Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

...τελικα ολα τα μικρουλια θελουν να πιασουν τις κουταλες και το μιξερ!!! οι μικροι σεφ, που ειναι για φαγωμα! μπραβο βρε μπισκοτακι και στον δικο σου μπομπιρα... αξιος βοηθος!!! οσο για τον ατμο... καλη λυση, αλλα εισαι κουκλα βρε κοριτσι και δεν το χεις αναγκη! (οι φωτο στο fb, μαρτυρας μου!)

Πο πο κοκκινιζω...να'σαι καλα Κατια μου και με το καλο η πρωτη μπεμπουλα!!

ΠΑΕΙ Κ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ...δωρακι της μαμας...κ επισης 2 φορμες...ενα κολλαν...ενα μπλουζοφορεμα...κ μια ζακετα τελεια....δωρακια της μαμας!!ΑΝΤΕ Κ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!χεχεχεχε...!!σας φιλωωωω!!!ειδα βεβαια επειδινωση του καιρου ...κ δεν ξερω αν θα επιστρεψω Δευτερα αλλα για να δουμεεεε!!

φιλακιαααααααα!

Πάρε με μαζι σου εχω να παω απο το 2010 απο τη βαπτιση του μικρου μου!! Ολο κατι τυχαινει!!

Κριστυ...τα διαιτητικα τα καλιτσουνακια ε? Βαζετε και δυοσμο μεσα ελπιζω!! Γιατι ο αντρας μου δεν τον θελει καθολου κι εκει ειναι η νοστιμια τους!

Εμεις ετοιμαζομαστε για γιορτη τωρα με τον μικρο και βαριεμαι αφορητα...γιάυτο παω νωρις νωρις να αποφυγω τις πολλες χαιρετουρες και τις ιωσεις που πλανονται στην ατμοσφαιρα!!! Καλο ΣΚ!!!!Και χρονια πολλα στους εορταζοντες!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κ απο μας!!! Η μπεμπα με έχει ταράξει στις κλωτσιες!!!! Καθε μέρα όλη μέρα!!! Τρώω και κάτι δυνατές....!!! Αστα να πανε! Παω και στην προπόνηση για να βλέπω τον άντρα μου (kick boxing) και μόλις αρχίζουν αυτοί αρχίζει κι η μικρή μέσα στην κοιλιά.... Πολυ πλάκα εχει.... Λες και τους βλέπει....

Ολα αυτά τα δείγματα απο παμπερς, μωρομαντηλα, κρεμες κλπ απο που σας τα δίνουν;;; Θέλω κι εγω!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

κοριτσια καλησπερα.σας διαβαζα απο το κινητο τη νυχτα γιατι ηταν πιασμενος ο υπολογιστης.καταρχην τρελαθηκα με την κατια,ρε κατια,ρε κοριτσακι μου τι παιδευτηκες και εγραψες ολο το κατεβατο με τα μωρουδιακα.με κατασυγκινησες.εγω εννοουσα οταν με το καλο γεννησεις,μετα σιγα σιγα με την ησυχια σου να μας τα γραψεις.τι κοριτσι εισαι εσυ!!!επισης με την κοιλιτσα σου δακρυσα.εισαι τοσο κοντα στην απολυτη ευτυχια και ηταν τοσο μακρυς ο δρομος που σκεφτομουν ολα αυτα και....τι να πω!!αντε να γεννησεις και εσυ και μετα ολες μας μια μια και να γραφουμε για τα μπεμπακια μας πλεον!!

6KuQp2.png

didaki μου ομορφο τωρα καταλαβα τι ακριβως επαθες εκεινη τη μερα.νομιζα οτι απλα αγχωθηκες!!αχ τι τραβαμε με αυτες τις ορμονες.να κατεβω ροδο να πνιξουμε τον πονο μας????μου εμεινε λιγος ακομα!!

6KuQp2.png

1754816nza7xkcfd0.gif

kαλημερα! δεν διαβασα τα νεα σας σε 10 λεπτα θα φυγω θα παω για ψωνια

απλα μπηκα να σας ενημερωσω τα νεα του γιου μου!

ο αλκης μας 900 γραμμαρια!παλι αρακτος ηταν με το χερακι του πισω απο το κεφαλι κοιμοταν..σε μια φαση ανεβασε το ποδι του μεχρι τη μουρη του:shock:μπαλαρινος λεω στο γιατρο θα γινει?ο ντιντος ανησυχισε μηπως παθει καμια αγκυλωση το χερακι του που το ειχε πισω απο το κεφαλι...ο γιατρος ειπε να μην ανησυχουμε εχουν συνηθειες απο μικρα,

μαλλον για να κοιμηθει θα θελει να χαιδευει μαλλακι ή αυτακι,

ή μαξιλαρακι(ετσι κοιμομουν):Dπηρα το πρωτο μου ΜΑΓΝΗΣΙΟ, ρωτησα το γιατρο για μαθηματα ανωδινου τοκετου μου λεει δεν χρειαζεσαι θα κανεις επισκληριδιο , τι λετε γιατρε του λεω δεν κανω επισκληριδιο! μου λεει αν δεν κανεις θα σε ακουσει ολη η ροδος , αν θες στο δευτερο μην κανεις γιατρε εγω θελω να τον νιωσω τον πονο πως γεννουσαν παλλια, το μονο που με φοβηζει ειναι που μπορει να με κοψετε απο κατω , αν κανεις επισκληριδιο δεν θα πονας , μα εγω θελω να πονεσω του λεω και ο ντιντος να λεει γιατρε αστε την να λεει αν δεν κανει επισκληριδιο εγω μαζι της δεν μπαινω μεσα, ειπε οτι θα με παρατησει και θα φυγει για να μην με ακουει:evil:γιατρε κανονικα δεν πρεπει να διαλεξω πως πρεπει να γεννησω εγω????? τελος παντων θα τοι ξανασυζητησουμε! επομενο ραντεβου 16 νοεμβριου

νομιζω ομως οτι ο γιατρος θελει να μου κανει επισκληριδιο για να μην τρομαξω και να μην φοβαμαι να κανω δευτερο, αλλα η φυση προνοει να ξεχνας αυτον τον πονο .στο επομενο ραντεβου θα παω με γραμμα ολοκληρο και θα του παραθεσω τι θελω και τι δεν θελω και γιατι τα θελω οπως τα θελω και με επιχηρηματα μπας και τον πεισω το γιατρο! μου ειπε ο γιατρος οτι οταν θα του ζηταω μετα να μου την κανουν θα ειναι αργα, οντως εχωακουσει οτι αν η διαστολη γινει απο ενα νουμερο και μετα δεν στην κανουν ...

ααααα και ο γιατρος ειπε οτι ειναι πανεμορφος και δεν θα δυσκολευτουμε να βρουμε νυφη!:D:D:D:Dο ντιντος του απαντησε οτι μονο που δεν εχουμε προικα να του δωσουμε και λεω δεν χρειαζεται να του δωσουμε προικα , εχει προικα ο γιος μας δες κατι τεραστια μπαλακια,

τον κουφανα τον γιατρο:oops:(η τρελοντιντι ξανακτυπα!! :rolleyes:)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα.σας διαβαζα απο το κινητο τη νυχτα γιατι ηταν πιασμενος ο υπολογιστης.καταρχην τρελαθηκα με την κατια,ρε κατια,ρε κοριτσακι μου τι παιδευτηκες και εγραψες ολο το κατεβατο με τα μωρουδιακα.με κατασυγκινησες.εγω εννοουσα οταν με το καλο γεννησεις,μετα σιγα σιγα με την ησυχια σου να μας τα γραψεις.τι κοριτσι εισαι εσυ!!!επισης με την κοιλιτσα σου δακρυσα.εισαι τοσο κοντα στην απολυτη ευτυχια και ηταν τοσο μακρυς ο δρομος που σκεφτομουν ολα αυτα και....τι να πω!!αντε να γεννησεις και εσυ και μετα ολες μας μια μια και να γραφουμε για τα μπεμπακια μας πλεον!!

Καλημερα γλυκο κοριτσακι! ευχαριστω για την αγαπη σου!!! η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ της οργανωσης και του προγραμματος και τη λιστα την ειχα ετοιμη για μενα εδω και μηνες... επειδη την ειχα, σημειωνα ολα οσα καναμε, αγοραζαμε, βαζαμε στη βαλιτσα και ετσι δεν αγχωθηκα πολυ... σχεδον καθολου θα ελεγα! θα δεις βεβαια οτι καποια πραγματα λειπουν (π.χ. ενδοεπικοινωνια, αποστειρωτες, μπιμπερο, θηλαστρα, κλπ) αλλα εχω βαλει αυτα που θεωρω βασικα για να χουμε οταν γυρισουμε σπιτι με τον καρδουλινο μου! μετα... οτι εξτρα θα σας ενημερωνω!!! ολα ολα εγω αρχισα να τα βλεπω (καταληγω) μετα τη β επιπεδου και να τα αγοραζω μετα τις 28 εβδ! οποτε μην αγχωνεστε... ολα γινονται και τα μαγαζια μας κυνηγανε σαν πελατες!!! ετσι που ναι οι εποχες... ;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

1754816nza7xkcfd0.gif

ο αλκης μας 900 γραμμαρια!παλι αρακτος ηταν με το χερακι του πισω απο το κεφαλι κοιμοταν..σε μια φαση ανεβασε το ποδι του μεχρι τη μουρη του:shock:μπαλαρινος λεω στο γιατρο θα γινει?ο ντιντος ανησυχισε μηπως παθει καμια αγκυλωση το χερακι του που το ειχε πισω απο το κεφαλι...ο γιατρος ειπε να μην ανησυχουμε εχουν συνηθειες απο μικρα,

ή μαξιλαρακι(ετσι κοιμομουν):Dπηρα το πρωτο μου ΜΑΓΝΗΣΙΟ, ρωτησα το γιατρο για μαθηματα ανωδινου τοκετου μου λεει δεν χρειαζεσαι θα κανεις επισκληριδιο , τι λετε γιατρε του λεω δεν κανω επισκληριδιο! μου λεει αν δεν κανεις θα σε ακουσει ολη η ροδος , αν θες στο δευτερο μην κανεις γιατρε εγω θελω να τον νιωσω τον πονο πως γεννουσαν παλλια, το μονο που με φοβηζει ειναι που μπορει να με κοψετε απο κατω , αν κανεις επισκληριδιο δεν θα πονας , μα εγω θελω να πονεσω του λεω και ο ντιντος να λεει γιατρε αστε την να λεει αν δεν κανει επισκληριδιο εγω μαζι της δεν μπαινω μεσα, ειπε οτι θα με παρατησει και θα φυγει για να μην με ακουει:evil:γιατρε κανονικα δεν πρεπει να διαλεξω πως πρεπει να γεννησω εγω????? τελος παντων θα τοι ξανασυζητησουμε! επομενο ραντεβου 16 νοεμβριου

νομιζω ομως οτι ο γιατρος θελει να μου κανει επισκληριδιο για να μην τρομαξω και να μην φοβαμαι να κανω δευτερο, αλλα η φυση προνοει να ξεχνας αυτον τον πονο .στο επομενο ραντεβου θα παω με γραμμα ολοκληρο και θα του παραθεσω τι θελω και τι δεν θελω και γιατι τα θελω οπως τα θελω και με επιχηρηματα μπας και τον πεισω το γιατρο! μου ειπε ο γιατρος οτι οταν θα του ζηταω μετα να μου την κανουν θα ειναι αργα, οντως εχωακουσει οτι αν η διαστολη γινει απο ενα νουμερο και μετα δεν στην κανουν ...

ααααα και ο γιατρος ειπε οτι ειναι πανεμορφος και δεν θα δυσκολευτουμε να βρουμε νυφη!:D:D:D:Dο ντιντος του απαντησε οτι μονο που δεν εχουμε προικα να του δωσουμε και λεω δεν χρειαζεται να του δωσουμε προικα , εχει προικα ο γιος μας δες κατι τεραστια μπαλακια,

Καλημερα, didi μου!!! μπραβο στον Αλκη μας! κοιμαται αραχτο το παιδι... οσο για το ποδι... δεν θυμασαι που ο μιχαλιος ειχε το δαχτυλο του ποδιου στο στομα? νουρεγιεφ και τα δυο... χχχαααχχχαααχχχαααα για την επισκληριδιο ενημερωσου, ψαξε λιγο και στο ιντερνετ και μετα συζητα το ξανα μαζι του! δεν ειναι κακο που στο προτεινει, αλλα αν θες εσυ να εχεις ενα αλλο πλανο γεννας πρεπει να το σεβαστει! μπορεις να ξεκινησεις κανονικα κι αν αρχιζεις να κουραζεσαι η νιωθεις οτι δεν αντεχεις να ζητησεις να γινει μετα! δε σου λεω να φτασεις λιγο πριν την εξωθηση, αλλα εχεις χρονο!!! αυτο με τα "μπαλακια" το σχολιασε κι ο δικος μας μπαμπας... αλλα ειναι παντα πρησμενα, λογω των αυξημενων ορμονων της μαμας! το ιδιο θα σας φανει κι οταν γεννηθει!!! και στα αγορακια και στα κοριτσακια (χειλη)...:oops::oops::oops::shock::shock::shock: αλλα ειναι φυσιολογικο και σιγα σιγα υποχωρει!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα σας κοριτσακια και μπεμπακια!!

πως ειστε?

βροχερος ο καιρος σημερα..χειμωνιασε για τα καλα!!

εγω πινω καφεδακι και περιμενω την μανουλα μου,τον αδερφο και την μελλουσα νυφη να ερθουν!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

23 μερες....ερχεται ο παιδαρος!! :D

καλημερα, ομορφια μου! ερχεται... γραφω 23, αλλα εννοω μαξιμουμ!!! χχχιιιχχχιιιχχχχιιι....:cool::cool::cool:

εχετε βροχη και κρυο, ε?

εμεις αθηνα σημερα στους 22 βαθμους ειμαστε... ζεστουλα και ηλιος! οι τολμηροι και οι εγκυες με κοντομανικα ακομα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!

τι κάνετε;;;; χρόνια πολλά για χθές σε όλες τις εορτάζουσες κ σε όποιον άλλο έχετε!!!!! χθες γιορταζε κ ο μπαμπούλας κ ο μπεμπης του πηρε μια ανθοδέσμη για χρόνια πολλά!!!!! ;);););) το χαρηκε πάρα πολύ!!!

Δευτέρα πάμε για υπέρηχο, να δουμε τον μικρό μας πρίγκιπα πόσο εχει μεγαλώσει.:D:D:D:D:D:D:D

θα κοιταξουμε κ για κουνια, λεμε να παμε ικεα, λερόϊ μερλίν. εχετε καμία πρόταση για άλλο οικονομικό μαγαζί;;;;

Κατια μου πλησιαζουν οι μερες, σε λιγο θα κρατας αγκαλιτσα τον μιχαλιώ σου!!! λες να γεννηθεί την μερα που θα γιορτάζει κιολας;;;; Σουπερ θα ναι!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

1754816nza7xkcfd0.gif

didi μου, σε μενα ο γιατρός μου μου είπε οτι θα ξεκινήσουμε χωρίς επισκληρίδιο κ οταν φτασει 3-4 εκ τοτε θα κάνουμε. μου ειπε δεν θα σκεφτείς τα 200 ευρώ κ να πονάς, όπως γίνονταν παλιά. νομίζω πως ίσως να χει δικαιο. μπορεί να ναι καλό κ για το μωρο, για να μην πονάω εκείνη την στιγμή κ το ταλαιπωρήσω!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

:D

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!

τι κάνετε;;;; χρόνια πολλά για χθές σε όλες τις εορτάζουσες κ σε όποιον άλλο έχετε!!!!! χθες γιορταζε κ ο μπαμπούλας κ ο μπεμπης του πηρε μια ανθοδέσμη για χρόνια πολλά!!!!! ;);););) το χαρηκε πάρα πολύ!!!

Δευτέρα πάμε για υπέρηχο, να δουμε τον μικρό μας πρίγκιπα πόσο εχει μεγαλώσει.:D:D:D:D:D:D:D

θα κοιταξουμε κ για κουνια, λεμε να παμε ικεα, λερόϊ μερλίν. εχετε καμία πρόταση για άλλο οικονομικό μαγαζί;;;;

Κατια μου πλησιαζουν οι μερες, σε λιγο θα κρατας αγκαλιτσα τον μιχαλιώ σου!!! λες να γεννηθεί την μερα που θα γιορτάζει κιολας;;;; Σουπερ θα ναι!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χρονια σας πολλα!!! να τον χαιρεστε τον μπαμπουλα σας! με το καλο τη δευτερα, γιατι αυτο θα ναι ακομα καλυτερο δωρο!!! και για τη μαμουλα...;);):D:D:tongue::tongue:

οσο για τη μερα... το χω σκεφτει κι εγω! οτι θελει ομως... οποτε θελει! αρχιζουν και βαζουν στοιχηματα οι δικοι μου... η μαμα μου λεει στις 10 νοεμβρη, ο αντρας μου στις 12, ο πεθερος μου στις 8, κλπ... εγω παρακαλαω μετα τις 5 και οποτε θελει!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα Κοριτσαρες τι κανετε ???

Καλα κατια και μπισκοτο τελειες κοιλιτσεςςςςςςςςς!!!

didi ,εγω ψηφιζω επισκληριδιο δεν αντεχα πανω απο μια ωρα με πονους και ειχα διαστολη 1 και την ζητησα!Τωρα ας πουμε η Ριτσα εκανε 2 χωρις επισκληριδιο...ειναι στην γυναικα πιστευω.Απλα ειναι δυνατουτσικοι οι πονοι...:tongue::tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...