Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αμα βγει και ζυμαρουλης? πως θα κρατηθω???

images?q=tbn:ANd9GcSUm-_BBxBCD2k00YAhoZEpgiIAaYuharQgWzuIgJes6PSG5NVTimages?q=tbn:ANd9GcRvgrRtorHIKay1JKFgWxCmPh6wwEgbE2F8vvrKtXzJdRqJ8QObimages?q=tbn:ANd9GcTFG64wGeYq0TV1--ND9kdmoj5Rb-426lIDo_-RL0dTGOXBsoNIjg

απαπα δεν υπαρχει!!της didi μη βγει μονο ετσι γιατι ειναι που ειναι αυτη μια σταλια πως θατο σηκωνει!!!μιας φιλης μου το μωρο ειναι 17 μηνων και 14 κιλα και αυτη ειναι 45 κιλα το πολυ και κοντουλα πολυ.αυτος θελει και συνεχεια αγκαλια!πρεπει να δεις το θεαμα μονοπ.δεν σου λεω τιποτα!!!

6KuQp2.png

απαπα δεν υπαρχει!!της didi μη βγει μονο ετσι γιατι ειναι που ειναι αυτη μια σταλια πως θατο σηκωνει!!!μιας φιλης μου το μωρο ειναι 17 μηνων και 14 κιλα και αυτη ειναι 45 κιλα το πολυ και κοντουλα πολυ.αυτος θελει και συνεχεια αγκαλια!πρεπει να δεις το θεαμα μονοπ.δεν σου λεω τιποτα!!!

μια χαρα θα τα καταφερουμε ολες!!! μεχρι να γινουν τα μπουμπουκακια μας 2 μετρα και να μας σηκωνουν αυτα! :tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

καλημερα ροδουλα..καλα να περασετε στο παρτυ της μικρης σας..μια χαρα ειναι και ο μπεμπουλης σας καλα..τελεια!!

φαντασου ειναι τοσο σημαντικο το φυλικο οξυ και πριν την εγκυμοσυνη και μενα ο βλακας ο πρωτος γιατρος που ειχα δεν μου το ειχε δωσει καν και μαλιστα ενω μου το ειχε γραψει η γιατρος που επιβεβαιωσε την εγκυμοσυνη μου ειπε να μην το παρω..οτι να ναι

ΑΧ Ελενακι μου αναγκαστικαμε να γινουμε και γιατροι ! ελεος!

εγω εχω μια απορια: δεν ξερουν και δεν δινουν τις αναλογες οδηγιες κα νομιζουν οτι ξερουν ή ξερουν και το κανουν επιτηδες!

μιας φιλης μου το μωρακι ειχε ενα προβλημα και της ελεγαν για δικοπη κυησης αλλα η κοπελα το εψαξε πολυ και ξερεις την τη ρωτησε ενας απο τους 10αδες γιατρους που πηγε;;;Αν εμεινε εγκυος φυσιολογικα( ή με εξωσωματικη)

και οταν του ειπε ναι , της ειπε τοτε κανε διακοπη , θα ξαναμειινεις εγκυος ΑΚΟΥΣ;;;; το ακουω κα τρελενομαι, το αποτελεσμα ποιο ηταν;;; τελικα το μωρο θα χρειαστει μια επεμβαση μολις γεννηθει κα μετα θα ειναι μια χαρα!εγω να σας πω την αληθεια εχω τα ματια μου και τα αφτια μου ανοιχτα και δεν εχω τυφλη εμπιστοσυνη σε κανεναν!

Κάτια τέλεια η κοιλίτσα σου.

(Για το στρογγυλό μη σκας - η δικιά μου να δεις πως είναι - τίγκα στην παραμόρφωση - άλλη τουρλώνει ποπό από εδώ, άλλη από εκεί...)

Μπράβο για τον υπέρηχο!!!

Εμείς πάντα την παίρνουμε!!!

Την τελευταία φορά μάλιστα, είχε μετρήσει ο γιατρός το κεφάλι της μιας διδυμούλας κι ενώ συνέχιζε με την κοιλίτσα της, εξακολουθούσε να λέει "το κεφάλι, το κεφάλι" και του λέει η δικιά μου: "ποιο κεφάλι καλέ??? αυτή είναι η κοιλίτσα της Άλκηστης!!!" (οι δίδυμες είναι η Άλκηστη κ η Ηλέκτρα). Κόκκαλο ο γιατρός!

Φιλάκια

τα παιδια εχουν φαντασια !

μου θυμισες το 1ο κεφαλαιο απο τον μικρο προγκιπα

αλλα ζωγραφιζε ο μικρος αλλα του λεγαν οι μεγαλοι οτι ηταν!

Λέτε για κιλά και... ζηλεύω!

Εγώ γιατί δεν μπορώ να βάλω?

Είμαι +3 από την αρχή της εγκυμοσύνης κι έχω της εντύπωση ότι έπρεπε να βάζω όσα βάζετε εσείς επί 2...

μια χαρα εισαι , κινησαι και πολυ πως θα τα βαλεις;;; τα καις!

def359aad2a4572e9c7b6c857c8f5595.gif

κατια μου κοντευεις!

αντε με το καλο!

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

εμεις χθες πηγαμε στην παρελαση και μετα στην πεθερα για φαι οταν κατι... χθες ειχα μπει και στο παρεντς μιας και μπηκα στο τριτο τριμηνο και διαβασα για την επισκληριδιο , νομιζω καπου εκει εγραψες κι εσυ για πες μου κατι γιατι εγω αλλιως τα νομιζα

νομιζα η επισκληριδιος οτι ειναι μια μεγαλη βελονα που μπαινει στην σπονδυλικη στηλη και σου βαζουν ενα υγρο και μετα η βελονα φευγει και μουδιαζεις κατι σαν την βελονα του οδοντιατρου

αλλα εκει διαβασα οτι η βελονα μενει μεσα σου :shock: ωχ Παναγια μου! και στην βγαζουν ωρες μετα αφου γεννησεις

μπορεις να μου τα πεις κι εμενα να καταλαβω καλυτερα???

ελενη την καρμποναρα την εφαγες????ειδα χθες στο σκαι στο γευσεις στη φυση κατι νοστιμες συνταγες και θελω να τις φτιαξω!!

λοιπον δεν ειναι τιποτα μην φοβασαι δεν το νιοωθεις!

εγω εκανα καισαρικη και ειχα την επισκληριδιο ολη την νυχτα!

σε πληροφορω κοιμηθηκα μια χαρα!

κατια μου σε ευχαριστω και παλι.αυτο θακανω.ελα που τα ματια μου εχουν γινει σαν βρυσες και δεν προλαβαινω να σκεφτω η να πω κατι που με στεναχωρει,αρχιζουν και τρεχουν.και να φανταστεις,σπανια εκλαιγα γενικα.μονο με καμια πολυ συγκινητικη ταινια και αν!!στα προσωπικα μου ποτε!!

να σε ρωτησω και κατι και οποιο κοριτσι ξερει,οταν εμεινα εγκυος ειχα κανει τεστ ωορρηξιας δυο μερες πριν τη μερα που περιμενα περιοδο και ειχε βγει θετικο εντονο ενω της εγκυμοσυνης αχνο.τα τεστ ηταν της hometest.μιλαω με καποια κοριτσια σε αλλο θεμα και ενα κοριτσι απο αυτα περιμενε απο χθες μεχρι σημερα το πολυ αυριο και εχει κανει τεστ εγκυμοσυνης αρνητικο και το ωορρηξιας βγαινει θετικο.τι μπορει ναναι??

να σου πω δεν τα εμπιστευομαι

εχα κανει τεστ και εδειξε αρνιτικο και εκανα την αλλη μερα χοριακη κα ηταν πανω απο 100 ! τσαμπα το κλαμα που ειχα ριξει!

χαθηλα γιατι ειχα το παρτυ της μικρης περασαμε τελεια αλλα τωρα σερνομαι

φιλια σε ολες!και ονειρα γλυκα!:P

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Γεια σας κούκλες!!! Έχω μερες να μπω, πολλές δουλειές αυτές τις ημέρες... Θα βαψουμε και το Σπιτι τώρα... Πολυ τρέξιμο... Άρχισα να αποφασίζω και για κούνια και καροτσάκι!!!! Εσείς βλέπω όλα καλα!!!!! Πολυ χαίρομαι!!!! Πάντως η μπεμπουλα μας κλωτσαει όλη μέρα.... Μ΄εχει τρελανει και πολυ χαίρομαι!!!! Καληνύχτα και πολλα Φιλακια στα μπεμπακια σας!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

good-morning-baby-picture.jpg

καλημερα, φιλεναδες!!! πως ειμαστε? κοιμηθηκατε καλα ή νυσταζετε ακομα? εγω δοξα το Θεο κοιμηθηκα σουπερ... σηκωθηκα μονο 3 φορες για πιπι και κατα τα αλλα οταν κλωτσαγε ο πριγκηπακος μου τον χαιδευα και ηρεμουσε!!!

sapi μου, ολα καλα! δουλειες & τρεξιματα στους ρυθμους εγκυου, παρακαλω! με το καλο να τα ετοιμασετε ολα... ανυπομονει η μικρη γι αυτο κλωτσαει...:D:D:D

ροδουλα μου, οπως τα λες! δυσκολο να εμπιστευεσαι... ποσο μαλλον, για τοσο απιστευτα δυσκολες αποφασεις! δεν πιστευω παντως πως δεν ξερουν, ελπιζω δηλαδη... να μην ειναι ανιδεοι (γιατι τοτε ειναι ακομα πιο επικινδυνοι)... πιστευω πως ξερουν το νομο, καλυπτονται πισω απο πρωτοκολλα και σ αφηνουν να ψαχνεσαι, να πονας, να απελπιζεσαι... λιγοι ειναι που λειτουργουν παραλληλα ως επιστημονες και λειτουργοι! "λαχειο"!!! ο καλος γιατρος... ευχομαι τα καλυτερα στη μικρουλα σου και μαζι με το "παρεακι" της, να γιορταζει ολο και πιο ομορφα καθε χρονο!!!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατ , το ουρικο οξυ σου πως ειναι ? Ολα καλα εφοσον δεν εχεις ουρολοιμωξη οτι αλλο ειναι θα το βρεις μην σε ανησυχει!!!

Καλημέρα!

Το ουρικό οξύ δεν πρέπει να μου το είχε γράψει όταν ζήτησα ηπατικά ένζυμα και χολικά άλατα, εκτός κι αν έχει κάποια άλλη επιστημονική ονομασία που δεν ξέρω... Τα αποτελέσματα σας τα είχα γράψει όλα. Αλλά έτσι κι αλλιώς φαντάζομαι πως θα μου τα γράψει η αιματολόγος όλα αυτά αύριο που θα τη δω.

Πάντως πολύ περίεργο αυτό το θέμα με τις εξετάσεις. Μου βρίσκει πυοσφαίρια η γενική ούρων και η καλλιέργεια ούρων δεν βρίσκει τίποτα... Έχω αυξημένα λευκά αλλά η crp είναι χαμηλή... Τι να πω πια! Έχει τρελαθεί ο οργανισμός!

Άντε, να περιμένεις κι εσύ μερικές μέρες και μετά να κάνεις μια χοριακή και όπως είπε και η Κάτια προσπάθησε να είσαι κάπως ξεκούραστη μέχρι να μάθεις! Ελπίζω να μας πεις σύντομα τα ευχάριστα!!!! :P

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

good-morning-baby-picture.jpg

καλημερα, φιλεναδες!!! πως ειμαστε? κοιμηθηκατε καλα ή νυσταζετε ακομα? εγω δοξα το Θεο κοιμηθηκα σουπερ... σηκωθηκα μονο 3 φορες για πιπι και κατα τα αλλα οταν κλωτσαγε ο πριγκηπακος μου τον χαιδευα και ηρεμουσε!!!

sapi μου, ολα καλα! δουλειες & τρεξιματα στους ρυθμους εγκυου, παρακαλω! με το καλο να τα ετοιμασετε ολα... ανυπομονει η μικρη γι αυτο κλωτσαει...:D:D:D

ροδουλα μου, οπως τα λες! δυσκολο να εμπιστευεσαι... ποσο μαλλον, για τοσο απιστευτα δυσκολες αποφασεις! δεν πιστευω παντως πως δεν ξερουν, ελπιζω δηλαδη... να μην ειναι ανιδεοι (γιατι τοτε ειναι ακομα πιο επικινδυνοι)... πιστευω πως ξερουν το νομο, καλυπτονται πισω απο πρωτοκολλα και σ αφηνουν να ψαχνεσαι, να πονας, να απελπιζεσαι... λιγοι ειναι που λειτουργουν παραλληλα ως επιστημονες και λειτουργοι! "λαχειο"!!! ο καλος γιατρος... ευχομαι τα καλυτερα στη μικρουλα σου και μαζι με το "παρεακι" της, να γιορταζει ολο και πιο ομορφα καθε χρονο!!!;)

Καλημέρα ετοιμόγεννη της παρέας! :tongue:

Ξεκουραστήκαμε ευτυχώς γίατί χτες με το ζόρι δεν κοιμήθηκα πάνω στο γραφείο! Αλλά κι εγώ έχω ξεχάσει τι θα πει να κοιμάσαι από το βράδυ ως το πρωί χωρίς διαλλείμματα για τουαλέτα! Μας προπονεί η φύση για όταν έρθουν τα μικρά μας και πεινάνε μέσα στη νύχτα!

Καλημέρα ετοιμόγεννη της παρέας! :tongue:

Ξεκουραστήκαμε ευτυχώς γίατί χτες με το ζόρι δεν κοιμήθηκα πάνω στο γραφείο! Αλλά κι εγώ έχω ξεχάσει τι θα πει να κοιμάσαι από το βράδυ ως το πρωί χωρίς διαλλείμματα για τουαλέτα! Μας προπονεί η φύση για όταν έρθουν τα μικρά μας και πεινάνε μέσα στη νύχτα!

πες το ψεματα.... καθε 2-3 ωρες λενε ο θηλασμος! καθε 2 ωρες μαξιμουμ ξυπναμε για τουαλετα κι εμεις... ;););)

πυοσφαιρια τι σου βγαζει η γενικη? αν λεει 0-1 κ.ο. ειναι φυσιολογικο στην εγκυμοσυνη και δεν δειχνει λοιμωξη, απλα λιμναζουν ουρα στην κυστη... (στην εγκυμοσυνη δεν αδειαζει ποτε πληρως).

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα κοριτσαρες τι μου κανετε? Βλέπω εξαφανιστηκατε απ΄το φορουμ...αρχισατε τις δουλειες ε? Εμενα με εχει πιασει βαρεμαρα στο σπιτι...πραγματικά δεν εχω τι να κανω...σκεφτομαι να τελειωσω κανα κυκλο επεισοδιων απο τις ¨νοικοκυρες σε απογνωση" να εχω κατι να βλεπω τουλαχιστον να μη σκεφτομαι το φαι!!

Για σημερα σούπα...χτες εφαγα αρακα με αγγιναρες και πεθανα στο φουσκωμα!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

πες το ψεματα.... καθε 2-3 ωρες λενε ο θηλασμος! καθε 2 ωρες μαξιμουμ ξυπναμε για τουαλετα κι εμεις... ;););)

πυοσφαιρια τι σου βγαζει η γενικη? αν λεει 0-1 κ.ο. ειναι φυσιολογικο στην εγκυμοσυνη και δεν δειχνει λοιμωξη, απλα λιμναζουν ουρα στην κυστη... (στην εγκυμοσυνη δεν αδειαζει ποτε πληρως).

6-8 κ.ο μου είχε βγάλει και γι'αυτό με έστειλε ο γιατρός για καλλιέργεια. Αλλά βγήκε αρνητική!

6-8 κ.ο μου είχε βγάλει και γι'αυτό με έστειλε ο γιατρός για καλλιέργεια. Αλλά βγήκε αρνητική!

καλα, θα στα ψαξει και η αιματολογος ολα... απλα δωστης ολες τις εξετασεις και πριν εγκυμοσυνη (αυτες που ειπες οτι εκανες τυχαια) και ολες της εγκυμοσυνης (και υπερηχους)! να εχει το ιστορικο σου ολο! το θεμα ειναι να σε καθοδηγησει καποιος να ψαχτεις! κι αυτο ηδη εγινε!!! υπομονη μεχρι το ραντεβου και ολα θα αρχισουν να μπαινουν στη σειρα τους... και φυσικα, πιστη, επιμονη και καλη διαθεση!!! ;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...