Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

καλησπερααααααααααα!!!!!!!!!!!! <3

τι κανετε??

κατια μια εβδομαδα ακομη!!!

ναι μαρκελλα εγω επισκληριδιο δεν εκανα κ ουτε θα κανω, δεν ειμαι δυνατη αλλα φοβαμαι να την κανω!! εχω ακουσει πολλες οτι πονανε μετα την μεση τους μετα απο επισκληριδιο κ πιο πολυ στην αλαγη καιρου αλλα οτι κ να μου λενε δεν την κανω τωρα αν κανω καισαρικη που δεν νομιζω εκει δεν ξερω.. κ οντως οπως ειπε η didi λιγες ωρες μετα την γεννα τα ξεχνας ολα κ πονους κ ολα αυτα που περνας στην διαρκεια της εγκυμοσυνης!!! οταν κοριτσια δειτε τα μωρακια ξεχνιουνται ΟΛΑ!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατια ξεχασα μακαρι να γεννησεις στις 8 νοεμβριου για να κανεις κ γιορτη κ γεννεθλια μαζι!!!! θα σε βοηθησει ο ταξιαρχης!!

μακαρι, ριτσακι μου!!!

πως εισαι σημερα? ποδια, χερια, μεση, αντοχες μετα τα κρεββατια? κουκλι η μικρη πριγκιπισσα? αααα... αμα εχει και τη θεια κομμωτρια... θα γινει μια αυτη!!! :shock: με γουρλωμενα ματια θα την κοιτανε! φτου φτου φτου... το παιδι!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μακαρι, ριτσακι μου!!!

πως εισαι σημερα? ποδια, χερια, μεση, αντοχες μετα τα κρεββατια? κουκλι η μικρη πριγκιπισσα? αααα... αμα εχει και τη θεια κομμωτρια... θα γινει μια αυτη!!! :shock: με γουρλωμενα ματια θα την κοιτανε! φτου φτου φτου... το παιδι!

μια χαρα κατια μου ευχαριστω!!!!! η μεση μεχρι να γεννησουμε δεν την αποφευγουμε αλλα τα ποδια καμια σχεση πολυ καλυτερα!! η μικρη θα σας βαλω μετα φωτογραφιες την εβγαλε η νυφη μου φωτο. οταν τις εφτιαχνε το μαλλι δεν κουνιοτανε καθολου!!!!!! ελεγα ας ηταν ετσι κ για το φαγητο.. αυριο θα ειναι παρανυφη!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

τωρα τακτοποιω χειμωνιατικα με καλοκαιρινα, κατεβασα κ κατι κουβερτες που ειχα απο τα παιδια μου κ τα πλενω για το 3ο, κ βρηκα εσωρουχακια χειμωνιατικα κ φορμακια του γιου μου κ κατι μπουφαν γαλαζια αλλα θα τα πλυνω κ οτι ειναι γαλαζια θα τις τα βαζω τις μικρης μικρης για μεσα στο σπιτι η καμια φορα που παμε βολτα με το αυτοκινητο στο βουνο.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο, ριτσακι! χαιρομαι για το ποδι! παρανυμφη, ε? μια χαρα! και στα δικα της, λοιπον! τα γαλαζια να τα βαζεις... δεν ειναι καιροι για χρωματα! ολα τα φορανε τα μωρακια! γαλαζιο μπουφανακι και κορδελιτσα ή σκουφακι ροζ-κιτρινο-λευκο ταιριαζουν μια χαρα σε μπουμπουκιτσα!!! αμα τα κρατησεις... ετοιμασου και για το 4ο!!! πλακα, κανω...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μπραβο, ριτσακι! χαιρομαι για το ποδι! παρανυμφη, ε? μια χαρα! και στα δικα της, λοιπον! τα γαλαζια να τα βαζεις... δεν ειναι καιροι για χρωματα! ολα τα φορανε τα μωρακια! γαλαζιο μπουφανακι και κορδελιτσα ή σκουφακι ροζ-κιτρινο-λευκο ταιριαζουν μια χαρα σε μπουμπουκιτσα!!! αμα τα κρατησεις... ετοιμασου και για το 4ο!!! πλακα, κανω...

:confused::confused::confused::confused: χαχαχχααχαχαχχαχαχχαχχχααχαχ γιατι για να μου χτυπησει απο τωρα εγκεφαλικο??????????? κοιτα αν ερθει τι να κανω αλλα θα προσπαθησω να μην ερθει... χαπια δεν πηνω ραψιμο που κανουν πολλες με τιποτα σπιραλ οχι.. με φυσικες προφυλαξεις τι να κανουμε??:oops:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

:confused::confused::confused::confused: χαχαχχααχαχαχχαχαχχαχχχααχαχ γιατι για να μου χτυπησει απο τωρα εγκεφαλικο??????????? κοιτα αν ερθει τι να κανω αλλα θα προσπαθησω να μην ερθει... χαπια δεν πηνω ραψιμο που κανουν πολλες με τιποτα σπιραλ οχι.. με φυσικες προφυλαξεις τι να κανουμε??:oops:

ετσι, ελεγαν στη μανα μου! οτι και καλα, ηρθε το τεταρτο γιατι φυλαγε αφορετα κοριτσιστικα δικα μου μωρουδιακα... τα φορεσε κι αυτη στον μικρο (για την πλακα) και δεν ηρθε πεμπτο! ο μικρος κι εμας, οπως λεει η μαμα, προεκυψε! με φυσικες μεθοδους... ;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εσυ κατια πως εισαι???

ολα καλα!!! νιωθω τον μικρο συνεχεια... ζητημα να ηρεμει κανα τεταρτο-μισαωρο και μετα παλι!!! δεν νιωθω ομως τιποτα αλλο, ευτυχως! ουτε μεση, ουτε πονακια, ουτε συσπασεις, ουτε υγρα εχω, ουτε τιποτα! ελπιζω, θα περασει κι αυτη η βδομαδα ετσι... λογικα δε θα αρχισω να νιωθω καπως? οσο πλησιαζουμε? μου λενε να μαι ετοιμη για βαρος, δυσκολια στην κινηση, πονακια, τσιμπηματα χαμηλα, συσπασεις, υγρα, αλλα για να δουμε... ο γιατρος μου ειπε πως πιστευει οτι θα με δει στις 5 νοεμβρη πρωτα και μετα σιγα σιγα θα μαι ετοιμη. εσυ τι ενιωθες? η ηταν ξαφνικο σπασιμο νερων?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ετσι, ελεγαν στη μανα μου! οτι και καλα, ηρθε το τεταρτο γιατι φυλαγε αφορετα κοριτσιστικα δικα μου μωρουδιακα... τα φορεσε κι αυτη στον μικρο (για την πλακα) και δεν ηρθε πεμπτο! ο μικρος κι εμας, οπως λεει η μαμα, προεκυψε! με φυσικες μεθοδους... ;););)

εμενα ειναι φορεμενα αλλα σε καλη κατασταση κ λυπομουνα να τα πεταξω ελεγα ε θα κανω κ 2ο ας τα κρυψω ηταν κοριτσι κ δεν τα εβαλε κ ουτε τα κατεβασα γιατι μπορουσα να τις αγορασω κ μηνανε εκει κρυμενα κ τωρα λεω ας δω τι εχω μεσα κ πιο κ βρηκα αρκετα.. μαλλον θα ειναι το τελευταιο παιδι. αφου θα τα βαλει η 3η του γιου χαχαχαχαχα ελπιζω!!!!!!!! αμαρτια ειναι αλλα δεν ειναι ευκολο αλες γυναικες πως κανουν πολλα παιδια???

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ολα καλα!!! νιωθω τον μικρο συνεχεια... ζητημα να ηρεμει κανα τεταρτο-μισαωρο και μετα παλι!!! δεν νιωθω ομως τιποτα αλλο, ευτυχως! ουτε μεση, ουτε πονακια, ουτε συσπασεις, ουτε υγρα εχω, ουτε τιποτα! ελπιζω, θα περασει κι αυτη η βδομαδα ετσι... λογικα δε θα αρχισω να νιωθω καπως? οσο πλησιαζουμε? μου λενε να μαι ετοιμη για βαρος, δυσκολια στην κινηση, πονακια, τσιμπηματα χαμηλα, συσπασεις, υγρα, αλλα για να δουμε... ο γιατρος μου ειπε πως πιστευει οτι θα με δει στις 5 νοεμβρη πρωτα και μετα σιγα σιγα θα μαι ετοιμη. εσυ τι ενιωθες? η ηταν ξαφνικο σπασιμο νερων?

εμενα κατια μου δεν εσπασαν ποτε τα νερα απο μονα τους, οταν πηγα στο γιατρο για την τελευταια επισκεψη ας το πουμε με βλεπει μου λεει δεν νομιζω να εχουμε γεννα, με κοιταει στον υπεριχο μου λεει οχι ηταν παρασκευη κ μου λεει αν δεν γεννησεις μεχρι δευτερα θα σε βοηθησω με κοιταει κ απο κατω κ μου λεει πας κλινικη εχεις 3 διαστολη. ο αντρας μου ετρεμε δεν σταματησε να κλαιει μεχρι να γεννησω αλλα δεν ειχα πονους ουτε τιποτα κ μου βαλανε πονους.. στην κορη ημουν μια εβδομαδα στην ροδο στο ξενοδοχειο κ περιμενα δεν θυμαμαι γιατι αλλα κ παλι με βοηθησε εκτος κ αν ημουν ετοιμη τι να πω.. τωρα για ολα αυτα που λες εσυ για πονους βαρος κ διαφορα τα εχω κ πολυ φοβαμαι οτι θα γεννησω πολυ πιο γρηγορα. εχω ραντεβου στις 6 νοεμβριου αλλα δεν εχουμε καραβια απο τωρα κ αν παω πρεπει να παω μια μερα πριν που σημαινει ξενοδοχειο κ εξοδα παραπανω..ειχαμε ενα καραβι του μπλου σταρ μια φορα την εβδομαδα κ σταματησανε την επιδοτηση κ δεν ξανα κανει δρομολογια. υπαρχουν 2 καταμαραν αλλα πρεπει να φυγω απογευμα κ να γυρησω την αλλη μερα το απογευμα κ αν τυχει κ ετσι κ δεν χρειαστει να ειναι 2 ημερες εκει ασε μπερδεμα μεγαλο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Κατια , ουτε σε μενα μου εσπασαν τα νερα!!!μου βγηκε το τραχηλικο πωμα πως το λενε και αρχισαν τα πονακια.Ειχα διαστολη 1 οταν πηγα στο μαιευτηριο και εκει μου εσπασαν τα νερα!Αλλα εγω δεν ειχα νιωσει τιποτα ουτε βαρος ουτε δυσκολια στην κινηση τιποτα...ειναι αναλογα την γυναικα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...