Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

5d986fa8db060abbbe09ee20f4c1e869.gif

καλημερα!

κατιααααααααααααααααααααααα

σε ζηλευω που κοντευεις , θελω και εγω να βαλω τετοιο τικερ αλλα τι να λεει ;;;

109 μερες , θα με παρουν με τις πετρες!

καλημερα! και παλι , σημερα λεω να παω για ενα καφεδακι! λιγος χρονος και για μενα:P

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

κατιααααααααααααααααααααααα

σε ζηλευω που κοντευεις , θελω και εγω να βαλω τετοιο τικερ αλλα τι να λεει ;;;

109 μερες , θα με παρουν με τις πετρες!

καλημερα! και παλι , σημερα λεω να παω για ενα καφεδακι! λιγος χρονος και για μενα:P

καλημερα, ομορφη!!! τι κανει η μικρη? ο μπεμπουλης σου? αφου τα ξερεις εσυ... περναει ο καιρος! θα ρθει η ωρα και θα μπει κι αυτο το τικερακι...;););) εεεε, στις 109 η αληθεια ειναι δε λεει....:tongue::tongue::tongue:

καφεδακι, λοιπον, σημερα? τελεια!!! να αφιερωνεις οσο χρονο μπορεις, κοπελα μου! τραβας το ζορι σου κι εσυ με διαφορα... οποτε μια βολτουλα χαλαρη ειναι οτι πρεπει!!! καλα να περασετε κυρια μου!!! πιειτε κατι ωραιο και για μας... τους "εσωκλειστους"...:cool::cool::cool:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

1066600sd01utaya7.gif

καλημερα κοριτσια!!! σορρυ που δεν μπηκα χθες αλλα δεν προλαβα ουτε στο φορουμ να πω!

αν τα πω ολα τα χθεσινα

-πηγαμε στο γιατρο του τσμεδε για να θεωρησει το βιβλιοαριο

-πηγαμε στο μικροβιολογο να κανω γλυκοζη(περιμενα 1 ωρα και οταν μπηκα μεσα ο μικροβιολογος με εδιωξε γιατι θα επρεπε εκει να μεινω αλλη μια ωρα και αυτος βιαζογαν να φυγει να παει στην εφορια-κι ετσι θα παω αυριο για γλυκοζη)

-μετα πηγαμε σε εναν ορθοπεδικο για τον ντιντο , εχει αυχενικο συνδρομο τελικα

-μετα πηγαμε να παραγγειλουμε το λικνο με ολη του την προικα και μας εκανε επειδηξη και ενα καροτσι που αρεσε πολυ στο ντιντο και το πηραμε

-μετα πηγαμε στο διφοδο να πληρωσει ο ντιντος(μια εφορια που πληρωνουμε μονο οι ροδιτες ελ.επαγγελματιες-και η οποια ειναι και παρανομη! )

-μετα πηγαμε στην πεθερα τη στειλαμε αυτη να ψαξει για τα φαρμακα του ντιντου (ηταν και σε ελειψη και πηγε σε 3 φαρμακεια για να τα βρει)

-εμεις πηγαμε γκουντις!!!!!

-μετα ξαναπαμε στην πεθερα για λιγο

-μετα παμε σουπερ μαρκετ

-και επιτελους σπιτι (γυρω στις 4)

στο σπιτι ομως με το που ηρθαμε δεν εκατσε ο κωλος μου!αρχισα να μαζευω και να καθαριζω και να μαγειρευω γιατι ειχα τραπεζι την κουμπαρα μας με το αγορι της

8 η ωρα τελειωσα απο ολα και εκτσα!!! ο Αλκης με ειχε αρχισει σε κατι κλωτσιες!!! νομιζα θα βγει και θα αρχισει να μου τα χωνει που ολη μερα δεν τον αφηνα να ησυχασει!

didακι μου, μην κουραζεσαι τοσο πολυ... οκ, χτες πεσαν ολα μαζι! πανε ομως... σημερα πιο χαλαρα! ο Αλκης δεν βγαιινει ετσι ευκολα, αλλα προειδοποιει!!! "εεε, κυρια μαμα! μας τρεχεις ολη μερα!!! κατσε λιγο..." αν και για να λεμε την αληθεια, εχω διαβασει οτι στις πολυ δραστηριες μαμαδες τα μωρακια κοιμουνται σχεδον ολη την μερα και ξαγρυπνουν-χτυπανε τη νυχτα που επικρατει ηρεμιαα... τα νανουριζει η κινηση και ο θορυβος... οποτε μην φοβασαι! απλα καλο ειναι να μην ταλαιπωρεισαι πολυ, γιατι αρχιζουν πονακια (μεση, αρθρωσεις), πρηξιματα, αδυναμια, νευρα, συσπασεις... προσεχουμε για να εχουμε που λενε!

αααα... και με γεια τα πραγματακια σας!!! ειδες που μεσα σε μια βδομαδα εχεις ετοιμα σχεδον τα μισα και παραπανω? με το καλο και τα υπολοιπα...:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ουφ τα διαβασα ολα 5 σελιδες ποτε προλαβατε και μου τις γεμισατε???

καταρχην ξεχασα να σας πω καλο μηνα!!!

αυτο το μηνα γεννιεται ο μιχαλιως μας!!!!

κατ με την αιματολογο τπτ ανησυχιτικο οποτε απλα θα το παρακολουθειτε!

διδυμακι μου καλως ηρθες!!!!!! τι εγινε σε φωναξαν εσενα για νεα συμβαση?

μαρκελακι ποτε θα πας για χοριακη !!! αγχωνομαστε κι εμεις μαζι σου!

κριστυ μου εισαι τρελη γενικα! αχαχαχαχαχαχαχαχ

το μπιμπερο το σημειωσα κι εγω της μεντελα, ελπιζω να το βρω ευκολα! αλλα ακριβο ε?

ροδουλα κι εγω ανηπομονω να φτιαχνω το τικερακι της κατιας υπονη , ειμαι κι εγω στις 88 αν θυμαμαι καλα μερες!

real thing μην ανησυχεις κοριτσακι !!! τα κοριτσια ειναι πιο ησυχα! μην βλεπεις που λεμε εγω με την ελενη που οι γιοι μας κανουν τραμπολινο στην κοιλια μας!

η ριτσα σημερα ειναι που εχει διακοπη ρευματος? ή χθες ?σε τοσα που διαβασα μπερδευτικα

το μπισκοτακι που ειναι??

UzVGp2.png

didακι μου, μην κουραζεσαι τοσο πολυ... οκ, χτες πεσαν ολα μαζι! πανε ομως... σημερα πιο χαλαρα! ο Αλκης δεν βγαιινει ετσι ευκολα, αλλα προειδοποιει!!! "εεε, κυρια μαμα! μας τρεχεις ολη μερα!!! κατσε λιγο..." αν και για να λεμε την αληθεια, εχω διαβασει οτι στις πολυ δραστηριες μαμαδες τα μωρακια κοιμουνται σχεδον ολη την μερα και ξαγρυπνουν-χτυπανε τη νυχτα που επικρατει ηρεμιαα... τα νανουριζει η κινηση και ο θορυβος... οποτε μην φοβασαι! απλα καλο ειναι να μην ταλαιπωρεισαι πολυ, γιατι αρχιζουν πονακια (μεση, αρθρωσεις), πρηξιματα, αδυναμια, νευρα, συσπασεις... προσεχουμε για να εχουμε που λενε!

αααα... και με γεια τα πραγματακια σας!!! ειδες που μεσα σε μια βδομαδα εχεις ετοιμα σχεδον τα μισα και παραπανω? με το καλο και τα υπολοιπα...:tongue::tongue::tongue:

αχ κατια μου χθες οντως ταλαιπωρηθηκα , βασικα τον μικρο ταλαιπωρουσα εγω ακομη αντεχα εχω συνηθισει σε τετοιου ειδους ολημερα τρεξιμο

αλλα η αληθεια ειναι οτι μεχρι και σημερα το πρωι οποτε πηγαινα τουαλετα κοιταγα καλα καλα το χαρτι μην εχει καμια σταγονα ροζ η κοκκινη

καταλαβαινεις...

αλλα δεν ειχα χρονο να χαλαρωσω δεν θα προλαβαινα

με τσαντισε και ο μικροβιολογος και ηθελα να παω σε αλλον μετα αλλα η μλκ ηταν οτι αφησα τα ουρα μου εκει και πως θα γινοταν με την ασφαλεια να μοιρασω τις εξετασεις σε 2 γιατρους? δεν γινεται

και γκρινιαζα στον ντιντο και τωρα θα πρεπει να ακυρωσουμε την κουμπρα γιατι δεν θα μπορω να φαω το βραδυ και παμε να του παρουμε τα ουρα και να παμε σε αλλον και τελικα μου εηρθε η ιδεα να σταματησω να γκρινιαζω και θα παω αυριο για εξεταση γλυκοζης και ετσι εφαγα χθες το βραδυ τα καλουδια που εφτιαξα :)

οσο για την προικα ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!!! θα σου στειλω φωτο!!!

το καροτσι ειναι inglesina kai exei ayta ta χαρακτηριστικα :Το θρυλικό καρότσι περιπάτου που ανοίγει και κλείνει με μία μόνο κίνηση του ενός χεριού: Ένα ευέλικτο και ασφαλές καρότσι περιπάτου. Με λίγες μόνο εύκολες ρυθμίσεις, το πλαίσιο καλύπτεται με το ντυμένο κάθισμα και μετατρέπεται στο Zippy, το εύχρηστο, πρωτοποριακό και πολυλειτουργικό καρότσι περιπάτου. Ένα πλαίσιο τύπου ομπρέλα με στιβαρή κατασκευή και ανάλαφρες γραμμές, απέριττο και αυτόνομο. Μπορεί να ανοίξει και να κλείσει με μία

απλή κίνηση του ενός χεριού.

θελω συμβουλη απο ολες σας και για την κουνια!

να παρω την απλη που ειναι για μεχρι 2 χρονων που ανεβοκατεβαινουν τα καγκελα ή να παρω αυτη που ειναι για μεχρι 4 χρονων που βγαινουν τα καγκελα???????????????

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ετσι ειναι didi μου... καλυτερα που εκανες πισω και αφησες την εξεταση για αυριο, γιατι τσαντισμενη θα σου τσιμπαγαν κι οι τιμες!

καλες βολτες να ευχηθω? εχει και οχημα ο Αλκης!!! μπραβο, παιδι μου! μια χαρα ακουγεται, αλλα δοκιμαστε το ανοιξε-κλεισε για να το μαθετε!

τωρα, για κουνια εγω ειμαι της αποψης μεχρι 2 και μετα σε κρεββατι, αλλα εξαρταται... αν ειναι κουνια-κρεββατι που μπορει να κοιμαται π.χ. ανετα ενα 5χρονο μπορει να βολευει, αλλα αν ειναι κουνια και απλα βγαινει το καγκελο, δεν νομιζω να το βολευει μετα τα 2-3 το παιδι... φυσικα εξαρταται και απτην τιμη, το χωρο σου, το αν σκεφτεστε για δευτερο αμεσα (θυμαμαι το θεματακι σας, αλλα το λεω γενικα), κλπ... για να δουμε τι λενε και οι ηδη μανουλες...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αχ κατια μου χθες οντως ταλαιπωρηθηκα , βασικα τον μικρο ταλαιπωρουσα εγω ακομη αντεχα εχω συνηθισει σε τετοιου ειδους ολημερα τρεξιμο

αλλα η αληθεια ειναι οτι μεχρι και σημερα το πρωι οποτε πηγαινα τουαλετα κοιταγα καλα καλα το χαρτι μην εχει καμια σταγονα ροζ η κοκκινη

καταλαβαινεις...

αλλα δεν ειχα χρονο να χαλαρωσω δεν θα προλαβαινα

με τσαντισε και ο μικροβιολογος και ηθελα να παω σε αλλον μετα αλλα η μλκ ηταν οτι αφησα τα ουρα μου εκει και πως θα γινοταν με την ασφαλεια να μοιρασω τις εξετασεις σε 2 γιατρους? δεν γινεται

και γκρινιαζα στον ντιντο και τωρα θα πρεπει να ακυρωσουμε την κουμπρα γιατι δεν θα μπορω να φαω το βραδυ και παμε να του παρουμε τα ουρα και να παμε σε αλλον και τελικα μου εηρθε η ιδεα να σταματησω να γκρινιαζω και θα παω αυριο για εξεταση γλυκοζης και ετσι εφαγα χθες το βραδυ τα καλουδια που εφτιαξα :)

οσο για την προικα ειμαι παρα πολυ χαρουμενη!!! θα σου στειλω φωτο!!!

το καροτσι ειναι inglesina kai exei ayta ta χαρακτηριστικα :Το θρυλικό καρότσι περιπάτου που ανοίγει και κλείνει με μία μόνο κίνηση του ενός χεριού: Ένα ευέλικτο και ασφαλές καρότσι περιπάτου. Με λίγες μόνο εύκολες ρυθμίσεις, το πλαίσιο καλύπτεται με το ντυμένο κάθισμα και μετατρέπεται στο Zippy, το εύχρηστο, πρωτοποριακό και πολυλειτουργικό καρότσι περιπάτου. Ένα πλαίσιο τύπου ομπρέλα με στιβαρή κατασκευή και ανάλαφρες γραμμές, απέριττο και αυτόνομο. Μπορεί να ανοίξει και να κλείσει με μία

απλή κίνηση του ενός χεριού.

θελω συμβουλη απο ολες σας και για την κουνια!

να παρω την απλη που ειναι για μεχρι 2 χρονων που ανεβοκατεβαινουν τα καγκελα ή να παρω αυτη που ειναι για μεχρι 4 χρονων που βγαινουν τα καγκελα???????????????

καλημερα σε ολες!!!! κ καλό μηνα να εχουμε!!!!

ντιντακο κουρασες πολύ τον μικρό χθες κ απο δω κ περα πρεπει να προσεχουμε, ο γιατρός μου το τονισε πολλές φορες οτι προσοχη σε βαρη κ κουραση για να μην εχουμε απροοπτα.

καλοριζικα τα νεα σας πραγματα κ με το καλό να τα χαρει ο μικρός πρίγκιπας.

εγω κουνια πηρα απο ικεα, μικρη σχετικα, 1,20*60.

πρωτα ο Θεος σε 2 χρονια ελπιζουμε να κανουμε κ αλλο μωρακι, αρα ο μπεμπης θα αρχισει να κοιμαται σε κρεβατακι. ετσι το σκεφτηκαμε εμεις

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλημεραααααααααααααααα κ καλο μηνα κοριτσιαααα μου,,,,!!

τι κανουμε??εγω αν κ ξυπνησα με κατι κραμπουλες εντονες στην κοιλιτσα για αρκετη ωρα μετα ηρεμησα κ χαλαρωσα αλλιως τωρα θα ημουν στον γιατρουλη κ οχι εδω...!!

χθες πηγα στην κουμπαρα αλλα πηγαμε ψιλοαργα κ δεν ειχα κουραγιο να βαζω κ να βγαζω ρουχα οποτε φαγαμε σουβλακια κ ειδαμε το Ice age 4 που μ αρεσε παρα πολυ κ μετα φυγαμε γιατι κοιμομουν ορθια...κ μου εδωσε μονο αυτα που μου κανουν σιγουρα..κ σημερα φοραω το τζιν εγκυμοσυνης της.,,μου ειναι λιγο μεγαλο στην μεση κ λιγο φαρδουτσικο αλλα θα με βγαλει σε ολη την εγκυμοσυνη...σημερα το προγραμμα εχει ξαπλα το μεσημερι κ στις 5 θα παμε jumbo να παρουμε πυτζαμακια κ ρουχαλακια για το βαφτηστηρι γιατι δεν του κανει τιποτα...κ τα παιδια δυσκολευονται...κ ηδη με γεμισε η κουμπαρα με 30 φορμακια....εχει γεμισει η σιφινιερα με ρουχαλακια...ειμαστε υπερπληρης....απο ολα για το μωρουλι μας.....!ευτυχως !!

Κατ μια χαρουλα τα νεα λοιπον απο την αιματολογο..κ καλα θα κανεις να το παρακολουθεις να εισαι πιο ηρεμη ομως οχι να αγχωνεσαι αλλα να χαλαρωνεις...

ΚΑΤΙΑ περνανε οι μερες νεροοοοοο.....ποτε εχεις ξαναραντεβου..?ΔΕΥΤΕΡΑ η θυμαμαι λαθος???εγω Δευτερα περιμενω πως κ πως να ξαναδω το μωρουλι μαςςς....

διδυμακι μου ταλαιπωρηθηκες χθες...κ σημερα εχεις κ την καμπυλη οποτε σου ευχομαι καλο κουραγιο κ καλα αποτελεσματα..!!

ανυπομονω να βγω σε αδεια...δεν αντεχω με την πλατη μου ουτε 1 ωρα στην καρεκλα..!!:(πολλα εγραψααααααααααααααα!!

Jr39p2.png

SWEET NOVEMBER!!! οχι σαν την ταινια και βλακειες... για μας θα ναι ΖΑΧΑΡΗ!!! :P:p:p;););):tongue::tongue::tongue::D:D:D

barb cool κι εσυ!!! βαλθηκατε με το διδυμακι σου να χουμε τρεχαματα??? αντε συμορφωθειτε!!! ξεκουραση στη μεσουλα οσο μπορεις και οχι πολλα περα δοθε! χαλαρα και ομορφα... με γεια τα ρουχαλακια σας (μαμαδιστικα και μπεμπουλινικα) και καλοφορετα! τα φορμακια κλπ φοριουνται 1-2 μηνες και μετα μενουν... οποτε τυχερη που στα δωσε η κουμπαρα! ολα θα ναι τελεια στον συνονωματο μπεμπουλη!

ο γιατρος μου εβαλε το ραντεβου για Τεταρτη (εχει καποια χειρουργεια τη δευτερα) και με τα αποτελεσματα των εξετασεων μου που του στειλα, μου ειπε οτι ειμαστε οκ! "το πολυ πολυ να τα πουμε νωριτερα, αμα γεννας" μου πε!!! καλο ε??? cool o γιατρος...;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

SWEET NOVEMBER!!! οχι σαν την ταινια και βλακειες... για μας θα ναι ΖΑΧΑΡΗ!!! :P:p:p;););):tongue::tongue::tongue::D:D:D

barb cool κι εσυ!!! βαλθηκατε με το διδυμακι σου να χουμε τρεχαματα??? αντε συμορφωθειτε!!! ξεκουραση στη μεσουλα οσο μπορεις και οχι πολλα περα δοθε! χαλαρα και ομορφα... με γεια τα ρουχαλακια σας (μαμαδιστικα και μπεμπουλινικα) και καλοφορετα! τα φορμακια κλπ φοριουνται 1-2 μηνες και μετα μενουν... οποτε τυχερη που στα δωσε η κουμπαρα! ολα θα ναι τελεια στον συνονωματο μπεμπουλη!

ο γιατρος μου εβαλε το ραντεβου για Τεταρτη (εχει καποια χειρουργεια τη δευτερα) και με τα αποτελεσματα των εξετασεων μου που του στειλα, μου ειπε οτι ειμαστε οκ! "το πολυ πολυ να τα πουμε νωριτερα, αμα γεννας" μου πε!!! καλο ε??? cool o γιατρος...;););)

χαχαχα....σωστος ο γιατρός.

χθες μιλησα με τον αδερφό μου κ ο καημενος εχει αγχος αν θα πονεσω, πως θα γεννησω κ ολα αυτα. ειναι 20 χρονων ο καημενος κ δεν ξερει απο επισκληριδιο, αλλα τον ενημερωσα οτι δεν θα ποναω κ οτι προσεχω. ειναι εβρο ο μικρος εδω κ 1 μηνα κ ερχεται 3 ιανουαριου κ στεναχωριεται που δεν μ εχει χαρει καθολου με την κοιλια κ τον μπεμπη να κλωτσα!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

χαχαχα....σωστος ο γιατρός.

χθες μιλησα με τον αδερφό μου κ ο καημενος εχει αγχος αν θα πονεσω, πως θα γεννησω κ ολα αυτα. ειναι 20 χρονων ο καημενος κ δεν ξερει απο επισκληριδιο, αλλα τον ενημερωσα οτι δεν θα ποναω κ οτι προσεχω. ειναι εβρο ο μικρος εδω κ 1 μηνα κ ερχεται 3 ιανουαριου κ στεναχωριεται που δεν μ εχει χαρει καθολου με την κοιλια κ τον μπεμπη να κλωτσα!

ο μικρος μου αδερφος ειναι 21... με παιρνει 3-4 φορες τη μερα (να ναι καλα το watch up) και με ρωταει "πως ειμαι? αν κλωτσαει ο mike? αν δεν τον ακουω να παρω το γιατρο... αν εφαγα? μηπως θελω τιποτα?" κι αλλα διαφορα!!! ααα... ψαχνει στο ιντερνετ εντομεταξυ και εχει δει πως γινεται επισκληριδιος, καισαρικη, φυσικος τοκετος, ραψιμο μετα... εχει διαβασει μελετες, αρθρα, κλπ και μου προτεινει (σαν ειδικος!:tongue: ) καισαρικη, γιατι λεει δεν θα κουραστει καθολου ο μπεμπης!!! :shock:του λεω "ΕΓΩ?" "δεν με σκεφτεσαι εμενα?" και μου απαντα με φυσικοτητα... "εσυ, δυστυχως, οτι και να γινει θα πονεσεις!!! αλλα μετα... θα πετας! δεν θα θυμασαι τιποτα!" ....:D:D:D ειδες τα μικρα? κι ο αδερφουλης σου θα χαρει το ανιψακι του! να μην στεναχωριεται!!! θα ρθει και θα βρει ενα κουκλι!!!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ΔΙΔΥΜΑΚΙ ξεχασα να σου πω καλοριζικα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε....!!!

Κατια σωστο τον βρισκω τον γιατρο.....αχαχαχα...!!!αλλα καπου εκει οταν πας στον γιατρο σε κοβω να γεννας....οποτε μια χαρα...!

ναι Κατια δεν το συζηταω μια χαρα τελεια που μου τα εδωσε η κουμπαρα.....αν κ ειχαμε ενα θεματακι...δεν θυμαμαι αν σας το ειχα πει αλλα ειχαν μαζεψει υγρασια κ για να ξεμυρισουν τ επλυνε 3 φορες η μαμα μου....δεν με εχει αφησει να κανω τιποτα....ολα τα εχει κανει εκεινη..εχει πλυνει τα παντα....!

Ελενη ο αδερφος σου τι γλυκαςςςς....χαχαχα...!εμεις την Δευτερα θα συζητησουμε κ τα οικονομικα με τον γιατρο κ ολα...τωρα που μπαινουμε στον 7ο,.,γιατι πιο πριν δεν το συζηταει ουτε εκεινος....οπως μου ειχε πει θελει να πανε ολα καλα κ το τελευταιο που τον ενδιαφερει ειναι τα χρηματα...!

Jr39p2.png

ΔΙΔΥΜΑΚΙ ξεχασα να σου πω καλοριζικα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε....!!!

Κατια σωστο τον βρισκω τον γιατρο.....αχαχαχα...!!!αλλα καπου εκει οταν πας στον γιατρο σε κοβω να γεννας....οποτε μια χαρα...!

ναι Κατια δεν το συζηταω μια χαρα τελεια που μου τα εδωσε η κουμπαρα.....αν κ ειχαμε ενα θεματακι...δεν θυμαμαι αν σας το ειχα πει αλλα ειχαν μαζεψει υγρασια κ για να ξεμυρισουν τ επλυνε 3 φορες η μαμα μου....δεν με εχει αφησει να κανω τιποτα....ολα τα εχει κανει εκεινη..εχει πλυνει τα παντα....!

Ελενη ο αδερφος σου τι γλυκαςςςς....χαχαχα...!εμεις την Δευτερα θα συζητησουμε κ τα οικονομικα με τον γιατρο κ ολα...τωρα που μπαινουμε στον 7ο,.,γιατι πιο πριν δεν το συζηταει ουτε εκεινος....οπως μου ειχε πει θελει να πανε ολα καλα κ το τελευταιο που τον ενδιαφερει ειναι τα χρηματα...!

καλα εκανε η μανουλα σου, αφου μπορει! ετσι και μενα... υποχρεωτικα δεν εκανα τιποτα!!! οσο για το πλυσιμο, ακομα και καινουρια απτο μαγαζι μυριζουν μερικες φορες τοση τσιγαριλα :evil: που απορω... δεν το σκεφτονται οτι ειναι για μωρακια και παιδακια? το χω κολλημα αυτο! αμα μπω σε μαγαζι ρουχων (κυριως παιδικα) και βρωμαει τσιγαριλα... δεν παιρνω τιποτα! λεω ευχαριστω και φευγω...

κι εμας ο γιατρος μας συζητησε για αμοιβη στην 34η εβδ... λογω καταστασης ειπε, το χει γουρι, οσο πιο αργα γινει αυτη η κουβεντα τοσο πιο πολυ θα αργησει και η γεννα! δεν μπορω να πω... με μας επιασε!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα κοριτσακια και κοιλιτσες!! Εδω ειμαι πού ναμαι...χαζευω στο ινετρνετ ολη μερα και σε λιγο θα παω να παρω το παιδακι μου απτον παιδικο!!

Barboula...ta ergasiaka παντα ειναι θεμα...υπομονη

Κατια πλησιαζεις τυχερουλα...εγω βαρεθηκα ηδη νηιωθω σαν ελεφαντας δε θ γεννησω ποτε!!

Κριστυ...τελειος ο Ομιρολης κι η μαμα μου απο κει μου ψωνιζει, εχει τα παντα!!

Ντιντι καλοριζικο το καροτσι!!! Εγω ευτυχως εχω το στοκκε σε μαυρο δυστυχως...αλλα θα το κανω ολο ροζ με τα αξεσουαρ!!

Κατ καλα κανατε με το πλακακι εκει δε μπορει να γινει λαθος!!

Σας φιλω...μεχει πιασει και συχνοουρια!!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...