Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

σας διαβασα κοριτσια μου.πως ειστε??κατια μου εσυ θα εισαι πιο ωραια απο τη χρουσαλα!σιγα πια!!!αυτη ειχε ειδικο σεφ που φροντιζε για τη διατροφη της σε ολη την εγκυμοσυνη και δεν ξερω γω τι αλλο!!ασε με πια με την καθεμια.ηθελε και νταντα γαλανοματα!!μα αληθεια πειτε μου ειναι ευτυχισμενοι αυτοι οι ανθρωποι πραγματικα??και δεν εχω ρε κοριτσια ιχνος ζηλειας,ποτε δε ζηλεψα κατι τετοιο,απλα αναρωτιεμαι..

πηγα γιατρο σημερα,μου εδωσε τις μηνιαιες εξετασεις και μου ειπε για γλυκοζη 50 γρ να κανω επισης και λεω αυτη ειναι η εξεταση που θα κανω για καμπυλη που λεμε?και λεει,μηπως δεν καταλαβα,θα κανουμε θα δουμε πως θα βγει και αν ειναι οκ δε θα ξανακανουμε.ειναι αυτο που κανατε κι εσεις??και κατι αλλο,σημερα στεναχωρεθηκα παρα πολυ και εβαλα τα κλαματα,με επιασε το παραπονο και νομιζω τρομαξα τη μπεμπα με την ταραχη και τις φωνες μου.ενω ολο το πρωι κλωτσουσε τωρα δεν την ακουω καθολου.λετε να κανα τιποτα στο μωρακι μου?ειμαι υπερβολικη??μη με κοροιδεψετε.αυτα!!

καταρχην, ολες θα μαστε καλυτερες!!! :tongue::tongue::tongue:

εγω εκανα καμπυλη με 75γρ γλυκοζη και 3 ληψεις (νηστειας, 1 ωρα μετα και 2 ωρες μετα), που κανουν συνηθως, αλλα αν ο γιατρος σου βλεπει οτι εισαι λιγα κιλα, δεν εχεις παρει βαρος, κλπ και δεν εχει λογο να σε ταλαιπωρει, σου βαζει τη μικρη-δοκιμαστικη και αν δειξει κατι θα το ψαξετε μετα! μην αγχωνεσαι... σου γραφει χρονους?

τελος, δεν εκανες τιποτα στο μωρακι σου!!! να σαι ομως ηρεμη και να μην χαλιεσαι, φωναζεις, κλπ για κανεναν, γιατι οπως λες τη φοβιζεις!!! να σαι καλα, να της μιλας και σιγουρα θα σου απαντησει η μικρουλα... ηρεμια θελει!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ρε κατια μου ποσο με ηρεμεις!να ξερες ποσο!!τι τυχερος θαναι ο μιχαλης σου που θα εχει τοσο ηρεμη και συγκροτημενη μανουλα.θυμαμαι οταν πρωτοεμεινα εγκυος και εκεινος ο γιατρος με κατατρομαξε και ησουν εσυ που με ενα μηνυμα σου μου πηρες τοσο βαρος απο πανω μου.μου ανεβασες τοσο πολυ το ηθικο!

οσο για την καμπυλη γιαυτο με ρωτησε για τα κιλα μου.ποσο ημουν την τελευταια φορα.της λεω 70,θα τα πατησες μου λεει τα 75?ε δε νομιζω λεω.ελεος!σε ενα μηνα??καλα λεει και μου ειπε για 50 γρ.αλλα δεν μου τα εγραψε ακομα.της αφησα το βιβλιαριο να τα γραψει μες στον οκτωβριο.οσο για τη μπεμπα νομιζω μου κανε τη χαρη και με πιεσε λιγο τωρα νομιζω.ηπια ελληνικο,εφαγα και ενα μικρο γλυκακι πριν αλλα τιποτα.και πηρα μια χαρα σημερα!ξυπνησα απο τις κλωτσιες της.μετανιωσα παρα πολυ που της το κανα αυτο αλλα δεν αντεξα.εχω γινει υπερευαισθητη και δυστυχως τα κραταω ολα μεσα μου για να μη στεναχωρω τον αντρα μου που λειπει ουτως η αλλως συνεχεια και νιωθει ηδη ασχημα.δε θελω να τον κανω χειροτερα.

6KuQp2.png

αχ ρε κατια μου ποσο με ηρεμεις!να ξερες ποσο!!τι τυχερος θαναι ο μιχαλης σου που θα εχει τοσο ηρεμη και συγκροτημενη μανουλα.θυμαμαι οταν πρωτοεμεινα εγκυος και εκεινος ο γιατρος με κατατρομαξε και ησουν εσυ που με ενα μηνυμα σου μου πηρες τοσο βαρος απο πανω μου.μου ανεβασες τοσο πολυ το ηθικο!

οσο για την καμπυλη γιαυτο με ρωτησε για τα κιλα μου.ποσο ημουν την τελευταια φορα.της λεω 70,θα τα πατησες μου λεει τα 75?ε δε νομιζω λεω.ελεος!σε ενα μηνα??καλα λεει και μου ειπε για 50 γρ.αλλα δεν μου τα εγραψε ακομα.της αφησα το βιβλιαριο να τα γραψει μες στον οκτωβριο.οσο για τη μπεμπα νομιζω μου κανε τη χαρη και με πιεσε λιγο τωρα νομιζω.ηπια ελληνικο,εφαγα και ενα μικρο γλυκακι πριν αλλα τιποτα.και πηρα μια χαρα σημερα!ξυπνησα απο τις κλωτσιες της.μετανιωσα παρα πολυ που της το κανα αυτο αλλα δεν αντεξα.εχω γινει υπερευαισθητη και δυστυχως τα κραταω ολα μεσα μου για να μη στεναχωρω τον αντρα μου που λειπει ουτως η αλλως συνεχεια και νιωθει ηδη ασχημα.δε θελω να τον κανω χειροτερα.

μη στεναχωριεσαι, καλο μου!!! ευχαριστω, γι ολα οσα γραφεις και πιστεψε με, δεν τα αξιζω! κανω κι εγω τα ιδια!!! χανω την ψυχραιμια μου, κλαιω, φωναζω... αλλα ειπαμε! μονο τα μωρακια μας ειναι τοσο κοντα στην καρδουλα μας για να την ακουν 100% και να τη νιωθουν!!! αξιζει να την ακουν στεναχωρημενη, θλιμμενη, νευριασμενη? οχι, αγαπη μου!!! ολα τα αλλα "γαιδουρια" δεν χαμπαριαζουν! γι αυτο αν στεναχωριεσαι σκεψου την μικρη σου πριγκηπισσα τρομαγμενη και χαμογελαστη... και διαλεξε!!! βαλε ενα τραγουδακι και γραψτους ολους στα παπακια σου! ειναι δυσκολο, ειναι και οι ορμονες μας... αλλα λιγη προσπαθεια για τα μωρακια μας! τα λεω για να τα ακουω κι εγω!!! οσο για τον αντρα σου, να του "φορτωνεις" και λιγο απτο φορτιο σου... μαζι ειναι πιο ελαφρυ!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια μου σε ευχαριστω και παλι.αυτο θακανω.ελα που τα ματια μου εχουν γινει σαν βρυσες και δεν προλαβαινω να σκεφτω η να πω κατι που με στεναχωρει,αρχιζουν και τρεχουν.και να φανταστεις,σπανια εκλαιγα γενικα.μονο με καμια πολυ συγκινητικη ταινια και αν!!στα προσωπικα μου ποτε!!

να σε ρωτησω και κατι και οποιο κοριτσι ξερει,οταν εμεινα εγκυος ειχα κανει τεστ ωορρηξιας δυο μερες πριν τη μερα που περιμενα περιοδο και ειχε βγει θετικο εντονο ενω της εγκυμοσυνης αχνο.τα τεστ ηταν της hometest.μιλαω με καποια κοριτσια σε αλλο θεμα και ενα κοριτσι απο αυτα περιμενε απο χθες μεχρι σημερα το πολυ αυριο και εχει κανει τεστ εγκυμοσυνης αρνητικο και το ωορρηξιας βγαινει θετικο.τι μπορει ναναι??

6KuQp2.png

καλησπέρα!!! βροχουλα, συννεφια, αλλα απο κρυο τιποτα η αθηνα!

ριτσα μου, αφου δεν ανακατευεσαι πια... φαε! ειναι η ακαταπαυστη πεινα που σας ελεγα κι εγω... περναει μετα απο λιγο!:tongue:

didi, μην μασας! ολα καλα θα πανε!!! απλα να χεις στο μυαλο σου οτι μερικες φορες σε καποιες καταστασεις, δεν μπορουμε ουτε τις δυναμεις-αντοχες μας απο πριν να ξερουμε, ουτε και ολα να τα ελεγξουμε! ετσι ειναι και η γεννα... οποτε βλεποντας και κανοντας. εσυ ψαξε, σημειωνε αποριες και πιασε το γιατρο στο επομενο ραντεβου να σου πει για ολα! απλα για να μην εχεις αποριες, φοβους και αμφιβολιες...

μπαρμπ εννοειται με τοσα μποφορ δεν ταξιδευεις! τι σημαινει ντρεπομαι... το παραμικρο το σκεφτομαστε πριν γινει καμια στραβη!!! θα κατσεις εκει κι οταν ειναι, 1-2 μερες?, θα γυρισετε!

κατ, ολα θα τα κανεις! κοριτσακι, μπουμπουκακι, αστερακι θα παρεις αγκαλια!!! τι αξια εχει λιγο τρεξιμο, με τετοια ανταμοιβη? τυχερη, που ξερεις και μπορειτε να το ψαξετε και να το αντιμετωπισετε! υπομονη λοιπον...

Ναι, αυτός ο καιρός είναι χάλια γιατί έχει ζέστη και υγρασία! Αλλά που θα πάει, θα έρθει και το κρύο... Εσύ δεν θα ξέρεις και τι να έχεις μέσα στη βαλίτσα του μαιευτηρίου, κοντομάνικα ή μακρυμάνικα;!

Εννοείται πως θα κάνω ό,τι εξέταση μου πει η γιατρός αν είναι να προλάβω κάτι! Πάντως ουρολοίμωξη δεν έχω, το τσεκάραμε κι αυτό!

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν όταν είδα τη λίστα με τα κορίτσια, κάποιες δεν εμφανίζονται καθόλου. Αλλά κυρίως η impatient που έμπαινε αρκετά συχνά και έγραφε, έχει πολύ καιρό να μας γράψει. Που είστε όλες;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Ναι, αυτός ο καιρός είναι χάλια γιατί έχει ζέστη και υγρασία! Αλλά που θα πάει, θα έρθει και το κρύο... Εσύ δεν θα ξέρεις και τι να έχεις μέσα στη βαλίτσα του μαιευτηρίου, κοντομάνικα ή μακρυμάνικα;!

Εννοείται πως θα κάνω ό,τι εξέταση μου πει η γιατρός αν είναι να προλάβω κάτι! Πάντως ουρολοίμωξη δεν έχω, το τσεκάραμε κι αυτό!

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν όταν είδα τη λίστα με τα κορίτσια, κάποιες δεν εμφανίζονται καθόλου. Αλλά κυρίως η impatient που έμπαινε αρκετά συχνά και έγραφε, έχει πολύ καιρό να μας γράψει. Που είστε όλες;

κατ , το ουρικο οξυ σου πως ειναι ? Ολα καλα εφοσον δεν εχεις ουρολοιμωξη οτι αλλο ειναι θα το βρεις μην σε ανησυχει!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κατια μου σε ευχαριστω και παλι.αυτο θακανω.ελα που τα ματια μου εχουν γινει σαν βρυσες και δεν προλαβαινω να σκεφτω η να πω κατι που με στεναχωρει,αρχιζουν και τρεχουν.και να φανταστεις,σπανια εκλαιγα γενικα.μονο με καμια πολυ συγκινητικη ταινια και αν!!στα προσωπικα μου ποτε!!

να σε ρωτησω και κατι και οποιο κοριτσι ξερει,οταν εμεινα εγκυος ειχα κανει τεστ ωορρηξιας δυο μερες πριν τη μερα που περιμενα περιοδο και ειχε βγει θετικο εντονο ενω της εγκυμοσυνης αχνο.τα τεστ ηταν της hometest.μιλαω με καποια κοριτσια σε αλλο θεμα και ενα κοριτσι απο αυτα περιμενε απο χθες μεχρι σημερα το πολυ αυριο και εχει κανει τεστ εγκυμοσυνης αρνητικο και το ωορρηξιας βγαινει θετικο.τι μπορει ναναι??

το αχνο θετικο τεστ εγκυμοσυνης ξερω οτι ειναι θετικο, αλλα δειχνει οτι εγινε πολυ συντομα και δεν εχουν ανεβει ακομα πολυ οι μοναδες! το θετικο ωορρηξιας δεν εχει νοημα να το κανεις κοντα στην περιοδο, δινει ψευδως θετικο αναλογα με τα επιπεδα αλλων ορμονων και δεν δειχνει εγκυμοσυνη! η κοπελα να αφησει 2-3 μερες και να ξανακανει τεστ κυησης ή ακομα καλυτερα αυριο μια χοριακη, για να δει τι γινεται...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

το αχνο θετικο τεστ εγκυμοσυνης ξερω οτι ειναι θετικο, αλλα δειχνει οτι εγινε πολυ συντομα και δεν εχουν ανεβει ακομα πολυ οι μοναδες! το θετικο ωορρηξιας δεν εχει νοημα να το κανεις κοντα στην περιοδο, δινει ψευδως θετικο αναλογα με τα επιπεδα αλλων ορμονων και δεν δειχνει εγκυμοσυνη! η κοπελα να αφησει 2-3 μερες και να ξανακανει τεστ κυησης ή ακομα καλυτερα αυριο μια χοριακη, για να δει τι γινεται...

οκ.θα της το πω.της ειπα θα ρωτησω μια κοπελα που ειναι τρομερη και κατι θα ξερει!!

6KuQp2.png

Κατια , ποσες μερες μετα δειχνει η χοριακη? γιατι ρε γαμωτο φοβαμαι μην επαθα καμια γαστρεντεριτιδα η ειναι τιποτα αλλο γιατι ζαλιζομαι και εχω αναγουλες τα εβγαλα πριν απο λιγο και εγω για να κανω εμετο ποτε μονο οταν ημουν εγκυος.Λεω τι εγινε ρε γμτ τοσο γρηγορα ανεβηκαν οι ορμονες μου ?μεσα σε 6-7 μερες???:confused::confused::confused::confused::confused:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

εγω εβαλα για μενα μακρυμανικες νυχτικιες και για το μιχαλιω μακρυμανικα φανελακια, βελουτε φορμακι, βαμβακερο φορμακι, φορμα εξοδου, κουβερτουλα και θα δω τι θα χρειαστει τελικα! ειναι μικρουλια και δεν πιανουν χωρο, μωρε! τοσοδουλικα! αφου καλτσακια πηρα 3 και μου λεει η μαμα μου "ενα φτανει! κι αν το βαλει, γιατι το φορμακι ειναι κλειστο απο κατω" αλλα μου φαινονται μικρουλια τα 0-1 κα μεγαλα τα 2-3 και τα πηρα ολα +1 πιο χοντρα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κατια , ποσες μερες μετα δειχνει η χοριακη? γιατι ρε γαμωτο φοβαμαι μην επαθα καμια γαστρεντεριτιδα η ειναι τιποτα αλλο γιατι ζαλιζομαι και εχω αναγουλες τα εβγαλα πριν απο λιγο και εγω για να κανω εμετο ποτε μονο οταν ημουν εγκυος.Λεω τι εγινε ρε γμτ τοσο γρηγορα ανεβηκαν οι ορμονες μου ?μεσα σε 6-7 μερες???:confused::confused::confused::confused::confused:

η χοριακη δειχνει 5-7 μερες μετα τη συλληψη (προσοχη οχι ωορρηξια) αλλα πολυ πολυ μικρες μοναδες! μην αγχωνεσαι... νιωθεις κατι αλλο? ασε να περασουν 2-3 μερες και χαλαρα με ολα οσα κανεις! (δουλεια, νοικοκυριο, κλπ)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

η χοριακη δειχνει 5-7 μερες μετα τη συλληψη (προσοχη οχι ωορρηξια) αλλα πολυ πολυ μικρες μοναδες! μην αγχωνεσαι... νιωθεις κατι αλλο? ασε να περασουν 2-3 μερες και χαλαρα με ολα οσα κανεις! (δουλεια, νοικοκυριο, κλπ)

κοιτα απο τοτε που γεννησα νιωθω διαφορα!οποτε δεν ξερω τι γινεται.μαλλον καμια γαστρεντεριτιδα θα επαθα!τι να πω!μαζι θα γεννησουμε ΚΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑ χαχαχαχααχαχα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

α κατι αλλο!Οταν γεννησες πηρες το χαπι για το γαλα?? εγω ναι και ξεφουσκωσαν τα βυζια μου σορρυ κιολας και απο τοτε ηταν ξεφουσκωμενα να το πω ετσι.Απο προχθες φουσκωσαν παλι.Λεω εγω οτι μαλλον επανηλθαν στα φυσιολογικα??

WvYwp2.png I9Cbp2.png

α κατι αλλο!Οταν γεννησες πηρες το χαπι για το γαλα?? εγω ναι και ξεφουσκωσαν τα βυζια μου σορρυ κιολας και απο τοτε ηταν ξεφουσκωμενα να το πω ετσι.Απο προχθες φουσκωσαν παλι.Λεω εγω οτι μαλλον επανηλθαν στα φυσιολογικα??

κι εγω πηρα, αλλα δεν ξεπρηστηκαν και πολυ... βεβαια ημουν 20 εβδ. αλλα εμενα χαρακτηριστικο οταν εμεινα ξανα εγκυος ηταν οτι πρηστηκαν και δεν ποναγαν μια βδομαδα πριν την περιοδο... καθε γυναικα διαφερει, αλλα θυμισου και τι συμπτωματα ειχες στην 1η...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...