Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας καληνυχτιζω, ομορφες, και παω να δω αγκαλια με μιχαλιω και μανωλιω novacinema... ολο και κατι θα πετυχουμε να περασει η βραδυα! φιλακια...:tongue:

καληνυχτα σχεδον ετοιμογεννο κοριτσι!!!:tongue::tongue::tongue:

6KuQp2.png

σας καληνυχτιζω, ομορφες, και παω να δω αγκαλια με μιχαλιω και μανωλιω novacinema... ολο και κατι θα πετυχουμε να περασει η βραδυα! φιλακια...:tongue:

καλοριζικο και το νοβα!!! πως σου φαινεται?

εμεις δεν το πλληρωσαμε αυτο το μηνα και δεν εχουμε δεν πειραζει κατεβαζει το ice age 4 να δουμε :)

καλη τηλεθεαση!!!

UzVGp2.png

θελω κι εγω cheese.αλλα τρια.τι να μου κανουν τα δυο!!!χαχαχα!γουρουναααααααα!!!

η μιςς πιγκυ! χαχαχαχαχαχα

εγω στο πρωτο φουσκωσα! οταν τα πηρα τα 2 πειναγα πολυ!! τελικα εφαγα και το δευτερο

τι να παει χαμενο???

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

εγω την αλλαξα τη νοβα.δε συμφερει ρε κοριτσια.μονο για τη μπαλα φετος αλλα εμενα συνηθως λειπει ο αντρας μου και εχει και η αδερφη μου νοβα οποτε οταν εχει αγωνα παμε εκει.βαλαμε οτε τιβι.τελεια αναλυση,παρα πολλα καναλια,της νοβα ειδικα σχεδον ολα και μονο 20 ευρω!!εχει σεξ εντ δε σιτυ 2 σημερα κατα τις 12.θα το χαζεψω!!!

6KuQp2.png

cristy μου κααι στο βασιλοπουλο εχω δει και στο μακρο.καλα στο μακο λιγο δυσκολα αλλα ριξε μια ματια στο βασιλοπουλο!

Στο Βασιλόπουλο το δικό μας (Βριλήσσια) δεν έχει...

Τεσπά, αντί στην τούρτα να βάλω πολύχρωμα παντεσπάνια που λέει ο Παρλιάρος, θα τα αφήσω χωρίς χρώμα. Έτσι κι αλλιώς θα μπει η επικάλυψη σοκολάτας από πάνω.

ξεχασα να σας πω οτι οταν ρωτησα τον γιατρο για μαθηματα ανωδινου τοκετου παρολλο που θελει να κανω γεννα με επισκληριδιο μου ειπε οτι στο πρεναταλ κανουν μαθηματα δωρεαν

θα πηγαινα σημερα αλλα δεν προλαβα

νεξτ ταιμ

για οσες φοβουνται την επισκληριδιο (οπως εγω και η ριτσα) για τις επιπτωσεις μετα εχω να δηλωσω οτι παρολο που φοβαμαι την τεραστια βελονα , την πιθανη αναπηρια , την ημικρανια που μπορει να μου αφησει κουσουρι, τον πονο στη μεση καθε αλλαγη και ρου

παρολα αυτα για ενα λογο θελω την επισκληριδιο: αν χρειαστω καισαρικη! αν χρειαστω καισαρικη θελω να ειμαι ξυπνια , θελω μολις βγαλουν το γιοκα μου απο την κοιλια να τον πιασω στην αγκαλια μου δεν θελω να κοιμαμαι ....

και κατι τελευταιο κριστυ δεν μου περισσευουν λεφτα να πληρωνω μαια παρολο που θα ηθελα να ειχα μια:cry:

1) Στα Πρενατάλ, Μάδερκερ κλπ δεν κάνουν μαθήματα ανώδυνου τοκετού.

Κάνουν ενημέρωση για τη μέλλουσα μαμά. Στην ουσία "καταναλωτικό προσανατολισμό".

Πριν γεννήσω είχα πάει παντού, και μόνο στα μάδερκερ νομίζω η κοπέλα της ενημέρωσης ήταν γενική γιατρός κ ψιλοσχετική από τη διαδικασία του τοκετού (στα πρενατάλ δεν ήταν καν μαία ή σχετικού επαγγέλματος). Τα σεμινάρια ήταν ένα δίωρο όλο κι όλο για περίπου 15 κοπέλες στο οποίο προς το τέλος κάναμε κάποιες σχετικές ερωτήσεις, είπε κάτι για "αναπνοή κεράκι"... φέξε μου και γλίστρισα δηλαδή...

Τελικά μετά κόπων και βασάνων βρήκα μία μαία η οποία όμως ήταν πολύ μικρούλα (άρα άπειρη), μου είπε κάποια πράγματα θεωρητικά, αλλά στην ουσία επειδή ήταν του μαιευτηρίου που γέννησα, την κρίσιμη ώρα ...συνεργαζόταν με το γιατρό... Η κριστούλα μόνη της δηλ... Τουλάχιστον επειδή έτυχε να έχει βάρδια την ίδια ώρα που με πιάσαν οι πόνοι, δεν μας χρέωσε. (Την επισκληρίδιο by the way την πληρώσαμε 450 ευρώπουλα εν έτει 2008)

2) Η επισκληρίδιος δεν είναι το τέλος του κόσμου. Έχει καταντήσει κάτι παραπάνω από ρουτίνα και οι αναισθησιολόγοι είναι πλέον πολύ έμπειροι. Απλά ...δεν καταλαβαίνεις τίποτα... με ότι θετικό ή αρνητικό μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Εμένα πχ δεν μου άρεσε που έσπρωχνα και δεν καταλάβαινα ότι έσπρωχνα. Ήταν σα ...να κυβερνούσε το κορμί μου άλλος... Ψυχολογικά τουλάχιστον με γα..σε αυτό.

3) Αυτή είναι η μεγάλη παγίδα... ότι δεν έχουμε χρήματα... Και πόσο νομίζεις ότι παίρνει μια μαία? Η δική μου θα μου πάρει 600 σύνολο. Παρακολούθηση συνολική (άμα της πληρώνεις επισκέψεις το ποσό αυτό αφαιρείται του συνόλου) και γέννα και την εξοφλείς όποτε μπορείς μετά τη γέννα. Επίσης εννοείται ότι σε επισκέπτεται κατ΄ οίκον για κάποιες μέρες μετά τον τοκετό να δει αν δυσκολεύεσαι με το θηλασμό, το μωρό κλπ.

Μιλάμε για πράγματα, που σε άλλα κράτη είναι απλά αυτονόητα, όπως αυτονόητο είναι και το ότι ΔΕΝ θα πληρώσεις το γιατρό.

Προσωπικά, αυτή τη φορά, προτίμησα να έχω μαία και το γιατρό για παρακολούθηση. Αν όταν έρθει η ώρα "τάχουμε", με ξεγεννάει κιόλας ο γιατρός στο μαιευτήριο.

Αλλιώς, στο Δημ. νοσοκομείο με το γιατρό εφημερίας και τη μαία μου βεβαίως!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

didi μου ποσα κιλά εχεις πάρει;;; εγω πλησιάζω 11, θα σκασω απο την στεναχωρια μου. κοριτσια σιγουρα δεν θα κάνει καλό για τον μπέμπη, αλλά μου φαίνεται οτι θα πινω γαλα κ νερο ολη μερα μεχρι να γεννήσω, τερμα το φαί!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

didi μου ποσα κιλά εχεις πάρει;;; εγω πλησιάζω 11, θα σκασω απο την στεναχωρια μου. κοριτσια σιγουρα δεν θα κάνει καλό για τον μπέμπη, αλλά μου φαίνεται οτι θα πινω γαλα κ νερο ολη μερα μεχρι να γεννήσω, τερμα το φαί!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

καλε τι σε επιασε.σταματα!!!εγω ειχα παρει 9 μεχρι πριν ενα μηνα.δε λεω οτι ειναι καλο αλλα δε θα σκασεις κιολας.μια χαρα εισαι εσυ!αφου πλησιαζεις κιολας εσυ!!

6KuQp2.png

καλε τι σε επιασε.σταματα!!!εγω ειχα παρει 9 μεχρι πριν ενα μηνα.δε λεω οτι ειναι καλο αλλα δε θα σκασεις κιολας.μια χαρα εισαι εσυ!αφου πλησιαζεις κιολας εσυ!!

οσο σκέφτομαι, τι εχω ν ακουσω απο τον γιατρό την δευτερα. παω να σκασω γιατι 5ο μηνα πήρα 3 κιλά κ αναρωτιέμαι, πως τα πήρα;;;;;:evil::evil::evil::evil:

εχω σχεδον 3 μηνες, που απ οτι ξερω αυτούς τους μηνες παίρνουμε τα περισσότερα κιλά. θα χτυπήσω σιγουρα στο συνολο τα 15 κ μετα θα φύγουν ή θα συνεχίσω να φοράω τα ρουχα εγκυμοσύνης γιατί θα μαι χοντρή;;;;:cry::cry::cry::cry:

οσο σκέφτομαι, τι εχω ν ακουσω απο τον γιατρό την δευτερα. παω να σκασω γιατι 5ο μηνα πήρα 3 κιλά κ αναρωτιέμαι, πως τα πήρα;;;;;:evil::evil::evil::evil:

εχω σχεδον 3 μηνες, που απ οτι ξερω αυτούς τους μηνες παίρνουμε τα περισσότερα κιλά. θα χτυπήσω σιγουρα στο συνολο τα 15 κ μετα θα φύγουν ή θα συνεχίσω να φοράω τα ρουχα εγκυμοσύνης γιατί θα μαι χοντρή;;;;:cry::cry::cry::cry:

θα φυγουν βρε!η αδερφη μου πηρε 18 και τα χασε σχεδον αμεσως!η ξαδερφη μου 25 και ειναι μοντελακι!εγω θα παρω 30 στανταρακι και μετα θα γινω μια θεα!!!χαχαχαχ.δεν αγχωνομι καθολου!!μην αγχωνεσαι.φαε σωστα και θα σαι μια χαρα!!

6KuQp2.png

θα φυγουν βρε!η αδερφη μου πηρε 18 και τα χασε σχεδον αμεσως!η ξαδερφη μου 25 και ειναι μοντελακι!εγω θα παρω 30 στανταρακι και μετα θα γινω μια θεα!!!χαχαχαχ.δεν αγχωνομι καθολου!!μην αγχωνεσαι.φαε σωστα και θα σαι μια χαρα!!

εχω τεντωθεί να τρωω μοσχαρι σουπα...όλα τα νερόβραστα!!!!:cry:

σας καληνυχτίζω, πάω για αγκαλίτσα στον μπαμπούλα, να παίξει λίγο με τον μπέμπη!!!!!

φιλιά σε όλες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...