Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αύριο το απόγευμα, μετά τη δουλειά. Θα έχω μαζί μου όλες τις εξετάσεις και θα δούμε τι θα μου πει.

Τελεια μπραβο!!Αν προλαβεις να μας πεις ε? και ολα καλα μην ανησηχεις καθολου!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ενος μηνα μωρακι μπορει στο ριλαξ?οσο για το θερμαντηρα,οντως ιδεα δεν εχω.ενδιαφερον.το ακουω το ακουω και δεν ξερω τι ειναι!

μου αρεσει που το τικερακι σου μετραει μερες για τα χριστουγεννα!Εμεις στολιζουμε στο καταστημα 09/11 ολα θα ειναι κοκκινα και χριστουγεννιατικα!!!χαχαχαχα ελα να σε κερασουμε! :tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

μου αρεσει που το τικερακι σου μετραει μερες για τα χριστουγεννα!Εμεις στολιζουμε στο καταστημα 09/11 ολα θα ειναι κοκκινα και χριστουγεννιατικα!!!χαχαχαχα ελα να σε κερασουμε! :tongue:

πεθαινω για τα χριστουγεννα.πολυ αμερικανια με πιανει.ξερεις με τα πουλοβερ και τις ζεστες σοκολατες στο τζακι κατω απο το δεντρο τα δωρα και δε συμμαζευεται!!δουλευεις και σε αμερικανικη πολυεθνικη οποτε καταλαβαινεις!!αν ερθω θα σου περασω σιγουρα να σε δω!!!εχω χρονια να ερθω θεσσαλονικη αν και εχω περασει αρκετες φορες τον τελευταιο χρονο.εδω εκλεισε δυστυχως!!

6KuQp2.png

ναι ναι ετσι.το ζεσταινεις και το δικο σου και το δινεις στο μωρο αν το εχεις βγαλει η το εχεις στην καταψυξη και ζεστενεις και τις στεραιες τροφες.Απλα θεωρω οτι δεν ειναι στα ''αμεσα'' που χρειαζεσαι αυτο.Αν θηλασετε ολες , που με το καλο να θηλασετε ,αυτα θα τα πρεπει να τα παρετε μετα τους 6 μηνες.6 μηνες θα πινει γαλατακι απο την μανουλα και ειναι αρκετο.ουτε καν νερο δεν χρειαζονται τα μωρακια για 6 μηνες ειναι αρκετο το γαλατακι της μανουλας.Το πιο σημαντικα ειναι και πιο οικονομικο!!!:tongue:

Υ.Γ εχω σκοτωσει την ελληνικη γλωσσα!sorry 8 χρονια αγγλια ειναι αυτα τα ξεχασα!

χαχαχαχα...δεν πειραζει κ εμεις που δεν ημασταν 8 χρονια αγγλια, το παρασκοτωσαμε!!!!!χαχαχαχα

κοιταζω μηπως βρω καμια προσφορα 2 σε 1 κ το παρω απο τωρα. αλλά βρε κοριτσια, αν ετοιμασω κ αργοτερα οταν θα ναι 7 μηνων το γαλατακι του κ δεν το πιει ολο, το υπολοιπο δεν το πεταμε;;;; το κραταμε κ το ζεσταίνουμε;;;

μαρκελα εσυ σαν αποστειρωτη, πιστευεις ειναι καλύτερα να παρω αυτοματο για να αποστειρωνει απο μονος του οταν περναει η ωρα ή ανοιγουμε το καπακι κ παιρνουμε 1 μπουκαλι για χρήση, ή να παρω τον απλό;;; κ με ποσες θεσεις για μπουκάλια;;; αμαν εχω μπερδευτεί!:cry::cry::cry::cry:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχα...τωρα προσεξα οτι ειναι για τα χριστουγεννα. οσο σκεφτομαι οτι θα περασω καποιες μερες των χριστουγεννων στην αθηνα κ να κανω βολτες με τις στολισμενες βιτρινες, τα τραγουδια, να κανει κ κρυο.....αχ πανεμορφα!!!!!

χαχαχαχα...δεν πειραζει κ εμεις που δεν ημασταν 8 χρονια αγγλια, το παρασκοτωσαμε!!!!!χαχαχαχα

κοιταζω μηπως βρω καμια προσφορα 2 σε 1 κ το παρω απο τωρα. αλλά βρε κοριτσια, αν ετοιμασω κ αργοτερα οταν θα ναι 7 μηνων το γαλατακι του κ δεν το πιει ολο, το υπολοιπο δεν το πεταμε;;;; το κραταμε κ το ζεσταίνουμε;;;

μαρκελα εσυ σαν αποστειρωτη, πιστευεις ειναι καλύτερα να παρω αυτοματο για να αποστειρωνει απο μονος του οταν περναει η ωρα ή ανοιγουμε το καπακι κ παιρνουμε 1 μπουκαλι για χρήση, ή να παρω τον απλό;;; κ με ποσες θεσεις για μπουκάλια;;; αμαν εχω μπερδευτεί!:cry::cry::cry::cry:

εγω ειχα αποφασισει οτι δεν θα παρω και θα τα βραζω μεσα στην κατσαρολα οπως κανανε παλια.Γιατι δεν θελω πολλα τσουμπλεκια στην κουζινα.Αλλα μου πηρε ο αδερφος μου εναν.Εγω λεω να παρεις απλο αντε το πολυ με δυο θεσεις.Δεν θελεις παραπανω.Ε στο κατω μωρε αν δεις τα δυσκολα θα βρεις τροπο.Το ενστικτο σου ακολουθα και οτι μπορει η τσεπη σου.Αν αγοραζαμε οτι εχει βγει για το μωρο δεν θα εφταναν 12 μισθοι!Αλλωστε , παλια πως τα εκαναν δηλαδη ? ειχαν αποστειρωτες και θερμαντηρες ?:tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30492

Markela αυτό εννοεις το μπιμπερο;;;

ναι ναι τετοιο.Ενα εγω λεω πρεπει να παρεις στην περιπτωση που κατι γινει με τον θηλασμο για να μπορεσεις να το ξαναβαλεις στο βυζακι μετα.Ειναι πολυ καλο και εινια δοκιμασμενο γιαυτο και στο προτεινω.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ναι ναι τετοιο.Ενα εγω λεω πρεπει να παρεις στην περιπτωση που κατι γινει με τον θηλασμο για να μπορεσεις να το ξαναβαλεις στο βυζακι μετα.Ειναι πολυ καλο και εινια δοκιμασμενο γιαυτο και στο προτεινω.

τωρα στην αρχη δεν θα παρω πολλά μπουκαλια, βλεπω πως θα πάμε με τον θηλασμο κ αν εχω γαλα κ μετα παίρνω κ αλλα αν χρειαστουν. αλλά αυτό θα το παρω σίγουρα για αρχή.

πολύ μπλεξιμο με αποστειρωτες, ειλικρινα ζαλίστηκα! το πολύ πολύ να παρω εναν κ βλεπουμε αν θα μου χρησιμευσει, ελπιζω να μην παει χαμενος.

Διαφημίσεις

Γνωμη μου , μην παρεις ακομα!Οταν γεννησεις και δεις πως παει ο θηλασμος κρινεις και αν ειναι στελνεις τον αντρα σου και παιρνεις.Στην τελικη αν χρειαστει να αποστειρωσεις θα βρασεις νερο σε μια κατσαρολα θα το πεταξεις και μετα θα βαλεις φρεσκο νερο θα βαλεις και τα μπουκαλια μεσα και θα τα ξαναβρασεις.επειτα τα βαζεις πανω σε μια αποστειρωμενη-σιδερωμενη πετσετα και κανεις την δουλεια σου για μια δυο μερες μεχρι να ερθει ο αποστειροτης.

Αυτη ειναι η δικη μου λογικη...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Γνωμη μου , μην παρεις ακομα!Οταν γεννησεις και δεις πως παει ο θηλασμος κρινεις και αν ειναι στελνεις τον αντρα σου και παιρνεις.Στην τελικη αν χρειαστει να αποστειρωσεις θα βρασεις νερο σε μια κατσαρολα θα το πεταξεις και μετα θα βαλεις φρεσκο νερο θα βαλεις και τα μπουκαλια μεσα και θα τα ξαναβρασεις.επειτα τα βαζεις πανω σε μια αποστειρωμενη-σιδερωμενη πετσετα και κανεις την δουλεια σου για μια δυο μερες μεχρι να ερθει ο αποστειροτης.

Αυτη ειναι η δικη μου λογικη...

σωστο κ αυτό!!!

σαν καληνυχτίζω, με πονεσε το κεφαλι μου τοσο ψαξιμο!!! κ ακομα δεν ξερω που θα βρω οικονομικα ζιπουνάκια μακρυμάνικα!!!!! ευτυχως καταληξαμε οτι το καροτσακι θα το παραγγείλω απο ιταλια.

σωστο κ αυτό!!!

σαν καληνυχτίζω, με πονεσε το κεφαλι μου τοσο ψαξιμο!!! κ ακομα δεν ξερω που θα βρω οικονομικα ζιπουνάκια μακρυμάνικα!!!!! ευτυχως καταληξαμε οτι το καροτσακι θα το παραγγείλω απο ιταλια.

Καλημέρα! Πάντως γενικά για οικονομικά πράγματα υπάρχει και το www.motherbaby.gr που είναι μία βιοτεχνία και έχει πολλά και διάφορα. Εγώ από εκεί θα πάρω την κούνια και μου το έχουν συστήσει ήδη δύο φίλες μου που είναι μαμάδες. Δείτε κι εκεί, στέλνουν και εκτός Αθηνών.

Αν παραγγείλεις το καροτσάκι από το site που μας έστειλες, δες και τον αποστειρωτή- θερμαντήρα 2 σε 1 της nuvita που πήρα εγώ. Συμφέρει γιατί δεν πληρώνεις έξτρα μεταφορικά.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Τελεια μπραβο!!Αν προλαβεις να μας πεις ε? και ολα καλα μην ανησηχεις καθολου!!

Είμαι περίεργη να δω τι θα μου πει, λογικά θα κάνω κι άλλες εξετάσεις... Ή θα μουυ πει και να με παρακολουθεί για τους επόμενους μήνες... Θα σας πω τα νέα μόλις γυρίσω σπίτι.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερα κοριτσια!!!!! εγω περα απο ενα αποστηρωτη κ αυτο τον εχω απο την κορη μου δεν παιρνω τιποτα αλλο κ ουτε πηρα ποτε θερμαντηρες κ.τ.λ αχριστα αντικημενα πανω στο παγκο της κουζινας κ πεταμενα λεφτα.. εγω τοτε στη κορη μου ειχα ενα βραστηρα διπλα μου σκονη γαλα κ το εκανα εκει το γαλα ουτε θερμαντιρα ουτε να παω στη κουζινα το βραδυ εννοω κ μολις αρχισει το μωρο το ετοιμαζεις, αν εχουμε το νερο ζεστανει απο νωρις καλα μετα απλα θα ειναι ενα ελαφρυ ζεσταμα δεν θα το καιτε το νερο... αν θυλαζουμε τοτε θα ειναι πολυ πιο ευκολα ολα κ χωρις απλητα κ αποστηρωμα... ολα βγαινουν απο μονα τους σε κατι τετοια ειδικα εσεις που ειναι ολα κοντα σας μη βιαζεστε εγω ολα πρεπει να τα παιρνω απο ροδο αλλα οσες ειναι ευκολο ανα πασα στιγμη να αγορασουν το οτιδηποτε περιμενετε να δειτε αν θα το χρειαστητε πριν αγορασετε για να μη σας ειναι αχριστο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...