Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Βρε παω στην γιατρο τριτη , μου λεει μπα ψηλα ειναι με κοιταει και απο κατω μου λεει εχεις ακομα τουλαχιστον μια εβδομαδα παω πεμπτη καρδιοτοκογραφο και μου λεει η μαια σημερα αυριο θα κατεβει η κοιλια σου και σε βλεπω να γεννας μεχρι την κυριακη.παω το βραδυ σπιτι και παω μια βολτα στην παραλια 20 λεπτα περπατημα , σηκωνομαι το πρωι και η κοιλια ειναι αναμεσα στα ποδια μου!!Μου ειπε πει η γιατρος απο πεμπτη πρωι που μπικα 38 εβδομαδες ξεκινα το περπατημα .Ε την αλλη μερα με επιασαν οι πονοι.

Αλλα εφοσον εχει να κανει σχεση η περιδεση τοτε τσακα τσακα θα γινει.

Μην εχεις αγχος οκ ?:P Μπορει και να μην σπασουν τα νερα και να αρχισουν οι πονοι.Κανονικα με βαση τα βιβλια εδω που εχει ο συζηγος πρωτα ξεκινουν οι πονοι και μετα τα νερα.Αλλα αναλογα την γυναικα.

η μαμα μου, και στις 4 γεννες τα νερα της τα σπασε ο γιατρος! σε ολους ειχε πονους και μολις εβλεπε αιμα ή το τραχηλικο πωμα (ζελε) πηγαινε στο μαιευτηριο... η γιαγια τα ιδια! ελπιζω να μην κανω τη διαφορα!!! οχι τιποτα αλλο, αλλα αναρωτιεμαι πως θα αντιδρασει οποιος ειναι διπλα μου...:oops::oops::oops:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η μαμα μου, και στις 4 γεννες τα νερα της τα σπασε ο γιατρος! σε ολους ειχε πονους και μολις εβλεπε αιμα ή το τραχηλικο πωμα (ζελε) πηγαινε στο μαιευτηριο... η γιαγια τα ιδια! ελπιζω να μην κανω τη διαφορα!!! οχι τιποτα αλλο, αλλα αναρωτιεμαι πως θα αντιδρασει οποιος ειναι διπλα μου...:oops::oops::oops:

και εγω το ζελε ειδα!!χαχαχαχα κοιτα , εγω παω στον αντρα μου και του λεω '' γενναω'' πολυ ομορφα πολυ ηρεμα.μου λεει '''πλακα μας κανεις ?'' του δειχνω το χαρτι απο την τουαλετα με το ζελε πανω και του λεω '' παμε μια βολτα στην παραλια ομως για να με πιασουν οι πονοι μην παω στο μαιευτηριο και κλειστο μεσα 12ωρο ''!αλλα χεστικε πανω του...ε και πηρα την γιατρο και μου λεει βουρ για καρδιοτοκογραφο και ερχομαι.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αχ το σκεφτομαι και εγω και μου ρχετε να βαλω τα κλαματα...Εχω και εγω αδερφο στο London και εγω ημουν εκει 8 χρονια...Την προηγουμενη μερα πριν γεννησω το βραδυ ,του επεσε το κινητο μεσα στον καφε του , toy bro και το πρωι τον ειχε πιασει μανια και δεν θυμοταν το κινητο και εψαχνε να με βρει γιατι με ειχε δει στον υπνο του και σου λεει γενναει αυτη.Οταν του ειπαν τι γινεται στις 8 το βραδυ πηρε αεροπλανο και πριν γεννησω ηταν διπλα μου...Τα αδερφια ειναι ευλογια τελικα...

οταν εχασα τη μπεμπουλα μου ετοιμαζοταν να φυγει για μεταπτυχιακο... αλλαξε εισιτηρια, αεροπλανα, διωριες στην εστια, ολα και εμεινε διπλα μου για 2 εβδ για να μαι καλα! εγω τον "εδιωξα" για να μην χασει τη σειρα του... καθε μερα με επαιρνε τηλ ή μεσω skype. οταν εμαθε οτι ειμαι ξανα εγκυος ρωτησε γυναικολογο εκει, μου εστειλε μελετες, στατιστικες, με στηριζε, ελεγχε το γιατρο μου!!! ηρθε για την περιδεση μου, εμεινε μια βδομαδα και ηταν ολη μερα στο ποδι για μενα, μονο που δεν με αλλαξε... ασε... τα αδερφια μου, δοξα το Θεο, καλα να ναι ειναι ευλογια στη ζωη μου! αυτος ειναι ο μεσαιος... ο μεγαλος με ενα βλεμμα με καταλαβαινει κι ο μικρος μου, ειναι η χαρα της ζωης!!! με μαλωνει αμα υποψιαστει οτι στεναχωριεμαι και κανει (ειναι 1.90) σαν μικρουλι καραγκιοζακι για να γελασω... τυχεροι οσοι εχουν πολλα και καλα αδερφια! μακαρι να δωσω κι εγω στο μιχαλακη μου τετοια χαρα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

και εγω το ζελε ειδα!!χαχαχαχα κοιτα , εγω παω στον αντρα μου και του λεω '' γενναω'' πολυ ομορφα πολυ ηρεμα.μου λεει '''πλακα μας κανεις ?'' του δειχνω το χαρτι απο την τουαλετα με το ζελε πανω και του λεω '' παμε μια βολτα στην παραλια ομως για να με πιασουν οι πονοι μην παω στο μαιευτηριο και κλειστο μεσα 12ωρο ''!αλλα χεστικε πανω του...ε και πηρα την γιατρο και μου λεει βουρ για καρδιοτοκογραφο και ερχομαι.

αχ βρε γιατρε... σκονακι ολη τη γυναικολογια??? κι η μαμα μου με το που εβλεπε το ζελε ετρεχε... θυμαμαι στον τριτο εφυγαν κι ο πατερας μου ηταν ξυρισμενος στο μισο προσωπο και χωρις μουστακι... δεν προλαβαινε! σε 45 λεπτα μας πηραν οτι γεννησε! και ενα μωρο γιγαντα!!! 3,800 και 63 ποντους υψος...:cool::cool::cool:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

οταν εχασα τη μπεμπουλα μου ετοιμαζοταν να φυγει για μεταπτυχιακο... αλλαξε εισιτηρια, αεροπλανα, διωριες στην εστια, ολα και εμεινε διπλα μου για 2 εβδ για να μαι καλα! εγω τον "εδιωξα" για να μην χασει τη σειρα του... καθε μερα με επαιρνε τηλ ή μεσω skype. οταν εμαθε οτι ειμαι ξανα εγκυος ρωτησε γυναικολογο εκει, μου εστειλε μελετες, στατιστικες, με στηριζε, ελεγχε το γιατρο μου!!! ηρθε για την περιδεση μου, εμεινε μια βδομαδα και ηταν ολη μερα στο ποδι για μενα, μονο που δεν με αλλαξε... ασε... τα αδερφια μου, δοξα το Θεο, καλα να ναι ειναι ευλογια στη ζωη μου! αυτος ειναι ο μεσαιος... ο μεγαλος με ενα βλεμμα με καταλαβαινει κι ο μικρος μου, ειναι η χαρα της ζωης!!! με μαλωνει αμα υποψιαστει οτι στεναχωριεμαι και κανει (ειναι 1.90) σαν μικρουλι καραγκιοζακι για να γελασω... τυχεροι οσοι εχουν πολλα και καλα αδερφια! μακαρι να δωσω κι εγω στο μιχαλακη μου τετοια χαρα...

Ετσι κατια και εμεις 4 ειμαστε , 3 κοριτσια και 1 αγορι.Να φανταστεις εγω ειμαι θεσσαλονικη , η μικρη αθηνα η μεγαλη σκυρο και ο μικρος αγγλια.Ολοι ομως μεσα σε 6 ωρες ηταν διπλα μου.Ευλογια τα αδερφια και θελω και εγω να κανω πολλα παιδια πρωτα ο Θεος και η Χαρη της Παναγιας να με βοηθησει να το πετυχω.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Ετσι κατια και εμεις 4 ειμαστε , 3 κοριτσια και 1 αγορι.Να φανταστεις εγω ειμαι θεσσαλονικη , η μικρη αθηνα η μεγαλη σκυρο και ο μικρος αγγλια.Ολοι ομως μεσα σε 6 ωρες ηταν διπλα μου.Ευλογια τα αδερφια και θελω και εγω να κανω πολλα παιδια πρωτα ο Θεος και η Χαρη της Παναγιας να με βοηθησει να το πετυχω.

κι ετσι θα γινει, κοριτσι μου!!! εχουμε εναν αγγελο στην αγκαλια της Παναγιας και της μιλαει για μας... εγω προσευχομαι να ναι καλα το αγγελουδακι μου, να μας προστατευει, να μεσολαβει για μας και να με περιμενει γιατι οταν θα συναντηθουμε θα την εχω πια στην αγκαλια μου και θα της δωσω οσα δεν προλαβα... μεχρι εκεινη την ωρα θα φροντιζει αυτη για μας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Λοιπον και για να πω και εγω τη πηρα.

1)Αγορασα κουνια απο το ικεα με 40 ευρω για να χωραει να μπει στην κρεβατοκαμαρα μας και relax για να το μεταφερω μεσα στην ημερα οπου χρειαζεται και στρωμα 60 ευρω.Το Relax απο prenatal 35 eyro mpez.

2)Νομιζω η real thing ρωτησε για κουνουπιερα , εγω πηρα μια απο το ικεα και πηρα και μια βαση (10 ευρω ) απο το ιντερνετ που μπαινει πανω στην κουνια κατω απο το στρωμα.

3)Καποια ειπε για μπαντες , διαβαστε λιγο για τις μπαντες γιατι για νεογνα δεν ενδεικνεται το διαβασα καπου αλλα ειχα παρει απο το ικεα και τα ειχε κεντησει επανω διαφορα ζωακια σε ασπρο ηταν και εκανε 15 ευρω

4)Απο το prenatal ειχα παρει το relax και μαρσιπο σλιγκ για βρεφος και μεχρι 2 ετων babbasling -bubbasling σε μπλε χρωμα οπως του Rouva xaxaxaxaxaxa

5)Καροτσι , πηρα απο γερμανια με τρεις ροδες ,σε λαδια μαυρο χρωμα το οποιο ειναι θεση για αυτοκινητο και οταν το βγαζεις απο το αυτοκινητο το βαζεις στο καροτσι και μετα απο 3 μηνων ειχε εχτρα υλικο σαν κουνια που το εβαζες και γινοταν κανονικο καροτσι.το πηρα 150 ευρω μαζι με τα μεταφορικα maxi cosi η μαρκα.

5)Σεντονια , σελτεδακια κλπ ειχα παρει σε προσφορα απο το ιντερνετ απο μια βιοτεχνια που ειναι στην θεσσαλονικη αλλα ειχα φτιαξει και εγω σεντονακια απο υφασμα που ειχα αγορασει απο το Καπανι στην θεσσαλονικη.

6)Φορμακια-φανελακια ειχα παρει 6 κοντομανικα και 6 μακριμανικα λευκα βαμβακερα απο το prenatal 40 ευρω ολα 0-3 μηνων.

7)ειχα παρει μονο ενα φορμακι εξοδου γιατι μου ειχα φερει και πολλα δωρα απο φορμακια οποτε δεν αγορασα αλλα

:cool:Γαντια για τα χερακια ειχα παρει 6 ζευγη και 6 για τα ποδαρακια

9)Καπελακι -σκουφακι ειχα παρει 3 απο το mother care

10)Αποστειρωτη μου εστειλε ο αδερφος μου απο αγγλια

11)Θερμαντιρα το θεωρησα αχρηστα λεφτα δεν πηρα

12)Μπιμπερο της medela calma το οποιο το ειχε just in case που λεμε.

13)Μπανακι απο το jumbo ,θερμομετρα μπανιου , δωματιου και βουρτσες.

14)σαλιαρες και κουβερουλες αγκαλιας απο prenatal και καποια απο αγγλιΑ

Ε τα αλλα ειχα πει θα τα παρω οταν γεννησω!

Αυτα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αποστειρωτη, θερμαντηρα, μπιμπερο (πολλα εννοω) και τετοια γενικα δεν πηρα, θελω να δω αν θα θηλασουμε και τι θα χρειαστουμε τελικα... να σε ρωτησω ηθελα (και οποια αλλη ξερει) για θηλαστρο, ζυγαρια, υγραντηρα, ιονιστη... αααα και η κουνουπιερα λες να χρειαζεται και τωρα το χειμωνα?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αποστειρωτη, θερμαντηρα, μπιμπερο (πολλα εννοω) και τετοια γενικα δεν πηρα, θελω να δω αν θα θηλασουμε και τι θα χρειαστουμε τελικα... να σε ρωτησω ηθελα (και οποια αλλη ξερει) για θηλαστρο, ζυγαρια, υγραντηρα, ιονιστη... αααα και η κουνουπιερα λες να χρειαζεται και τωρα το χειμωνα?

Κοιτα , θηλαστρο δεν χρειαζεσαι μεχρι να εγκατασταθει ο θηλασμος.Αν εχεις πολυ γαλα κανεις μασαζακι και βγαινει απο το στηθος για να ανακουφιζεσαι.Δες πως θα παει.Αλλα η αδερφη μου που εβγαζε με θηλαστρο εκανε υπερ παραγωγη.Τουλαχιστον ετσι μου ειπε η μαια μου.Για αργοτερα ισως το χρειαστεις για να φτιαξεις τραπεζα για οταν πας δουλεια.Παντως το μπιμπερο της medela to calma ειναι πολυ καλο για να μην μπερδευεται και το μωρο με την θηλη και το μπιμπερο.Νομιζω οτι κουνουπιερα δεν θα χρειαστεις τωρα το χειμωνα...Τωρα τι να σου πω δεν ξερω , εγω γεννουσα καλοκαιρι γιαυτο πηρα.Ζυγαρια μου ειχε φερει ο συζηγος και ειχα.Τωρα , ιονιστη και υγραντηρα εγω δεν πηρα.Ειχα παρει αφυγραντηρα ομως γιατι εχουμε ενυδρεια στο σπιτι με ψαρια και δεν ηθελα να εχω υγρασια...οποτε δεν ξερω να σου πω!Αν αεριζεις δεν νομιζω οτι θελεις ιονιστη να σου πω την αληθεια και γενικα να μην καπνιζεται στο σπιτι αν ειστε καπνιστες ..

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια!!!καλησπερα.σας διαβαζα το πρωι απτο κινητο αλλα δεν ειχα ορεξη να σηκωθω.τι ν κανω να σηκωθω!!μονη μου ειμαι,το σπιτι καθαρο.δπουλειες εξωτερικες δεν εχω!!!ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!

διαβαζα για τα ψωνια της ελενης μας και εχω απορια.μου φανηκαν πολυ ωραιες οι κουνιες στο ικεα και ρωταω,θα παρω την κουνια και το στρωμα οκ.το γυρω γυρω και την κουνουπιερα,παντα πως το λενε,απο που θα το παρω?και συνολικα ολο αυτο ποσο θα κοστισει?ποια ειναι η διαφορα με τις κουνιες στα υπολοιπα μαγαζια?οικονομικη διαφορα εννοω.τις απλες κουνιες.

Εγω παντα κ αλλα λευκά ειδη πηρα απο το homee.gr. εχει πολύ ωραία πραγματα κ της nef nef, που εγω τουλάχιστον την εχω δοκιμασμενη σε αλλα λευκά είδη.

κουνουπιερα ειδα στο ικεα με 15 ευρω. οι κουνιες σε καταστηματα βρεφικων , μια ερευνα που εχω κάνει ειναι απο 200 ευρω κ πάνω χωρις στρώμα. θα μου πεις οτι ισως να ναι πιο ομορφες ή να φαίνονται πιο καλες ποιοτικά. αυτό όμως θα το κρινεις κ βαση των οικονομικων σου κ των επιλογων σου. εγω ηθελα απλή κ φθηνη κουνια για να πάρω ακριβό κ πολύ καλό στρώμα. μαζι με παντα, στρωμα,κουνια θα βγει περιπου 300 ευρώ κ αυτό γιατι το στρωμα κανει 190ε.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλησπερα κοριτσια!!! μαρκελα μου δεν ξερω τι μπορει να ειναι αυτο στο στηθος σου μηπως εισαι εγκυος???

Ριτσα καλησπερα . λες ??? το ειχες παθει εσυ ποτε ??αλλα τοσο γρηγορα ρε συ ? λογικα αν εχει γινει συλληψη εγινε πριν απο 7 μερες.Αλλα εχει γινει τουμπανο το στηθος.Δεν ξερω τι να σου πω!γιατι ειχα κατι ζαλαδες και ταση για εμετο αλλα λεω θα επαθα καμια γαστρεντεριτιδα.Ο αντρας μου λεει '' το σωμα θυμαται πιο γρηγορα μετα απο μια εγκυμοσυνη'' τι να πω!Αν δεν παει 7 του μηνα εγω δεν παω για χοριακη!θα περιμενω 29 μερες και ας εχω κυκλο 25 μερες απο τοτε που γεννησα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Κοιτα , θηλαστρο δεν χρειαζεσαι μεχρι να εγκατασταθει ο θηλασμος.Αν εχεις πολυ γαλα κανεις μασαζακι και βγαινει απο το στηθος για να ανακουφιζεσαι.Δες πως θα παει.Αλλα η αδερφη μου που εβγαζε με θηλαστρο εκανε υπερ παραγωγη.Τουλαχιστον ετσι μου ειπε η μαια μου.Για αργοτερα ισως το χρειαστεις για να φτιαξεις τραπεζα για οταν πας δουλεια.Παντως το μπιμπερο της medela to calma ειναι πολυ καλο για να μην μπερδευεται και το μωρο με την θηλη και το μπιμπερο.Νομιζω οτι κουνουπιερα δεν θα χρειαστεις τωρα το χειμωνα...Τωρα τι να σου πω δεν ξερω , εγω γεννουσα καλοκαιρι γιαυτο πηρα.Ζυγαρια μου ειχε φερει ο συζηγος και ειχα.Τωρα , ιονιστη και υγραντηρα εγω δεν πηρα.Ειχα παρει αφυγραντηρα ομως γιατι εχουμε ενυδρεια στο σπιτι με ψαρια και δεν ηθελα να εχω υγρασια...οποτε δεν ξερω να σου πω!Αν αεριζεις δεν νομιζω οτι θελεις ιονιστη να σου πω την αληθεια και γενικα να μην καπνιζεται στο σπιτι αν ειστε καπνιστες ..

ο αντρας μου καπνιζει 1 πακετο τη βδομαδα... τρομερος καπνιστης! εγω δεν καπνιζω, ουτε καπνιζα ποτε... στο σπιτι απαγορευεται το καπνισμα ουτως η αλλως! ακομα κι οι φιλοι το ξερουν, οτι οποιος θελει βγαινει βεραντα για τσιγαρο!!! ημουν παντα και ειμαι ακομα "η τρελη" σ αυτο το θεμα, αλλα ευτυχως με σεβονται ολοι!!! απλα με ρωτανε τι να μου παρουν και μου προτεινουν τετοια και εχω λιγο χαθει, γιατι θεωρουσα οτι δεν τα χρειαζομαι και θα δω μετα... εεε θα πω σε ολους να φερνουν οτι θελουν, κι ας ειναι και ολα ρουχαλακια! το πολυ πολυ να αλλαζω νουμερα...;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Λοιπον και για να πω και εγω τη πηρα.

1)Αγορασα κουνια απο το ικεα με 40 ευρω για να χωραει να μπει στην κρεβατοκαμαρα μας και relax για να το μεταφερω μεσα στην ημερα οπου χρειαζεται και στρωμα 60 ευρω.Το Relax απο prenatal 35 eyro mpez.

2)Νομιζω η real thing ρωτησε για κουνουπιερα , εγω πηρα μια απο το ικεα και πηρα και μια βαση (10 ευρω ) απο το ιντερνετ που μπαινει πανω στην κουνια κατω απο το στρωμα.

3)Καποια ειπε για μπαντες , διαβαστε λιγο για τις μπαντες γιατι για νεογνα δεν ενδεικνεται το διαβασα καπου αλλα ειχα παρει απο το ικεα και τα ειχε κεντησει επανω διαφορα ζωακια σε ασπρο ηταν και εκανε 15 ευρω

4)Απο το prenatal ειχα παρει το relax και μαρσιπο σλιγκ για βρεφος και μεχρι 2 ετων babbasling -bubbasling σε μπλε χρωμα οπως του Rouva xaxaxaxaxaxa

5)Καροτσι , πηρα απο γερμανια με τρεις ροδες ,σε λαδια μαυρο χρωμα το οποιο ειναι θεση για αυτοκινητο και οταν το βγαζεις απο το αυτοκινητο το βαζεις στο καροτσι και μετα απο 3 μηνων ειχε εχτρα υλικο σαν κουνια που το εβαζες και γινοταν κανονικο καροτσι.το πηρα 150 ευρω μαζι με τα μεταφορικα maxi cosi η μαρκα.

5)Σεντονια , σελτεδακια κλπ ειχα παρει σε προσφορα απο το ιντερνετ απο μια βιοτεχνια που ειναι στην θεσσαλονικη αλλα ειχα φτιαξει και εγω σεντονακια απο υφασμα που ειχα αγορασει απο το Καπανι στην θεσσαλονικη.

6)Φορμακια-φανελακια ειχα παρει 6 κοντομανικα και 6 μακριμανικα λευκα βαμβακερα απο το prenatal 40 ευρω ολα 0-3 μηνων.

7)ειχα παρει μονο ενα φορμακι εξοδου γιατι μου ειχα φερει και πολλα δωρα απο φορμακια οποτε δεν αγορασα αλλα

:cool:Γαντια για τα χερακια ειχα παρει 6 ζευγη και 6 για τα ποδαρακια

9)Καπελακι -σκουφακι ειχα παρει 3 απο το mother care

10)Αποστειρωτη μου εστειλε ο αδερφος μου απο αγγλια

11)Θερμαντιρα το θεωρησα αχρηστα λεφτα δεν πηρα

12)Μπιμπερο της medela calma το οποιο το ειχε just in case που λεμε.

13)Μπανακι απο το jumbo ,θερμομετρα μπανιου , δωματιου και βουρτσες.

14)σαλιαρες και κουβερουλες αγκαλιας απο prenatal και καποια απο αγγλιΑ

Ε τα αλλα ειχα πει θα τα παρω οταν γεννησω!

Αυτα!

"12)Μπιμπερο της medela calma το οποιο το ειχε just in case που λεμε."

τι ειναι αυτό, τι κάνει;;;

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

"12)Μπιμπερο της medela calma το οποιο το ειχε just in case που λεμε."

τι ειναι αυτό, τι κάνει;;;

αυτο εχει σχημα οπως η θηλη της μαμας.Σε περιπτωση που για καποιο λογο δεν μπορουσα να θηλασω και επρεπε να δωσω για λιγο συμπληρωμα η να αντλισω γαλα να μην καταλαβει το μωρο οτι δεν ειναι θηλη και να μπορω πιο ευκολα να τα ξαναβαλω στο βυζακι!Γιατι τα μωρα αν μαθουν στο μπιμπερο δεν θελουν το βυζακι.Στο βυζακι πρεπει να ρουφανε και να γυμναζεται το στοματακι αλλα το μπιμπερο ειναι ευκολο καταλαβες ? το πηρα πιο πολυ για βοηθεια για να μην με πιασει πανικος τελευταια στιγμη.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...