Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλα κι εγω!!! το χω λιγο καπως στο μυαλο μου... το περιμενω! θελω να αργησει λιγο ακομα... ανυπομονω! ψιλοφοβαμαι αν θα τα καταφερω... λεω οτι ολα θα πανε καλα! μπερδεμενα συναισθηματα!!! σιγουρα ξερω οτι θα λιωσω μολις τον δω... εεε? μετα θα σκεφτω ολα τ αλλα...

ΟΛΑ καλα θα πανε!! αλλες τραβανε πονο για ομορφια εμεις θα τραβηξουμε πονο για τα παιδια μας τι να κανουμε!!!!!! αυτος ο πονος αμεσως μολις γεννηθει ξεχνιεται μπορει να ποναμε αλλα μακαρι ολοι οι πονοι να ηταν σαν τις γεννας!!!

ο γιατρος μου τοτε στο γιο μου μετα αφου γεννησα μου ελεγε οτι υπηρχαν γυναικες που η μια του ελεγε οτι θα του κανει μηνυση η αλλη ηθελε να φυγει δεν ξερεις πως μπορεις να αντιδρασεις αλλα πρεπει να σκεφτεσαι το γιο σου για να εισαι ηρεμη!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΟΛΑ καλα θα πανε!! αλλες τραβανε πονο για ομορφια εμεις θα τραβηξουμε πονο για τα παιδια μας τι να κανουμε!!!!!! αυτος ο πονος αμεσως μολις γεννηθει ξεχνιεται μπορει να ποναμε αλλα μακαρι ολοι οι πονοι να ηταν σαν τις γεννας!!!

ο γιατρος μου τοτε στο γιο μου μετα αφου γεννησα μου ελεγε οτι υπηρχαν γυναικες που η μια του ελεγε οτι θα του κανει μηνυση η αλλη ηθελε να φυγει δεν ξερεις πως μπορεις να αντιδρασεις αλλα πρεπει να σκεφτεσαι το γιο σου για να εισαι ηρεμη!!!

για τον πονο δεν με νοιαζει καθολου!!! απλα να τα καταφερω να μην τον ταλαιπωρησω πολυ θελω, να παρει οσο παραπανω βαρος μπορει, να τον θηλασω, να το περιποιουμαι καλα, να μην τον αρρωστησω, χτυπησω, κλπ... ξερεις! τα αγχη της πρωτομανας!!! αλλα ειπα... θα τα καταφερω! για το αντρακι μου, ολα θα τα κανω και σωστα και ομορφα! ακου εκει να κανω μηνυση γιατι πονεσα... μετα απορει η didi για το γιατρο σας! αμα εχει δει τετοια σκηνικα??? εσυ δεν ειχες αγχος για το μωρο? μονο για τον πονο?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

για τον πονο δεν με νοιαζει καθολου!!! απλα να τα καταφερω να μην τον ταλαιπωρησω πολυ θελω, να παρει οσο παραπανω βαρος μπορει, να τον θηλασω, να το περιποιουμαι καλα, να μην τον αρρωστησω, χτυπησω, κλπ... ξερεις! τα αγχη της πρωτομανας!!! αλλα ειπα... θα τα καταφερω! για το αντρακι μου, ολα θα τα κανω και σωστα και ομορφα! ακου εκει να κανω μηνυση γιατι πονεσα... μετα απορει η didi για το γιατρο σας! αμα εχει δει τετοια σκηνικα??? εσυ δεν ειχες αγχος για το μωρο? μονο για τον πονο?

να σου πω ουτε κ για τον πονο γιατι αλλιως θα εκανα επισκληριδιο μπορει να φοβαμαι αλλα αν φοβομουνα τοσο πολυ θα την εκανα αναγκαστικα παρολο που γεννησα κ δυσκολα πολυ στην κορη μου αλλα λεω θα πονεσω κ θα περασει δεν θα ποναω μια ζωη.. κ για το μετα οχι δεν ειχα αγχος πριν μονο μετα οταν τα εβλεπα την ωρα που κοιμοντουσαν εβλεπα αν αναπνεουν εκλαιγα μονη μου στην ιδεα αν παθουν κατι κακο αλλα αυτα θα τα εχουμε μια ζωη πιστευω!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

να σου πω ουτε κ για τον πονο γιατι αλλιως θα εκανα επισκληριδιο μπορει να φοβαμαι αλλα αν φοβομουνα τοσο πολυ θα την εκανα αναγκαστικα παρολο που γεννησα κ δυσκολα πολυ στην κορη μου αλλα λεω θα πονεσω κ θα περασει δεν θα ποναω μια ζωη.. κ για το μετα οχι δεν ειχα αγχος πριν μονο μετα οταν τα εβλεπα την ωρα που κοιμοντουσαν εβλεπα αν αναπνεουν εκλαιγα μονη μου στην ιδεα αν παθουν κατι κακο αλλα αυτα θα τα εχουμε μια ζωη πιστευω!!

ελπιζω κι εγω να φυγει αυτο... το αγχος προ γεννας! το αγχος της μαμας αστο... δεν φευγει ποτε!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τι κανετε κοριτσια!!!καλησπερα.σας διαβαζα το πρωι απτο κινητο αλλα δεν ειχα ορεξη να σηκωθω.τι ν κανω να σηκωθω!!μονη μου ειμαι,το σπιτι καθαρο.δπουλειες εξωτερικες δεν εχω!!!ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!

διαβαζα για τα ψωνια της ελενης μας και εχω απορια.μου φανηκαν πολυ ωραιες οι κουνιες στο ικεα και ρωταω,θα παρω την κουνια και το στρωμα οκ.το γυρω γυρω και την κουνουπιερα,παντα πως το λενε,απο που θα το παρω?και συνολικα ολο αυτο ποσο θα κοστισει?ποια ειναι η διαφορα με τις κουνιες στα υπολοιπα μαγαζια?οικονομικη διαφορα εννοω.τις απλες κουνιες.

κατια μου κοντευεις!!!πωπω!απιστευτο μου φαινεται.οταν σε πρωτογνωρισα ησουν περιπου οσο ειμαι εγω τωρα και ελεγα τοτε,πολυ προχωρημενη η εγκυμοσυνη της κοπελας!!!χαχαχα

ριτσα μου περαστικα στη μικρουλα σου.κριμα μωρε το μαναρακι μου ταλαιπωρειται.μην κολλησει κι ο μεγαλος σου.

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, με έπιασε καταναλωτισμός και παρήγγειλα αυτά:

http://www.bimbomarket.it/gr/en/easy-sleep-travel-cot-yellow-P21273.htm

http://www.nuvitababy.com/steriscaldo-2-in-1-steam-sterilizer-and-bottle-warmer-all-in-one.php

Βασικά βρήκα το site από το καρότσι που μας έστειλε η Ελένη το πρωί και είχε το πάρκο που ήθελα έτσι κι αλλιώς να πάρω και μαζί με τον αποστειρωτη - θερμαντήρα μου βγαίνει πιο οικονομικό να τα πάρω από εκεί. Πως σας φαίνονται;

Κάτια μου, είναι λογικό να έχεις όλα αυτά τα άγχη ιδίως όσο πλησιάζουν οι μέρες. Κι εγώ προς το παρόν αναβάλλω να κάνω αυτές τις σκέψεις, αλλά αυτό που σκέφτομαι και μου λένε και άλλες μαμάδες είναι ότι σου βγαίνουν όλα φυσικά και κατά τη διάρκεια της γέννας και μετά με το μωρό στο σπίτι. Από εκεί και πέρα, δε θα είσαι μόνη σου. Στη γέννα θα έχεις το γιατρό σου και τη μαία και μετά στο σπίτι θα έχεις τον άντρα σου, γονείς, φίλες που έχουν ήδη παιδιά, τον παιδίατρο, όλα αυτά.

Εντάξει, όλες εμείς που είναι το 1ο μας θα πάορυμε μερικά τηλέφωνα παραπάνω το γιατρό και τους παππούδες αλλά δεν πειράζει! Το βασικό είναι ότι με όλη αυτή την αγάπη που θα έχεις να του δώσεις, θα κάνεις το καλύτερο για αυτόν!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

τι κανετε κοριτσια!!!καλησπερα.σας διαβαζα το πρωι απτο κινητο αλλα δεν ειχα ορεξη να σηκωθω.τι ν κανω να σηκωθω!!μονη μου ειμαι,το σπιτι καθαρο.δπουλειες εξωτερικες δεν εχω!!!ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!

διαβαζα για τα ψωνια της ελενης μας και εχω απορια.μου φανηκαν πολυ ωραιες οι κουνιες στο ικεα και ρωταω,θα παρω την κουνια και το στρωμα οκ.το γυρω γυρω και την κουνουπιερα,παντα πως το λενε,απο που θα το παρω?και συνολικα ολο αυτο ποσο θα κοστισει?ποια ειναι η διαφορα με τις κουνιες στα υπολοιπα μαγαζια?οικονομικη διαφορα εννοω.τις απλες κουνιες.

κατια μου κοντευεις!!!πωπω!απιστευτο μου φαινεται.οταν σε πρωτογνωρισα ησουν περιπου οσο ειμαι εγω τωρα και ελεγα τοτε,πολυ προχωρημενη η εγκυμοσυνη της κοπελας!!!χαχαχα

ριτσα μου περαστικα στη μικρουλα σου.κριμα μωρε το μαναρακι μου ταλαιπωρειται.μην κολλησει κι ο μεγαλος σου.

Επειδή είχα πάει πρόσφατα στο ικέα, θυμάμαι πως είδα ότι έχει και πάντα. Αλλά έτσι κι αλλιώς πρέπει να τα αγοράσεις αυτά ξεχωριστά, δεν είναι μέσα στην τιμή της κούνιας. Από ότι έχω δει εκτός ικέα πάντως, οι τιμές ξεκινάνε από 150 χωρίς στρώμα και φτάνουν μέχρι και 600! Συν το στρώμα άλλα 150-200!

Κοριτσάκια, με έπιασε καταναλωτισμός και παρήγγειλα αυτά:

http://www.bimbomarket.it/gr/en/easy-sleep-travel-cot-yellow-P21273.htm

http://www.nuvitababy.com/steriscaldo-2-in-1-steam-sterilizer-and-bottle-warmer-all-in-one.php

Βασικά βρήκα το site από το καρότσι που μας έστειλε η Ελένη το πρωί και είχε το πάρκο που ήθελα έτσι κι αλλιώς να πάρω και μαζί με τον αποστειρωτη - θερμαντήρα μου βγαίνει πιο οικονομικό να τα πάρω από εκεί. Πως σας φαίνονται;

Κάτια μου, είναι λογικό να έχεις όλα αυτά τα άγχη ιδίως όσο πλησιάζουν οι μέρες. Κι εγώ προς το παρόν αναβάλλω να κάνω αυτές τις σκέψεις, αλλά αυτό που σκέφτομαι και μου λένε και άλλες μαμάδες είναι ότι σου βγαίνουν όλα φυσικά και κατά τη διάρκεια της γέννας και μετά με το μωρό στο σπίτι. Από εκεί και πέρα, δε θα είσαι μόνη σου. Στη γέννα θα έχεις το γιατρό σου και τη μαία και μετά στο σπίτι θα έχεις τον άντρα σου, γονείς, φίλες που έχουν ήδη παιδιά, τον παιδίατρο, όλα αυτά.

Εντάξει, όλες εμείς που είναι το 1ο μας θα πάορυμε μερικά τηλέφωνα παραπάνω το γιατρό και τους παππούδες αλλά δεν πειράζει! Το βασικό είναι ότι με όλη αυτή την αγάπη που θα έχεις να του δώσεις, θα κάνεις το καλύτερο για αυτόν!

το παρκο πως το χρησιμοποιουμε και ποτε?καλοριζικα.

6KuQp2.png

Επειδή είχα πάει πρόσφατα στο ικέα, θυμάμαι πως είδα ότι έχει και πάντα. Αλλά έτσι κι αλλιώς πρέπει να τα αγοράσεις αυτά ξεχωριστά, δεν είναι μέσα στην τιμή της κούνιας. Από ότι έχω δει εκτός ικέα πάντως, οι τιμές ξεκινάνε από 150 χωρίς στρώμα και φτάνουν μέχρι και 600! Συν το στρώμα άλλα 150-200!

ενω του ικεα ολα μαζι ποσο κανουν?σευχαριστω για την απαντηση:P:p

6KuQp2.png

ενω του ικεα ολα μαζι ποσο κανουν?σευχαριστω για την απαντηση:P:p

Μία μέτρια κούνια (έχει και με 40 ευρώ) κάνει 80 και το στρώμα άλλα τόσα. Η πάντα νομίζω πως είχε γύρω στα 20 ευρώ, για κουνουπιέρα δε θυμάμαι αν είχε...

Ως προς το πάρκο που ρωτάς, το χρησιμοποιείς από την αρχή. Μέσα στη μέρα που εσύ θα κάνεις δουλειές μέσα στο σπίτι και θα θες να το παρακολουθείς, μπορείς να το έχεις εκεί μέσα να κοιμάται ή απλά να είναι ξαπλωμένο και να το έχεις στο δωμάτιο που σε βολεύει. Επίσης, είναι πολύ καλό και σαν λύση για εξοχικά, διακοπές ή για να το αφήσεις σε παππούδες και γιαγιάδες. Και αργότερα που θα αρχίσει να στέκεται όρθιο, πάλι θα το έχεις εκεί μέσα γιατί είναι ψηλό και δεν μπορεί να φύγει αν δεν θες.

Διαφημίσεις

Μία μέτρια κούνια (έχει και με 40 ευρώ) κάνει 80 και το στρώμα άλλα τόσα. Η πάντα νομίζω πως είχε γύρω στα 20 ευρώ, για κουνουπιέρα δε θυμάμαι αν είχε...

Ως προς το πάρκο που ρωτάς, το χρησιμοποιείς από την αρχή. Μέσα στη μέρα που εσύ θα κάνεις δουλειές μέσα στο σπίτι και θα θες να το παρακολουθείς, μπορείς να το έχεις εκεί μέσα να κοιμάται ή απλά να είναι ξαπλωμένο και να το έχεις στο δωμάτιο που σε βολεύει. Επίσης, είναι πολύ καλό και σαν λύση για εξοχικά, διακοπές ή για να το αφήσεις σε παππούδες και γιαγιάδες. Και αργότερα που θα αρχίσει να στέκεται όρθιο, πάλι θα το έχεις εκεί μέσα γιατί είναι ψηλό και δεν μπορεί να φύγει αν δεν θες.

α μαλιστα!και το σκεφτομουν αυτο αλλα θεωρουσα οτι θα πρεπει να παρω μια καλαθουνα για να το εχω μαζι κατα τη διαρκεια της μερας!πολυ καλη ιδεα.μπορεις να το παρεις κι απο αλλου?οι τιμες που κυμαινονται?ειναι αυτη που το πηρες κι εσυ?

6KuQp2.png

ευχαριστω κατ!!! το καταλαβαινω, γι αυτο και δεν με λεω τρελη... απλα περιμενω να περασουν οι μερες! με γεια σας κιολας!!! καλοριζικα ολα τα πραγματακια σας!

real thing δες και στο homee.gr για παντες! οι πιο ομορφες φθηνες που ειδα! γιατι του ικεα ειναι κοντες, ασπρες και δεν ειχαν τεραστια διαφορα... 10 ευρω μονο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

για ολη τη μερα εγω πηρα ρηλαξ και θα τον παιρνω απο δωματιο σε δωματιο... το παρκο θα το παρω κατω στην κρητη το καλοκαιρι (και για υπνο) και το χειμωνα θα το φερω μαζι για παιχνιδι και "περιορισμο"... ααα...κι εγω αυτο που πηρες εχω βαλει στο ματι!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τελειες ειναι εκει.ευχαριστω!εσυ απο που πηρες κουνια?και γενικα εξοπλισμο κουνιας κατια??

κουνια-στρωμα πηρα του ικεα με 40+70 ευρω γιατι με βολευαν και οι διαστασεις για την κρεβατοκαμαρα μας και τη θελω για μεχρι το χρονο... μετα θα παρουμε κρεββατακι! παντα (25ευρω) απο homee και ενα σετ σεντονια ασορτι (30ευρω) και αλλα 3-4 σετ απλα σεντονακια λευκα με κεντημα απο μαγαζι γνωστης της μαμας μου με 15-20 ευρω εκαστο.... κουνουπιερα δεν πηρα... δεν ξερω αν χρειαζεται τωρα το χειμωνα! κουβερτουλα απο homee παλι με 20 (18 και κατι) ευρω, 2 υπνοσακους σε προσφορα απο αγγλια με 35 λιρες το σετ!!! πετσετες-μπουρνουζι απο λητω δε θυμαμαι τιμη (το πηρε η μαμα)... τι αλλο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...