Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασχετο, αλλα τωρα το ειδα στο fb και λυσσαξα... θελω!!!

304383_419189524801659_1746035419_n.jpg

γ@μ$τ&......

να στειλεις τον αντρα σου να σου παρει.αντε μπραβο!!!βαζω παπουτσια και ερχομαι κι εγω για παρεα!!!χαχαχα

6KuQp2.png

κι εγω πηρα, αλλα δεν ξεπρηστηκαν και πολυ... βεβαια ημουν 20 εβδ. αλλα εμενα χαρακτηριστικο οταν εμεινα ξανα εγκυος ηταν οτι πρηστηκαν και δεν ποναγαν μια βδομαδα πριν την περιοδο... καθε γυναικα διαφερει, αλλα θυμισου και τι συμπτωματα ειχες στην 1η...

χαχαχαχαχαχα σωθηκες τωρα!!εγω βρε στην προηγουμενη δεν το ειχα παρει χαμπαρι ουτε χοριακη δεν προλαβα ημουν 8 εβδομαδων οταν πηγα στη γιατρο χαχαχαχα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

χαχαχαχαχαχα σωθηκες τωρα!!εγω βρε στην προηγουμενη δεν το ειχα παρει χαμπαρι ουτε χοριακη δεν προλαβα ημουν 8 εβδομαδων οταν πηγα στη γιατρο χαχαχαχα

κι εγω την 1η φορα!!! ζωον εντελως... παντρευομουν σαββατο και χαιρομουν που ειχα καθυστερηση, γιατι περιμενα 3-4 μερες πριν... εφτασε τεταρτη μετα το γαμο και λεω... λες? τελοσπαντων... θυμαμαι ομως οτι το στηθος ηταν τουμπανο, γιατι το νυφικο ξαφνικα ηταν τσιτα εκει, χωρις να χω παρει... μπορει να διαφερουν αυτα, π.χ, τοτε ειχα δερμα σουπερ και τωρα ξαφνικα ειχα γεμισει σπυρια παντου!!! μετωπο, μαγουλα, πηγουνι, μπουστο, πλατη!!! χαλια... εφυγαν σχεδον ολα στις 10 εβδ... αλλα το μαρτη ημουν σιγουρη οτι δεν... και τελικα ηταν το τυχερο μας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

να στειλεις τον αντρα σου να σου παρει.αντε μπραβο!!!βαζω παπουτσια και ερχομαι κι εγω για παρεα!!!χαχαχα

αφου με κυνηγαει και με μαλωνει να μην τρωω γλυκα!!! και τωρα ειδα και την καλομοιρα στο σταρ... 6 μηνων σε διδυμα και εχει παρει 25 κιλα!!!:shock::shock::shock: βρε κριστυ??? ηρωιδα εισαι εσυ!!! καλα 25 δεν ειναι παρα παρα παρα πολλα??? μηπως ειπε μακακια....

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ειπε οτι της ειπε ο γιατρος να παρει μεχρι 25 σε διδυμα νομιζω.νομιζω οτι ειπε οτι εχει παρει καμια 15αρια.αλλα ειναι τουμπανο.παραμορφωμενη η καημενη.τα δαχτυλα της τα ειδες??

6KuQp2.png

αφου με κυνηγαει και με μαλωνει να μην τρωω γλυκα!!! και τωρα ειδα και την καλομοιρα στο σταρ... 6 μηνων σε διδυμα και εχει παρει 25 κιλα!!!:shock::shock::shock: βρε κριστυ??? ηρωιδα εισαι εσυ!!! καλα 25 δεν ειναι παρα παρα παρα πολλα??? μηπως ειπε μακακια....

εχεις δικαιο.23 εχει βαλει.ε φαινεται κιολας.στειλτον βρε να σου παρει σοκολατιτσα.ο μιχαλης σου τη θελει.και να σου πω κατι?σε λιγες μερες θα αναγκαστεις να προσεχεις.φαε τωρα.οι τελευταιες σοκολατιτσες θα ειναι αλλωστε!

6KuQp2.png

Τι κανετε κουκλες?

Εμεις μολις γυρισαμε απο τον γιατρο..ολα καλα μας ειπε στον υπερηχο..αυριο θα κανω και μια γενικη αιματος για τον αιματοκριτη πιο πολυ αν και νιωθω μια χαρα και μερα τις γιορτες θα κανουμε εξετασεις για τα παντα!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Τι κανετε κουκλες?

Εμεις μολις γυρισαμε απο τον γιατρο..ολα καλα μας ειπε στον υπερηχο..αυριο θα κανω και μια γενικη αιματος για τον αιματοκριτη πιο πολυ αν και νιωθω μια χαρα και μερα τις γιορτες θα κανουμε εξετασεις για τα παντα!!

μπραβο λενακι μου!πολυ χαιρομαι.απο δω και περα μονο χαρες!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

προς το παρον ολα καλα κοριτσακι μου.τι καιρο σας κανει αληθεια εκει?εχω περιεργεια!!πως θα την παλεψετε το χειμωνα παναγια μου με το κρυο??

Χαιρομαι!!

Παλευετε εδω το κρυο..μπορει να εχει πολυ αλλα ειναι παχυ δεν εχει υγρασια πολυ οποτε αν ντυθεις καλα εισαι οκ!!βροχες εχουμε εδω και καποιες μερες και κρυο αλλα να ναι καλα το τζακι..ωραια ειναι κανει και ατμοσφαιρα!! :-)

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

κερβερος ο μπαμπας μας, δεν μας παιρνει σοκολατα!!! αν επιμενω αυριο θα μου φερει, λεει... αλλα οκ! συνηθισα... μετα δεν θα με νοιαζει, θα χω το σοκολατακι μου στην κουνια!!! αααχχχ με μελανιες στα μπουτακια απτο φαγωμα:shock::shock::shock:... πωπω! ντροπη!!!:oops:;);):D:D:D:tongue::tongue::tongue:

μπραβο, ελενακι μου! ολα καλα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κερβερος ο μπαμπας μας, δεν μας παιρνει σοκολατα!!! αν επιμενω αυριο θα μου φερει, λεει... αλλα οκ! συνηθισα... μετα δεν θα με νοιαζει, θα χω το σοκολατακι μου στην κουνια!!! αααχχχ με μελανιες στα μπουτακια απτο φαγωμα:shock::shock::shock:... πωπω! ντροπη!!!:oops:;);):D:D:D:tongue::tongue::tongue:

μπραβο, ελενακι μου! ολα καλα...

εμενα το αντιθετο.με αφηνει να τρωω γλυκα αλλα μου απαγορεψε να ρουφαω τη μπεμπα οταν γεννηθει με το καλο!!χαχαχα δια ροπαλου η απαγορεψη κιολας!!ειλικρινα αν ημουν αθηνα θα σου φερνα μια σοκολατα μονο και μονο για να του παω κοντρα του αντρα σου!λυσσα κακια!!γενναμε κυριε.τον φαγαμε τον γαιδαρο.ασε μας να γλυκαθουμε στην ουρα!!

6KuQp2.png

εμενα το αντιθετο.με αφηνει να τρωω γλυκα αλλα μου απαγορεψε να ρουφαω τη μπεμπα οταν γεννηθει με το καλο!!χαχαχα δια ροπαλου η απαγορεψη κιολας!!ειλικρινα αν ημουν αθηνα θα σου φερνα μια σοκολατα μονο και μονο για να του παω κοντρα του αντρα σου!λυσσα κακια!!γενναμε κυριε.τον φαγαμε τον γαιδαρο.ασε μας να γλυκαθουμε στην ουρα!!

χχχαααχχχαααχχχαααα... ετσι! πες τα κοριτσι μου! ειμαστε 9 μηνες ξαπλα, δεν τρωμε γλυκα, δεν τρωμε υδατανθρακες, δεν τρωμε αλατια, πινουμε 100 χαπια, περασαμε χειρουργιο... και ποσα αγχη και φοβους!!! αλλα ο καημενος φοβαται και για μενα και για τον μπεμπη και δεν θελει να ξεφυγουμε, τωρα που τα πηγαμε τοσο καλα!!! φτου φτου... δεν το κανει για τα κιλα, φοβαται!!! οσο για το φαγωμα... κι εγω κρυφα θα το κανω!!!;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...