Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαλλον μεγαλωνει το μωρο κ τραβιουντε οι μυς.. αλλα ειμαι πολυ χαλια σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν χαιρομαι ΤΙΠΟΤΑΑ:(:(:( ουτε φαγητο ουτε τιποτα πολλες φορες πειναω κ δεν μπορω να φαω γιατι ανακατευομαι η ξερω οτι θα ανακατευτω.. αλλα αυτο παλι με την μεση ηταν αναγκη?? αν συνεχειση για πολυ η πιο εντονα θα παρω τον γιατρο τηλ..

το γιαουρτι δοκιμασε να το βαλεις κανα 15 λεπτο στην καταψυξη! μοιαζει με παγωτο και ανακουφιζει την καουρα-ανακατεμα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αααα....δεν εχει τετοια, πες του! αυτο ηθελε να φαει ο μπεμπης και σαν καλος πατερας πρεπει να προσαρμοστει! και μετα, λενε οτι οι εγκυες ειμαστε περιεργες! του δικου μου, το γιουβετσι, ουτε να το δει, γιατι λεει εχει κοκαλακια! κουφο? εεε....ρωτησα κι εγω! η πεθερα μου το φτιαχνει με γιδα....:shock::shock::shock: ετσι, τον επεισα να δοκιμασει και το δικο μου (φουρνου με μοσχαρακι και κατσαρολας με κιμα) και τωρα τρωει 2 πιατα! αααχχχ αυτες οι πεθερες!

ααα wait!!! ουτε εγω τρωω γιδα! μπλιαχ!!!!

με μοσχαρακι το τρωω !της μαμα μου της αρεσει η γιδα αλλα για εμενα το κανει με μοσχαρι στη γαστρα οχι στην κατσαρολα, και μετα τυρακι απο πανω μιαμ μιαμ

αντε παω να κανω καμια δουλεια!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ααα wait!!! ουτε εγω τρωω γιδα! μπλιαχ!!!!

με μοσχαρακι το τρωω !της μαμα μου της αρεσει η γιδα αλλα για εμενα το κανει με μοσχαρι στη γαστρα οχι στην κατσαρολα, και μετα τυρακι απο πανω μιαμ μιαμ

αντε παω να κανω καμια δουλεια!!!

τα ξανα λεμε didi κ σιγα σιγα οι δουλειες!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κοριτσια για την καμπυλη εχω μια απορια

γιατιδεν μας βαζουν πεταλουδα και πρεπει να τρυπιομαστε;;;;

οσο για την γευση μου το ειχαν πει για το λεμονι

αλλα αυτο που εκανα εγω ηταν το καλαμακι

εβαλα καλαμακι και το ηπια μονορουφι μπιαξ!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Να απαντησω χωρις να ξερω, απλα βασισμενη σε κοινη λογικη. Επειδη οι αιμοληψιες απεχουν αρκετα μεταξυ τους, μπορει να θες να κανεις καμια βολτουλα, να παρεις λιγο αερα. Και στο κατω κατω αλλο να σε τρυπανε για μερικα δευτερολεπτα κι αλλο να νιωθεις την πεταλουδα 3 ωρες στη φλεβα σου.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Να απαντησω χωρις να ξερω, απλα βασισμενη σε κοινη λογικη. Επειδη οι αιμοληψιες απεχουν αρκετα μεταξυ τους, μπορει να θες να κανεις καμια βολτουλα, να παρεις λιγο αερα. Και στο κατω κατω αλλο να σε τρυπανε για μερικα δευτερολεπτα κι αλλο να νιωθεις την πεταλουδα 3 ωρες στη φλεβα σου.

πας κ κανεις μια βολτα μεχρι να σε ξανατρυπησουν αλλα αυτο εμενα δεν με ενοχλει οσο η γλυκοζη.. δεν την θελω με τιποτααα

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

καλο ειναι να μην κανεις βολτα, γιατι μεταβολιζεις πιο γρηγορα τη γλυκοζη και μπορει να δωσει λαθος αποτελεσμα η εξεταση. οσο για την πεταλουδα... πιο φρικη νομιζω! να σαι με την πεταλουδα και να την κοιτας περιμενοντας να περασει η ωρα?:confused::confused::confused::confused:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

γεια σας κοριτσακια~!!!!|

κοιταξα το χαρτι του γιατρου

στην εξεταση β επιπεδου που θα γινει τον σεπτεμβρη δεν εχω εξετασεις αιματος

μετα ομως στον υπερηχο του οκτωβη εχουμε γενικη αιματος , ουρων και αντοχης στη γλυκοζη εκει λεε θα μου παρουν αιμα , μετα θα πιω 50 γραμμαρια γλυκοζη, και μετα απο μια ωρα ξανα αιμα

μονο 2 φορες δηλαδη στο συνολο θα μου παρουν αιμα

εζουμε τον ιδιο γιατρο με την ριτσα κΙ η ριτσα ανεφεε το πωι οτι της πηραν μονο 2 φορες αιμα

αρα οκ μονο 2 θα ειναι ενα τσουπ στο ενα χερι και ενα τσουπ στο αλλο χερι

μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ριτσα μηπως δεν ειναι καλη η γλυκοζη στο μικροβιολογικο που πας?

εγω θυμαμαι ηταν νοστιμη... σαν ζαχαροπαστα...

UzVGp2.png

γεια σας κοριτσακια~!!!!|

κοιταξα το χαρτι του γιατρου

στην εξεταση β επιπεδου που θα γινει τον σεπτεμβρη δεν εχω εξετασεις αιματος

μετα ομως στον υπερηχο του οκτωβη εχουμε γενικη αιματος , ουρων και αντοχης στη γλυκοζη εκει λεε θα μου παρουν αιμα , μετα θα πιω 50 γραμμαρια γλυκοζη, και μετα απο μια ωρα ξανα αιμα

μονο 2 φορες δηλαδη στο συνολο θα μου παρουν αιμα

εζουμε τον ιδιο γιατρο με την ριτσα κΙ η ριτσα ανεφεε το πωι οτι της πηραν μονο 2 φορες αιμα

αρα οκ μονο 2 θα ειναι ενα τσουπ στο ενα χερι και ενα τσουπ στο αλλο χερι

μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ριτσα μηπως δεν ειναι καλη η γλυκοζη στο μικροβιολογικο που πας?

εγω θυμαμαι ηταν νοστιμη... σαν ζαχαροπαστα...

Στη Β επιπεδου δεν εχει αιμα οντως μονο ο υπερηχος ειναι.

Στην καμπυλη ζαχαρου Κανονικα 3 φορες σου περνουν.Μια οταν πας , μετα πινεις την γλυκοζη ,μετα απο 60 λεπτα και μετα απο 120 λεπτα.Σε αλλες περιπτωσεις περνουν 4 φορες αλλη μια στα 180 λεπτα.Η πιο σπαστικη εξεταση ηταν για μενα γιατι επρεπε να περιμενω 2 ωρες εκει!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...