Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εμενα το ζαχαρο μου ειναι παντα υψηλο πανω απο 90 παντα

νομιζω αν θυμαμαι καλα στον προγενετικο ελεγχο ηταν 98

αλλα γενικα και πριν την εγκυμοσυνη ετρωγα ΠΟΛΛΑ γλυκα(καθε μερα εννοειται!) και 2 φορες την εβδομαδα μακαρονια!

νομιζω δεν θα εχω προβλημα με αυτην την εξεταση, λογω του οτι τρωω τοσα και εχω σακχαρο ναι μεν υψηλο αλλα ποτε δεν εχει ξεφυγει

αλλα απο την αλλη τρομαζω μηπως επειδη ειναι ηδη στο 98 μην ξεπερασει το 110...

αλλωστε ο γιατρος μου, μου ειπε τη δευτερα οχι υδατανθρακες, να τρωω κρεας, γι'αυτο χθες εφαγα φακες και σνιτσελ και πατατες , προχθες γεμιστα με κιμα(ετσι τα κανουμε στη ροδο), και τη δευτερα λαζανια(ειχαν κιμα!)

κανω ακριβως οτι μου ειπε ο γιατρος

γιάυτο σημερα μου παρηγγειλε ο αντρας μου καρμποναρα

εγω φταιω που τρωω μακαρονια τωρα?????? εγω αγγιναρες ηθελα να φτιαξω αλλα .... κουμπαρος και αντρας δεν τις τρωνε

και τι 2 φαγητα θα φτιαχνω?με τετοια κριση δεν φτιαχνω 2 φαγητα! θα κανω τις αγγιναρες αλλη μερα!

ελα τώρα που δεν θες;;;; χαχαχαχαχαχα

εγω συνεχίζω να μην τρώω γλυκα κ σπάνια παγωτό. χθες είχαμε πάει επισκεψη σε μια γειτονισσα κ παει να βαλει γλυκο κ της λεω 1 κουταλια για να ευχηθώ. μετα οταν ήταν να φύγουμε μας λέει να μείνουμε για φαγητο, αλλα ο δημήτρης επρεπε να φύγει κ μου λεει : μείνε εσυ, αλλα μην φας γλυκα κ παγωτο. εχω τον κερβερο απο πάνω μου!!!! χαχαχα

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αν υπολογισεις οτι ετρωγα ΚΑΘΕ μερα(πριν την εγκυμοσυνη) γκυκα και τωρα τρωω μονο σε γιοορτες και γενεθλια τοτε τα εχω περιορισει!!!!!αν και πριν 1 εβδομαδα εφαγα μονη μου ενα ολοκληρο βαζακι νουτελα μεσα σε 2-3 μερες:oops::oops::oops::oops:

ψωμι κι εγω δεν τρωω μονο στο τοστ (αντε κι αν εχουμε και χωριατικη σαλατα βουταω κανενα ψωμακι στο λαδακι:D )

ο αντρας μου ναι μεν καποτε γκρινιαζε για να τρωμε και κανενα οσπριο και λαδερο λογω του οτι δεν ηθελα να τρωει καθε μερα κρεας

νομιζω τους τελευταιους 2 μηνες εχει ξεφυγει ...

του λεω να κανω μπαμιες? μπλιαχ μου λεει(τελικα εκανα και τις εφαγα μονη μου και εμεινε νηστικος!!!!!!!) να κανω μπιζελια(αρακα) μπλιαχ μου λεει και τα εκανα και τα εφαγα μονη μου παλι

οταν τον ρωτησα πριν λιγες μερες "τι εχεις παθει και δεν θες λαδερο ? παλι κρεατα και μακαρονια θα φαμε?" μου απαντησε οτι στη δουλεια λιωνει τοσο πολυ που χρειαζεται ενεργεια και δεν θελει λαδερο:evil:(ειναι τοπογραφος και μετραει χωραφια μες τον ηλιο....)

απτο να φτιαξεις λοιπον κοκκινιστο με πατατες, φτιαξτου κοκκινιστο με φασολακια ή αρακα ή κολοκυθακια! και κρεας (που ουτως η αλλως πρεπει να τρωμε καθημερινα εμεις) και λαδερο (σουπερ και για τουαλετα) μαζι! ετσι κανουμε κι εμεις, βεβαια ο αντρας μου κοτσαρει και λιγες τηγανιτες πατατες ή ρυζακι ή μακαρονια διπλα, αλλα σε γενικες γραμμες ακολουθει!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

τι μπουκαλακι, αγαπη? εγω ηπια μπουκαλι μεγαλο σχεδον... οσο πιο καλα ενυδατωμενη, τοσο πιο καλα δινει αιμα η φλεβα και δεν ταλαιπωρησε!

αααα.... και ο γιοκας μου εχει γινει αντρακι πια! τον ειδαμε τη δευτερα! συνεχιζει τις κλωτσιες και τις μπουνιες μια χαρα, η ψυχη μου! εσενα? κολυμπαει το ψαρακι σου?

αντε! αυτο δεν το ηξερα για το νερακι....

θα παρω μπουκαλακι (δεν ειμαι και πολυ του νερου με το ζορι το πινω για να μην ξαναπαθω ουρολοιμωξη! να φανταστεις οτι επειδη το πινω με το ζορι , μετραω τις γουλιες μου1,2,3,4,5,6,7,8 σταματαω παιρνω ανασα και ξανασυνεχιζω σε πιο αργους ρυθμους 1, 2 στοπ , 1 στοπ 1 ,2 στοπ, ετσι το πινω το νερο μου το πιστευεις!!!!!!! μεχρι να κατεβασω ολο το ποτηρι και στο τελος πια λεω οτφ το ηπια!)

και αν χρειαστω παραπνω νερο θα στειλω τον αντρα μου να μου παρει...

πω πω εσενα θα εχει γινει κανονικο μωρο!!!!!να σου πω τωρα που σε πιεζει στο στομαχι σου δημιουργει συσφορια?

οσο για τον δικο μου την εχει δει πισινα την κοιλια μου!!!!! ακομη δεν εφαγα κλωτσια αλλα με γαργαλαει συχνα!!

σας ειπα? 151 γραμμαρια!!!

UzVGp2.png

τι μπουκαλακι, αγαπη? εγω ηπια μπουκαλι μεγαλο σχεδον... οσο πιο καλα ενυδατωμενη, τοσο πιο καλα δινει αιμα η φλεβα και δεν ταλαιπωρησε!

αααα.... και ο γιοκας μου εχει γινει αντρακι πια! τον ειδαμε τη δευτερα! συνεχιζει τις κλωτσιες και τις μπουνιες μια χαρα, η ψυχη μου! εσενα? κολυμπαει το ψαρακι σου?

οταν πιεις τοσο πολυ νερό, θα θες να πάς τουαλέτα. επιτρέπεται ή θα πρέπει να κρατιόμαστε μεχρι να τελειώσει η εξέταση;;;

πω πω εσενα θα εχει γινει κανονικο μωρο!!!!!να σου πω τωρα που σε πιεζει στο στομαχι σου δημιουργει συσφορια?

οσο για τον δικο μου την εχει δει πισινα την κοιλια μου!!!!! ακομη δεν εφαγα κλωτσια αλλα με γαργαλαει συχνα!!

σας ειπα? 151 γραμμαρια!!!

κυρια didi μας, ειμαστε 766 γραμμαρια παρακαλω!!! :tongue::tongue::tongue:

οχι, δοξα το Θεο δεν με ενοχλει καθολου! ειναι κυριως βραδινος τυπος και το βραδυ ειναι οι πιο δυνατες του, αλλα με λιγη μουσικη και χαδια στην κοιλια κοιμαται... :cool::cool::cool:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ελα τώρα που δεν θες;;;; χαχαχαχαχαχα

εγω συνεχίζω να μην τρώω γλυκα κ σπάνια παγωτό. χθες είχαμε πάει επισκεψη σε μια γειτονισσα κ παει να βαλει γλυκο κ της λεω 1 κουταλια για να ευχηθώ. μετα οταν ήταν να φύγουμε μας λέει να μείνουμε για φαγητο, αλλα ο δημήτρης επρεπε να φύγει κ μου λεει : μείνε εσυ, αλλα μην φας γλυκα κ παγωτο. εχω τον κερβερο απο πάνω μου!!!! χαχαχα

α ναι θυμαμαι ειχαμε αυτη τη συζητηση καποτε στο ευτυχισμενες στιγμες

ευτυχως εμενα δεν με περιοριζει στο φαι

απλα κοροιδευει μου λεει οτι θα γινω σαν φαλαινα

εγω εχω καταπιεση στο αλκοολ

ο γιατρος ειπε οτι μπορω να πινω ενα ποτηρακι μπυρα

χρυσο τον κανω για να με αφησει να πιω 2-3 γουλιες που την βλεπω και την λαχταρω

δεν ειμαι ανευθυνη, ξερω να βαζω ορια

πχ προχθες που βγηκαμε ενιωθα οτι ειχα κουραστει πολυ απο το πρωι εκεινης της μερας , εγω πηρα χυμο και ο αντρας μου κορωνα και μου εδωσε "θες?" οχι του ειπα ημουν τοσο χαλια που δεν ηθελα και να πιω ουτε μιση γουλια!

οσο για την επισκεψη που λες που πηγες εγω θα ετρωγα ολοκληρο το γλυκο και μπορει να ζητουσα κι αλλο!!! αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

δεν σας ειπα πηρα επισημος το κιλο που εχασα συν 1/2 ακομη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

οταν πιεις τοσο πολυ νερό, θα θες να πάς τουαλέτα. επιτρέπεται ή θα πρέπει να κρατιόμαστε μεχρι να τελειώσει η εξέταση;;;

οχι καλε... τουαλετα πας κανονικα! αν ηταν να μεταβολιζετε τοσο γρηγορα η γλυκοζη και να εφευγε με τα ουρα... θα ηταν αλλιως οι εξετασεις!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω κοριτσια τρωω τα παντα γιατι εκανα εμετους, ποτε ποτε κανω αλλα ανακατευομαι συνεχεια τρωω το φαγητο μου οπως συνηθως κ νιωθω λες κ εφαγα γαιδαρο εχω δυσφορια πολυ κ περναει μετα απο μιση ωρα το λιγοτερο.. το μονο κακο σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν μπορω να φαω γιαουρτι η γαλα ανακατευομαι κ πολλες φορες κανω εμετο:(

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τωρα εχω αλλο απροβλημα απο χθες το βραδυ με ποναει παρα πολυ η μεση μου

εισαι πιο εμπειρη σιγουρα και καταλαβαινεις αν ειναι κουραση ή τραβηγματα, αλλα μιλα και με το γιατρο σου! ...και σιγουρα αν το χεις λιγο παρακανει με δουλειες και τα παιδια, χαλαρωσε!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

απτο να φτιαξεις λοιπον κοκκινιστο με πατατες, φτιαξτου κοκκινιστο με φασολακια ή αρακα ή κολοκυθακια! και κρεας (που ουτως η αλλως πρεπει να τρωμε καθημερινα εμεις) και λαδερο (σουπερ και για τουαλετα) μαζι! ετσι κανουμε κι εμεις, βεβαια ο αντρας μου κοτσαρει και λιγες τηγανιτες πατατες ή ρυζακι ή μακαρονια διπλα, αλλα σε γενικες γραμμες ακολουθει!

λοιπον να σου πω οτι ο κυριος ιδιοτροπος δεν τρωει κοκκινιστο κρεας ουτε κοτοπουλο! μονο λεμονατο!!!!!!!!!

αλλα προχθες εφαγε 3 πιατα γιουβετσι που εκανε η μαμα μου!

η μαμα του κατα την αποψη μου δεν ειναι και η καλυτερη μαγειρισα μαγειρευει μεν, μπορει και 3 διαφορετικα φαγητα αλλα τα μονα που κανει και γλυφεις τα δαχτυλα σου ειναι τα γεμιστα της!!!!!!!!!!!

οποτε ουτε το γιουβετσι ετρωγε (αφου μαλλον δεν θα του αερεσει της μαμας του αλλα επειδη ειναι μαμακιας δεν θα σου πει ποτε οτι δεν μαγειρευει ωραια η μαμα του , απλα αυτου δεν του αρεσει το κοκκινιστο, οκ ενταξει)και οταν εφαγε 3 πιατα στης μαμας μου του λέω τι εγινε αντρουλη μου σου αρεσει τελικα το γιουβετσακι?????

αλλα πριν μια εβδομαδα εφτιαξα κοκκινιστο κοτοπουλο για εμενα και το εκανα με πιπεριες μηπως και του αρεσει...οπως του το εβαλα στο πιατο το εδωσα στον γατο τελικα!και φυσικα εμεινε παλι νηστικος!

UzVGp2.png

κυρια didi μας, ειμαστε 766 γραμμαρια παρακαλω!!! :tongue::tongue::tongue:

οχι, δοξα το Θεο δεν με ενοχλει καθολου! ειναι κυριως βραδινος τυπος και το βραδυ ειναι οι πιο δυνατες του, αλλα με λιγη μουσικη και χαδια στην κοιλια κοιμαται... :cool::cool::cool:

:D:D:D τελεια!!!!!!

χαζομαμα!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

UzVGp2.png

εισαι πιο εμπειρη σιγουρα και καταλαβαινεις αν ειναι κουραση ή τραβηγματα, αλλα μιλα και με το γιατρο σου! ...και σιγουρα αν το χεις λιγο παρακανει με δουλειες και τα παιδια, χαλαρωσε!

μαλλον μεγαλωνει το μωρο κ τραβιουντε οι μυς.. αλλα ειμαι πολυ χαλια σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν χαιρομαι ΤΙΠΟΤΑΑ:(:(:( ουτε φαγητο ουτε τιποτα πολλες φορες πειναω κ δεν μπορω να φαω γιατι ανακατευομαι η ξερω οτι θα ανακατευτω.. αλλα αυτο παλι με την μεση ηταν αναγκη?? αν συνεχειση για πολυ η πιο εντονα θα παρω τον γιατρο τηλ..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

α ναι θυμαμαι ειχαμε αυτη τη συζητηση καποτε στο ευτυχισμενες στιγμες

ευτυχως εμενα δεεν με περιοριζει στο φαι

απλα κοροιδευει μου λεει οτι θα γινω σαν φαλαινα

εγω εχω καταπιεσηγ στο αλκοολ

ο γιατρος ειπε οτι μπορω να πινω ενα ποτηρακι μπυρα

χρυσο τον κανω για να με αφησρι να πιω 2-3 γουλιες που την βλεπω και την λαχταρω

δεν ειμαι ανευθυνη, ξρερω να βαζω ορια

πχ προχθες που βγηκαμε ενιωθα οτι ειχα κουραστει πολυ απο το πρωι εκεινης της μερας , εγω πηρα χυμο και ο αντρας μου κορωνα και μου εδωσε "θες?" οχι του ειπα ημουν τοσο χαλια που δεν ηθελα και να πιω ουτε μιση γουλια!

οσο για την επισκεψη που λες που πηγες εγω θα ετρωγα ολοκληρο το γλυκο και μπορει να ζητουσα κι αλλο!!! αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

δεν σας ειπα πηρα επισημος το κιλο που εχασα συν 1/2 ακομη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ κ εγώ παρόλο που δεν πινω αλκοολ, θελω λιγο κρασάκι. Ο άντρας μου καθε μεσημερι πινει 1 ποτηράκι (δικής μας παραγωγής) κ πινω μια γουλιά. αυτή η μυρωδιά του κρασιού μου αρεσει παρα πολύ.

δεν ήθελα να φάω χθες γλυκό, γιατι σημερα θα παμε με φίλους μας για βαφλα κ παρολο που δεν θα φαω ολοκληρη μονη μου. προσεχω γιατι τρωω 2-3 φορες την μερα ντοματοσαλάτα με τυρί κ αρκετο ψωμί κ φοβαμαι λίγο.

λοιπον να σου πω οτι ο κυριος ιδιοτροπος δεν τρωει κοκκινιστο κρεας ουτε κοτοπουλο! μονο λεμονατο!!!!!!!!!

αλλα προχθες εφαγε 3 πιατα γιουβετσι που εκανε η μαμα μου!

η μαμα του κατα την αποψη μου δεν ειναι και η καλυτερη μαγειρισα μαγειρευει μεν, μπορει και 3 διαφορετικα φαγητα αλλα τα μονα που κανει και γλυφεις τα δαχτυλα σου ειναι τα γεμιστα της!!!!!!!!!!!

οποτε ουτε το γιουβετσι ετρωγε (αφου μαλλον δεν θα του αερεσει της μαμας του αλλα επειδη ειναι μαμακιας δεν θα σου πει ποτε οτι δεν μαγειρευει ωραια η μαμα του , απλα αυτου δεν του αρεσει το κοκκινιστο, οκ ενταξει)και οταν εφαγε 3 πιατα στης μαμας μου του λέω τι εγινε αντρουλη μου σου αρεσει τελικα το γιουβετσακι?????

αλλα πριν μια εβδομαδα εφτιαξα κοκκινιστο κοτοπουλο για εμενα και το εκανα με πιπεριες μηπως και του αρεσει...οπως του το εβαλα στο πιατο το εδωσα στον γατο τελικα!και φυσικα εμεινε παλι νηστικος!

αααα....δεν εχει τετοια, πες του! αυτο ηθελε να φαει ο μπεμπης και σαν καλος πατερας πρεπει να προσαρμοστει! και μετα, λενε οτι οι εγκυες ειμαστε περιεργες! του δικου μου, το γιουβετσι, ουτε να το δει, γιατι λεει εχει κοκαλακια! κουφο? εεε....ρωτησα κι εγω! η πεθερα μου το φτιαχνει με γιδα....:shock::shock::shock: ετσι, τον επεισα να δοκιμασει και το δικο μου (φουρνου με μοσχαρακι και κατσαρολας με κιμα) και τωρα τρωει 2 πιατα! αααχχχ αυτες οι πεθερες!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...