Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Με έχει πιάσει ...τεμπελίτιδα σήμερα... αλλά πάλι θα πρέπει να φύγω... θέλω να πάω στη συνάντηση του "birth voice" είναι 10 με 1, εγώ με βλέπω εκεί στις 11...

ελπιζω να μην εγλυφες εσυ τα υλικα! εχουν και αυγο τα παντεσπανια ωμο ετσι δεν ειναι??

Γλύφω απ΄όλα και μετά... κάνω το σταυρό μου!!!

τωρα ειδα και την καλομοιρα στο σταρ... 6 μηνων σε διδυμα και εχει παρει 25 κιλα!!!:shock::shock::shock: βρε κριστυ??? ηρωιδα εισαι εσυ!!!

Αφού μπορεί να τα πάρει... τι να πω... μπράβο της!!!

Εγώ σήμερα είμαι +4.

Βέβαια, για να λέμε και του...στραβού το δίκιο... το πόσα επιτρέπεται να πάρεις εξαρτάται και από το πόσο ήσουν πριν. Γιατί σίγουρα η Καλομοίρα δεν ξεκίνησε από τα 62 που ξεκίνησα εγώ... (Στην κόρη μου είχα ξεκινήσει από τα 58 και είχα φτάσει τα 70 - όλα τα είχα πάρει το 2ο μισό της εγκυμοσύνης)

Καλημερα κοριτσαρες τι μου κανετε? Βλέπω εξαφανιστηκατε απ΄το φορουμ...αρχισατε τις δουλειες ε? Εμενα με εχει πιασει βαρεμαρα στο σπιτι...πραγματικά δεν εχω τι να κανω...σκεφτομαι να τελειωσω κανα κυκλο επεισοδιων απο τις ¨νοικοκυρες σε απογνωση" να εχω κατι να βλεπω τουλαχιστον να μη σκεφτομαι το φαι!!

Για σημερα σούπα...χτες εφαγα αρακα με αγγιναρες και πεθανα στο φουσκωμα!!

Νοικοκυρές σε απόγνωση έβλεπα κι εγώ στο 1ο τρίμηνο που ήμουνα όσο πιο πολύ ξάπλα μπορούσα!!!

Αρακάς με αγκινάρες... ωραία ιδέα για σήμερα. Τρελαίνομαι για αγκινάρες!!!

καλημερα μπισκοτάκι!!!!! αυτή η σκέψη με το φαί είναι η χειρότερη. κ εγω προσπαθω να κανω οτι να ναι για να μην πηγαινω στην κουζίνα, γιατί κατι θα θελω να φαω κ κρατιέμαι. 10κιλά ειναι αυτά. ο γιατρός μου αρχισε χθες οχι πατατες, μακαρονια, μανεστράκι, τηγανιτα,τσιγαριστα,γλυκά, αλμυρα κλπ κλπ

στο τελος μου ρθε να του πω: τι στο διαολο θα τρωω;;;;:shock::shock::shock::shock::oops::oops::oops::oops:

α, το κορυφαίο , επειδη τρωω πολλές σουπες, μου ειπε οτι κ μ αυτες παίρνω κιλά :shock::shock::shock::shock::shock: ΕΛΕΟΣ

Στο βιβλίο που διαβάζω για τις εγκυμοσύνες σε δίδυμα λέει ότι πρέπει να παίρνω θερμίδες από οπουδήποτε. Και από τηγανητά, τσιαγαριστά κλπ. Δεν ισχύουν δηλ οι αυστηρότητες που ισχύουν στις λοιπές εγκυμοσύνες. ΟΜΩΣ: Έφαγα χτες ένα τυλιχτό σουβλάκι πίτα-μπιφτέκι απ΄ όλα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ μέχρι τις 5!!!

Και είχα πάρει και το σιρόπι για τη χώνεψη!!!

να σου πω πηρες ζυγαρια για νεογεννητα για να τον ζυγιζει ο παιδιατρος οταν ερχεται? εχω ακουσει οτι αν θηλαζεις καλο ειναι να το ζυγιζεις πριν και μετα το θηλασμο για να ξερεις ποσο γαλα εχεις

Όταν θηλάζουμε ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ξέρουμε πόσο γάλα πίνει το μωρό!!!

Ότι και να σας πούνε ...γράφτε τους!

Ακόμη και οι παιδίατροι τα λένε ώρες ώρες... άλλα αντ΄ άλλων...

Για σωστές συμβουλές για το θηλασμό:

www.llli.org

είναι η παγκόσμια οργάνωση για την προώθηση του μητρικού θηλασμού, με παρακλάδια σε ΟΛΕΣ τις χώρες. Αναζητείστε σύμβουλο θηλασμό ακόμη και στη γειτονιά σας!!!

Προσωπικά, αν είχα ζυγαριά για μωρά στο σπίτι... θα τρελαινόμουν.

Καλύτερα ο παιδίατρος. Έτσι κι αλλιώς αρχικά το βλέπει πολύ συχνά το μωρό. Δεν χρειάζεται να ζυγίζεται συνέχεια.

εγω με προδερμ τα επλυνα... το planet των ενηλικων μου μυριζει καπως... κι ειπα να μην το δοκιμασω! και για το αρκαδι μου ειπαν οτι θελει πιο ζεστο νερο και μυριζει απαλα, αλλα λαδιλα... δεν τα χω δοκιμασει ξαναλεω... απλα ετσι μου ειπαν! το προδερμ παντως πολυ πολυ ωραιο!!! μυριζει μωρακι...

Κι εγώ προδέρμ προτιμώ... απλά τώρα έχω πολλά δείγματα αρκάδι... κι ο Θεός Βοηθός.

αυτα που παίρνω ειναι για 3μηνων. μου ειπαν να μην παρω 1ή2 μηνων γιατι δεν θα μου χρησιμεύσουν, θα ναι μικρα.

κοιταξα χωρα κατασκευής κ εγραφε μπαγκλαντες, λεω καποια στιγμή, μωρε μηπως να τα παρω απο τζαμμπο να τελειώνουμε, αλλά δεν εχω εμπιστοσύνη στην ποιότητα!!!! θα παω αυτες τις μερες κ στα σπριντερ, εχει προσφορα μειον 35% στα παιδικα, κ θα κοιταξω αν εχει βρεφικά.

Του τζάμπο η ποιότητα στα εσωρουχάκια είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.

Στα "εξωρουχάκια"... άστο καλύτερα...

απλα τα εστειλε ο αδερφος μου απο λονδινο απτα mark & spencer εδω δεν ξερω αν εχουν βρεφικα... και ηταν πολυ φθηνα! 3φανελακια μακρυμανικα 7 περιπου λιρες, δηλαδη γυρω στα 5.5 ευρω?

Τα m&s εδώ έχουν βρεφικά, απλά όχι τόση ποικιλία.

7 λίρες περίπου 9 ευρώ φιλενάδα...

στο καθισμα αυτοκινητου θα τον εχω κι εγω, οχι αγκαλια! απλα στο καθισμα (ειναι σαν ρηλαξ και το βλεπεις) μπαινεις βγαινεις μαγαζια αυτοκινητο χωρις να το ταλαιπωρεις... δεν ξερω σιγουρα, θα δω κιολας, αλλα απο μαμαδες κι εγω οτι μου ειπαν...

Αυτό σωστό. Ωστόσο, το κάθισμα του αυτοκινήτου δεν είναι τόσο "ριλάξ" όσο το ριλάξ.

Δηλ., για το σπίτι, πάρτε κι ένα κανονικό ριλάξ νάχετε.

Εμείς τελικά αναγκαστήκαμε - γιατί δεν το υπολογίζαμε αρχικά- να πάρουμε. Πήραμε το πιο απλό και σωθήκαμε!!!

9 - 10 μηνών της το κόψαμε με το ζόρι... το λάτρευε.

Ανέβαινε εκεί κι όταν δεν χωρούσε ούτε για ζήτω που λένε!

με επιασε ενα αγχος απο χθες γιατι δεν εχουμε καραβι για να παω ροδο πρεπει να μηνω 1 με 2 ημερες εκει εκτος απο το οικονομικο γιατι πρεπει να μηνω σε ξενοδοχειο ειναι δυσκολα να τραβαω κ ρουχα για τα μικρα κ αν με πιασει απαγορευτικο?? κ ο αντρας μου δεν θα μπορει να ερθει μαζι μου την αλλη εβδομαδα γιατι δεν εχει ρεπο καθολου. εμας ο πολυουχος μας ειναι ο ταξιαρχης μιχαηλ πανορμιτης κ θα εχουν λιγα δρομολογια τις παραμονες πηγαινε ελα απο ροδο κ να δουμε θα με βολεψει κανενα??

Κουράγιο!!!

Τι να πω... κάθε φορά που με πιάνει κρίση πανικού, μου λέω: Σκέψου και τη Ρίτσα και τα κορίτσια που είναι σε αντίστοιχη θέση... πω πω κορίτσι... Άγαλμα πρέπει να σας κάνουν στο τέλος.

Katia - Ritsa SOS καλε τρεχουν τα βυζια μου!ειναι δυνατον? τι μου συμβαινει βοηθηστε με!!!!

Να κάνεις μέτρηση προλακτίνης άμεσα σε πρώτη φάση.

Αν δεν είναι αυξημένη, ότι και νάναι αντιμετωπίζεται.

Ίσως σε δεύτερη χρειαστείς καλλιέργεια του υγρού που τρέχει κ κυτταρολογική εξέταση γι να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιου μικροβίου.

Αν πάλι είναι αυξημένη η προλακτίνη, όσο πιο νωρίς το ξέρεις, τόσο πιο γρήγορα θα μπεις σε "πρόγραμμα" αντιμετώπισης του προβλήματος...

(μπορεί να "παίζει" κι εγκυμοσύνη πάντως...)

αποστειρωτη, θερμαντηρα, μπιμπερο (πολλα εννοω) και τετοια γενικα δεν πηρα, θελω να δω αν θα θηλασουμε και τι θα χρειαστουμε τελικα... να σε ρωτησω ηθελα (και οποια αλλη ξερει) για θηλαστρο, ζυγαρια, υγραντηρα, ιονιστη... αααα και η κουνουπιερα λες να χρειαζεται και τωρα το χειμωνα?

ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ - ΠΑΝΤΕΣ= μόνο για ομορφιά!!!

Έχει τη χάρη του ένα φουλ οργανωμένο κρεβατάκι, πως να το κάνουμε...

Από εκεί και πέρα, είναι λεφτά πεταμένα στην κυριολεξία:

Τον 1ο καιρό τα μωρά δεν μετακινούνται για να "χτυπήσουν" στα κάγκελα.

Όταν αρχίσουν να το κάνουν, κινδυνεύουν να "μπλεχτούν" στα κορδονάκια της πάντας, να τραβήξουν την κουνουπιέρα, να πάθουν ασφυξία από τα μαξιλαράκια της πάντας, οπότε επιβάλλεται να τα απομακρύνετε!!!

Πάρτε οπωσδήποτε κινητό παιχνίδι για πάνω από την κούνια τον 1ο καιρό (mobile) με μουσική. Τα χαλαρώνει και τα ηρεμεί... ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ.

μπορει να το κανουμε κι αυτο... απλα αν κατεβουμε κρητη θα ναι ιουνιο ή ιουλιο και ο αντρας μου αυγουστο, οποτε θα δω να παρω κατι απο κει να μην το κουβαλαω κατω...

ΟΜΗΡΟΛΗΣ στο Ηράκλειο.

Έχει την πιο πλήρη συλλογή βρεφικών και καλές τιμές.

Στην κόρη μου όλα από εκεί τα είχαμε πάρει.

μου λυνετε πολλες αποριες παντως.τεινω κι εγω για κουνια απτο ικεα κι ενα καλο στρωμα.το σαιτ που μου ειπε η κατια εχει πολυ ωραια προικα μωρου γενικα.κουβερτουλες εχω και παπλωματακια απο την ανηψια μου και θελει να μου παρει και η γιαγια μου ενα σετακι.εγω δε θελω εντωμεταξυ αλλα ειναι κεφαλι αγυριστο.θελει να παει σε καλο μαγαζι και να χαλασει ενα σωρο λεφτα ενω εγω θα προτιμουσα να μου παρει κατι αλλο που χρειαζομαι περισσοτερο.παντως σκεφτομουν αυτο,τους πρωτους μηνες που θα κοιμαται το μωρο πολυ κατα τη διαρκεια της μερας εσεις που θα το εχετε οταν ας πουμε κανετε τις δουλειες σας μαγειρεματα και τα λοιπα?να σημειωσω οτι το σπιτι ειναι διπατο και δεν ακουγεται τιποτα αν εισαι κατω απο πανω και το αντιθετο.δε θελω ενδοεπικοινωνια.θα νιωθω ανασφαλεια.το παρκο που λεει η κατ ακουγεται καλη ιδεα αλλα δε θελει κι αυτο τα συμπραγαλα του?κουνουπιερες και τα λοιπα?αχ μπερδευτηκα!!!

Στο ριλάξ!!!

Μπορείς να πάρεις κ ένα με δόνηση ή με παιχνιδάκια.

Έχει χερούλια που το πιάνεις σαν πορτ- μπεμπέ (μην ξεχνάς να δένεις το μωρό).

Κάνει από ημερών καθώς γίνεται τελείως επϊπεδο.

Σας αφήνω...

Φεύγω επιτέλους!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Καλημερα Ριτσα τι κανεις? πως πας??

Κατια που εισαι κοιμασαι ?

Τα αλλα κοριτσια που ειναι χουχουλιαζουν?:tongue::tongue:

Καλημεραααααααααα!!!! Τι κάνετε;;;;

εγω σηκώθηκα σχετικα νωρίς, να ετοιμασω φαγητο,να σκουπίσω, να σφουγγαρίσω κ τωρα περιμένω να βγει ενα πλυντήριο για να απλώσω τα ρουχα κ να βαλω ενα δευτερο. εχω κ για σιδερο κ θα τρεχω σημερα με τις δουλειες!!!! Σ/Κ θα μαι στους γονεις μου γιατι ο αντρας μου θα λείπει κ δεν θελω ν αφησω πισω απλυτα.

τελικά αποστειρωτή θα παραγγείλουμε τον digital της chicco απο ιταλια. η διαφορά στο συνολο καροτσακι, καθισμα-πορτ μπεμπε κ αποστειρωτης, απο ιταλια με το λητω ειναι 10ευρω λιγότερα, αλλά θα πάρω το καροτσάκι που μου αρεσει 100%.

εμαθε κ η μαμα μου απο μια γνωστη της που πριν 2 μηνες γεννησε η κορη της οτι ο αποστειρωτης ειναι πολύ χρησιμος κ δεν ταλαιπωρήσε με βρασιμο μπουκαλιών. θερμαντηρα δεν παίρνω, τουλάχιστον για αρχή, κ βραστηρα εχω ηδη.

Λετε η κατια να γεννησε;;;;

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!!! Η Κατια κοιμηθηκε του καλου καιρου σημερα... κι ο καημενος ο Μιχαλακης κλωτσαγε (μπορει και να πειναγε), αλλα μας ειχε αγκαλια ο μπαμπας μας και μας χαιδευε και κοιμομασταν! ημερα χουζουρεματος στο σπιτικο μας!!! τελικα ηρθε η μαμα μου και μας ξυπνησε...

εσεις???

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα σας!!! Η Κατια κοιμηθηκε του καλου καιρου σημερα... κι ο καημενος ο Μιχαλακης κλωτσαγε (μπορει και να πειναγε), αλλα μας ειχε αγκαλια ο μπαμπας μας και μας χαιδευε και κοιμομασταν! ημερα χουζουρεματος στο σπιτικο μας!!! τελικα ηρθε η μαμα μου και μας ξυπνησε...

εσεις???

αχου, τι ομορφη εικόνα!!!!!!!

θα σας αφήσω για λίγο. παω φαρμακειο να πάρω το σιδηρο, γιατι δεν το ειχε χθές κ να παραγγείλω αν μπορει να μου φερει το μπιμπερό που μου ειπε η μαρκέλα!

μετα θα περπατησω λιγο, κ θα περασουμε απο την δουλεια του μπαμπουλα μας για να του δωσουμε ενα φιλάκι!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Αφού μπορεί να τα πάρει... τι να πω... μπράβο της!!!

Εγώ σήμερα είμαι +4.

Βέβαια, για να λέμε και του...στραβού το δίκιο... το πόσα επιτρέπεται να πάρεις εξαρτάται και από το πόσο ήσουν πριν. Γιατί σίγουρα η Καλομοίρα δεν ξεκίνησε από τα 62 που ξεκίνησα εγώ... (Στην κόρη μου είχα ξεκινήσει από τα 58 και είχα φτάσει τα 70 - όλα τα είχα πάρει το 2ο μισό της εγκυμοσύνης)

η καημενη 46 κιλα ηταν λεει κι εχει πατησει τα 70... εχει περιθωριο λες? ειναι και 1.60 το πολυ...

Τα m&s εδώ έχουν βρεφικά, απλά όχι τόση ποικιλία.

7 λίρες περίπου 9 ευρώ φιλενάδα...

εχεις δικιο... τα μπερδεψα! αλλα και παλι συμφερει!!! αν εχει κι εδω, σε τι τιμες να ναι? δεν εχω ιδεα... ειναι πολυ καλα ποιοτικως...

Αυτό σωστό. Ωστόσο, το κάθισμα του αυτοκινήτου δεν είναι τόσο "ριλάξ" όσο το ριλάξ.

Δηλ., για το σπίτι, πάρτε κι ένα κανονικό ριλάξ νάχετε.

Εμείς τελικά αναγκαστήκαμε - γιατί δεν το υπολογίζαμε αρχικά- να πάρουμε. Πήραμε το πιο απλό και σωθήκαμε!!!

9 - 10 μηνών της το κόψαμε με το ζόρι... το λάτρευε.

Ανέβαινε εκεί κι όταν δεν χωρούσε ούτε για ζήτω που λένε!

οχι, κοριτσι μου, ρηλαξ εχω παρει ξεχωριστο της fisher price με δονηση και τραγουδακια, γιατι θυμαμαι απτα αδερφια μου οτι λυνει τα χερια στο σπιτι! παντα δεμενο βεβαια το παιδι!!! και αυτο που πηραμε μετατρεπεται σε παιδικη καρεκλα μεχρι 4 χρονων... οποτε θα αποσβεσει!

Πάρτε οπωσδήποτε κινητό παιχνίδι για πάνω από την κούνια τον 1ο καιρό (mobile) με μουσική. Τα χαλαρώνει και τα ηρεμεί... ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ.

συμφωνω!!!

ΟΜΗΡΟΛΗΣ στο Ηράκλειο.

Έχει την πιο πλήρη συλλογή βρεφικών και καλές τιμές.

Στην κόρη μου όλα από εκεί τα είχαμε πάρει.

ααα, πολυ καλα! αμα μου πεις και που? θα ξερουν λογικα οι συγγενεις του αντρα μου, αλλα οκ... να τους καθοδηγησω! εμεις εχουμε σπιτι στη θερισσο (διπλα στο χαλκιαδακη)...

Στο ριλάξ!!!

Μπορείς να πάρεις κ ένα με δόνηση ή με παιχνιδάκια.

Έχει χερούλια που το πιάνεις σαν πορτ- μπεμπέ (μην ξεχνάς να δένεις το μωρό).

Κάνει από ημερών καθώς γίνεται τελείως επϊπεδο.

Σας αφήνω...

Φεύγω επιτέλους!

αντε με το καλο!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερααααα...!!καλως επεστρεψα...καλως σας βρηκα επιτελους!!!

ταλαιπωρηθηκαμε λιγακι αλλα θα σας το πω καποια αλλη στιγμη...

ΚΑΤΙΑ μου βλεπω καλα κρατας ακομη εε??μπραβ μπραβο..οσο πιο πολυ τοσο πιο καλα..!

Μαρκελα ευχομαι το υγρο που τρεχει να ειναι εγκυμοσυνης κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....!!:D:D:D

Ριτσα μου ευχομαι η κορουλα σου που τραγουδαει υπεροχα το φεγγαρακι.....να ειναι καλυτερα..!!

Κατ περιμενουμε νεακια απο τον αιματολογο...!

ελπιζω κ ολα τα υπολοιπα κοριτσια να ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΤΕΛΕΙΑ...ΑΨΟΓΑ...κ τα μωρακια φυσικα..!

σας διαβαζα τοση ωρα κ ξεχασα τι ηθελα να γραψω...!

εγω ειμαι δουλεια με μιση ωρα καθυστερηση..αλλα δεν εχω κουραγιο ουτε να σκεφτω την ταλαιπωρια..!!παλι καλα ειχαμε καμπινα..!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ παλι, εχω μια βαρεμαδα.. τακτοποιησα τι βαλιτσα του μωρου!!!! μετα το μεσημερι οταν ερθει ο αντρας μου θα με βοηθησει να κανουμε το σαλονι κ χαιρομαι!! αυριο θα εχουμε διακοπη ρευματος απο τις 3 σημερα τα ξημερωματα μεχρι το μεσημερι κ δεν θα μπορω να κανω τιποτα κ πρεπει να μην εχω απλητα πιατα τιποτα να εχω νερα για τουαλετα.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

επεστρεψα...

τελικα η φαρμακοποιος πηρε τηλ κ στην αποθηκη κ δεν υπαρχει το μπιμπερο, οποτε θα ψαξω μεσω ιντερνετ να το βρω. πεξαμε κ ενα τζοκερ κ λοττο, μηπως κερδισουμε τιποτα :P:p:p:p

Ριτσα μου, γιατι τοσο συχνα εχετε διακοπη ρευματος;;;

εκανα κι εγω ενα ντουζακι μεχρι να ρθειτε... κι ετοιμη! το παιδι μου η που θα τρελαινεται για μπανιο ή που θα τσιριζει για να μπει στη μπανιερα!!! ολο κλωτσαγε, η ψυχουλα μου! εγω παντως... το ευχαριστηθηκα!!!

ριτσα μου με το καλο και το δικο σου το βαλιτσακι! να γινουν ολα, σωστα, ομορφα και στην ωρα τους!!!

little barb, καλως μας ηρθες, κοριτσακι! ταλαιπωρηθηκες, ε? τελος καλο ολα καλα! σημερα μολις σχολασεις, να πας για ξεκουραση!!! μην ακουσω, μαγειρεματα, δουλειες, σπιτι, κλπ... πρωτα ξεκουραση!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλως σας βρηκα μπανιαρισμενη Κατια..!

μπα οταν σχολασω παω σπιτι να φαω φασολακια που μαγειρεψε η πεθερα..κ μετα μπανιο κ ξαπλα μεχρι να σχολασει ο αμορες να παμε σπιτι μου να παρουμε κ το σκυλακι μας που μου ελειψε...!!

με εχει πιασει κ ενα αγχος για την δουλεια κοριτσια...φωναζουν τους παντες κ τους βαζουν να υπογραψουν νεες συμβασεις με πολυ λιγοτερα λεφτα κ οσοι αρνουνται τους ενημερωνουν ποτε θα σταματησουν κ τι αποζημειωση θα παρουν...

η αλλη κοπελα υπεγραψε 4ωρο 213 ευρο επειδη ειναι καινουρια...η αλλη με 3 χρονια δουλεια 5 ωρο 320..στην αλλη κοπελα 5 ωρο της προτειναν μετα απο 4.5 χρονια απο 500 ευρο 350..κ αλλη απο 6ωρο με 600+της ειπαν με 389 κ αρνηθηκε....!!

αν μου πουν εμενα τι να κανω??αν αρνηθω δεν μπορουν να με διωξουν η αλλαξαν κ αυτα???η να πω οχι...για να γλιτωσω τουλαχιστον μεχρι να επιστρεψω στην δουλεια κ οταν επιστρεψω ας με διωξουν κ ας μπω ταμειο να ειμαι με το μωρακι μου τουλαχιστον κ να ψαχνω για δουλεια....!!αγχωθηκα παρα πολυ!!!!:(:(

Jr39p2.png

επεστρεψα...

τελικα η φαρμακοποιος πηρε τηλ κ στην αποθηκη κ δεν υπαρχει το μπιμπερο, οποτε θα ψαξω μεσω ιντερνετ να το βρω. πεξαμε κ ενα τζοκερ κ λοττο, μηπως κερδισουμε τιποτα :P:p:p:p

Ριτσα μου, γιατι τοσο συχνα εχετε διακοπη ρευματος;;;

την περασμενη εβδομαδα που εγινε διακοπη ειχανε ζημια κ τωρα για να μην ξανα γινει ζημια κ τρεχουμε παλι γινετε προγραματισμενη διακοπη.. επρεπε να ειχαν φερει καινουριες μηχανες πριν χρονια αλλα δυστηχως...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...