Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ριτσα μου, τι κουκλι ζωγραφιστο ειναι αυτο??? μπραβο!!! οχι... μπραβο!!! να ναι ετσι κι η νυφουλα μου??? αααχχχ.... Παναγια μου, να τα χει καλα και τα τρια και να στα προσεχει!!! φτου φτου φτου....

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτσα καλησπερα . λες ??? το ειχες παθει εσυ ποτε ??αλλα τοσο γρηγορα ρε συ ? λογικα αν εχει γινει συλληψη εγινε πριν απο 7 μερες.Αλλα εχει γινει τουμπανο το στηθος.Δεν ξερω τι να σου πω!γιατι ειχα κατι ζαλαδες και ταση για εμετο αλλα λεω θα επαθα καμια γαστρεντεριτιδα.Ο αντρας μου λεει '' το σωμα θυμαται πιο γρηγορα μετα απο μια εγκυμοσυνη'' τι να πω!Αν δεν παει 7 του μηνα εγω δεν παω για χοριακη!θα περιμενω 29 μερες και ας εχω κυκλο 25 μερες απο τοτε που γεννησα.

ειναι λιγο νωρις λογικα αλλα ισως επειδη ειναι προσφατη η προηγουμενη εγκυμοσυνη ισως γιαυτο!!!!!! μακαριιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχε τιποτα το στηθος μου στη δευτερη απο 8 μηνων αρχησε να βγαζει αλλα οχι να καθομαι αλλα οταν το πιεζα τωρα ειναι απο πολυ νωρις στην αρχη ηταν διαφανο κ τωρα κιτρινο οπως ακριβως το πρωτογαλα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

για ολη τη μερα εγω πηρα ρηλαξ και θα τον παιρνω απο δωματιο σε δωματιο... το παρκο θα το παρω κατω στην κρητη το καλοκαιρι (και για υπνο) και το χειμωνα θα το φερω μαζι για παιχνιδι και "περιορισμο"... ααα...κι εγω αυτο που πηρες εχω βαλει στο ματι!

κατια μου μηπως να κοιταζες για την κουνια με 40 ευρω απο το ικεα να παρεις για την κρητη κ να μεινει εκει κ να παρεις παρκο για το σπίτι αργότερα;;;

κ εγω για παρκοκρεβατο ελεγα για το σπιτι των γονιων μου, αλλά τελικα πηρα την κουνια απο το ικεα κ οταν μεγαλώσει λιγο, θα κατεβασω την θεση του στρωματος κ θα το χρησιμοποιω κ για παρκο (στο σπιτι των γονιων μου), για το δικό μας σπιτι θα παρω ενα αλπο παρκο με 30-50 ευρώ.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

αυτο εχει σχημα οπως η θηλη της μαμας.Σε περιπτωση που για καποιο λογο δεν μπορουσα να θηλασω και επρεπε να δωσω για λιγο συμπληρωμα η να αντλισω γαλα να μην καταλαβει το μωρο οτι δεν ειναι θηλη και να μπορω πιο ευκολα να τα ξαναβαλω στο βυζακι!Γιατι τα μωρα αν μαθουν στο μπιμπερο δεν θελουν το βυζακι.Στο βυζακι πρεπει να ρουφανε και να γυμναζεται το στοματακι αλλα το μπιμπερο ειναι ευκολο καταλαβες ? το πηρα πιο πολυ για βοηθεια για να μην με πιασει πανικος τελευταια στιγμη.

ωραια, θα κοιταξω κ εγω για κατι τετοιο. δεν γνωριζα καν οτι υπαρχει.:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

ειναι λιγο νωρις λογικα αλλα ισως επειδη ειναι προσφατη η προηγουμενη εγκυμοσυνη ισως γιαυτο!!!!!! μακαριιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχε τιποτα το στηθος μου στη δευτερη απο 8 μηνων αρχησε να βγαζει αλλα οχι να καθομαι αλλα οταν το πιεζα τωρα ειναι απο πολυ νωρις στην αρχη ηταν διαφανο κ τωρα κιτρινο οπως ακριβως το πρωτογαλα..

ναι και μενα στην πρωτη εγκυμοσυνη απο 5 μηνων εβγαζε διαφανο.

Απλα εχει δυο μερες που βγαζει σταγονες διαφανο υγρο.

Τι να πω ειδωμεν!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ριτσα μου, τι κουκλι ζωγραφιστο ειναι αυτο??? μπραβο!!! οχι... μπραβο!!! να ναι ετσι κι η νυφουλα μου??? αααχχχ.... Παναγια μου, να τα χει καλα και τα τρια και να στα προσεχει!!! φτου φτου φτου....

σε ευχαριστω παρα πολυ κατια μου!!!!!!!!! κ ο γιος σου θα ειναι ενας κουκλος!!!!!! κ εσυ να τον δεις οπως επιθυμεις!!!!!! να ειμαστε καλα να τα μεγαλωσουμε υγειεστατ κ ευτυχισμενα κ ας μην εχουμε πολλα ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΑ πανω απο ολα!!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αποστειρωτη, θερμαντηρα, μπιμπερο (πολλα εννοω) και τετοια γενικα δεν πηρα, θελω να δω αν θα θηλασουμε και τι θα χρειαστουμε τελικα... να σε ρωτησω ηθελα (και οποια αλλη ξερει) για θηλαστρο, ζυγαρια, υγραντηρα, ιονιστη... αααα και η κουνουπιερα λες να χρειαζεται και τωρα το χειμωνα?

την ιδια απορία εχω κ εγω. εκτος απο αποστειρωτή, πρεπει να πάρω κ θερμαντηρα, υγραντηρα, ιονιστή;;;;; θηλαστρο μου εδωσε μια φιλη μου που το χει αχρησιμοποιητο.

α μαλιστα!και το σκεφτομουν αυτο αλλα θεωρουσα οτι θα πρεπει να παρω μια καλαθουνα για να το εχω μαζι κατα τη διαρκεια της μερας!πολυ καλη ιδεα.μπορεις να το παρεις κι απο αλλου?οι τιμες που κυμαινονται?ειναι αυτη που το πηρες κι εσυ?
`

Το συγκεκριμένο που πήρα εγώ θα το βρεις παντού. Από ότι έχω δει, στην Ελλάδα έχει γύρω στα 80 ευρώ. Γενικά, τα παρκοκρέβατα που έχω δει ξεκινάνε από 50 ευρώ και φτάνουν μέχρι 170-200. Τα πιο ακριβά είναι αυτά που έχουν 2 θέσεις, δηλαδή κάτι σαν πορτ μπεμπέ που μπαίνει στο πάνω μέρος του πάρκου για όταν είναι νεογέννητα.

Εγώ σκέφτηκα πως αν θέλω να την έχω και κάπου πιο περιορισμένα σε χώρο μπορώ να χρησιμοποιήσω και το αποσπώμενο καθισματάκι αυτοκινήτου που μπαίνει πάνω στο καρότσι μου και μοιάζει με ρηλάξ.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

κατια μου μηπως να κοιταζες για την κουνια με 40 ευρω απο το ικεα να παρεις για την κρητη κ να μεινει εκει κ να παρεις παρκο για το σπίτι αργότερα;;;

κ εγω για παρκοκρεβατο ελεγα για το σπιτι των γονιων μου, αλλά τελικα πηρα την κουνια απο το ικεα κ οταν μεγαλώσει λιγο, θα κατεβασω την θεση του στρωματος κ θα το χρησιμοποιω κ για παρκο (στο σπιτι των γονιων μου), για το δικό μας σπιτι θα παρω ενα αλπο παρκο με 30-50 ευρώ.

μπορει να το κανουμε κι αυτο... απλα αν κατεβουμε κρητη θα ναι ιουνιο ή ιουλιο και ο αντρας μου αυγουστο, οποτε θα δω να παρω κατι απο κει να μην το κουβαλαω κατω... θα δουμε τι θα μας εχει βολεψει μεχρι τοτε! η μαμα μου εχει την κουνια μας (δικη μου και των αδερφων μου) και ειναι απτις παλιες, βαριες και πανακριβες πλεον... οσο για την πεθερα μου, ουτε ειπε ποτε οτι θα το αναλαβει, ουτε συζητησε για κουνια, ουτε και μου μιλαει ακομα!!! χχχαααχχχαααχχχαααααα....

1lqJp2.png

EO6lp3.png

`

Το συγκεκριμένο που πήρα εγώ θα το βρεις παντού. Από ότι έχω δει, στην Ελλάδα έχει γύρω στα 80 ευρώ. Γενικά, τα παρκοκρέβατα που έχω δει ξεκινάνε από 50 ευρώ και φτάνουν μέχρι 170-200. Τα πιο ακριβά είναι αυτά που έχουν 2 θέσεις, δηλαδή κάτι σαν πορτ μπεμπέ που μπαίνει στο πάνω μέρος του πάρκου για όταν είναι νεογέννητα.

Εγώ σκέφτηκα πως αν θέλω να την έχω και κάπου πιο περιορισμένα σε χώρο μπορώ να χρησιμοποιήσω και το αποσπώμενο καθισματάκι αυτοκινήτου που μπαίνει πάνω στο καρότσι μου και μοιάζει με ρηλάξ.

αυτο με τις 2 θεσεις το πηρα κ με κουνουπιερα κ δεν θυμαμαι τι αλλο το πηρα 80 κ κατι ευρω!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

την ιδια απορία εχω κ εγω. εκτος απο αποστειρωτή, πρεπει να πάρω κ θερμαντηρα, υγραντηρα, ιονιστή;;;;; θηλαστρο μου εδωσε μια φιλη μου που το χει αχρησιμοποιητο.

Εγώ πήρα το 2 σε 1 που είναι και θερμαντήρας και αποστειρωτής. Αλλά νομίζω πως ιδίως ο θερμαντήρας είναι βολικός να τον έχεις για όταν δεν θηλάζεις γιατί γλιτώνεις πολύ χρόνο σε σχέση με το μπρίκι και το ζέσταμα εκεί. Άσε που σε ειδοποιεί όταν φτάσει τη σωστή θερμοκρασία. Μπορείς ταυτόχρονα να κάνεις κάτι άλλο μέχρι να ακουστεί το μπιπ! Έτσι μου έχουν πει φίλες μου με παιδί δηλαδή!

Εγώ πήρα από τώρα για την περίπτωση που δεν μπορώ να θηλάσω, δεν ξέρεις ποτέ...

Μαρκέλλα, σαν δείγμα εγκυμοσύνης μου ακούγεται αυτό που λες για το στήθος... Και όντως μπορεί να έχει σχέση ότι είναι πρόσφατη η προηγούμενη εγκυμοσύνη! Αλλά αν θες να περιμένεις για τη χοριακή, το καταλαβαίνω. Φοβάσαι μην απογοητευτείς...

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

μπορει να το κανουμε κι αυτο... απλα αν κατεβουμε κρητη θα ναι ιουνιο ή ιουλιο και ο αντρας μου αυγουστο, οποτε θα δω να παρω κατι απο κει να μην το κουβαλαω κατω... θα δουμε τι θα μας εχει βολεψει μεχρι τοτε! η μαμα μου εχει την κουνια μας (δικη μου και των αδερφων μου) και ειναι απτις παλιες, βαριες και πανακριβες πλεον... οσο για την πεθερα μου, ουτε ειπε ποτε οτι θα το αναλαβει, ουτε συζητησε για κουνια, ουτε και μου μιλαει ακομα!!! χχχαααχχχαααχχχαααααα....

"κοντοσαββατο γιορτη, ερχεται κ η κυριακη", λενε. τι θα κάνει, θα γεννηθει ο Μιχαλιος κ θα κραταει μουτρα;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!!!χαχαχαχα αστην εχεις το κεφαλακι σου ησυχο κ αλλη η συνεννοηση με την μαμας κ αλλα με την πεθερα, οποτε ουτε την βοηθεια της φανταζομαι θες τωρα, περισσοτερο μπερδεμα θα ναι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...