Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εχω διλημα με το καροτσι ακομη...

αρχικα ηθελα το living της κικκο πηγα στο ηρ@ μου ειπαν 330 ευρω και μονο ουτε μου εδειξαν κατι παραπανω

πηγα στο ανατελω να ρωτησω τιμη και αρχισε να μου δειχνει οτι καροτσι εχει και δεν εχει με τις προδιαγραφες που το θελω (θελω να εχει συστημα να κοιταει και τη μαμα , να μην κοιταει μονο τον δρομο)

μου αρεσε το περπερεγκο ουνο=355 και το γκρακο εβο+ καθισμα αυτοκινητου=385

εκει μου ειπε αυτη οτι το λιβινγκ της κικκο δεν το εχουν μονο του ο νεος καταλογος λεει το δινει μανο σαν πληρες με πρτ μπεμπε και καθισμα αυτοκινητου=620 ευρω αλλα εγω πορτ μπεμπε δεν θελω!

και τωρα δεν ξερω τι να κανω???

θα ξαναπαω στο ηρ@ που μου ειπαν οτι ειναι πιο οικονομικο να ρωτησω και για το περπερεγκο μου εχουν πει ειναι πολυ καλη επιλογη!

Υ.Γ. παω να κανω δουλιτσες! φιλακια

περιμενω τη γνωμη σας για το καροτσι

θελετε να σας στειλω λινκ να τα δειτε?

ναι στειλε μας.

εμενα αυτες οι τιμες ειναι απαγορευτικές. μεχρι το πολύ 300 ευρω. κ πάλι ισως να ναι πολλά. οσο για το ηρα, για μενα ειναι απλησιαστο. πηγα εδω σε τοπικο κ μονο που δεν πλήρωσα εισοδο για να μπω στο καταστημα.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααα!!!! τι κανετε?? εμενα η μικρη μου σηκωθηκε σημερα χαλια με εμετους κ το στομαχακι τις αλλα τωρα ειναι καλυτερα, δουλειες δουλειες κ κουραγιο μηδεν..

didi ρουχα παλι σηδερωμα λεω να βγαλω τα ρουχα απο τι μεση για να μπορω να κανω δουλειες κ να μην εχω κ αυτα αλλα ολο μαζευονται..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εχω διλημα με το καροτσι ακομη...

αρχικα ηθελα το living της κικκο πηγα στο ηρ@ μου ειπαν 330 ευρω και μονο ουτε μου εδειξαν κατι παραπανω

πηγα στο ανατελω να ρωτησω τιμη και αρχισε να μου δειχνει οτι καροτσι εχει και δεν εχει με τις προδιαγραφες που το θελω (θελω να εχει συστημα να κοιταει και τη μαμα , να μην κοιταει μονο τον δρομο)

μου αρεσε το περπερεγκο ουνο=355 και το γκρακο εβο+ καθισμα αυτοκινητου=385

εκει μου ειπε αυτη οτι το λιβινγκ της κικκο δεν το εχουν μονο του ο νεος καταλογος λεει το δινει μανο σαν πληρες με πρτ μπεμπε και καθισμα αυτοκινητου=620 ευρω αλλα εγω πορτ μπεμπε δεν θελω!

και τωρα δεν ξερω τι να κανω???

θα ξαναπαω στο ηρ@ που μου ειπαν οτι ειναι πιο οικονομικο να ρωτησω και για το περπερεγκο μου εχουν πει ειναι πολυ καλη επιλογη!

Υ.Γ. παω να κανω δουλιτσες! φιλακια

περιμενω τη γνωμη σας για το καροτσι

θελετε να σας στειλω λινκ να τα δειτε?

γενικα τα καροτσια ειναι μπλεξιμο!!! chicco, peg perego, stokke, maclaren εχω ακουσει πολλα για ολα!!! απλα δες τι τιμη θες, τι ακριβως ψαχνεις (π.χ. εγω ηθελα καροτσι+καθισμα που κλικαρει μονο) και προσφορες που μπορεις να βρεις...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

το ξερω οτι οι μετκινησεις θα ναι λιγοστες, αλλά επειδη δεν θα πάρω καλαθούνα, να μην το εχω αγκαλια για να πάω πχ στο γιατρό ή στους δικούς μου. μονο γι αυτό το λόγο το παίρνω κ για να πω την αλήθεια στην αρχή ελεγα, οχι δεν θα πάρω, αλλά οι περισσότεροι μου ειπαν οτι δεν γινετε συνεχεια με το μωρό αγκαλιά.

χθες πηραμε κ κουνια (οχι στρ΄ωμα), απο ικεα. 80 εκανε η κουνια για εδω κ πηραμε, αντι για παρκοκρεβατο για να κοιμαται στο σπιτι των γονιων μου, μια κουνια με 40 ευρω. απλή αλλά θα βολευτεί πολύ! στρώμα εχω δει της greco strom με latex κ κανει 180ε.θα κανω κ μια ερευνα κ μετα θα καταλήξω.

στο καθισμα αυτοκινητου θα τον εχω κι εγω, οχι αγκαλια! απλα στο καθισμα (ειναι σαν ρηλαξ και το βλεπεις) μπαινεις βγαινεις μαγαζια αυτοκινητο χωρις να το ταλαιπωρεις... δεν ξερω σιγουρα, θα δω κιολας, αλλα απο μαμαδες κι εγω οτι μου ειπαν...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

με επιασε ενα αγχος απο χθες γιατι δεν εχουμε καραβι για να παω ροδο πρεπει να μηνω 1 με 2 ημερες εκει εκτος απο το οικονομικο γιατι πρεπει να μηνω σε ξενοδοχειο ειναι δυσκολα να τραβαω κ ρουχα για τα μικρα κ αν με πιασει απαγορευτικο?? κ ο αντρας μου δεν θα μπορει να ερθει μαζι μου την αλλη εβδομαδα γιατι δεν εχει ρεπο καθολου. εμας ο πολυουχος μας ειναι ο ταξιαρχης μιχαηλ πανορμιτης κ θα εχουν λιγα δρομολογια τις παραμονες πηγαινε ελα απο ροδο κ να δουμε θα με βολεψει κανενα??

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

με επιασε ενα αγχος απο χθες γιατι δεν εχουμε καραβι για να παω ροδο πρεπει να μηνω 1 με 2 ημερες εκει εκτος απο το οικονομικο γιατι πρεπει να μηνω σε ξενοδοχειο ειναι δυσκολα να τραβαω κ ρουχα για τα μικρα κ αν με πιασει απαγορευτικο?? κ ο αντρας μου δεν θα μπορει να ερθει μαζι μου την αλλη εβδομαδα γιατι δεν εχει ρεπο καθολου. εμας ο πολυουχος μας ειναι ο ταξιαρχης μιχαηλ πανορμιτης κ θα εχουν λιγα δρομολογια τις παραμονες πηγαινε ελα απο ροδο κ να δουμε θα με βολεψει κανενα??

πωπω Ριτσα μου κ εγω νομιζα οτι ηταν ταλαιπωρια το Λαμία Αθήνα. τελικά πρεπει να δεις οτι υπαρχουν περισσότερες δυσκολίες σε κάποιους άλλους. μακάρι να μην υπάρξει προβλημα.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

υπομονη, ριτσα μου! θα δωσει ο Θεος και θα γινουν ολα οπως πρεπει! να σαι ηρεμη και ολα θα ρθουν...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

πωπω Ριτσα μου κ εγω νομιζα οτι ηταν ταλαιπωρια το Λαμία Αθήνα. τελικά πρεπει να δεις οτι υπαρχουν περισσότερες δυσκολίες σε κάποιους άλλους. μακάρι να μην υπάρξει προβλημα.

ασε ενας χαμος!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ναι σιγουρα εχεις δικιο αλλα μπορω να μην το σκεφτομαι???

οχι βρε κοριτσι μου... πως να μην το σκεφτεσαι? τοσα ακουμε για σας στα νησια... αλλα εχε πιστη! η μικρουλα σου εφαγε κατι ή κρυωσε? περαστικα της να ναι..

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!!ολες καλα βλεπω και ομορφα νεα απο τα μπεμπεκια τελεια!!

εγω σημερα εκανα δουλειες ψοφησα αλλα το ευχαριστηθηκα!!

κατια 20 μερες αντε περναει ο καιρος..και γω παντως καθε φορα που μπαινω ψαχνω να δω αν εισαι εδω..!!

μαρκελα με το καλο..μια θετικη χοριακη!!

ριτσα περαστικα για την μικρη και υπομονη ολα θα γινουν οπως πρεπει στο τελος!!

didi ναι μετα τις γιορτες μας εδωσε πρασινο φως..αλλα μαλλον θα παει μετα το καλοκαιρι λογο γαμου εκτος κι αν ειναι θελημα θεου να ερθει πιο νωρις!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

οχι βρε κοριτσι μου... πως να μην το σκεφτεσαι? τοσα ακουμε για σας στα νησια... αλλα εχε πιστη! η μικρουλα σου εφαγε κατι ή κρυωσε? περαστικα της να ναι..

μαλλον κρυωσε τωρα δεν κανει εμετο αλλα ποτε ποτε μου λεει η κοιλια μου αλλα εννοει το στομαχακι τις.. ευχαριστω πολυ να'σαι καλα!!! εσυ πως εισαι?? το εχεις συνειδητοπιησει οτι την αλλη εβδομαδα μπορει να παρεις στην αγκαλια σου το ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ????

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αμπαρακι μου ναμπρο πεγγε μου να απατω να πηγαινω το κολειο να φενω μαμματα του σεου σου παματα.. χαχαχχαχαχααχααχαχαχαχαχαχαχ η μικρη ετσι ακρυβως λεει το τραγουδι το φεγγαρακι..

φεγγαρακι μου λαμπρο φεγγε μου να περπατω να πηγαινω στο σχολειο να μαθαινω γραμματα του θεου τα πραγματα...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μαλλον κρυωσε τωρα δεν κανει εμετο αλλα ποτε ποτε μου λεει η κοιλια μου αλλα εννοει το στομαχακι τις.. ευχαριστω πολυ να'σαι καλα!!! εσυ πως εισαι?? το εχεις συνειδητοπιησει οτι την αλλη εβδομαδα μπορει να παρεις στην αγκαλια σου το ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ????

καλα κι εγω!!! το χω λιγο καπως στο μυαλο μου... το περιμενω! θελω να αργησει λιγο ακομα... ανυπομονω! ψιλοφοβαμαι αν θα τα καταφερω... λεω οτι ολα θα πανε καλα! μπερδεμενα συναισθηματα!!! σιγουρα ξερω οτι θα λιωσω μολις τον δω... εεε? μετα θα σκεφτω ολα τ αλλα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αμπαρακι μου ναμπρο πεγγε μου να απατω να πηγαινω το κολειο να φενω μαμματα του σεου σου παματα.. χαχαχχαχαχααχααχαχαχαχαχαχαχ η μικρη ετσι ακρυβως λεει το τραγουδι το φεγγαρακι..

φεγγαρακι μου λαμπρο φεγγε μου να περπατω να πηγαινω στο σχολειο να μαθαινω γραμματα του θεου τα πραγματα...

αγαπη μου!!! τι καλο "αμπαρακι"... για φαγωμα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...