Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Katia - Ritsa SOS καλε τρεχουν τα βυζια μου!ειναι δυνατον? τι μου συμβαινει βοηθηστε με!!!!

μιλα κατευθειαν με το γιατρο!!! ορμονες στο φουλ... αλλα ρωτα, γιατι μπορει να μην εγινε σωστα και η απογαλακτιση!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Tosous mhnes giati den eixa tpt?thn phra thl exei genna tha thn parw to prwi.ti ginete re gmt.ola ta koula se mena?den einai gala alla ugro diafano..ti na pw...

δεν ξερω ρε κοριτσακι!!! μηπως καποια διαταραχη προλακτινης? ρωτα και το γιατρο! τι τον εχεις εκει? μονο για τη γυμναστικη? μην αγχωνεσαι...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ναι ειχα κανει προλακτινη τον προηγουμενο μηνα.Το διαβασα ελπιζω να ειναι ενα τυχαιο γεγονος!!!!μην εχω αλλα τωρα αρκετα με τις εξετασεις!!

Κατια πως παει ? φτασαμε σχεδον ε ?

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ναι ειχα κανει προλακτινη τον προηγουμενο μηνα.Το διαβασα ελπιζω να ειναι ενα τυχαιο γεγονος!!!!μην εχω αλλα τωρα αρκετα με τις εξετασεις!!

Κατια πως παει ? φτασαμε σχεδον ε ?

πιστευω οτι παμε καλα!!! τωρα εφαγα το γιαουρτακι μου και "χορευουμε"! εδωσα να κανω και γενικη ουρων που μου ειπε ο γιατρος, αυριο αποτελεσματα... να δουμε για λευκωμα, αν και πιεσεις ειμαι σταθερη 11, 5 και 6,5 χοντρικα... και τη δευτερα εχω ραντεβου... πιστευω θα παω... δεν εχω καμια ενοχληση! μονο οπτικα βλεπω οτι κατεβηκε λιγο η κοιλια μου, σαν να αδειασε το στομαχι... τα χτυπηματακια ειναι παντου!!! και λιγο που περπαταω σαν παπια!!! με ανοιχτα ποδια...:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημέρα!

Το ουρικό οξύ δεν πρέπει να μου το είχε γράψει όταν ζήτησα ηπατικά ένζυμα και χολικά άλατα, εκτός κι αν έχει κάποια άλλη επιστημονική ονομασία που δεν ξέρω... Τα αποτελέσματα σας τα είχα γράψει όλα. Αλλά έτσι κι αλλιώς φαντάζομαι πως θα μου τα γράψει η αιματολόγος όλα αυτά αύριο που θα τη δω.

Πάντως πολύ περίεργο αυτό το θέμα με τις εξετάσεις. Μου βρίσκει πυοσφαίρια η γενική ούρων και η καλλιέργεια ούρων δεν βρίσκει τίποτα... Έχω αυξημένα λευκά αλλά η crp είναι χαμηλή... Τι να πω πια! Έχει τρελαθεί ο οργανισμός!

Άντε, να περιμένεις κι εσύ μερικές μέρες και μετά να κάνεις μια χοριακή και όπως είπε και η Κάτια προσπάθησε να είσαι κάπως ξεκούραστη μέχρι να μάθεις! Ελπίζω να μας πεις σύντομα τα ευχάριστα!!!! :P

Κατ, σιγουρα θα σου γραψει και ουρικο ειναι μεσα στις αιματος.Ναι ναι η εγκυμοσυνη μπερδευει λιγο την κατασταση γιαυτο σου ειπα για αιματολογο!!!Ολα καλα να πας να μας πεις και εμας να μαθουμε για να τα εχουμε στο μυαλο μας!

Οσο για την χοριακη αν δεν παει 7 ο μηνας να εχω κλεισει 28 μερες δεν παω!Κανονικα εχω κυκλο 25 ημερων μετα την γεννα απο 28 μερες που ειχα πριν.Ειδωμεν!

καλησπερα!

λοιπον δεν ειναι τιποτα μην φοβασαι δεν το νιοωθεις!

εγω εκανα καισαρικη και ειχα την επισκληριδιο ολη την νυχτα!

σε πληροφορω κοιμηθηκα μια χαρα!

χαθηλα γιατι ειχα το παρτυ της μικρης περασαμε τελεια αλλα τωρα σερνομαι

φιλια σε ολες!και ονειρα γλυκα!:P

Επισκληριδιο ΔΑΓΚΩΤΟ!!

didi moy , την ωρα που σε πιανουν οι πονοι δεν θα προλαβεις ουτε να δεις την βελονα αν αποφασισεις να κανεις επισκληριδιο!!πιστεψε με.Εγω επερνα αναπνοες οσο μου την εκαναν και μετα ενιωθα τοσο ωραια σα να ειχα παει βολτα για καφε και εβλεπα τβ!Οτι και αν αποφασισεις εκεινη την ωρα θα σου φυγουν ολα δεν ειναι τιποτα.Μην ξεχνας οτι ειμαστε γεννημενες για να γενναμε!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

πιστευω οτι παμε καλα!!! τωρα εφαγα το γιαουρτακι μου και "χορευουμε"! εδωσα να κανω και γενικη ουρων που μου ειπε ο γιατρος, αυριο αποτελεσματα... να δουμε για λευκωμα, αν και πιεσεις ειμαι σταθερη 11, 5 και 6,5 χοντρικα... και τη δευτερα εχω ραντεβου... πιστευω θα παω... δεν εχω καμια ενοχληση! μονο οπτικα βλεπω οτι κατεβηκε λιγο η κοιλια μου, σαν να αδειασε το στομαχι... τα χτυπηματακια ειναι παντου!!! και λιγο που περπαταω σαν παπια!!! με ανοιχτα ποδια...:tongue::tongue::tongue:

Ειναι λιγο αναμεσα στα ποδια σου η κοιλια η ειναι πιο ψηλα? Αν και δεν εχει σημασια ξερεις εμενα σε 2 μερες κατεβηκε ξαφνηκα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

κατια ,εγω πιστευω μολις μπεις 38 εβδομαδες και στη μεση θα γεννησεις και θα εχεις ευκολη γεννα!δεν θα τον ταλαιπωρησεις καθολου τον μικρο.Να δεις εκει 7-8 του μηνα σε βλεπω να γεννας ιχιχιχιχιχιχι εισαι το γουρι μου να ξερεις εσενα περιμενω.:tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ειναι λιγο αναμεσα στα ποδια σου η κοιλια η ειναι πιο ψηλα? Αν και δεν εχει σημασια ξερεις εμενα σε 2 μερες κατεβηκε ξαφνηκα!

οχι, οχι, απλα κατεβηκε απο ψηλα ψηλα στο στηθος που ηταν... μου ειπε κι ο γιατρος οτι δεν υφισταται φυσικη εμπεδωση σε μας με περιδεση, μεχρι να βγει το ραμμα, αλλα γινεται με το που αφαιρεθει και αν υπαρχουν συσπασεις, σχεδον αυτοματα! γι αυτο και δεν τον απασχολει ακομα το αν ειναι ψηλα η χαμηλα... εσενα ειχε κατεβει τοσο πολυ ε?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια ,εγω πιστευω μολις μπεις 38 εβδομαδες και στη μεση θα γεννησεις και θα εχεις ευκολη γεννα!δεν θα τον ταλαιπωρησεις καθολου τον μικρο.Να δεις εκει 7-8 του μηνα σε βλεπω να γεννας ιχιχιχιχιχιχι εισαι το γουρι μου να ξερεις εσενα περιμενω.:tongue:

ο brother απο λονδινο, μου λεει 10-11-12!!! θα ειναι πολυ γουρικος τοτε γιατι θα ναι και σαββατογεννημενος... εεε, οποτε και να ρθει, η πρωτη μας ευχη θα ναι να φερει μαζι ενα καλο νεακι και σε σας! ευχομαι να μην τον ταλαιπωρησω μωρε... το πα και στο γιατρο και γελαγε! για μενα δε με νοιαζει, αλλα αμα τον δει και ζοριζεται...κατευθειαν!!! να μη μου παθει τιποτα το αγορακι μου...;):tongue::D

1lqJp2.png

EO6lp3.png

οχι, οχι, απλα κατεβηκε απο ψηλα ψηλα στο στηθος που ηταν... μου ειπε κι ο γιατρος οτι δεν υφισταται φυσικη εμπεδωση σε μας με περιδεση, μεχρι να βγει το ραμμα, αλλα γινεται με το που αφαιρεθει και αν υπαρχουν συσπασεις, σχεδον αυτοματα! γι αυτο και δεν τον απασχολει ακομα το αν ειναι ψηλα η χαμηλα... εσενα ειχε κατεβει τοσο πολυ ε?

Βρε παω στην γιατρο τριτη , μου λεει μπα ψηλα ειναι με κοιταει και απο κατω μου λεει εχεις ακομα τουλαχιστον μια εβδομαδα παω πεμπτη καρδιοτοκογραφο και μου λεει η μαια σημερα αυριο θα κατεβει η κοιλια σου και σε βλεπω να γεννας μεχρι την κυριακη.παω το βραδυ σπιτι και παω μια βολτα στην παραλια 20 λεπτα περπατημα , σηκωνομαι το πρωι και η κοιλια ειναι αναμεσα στα ποδια μου!!Μου ειπε πει η γιατρος απο πεμπτη πρωι που μπικα 38 εβδομαδες ξεκινα το περπατημα .Ε την αλλη μερα με επιασαν οι πονοι.

Αλλα εφοσον εχει να κανει σχεση η περιδεση τοτε τσακα τσακα θα γινει.

Μην εχεις αγχος οκ ?:P Μπορει και να μην σπασουν τα νερα και να αρχισουν οι πονοι.Κανονικα με βαση τα βιβλια εδω που εχει ο συζηγος πρωτα ξεκινουν οι πονοι και μετα τα νερα.Αλλα αναλογα την γυναικα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αχ το σκεφτομαι και εγω και μου ρχετε να βαλω τα κλαματα...Εχω και εγω αδερφο στο London και εγω ημουν εκει 8 χρονια...Την προηγουμενη μερα πριν γεννησω το βραδυ ,του επεσε το κινητο μεσα στον καφε του , toy bro και το πρωι τον ειχε πιασει μανια και δεν θυμοταν το κινητο και εψαχνε να με βρει γιατι με ειχε δει στον υπνο του και σου λεει γενναει αυτη.Οταν του ειπαν τι γινεται στις 8 το βραδυ πηρε αεροπλανο και πριν γεννησω ηταν διπλα μου...Τα αδερφια ειναι ευλογια τελικα...

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...