Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα!

Απαγορευτικό η Κρήτη ε?

Είναι κι ο Νοτιάς που δεν βοηθάει.

Τεσπά, θα περάσει. Κι ο πατέρας μου με τη λήξη του απαγορευτικού θάρθει... περιμένω πως και πως μπας κι αναλάβει να πηγαινοφέρνει τη μικρή στο κολυμβητήριο κι ανακουφιστώ λιγάκι.

Ντίντι, όχι, μόνο τρόμαξε λιγάκι.

Είναι φοβερά τα αντανακλαστικά της μάνας: Τόνα χέρι στο κουμπί και τάλλο στην πρίζα κατευθείαν. Ούτε τρίχα δε μάδησε.

Η τούρτα πρέπει να έγινε πολύ νόστιμη, αν κρίνω από τα ...γλυψίματα των υλικών...

Τώρα από εμφάνιση... θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά είμαι ΠΟΛΥ άπειρη.

Φράουλες ούτε για αστείο.

Πολύχρωμη τρούφα θα ρίξω από πάνω, θα βάλουμε και τα κεράκια κι όλα καλά.

Θα τη φωτογραφήσω να τη βάλω στο φέις...

(από αύριο όμως).

Σας αφήνω, πάω για ΚΤΕΟ το αμάξι...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από εμένα! Τι κάνετε;

Εγώ έχω πάλι εβδομάδα εξετάσεων.... ΕΛΕΟΣ! :? Περιμένω σήμερα τα αποτελέσματα για την ουρολοίμωξη αν και από ότι μου είπαν το Σάββατο, τα πρώτα αποτελέσματα δεν έβγαλαν μικρόβιο! Ευτυχώς!

Και την Τετάρτη έχω ραντεβού με την αιματολόγο που μου σύστησε ο γιατρός μου. Της είπα τις τιμές των λευκών και κάτι άλλα που ήθελε να ξέρει (Μαρκέλλα με ρώτησε και για τα αιμοπετάλια που μου είχες αναφέρει κι εσύ) για να δει πόσο επείγον είναι και μου είπε ότι δεν είναι τόσο υψηλές οι τιμές αλλά θα πρέπει να κάνω κάποιες συμπληρωματικές εξετάσεις! Σε δουλειά να βρισκόμαστε!

Οπότε didi μου, με τις βελόνες έχω εξοικειωθεί πια πλήρως, ας την αφήσουν και μέσα την επισκληρίδιο! :shock:

Κάτια, 37η εβδομάδα!!!!!!!!!!!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερα κοριτσια!!! χθες ειχαμε τον γαμο!!! απο την παρασκευη προσπαθω να τακτοποιησω καλοκαιρινα με χειμωνιατικα αλλα το προβλημα ειναι οτι προσπαθω να φτιαξω χωρο για να βαζει το νεο μελος τα ρουχαλακια της κ εχω κ τις εξοδους του γαμου κ καταλαβαινετε ρουχα για πλυσιμο κ σηδερωμα που μαζευονται.. χθες ειχα συνεχεια συσπασεις αλλα χωρις να ποναω αλλα σημερα για την ωρα ειμαι καλα αλλα σε λιγο που θα αρχισω παλι να δουμε!! αλλα πρεπει να τελειωνω τις δουλειες γιατι γινετε ενας χαμος κ δεν με περνουν οι ημερες γιατι σε λιγο δεν θα μπορω να κανω βημα..εσεις ολα καλα μπραβο!!!!!!!!!!!!!!εχει παρα πολυ αερα αντε τωρα να σε πιασουν οι πονοι για γεννα για να φυγεις καλα κρασια!!!!!! χειμωνιασε!!!!!!!

didi μου ολα καλα ε???

κατια κοντευεις με το καλο!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Η τούρτα πρέπει να έγινε πολύ νόστιμη, αν κρίνω από τα ...γλυψίματα των υλικών...

Τώρα από εμφάνιση... θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά είμαι ΠΟΛΥ άπειρη.

Φράουλες ούτε για αστείο.

Πολύχρωμη τρούφα θα ρίξω από πάνω, θα βάλουμε και τα κεράκια κι όλα καλά.

Θα τη φωτογραφήσω να τη βάλω στο φέις...

(από αύριο όμως).

.

κριστυ μου κι εγω με την εμφανιση της τουρτας δεν το χω...αλλα στη γευση πετυχαινω παντα ;)

ελπιζω να μην εγλυφες εσυ τα υλικα! εχουν και αυγο τα παντεσπανια ωμο ετσι δεν ειναι??

μια χαρα και η τρουφα!!! χθες ειδα στο γευσεις στη φυση μου εφτιαξε κεικ και το γλασσο ηταν μερεντα με γαλα που τα ζεστανε στο κατσαρολακι

τελειο γιατι με παιδευε η μερεντα σκετη οταν την εβαζα πανω απο το κεικ

Εγώ έχω πάλι εβδομάδα εξετάσεων.... ΕΛΕΟΣ! :? Περιμένω σήμερα τα αποτελέσματα για την ουρολοίμωξη αν και από ότι μου είπαν το Σάββατο, τα πρώτα αποτελέσματα δεν έβγαλαν μικρόβιο! Ευτυχώς!

Και την Τετάρτη έχω ραντεβού με την αιματολόγο που μου σύστησε ο γιατρός μου. Της είπα τις τιμές των λευκών και κάτι άλλα που ήθελε να ξέρει (Μαρκέλλα με ρώτησε και για τα αιμοπετάλια που μου είχες αναφέρει κι εσύ) για να δει πόσο επείγον είναι και μου είπε ότι δεν είναι τόσο υψηλές οι τιμές αλλά θα πρέπει να κάνω κάποιες συμπληρωματικές εξετάσεις! Σε δουλειά να βρισκόμαστε!

!

κοριτσακι σου ευχομαι ολα καλα και καλα αποτελεσματα!!!!! περιμενουμε νεα!

καλημερα κοριτσια!!! χθες ειχαμε τον γαμο!!! απο την παρασκευη προσπαθω να τακτοποιησω καλοκαιρινα με χειμωνιατικα αλλα το προβλημα ειναι οτι προσπαθω να φτιαξω χωρο για να βαζει το νεο μελος τα ρουχαλακια της κ εχω κ τις εξοδους του γαμου κ καταλαβαινετε ρουχα για πλυσιμο κ σηδερωμα που μαζευονται.. χθες ειχα συνεχεια συσπασεις αλλα χωρις να ποναω αλλα σημερα για την ωρα ειμαι καλα αλλα σε λιγο που θα αρχισω παλι να δουμε!! αλλα πρεπει να τελειωνω τις δουλειες γιατι γινετε ενας χαμος κ δεν με περνουν οι ημερες γιατι σε λιγο δεν θα μπορω να κανω βημα..εσεις ολα καλα μπραβο!!!!!!!!!!!!!!εχει παρα πολυ αερα αντε τωρα να σε πιασουν οι πονοι για γεννα για να φυγεις καλα κρασια!!!!!! χειμωνιασε!!!!!!!

ριτσα μου κι εμενα κανει συσπασεις η μητρα οταν κουραζομαι να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι!!! εισαι στις 30 εβδομαδες μην βιαζεσαι!!!!

UzVGp2.png

Καλημέρα κι από εμένα! Τι κάνετε;

Οπότε didi μου, με τις βελόνες έχω εξοικειωθεί πια πλήρως, ας την αφήσουν και μέσα την επισκληρίδιο! :shock:

Κάτια, 37η εβδομάδα!!!!!!!!!!!

koritsara mou ola gia to mwraki spu mhn agxwnese mono.se katalabainw apolita.arkei pou tha breis akri.oti eksetasi sou pei kantin se parakalw.kalaa apotelesmata xxxx

filakia se oles eimai sti douleia treksimo full.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ καλη εβδομαδα κοριτσια ....!τι κανουμε??

εγω εδω παραμενω στην Κρητη....αρρωστησα με τον νοτια ομως....με πονοκεφαλο ειμαι 2 μερες τωρα...!!αλλα κατα τα αλλα καλα..!ενδεχεται να εχει κ σημερα απαγορευτικο...αλλα κ να μην εχει αν εχει 8 μποφορ που λενε εμεις δεν φευγουμε....φοβαται ο αντρουλης μου κ δεν θελει να μπω στο καραβι λεει με τοσο κουνημα....!!

απλως φοβαμαι κ για την δουλεια του..κ ντρεπομαι να τους πω οτι θελω κ αλλη αδεια...!!ουφ...!!

σας φιλω κοριτσια γιατι το κεφαλι μου θα σπασειιιι...!!:D:D:D

Jr39p2.png

koritsara mou ola gia to mwraki spu mhn agxwnese mono.se katalabainw apolita.arkei pou tha breis akri.oti eksetasi sou pei kantin se parakalw.kalaa apotelesmata xxxx

filakia se oles eimai sti douleia treksimo full.

Τώρα που έχω κανονίσει να δω την αιματολόγο και να ψάξουμε ότι χρειάζεται, δεν αγχώνομαι πια τόσο. Φαντάζομαι πως ότι κι αν είναι, θα μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε από νωρίς για να μην έχουμε πρόβλημα... Εννοείται βέβαια πως ελπίζω να μην είναι τίποτα!

Για τη μπέμπα μου θα κάνω όλες τις εξετάσεις του κόσμου!

Εσύ μην κουράζεσαι πολύ, έχουμε κι έναν στόχο είπαμε! :tongue: :tongue::rolleyes:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλησπέρα!!! βροχουλα, συννεφια, αλλα απο κρυο τιποτα η αθηνα!

ριτσα μου, αφου δεν ανακατευεσαι πια... φαε! ειναι η ακαταπαυστη πεινα που σας ελεγα κι εγω... περναει μετα απο λιγο!:tongue:

didi, μην μασας! ολα καλα θα πανε!!! απλα να χεις στο μυαλο σου οτι μερικες φορες σε καποιες καταστασεις, δεν μπορουμε ουτε τις δυναμεις-αντοχες μας απο πριν να ξερουμε, ουτε και ολα να τα ελεγξουμε! ετσι ειναι και η γεννα... οποτε βλεποντας και κανοντας. εσυ ψαξε, σημειωνε αποριες και πιασε το γιατρο στο επομενο ραντεβου να σου πει για ολα! απλα για να μην εχεις αποριες, φοβους και αμφιβολιες...

μπαρμπ εννοειται με τοσα μποφορ δεν ταξιδευεις! τι σημαινει ντρεπομαι... το παραμικρο το σκεφτομαστε πριν γινει καμια στραβη!!! θα κατσεις εκει κι οταν ειναι, 1-2 μερες?, θα γυρισετε!

κατ, ολα θα τα κανεις! κοριτσακι, μπουμπουκακι, αστερακι θα παρεις αγκαλια!!! τι αξια εχει λιγο τρεξιμο, με τετοια ανταμοιβη? τυχερη, που ξερεις και μπορειτε να το ψαξετε και να το αντιμετωπισετε! υπομονη λοιπον...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

εβλεπα, ρε κοριτσια, τη χρουσαλα που βγηκε σημερα απτο μαιευτηριο με τη μπουμπου στο καθισματακι αυτοκινητου και λεω... λιγο μας εμεινε! οχι, οτι θα μαστε κι εμεις ετσι... ουτε συζητηση!!! για να ξαναβαλω μπεζ κολαν που φοραγε αυτη, πρεπει να χασω 2 χρουσαλαδες απο πανω μου! χχχαααχχχαααχχχχααα... :tongue::tongue::tongue: και παλι πιο χοντρη θα μαι!!! :oops::oops::oops: εχουμε κι αλλες διαφορες φυσικα... αλλα θα πεταω κι εγω στα συννεφα οπως ειπε, με ενα τρελο φτερουγισμα στην καρδια! και εναν παιδαρο στην αγκαλια, ολον δικο μου!!! ;););):D:D:D:p:p:p το πιπινακι μου!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κατια_82 : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 19-11-12) ΛΗΤΩ

ritsa3 :ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 06-01-2013) euromedica rhodes

eleni_dimitris : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 23/1/2013)

didi&k: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ28-1-13) euromedica rhodes

impatient (lena): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 30-1-13) ΕΛΕΝΑ

barboula: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 31-1-13) ΑΤΤΙΚΟ

FilioPi : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 2-2-13) ΡΕΑ

kat32: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 6-2-2013) ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Vassouli:ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 8-2-13) ΡΕΑ

MARITA 1982 : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ:11/2/2013) ΡΕΑ

Φουσκιτσα : ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ12-2-13)

Sapi(Σοφία): ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 12-2-13) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

mpiskotaki: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 13-2-13) ΕΠΑΡΧΙΑ

cristy : ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΠΗΤ 13-02-2013)

Katerinoula-Spiros : ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 14/02/2013)

Ροδουλα77: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ18-2-2013) ΜΗΤΕΡΑ

nantia: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 19/2/13) Διαβαλκανικό θεσσαλονίκη

realthing: ΚΟΡΙΤΣΙ (ΠΗΤ 21-2-13) ΙΑΣΩ

ioanna2013:........(ΠΗΤ 23-2-13)Erbach ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

behappy: ΑΓΟΡΙ (ΠΗΤ 7-3-13) ΜΗΤΕΡΑ

1lqJp2.png

EO6lp3.png

σας διαβασα κοριτσια μου.πως ειστε??κατια μου εσυ θα εισαι πιο ωραια απο τη χρουσαλα!σιγα πια!!!αυτη ειχε ειδικο σεφ που φροντιζε για τη διατροφη της σε ολη την εγκυμοσυνη και δεν ξερω γω τι αλλο!!ασε με πια με την καθεμια.ηθελε και νταντα γαλανοματα!!μα αληθεια πειτε μου ειναι ευτυχισμενοι αυτοι οι ανθρωποι πραγματικα??και δεν εχω ρε κοριτσια ιχνος ζηλειας,ποτε δε ζηλεψα κατι τετοιο,απλα αναρωτιεμαι..

πηγα γιατρο σημερα,μου εδωσε τις μηνιαιες εξετασεις και μου ειπε για γλυκοζη 50 γρ να κανω επισης και λεω αυτη ειναι η εξεταση που θα κανω για καμπυλη που λεμε?και λεει,μηπως δεν καταλαβα,θα κανουμε θα δουμε πως θα βγει και αν ειναι οκ δε θα ξανακανουμε.ειναι αυτο που κανατε κι εσεις??και κατι αλλο,σημερα στεναχωρεθηκα παρα πολυ και εβαλα τα κλαματα,με επιασε το παραπονο και νομιζω τρομαξα τη μπεμπα με την ταραχη και τις φωνες μου.ενω ολο το πρωι κλωτσουσε τωρα δεν την ακουω καθολου.λετε να κανα τιποτα στο μωρακι μου?ειμαι υπερβολικη??μη με κοροιδεψετε.αυτα!!

6KuQp2.png

κοιτωντας τη λιστα καποια κοριτσακια εχουν χαθει τελειως! ευχομαι να στε ολες καλα και να συνεχιζετε η εγκυμοσυνη σας κανονικα!!! οποιες εχουν νεακια, εστω κι απο αλλο καφε, ας μας πουν για τις impatient, FilioPi, Vassouli, Katerinoula-Spiros, nantia, ioanna2013 ...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...