Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτσαααααααααααααααααααααααααααα εσυ εισαι δευτερη στην σειρα ε!!!πως εισαι ? κλωτσαει το μπεμπε????

ναι δευτερη!!! αν κλωτσαει λεει?? δεν σταματαει πολυ κινηση!! εσυ καλα???

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ναι δευτερη!!! αν κλωτσαει λεει?? δεν σταματαει πολυ κινηση!! εσυ καλα???

Ολα καλα μωρε εδω.Γενικη σημερα εστρωσα και το σπιτι μου και ολα καλα.Στον αγωνα και εγω τι να κανω.Για να δουμε ,περιμενω να μας φερει τυχη η γεννα της κατιας και η δικια σου που ειναι μεσα στο 12!Ε ας φυγει ο χρονος με χαρα αρκετα μας εκανε το 12 :tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ολα καλα μωρε εδω.Γενικη σημερα εστρωσα και το σπιτι μου και ολα καλα.Στον αγωνα και εγω τι να κανω.Για να δουμε ,περιμενω να μας φερει τυχη η γεννα της κατιας και η δικια σου που ειναι μεσα στο 12!Ε ας φυγει ο χρονος με χαρα αρκετα μας εκανε το 12 :tongue:

ολα θα ερθουν στην ωρα τους δεν θελει αγχος!!! ελπιζω να σου φερει γουρι η κατια μιας κ ειναι πιο γρηγορη!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

1754816nza7xkcfd0.gif

kαλημερα! δεν διαβασα τα νεα σας σε 10 λεπτα θα φυγω θα παω για ψωνια

απλα μπηκα να σας ενημερωσω τα νεα του γιου μου!

ο αλκης μας 900 γραμμαρια!παλι αρακτος ηταν με το χερακι του πισω απο το κεφαλι κοιμοταν..σε μια φαση ανεβασε το ποδι του μεχρι τη μουρη του:shock:μπαλαρινος λεω στο γιατρο θα γινει?ο ντιντος ανησυχισε μηπως παθει καμια αγκυλωση το χερακι του που το ειχε πισω απο το κεφαλι...ο γιατρος ειπε να μην ανησυχουμε εχουν συνηθειες απο μικρα,

μαλλον για να κοιμηθει θα θελει να χαιδευει μαλλακι ή αυτακι,

ή μαξιλαρακι(ετσι κοιμομουν):Dπηρα το πρωτο μου ΜΑΓΝΗΣΙΟ, ρωτησα το γιατρο για μαθηματα ανωδινου τοκετου μου λεει δεν χρειαζεσαι θα κανεις επισκληριδιο , τι λετε γιατρε του λεω δεν κανω επισκληριδιο! μου λεει αν δεν κανεις θα σε ακουσει ολη η ροδος , αν θες στο δευτερο μην κανεις γιατρε εγω θελω να τον νιωσω τον πονο πως γεννουσαν παλλια, το μονο που με φοβηζει ειναι που μπορει να με κοψετε απο κατω , αν κανεις επισκληριδιο δεν θα πονας , μα εγω θελω να πονεσω του λεω και ο ντιντος να λεει γιατρε αστε την να λεει αν δεν κανει επισκληριδιο εγω μαζι της δεν μπαινω μεσα, ειπε οτι θα με παρατησει και θα φυγει για να μην με ακουει:evil:γιατρε κανονικα δεν πρεπει να διαλεξω πως πρεπει να γεννησω εγω????? τελος παντων θα τοι ξανασυζητησουμε! επομενο ραντεβου 16 νοεμβριου

νομιζω ομως οτι ο γιατρος θελει να μου κανει επισκληριδιο για να μην τρομαξω και να μην φοβαμαι να κανω δευτερο, αλλα η φυση προνοει να ξεχνας αυτον τον πονο .στο επομενο ραντεβου θα παω με γραμμα ολοκληρο και θα του παραθεσω τι θελω και τι δεν θελω και γιατι τα θελω οπως τα θελω και με επιχηρηματα μπας και τον πεισω το γιατρο! μου ειπε ο γιατρος οτι οταν θα του ζηταω μετα να μου την κανουν θα ειναι αργα, οντως εχωακουσει οτι αν η διαστολη γινει απο ενα νουμερο και μετα δεν στην κανουν ...

ααααα και ο γιατρος ειπε οτι ειναι πανεμορφος και δεν θα δυσκολευτουμε να βρουμε νυφη!:D:D:D:Dο ντιντος του απαντησε οτι μονο που δεν εχουμε προικα να του δωσουμε και λεω δεν χρειαζεται να του δωσουμε προικα , εχει προικα ο γιος μας δες κατι τεραστια μπαλακια,

τον κουφανα τον γιατρο:oops:(η τρελοντιντι ξανακτυπα!! :rolleyes:)

900 γραμ ακουω!!!μπραβο το μωρουλι μας.τι ωραια!επισκληριδιο δεν κανεις ε??εγω θελω να κανω αλλα λεω να αρχισω να συζηταω με το γιατρο σε κανα μηνα που θα με δει!!!τι ωραια που ειχε το χερακι του πισω στο κεφαλακι του,μα τι χαζομπαμπας ο αντρας σου.ακου τι σκεφτηκε!!!

Καλημερα γλυκο κοριτσακι! ευχαριστω για την αγαπη σου!!! η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ της οργανωσης και του προγραμματος και τη λιστα την ειχα ετοιμη για μενα εδω και μηνες... επειδη την ειχα, σημειωνα ολα οσα καναμε, αγοραζαμε, βαζαμε στη βαλιτσα και ετσι δεν αγχωθηκα πολυ... σχεδον καθολου θα ελεγα! θα δεις βεβαια οτι καποια πραγματα λειπουν (π.χ. ενδοεπικοινωνια, αποστειρωτες, μπιμπερο, θηλαστρα, κλπ) αλλα εχω βαλει αυτα που θεωρω βασικα για να χουμε οταν γυρισουμε σπιτι με τον καρδουλινο μου! μετα... οτι εξτρα θα σας ενημερωνω!!! ολα ολα εγω αρχισα να τα βλεπω (καταληγω) μετα τη β επιπεδου και να τα αγοραζω μετα τις 28 εβδ! οποτε μην αγχωνεστε... ολα γινονται και τα μαγαζια μας κυνηγανε σαν πελατες!!! ετσι που ναι οι εποχες... ;););)
κατια μου κι εγω δηλαδη εστσι κανω!!!σε αφηνω να καταληξεις τωρα που τελειωσα τη β επιπεδου και σε κανα μηνα λεω να παρω τη λιστα σου και οτι αλλο συμπληρωσεις μεχρι τοτε που θα εχει ερθει και ο μιχαλιος σου στον κοσμο και να παω να τα αγορασω!!!;);)εισαι μεγαλη βοηθεια.ουτε τα μισα δε θα ειχα σκεφτει και οι δικοι μου τα εχουν ξεχασει πια!εχουν χρονια να γεννησουν!!!
μια χαρα κατια μου ευχαριστω!!!!! η μεση μεχρι να γεννησουμε δεν την αποφευγουμε αλλα τα ποδια καμια σχεση πολυ καλυτερα!! η μικρη θα σας βαλω μετα φωτογραφιες την εβγαλε η νυφη μου φωτο. οταν τις εφτιαχνε το μαλλι δεν κουνιοτανε καθολου!!!!!! ελεγα ας ηταν ετσι κ για το φαγητο.. αυριο θα ειναι παρανυφη!
θα ανεβασεις φωτο οπωςδηποτε!παρανυφη κιολας????θα μας τρελανει το μπουμπουκι μς!!!αυτη αν ησουν στην αθηνα θα στην ειχαν κλεψει για διαφημισεις μπεμπε!!
τον ασταματητο εχεις ρε μαρκελα!!τι εισαι εσυ!!!

επιτελους χειμωνιασε κοριτσια αλλα να παραμεινει ετσι τουλαχιστον,οχι πιο κρυο γιατι μετα πρεπει να αναψεις και θεμανση και δεν λεει με τιποτα!η μπουμπου μου κλωτσαει ολο και πιο πολυ και σημερα μου εριξε μια δυνατη ενω οδηγουσα!!πρωτη φορα.συνηθως στο αυτοκινητο ειναι παντα ησυχο!!!!τι χαζομανες ειμαστε!!!!καποια κοριτσια εχουν χαθει τελειως.που ειναι???

6KuQp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΠΑΕΙ Κ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ...δωρακι της μαμας...κ επισης 2 φορμες...ενα κολλαν...ενα μπλουζοφορεμα...κ μια ζακετα τελεια....δωρακια της μαμας!!ΑΝΤΕ Κ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!χεχεχεχε...!!σας φιλωωωω!!!ειδα βεβαια επειδινωση του καιρου ...κ δεν ξερω αν θα επιστρεψω Δευτερα αλλα για να δουμεεεε!!

φιλακιαααααααα!

Φιλιά στην Κρήτη!!!

(Από το Σεπτέμβρη έχω να πάω...)

Κριστυ...τα διαιτητικα τα καλιτσουνακια ε? Βαζετε και δυοσμο μεσα ελπιζω!! Γιατι ο αντρας μου δεν τον θελει καθολου κι εκει ειναι η νοστιμια τους!

Δυόσμο???

Όχι βέβαια!!!

Τον δυόσμο δεν τον αντέχω μες στα καλιτσούνια.

Κάνω την απλή συνταγή, τη Λασιθιώτικη.

Ολα αυτά τα δείγματα απο παμπερς, μωρομαντηλα, κρεμες κλπ απο που σας τα δίνουν;;; Θέλω κι εγω!!!

Εκεί που συχνάζουν οι εγκυούλες καλή μου, συχνάζουν κι οι εταιρίες...

Εμένα μου τα έδωσε η μαία που μου κάνει γιόγκα (και θα είναι μαζί μου και στον τοκετό).

ρωτησα το γιατρο για μαθηματα ανωδινου τοκετου μου λεει δεν χρειαζεσαι θα κανεις επισκληριδιο , τι λετε γιατρε του λεω δεν κανω επισκληριδιο! μου λεει αν δεν κανεις θα σε ακουσει ολη η ροδος , αν θες στο δευτερο μην κανεις γιατρε εγω θελω να τον νιωσω τον πονο πως γεννουσαν παλλια, το μονο που με φοβηζει ειναι που μπορει να με κοψετε απο κατω ...

Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει...

ΒΡΕΣ ΜΑΙΑ!!!

Όχι τη μαία - βοηθό του γιατρού, άλλη μαία.

Η οποία θα σε προετοιμάσει και όταν έρθει η ώρα θα σε κατευθύνει ώστε να επικεντρωθείς εκεί που πρέπει και να μην κάνεις επισκληρίδιο.

Αν ο γιατρός σου θεωρεί τον φυσικό πόνο περιττό, τότε όταν αρχίσεις να πονάς, αυτός θα προσπαθεί να κρύψει τα γέλια του... και στο τέλος, αν δεν έχεις συμπαράσταση, θα τη φας την ένεση.

Άσε σου λέω, τόχω ζήσει.

Και τελικά, έφαγα την αναισθησία για 1,5 ώρα (τόσο ήταν από την ώρα που σταμάτησα να πονάω μέχρι να βγει η "σουσουράδα").

Και μετά ήμουν στην ανάνηψη κι έτρεμα, ΜΟΝΗ ΜΟΥ. Και το παιδί μου στο νεογνικό "να το φροντίσουν" κι έκλαιγε κι εγώ το άκουγα (ήμουν η μόνη που είχε γεννήσει εεκείνη την ώρα). Ο άντρας μου έτρεχε πάνω κάτω για τα διαδικαστικά κι εγώ ήθελα να πλακώσω κόσμο στο ξύλο και τα πόδια μου δεν τα ένιωθα...

Γι΄ αυτό τώρα, τη ΜΑΙΑ μου και τον ΠΟΝΟ μου και να πάνε νανανανα όλοι τους.

εμεις αθηνα σημερα στους 22 βαθμους ειμαστε... ζεστουλα και ηλιος! οι τολμηροι και οι εγκυες με κοντομανικα ακομα!!!

...Γι΄ αυτό κι εγώ ήμουν με το κοντομάνικο και μου έκανε κι εντύπωση που όλοι φόραγαν μακριά μανίκια και ζακετάκια???

Ερώτηση - άσχετη με το θέμα μας -

Τα χρώματα ζαχαροπλαστικής που τα βρίσκει κανείς???

Αν πάω σε ζαχαροπλαστείο και ζητήσω, θα μου δώσουν?

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

και στα βεφας χαουζ εχει.

Τον ασταματητο και τον ακαθηστο εχω που λεει και ο αντρας μου!!Τι να κανω ?Βαριεμαι ευκολα οποτε ασχολουμε για να μην βαριεμαι χαχαχαχαχα.Πως παει?? κλωτσαμε κλωτσαμε ??? :tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ax ταλαιπωρηθηκα σημερα αλλα νομιζω εβγαλα ακρη τι θα παρω

στο καροτσι επαθα ενα μπερδεμα αλλα θα το ξεδιαλυνω κι αυτο!

πηρα και για τον γιο μου 1 πακετο φορμακια των 3 απο μοδ..κερ στο 1 απο τα τρια γραφει στο στηθος αριστερα the boss χαχαχαχαχαχαχαχατο ειχα βαλει και ρο στο ματι

πηρα κι απο τα ben..ton ενα τζιν :D

και μετα αφου ολο το πρωι ημουν στην γυρα και ο μικρος ολο κλωτσουσε τον καλοπιασα με 2 τσιζ απο τα γκ..ντις ειδα εβγαλαν και νεα γευση xhicken honey mustard θα το τιμησω την επομενη φορα!

ξεχασα να σας πω οτι οταν ρωτησα τον γιατρο για μαθηματα ανωδινου τοκετου παρολλο που θελει να κανω γεννα με επισκληριδιο μου ειπε οτι στο πρεναταλ κανουν μαθηματα δωρεαν

θα πηγαινα σημερα αλλα δεν προλαβα

νεξτ ταιμ

κριστυ χρωμματα ζαχαροπλαστικης σιγουρα θα εχει στον βασιλοπουλο εγω τα παιρνω απο ενα σουπερ μαρκετ τοπικο οπως εσεις εχετε πχ τον σκλαβενιτη αλλα και στο βασιλοπουλο εχω την εντυπωση οτι εχω δει

ελενη να χαιρεσαι τον αντρα σου!!! του χρονου στη γιορτη του θα αλωνιζει ο γιος σας!

για οσες φοβουνται την επισκληριδιο (οπως εγω και η ριτσα) για τις επιπτωσεις μετα εχω να δηλωσω οτι παρολο που φοβαμαι την τεραστια βελονα , την πιθανη αναπηρια , την ημικρανια που μπορει να μου αφησει κουσουρι, τον πονο στη μεση καθε αλλαγη και ρου

παρολα αυτα για ενα λογο θελω την επισκληριδιο: αν χρειαστω καισαρικη! αν χρειαστω καισαρικη θελω να ειμαι ξυπνια , θελω μολις βγαλουν το γιοκα μου απο την κοιλια να τον πιασω στην αγκαλια μου δεν θελω να κοιμαμαι ....

ριτσα γιατι σε εσενα ο γιατρος μας σε αφηνει να γεννησεις χωρις επισκληριδιο και εμενα δεν με αφηνει? λες να υπαρχει καποιος λογος?

αυτα τα νεα μου

και κατι τελευταιο κριστυ δεν μου περισσευουν λεφτα να πληρωνω μαια παρολο που θα ηθελα να ειχα μια:cry:

UzVGp2.png

αντε, didακι!!! καλοφορετα ολα οσα πηρες! με τα υπολοιπα θα καταληξεις σιγα σιγα... τσιζ εεε? μμμ... θελω κι εγω!!! οχι εγω δηλαδη... ο μιχαλακης μου! χχχαααχχχαααχχαααα....;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αντε, didακι!!! καλοφορετα ολα οσα πηρες! με τα υπολοιπα θα καταληξεις σιγα σιγα... τσιζ εεε? μμμ... θελω κι εγω!!! οχι εγω δηλαδη... ο μιχαλακης μου! χχχαααχχχαααχχαααα....;)

αχαχαχαχαχ ναι κι εμενα ο Αλκης μου ηθελε!!

UzVGp2.png

κι εμεις τα καλιτσουνια χωρις δυοσμο, παρακαλω!!!

κριστυ, τα ζαχαροπλαστεια δεν πουλανε! επειδη εισαι βορεια ομως... αν πας κηφισια στο μαγαζι του παρλιαρου εχει και τμημα για αγορες υλικων, που πουλαει και χρωματα, γελες κρυστ. ζαχαρη χρωματιστη, κλπ... ειναι στο εμπορικο αριστερα ανεβαινοντας για κεφαλαρι... ελπιζω να μην εφυγαν! (εχω να βγω απο μαρτη εξω...):shock:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...