Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλως σας βρηκα μπανιαρισμενη Κατια..!

μπα οταν σχολασω παω σπιτι να φαω φασολακια που μαγειρεψε η πεθερα..κ μετα μπανιο κ ξαπλα μεχρι να σχολασει ο αμορες να παμε σπιτι μου να παρουμε κ το σκυλακι μας που μου ελειψε...!!

με εχει πιασει κ ενα αγχος για την δουλεια κοριτσια...φωναζουν τους παντες κ τους βαζουν να υπογραψουν νεες συμβασεις με πολυ λιγοτερα λεφτα κ οσοι αρνουνται τους ενημερωνουν ποτε θα σταματησουν κ τι αποζημειωση θα παρουν...

η αλλη κοπελα υπεγραψε 4ωρο 213 ευρο επειδη ειναι καινουρια...η αλλη με 3 χρονια δουλεια 5 ωρο 320..στην αλλη κοπελα 5 ωρο της προτειναν μετα απο 4.5 χρονια απο 500 ευρο 350..κ αλλη απο 6ωρο με 600+της ειπαν με 389 κ αρνηθηκε....!!

αν μου πουν εμενα τι να κανω??αν αρνηθω δεν μπορουν να με διωξουν η αλλαξαν κ αυτα???η να πω οχι...για να γλιτωσω τουλαχιστον μεχρι να επιστρεψω στην δουλεια κ οταν επιστρεψω ας με διωξουν κ ας μπω ταμειο να ειμαι με το μωρακι μου τουλαχιστον κ να ψαχνω για δουλεια....!!αγχωθηκα παρα πολυ!!!!:(:(

Είναι τραγική αυτή η κατάσταση με τις δουλειές, βρήκαν πάτημα τώρα και πετσοκόβουν μισθούς και σε κάνουν να λες κι ευχαριστώ με τόση ανεργία που υπάρχει!

Εσένα δεν μπορούν να σε απολύσουν ούτε όσο είσαι έγκυος ούτε για 1,5 χρόνο μετά. Γι'αυτό θα πρότεινα να μη δεχτείς μείωση εκτός και αν θες να τα έχεις καλά μαζί τους... Βέβαια μπορεί στον 1,5 χρόνο να σε διώξουν...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια καλησπερα!πως ειστε σημερα?κατια αρχισες να μετρας με 1 μπροστα!απιστευτο μου φαινεται.ριτσα μου τι δυσκολο να ζεις σε νησι ε?οταν παω σε κανενα τα καλοκαιρια και γνωριζω ντοπιους ολο αυτη η απορια μου ερχεται στο μυαλο.πως μπορουν!και δε μιλαω για μεγαλα νησια.εκει τα χουν ολα!barboula μου δε νομιζω οτι μπορουν να σου αλλαξουν τη συμβαση.με τιποτα.εκτος αν εχετε κανει καμια ειδικη συμφωνια.

εμενα η μπεμπα μου σημερα ειναι παρα παρα παρα πολυ ησυχη.και εχθες δεν την ελεγες και power..τι κανει εκει μεσα ρε κοριτσια!τεμπελιαζει???φιλια σε ολες,καλη μερα να χουμε.

6KuQp2.png

ηρθα σπιτι....τακτοποιησα τα πραγματα του ταξιδιου κ ειπα να δω τι λετε κ μετα ξαπλα...!!!

σημερα στην δουλεια που ειχανε να με δουν απο Πεμπτη μου ειπαν οτι φουσκιασε κ αλλο...!!

εγω πριν την Κρητη ημουν +6 στα κιλα αλλα στην επιστροφη αρνουμαι να ανεβω στην ζυγαριααααααα...ας με μετρησει ο γιατρος την Δευτερα γιατι εγω τρεμω...αν καθομουν κ αλλο στην Κρητη θα ειχα προβλημα...!

οσο για τα εργασιακα βραστετα κοριτσια.....!εχω πελαγωσει...!!θα αρνηθω κ αν με διωξουν μετααααα τι να κανουμε...τουλαχιστον θα εχω χρηματα για λιγο καιρο ακομα....!

τωρα με πηρε η κουμπαρα μου που εφτιαξε τις ντουλαπες της κ με περιμενει λεει να δοκιμασω 3-4 τσαντες ρουχα...!!παω για ξαπλαααααααα!!

Jr39p2.png

Κάτια

ο ΟΜΗΡΟΛΗΣ (τα βρεφικά- γιατί εχει κ ΟΜΗΡΟΛΗ με βαλίτσες, ομπρέλες κλπ) είναι στην 62 Μαρτύρων, 1 στενό περίπου πριν τη Θερίσσου.

Από εκεί που μου λες, είναι πολύ κοντά. Νομίζω κ με τα πόδια πας...

Δες και το site:

www.omirolis.gr

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Κάτια

ο ΟΜΗΡΟΛΗΣ (τα βρεφικά- γιατί εχει κ ΟΜΗΡΟΛΗ με βαλίτσες, ομπρέλες κλπ) είναι στην 62 Μαρτύρων, 1 στενό περίπου πριν τη Θερίσσου.

Από εκεί που μου λες, είναι πολύ κοντά. Νομίζω κ με τα πόδια πας...

Δες και το site:

www.omirolis.gr

ΤΕΛΕΙΑ!!! αμα μου λες 62 μαρτυρων και κοντα θερισσου παω ουτως η αλλως... φυσικα θα παω με το αυτοκινητο, για να τα κουβαλησουμε κιολας, οσα παρουμε!!! εχει απολα βλεπω! σουπερ... thanks και παλι!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ηρθα σπιτι....τακτοποιησα τα πραγματα του ταξιδιου κ ειπα να δω τι λετε κ μετα ξαπλα...!!!

σημερα στην δουλεια που ειχανε να με δουν απο Πεμπτη μου ειπαν οτι φουσκιασε κ αλλο...!!

εγω πριν την Κρητη ημουν +6 στα κιλα αλλα στην επιστροφη αρνουμαι να ανεβω στην ζυγαριααααααα...ας με μετρησει ο γιατρος την Δευτερα γιατι εγω τρεμω...αν καθομουν κ αλλο στην Κρητη θα ειχα προβλημα...!

οσο για τα εργασιακα βραστετα κοριτσια.....!εχω πελαγωσει...!!θα αρνηθω κ αν με διωξουν μετααααα τι να κανουμε...τουλαχιστον θα εχω χρηματα για λιγο καιρο ακομα....!

τωρα με πηρε η κουμπαρα μου που εφτιαξε τις ντουλαπες της κ με περιμενει λεει να δοκιμασω 3-4 τσαντες ρουχα...!!παω για ξαπλαααααααα!!

να σε διωξουν απ οτι ξερω δεν μπορουν για 1 χρονο +την αδεια σου! οποτε απλα μην δεχθεις μειωση... τωρα μετα το χρονο ισως εχεις θεμα, αλλα δεν ξερεις πως θα ναι και τα πραγματα γενικα! δεν πιστευω παντως οτι θα σε καλεσουν καν... ποτε φευγεις με αδεια?

3-4 τσαντες ρουχα εγκυμοσυνης? τι αγοραζε καλε η κουμπαρα? μια χαρα... καλοφορετα ολα!

οσο για τα κιλα στην κρητη... αστο! αναμενωμενο!!! δεν στο χα πει?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αχαχαχα...Κατια δεν ειναι εγκυμοσυνης καλε....προς θεου...απλα ετσι κ αλλιως η κουμπαρα ειναι λιγα κιλακια παραπανω απο εμενα..κ μετα την εγκυμοσυνη δεν της κανουν τα παλια της ρουχα...μερικα..οποτε μου λεει μην ψωνιζω τωρα εγω αλλα ρουχα...ας βολευτω μ αυτα οτι μου κανει....γιατι λεει οπως πιστευει εκεινη εγω μετα θα ξαναμπαινω στα ρουχα μου γρηγορα...

Κοριτσια ξεχασα να σας πω,,,οταν πηγα για κουρεμα μου λεει ο κομμωτης ...''η κοπελα που σε ελουσε εχει ενα μωρακι 9 μηνων..''κ στην αρχη τον κοιταζα σαν χαζη,,,,,μολις συνειδητοποιησα οτι η κοπελιτσα που μου εδειξε ηταν λες κ ελιωνε στο γυμναστηριο καθε μερα κ ηταν τοσο στεγνη...του λεω...''τι?????για φωναξε την εδω να μου πει το μυστικο...''αλλα τελικα μου ειπε η κοπελα οτι δεν ειχε μυστικο...ηταν +14οταν γεννησε..κ μεσα σε 10 μερες ηταν λες κ δεν ειχε γεννησει...!!τι να πωωωωωωωωωωω??

τωρα για τα εργασιακα ετσι κ αλλιως ειχα σκοπο να ψαχνω για δουλεια οσο καιρο καθομαι απο την γεννα γιατι δεν γινεται αλλο 4ωρο συνεχεια...!οποτεεεεε....τι να πω?καλυτερα ας με απολυσουν κιολας να παρω αποζημειωση...γιατι λεει αν υπογραψουμε καινουρια συμβαση τοτε αν απολυθουμε παιρνουμε αποζημειωση με βαση την καινουρια συμβαση...οχι την παλια...οτι να'ναι....σηκωθηκα κ εφτιαξα λαχανοσαλατα,με ροδι κ κρεμμυδι κ σκκορδο ...κ φαγαμε με τον αμορε..κ τωρα ξαναξαπλωνω για λιγακι..!φιλακιαααααααα!!

Jr39p2.png

ok! ετσι τη δικαιολογω την κουμπαρα... εγω τωρα εχω απο small μεχρι x-large +εγκυμοσυνης στη ντουλαπα μου! οποτε οταν θα γινει το ξεκαθαρισμα... θα χει πολυ γελιο! μετα οσο πιο κοντα στο medium τοσο πιο καλα! τι να γινει, μωρε, ας πεινασουμε και λιγο μετα!!! ενω τωρα??? τρωμε με χρυσα κουταλια!!! χχχααααχχχαααχχχαααα :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ok! ετσι τη δικαιολογω την κουμπαρα... εγω τωρα εχω απο small μεχρι x-large +εγκυμοσυνης στη ντουλαπα μου! οποτε οταν θα γινει το ξεκαθαρισμα... θα χει πολυ γελιο! μετα οσο πιο κοντα στο medium τοσο πιο καλα! τι να γινει, μωρε, ας πεινασουμε και λιγο μετα!!! ενω τωρα??? τρωμε με χρυσα κουταλια!!! χχχααααχχχαααχχχαααα :tongue::tongue::tongue:

μαρεσει που το διακομωδεις!!!:P:p:p:pεγω λεω αφου αντεχεις ηρωας εισαι!!!

ηρθε η μαμα μου και την επρηξα δεν κουνιεται η μπεμπα,δεν κουνιεται η μπεμπα και μου εκανε κατι κουλα,μου πειιραζε την κοιλια,εχει και μια αλφα εμπειρια η γυναικα,και μετα καθως μιλουσαμε πρεπει να φαγα μια μικρη.γιατι το ματι της μαμας μου πηγε στην κοιλια μου.το ειδε κι αυτη.ελεγα,οταν κανω και τον β επιπεδου μετα θα χαλαρωσω και θα το απολαυσω.σιγα!!ολο αγχος ειμαι!!δεν ειναι λογικο!!

6KuQp2.png

Λοιπόν. Γύρισα από την αιματολόγο! Είδε όλες τις εξετάσεις από μία εβδομάδα πριν μείνω έγκυος μέχρι τώρα. Μου έκανε και γενικές (τα λευκά έχουν ανέβει κι άλλο και είναι στο 15...) και κοίταξε και το αίμα στο μικροσκόπιο (στο "πλακάκι" όπως είπε) και απεφάνθη πως όλα δείχνουν πως είναι απλή αύξηση λευκών λόγω κύησης γιατί και στο μικροσκόπιο δεν είδε κάτι περίεργο και οι crp μου είναι πολύ καλές. Για να είμαστε σίγουροι όμως, θα το παρακολουθήσουμε και θα ξανακάνουμε κάποιες εξετάσεις σε ένα μήνα πάλι...

Από ότι φαίνεται, αυτό το θέμα θα το έχω στο μυαλό μου μέχρι να γεννήσω αλλά τι να κάνουμε... Το σημαντικό είναι ότι το παρακολουθούμε και δεν θα μας ξεφύγει κάτι. :shock::?

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν. Γύρισα από την αιματολόγο! Είδε όλες τις εξετάσεις από μία εβδομάδα πριν μείνω έγκυος μέχρι τώρα. Μου έκανε και γενικές (τα λευκά έχουν ανέβει κι άλλο και είναι στο 15...) και κοίταξε και το αίμα στο μικροσκόπιο (στο "πλακάκι" όπως είπε) και απεφάνθη πως όλα δείχνουν πως είναι απλή αύξηση λευκών λόγω κύησης γιατί και στο μικροσκόπιο δεν είδε κάτι περίεργο και οι crp μου είναι πολύ καλές. Για να είμαστε σίγουροι όμως, θα το παρακολουθήσουμε και θα ξανακάνουμε κάποιες εξετάσεις σε ένα μήνα πάλι...

Από ότι φαίνεται, αυτό το θέμα θα το έχω στο μυαλό μου μέχρι να γεννήσω αλλά τι να κάνουμε... Το σημαντικό είναι ότι το παρακολουθούμε και δεν θα μας ξεφύγει κάτι. :shock::?

καλά εκανε κ το κοιταξε στο πλακακι, γιατι με τα μηχαμήματα γινονται κ λαθη. το εντοπισαμε με ενα προβλημα υγειας που ειχε η αδερφη μου κ στην αρχη εβαζαν το αιμα στο μηχανημα κ εβγαζε τ αποτελεσματα. ειδικα για τα λευκα, ερυθρα κλπ πρεπει παντα να ζηταμε σε πλακακι η εξεταση.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Καλημερα σε ολες τις γλυκες φατσουλες!!! και καλο μηνα!!!

real thing οταν δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο, ζυγιζεις τα καλα και τα ασχημα στη ζωη σου και ευχαριστεις γι αυτα που τουλαχιστον εχεις!!! ετσι κι εγω τωρα... εχω μια "ζυγαρια" φουλ στα ομορφα απτη μια και ουτε που αφηνω το μυαλο μου να σκεφτει τα ασχημα... υπαρχουν, τα ξερω, αλλα εκει θα ναι και σε 1 και σε 2 μηνες! δεν φευγουν τα ατιμα, μας περιμενουν... οποτε ας ζησω την πιο ομορφη στιγμη μου τωρα και μετα... βλεπουμε!

οσο για την μπεμπουλα σου, ειναι νωρις για να την ακους εντονα καθε μερα! η μητρα μεγαλωνει και εχει ακομα πολυ χωρο για "ζαβολιες", που απλως δεν νιωθεις... απλα οταν θα εισαι ηρεμη, ξαπλωμενη το βραδυ, δωστης λιγο χρονο να την ακουσεις για να σαι κι εσυ καλα... σε λιγες μονο βδομαδες δεν θα σταματα! οποτε υπομονη!!!

κατ μου, δοξα το Θεο!!! ολα θα ναι καλυτερα απο δω και περα... και το αγχος κοψτω στα τρια... λιγο εσυ, λιγο ο γυναικολογος, λιγο η αιματολογος! δεν εισαι μονη!!! το παρακολουθειτε ολοι μαζι κι ολα θα πανε σουπερ! η μπεμπουλα σου θα ναι πολυ τυχερη, που εχει τυχερη, γλυκια και εξυπνη μανουλα, που ακουει τους γυρω της και τα ψαχνει ολα προληπτικα, για να την προστατευει!

markela35, κουραγιο κοριτακι στη δουλεια και να χεις μια οσο πιο χαλαρη μερα γινεται... φιλια!!!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

1066600sd01utaya7.gif

καλημερα κοριτσια!!! σορρυ που δεν μπηκα χθες αλλα δεν προλαβα ουτε στο φορουμ να πω!

αν τα πω ολα τα χθεσινα

-πηγαμε στο γιατρο του τσμεδε για να θεωρησει το βιβλιοαριο

-πηγαμε στο μικροβιολογο να κανω γλυκοζη(περιμενα 1 ωρα και οταν μπηκα μεσα ο μικροβιολογος με εδιωξε γιατι θα επρεπε εκει να μεινω αλλη μια ωρα και αυτος βιαζογαν να φυγει να παει στην εφορια-κι ετσι θα παω αυριο για γλυκοζη)

-μετα πηγαμε σε εναν ορθοπεδικο για τον ντιντο , εχει αυχενικο συνδρομο τελικα

-μετα πηγαμε να παραγγειλουμε το λικνο με ολη του την προικα και μας εκανε επειδηξη και ενα καροτσι που αρεσε πολυ στο ντιντο και το πηραμε

-μετα πηγαμε στο διφοδο να πληρωσει ο ντιντος(μια εφορια που πληρωνουμε μονο οι ροδιτες ελ.επαγγελματιες-και η οποια ειναι και παρανομη! )

-μετα πηγαμε στην πεθερα τη στειλαμε αυτη να ψαξει για τα φαρμακα του ντιντου (ηταν και σε ελειψη και πηγε σε 3 φαρμακεια για να τα βρει)

-εμεις πηγαμε γκουντις!!!!!

-μετα ξαναπαμε στην πεθερα για λιγο

-μετα παμε σουπερ μαρκετ

-και επιτελους σπιτι (γυρω στις 4)

στο σπιτι ομως με το που ηρθαμε δεν εκατσε ο κωλος μου!αρχισα να μαζευω και να καθαριζω και να μαγειρευω γιατι ειχα τραπεζι την κουμπαρα μας με το αγορι της

8 η ωρα τελειωσα απο ολα και εκτσα!!! ο Αλκης με ειχε αρχισει σε κατι κλωτσιες!!! νομιζα θα βγει και θα αρχισει να μου τα χωνει που ολη μερα δεν τον αφηνα να ησυχασει!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...