Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

didi μου ποσα κιλά εχεις πάρει;;; εγω πλησιάζω 11, θα σκασω απο την στεναχωρια μου. κοριτσια σιγουρα δεν θα κάνει καλό για τον μπέμπη, αλλά μου φαίνεται οτι θα πινω γαλα κ νερο ολη μερα μεχρι να γεννήσω, τερμα το φαί!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

koritsaki 4-5 κιλα εβαλα αλλα μην τρελενεσαι ρε συ....και η ξαδερφη μου στην πρωτη της εγκυμοσυνη εβαλε 20(δεν θυμαμαι μηπως ειχε βαλει γυρω στα 23) ξερεις ποσα κιλα ειναι τωρα?

50!!!! τα εχασε ολα οποτε μην τρελενεσαι ενταξει?

αν κανεις διαιτα εσυ δεν θα παιρνει βαρος ουτε ο μικρουλης σου

καλα σου λεει η ρεαλ θινγκ! και να σου πω και κατι αλλο φαε και τπτ αλλο εκτος απο νεροβραστα , μπορει να εχει συνηθισει ο οργανισμος σου σε τετοιες τροφες

μπορει αν φας και καμια μακαροναδα να βαλει μπρος τις μηχανες και να αρχισει να δουλευει!!!

UzVGp2.png

ax ταλαιπωρηθηκα σημερα αλλα νομιζω εβγαλα ακρη τι θα παρω

στο καροτσι επαθα ενα μπερδεμα αλλα θα το ξεδιαλυνω κι αυτο!

πηρα και για τον γιο μου 1 πακετο φορμακια των 3 απο μοδ..κερ στο 1 απο τα τρια γραφει στο στηθος αριστερα the boss χαχαχαχαχαχαχαχατο ειχα βαλει και ρο στο ματι

πηρα κι απο τα ben..ton ενα τζιν :D

και μετα αφου ολο το πρωι ημουν στην γυρα και ο μικρος ολο κλωτσουσε τον καλοπιασα με 2 τσιζ απο τα γκ..ντις ειδα εβγαλαν και νεα γευση xhicken honey mustard θα το τιμησω την επομενη φορα!

ξεχασα να σας πω οτι οταν ρωτησα τον γιατρο για μαθηματα ανωδινου τοκετου παρολλο που θελει να κανω γεννα με επισκληριδιο μου ειπε οτι στο πρεναταλ κανουν μαθηματα δωρεαν

θα πηγαινα σημερα αλλα δεν προλαβα

νεξτ ταιμ

κριστυ χρωμματα ζαχαροπλαστικης σιγουρα θα εχει στον βασιλοπουλο εγω τα παιρνω απο ενα σουπερ μαρκετ τοπικο οπως εσεις εχετε πχ τον σκλαβενιτη αλλα και στο βασιλοπουλο εχω την εντυπωση οτι εχω δει

ελενη να χαιρεσαι τον αντρα σου!!! του χρονου στη γιορτη του θα αλωνιζει ο γιος σας!

για οσες φοβουνται την επισκληριδιο (οπως εγω και η ριτσα) για τις επιπτωσεις μετα εχω να δηλωσω οτι παρολο που φοβαμαι την τεραστια βελονα , την πιθανη αναπηρια , την ημικρανια που μπορει να μου αφησει κουσουρι, τον πονο στη μεση καθε αλλαγη και ρου

παρολα αυτα για ενα λογο θελω την επισκληριδιο: αν χρειαστω καισαρικη! αν χρειαστω καισαρικη θελω να ειμαι ξυπνια , θελω μολις βγαλουν το γιοκα μου απο την κοιλια να τον πιασω στην αγκαλια μου δεν θελω να κοιμαμαι ....

ριτσα γιατι σε εσενα ο γιατρος μας σε αφηνει να γεννησεις χωρις επισκληριδιο και εμενα δεν με αφηνει? λες να υπαρχει καποιος λογος?

αυτα τα νεα μου

και κατι τελευταιο κριστυ δεν μου περισσευουν λεφτα να πληρωνω μαια παρολο που θα ηθελα να ειχα μια:cry:

καλημεραααααα!!!!!!!!!!!

didi εμενα στο γιο μου μαλλον τοτε δεν υπηρχε επισκληριδιο κ δεν μου ειχε πει καν.. στην κορη μου μου ελεγε αλλα δεν ηθελα με τιποτα.. τωρα ουτε που το ανεφερε το θεμα. κ ισως φοβαται μη τρομαξεις αν δεν θελεις μη το βαλεις δεν ειναι το τελος του κοσμου μια γεννα κ με το που δεις να βγαινει ο αλκης σου τα ξεχνας ολα.. μια φυσικοθεραπευτρια εδω εκανε 2 παιδια κ δεν εβαλε λεει φυσικα η μανες μας πως γεννουσανε λογικα κατι μπορει να ξερει.. λογικα θα ξερει κ ο γιατρος οτι δεν ειναι τοσο επικινδυνο δεν θελω να σε επηρεασω!!!

οταν εκανα την κορη μου στο διπλα δωματιο γεννουσε μια κοπελα διδυμα μια ησυχια. κ εγω εκανα ενα κ αυτο μικροκαμομενο κ με ακουσε ολη η κλινικη..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

koritsaki 4-5 κιλα εβαλα αλλα μην τρελενεσαι ρε συ....και η ξαδερφη μου στην πρωτη της εγκυμοσυνη εβαλε 20(δεν θυμαμαι μηπως ειχε βαλει γυρω στα 23) ξερεις ποσα κιλα ειναι τωρα?

50!!!! τα εχασε ολα οποτε μην τρελενεσαι ενταξει?

αν κανεις διαιτα εσυ δεν θα παιρνει βαρος ουτε ο μικρουλης σου

καλα σου λεει η ρεαλ θινγκ! και να σου πω και κατι αλλο φαε και τπτ αλλο εκτος απο νεροβραστα , μπορει να εχει συνηθισει ο οργανισμος σου σε τετοιες τροφες

μπορει αν φας και καμια μακαροναδα να βαλει μπρος τις μηχανες και να αρχισει να δουλευει!!!

Να χα μια καρμποναρα τωρα......μιαμ!!!!!!

ξυπναω το πρωι, ζυγιζομαι, 67,2 κιλά. πάω για τσισα, ζυγίζομαι μετα 67 κιλά. πινω τον χυμό, ζυγίζομαι 67,2. ε, αι στο καλό πρωί πρωί!!!!:evil::evil::evil::evil::evil: με το νερό κ παίρνεις εστω γραμμάρια.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

269447_428959337166075_1717210004_n.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

καλησπερα, κοπελιες!!! δεν μπορουσα να μην την σχολιασω... θελω ενα τετοιο, γλυκο, μικρο "ξυπνητηρι" να με φιλαει καθε μερα!!! ψυχουλινακι μου....:tongue::tongue::tongue:

μπηκα για λιγο... ειπαμε κυριακες εχουμε το μπαμπακουλη μας σπιτι και ετσι, ρεπο απο το λαπτοπ!

φιλακια σε ολες, γουρουνιτσες (αν ειναι δυνατον να στεναχωριεστε γι αυτα!!! θα σας δειρω ολες :evil: ) και μοντελακια!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε ???εδω πανω βρεχει πολυ ολη μερα χθες και σημερα παπακια γιναμε!

Κατιαααααααααααααααααααα απο αυριο 37!!κοιτα θελω 10 μερες για να δω αν θα γεννησουμε μαζι χαχαχααχα περιμενε με ε!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Πονάει όλο μου το σώμα.

Ήθελα και παρέλαση τρομάρα μου ... χωρίς το σύζυγο... πετούσε μέχρι το μεσημέρι...

Μετά σπίτι - μαγείρεμα - μάζεμα και βουρ για τη συνταγή του Παρλιάρου.

Η κόρη μου έμπλεξε τα μαλλιά της στο μίξερ την ώρα που χτύπαγα τα αυγά...

Εγώ πασαλείφτηκα με γάλα την ώρα που χτυπούσα την κρέμα γάλακτος...

Η κουζίνα έγινε ..."μπλιάξ"... αλλά ευτυχώς ο μικρός βοηθός (η κόρη μου) την καθάρισε με χαρτί κουζίνας για να μη σκύβω... Ευτυχώς ότι πέσει στο πάτωμα το καθαρίζει σε χρόνο dt...

Τώρα όλα είναι έτοιμα (παντεσπάνια - κρέμα - σιρόπια) και περιμένουν για συναρμολόγηση.

Έχω και σίδερο τα σεντονάκια της μικρής για τον παιδικό...

Πονάω... (σας το είπα αυτό ε???)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλησπερα κοριτσια μου...απο την θυελλωδη Κρητη με τα απαγορευτικα της...!

δεν εχω προλαβει να σας διαβασω..απλως βρηκα ιντερνετ κ μπηκα να πω ενα ΓΕΙΑ....ειχαμε πολυ καλο ταξιδι στο ελα....κ κοιμομασταν ολο το βραδυ σε καμπινα....εγινε ο αρραβωνας....κ σημερα που ηταν να φυγουμε επιασε απαγορευτικο κ ξωμειναμε......ελπιζω να ειστε οοολες καλα...!φιλακια πολλα...τωρα λογικα θα τα πουμε απο Τριτη...καλο βραδυ!!!!:D:D

ο γιος ολη την ωρα σημερα που ξεκουραστηκα κλωτσαει...

ειδα οτι η κατια μας καλα κρατει ακομη οποτε ολα καλα ελπιζω κ οι υπολοιπες!!!φιλακιααααααααααα!

Jr39p2.png

Καλημερα, κοριτσακια μου! Καλημερα, μωρακια μας!

Μαρκελλα μου, ευχομαι κι εγω να σε περιμενουμε!!! 10 θες? μου κανουν... αλλα οτι πει ο μιχαλακης μου!

κριστυ, ταλαιπωρηθηκες πολυ... μην τα δινεις ολα, για ολα! κανε κρατει, γιατι μεγαλωνουν οι διδυμουλες και θα βρεθεις στην υποχρεωτικη ξαπλα... σαν κι εμενα! η αληθεια ειναι οτι ζηλευω οοολλλααα οσα περιγραφεις... και ανυπομονω να τα ζησω με το γιοκα μου!!! μπραβο στη μικρουλα σου!!! ποδιτσα, τα μαλλια πιασμενα και θα ναι σουπερ βοηθος!!!:tongue:

αααχχχχ, μπαρμπ!!! θελω κρητη... ακομα και με βροχη κι αερα! παρε λιγο καθαρο αερα και για μας... και κανα 2-3 κιλα! πλακα κανω... κλωτσαει το κρητικακι, ε? τελεια!!!

εμεις, ολα καλα! λιγο χτες το βραδυ με κατι χτυπηματακια χαμηλα, ενιωθα να πονανε τα ισχια και το γοφο μου... αλλα ολα καλα σημερα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

2451765ev46b57lvn.gif

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!

εμεις χθες πηγαμε στην παρελαση και μετα στην πεθερα για φαι οταν γυρισαμε επεσα για υπνο και ξυπνησα σαν ζομπι σας διαβαζα αλλα δεν μιλησα γιατι με ειχε πιασει μια απιστευτη σπαριιιιλλλλλαααα

κατια μου ο μιχαλιως ειναι ετοιμος!! τωρα μονο βαρος παιρνει το μωρακι μας!!! με το καλο ανυπομωνω κι εγω μαζι σου για την αφιξη του!!!:D

διδυμακι αλλες 2 μερες διακοπουλες ε???φιλακια στην κοιλιτσα σου και καλο ταξιδι!!!!

κριστυ μου να χαιρεσε τον αντρα σου ! πως του φανηκε η εκπληξη?

τρομαξα λιγο εκει που ειπες οτι τα μαλλια της μικρης μπλεκτικαν στο μιξερ.. ολα καλα ε? δεν της τα ξεριζωσε??

μαρκελακι σου ευχομαι ολοψυχα οταν μαθαινουμε τα καλα νεα της κατιας να μαθαινουμε ταυτοχρονα και τα δικα σου καλα νεα!!!!!!!!!!! φιλακια πολλα!! χθες περασα απο τα σταρ αλλα δεν θυμομουν ποια γευση ηθελα να δοκιμασω...που μου ειχες προτεινει

μαρκελακι θελω να σε ρωτησω και κατι... χθες ειχα μπει και στο παρεντς μιας και μπηκα στο τριτο τριμηνο και διαβασα για την επισκληριδιο , νομιζω καπου εκει εγραψες κι εσυ για πες μου κατι γιατι εγω αλλιως τα νομιζα

νομιζα η επισκληριδιος οτι ειναι μια μεγαλη βελονα που μπαινει στην σπονδυλικη στηλη και σου βαζουν ενα υγρο και μετα η βελονα φευγει και μουδιαζεις κατι σαν την βελονα του οδοντιατρου

αλλα εκει διαβασα οτι η βελονα μενει μεσα σου :shock: ωχ Παναγια μου! και στην βγαζουν ωρες μετα αφου γεννησεις

μπορεις να μου τα πεις κι εμενα να καταλαβω καλυτερα???

ελενη την καρμποναρα την εφαγες????ειδα χθες στο σκαι στο γευσεις στη φυση κατι νοστιμες συνταγες και θελω να τις φτιαξω!!

ριτσα μου καλημερα και σε εσενα!!!! πως εισαι???

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...