Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

αν τα αφηναμε τα ρουχαλακια επειδη μυριζαν υγρασια θα νωτιζαν κ θα ηταν αχρηστα μετα λεει η μανουλα....δοξα τον θεο που την εχω κ εκεινη κ τον μπαμπακουλη μου....γιατι αλλιως δεν θα ειχε γινει τιποτα σιγουρα..ουτε το σπιτι ουτε τα μωρουδιακα ουτε τιποτα...

η πεθερα με το που γυρισαμε αθηνα εξαφανιστηκε για το εξοχικο χωρις να ρωτησουν αν χρειαζομαστε καμια βοηθεια με το σπιτι η οτιδηποτε.....απλως εφυγαν γιατι λεει θα ανησυχουσαν οι γειτονες επειδη καθυστερησαν να πανε...δεν το περιμενα καθολου ολο αυτο....ημασταν σε μια συνεχη κοντρα κ ειπε πολλα ....κ στεναχωρηθηκα γιατι μεχρι τωρα ελεγα φτου φτου που εχουμε καλες σχεσεις...κ τωρα βλεπω διαφορα..κ τα κανει οταν λειπει ο αμορες...:(:(μεχρι κ οτι φτιαχνουμε το σπιτι μου ειπε εν ολιγοις να μην αναφερω γιατι θα μας ματιαζαν λεει κ θα ελεγαν μα που βρισκουμε τα λεφτα...λες κ τα κλεψαμε....κ ποσα ακομα υποθηκαν...πεταξε κ 2-3 σποντες μπροστα στους δικους μου οτι αγχωνω κ πιεζω τον αμορε με το σπιτι κ οτι εβγαλε ασπρες τριχες κ να μην τον στεναχωρω...κ αλλα πολλα....μου ερχονται ενα ενα κ θελω να βαλω τα κλαματα....!!ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ λεει στον αμορε οτι αν ποτε γινει ανακατοστρα ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΕΙ..ΑΧΧΧ...ενα ενα μου ερχονται...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν τα αφηναμε τα ρουχαλακια επειδη μυριζαν υγρασια θα νωτιζαν κ θα ηταν αχρηστα μετα λεει η μανουλα....δοξα τον θεο που την εχω κ εκεινη κ τον μπαμπακουλη μου....γιατι αλλιως δεν θα ειχε γινει τιποτα σιγουρα..ουτε το σπιτι ουτε τα μωρουδιακα ουτε τιποτα...

η πεθερα με το που γυρισαμε αθηνα εξαφανιστηκε για το εξοχικο χωρις να ρωτησουν αν χρειαζομαστε καμια βοηθεια με το σπιτι η οτιδηποτε.....απλως εφυγαν γιατι λεει θα ανησυχουσαν οι γειτονες επειδη καθυστερησαν να πανε...δεν το περιμενα καθολου ολο αυτο....ημασταν σε μια συνεχη κοντρα κ ειπε πολλα ....κ στεναχωρηθηκα γιατι μεχρι τωρα ελεγα φτου φτου που εχουμε καλες σχεσεις...κ τωρα βλεπω διαφορα..κ τα κανει οταν λειπει ο αμορες...:(:(μεχρι κ οτι φτιαχνουμε το σπιτι μου ειπε εν ολιγοις να μην αναφερω γιατι θα μας ματιαζαν λεει κ θα ελεγαν μα που βρισκουμε τα λεφτα...λες κ τα κλεψαμε....κ ποσα ακομα υποθηκαν...πεταξε κ 2-3 σποντες μπροστα στους δικους μου οτι αγχωνω κ πιεζω τον αμορε με το σπιτι κ οτι εβγαλε ασπρες τριχες κ να μην τον στεναχωρω...κ αλλα πολλα....μου ερχονται ενα ενα κ θελω να βαλω τα κλαματα....!!ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ λεει στον αμορε οτι αν ποτε γινει ανακατοστρα ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΕΙ..ΑΧΧΧ...ενα ενα μου ερχονται...!!

εδω ομοιοπαθης!!! σε λαμβανω 100%!!! οβερ...

ειπαμε... λες και τις τσιμπαει μυγα οταν εχεις την αναγκη τους! κι οχι οτι εχεις αναγκη, αλλα θα θελες λιγο στηριξη!!! μηπως ετσι ειναι η κρητικια πεθερα??? δεν ξερω τι να πω... κι εμενα ακομα τιποτα! ουτε να με δει, ουτε τηλεφωνο, ουτε τιποτα! καλα δεν εχω προβλημα... αλλα με τι μουτρα θα ρθει στο μαιευτηριο? εκτος αν δεν ερθει... ααα... καθε 2-3 μερες στελνει κι ενα ταπερακι με 1 μεριδα φαγητο, για τον αντρα μου... τι να πω εγω, μετα? αφου ο μανωλης δεν παιρνει θεση... κανω τη χαζη και κοιταω την παρτη μου... sorry... την κοιλαρα μου και μονο! ετσι κανε κι εσυ... κι υπομονη! ολα φυσικα και γινονται πισω απτην πλατυ του αμορε...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μπαρμπουλα υπομονη! μονο το μωρακι σου να κοιτας να ναι καλα κ ασε την πεθερα να κανει κ να λεει οτι θελει. οι γονεις, μαλλον οι σωστοί γονεις, σκεφτονται κ συμπεριφερονται οπως οι δικοι σου. διανυουμε μια περιοδο που πρεπει να ειμαστε ξεκουραστες κ ηρεμες ψυχολογικα.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

ετσι ειναι didi μου... καλυτερα που εκανες πισω και αφησες την εξεταση για αυριο, γιατι τσαντισμενη θα σου τσιμπαγαν κι οι τιμες!

καλες βολτες να ευχηθω? εχει και οχημα ο Αλκης!!! μπραβο, παιδι μου! μια χαρα ακουγεται, αλλα δοκιμαστε το ανοιξε-κλεισε για να το μαθετε!

τωρα, για κουνια εγω ειμαι της αποψης μεχρι 2 και μετα σε κρεββατι, αλλα εξαρταται... αν ειναι κουνια-κρεββατι που μπορει να κοιμαται π.χ. ανετα ενα 5χρονο μπορει να βολευει, αλλα αν ειναι κουνια και απλα βγαινει το καγκελο, δεν νομιζω να το βολευει μετα τα 2-3 το παιδι... φυσικα εξαρταται και απτην τιμη, το χωρο σου, το αν σκεφτεστε για δευτερο αμεσα (θυμαμαι το θεματακι σας, αλλα το λεω γενικα), κλπ... για να δουμε τι λενε και οι ηδη μανουλες...

αν ειμαι στην τσιτα με νευρα οι εξετασεις δειχνουν πιο πολυ???οϊϊϊ να προσεχω αυριο βαθιες ανασες και κουλ!!!

τωρα που το θυμηθηκα να ρωτησω και κατι αλλο ασχετο εμενα η πιεση μου παντα ηταν 9 σπανια 10 και τωρα οποτε παω στο γυναικολογο με δειχνει 11

να ανησυχω????δεν ειχα ποτε μου πιεση 11

και που και που (οπως και χθες το βραδυ) το ενα αυτι μου σαν να βουιζει σαν καποιος να εχει βαλει ενα δακτυλο και μου το ανοιγοκλεινει πως να το εξηγησω....

ο ντιντος λεει θα μου ανεβηκε η πιεση καθε φορα που το νιωθω

αν δεν ξαπλωσω δεν περναει...

να ανησυχω? για προεκλαμψια???

οσο για την κουνια αυτη που ειναι για μεχρι 2 ετων ειναι 124χ66

ενω αυτη που ειναι για μεχρι 4-5 ετων ειναι 144χ76

οσο για το 2ο παιδι θα σου πω οτι εγω ουτε βιαζομαι ουτε με πειραζει να μεινω μονο με τον Αλκη μου

θελω να του αφοσιωθω οσο περισσοτερο μπορω δεν θελω να τον "παραμελησω" σε 2 χρονια κανοντας μια εξωσωματικη στην οποια πρεπει τον πρωτο καιρο να προσεχεις απο βαρη και τετοια

ο ντιντος παλι εχει την αποψη : ποσα χρονια θα πληρωνουμε τα κατεψυγμενα και ποσα χρονια εχω περιθωριο ειμαι 34 και μετα τα 36 λεει πεφτει η γονιμοτητα πολυ

δεν ξερω ....

και οι θειες του ντιντου ακομη δεν γεννησα το πρωτο και μου λενε να βαλω και για το δευτερο μπροστα:shock:

καλα δεν ξερουν και το θεμα του ντιντου (η πεθερα μου δεν εχει πει τπτ ΟΥΤΕ στις αδερφες της!!!!)

βεβαια μπορει εγω να θελω να αφοσιωθω στον Αλκη μου αλλα καποια στιγμη θα θελει αδερφακι για να παιζει και δεν ξερω τι να κανω...

καλημερα σε ολες!!!! κ καλό μηνα να εχουμε!!!!

ντιντακο κουρασες πολύ τον μικρό χθες κ απο δω κ περα πρεπει να προσεχουμε, ο γιατρός μου το τονισε πολλές φορες οτι προσοχη σε βαρη κ κουραση για να μην εχουμε απροοπτα.

καλοριζικα τα νεα σας πραγματα κ με το καλό να τα χαρει ο μικρός πρίγκιπας.

εγω κουνια πηρα απο ικεα, μικρη σχετικα, 1,20*60.

πρωτα ο Θεος σε 2 χρονια ελπιζουμε να κανουμε κ αλλο μωρακι, αρα ο μπεμπης θα αρχισει να κοιμαται σε κρεβατακι. ετσι το σκεφτηκαμε εμεις

και επειδη τον κουρασα χθες σημερα την εχω βγαλει στον καναπε! ουτε ενα πλυντηριο δεν εβαλα! ευτυχως δεν εχω ουτε μαγειρεμα , περισσεψαν ταλιατελες απο χθες!:D

η κουνια που πηρες ειναι σχεδον σαν αυτην που λεω να παρω κι εγω που ειναι για μεχρι 2 χρονων

και σου ευχομαι ολοψυχα σε 2 -3 χρονακια να μπει και 4ο μελος στην οικογενεια σας!!!

καλημεραααααααααααααααα κ καλο μηνα κοριτσιαααα μου,,,,!!

τι κανουμε??εγω αν κ ξυπνησα με κατι κραμπουλες εντονες στην κοιλιτσα για αρκετη ωρα μετα ηρεμησα κ χαλαρωσα αλλιως τωρα θα ημουν στον γιατρουλη κ οχι εδω...!!

χθες πηγα στην κουμπαρα αλλα πηγαμε ψιλοαργα κ δεν ειχα κουραγιο να βαζω κ να βγαζω ρουχα οποτε φαγαμε σουβλακια κ ειδαμε το Ice age 4 που μ αρεσε παρα πολυ κ μετα φυγαμε γιατι κοιμομουν ορθια...κ μου εδωσε μονο αυτα που μου κανουν σιγουρα..κ σημερα φοραω το τζιν εγκυμοσυνης της.,,μου ειναι λιγο μεγαλο στην μεση κ λιγο φαρδουτσικο αλλα θα με βγαλει σε ολη την εγκυμοσυνη...σημερα το προγραμμα εχει ξαπλα το μεσημερι κ στις 5 θα παμε jumbo να παρουμε πυτζαμακια κ ρουχαλακια για το βαφτηστηρι γιατι δεν του κανει τιποτα...κ τα παιδια δυσκολευονται...κ ηδη με γεμισε η κουμπαρα με 30 φορμακια....εχει γεμισει η σιφινιερα με ρουχαλακια...ειμαστε υπερπληρης....απο ολα για το μωρουλι μας.....!ευτυχως !!

διδυμακι μου ταλαιπωρηθηκες χθες...κ σημερα εχεις κ την καμπυλη οποτε σου ευχομαι καλο κουραγιο κ καλα αποτελεσματα..!!

ανυπομονω να βγω σε αδεια...δεν αντεχω με την πλατη μου ουτε 1 ωρα στην καρεκλα..!!:(πολλα εγραψααααααααααααααα!!

κοριτσακι μου μεγεια τα νεα σας ρουχαλακια!!! ευτυχως κι εμενα με ειχε βολεψει η ξαδερφη μου με κατι ρουχαλακια και τα φοραω απο τον 5ο μηνα! τα τζιν μου τα εχω ξεχασει απο τον ιουνιο!!!

καμπυλη ζαχαρου θα την κανω αυριο!!!

ποτε βγαινεις σε αδεια? μεσα δεκεμβρη?

S

ο γιατρος μου εβαλε το ραντεβου για Τεταρτη (εχει καποια χειρουργεια τη δευτερα) και με τα αποτελεσματα των εξετασεων μου που του στειλα, μου ειπε οτι ειμαστε οκ! "το πολυ πολυ να τα πουμε νωριτερα, αμα γεννας" μου πε!!! καλο ε??? cool o γιατρος...;););)

κατια μου νομιζω ολες μας καθε μερα μπεινουμε με την αγωνια: γεννησαμε ή δεν γεννησαμε!!!! θα παρεις το λαπτοπ στο νοσοκομειο που γεννας να μας ειδοποιησεις???:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσακια και κοιλιτσες!! Εδω ειμαι πού ναμαι...χαζευω στο ινετρνετ ολη μερα και σε λιγο θα παω να παρω το παιδακι μου απτον παιδικο!!

Ντιντι καλοριζικο το καροτσι!!! Εγω ευτυχως εχω το στοκκε σε μαυρο δυστυχως...αλλα θα το κανω ολο ροζ με τα αξεσουαρ!!

Κατ καλα κανατε με το πλακακι εκει δε μπορει να γινει λαθος!!

Σας φιλω...μεχει πιασει και συχνοουρια!!!

γεια σου μπισκοτακι!!! χθες εφτιαξα κεικ και για γλασσο εβαλα την πατεντα σου μερεντα με γαλα αλλα μου βγηκε αρκετα αραιο θα ελεγα, οποτε σε χωωι ζαχαροπλαστικης δεν επμαινε

και απλα περιεχυσα το κεικ

βεβαια μετα που κρυωσε επηξε λιγο αλλα δεν δομιμασα να το βαλω στο κορνε ζαχαροπλαστικης

παντως ηταν πολυ πιο νοστιμο απο οτι σκετη μερεντα

UzVGp2.png

ειπαμε... λες και τις τσιμπαει μυγα οταν εχεις την αναγκη τους! κι οχι οτι εχεις αναγκη, αλλα θα θελες λιγο στηριξη!!! μηπως ετσι ειναι η κρητικια πεθερα??? δεν ξερω τι να πω... κι εμενα ακομα τιποτα! ουτε να με δει, ουτε τηλεφωνο, ουτε τιποτα! καλα δεν εχω προβλημα... αλλα με τι μουτρα θα ρθει στο μαιευτηριο? εκτος αν δεν ερθει... ααα... καθε 2-3 μερες στελνει κι ενα ταπερακι με 1 μεριδα φαγητο, για τον αντρα μου... τι να πω εγω, μετα? αφου ο μανωλης δεν παιρνει θεση... κανω τη χαζη και κοιταω την παρτη μου... sorry... την κοιλαρα μου και μονο! ετσι κανε κι εσυ... κι υπομονη! ολα φυσικα και γινονται πισω απτην πλατυ του αμορε...

στην σειρα "7 θανασιμες πεθερες" να χε γυριστει η κρητικια πεθερα;;; αλλιως κοριτσια το χετε ετοιμο το σενάριο!!!! ......χαχαχαχαχχα

η αδερφη μου μεχρι τελος νοεμμβριου θα ναι ηρακλειο, ειναι εκει απο το 2008. πρωτη φορα πηγαμε μαζι, βρηκαμε σπιτι, τακτοποιηθηκε κ μετα εφυγα εγω. αυτό κρατησε σχεδον 2 βδομαδες. το βραδακι βγαιναμε βολτα κ ειλικρινα καθε φορα που γυρνουσα, εμπαινα επιτηδες για μπανιο κ εκλεγα για να μην με δει. δεν ξερω γιατι αλλα πολυ διαφορετοκός κοσμος, αλλη νοοτροπια, αλλη συμπεριφορα κ πολύ σκληροί. σιγουρα υπαρχουν κ οι εξερεσεις, αλλά εμεις δεν γνωρισαμε καμια εξερεση. αυτούς που εχω μεσα στην καρδιά μου ειναι οι θρακιωτες. παντα με το χαμογελο στο προσωπο τους, ευχαριστοι κ πολύ φιλόξενοι! (αποψη μου κ χωρις παρεξηγηση)

Διαφημίσεις

ελπιζω να μην γινω τετοια πεθερα!

UzVGp2.png

ειχαν να εμφανιστουν η πεθερα 1 μηνα κ τον πεθερο 2 μηνες κ ηταν εκεινοι που δηλωναν οτι μολις ξεκινησει το σπιτι θα ερθουν αμεσως να βοηθησουν..κ ελεγε στην μαμα μου οτι οτι βοηθεια χρειαστουμε να την παρουμε τηλεφωνο κ θα νιωσει ασχημα αν την αφησουμε στην απεξω...κ τις προαλλες της ελεγα οτι ηρθε η νονα μου απο μονη της να μας βοηθησει για να μην κουραζομαι κ για να μας παει σε μαγαζια για προσφορες κ εκεινη ουτε να ρωτησει αν θελουμε βοηθεια...μονο ειπε να ειναι καλα η γυναικα ειπε....!δεν λεω για οτι εταξε κ δεν εκανε δεν με νοιαζει αυτο...αλλα το πιο σημαντικο πραγμα για εμενα δεν ειναι τα υλικα αλλα να στηριζεις τον αλλο ψυχολογικα....με την αγαπη αναπληρωνονται ολα τα υλικα κενα...ουφφφ....με εχει πιασει το παραπονο ρε κοριτσια...σορρυ....αλλα οταν ο αλλος σου δινει μονο συμβουλες σαν να στις επιβαλει κ να σε θεωρει ανηλικο με τρελαινει...ουφφφ με επιασε κ αν με πιασει αντε να με αφησει...!!:(

κατια εγω να λεω ευχαριστω που ρωταει κ καλα για εμενα εε???παλι καλα...!!:-P:razz:

Jr39p2.png

κοριτσια να ρωτησω κατι;;; βλαστοκυτταρα θα κρατήσετε;;; ρωτησα την δευτερα τον γιατρο κ μου ειπε οχι, να μην κρατησω. εσεις τι θα κανετε;;;

αυτη θα ειναι η επομενη ερωτηση κι εμενα στο γιατρο μου

απο οσο εχω ενημερωθει τα βλαστοκυτταρα σου μπορει να τα δωσουν καποια στιγμη σε αλλο παιδακι για ν σωθει(σε αυτο συμφωνω να σωθει το αλλο παιδακι αλλα εγω γιατι να πληρωσω και 3000 ευρω ποσο ειναι τελος παντων???)

απο την αλλη αν το παιδι που φυλλας τα βλαστοκυτταρα του ειναι υγιες δεν θα τα χριεαστει ποτε . τα φυλλας αυτα για μελλοντικα αν χρειαστει μη κακο σε αλλο σου παιδακι

κατι τετοιο εχω ακουσει

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ειχαν να εμφανιστουν η πεθερα 1 μηνα κ τον πεθερο 2 μηνες κ ηταν εκεινοι που δηλωναν οτι μολις ξεκινησει το σπιτι θα ερθουν αμεσως να βοηθησουν..κ ελεγε στην μαμα μου οτι οτι βοηθεια χρειαστουμε να την παρουμε τηλεφωνο κ θα νιωσει ασχημα αν την αφησουμε στην απεξω...κ τις προαλλες της ελεγα οτι ηρθε η νονα μου απο μονη της να μας βοηθησει για να μην κουραζομαι κ για να μας παει σε μαγαζια για προσφορες κ εκεινη ουτε να ρωτησει αν θελουμε βοηθεια...μονο ειπε να ειναι καλα η γυναικα ειπε....!δεν λεω για οτι εταξε κ δεν εκανε δεν με νοιαζει αυτο...αλλα το πιο σημαντικο πραγμα για εμενα δεν ειναι τα υλικα αλλα να στηριζεις τον αλλο ψυχολογικα....με την αγαπη αναπληρωνονται ολα τα υλικα κενα...ουφφφ....με εχει πιασει το παραπονο ρε κοριτσια...σορρυ....αλλα οταν ο αλλος σου δινει μονο συμβουλες σαν να στις επιβαλει κ να σε θεωρει ανηλικο με τρελαινει...ουφφφ με επιασε κ αν με πιασει αντε να με αφησει...!!:(

κατια εγω να λεω ευχαριστω που ρωταει κ καλα για εμενα εε???παλι καλα...!!:-P:razz:

αχ κοριτσακι σε επιασαν κι εσενα οι ορμονες τηε εγκυμοσυνης

ελα μην κλαις!! στεναχωρεις το μωρακι σου!!χεστους ολους οσους σε στεναχωρουν! εχεις τον αμορε σου που σε αγαπα και δεν σε βαζει πανω απο τη μαμα του αυτο ειναι το σημαντικο!

UzVGp2.png

καλημερα, ομορφη!!! τι κανει η μικρη? ο μπεμπουλης σου? αφου τα ξερεις εσυ... περναει ο καιρος! θα ρθει η ωρα και θα μπει κι αυτο το τικερακι...;););) εεεε, στις 109 η αληθεια ειναι δε λεει....:tongue::tongue::tongue:

καφεδακι, λοιπον, σημερα? τελεια!!! να αφιερωνεις οσο χρονο μπορεις, κοπελα μου! τραβας το ζορι σου κι εσυ με διαφορα... οποτε μια βολτουλα χαλαρη ειναι οτι πρεπει!!! καλα να περασετε κυρια μου!!! πιειτε κατι ωραιο και για μας... τους "εσωκλειστους"...:cool::cool::cool:

αχ κατια μου χθες οντως ταλαιπωρηθηκα , βασικα τον μικρο ταλαιπωρουσα εγω ακομη αντεχα εχω συνηθισει σε τετοιου ειδους ολημερα τρεξιμο

αλλα η αληθεια ειναι οτι μεχρι και σημερα το πρωι οποτε πηγαινα τουαλετα κοιταγα καλα καλα το χαρτι μην εχει καμια σταγονα ροζ η κοκκινη

καταλαβαινεις...

αλλα δεν ειχα χρονο να χαλαρωσω δεν θα προλαβαινα

με τσαντισε και ο μικροβιολογος και ηθελα να παω σε αλλον μετα αλλα η μλκ ηταν οτι αφησα τα ουρα μου εκει και πως θα γινοταν με την ασφαλεια να μοιρασω τις εξετασεις σε 2 γιατρους? δεν γινεται

και γκρινιαζα στον ντιντο και τωρα θα πρεπει να ακυρωσουμε την κουμπρα γιατι δεν θα μπορω να φαω το βραδυ και παμε να του παρουμε τα ουρα και να παμε σε αλλον και τελικα μου εηρθε η ιδεα να σταματησω να γκρινιαζω και θα παω αυριο για εξεταση γλυκοζης και ετσι εφαγα χθες το βραδυ τα καλουδια που εφτιαξα :)

οσο για την προικα ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!!! θα σου στειλω φωτο!!!

το καροτσι ειναι inglesina kai exei ayta ta χαρακτηριστικα :Το θρυλικό καρότσι περιπάτου που ανοίγει και κλείνει με μία μόνο κίνηση του ενός χεριού: Ένα ευέλικτο και ασφαλές καρότσι περιπάτου. Με λίγες μόνο εύκολες ρυθμίσεις, το πλαίσιο καλύπτεται με το ντυμένο κάθισμα και μετατρέπεται στο Zippy, το εύχρηστο, πρωτοποριακό και πολυλειτουργικό καρότσι περιπάτου. Ένα πλαίσιο τύπου ομπρέλα με στιβαρή κατασκευή και ανάλαφρες γραμμές, απέριττο και αυτόνομο. Μπορεί να ανοίξει και να κλείσει με μία

απλή κίνηση του ενός χεριού.

θελω συμβουλη απο ολες σας και για την κουνια!

να παρω την απλη που ειναι για μεχρι 2 χρονων που ανεβοκατεβαινουν τα καγκελα ή να παρω αυτη που ειναι για μεχρι 4 χρονων που βγαινουν τα καγκελα???????????????

SWEET NOVEMBER!!! οχι σαν την ταινια και βλακειες... για μας θα ναι ΖΑΧΑΡΗ!!! :P:p:p;););):tongue::tongue::tongue::D:D:D

barb cool κι εσυ!!! βαλθηκατε με το διδυμακι σου να χουμε τρεχαματα??? αντε συμορφωθειτε!!! ξεκουραση στη μεσουλα οσο μπορεις και οχι πολλα περα δοθε! χαλαρα και ομορφα... με γεια τα ρουχαλακια σας (μαμαδιστικα και μπεμπουλινικα) και καλοφορετα! τα φορμακια κλπ φοριουνται 1-2 μηνες και μετα μενουν... οποτε τυχερη που στα δωσε η κουμπαρα! ολα θα ναι τελεια στον συνονωματο μπεμπουλη!

ο γιατρος μου εβαλε το ραντεβου για Τεταρτη (εχει καποια χειρουργεια τη δευτερα) και με τα αποτελεσματα των εξετασεων μου που του στειλα, μου ειπε οτι ειμαστε οκ! "το πολυ πολυ να τα πουμε νωριτερα, αμα γεννας" μου πε!!! καλο ε??? cool o γιατρος...;););)

Καλημερα κοριτσακια και κοιλιτσες!! Εδω ειμαι πού ναμαι...χαζευω στο ινετρνετ ολη μερα και σε λιγο θα παω να παρω το παιδακι μου απτον παιδικο!!

Barboula...ta ergasiaka παντα ειναι θεμα...υπομονη

Κατια πλησιαζεις τυχερουλα...εγω βαρεθηκα ηδη νηιωθω σαν ελεφαντας δε θ γεννησω ποτε!!

Κριστυ...τελειος ο Ομιρολης κι η μαμα μου απο κει μου ψωνιζει, εχει τα παντα!!

Ντιντι καλοριζικο το καροτσι!!! Εγω ευτυχως εχω το στοκκε σε μαυρο δυστυχως...αλλα θα το κανω ολο ροζ με τα αξεσουαρ!!

Κατ καλα κανατε με το πλακακι εκει δε μπορει να γινει λαθος!!

Σας φιλω...μεχει πιασει και συχνοουρια!!!

ειχα γραψει ενα κατεβατο , που πηγε οεο;;;;

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

αχ ντιντι θα πρεπει να προσεχουμε!!!!!! χαχαχαχα

αστα να τωρα που εγραφα στο διδυμακι μου οτι τουλαχιστον ο αμορες της την εχει πανω απο τη μαμα του σκεφτηκα το δικο μου γιο , λες να εχει τη γυναικα του πανω απο τη μανα του και με ενοχλησε:oops::oops::oops::oops:

αχ οταν ερθει η ωρα να βρει νυφη να δω πως θα τις περναω απο το μικροσκοπιο....

UzVGp2.png

αυτη θα ειναι η επομενη ερωτηση κι εμενα στο γιατρο μου

απο οσο εχω ενημερωθει τα βλαστοκυτταρα σου μπορει να τα δωσουν καποια στιγμη σε αλλο παιδακι για ν σωθει(σε αυτο συμφωνω να σωθει το αλλο παιδακι αλλα εγω γιατι να πληρωσω και 3000 ευρω ποσο ειναι τελος παντων???)

απο την αλλη αν το παιδι που φυλλας τα βλαστοκυτταρα του ειναι υγιες δεν θα τα χριεαστει ποτε . τα φυλλας αυτα για μελλοντικα αν χρειαστει μη κακο σε αλλο σου παιδακι

κατι τετοιο εχω ακουσει

δεν ξερω καθόλου τι γινεται, αλλά να πω κ την αμαρτια μου δεν περισευουν τωρα χρηματα για να το κανουμε. εγω που θα γεννησω σε δημοσιο δεν ξερω καν αν γινεται εκει. το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι οσο πλησιαζει ο καιρός για την γεννα, τοσο αυξάνονται όλα αυτα που εχουμε στο μυαλό μας. απο αγορες μεχρι την γεννα σαν διαδικασια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...