Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! καλή εβδομάδα!!!

χθες ειδαμε τον μικρό μας!!!!! αχ, τι συναίσθημα κ αυτό!!!! σκεφτόμουν πόσο ήθελα να τον είχα στην αγκαλιά του κ να τον φιλούσα!!!!

Ο μικρός μας ειναι ιδιος ο μπαμπάς, τελικά, αλλά δεν πειράζει. μακάρι να χει πάρει κ τα μάτια του (γαλανομάτης)!!!! στα κιλά μας εβγαλε 1400 οτι ειναι, αλλά μας λέει ο γιατρός, οτι κάπου 1 κιλό ειναι. κ αυτό γιατί;;;; ο μπεμπης εχει μοιάσει τον μπαμπούλα που εχει λίγο μεγάλο κεφάλι (κοινός είναι καζανοκέφαλος:rolleyes::rolleyes::rolleyes:) κ η μετρηση γι αυτό εβγαζε 1400γρ.

κατα τ αλλα όλα καλά, κλωτσαγε κ κατα την διαρκεια του υπέρηχου, πολύ ζωηρός ( σ αυτό εμοιασε εμένα :oops::oops::oops:)

Κατια μου πως εισαι;;;;; σε σκέφτομαι συνέχεια κ λεω κάθε φορα που πάω ν ανοιξω τον η/υ, λες να μάθω οτι γεννησε;;;;

τα υπολοιπα κορίτσια όλες καλά;;;;;; τα μπεμπεδάκια κλωτσάνε;;;;

τελεια τα νεα του μπεμπακου!!!με το καλο να τον παρεις και εσυ στην αγκαλια σου και να τον ζαλιζεις στα φιλια ολημερης!!!! 1400 1000 μεσος ορος 1200 δηλαδη?

εμας ειναι 900 γραμμαρια , μηπως ειναι λιγα?

απο την αλλη σκεφτομουν ας γεννηθει 3200 να ειναι και ευκολη η γεννα

καλα δεν ειναι τα 3200?

didi μου ενα 20λεπτο τουλαχιστον! εξαρταται απο το μωρο... βαλε και το σηκωμα πριν, τα ρεψιμο μετα, το αλλαγμα (συνηθως μετα το γευμα...) εεε δεν θα φτανεις το μισαωρο, 3 τεταρτα λογικα? αλλα σιγα σιγα τα κανεις πιο γρηγορα ολα, μαθαινει και το μωρακι να τρωω πιο αραια... θα βρουμε τους ρυθμους!

πω πω... σαν κοτοπουλο θα ειμαι ολη τη μερα

ουτε δουλειες δεν θα εχω τη δυναμη να κανω...

τουλαχιστον να μην κοιμαμαι ορθια στα μαθηματα....εχω και πανελληνιες φετος!!

κι εσυ κατια μου μια φορα την εβδομαδα θα μπαινεις μετα τη γεννα να μας λες τα νεα σας τις υπολοιπες ωρες θα κοιμασαι!!

να σου πω πηρες ζυγαρια για νεογεννητα για να τον ζυγιζει ο παιδιατρος οταν ερχεται? εχω ακουσει οτι αν θηλαζεις καλο ειναι να το ζυγιζεις πριν και μετα το θηλασμο για να ξερεις ποσο γαλα εχεις

Καλημερα didako!!!!!!! τι κάνει ο μικρός σου πριγκιπάς;;;;

ο πριγκιπας μου κλωτσαει και βλεπω την κοιλια μου να κανει κολοτουμπες

εσεις βλεπετε την κοιλια σας σαν να χοραπηδαει μεσα το μωρο? ο δικος μου ειναι σαν να κανει τραμπολινο!!!

Ελένη τέλεια τα νέα από το μπέμπη σας! Εσύ είσαι η τρίτη στη σειρά νομίζω ε, μετά την Κάτια και τη Ρίτσα; Πάντως αυτές οι εβδομάδες που διανύουμε είναι αυτές που αρχίζει και σε πιάνει η ανυπομονησία για να πάρεις αγκαλιά το μωρό σου! Έχω την εντύπωση πως δεν περνάνε οι μέρες! :shock::? Αλλά τι να πει και η Κάτια! :rolleyes:

Καλημέρα didi, έχεις δίκιο, η τουαλέτα θα είναι σίγουρα πολύ πιο εύκολη από το τάισμα αλλά είναι κι αυτή μια εξάσκηση, εκεί που, εγώ τουλάχιστον, κοιμόμουν σαν τούβλο για 7-8 ώρες! :oops:

Κάτια φάε καμιά σοκολάτα, καλά σου λένε τα κορίτσια! Αν δεν φας και την 37η εβδομάδα, πότε θα φας;;;;;;;;;;;;

κατ περνανε οι μερες και δεν το καταλαβαινεις!!! εχω αλλους 2 μηνες για να μπω στο μηνα μου!!!!!!!!!απιστευτο μου φαινεται!!!

αυριο παω να παραγγειλω το λικνο!!! μου ειπαν κανενα μηνα θελει να ερθει οποτε υπολογιζω αρχες δεκεμβρη θα εχει ερθει στο σπιτι να το φερω απο τοτε? ή να περιμενω μεσα δεκεμβρη πριν μπω στο μηνα μου?

λογικα θα θελει και καθαρισμα και πλυσιμο των σεντονιων

ποτε να τα κανω αυτα?να πω στη μαμα μου να τα κανει οταν μπω στην κλινικη να ειναι φρεσκοπλυμενα?με τι τα πλενετε? εμεις πηραμε το πλανετ μπευμπι

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μοιαζει πολυ μ'αυτο που πηρα εγω της chicco, πρεπει να ναι το νεο μοντελο αυτο... η διαφορα ειναι μικρη παντως και τα 28 ευρω δεν ειναι οτι θα πανε χαμενα! ακομα και μικροπραγματα να παρεις (πανες-λαβετες-σαλιαρες, κλπ) τα 28 ευρω θα τα ξεπερασεις! το καροτσι παντως με το καθισμα (λογικα το ιδιο θα χουμε γιατι κλικαρει πανω και στα δυο μοντελα) ειναι σουπερ! το συναρμολογησαμε, το ανοιγοκλεισαμε, το σηκωσε ο αντρας μου, το πηγε βολτα, το κατεβασε οριζοντια... πολυ καλο και σταθερο φαινεται!

α, ξεχασα να πω οτι χθες πηραμε κ σελτεδακια κ λαβετες. μου φανηκαν λιγο ακριβα. το καθε σελτεδακι 50*70 εκανε 6,70 κ η εξάδα λαβέτες 6,20.

για να παρω εσωρουχακια πηγα, αλλά απο 5 ευρω κ πάνω το καθενα συν το οτι ειχαν κοντομανικα. με μακρυ μανίκι δεν θα του φοραμε;;;

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

duo_ct_0.2_astral.jpg

εμας ειναι το chicco duo ct0.2 και το καθισμα keyfit

αν δεν ειναι ιδιο, ειναι σχεδον ίδιο. εσυ απο που το πηρες; σε αυτό που ειδα στο λητω, δεν μου αρεσε το γκρι στην κουκουλα. συν οτι σε αυτό στην ιταλια, ειδα κ ενα αλλο καθισμα- port bebe, που εχει κ βαση η οποια ειναι σταθερη στο αυτοκινητο κ το κουμπωνεις μετα πάνω.βεβαια κανει 45 ευρω παραπάνω.

εμενα μου φανηκε οτι περασε πολύ γρηγορα ο καιρος μεχρι να μπω στον 5ο. μετα ειναι σαν να χει περασει ενας χρόνος, πολύ αργά περνάνε οι μηνες, ισως η ανυπομονησια με κανει το λέπω ετσι!!!

Μπράβο, κι εγώ το ίδιο ακριβώς νιώθω! Ίσως επειδή αρχίζουμε και να φουσκώνουμε μετά τον 5ο και το καταλαβαίνουμε περισσότερο ότι υπάρχει ένα μωράκι μέσα στην κοιλίτσα μας! Βοηθάνε και οι κλωτσιές! :tongue:

Κι εγώ όλο λέω πότε θα μπω στην 30η λες και είναι σημείο σταθμός, αλλά μετά συνειδητοποιώ ότι θα έχω άλλους 2 μήνες και κάτι μετά από αυτό! :shock:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

τελεια τα νεα του μπεμπακου!!!με το καλο να τον παρεις και εσυ στην αγκαλια σου και να τον ζαλιζεις στα φιλια ολημερης!!!! 1400 1000 μεσος ορος 1200 δηλαδη?

εμας ειναι 900 γραμμαρια , μηπως ειναι λιγα?

απο την αλλη σκεφτομουν ας γεννηθει 3200 να ειναι και ευκολη η γεννα

καλα δεν ειναι τα 3200?

πω πω... σαν κοτοπουλο θα ειμαι ολη τη μερα

ουτε δουλειες δεν θα εχω τη δυναμη να κανω...

τουλαχιστον να μην κοιμαμαι ορθια στα μαθηματα....εχω και πανελληνιες φετος!!

κι εσυ κατια μου μια φορα την εβδομαδα θα μπαινεις μετα τη γεννα να μας λες τα νεα σας τις υπολοιπες ωρες θα κοιμασαι!!

να σου πω πηρες ζυγαρια για νεογεννητα για να τον ζυγιζει ο παιδιατρος οταν ερχεται? εχω ακουσει οτι αν θηλαζεις καλο ειναι να το ζυγιζεις πριν και μετα το θηλασμο για να ξερεις ποσο γαλα εχεις

ο πριγκιπας μου κλωτσαει και βλεπω την κοιλια μου να κανει κολοτουμπες

εσεις βλεπετε την κοιλια σας σαν να χοραπηδαει μεσα το μωρο? ο δικος μου ειναι σαν να κανει τραμπολινο!!!

κατ περνανε οι μερες και δεν το καταλαβαινεις!!! εχω αλλους 2 μηνες για να μπω στο μηνα μου!!!!!!!!!απιστευτο μου φαινεται!!!

αυριο παω να παραγγειλω το λικνο!!! μου ειπαν κανενα μηνα θελει να ερθει οποτε υπολογιζω αρχες δεκεμβρη θα εχει ερθει στο σπιτι να το φερω απο τοτε? ή να περιμενω μεσα δεκεμβρη πριν μπω στο μηνα μου?

λογικα θα θελει και καθαρισμα και πλυσιμο των σεντονιων

ποτε να τα κανω αυτα?να πω στη μαμα μου να τα κανει οταν μπω στην κλινικη να ειναι φρεσκοπλυμενα?με τι τα πλενετε? εμεις πηραμε το πλανετ μπευμπι

οχι απλα τραμπολινο, η κοιλιά μου όλο κυματα κάνει!!!!!

εγω σκεφτομαι να παρω το προδερμ ή το αρκάδι για να πλύνουμε τα ρούχα.

α, ξεχασα να πω οτι χθες πηραμε κ σελτεδακια κ λαβετες. μου φανηκαν λιγο ακριβα. το καθε σελτεδακι 50*70 εκανε 6,70 κ η εξάδα λαβέτες 6,20.

για να παρω εσωρουχακια πηγα, αλλά απο 5 ευρω κ πάνω το καθενα συν το οτι ειχαν κοντομανικα. με μακρυ μανίκι δεν θα του φοραμε;;;

στο λητω οι τιμες στα ρουχαλακια ειναι... αστα! θα παρεις σιγουρα μακρυμανικα... και κοντομανικα σε πιο μεγαλο νουμερο για μετα το φλεβαρη ας πουμε! μην παρεις παρα παρα πολλα φορμακια, ετσι μου παν κι εμενα! αλλα φανελακια χρειαζεσαι τουλαχιστον 10-12 γιατι λερωνονται και ειναι χειμωνας δεν στεγνωνουν γρηγορα, κλπ... οι πανες, σελτεδακια, λαβετες ειναι ακριβουτσικα, αλλα αν τα συγκρινεις με καποια πιο φθηνα, εχουν καλυτερη ποιοτητα! βεβαια, οτι βολευει τον καθενα κι οτι εχει για να δωσει...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Μπράβο, κι εγώ το ίδιο ακριβώς νιώθω! Ίσως επειδή αρχίζουμε και να φουσκώνουμε μετά τον 5ο και το καταλαβαίνουμε περισσότερο ότι υπάρχει ένα μωράκι μέσα στην κοιλίτσα μας! Βοηθάνε και οι κλωτσιές! :tongue:

Κι εγώ όλο λέω πότε θα μπω στην 30η λες και είναι σημείο σταθμός, αλλά μετά συνειδητοποιώ ότι θα έχω άλλους 2 μήνες και κάτι μετά από αυτό! :shock:

μαλλον, εγω ειμαι 28η εβδομαδα κ μου φαίνεται σαν να χω μείνει σ΄αυτη την εβδομαδα 1 μηνα!!!!

οχι απλα τραμπολινο, η κοιλιά μου όλο κυματα κάνει!!!!!

εγω σκεφτομαι να παρω το προδερμ ή το αρκάδι για να πλύνουμε τα ρούχα.

εγω με προδερμ τα επλυνα... το planet των ενηλικων μου μυριζει καπως... κι ειπα να μην το δοκιμασω! και για το αρκαδι μου ειπαν οτι θελει πιο ζεστο νερο και μυριζει απαλα, αλλα λαδιλα... δεν τα χω δοκιμασει ξαναλεω... απλα ετσι μου ειπαν! το προδερμ παντως πολυ πολυ ωραιο!!! μυριζει μωρακι...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

στο λητω οι τιμες στα ρουχαλακια ειναι... αστα! θα παρεις σιγουρα μακρυμανικα... και κοντομανικα σε πιο μεγαλο νουμερο για μετα το φλεβαρη ας πουμε! μην παρεις παρα παρα πολλα φορμακια, ετσι μου παν κι εμενα! αλλα φανελακια χρειαζεσαι τουλαχιστον 10-12 γιατι λερωνονται και ειναι χειμωνας δεν στεγνωνουν γρηγορα, κλπ... οι πανες, σελτεδακια, λαβετες ειναι ακριβουτσικα, αλλα αν τα συγκρινεις με καποια πιο φθηνα, εχουν καλυτερη ποιοτητα! βεβαια, οτι βολευει τον καθενα κι οτι εχει για να δωσει...

αυτα που παίρνω ειναι για 3μηνων. μου ειπαν να μην παρω 1ή2 μηνων γιατι δεν θα μου χρησιμεύσουν, θα ναι μικρα.

κοιταξα χωρα κατασκευής κ εγραφε μπαγκλαντες, λεω καποια στιγμή, μωρε μηπως να τα παρω απο τζαμμπο να τελειώνουμε, αλλά δεν εχω εμπιστοσύνη στην ποιότητα!!!! θα παω αυτες τις μερες κ στα σπριντερ, εχει προσφορα μειον 35% στα παιδικα, κ θα κοιταξω αν εχει βρεφικά.

Διαφημίσεις

εγω με προδερμ τα επλυνα... το planet των ενηλικων μου μυριζει καπως... κι ειπα να μην το δοκιμασω! και για το αρκαδι μου ειπαν οτι θελει πιο ζεστο νερο και μυριζει απαλα, αλλα λαδιλα... δεν τα χω δοκιμασει ξαναλεω... απλα ετσι μου ειπαν! το προδερμ παντως πολυ πολυ ωραιο!!! μυριζει μωρακι...

εχω κ εγω την ιδια εντύπωση, το προδερμ θα μυρίζει μωρουδίλα, αλλά η μαμα μου μου ειπε οτι το αρκάδι ειναι πιο αυθεντικό. μαλλον προδερμ θα παρω, γιατί θελω να μυριζει για το καλωσόρισμα το σπίτι μωρουδίλας!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

αν δεν ειναι ιδιο, ειναι σχεδον ίδιο. εσυ απο που το πηρες; σε αυτό που ειδα στο λητω, δεν μου αρεσε το γκρι στην κουκουλα. συν οτι σε αυτό στην ιταλια, ειδα κ ενα αλλο καθισμα- port bebe, που εχει κ βαση η οποια ειναι σταθερη στο αυτοκινητο κ το κουμπωνεις μετα πάνω.βεβαια κανει 45 ευρω παραπάνω.

εγω το πηρα μεσω ενος γνωστου, φθηνοτερα, κανα 50αρικο... σαν χονδρικη+φπα. το πορτ-μπεμπε δεν ξερω κατα ποσων αξιζει... εμεις θα τον κοιμιζουμε στην κουνια και λογω καιρου αν παμε καπου με το καροτσι απο μαρτη-απριλη και μετα, οποτε θα ναι περιπου 6 μηνων...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εμας ειναι το chicco duo ct0.2 και το καθισμα keyfit

εχω διλημα με το καροτσι ακομη...

αρχικα ηθελα το living της κικκο πηγα στο ηρ@ μου ειπαν 330 ευρω και μονο ουτε μου εδειξαν κατι παραπανω

πηγα στο ανατελω να ρωτησω τιμη και αρχισε να μου δειχνει οτι καροτσι εχει και δεν εχει με τις προδιαγραφες που το θελω (θελω να εχει συστημα να κοιταει και τη μαμα , να μην κοιταει μονο τον δρομο)

μου αρεσε το περπερεγκο ουνο=355 και το γκρακο εβο+ καθισμα αυτοκινητου=385

εκει μου ειπε αυτη οτι το λιβινγκ της κικκο δεν το εχουν μονο του ο νεος καταλογος λεει το δινει μανο σαν πληρες με πρτ μπεμπε και καθισμα αυτοκινητου=620 ευρω αλλα εγω πορτ μπεμπε δεν θελω!

και τωρα δεν ξερω τι να κανω???

θα ξαναπαω στο ηρ@ που μου ειπαν οτι ειναι πιο οικονομικο να ρωτησω και για το περπερεγκο μου εχουν πει ειναι πολυ καλη επιλογη!

Υ.Γ. παω να κανω δουλιτσες! φιλακια

περιμενω τη γνωμη σας για το καροτσι

θελετε να σας στειλω λινκ να τα δειτε?

UzVGp2.png

αυτα που παίρνω ειναι για 3μηνων. μου ειπαν να μην παρω 1ή2 μηνων γιατι δεν θα μου χρησιμεύσουν, θα ναι μικρα.

κοιταξα χωρα κατασκευής κ εγραφε μπαγκλαντες, λεω καποια στιγμή, μωρε μηπως να τα παρω απο τζαμμπο να τελειώνουμε, αλλά δεν εχω εμπιστοσύνη στην ποιότητα!!!! θα παω αυτες τις μερες κ στα σπριντερ, εχει προσφορα μειον 35% στα παιδικα, κ θα κοιταξω αν εχει βρεφικά.

αποτι ξερω δεν εχει... δες ομως και h&m και mothercare και prenatal, και τιμες καλυτερες και υφασματα ποιοτικα! και τα τοπικα μαγαζια καμια φορα εχουν προσφορες, εκπτωσεις ή αν παρεις διαφορα σε καλοπιανουν με πιο φθηνα σε εσωρουχακια... εγω πηρα και δυο 3αδες μεχρι 1μηνος, γιατι στην αρχη θελουν να τα νιωθουν στενα, να τα κρατανε, οπως στη φωλιτσα τους... απλα τα εστειλε ο αδερφος μου απο λονδινο απτα mark & spencer εδω δεν ξερω αν εχουν βρεφικα... και ηταν πολυ φθηνα! 3φανελακια μακρυμανικα 7 περιπου λιρες, δηλαδη γυρω στα 5.5 ευρω?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω το πηρα μεσω ενος γνωστου, φθηνοτερα, κανα 50αρικο... σαν χονδρικη+φπα. το πορτ-μπεμπε δεν ξερω κατα ποσων αξιζει... εμεις θα τον κοιμιζουμε στην κουνια και λογω καιρου αν παμε καπου με το καροτσι απο μαρτη-απριλη και μετα, οποτε θα ναι περιπου 6 μηνων...

το ξερω οτι οι μετκινησεις θα ναι λιγοστες, αλλά επειδη δεν θα πάρω καλαθούνα, να μην το εχω αγκαλια για να πάω πχ στο γιατρό ή στους δικούς μου. μονο γι αυτό το λόγο το παίρνω κ για να πω την αλήθεια στην αρχή ελεγα, οχι δεν θα πάρω, αλλά οι περισσότεροι μου ειπαν οτι δεν γινετε συνεχεια με το μωρό αγκαλιά.

χθες πηραμε κ κουνια (οχι στρ΄ωμα), απο ικεα. 80 εκανε η κουνια για εδω κ πηραμε, αντι για παρκοκρεβατο για να κοιμαται στο σπιτι των γονιων μου, μια κουνια με 40 ευρω. απλή αλλά θα βολευτεί πολύ! στρώμα εχω δει της greco strom με latex κ κανει 180ε.θα κανω κ μια ερευνα κ μετα θα καταλήξω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...