Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

μου λυνετε πολλες αποριες παντως.τεινω κι εγω για κουνια απτο ικεα κι ενα καλο στρωμα.το σαιτ που μου ειπε η κατια εχει πολυ ωραια προικα μωρου γενικα.κουβερτουλες εχω και παπλωματακια απο την ανηψια μου και θελει να μου παρει και η γιαγια μου ενα σετακι.εγω δε θελω εντωμεταξυ αλλα ειναι κεφαλι αγυριστο.θελει να παει σε καλο μαγαζι και να χαλασει ενα σωρο λεφτα ενω εγω θα προτιμουσα να μου παρει κατι αλλο που χρειαζομαι περισσοτερο.παντως σκεφτομουν αυτο,τους πρωτους μηνες που θα κοιμαται το μωρο πολυ κατα τη διαρκεια της μερας εσεις που θα το εχετε οταν ας πουμε κανετε τις δουλειες σας μαγειρεματα και τα λοιπα?να σημειωσω οτι το σπιτι ειναι διπατο και δεν ακουγεται τιποτα αν εισαι κατω απο πανω και το αντιθετο.δε θελω ενδοεπικοινωνια.θα νιωθω ανασφαλεια.το παρκο που λεει η κατ ακουγεται καλη ιδεα αλλα δε θελει κι αυτο τα συμπραγαλα του?κουνουπιερες και τα λοιπα?αχ μπερδευτηκα!!!

μαρκελακι μου μακαρι να θυμαται το σωμα και να εισαι εγκυος.μακαρι,μακαρι,μακαρι!!

ριτσα πεθαινω με τη μικρη!!!!το καημενακι δε μπορουσε το μολυβι.τι ζουζουνι ειναι αυτο??

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πήρα το 2 σε 1 που είναι και θερμαντήρας και αποστειρωτής. Αλλά νομίζω πως ιδίως ο θερμαντήρας είναι βολικός να τον έχεις για όταν δεν θηλάζεις γιατί γλιτώνεις πολύ χρόνο σε σχέση με το μπρίκι και το ζέσταμα εκεί. Άσε που σε ειδοποιεί όταν φτάσει τη σωστή θερμοκρασία. Μπορείς ταυτόχρονα να κάνεις κάτι άλλο μέχρι να ακουστεί το μπιπ! Έτσι μου έχουν πει φίλες μου με παιδί δηλαδή!

Εγώ πήρα από τώρα για την περίπτωση που δεν μπορώ να θηλάσω, δεν ξέρεις ποτέ...

μπορει να ρωταω χαζομαρα, αλλλα συγχωρέστε με. τον θερμαντηρα που τον χρησιμοποιουμε;;;

χθες που κοιταξα στα λητω για αποστειρωτη, μου ειπε οτι υπαρχει ο ψηφιακός αποστειρωτης, που μολις τον ανοιξεις να παρεις ενα μπουκαλι, μετα ξεκινα κ αποστειρωνει ξανα τα υπόλοιπα ή μετα απο 5 ωρες αν δεν εχουν χρησιμοποιηθει τα αποστειρωνει.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

μου λυνετε πολλες αποριες παντως.τεινω κι εγω για κουνια απτο ικεα κι ενα καλο στρωμα.το σαιτ που μου ειπε η κατια εχει πολυ ωραια προικα μωρου γενικα.κουβερτουλες εχω και παπλωματακια απο την ανηψια μου και θελει να μου παρει και η γιαγια μου ενα σετακι.εγω δε θελω εντωμεταξυ αλλα ειναι κεφαλι αγυριστο.θελει να παει σε καλο μαγαζι και να χαλασει ενα σωρο λεφτα ενω εγω θα προτιμουσα να μου παρει κατι αλλο που χρειαζομαι περισσοτερο.παντως σκεφτομουν αυτο,τους πρωτους μηνες που θα κοιμαται το μωρο πολυ κατα τη διαρκεια της μερας εσεις που θα το εχετε οταν ας πουμε κανετε τις δουλειες σας μαγειρεματα και τα λοιπα?να σημειωσω οτι το σπιτι ειναι διπατο και δεν ακουγεται τιποτα αν εισαι κατω απο πανω και το αντιθετο.δε θελω ενδοεπικοινωνια.θα νιωθω ανασφαλεια.το παρκο που λεει η κατ ακουγεται καλη ιδεα αλλα δε θελει κι αυτο τα συμπραγαλα του?κουνουπιερες και τα λοιπα?αχ μπερδευτηκα!!!

δεν ξερω αν βολευει στην πραγματικότητα, αλλα το πορτ μπεμπε- καθισματακι αυτοκινητου που σας εδειξα το πρωι, χρησιμοποιειται κ για ριλαξ. οποτε εγω ισως να το βαζω κ εκει. εμενα ειναι μικρο το σπιτι κ δεν το εχω ψαξει καλά το θεμα, αλλά πιστεύω οτι κ μ ενα ριλαξ να βολευτεις.

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν βολευει στην πραγματικότητα, αλλα το πορτ μπεμπε- καθισματακι αυτοκινητου που σας εδειξα το πρωι, χρησιμοποιειται κ για ριλαξ. οποτε εγω ισως να το βαζω κ εκει. εμενα ειναι μικρο το σπιτι κ δεν το εχω ψαξει καλά το θεμα, αλλά πιστεύω οτι κ μ ενα ριλαξ να βολευτεις.

ενος μηνα μωρακι μπορει στο ριλαξ?οσο για το θερμαντηρα,οντως ιδεα δεν εχω.ενδιαφερον.το ακουω το ακουω και δεν ξερω τι ειναι!

6KuQp2.png

ενος μηνα μωρακι μπορει στο ριλαξ?οσο για το θερμαντηρα,οντως ιδεα δεν εχω.ενδιαφερον.το ακουω το ακουω και δεν ξερω τι ειναι!

φανταζομαι πως θα κανει. χθες που κοιταξα, μου ειπαν οτι απο την στιγμη που θα γεννηθει μπαινει εκει για να το εχω μαζί μου οταν κοιμαται. ειχε καποια ριλαξ της κικο, με απαλο σαν στρωματακι, φοβερο κ εκανε 80ε αν θυμαμαι.αλλά εμενα δεν ηταν το θεμα αυτο κ δεν εδωσα πολύ σημασια γιατι μαλλον δεν θα παρω, γιατι οπως ειπα το σπιτι ειναι μικρο κ δεν υπαρχει θεμα να μην το ακουσω. τι να πω, πολυ μπερδεμα κ πολές αποριες.

ε δε θα του το δινουμε κατευθειαν???

υποθεση κανω, οτι ειναι για το συπμλήρωμα, οχι το γαλα που θα το θηλάζουμε. ισως κ αν εχουμε πολύ παραγωγη κ το βαζουμε στο ψυγειο κ το ζεσταινουμε μετα στο μπουκαλι οταν ειναι να το ταισουμε.

ψαχνω για μπιμπερο, αυτο που μας ειπε η μαρκελα.

Διαφημίσεις

υποθεση κανω, οτι ειναι για το συπμλήρωμα, οχι το γαλα που θα το θηλάζουμε. ισως κ αν εχουμε πολύ παραγωγη κ το βαζουμε στο ψυγειο κ το ζεσταινουμε μετα στο μπουκαλι οταν ειναι να το ταισουμε.

ω ρε γλεντια!!ιδεα δεν εχω.ευτυχως ειμαι απτις τελευταιες και θα γεννησετε ολες να με βοηθησετε.

6KuQp2.png

Μαρκέλλα, σαν δείγμα εγκυμοσύνης μου ακούγεται αυτό που λες για το στήθος... Και όντως μπορεί να έχει σχέση ότι είναι πρόσφατη η προηγούμενη εγκυμοσύνη! Αλλά αν θες να περιμένεις για τη χοριακή, το καταλαβαίνω. Φοβάσαι μην απογοητευτείς...

ε ναι!Καλυτερα να περιμενω παρα να απογοητευτω!!

Ποτε πας αιματολογο ?

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ακριβώς, ο θερμσντήρας είναι είτε για το γάλα το συμπληρωματικό που δίνουμε είτε για αυτό που έχουμε βγάλει με θήλαστρο και το έχουμε στο ψυγείο. Θα μας χρειαστεί σίγουρα, απλά ίσως όχι από την αρχή αν πάνε όλα καλά με το θηλασμό.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ναι ναι ετσι.το ζεσταινεις και το δικο σου και το δινεις στο μωρο αν το εχεις βγαλει η το εχεις στην καταψυξη και ζεστενεις και τις στεραιες τροφες.Απλα θεωρω οτι δεν ειναι στα ''αμεσα'' που χρειαζεσαι αυτο.Αν θηλασετε ολες , που με το καλο να θηλασετε ,αυτα θα τα πρεπει να τα παρετε μετα τους 6 μηνες.6 μηνες θα πινει γαλατακι απο την μανουλα και ειναι αρκετο.ουτε καν νερο δεν χρειαζονται τα μωρακια για 6 μηνες ειναι αρκετο το γαλατακι της μανουλας.Το πιο σημαντικα ειναι και πιο οικονομικο!!!:tongue:

Υ.Γ εχω σκοτωσει την ελληνικη γλωσσα!sorry 8 χρονια αγγλια ειναι αυτα τα ξεχασα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ε ναι!Καλυτερα να περιμενω παρα να απογοητευτω!!

Ποτε πας αιματολογο ?

Αύριο το απόγευμα, μετά τη δουλειά. Θα έχω μαζί μου όλες τις εξετάσεις και θα δούμε τι θα μου πει.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...