντρευτηκαμε εκεινα στο κατω κατω....κ μακαρι να μην γινουμε κ εμεις ετσι που κανουμε κ γιους...!!

μακρια κ αγαπημενοι..!!κ ας ειμαστε ευτυχισμενοι εμεις....με τους αμοραδες μας κ τα παιδακια μας...!!

σημερα τι θα φατε?εγω επειδη βαριεμαι να μαγειρεψω κ δεν θελω να παραγγελνω παλι απ εξω...θα φτιαξω club sandwich για να σαβουριασουμε...κ γρηγορο κ σπιτικο.......αχαχαχαχα!!!σχολαω κιολας...:D:D

Jr39p2.png

αστα να τωρα που εγραφα στο διδυμακι μου οτι τουλαχιστον ο αμορες της την εχει πανω απο τη μαμα του σκεφτηκα το δικο μου γιο , λες να εχει τη γυναικα του πανω απο τη μανα του και με ενοχλησε:oops::oops::oops::oops:

αχ οταν ερθει η ωρα να βρει νυφη να δω πως θα τις περναω απο το μικροσκοπιο....

βρε οχι και μικροσκοπιο... αλλα δε θα πεις τη γνωμη σου αν ειναι κατι πολυ χτυπητο και σε φτανει στα ορια? εγω δεν θα χω προβλημα... μονο με κατι χτυπητο!!! εδω φτασαμε π.χ. στο αν θα πεις "η νυφη μου δεν ειναι καλη, γιατι ουσα εγκυος με την κοιλια στο στομα δεν σηκωθηκε να μου φτιαξει παστιτσιο!" ή "δεν κανει αυτη για σενα, γιατι γκαστρωθηκε (απο ποιον παρακαλω?) και θελει υπηρετες!" παραλογισμοι δηλαδη...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ειχε γυριστει!!! κι ελεγα "τι βλακειες!" κλπ... αλλα τωρα...

εγω δεν εχω παραπονο απτους κρητικους γενικα! ειδικα τους ηρακλειωτες (αλλα και χανιωτες και ρεθυμνιοι και ολοι καλοι ειναι)... 8 χρονια τωρα που εχω παρε δωσε ειναι μια χαρα!!! απλα διαπιστωσα οτι ημουν η "καλη νυφη" επειδη δεν ζητησα ποτε τιποτα... ουτε να μου ψωνισουν, ουτε να μου μαγειρεψουν, καθαρισουν, συμμαζεψουν, ουτε τιποτα!!! ακομα και το καλοκαιρι που μεναμε μαζι στο εξοχικο... εγω ετσι ειμαι γενικα... σηκωνομουν νωρις, εβαζα φαγητο να γινεται, σκουπιζα μεσα εξω, σφουγγαριζα, ετοιμαζα καφεδες-πρωινο κι οταν ολοι ξυπναγαν τα χα ετοιμα! δεν περιμενα να μου πουν "παρε τη σκουπα και σκουπισε"... τωρα ομως που ειχα την αναγκη να μου τα κανουν αλλοι, η πεθερα μου ερχοταν σπιτι 8:30-9:00 το βραδυ (!) και ελεγε στο γιο της "αν εχετε καμια δουλεια να κανω, να μου το πειτε!" και φυσικα ο μανωλης αταραχος απαντουσε "μπα, ολα ειναι οκ!" ...:evil: νευρα εγω!!! οταν ομως ειπα οτι ολα ειναι οκ γιατι τα κανει η μαμα μου... εγινα κακια! τελοσπαντων... οι κρητικοι (αντρες) ειναι ψυχουλες, απλα οι γυναικες τους καταλαβα οτι κοιτανε μονο την παρτη τους και τη βολη τους! φυσικα, για την κορη τους δεν ξερω πως θα συμπεριφερονταν... ευχομαι να μη χρειαστει, αλλα αν ναι... ειδομεν!

ευτυχως η αδερφή μου δεν ειχε σχεση με κρητικό, αλλά στην κρητη βρηκε αγορι απο την περιοχη μας, οπότε δεν θα μαθω μαλλον ποτε, πως ειναι οι κρητικες πεθερες.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: χαχαχχα

θα σας αφησω, παω να ζεστανω την κρεατοσουπα κ να ετοιμασω τραπεζι, ερχεται ο μπαμπουλας σε λιγο κ θα φαμε. απο το πρωι εχω φαει μια χαψια τυροψωμο κ πριν λιγο ζυγιστικα 67,5...... ε που θα πάει, δεν θα παρω πολλά ακόμα κιλά.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Κ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

ΤΕΛΕΙΑ!!! αμα μου λες 62 μαρτυρων και κοντα θερισσου παω ουτως η αλλως... φυσικα θα παω με το αυτοκινητο, για να τα κουβαλησουμε κιολας, οσα παρουμε!!! εχει απολα βλεπω! σουπερ... thanks και παλι!;)

Έχει και parking...

κριστυ μου εισαι τρελη γενικα! αχαχαχαχαχαχαχαχ

μα γιατί τρελή???

ΘΕΟΤΡΕΛΗ είμαι!

[/i]θελω συμβουλη απο ολες σας και για την κουνια!

να παρω την απλη που ειναι για μεχρι 2 χρονων που ανεβοκατεβαινουν τα καγκελα ή να παρω αυτη που ειναι για μεχρι 4 χρονων που βγαινουν τα καγκελα???????????????

Στην κόρη μου είχαμε πάρει τη μεγάλη κούνια ... ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΑ:

-Δεν βρίσκεις εύκολα σεντονάκια - κουβερτάκια - παπλωματάκια (ειδικά πάπλωμα δεν βρήκα ποτέ) για αυτή τη διάσταση.

-Ακόμη κι αν βρεις, γιατί να χρειαστεί να πάρεις???

Αν πας στο μονό κρεβάτι, τα παίρνεις μια και καλή.

Τα παιδιά γύρω στα 1,5 με 2 είναι έτοιμα για να πάνε στο μονό κρεβάτι με το προστατευτικό κάγκελο.

Πιο μικρά, δεν χρειάζονται παπλώματα κλπ. Τα κοιμίζεις ή με ελαφρύ κουβερτάκι (άνοιξη - καλοκαίρι) ή με φορμάκι βελουτέ ή μέσα σε υπνόσακο.

Οπότε προς τι τα περιττά έξοδα???

(Μοναδική εξαίρεση φυσικά εμείς...που τελικά θα βγούμε κερδισμένοι γιατί στη μεγάλη κούνια θα κοιμίζω 2 μωρά όσο πάει και μετά θα τα βάλω κατευθείαν στα μονά κρεβατάκια.)

Στη σιφονιέρα-αλλαξιέρα κορίτσια να δώσετε βάση: όσο πιο πολλά συρτάρια τόσο πιο καλά. Αυτή πραγματικά θα σας μείνει μέχρι να ... μην αντέχει άλλο. Εμάς μας βλέπω να παίρνουμε τουλάχιστον μία ακόμα.

Προς το παρόν λέω να παραγγείλω μια συσκευή που είδα στο amazon για πυελικές ασκήσεις, βοηθάνε πάρα πολύ την ώρα του τοκετού, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο γιατρός μου θα ακολουθήσει την Ελληνική πεπατημένη και θα με κόψει "προληπτικά".

Γύρισε ο πατέρας μου από Κρήτη!!!

Και μόλις του είπα για το κολυμβητήριο της μικρής (μόνος του το είχε προτείνει για να με ξαλαφρώσει λιγάκι).

Ακούστε συνομιλία:

-Να έρθω αύριο να δω τη μικρή κατά τις 7?

-Μήπως θες να έρθεις πιο νωρίς που θα πάμε κολυμβητήριο για να μαθαίνεις τα κατατόπια που θα αρχίσεις να την πηγαίνεις σιγά σιγά στις προπονήσεις της?

-Α, ναι. Τι ώρα?

-4 παρά τέταρτο. Το γκρουπ της ξεκινάει 4.15 με 5.

-Μα αυτή είναι η ώρα του ύπνου παιδάκι μου...

-Ναι μπαμπά, τέτοια ώρα πάμε, στο είχα πει.

...

Όπως καταλάβατε, πάει η μοναδική βοήθεια την οποία ήλπιζα να έχω με τα δίδυμα...

Τη φουκαριάρα τη μικρή τη βλέπω εκτός προπονήσεων Δεκέμβρη - Γενάρη - Φλεβάρη.

Κι από Μάρτη... το καρότσι με τα δίδυμα και τη μικρή απ΄ το χέρι και πίσω στον αγώνα.

Κι η μαμά να θηλάζει στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου... εναλλάξ...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ οι συγκεκριμενες πεθερες η αν πεσαμε στην περιπτωση αλλα μου κανει εντυπωση τετοια αλλαγη ξαφνικα....

εγω ας πουμε ελεγα να μην κανουμε κ λογο κ αρραβωνα κ για το οικονομικο κ γιατι δεν μ αρεσαν αυτα τζερτζελα κ γιατι θα προτιμουσα αυτα τα χρηματα να τα βαλουμε για το σπιτι..κ με επρηζαν για τα εθιμα τους.....κ οτι δεν ειναι σωστο....!κ τωρα που αρραβωνιαζαν την κορη κ επρεπε να κανουν τραπεζια κ εξοδα επειδη η κορη δεν ηθελε πολλα πολλα...εκαναν οτι ζητησε η κορη...κ λενε δεν ξερουμε κ τι εθιμα εχουν εδω...εκει εγινα εξω φρενων..λεωωωω ααα μονο σε εμενα ξερατε τα εθιμα εεε???χαμογελαστα...κ μετα τα εχωσα στον αμορε οτι δεν προκειται να ακολουθησω τα εθιμα ξανα κ ο γαμος θα γινει στην Αθηνα κ τελειωσε η υποθεση,,,,,!!χαιρετω κοριτσια...αν τα καταφερω θα ξαναμπω....φιλακιαααααααα....καλο μεσημερι...παω να περπατησω μεχρι το σπιτι να παρω αερα...!!!

Jr39p2.png

Γύρισε ο πατέρας μου από Κρήτη!!!

Και μόλις του είπα για το κολυμβητήριο της μικρής (μόνος του το είχε προτείνει για να με ξαλαφρώσει λιγάκι).

Ακούστε συνομιλία:

-Να έρθω αύριο να δω τη μικρή κατά τις 7?

-Μήπως θες να έρθεις πιο νωρίς που θα πάμε κολυμβητήριο για να μαθαίνεις τα κατατόπια που θα αρχίσεις να την πηγαίνεις σιγά σιγά στις προπονήσεις της?

-Α, ναι. Τι ώρα?

-4 παρά τέταρτο. Το γκρουπ της ξεκινάει 4.15 με 5.

-Μα αυτή είναι η ώρα του ύπνου παιδάκι μου...

-Ναι μπαμπά, τέτοια ώρα πάμε, στο είχα πει.

...

Όπως καταλάβατε, πάει η μοναδική βοήθεια την οποία ήλπιζα να έχω με τα δίδυμα...

Τη φουκαριάρα τη μικρή τη βλέπω εκτός προπονήσεων Δεκέμβρη - Γενάρη - Φλεβάρη.

Κι από Μάρτη... το καρότσι με τα δίδυμα και τη μικρή απ΄ το χέρι και πίσω στον αγώνα.

Κι η μαμά να θηλάζει στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου... εναλλάξ...

βαλε τη μικρη να του πει τι ωραια που περναει στο κολυμβητηριο!!! και να του ζητησει με τον τροπο της (αποκλειεται να μην του ζουζουνησει...) να παει να την δει!!! εεε, φανταζομαι θα τον τουμπαρει... ;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Πότε προλάβατε πάλι κι αρχίσατε για τις πεθερές???

Εγώ αποφασίσει να μην ασχολούμαι πια για να μη συγχίζομαι...

(Στους πεθεροαγώνες η δική μου είναι φαβορί για το πρωτάθλημα).

Το θέμα είναι ότι κατά καιρούς ασχολείται αυτή!

Όσο κι αν προσπαθώ να τα βάζω από το ένα αυτί και να τα βγάζω από το άλλο... τα καρφάκια της δεν μπορώ να τα αποφύγω... και πονάνε τα άτιμα.

Αχ, δε βαριέσαι...

Οι Κρητικιές κορίτσια είναι όντως από τις χειρότερες (το λέω εγώ που είμαι Κρητικιά πάππου προς πάππο)

Αλλά και οι Κυπραίες είναι... (Κυπραία η δικιά μου) όλα τα λεφτά!

ΟΛΑ τα ξέρουν. ΑΥΤΕΣ κ μόνον ΑΥΤΕΣ. Κι ανακατώστρες...

Εμ δεν μπορούσε να μου τύχει Κρητικιά που ήξερα να την αντιμετωπίσω... μούκατσε Κυπραία για να γίνεται παιχνίδι...

κοριτσια να ρωτησω κατι;;; βλαστοκυτταρα θα κρατήσετε;;; ρωτησα την δευτερα τον γιατρο κ μου ειπε οχι, να μην κρατησω. εσεις τι θα κανετε;;;

Δωρεά στη Δημόσια τράπεζα φύλαξης βλαστοκυττάρων και ομφαλοπλακουντιακού αίματος του Εθνικού οργανισμού μεταμοσχεύσεων.

Δεν κοστίζει τίποτα, μπορεί να σωθεί κάποιος από αυτά και μπορεί το παιδάκι σου αν βρεθεί σε δύσκολη θέση να χρησιμοποιήσει από κάποιο συμβατό δότη και να σωθεί.

Στις ιδιωτικές τράπεζες φύλαξης πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά για να κρατήσουν του παιδιού σου μόνο για το παιδί σου (που σίγουρα θα είναι συμβατά), αλλά όταν έρθει η ώρα να χρησιμοποιηθούν κανένας γιατρός δεν θα δεχθεί να τα χρησιμοποιήσει γιατί κατά πάσα πιθανότητα αφού "έβγαλαν πρόβλημα" θα ξαναβγάλουν.

πο πο ρε κοριτσια τι πεθερες σας εχουν κατσει!!! Και Κρητικες...περιεργο μου φαινεται...

Εγω εχω τη καλυτερη γιατι αν εισαι και μακρια και εχεις και τετοιες ιστοριες δεν αντεχεται!!

Να φανταστειτε δε μαγειρευω σχεδον καθολου παρά μόνο τα γκουρμε που θελουμε καμμια φορα και κανενα γλυκο...με ρωταει παντα τι να κανει καθε μερα, του παιδιου αυτή...κι ο,τι μου μυρισει ειναι διαταγη!! Κι οχι μονο τωρα αλλά και οταν δεν ημουν εγκυος...βλεπετε ειναι και που δεν εχω κουνιαδες κι ειμαι τυχερη!!

Εσένα η πεθερά σου μάλλον σε φοβάται επειδή είσαι Κρητικιά!!!

Αλλά αυτό με τις κουνιάδες νομίζω έχει όλο το ζουμί.

Στη δικιά μου περίπτωση πχ, ξέρω ότι όσο η κόρη της είναι μίζερη και δυστυχισμένη, εγώ θα είμαι το "κόκκινο πανί".

Δεν το υποθέτω απλώς, το λέει και η ίδια και δεν μπαίνει καν στον κόπο να συγκαλυφθεί:

Θεωρεί ότι σε μένα όλα μου πάνε καλά γιατί έτυχε να γνωρίσω το γιο της (από μόνη μου ήμουν άχρηστη έτσι???) ενώ η κόρη της είναι δυστυχισμένη γιατί ήταν άτυχη κι αυτός που γνώρισε δεν της αξίζει κλπ κλπ κλπ

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

βαλε τη μικρη να του πει τι ωραια που περναει στο κολυμβητηριο!!! και να του ζητησει με τον τροπο της (αποκλειεται να μην του ζουζουνησει...) να παει να την δει!!! εεε, φανταζομαι θα τον τουμπαρει... ;););)

Άστο.

Το έχουμε δοκιμάσει.

Δεν πιάνει. Πέρυσι σε όλες τις προπονήσεις τάχα μου ήθελε να έρθει να τη δει, αλλά...

Όταν έμεινα έγκυος στα δίδυμα είπε "μη φοβάσαι, εγώ είμαι εδώ"

αλλά επειδή τον ξέρω, δεν το είχα δέσει και κόμπο.

Ένα πράγμα θα πω για όσες έχουν θεματάκι με τις πεθερές:

ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Αλλά αυτό με τις κουνιάδες νομίζω έχει όλο το ζουμί.

Στη δικιά μου περίπτωση πχ, ξέρω ότι όσο η κόρη της είναι μίζερη και δυστυχισμένη, εγώ θα είμαι το "κόκκινο πανί".

Δεν το υποθέτω απλώς, το λέει και η ίδια και δεν μπαίνει καν στον κόπο να συγκαλυφθεί:

Θεωρεί ότι σε μένα όλα μου πάνε καλά γιατί έτυχε να γνωρίσω το γιο της (από μόνη μου ήμουν άχρηστη έτσι???) ενώ η κόρη της είναι δυστυχισμένη γιατί ήταν άτυχη κι αυτός που γνώρισε δεν της αξίζει κλπ κλπ κλπ

θα μπορουσα να το χω γραψει κι εγω αυτο!!! με ακριβως τα ιδια λογια!!! δεν μου φταιει η κοπελα φυσικα τιποτα... αλλα ποση αληθεια κρυβουν τα λογια σου!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Άστο.

Το έχουμε δοκιμάσει.

Δεν πιάνει. Πέρυσι σε όλες τις προπονήσεις τάχα μου ήθελε να έρθει να τη δει, αλλά...

Όταν έμεινα έγκυος στα δίδυμα είπε "μη φοβάσαι, εγώ είμαι εδώ"

αλλά επειδή τον ξέρω, δεν το είχα δέσει και κόμπο.

Ένα πράγμα θα πω για όσες έχουν θεματάκι με τις πεθερές:

ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ!!!

χχχχαααχχχααααχχχαααα....;);););):D:D:D:D:p:p:p:p:p

1lqJp2.png

EO6lp3.png

επανερχομαι, γιατι τελικα με τα φανελακια απο marks and spencer τα χα μπερδεψει λιγο... γυρω στις 7,5 λιρες ειχαν τα σετ των 5 μακρυμανικων (δηλαδη γυρω στα 9-10 ευρω) και 5,5 λιρες τα σετ των 3 μακρυμανικων (δηλαδη γυρω στα 7-8 ευρω)... γι αυτο ελεγα οτι συμφερει... βγαινει απο 2 εως 3 ευρω εκαστο και ειναι πολυ ωραια... με δεινοσαυρακια, ζωακια, τερατακια, ρομποτ, κλπ...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Γειά σας και καλό μήνα!

Όντως ανακουφίστηκα με την αιματολόγο και όπως λέτε κι εσείς είναι καλό που το κοίταξε και στο μικροσκόπιο. Γενικά αυτή μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και έχω διαβάσει και καλά λόγια για αυτήν στο internet. Πήγα στο Αλεξάνδρα να τη δω γιατί εκεί είναι γιατρός και με την ευκαιρία είδα και λίγο το χώρο που θα μείνω σε 3 μήνες περίπου και ρώτησα και τις τιμές! Μένει μόνο να μάθω και την αμοιβή του γιατρού τώρα. Οι κοπέλες από Αθήνα ξέρουν τι θα πληρώσουν, που κυμαίνονται οι τιμές;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...