Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλα, θα στα ψαξει και η αιματολογος ολα... απλα δωστης ολες τις εξετασεις και πριν εγκυμοσυνη (αυτες που ειπες οτι εκανες τυχαια) και ολες της εγκυμοσυνης (και υπερηχους)! να εχει το ιστορικο σου ολο! το θεμα ειναι να σε καθοδηγησει καποιος να ψαχτεις! κι αυτο ηδη εγινε!!! υπομονη μεχρι το ραντεβου και ολα θα αρχισουν να μπαινουν στη σειρα τους... και φυσικα, πιστη, επιμονη και καλη διαθεση!!! ;)

Ναι, θα της πάω όλο το πακετάκι με τις εξετάσεις για να δει και την έξελιξη των τιμών, από που ξεκίνησα και πως μεταβαλλόταν κάθε μήνα ή δίμηνο. Από τα άλλα που λες, ευτυχώς τα έχω όλα και τα αντλώ όλα απο τη μπέμπα μου και τις κλωτσιές της! :tongue:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

482404s8xowybxdv.gif

kalhmera!!!!

κατια αλλες 20 μερες!!!!

εγω λεω να φας καμια σοκολατα τωρα οσο ρολαβαινεις γιατι μετα δεν κανει με το θηλασμο διοτι προκαλει κολικους στο μωρακι

να δω πως θα αντεχω μετα χωρις σοκολατα....

οσο για τα νυχτοπερπατηματα μεχρι την τουαλετα νομιζω διαφερουν σε κατι απο το θηλασμο... οταν ξυπναω για πιπι κανω αντε 5 το πολυ λεπτα μεχρι να ξαναξαπλωσω, ενω στο θηλασμο ποσο χρονο θα κανω περιπου για να ξανακοιμηθουμε?

real οταν εκανα τεστ εγκυμοσυνης πηρα αυτο νεας γενιας που ανιχνευει χοριακη 7 μερες μετα τη συλληψη και η δευτερη γραμμη εδειχνε αχνη . μεσα στο κουτι εγραφε και αχνη γραμμη να δειχνει ειστε εγκυος

εγω θα προτεινα στη φιλη σου οπως και στην μαρκελα μας να πανε να κανουν μια χοριακη με εχει πιασει αγωνια μαρκελακι με οπλα αυτα τα συμπτωματα που εχεις εμετους πρησμενο στηθος

αντε τι καθεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι διαβασα ολα καλα με το γιατρο , ποτε θα σας δωσει το πρασινο φως? μετα τις γιορτες??

ροδουλα μου και παλι να την χαιρεσαι την κορακλα σου!!!

κατ ουτε ουρολοιμωξη

περιμενουμε τωρα τα νεα σου και απο την αιματολογο

ολα καλα να πανε κοριτσακι!!!

η ριτσα δεν μπηκε σημερα?? παλι ντουλαπες καθαριζει?? ή μηπως το εριξε στο φαι?????

μπισκοτακι αυτο που ειπες οτι βλεπεις τις νοικοκυρες σε απογνωση για να μην τρως ...

ενα θα σου πω: οταν βλεπω τηλεοραση θελω παντα κατι να μασουλαω! ενω με το φορουμ γραφω γραφω γραφω που να προλαβω να φαω???

να μας επισκεπτεσαι συχνοτερα!!!

UzVGp2.png

Καλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! καλή εβδομάδα!!!

χθες ειδαμε τον μικρό μας!!!!! αχ, τι συναίσθημα κ αυτό!!!! σκεφτόμουν πόσο ήθελα να τον είχα στην αγκαλιά του κ να τον φιλούσα!!!!

Ο μικρός μας ειναι ιδιος ο μπαμπάς, τελικά, αλλά δεν πειράζει. μακάρι να χει πάρει κ τα μάτια του (γαλανομάτης)!!!! στα κιλά μας εβγαλε 1400 οτι ειναι, αλλά μας λέει ο γιατρός, οτι κάπου 1 κιλό ειναι. κ αυτό γιατί;;;; ο μπεμπης εχει μοιάσει τον μπαμπούλα που εχει λίγο μεγάλο κεφάλι (κοινός είναι καζανοκέφαλος:rolleyes::rolleyes::rolleyes:) κ η μετρηση γι αυτό εβγαζε 1400γρ.

κατα τ αλλα όλα καλά, κλωτσαγε κ κατα την διαρκεια του υπέρηχου, πολύ ζωηρός ( σ αυτό εμοιασε εμένα :oops::oops::oops:)

Κατια μου πως εισαι;;;;; σε σκέφτομαι συνέχεια κ λεω κάθε φορα που πάω ν ανοιξω τον η/υ, λες να μάθω οτι γεννησε;;;;

τα υπολοιπα κορίτσια όλες καλά;;;;;; τα μπεμπεδάκια κλωτσάνε;;;;

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Καλημερα κοριτσαρες τι μου κανετε? Βλέπω εξαφανιστηκατε απ΄το φορουμ...αρχισατε τις δουλειες ε? Εμενα με εχει πιασει βαρεμαρα στο σπιτι...πραγματικά δεν εχω τι να κανω...σκεφτομαι να τελειωσω κανα κυκλο επεισοδιων απο τις ¨νοικοκυρες σε απογνωση" να εχω κατι να βλεπω τουλαχιστον να μη σκεφτομαι το φαι!!

Για σημερα σούπα...χτες εφαγα αρακα με αγγιναρες και πεθανα στο φουσκωμα!!

καλημερα μπισκοτάκι!!!!! αυτή η σκέψη με το φαί είναι η χειρότερη. κ εγω προσπαθω να κανω οτι να ναι για να μην πηγαινω στην κουζίνα, γιατί κατι θα θελω να φαω κ κρατιέμαι. 10κιλά ειναι αυτά. ο γιατρός μου αρχισε χθες οχι πατατες, μακαρονια, μανεστράκι, τηγανιτα,τσιγαριστα,γλυκά, αλμυρα κλπ κλπ

στο τελος μου ρθε να του πω: τι στο διαολο θα τρωω;;;;:shock::shock::shock::shock::oops::oops::oops::oops:

α, το κορυφαίο , επειδη τρωω πολλές σουπες, μου ειπε οτι κ μ αυτες παίρνω κιλά :shock::shock::shock::shock::shock: ΕΛΕΟΣ

didi μου ενα 20λεπτο τουλαχιστον! εξαρταται απο το μωρο... βαλε και το σηκωμα πριν, τα ρεψιμο μετα, το αλλαγμα (συνηθως μετα το γευμα...) εεε δεν θα φτανεις το μισαωρο, 3 τεταρτα λογικα? αλλα σιγα σιγα τα κανεις πιο γρηγορα ολα, μαθαινει και το μωρακι να τρωω πιο αραια... θα βρουμε τους ρυθμους!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

482404s8xowybxdv.gif

kalhmera!!!!

κατια αλλες 20 μερες!!!!

εγω λεω να φας καμια σοκολατα τωρα οσο ρολαβαινεις γιατι μετα δεν κανει με το θηλασμο διοτι προκαλει κολικους στο μωρακι

να δω πως θα αντεχω μετα χωρις σοκολατα....

οσο για τα νυχτοπερπατηματα μεχρι την τουαλετα νομιζω διαφερουν σε κατι απο το θηλασμο... οταν ξυπναω για πιπι κανω αντε 5 το πολυ λεπτα μεχρι να ξαναξαπλωσω, ενω στο θηλασμο ποσο χρονο θα κανω περιπου για να ξανακοιμηθουμε?

real οταν εκανα τεστ εγκυμοσυνης πηρα αυτο νεας γενιας που ανιχνευει χοριακη 7 μερες μετα τη συλληψη και η δευτερη γραμμη εδειχνε αχνη . μεσα στο κουτι εγραφε και αχνη γραμμη να δειχνει ειστε εγκυος

εγω θα προτεινα στη φιλη σου οπως και στην μαρκελα μας να πανε να κανουν μια χοριακη με εχει πιασει αγωνια μαρκελακι με οπλα αυτα τα συμπτωματα που εχεις εμετους πρησμενο στηθος

αντε τι καθεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι διαβασα ολα καλα με το γιατρο , ποτε θα σας δωσει το πρασινο φως? μετα τις γιορτες??

ροδουλα μου και παλι να την χαιρεσαι την κορακλα σου!!!

κατ ουτε ουρολοιμωξη

περιμενουμε τωρα τα νεα σου και απο την αιματολογο

ολα καλα να πανε κοριτσακι!!!

η ριτσα δεν μπηκε σημερα?? παλι ντουλαπες καθαριζει?? ή μηπως το εριξε στο φαι?????

μπισκοτακι αυτο που ειπες οτι βλεπεις τις νοικοκυρες σε απογνωση για να μην τρως ...

ενα θα σου πω: οταν βλεπω τηλεοραση θελω παντα κατι να μασουλαω! ενω με το φορουμ γραφω γραφω γραφω που να προλαβω να φαω???

να μας επισκεπτεσαι συχνοτερα!!!

Καλημερα didako!!!!!!! τι κάνει ο μικρός σου πριγκιπάς;;;;

didi μου ενα 20λεπτο τουλαχιστον! εξαρταται απο το μωρο... βαλε και το σηκωμα πριν, τα ρεψιμο μετα, το αλλαγμα (συνηθως μετα το γευμα...) εεε δεν θα φτανεις το μισαωρο, 3 τεταρτα λογικα? αλλα σιγα σιγα τα κανεις πιο γρηγορα ολα, μαθαινει και το μωρακι να τρωω πιο αραια... θα βρουμε τους ρυθμους!

κ εγω πιστεύω οτι 30 λεπτά θα ναι το καθε γεύμα. να πληνεις στηθος,να το ταισεις, να ρευτει, αν χρειαστεί να το αλλάξεις....σιγουρα το μισάωρο, ισως κ παραπάνω!!!!!

Καλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! καλή εβδομάδα!!!

χθες ειδαμε τον μικρό μας!!!!! αχ, τι συναίσθημα κ αυτό!!!! σκεφτόμουν πόσο ήθελα να τον είχα στην αγκαλιά του κ να τον φιλούσα!!!!

Ο μικρός μας ειναι ιδιος ο μπαμπάς, τελικά, αλλά δεν πειράζει. μακάρι να χει πάρει κ τα μάτια του (γαλανομάτης)!!!! στα κιλά μας εβγαλε 1400 οτι ειναι, αλλά μας λέει ο γιατρός, οτι κάπου 1 κιλό ειναι. κ αυτό γιατί;;;; ο μπεμπης εχει μοιάσει τον μπαμπούλα που εχει λίγο μεγάλο κεφάλι (κοινός είναι καζανοκέφαλος:rolleyes::rolleyes::rolleyes:) κ η μετρηση γι αυτό εβγαζε 1400γρ.

κατα τ αλλα όλα καλά, κλωτσαγε κ κατα την διαρκεια του υπέρηχου, πολύ ζωηρός ( σ αυτό εμοιασε εμένα :oops::oops::oops:)

Κατια μου πως εισαι;;;;; σε σκέφτομαι συνέχεια κ λεω κάθε φορα που πάω ν ανοιξω τον η/υ, λες να μάθω οτι γεννησε;;;;

τα υπολοιπα κορίτσια όλες καλά;;;;;; τα μπεμπεδάκια κλωτσάνε;;;;

μπραβο, βρε ελενη μου!!! εδω ειμαι ακομα, δοξα το Θεο! ελπιζω να φαμε κι αυτη τη βδομαδουλα και μετα σιγα σιγα... ιδιος ο μπαμπουλας, ε? αααχχχχ... ποιος τον κανει καλα τωρα? χαζομπαμπουλας, πλεον! κι εμας στον β'επιπεδου εμοιαζε στον αντρα μου, αλλα οσοι ειδαν το doppler ειπαν οτι ειναι καρμπον δικος μου!!! χχχαααχχχαααχχχχααα... μας κανουν το χατιρι να μοιαζουν και στους δυο ή μας δουλευουν? αμα ειναι και γαλανοματης....μμμμμμ! το πιπινακι μου!!! με το καλο ολα και καλη συνεχεια...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Ελένη τέλεια τα νέα από το μπέμπη σας! Εσύ είσαι η τρίτη στη σειρά νομίζω ε, μετά την Κάτια και τη Ρίτσα; Πάντως αυτές οι εβδομάδες που διανύουμε είναι αυτές που αρχίζει και σε πιάνει η ανυπομονησία για να πάρεις αγκαλιά το μωρό σου! Έχω την εντύπωση πως δεν περνάνε οι μέρες! :shock::? Αλλά τι να πει και η Κάτια! :rolleyes:

Καλημέρα didi, έχεις δίκιο, η τουαλέτα θα είναι σίγουρα πολύ πιο εύκολη από το τάισμα αλλά είναι κι αυτή μια εξάσκηση, εκεί που, εγώ τουλάχιστον, κοιμόμουν σαν τούβλο για 7-8 ώρες! :oops:

Κάτια φάε καμιά σοκολάτα, καλά σου λένε τα κορίτσια! Αν δεν φας και την 37η εβδομάδα, πότε θα φας;;;;;;;;;;;;

κοριτσια χθες πηγα στο λητώ για ψωνια. πηρα 2 φορμούλες κ μαρσιππο. κοιταξα για καροτσάκι κ ειπαμε μας αρεσε αυτό

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&la=1&itmid=4557547&ct=10403&colID=1982

το ιδιο το βρισκω απο ιταλια, αλλά όλο κοκκινο κ μου αρεσει περισσότερο. ειναι αυτό : http://www.bimbomarket.it/gr/en/simplicity-pushchair-fire-P21231.htm#

μαζι με το καθισμα αυτοκινήτου, εδω ελλαδα βγαίνει στα 280ε κ μια δωρο επιταγη 28ε για να ψωνισεις κατι αλλο απο το καταστημα, ενω ιταλια 249 ευρω μαζί με τα μεταφορικα.

τι λέτε;;;; εγω πιστευω οτι ειναι καλυτερα να το παραγγείλω απο ιταλια για να μην δεσμευτω κ πρεπει να παρω κατι αναγκαστικα απο το καταστημα.

σας αρέσει;;;

Διαφημίσεις

εγινε σιριαλ "η σοκολατα της κατιας".... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

περιεργο, αλλα σημερα δεν με νοιαζει... απλα περιμενω να παει 11:30 να φαω φρουτακι και ειμαι οκ! οπως λεει και το μπισκοτακι, οταν εισαι σπιτι (ποσο μαλλον ξαπλα) ολο το φαι σκεφτεσαι!!! ευτυχως δεν πηραμε παρα πολλα, γιατι λογω περιδεσης και ξαπλας θα χαμε θεμα... τωρα φουσκωνω πιο γρηγορα και ετσι τρωω λιγοτερο... απλα χτες ηταν η κριση της σοκολατας!!! αφου το βραδυ του κρατησα μουτρα και ο μιχαλιος του ριξε μια δυνατη κωλια... :tongue::tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Ελένη τέλεια τα νέα από το μπέμπη σας! Εσύ είσαι η τρίτη στη σειρά νομίζω ε, μετά την Κάτια και τη Ρίτσα; Πάντως αυτές οι εβδομάδες που διανύουμε είναι αυτές που αρχίζει και σε πιάνει η ανυπομονησία για να πάρεις αγκαλιά το μωρό σου! Έχω την εντύπωση πως δεν περνάνε οι μέρες! :shock::? Αλλά τι να πει και η Κάτια! :rolleyes:

Καλημέρα didi, έχεις δίκιο, η τουαλέτα θα είναι σίγουρα πολύ πιο εύκολη από το τάισμα αλλά είναι κι αυτή μια εξάσκηση, εκεί που, εγώ τουλάχιστον, κοιμόμουν σαν τούβλο για 7-8 ώρες! :oops:

Κάτια φάε καμιά σοκολάτα, καλά σου λένε τα κορίτσια! Αν δεν φας και την 37η εβδομάδα, πότε θα φας;;;;;;;;;;;;

εμενα μου φανηκε οτι περασε πολύ γρηγορα ο καιρος μεχρι να μπω στον 5ο. μετα ειναι σαν να χει περασει ενας χρόνος, πολύ αργά περνάνε οι μηνες, ισως η ανυπομονησια με κανει το λέπω ετσι!!!

εγινε σιριαλ "η σοκολατα της κατιας".... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

περιεργο, αλλα σημερα δεν με νοιαζει... απλα περιμενω να παει 11:30 να φαω φρουτακι και ειμαι οκ! οπως λεει και το μπισκοτακι, οταν εισαι σπιτι (ποσο μαλλον ξαπλα) ολο το φαι σκεφτεσαι!!! ευτυχως δεν πηραμε παρα πολλα, γιατι λογω περιδεσης και ξαπλας θα χαμε θεμα... τωρα φουσκωνω πιο γρηγορα και ετσι τρωω λιγοτερο... απλα χτες ηταν η κριση της σοκολατας!!! αφου το βραδυ του κρατησα μουτρα και ο μιχαλιος του ριξε μια δυνατη κωλια... :tongue::tongue::tongue::tongue:

καλά τον εκανε ο Μιχαλιός!!!! ακου να μην φαει το παιδι λιγη σοκολατίτσα:evil::evil::evil: αν παρεις ενα σοκολατάκι απο την πικρη την σοκολατα, να κανει κακό;;;;

κοριτσια χθες πηγα στο λητώ για ψωνια. πηρα 2 φορμούλες κ μαρσιππο. κοιταξα για καροτσάκι κ ειπαμε μας αρεσε αυτό

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&la=1&itmid=4557547&ct=10403&colID=1982

το ιδιο το βρισκω απο ιταλια, αλλά όλο κοκκινο κ μου αρεσει περισσότερο. ειναι αυτό : http://www.bimbomarket.it/gr/en/simplicity-pushchair-fire-P21231.htm#

μαζι με το καθισμα αυτοκινήτου, εδω ελλαδα βγαίνει στα 280ε κ μια δωρο επιταγη 28ε για να ψωνισεις κατι αλλο απο το καταστημα, ενω ιταλια 249 ευρω μαζί με τα μεταφορικα.

τι λέτε;;;; εγω πιστευω οτι ειναι καλυτερα να το παραγγείλω απο ιταλια για να μην δεσμευτω κ πρεπει να παρω κατι αναγκαστικα απο το καταστημα.

σας αρέσει;;;

Κι εμένα πιο πολύ μου αρέσει το ιταλικό! Αφού είναι ίδια η τιμή, πάρτο από Ιταλία και όπως λες κι εσύ, δεν χρειάζεται υποχρεωτικά να βρεις κάτι με 30 ευρώ να αγοράσεις από το λητώ!

σας αρέσει;;;

μοιαζει πολυ μ'αυτο που πηρα εγω της chicco, πρεπει να ναι το νεο μοντελο αυτο... η διαφορα ειναι μικρη παντως και τα 28 ευρω δεν ειναι οτι θα πανε χαμενα! ακομα και μικροπραγματα να παρεις (πανες-λαβετες-σαλιαρες, κλπ) τα 28 ευρω θα τα ξεπερασεις! το καροτσι παντως με το καθισμα (λογικα το ιδιο θα χουμε γιατι κλικαρει πανω και στα δυο μοντελα) ειναι σουπερ! το συναρμολογησαμε, το ανοιγοκλεισαμε, το σηκωσε ο αντρας μου, το πηγε βολτα, το κατεβασε οριζοντια... πολυ καλο και σταθερο φαινεται!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...