Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

εχω κανει τετοια οταν ημουν φοιτητρια

σου παιρνουν αιμα μετα σου δινουν να πιεις γλυκοζη και ανα μιση ωρα σου παιρνουν αιμα

νομιζω 5 φορες συνολικα

αλλα να σου πω το χειροτερο σε εμενα...οι φλεβες μου ειναι λεπτες και κουνιουνται και σπανε ευκολα

τοτε που την ειχα κανει προσπαθησαν να μου βαλουν πεταλουδα αλλα δεν τα καταφεραν

οποτε με τρυπησαν 18 φορες(οταν εφυγα μετρησα τις τρυπες και τις μελανιες ) για να μου παρουν απλα 5 ΦΟΡΕΣ αιμα....

γινεται νομιζω μετα τον β επιπεδου

2 φορες σου περνουν αιμα μονο τουλαχιστον ετσι εκανα εγω στα προιγουμενα.σου περνουν αιμα μετα σου δινουν γλυκοζη κ μετα απο μιση ωρα πας κ βγαζεις αιμα κ τελος. αλλα δεν ειναι ωραι αυτη η γλυκοζη κ πρεπει να πιεις ολο το ποτηρι.. μπλιαχ.. πιο πολυ με ενοχλει η γλυκοζη παρα το αιμα

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια , μου λένε τι θα ήθελα, αγορι ή κορίτσι. κ λέω κορίτσι. λένε γερό να είναι. Μα αυτό εννοείται. υπάρχει περίπτωση κάποιος γονιός να μην θέλει γερό παιδί;;;; Το οτι θελω κορίτσι , δεν σημαίνει οτι αν είναι αγορι δεν θα το αγαπάω. για όνομα του Θεού, ποιός θα έλεγε κάτι τέτοιο.

Περιττό να πώ οτι στο σόι μου έχουν ένα κόλλημα με τ'αγόρια. Βέβαια οφείλεται οτι ειμαστε πολλά κορίτσια. Απο την πλευρά της μαμας μου 6 κορίτσια κ 1 αγορι. η μανα της μάνας μου, μου είπε πως αν είναι αγόρι θα μου δωσει 3000ευρώ, αλλά επρεπε να την ρωτήσω, κ αν ειναι κορίτσι, δεν θα πάρει τιποτα;;;; χαχαχα

:confused:

χαχαχαχαχαχα να την ρωτησεις τωρα πριν μαθεις το φυλο!!!!

κοιτα κι εγω κοριτσακι ηθελα! ηθελα ροζ, φιογκακια, κορδελιτσες, να πηγαινω στο accesorise και να της παιρνω τα παντα !ασε που προχθες πηγα μια βολτα στα μαγαζια και για αγοριστικα ειχε 5 πραγματα μονοτονα και για κοριτσακια ειχε 50 πραγματα και τσαντιζομουν που αδικουν ετσι τα αγορακια

(εννεοιται οτι πριν μαθουμε το φυλο αλλα ειχαμε μια υποψια πουλιου ειχα χαρει παρα πολυ, που φοβομουν μην μου πουν ξαφνικα κοριτσι και λεω λες να απογοητευτω?) τελικα κοριτσι ηθελα αλλα τωρα τον γιο μου δεν τον αλλαζω , περιμενω πως και πως να τον γεννησω και να τον ταραξω στα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για το σοι...

το σοι του αντρα μου απο την πρωτη μερα που παντρευτηκαμε αντε και με ενα γιο μου λεγαν ολοι και τους απαντουσα γιατι οι κορες δεν ειναι παιδια?δηλάδη τσαντιζομουν ειλικρινα!!!!!!!!!! πες ρε φιλε αντε και με ενα παιδακι! τι μανια αυτη αντε και με ενα γιο. ΧΩΡΙΑΤΕΣ !!!!!!

αφου να σου πω την αληθεια ενω στην αρχη απλα ηθελα κοριτσακι , γιατι απλα μου αρεσε , μετα ηθελα κοριτσακι και για να τους τη σπασω!

γενικα ειμαι πολυ καλη κοπελα , με το χαμογελο παντα αλλα αν μου πεις μλκ γινομαι τουρκος!!!!!

οσο για το γερο εννοειται !!!οπως ακριβως τα λες : "Μα αυτό εννοείται. υπάρχει περίπτωση κάποιος γονιός να μην θέλει γερό παιδί;;;; "

UzVGp2.png

ωχ καταλαβα....ευτυχως οι φλεβες μου βρισκονται ευκολα αλλα και παλι ειναι η πιο χαλια εξεταση της εγκυμοσυνης που εχω ακουσει μεχρι τωρα

επειδη την εχω κανει σε πανεπιστημιακο νοσοκομειο και πιο χειροτερα απο τοτε δεν νομιζω να ειναι, δεν με τρομαζει πλεον η εξεταση

αλλα το αποτελεσμα...

φανταζεσαι να μου πουν κομμενα τα γλυκα και τα μακαρονια??????????????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????????????????????

μετα που θα γεννησω θα τρωω μονο γλυκα και μακαρονια για να αναπληρωσω αυτα που δεν εφαγα σε 4 μηνες!!!!!!!!!

UzVGp2.png

2 φορες σου περνουν αιμα μονο τουλαχιστον ετσι εκανα εγω στα προιγουμενα.σου περνουν αιμα μετα σου δινουν γλυκοζη κ μετα απο μιση ωρα πας κ βγαζεις αιμα κ τελος. αλλα δεν ειναι ωραι αυτη η γλυκοζη κ πρεπει να πιεις ολο το ποτηρι.. μπλιαχ.. πιο πολυ με ενοχλει η γλυκοζη παρα το αιμα

δεν ξερω για την γλυκοζη αλλα κι αυτο με το αιμα μου ειναι πολυ δυσαρεστο ακομα και μια φορα οχι δυο και τρεις....αλλα τι να κανουμε ας ειναι ολα καλα και μια χαρα θα το αντεξω :tongue:

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

χαχαχαχαχα το πιο ωραιο σε αυτην την εξεταση ειναι η γλυκοζη!!!!!!!!εσυ την εκανες στη ροδο?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

επειδη την εχω κανει σε πανεπιστημιακο νοσοκομειο και πιο χειροτερα απο τοτε δεν νομιζω να ειναι, δεν με τρομαζει πλεον η εξεταση

αλλα το αποτελεσμα...

φανταζεσαι να μου πουν κομμενα τα γλυκα και τα μακαρονια??????????????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????????????????????

μετα που θα γεννησω θα τρωω μονο γλυκα και μακαρονια για να αναπληρωσω αυτα που δεν εφαγα σε 4 μηνες!!!!!!!!!

χαχαχαχαχα και γω το ιδιο θα κανω αν μου τα κοψουν..ας ελπισιυμε πως τα νεα θα ειναι παντα καλα οπως τωρα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημερα σε ολες! Καλως τες τις καινουριες!

Σαν πιο προχωρημενη (εγκυμοσυνη) και επειδη εχω προσφατη την καμπυλη ζαχαρου, την μικρη βεβαια που κανουν οι περισσοτερες, (την εκανα την προηγουμενη βδομαδα) να σας πω :

1. να μην αγχωνεστε-φοβαστε, δεν ειναι τοσο φοβερο οσο φανταζεστε!
  2. σου κανουν μια ληψη νηστικη (οπως για κανονικες εξετασεις, καλο ειναι να ζητησετε και τη μια γενικη αιματος του μηνα για να μην ξανατρεχετε) και σου δινουν να πιεις 75γρ γλυκοζη διαλυμενη σε νερο, σε αφηνουν μια ωρα και σου κανουν αλλη μια ληψη και μετα ξανα αλλη μια ωρα και αλλη μια ληψη. συνολικα, λοιπον τρια τσιμπηματα, που αν εξαιρεσεις το 2ωρο της αναμονης δεν ειναι τιποτα!
  3. καλο ειναι να μην ειστε μονες, γιατι η γλυκοζη (που σημειωστε οτι εμενα μου αρεσε κιολας) μπορει να σας ζαλισει λιγο ή να φερει αναγουλα... το μυστικο της μικροβιολογου μου : 2-3 σταγονες λεμονακι στο ποτηρι για να σπαει τη γλυκα και πολυ νερο στο ενδιαμεσο των ληψεων!

Αυτα και καλα αποτελεσματα βεβαια....;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

χαχαχαχαχα και γω το ιδιο θα κανω αν μου τα κοψουν..ας ελπισιυμε πως τα νεα θα ειναι παντα καλα οπως τωρα

εμενα το ζαχαρο μου ειναι παντα υψηλο πανω απο 90 παντα

νομιζω αν θυμαμαι καλα στον προγενετικο ελεγχο ηταν 98

αλλα γενικα και πριν την εγκυμοσυνη ετρωγα ΠΟΛΛΑ γλυκα(καθε μερα εννοειται!) και 2 φορες την εβδομαδα μακαρονια!

νομιζω δεν θα εχω προβλημα με αυτην την εξεταση, λογω του οτι τρωω τοσα και εχω σακχαρο ναι μεν υψηλο αλλα ποτε δεν εχει ξεφυγει

αλλα απο την αλλη τρομαζω μηπως επειδη ειναι ηδη στο 98 μην ξεπερασει το 110...

αλλωστε ο γιατρος μου, μου ειπε τη δευτερα οχι υδατανθρακες, να τρωω κρεας, γι'αυτο χθες εφαγα φακες και σνιτσελ και πατατες , προχθες γεμιστα με κιμα(ετσι τα κανουμε στη ροδο), και τη δευτερα λαζανια(ειχαν κιμα!)

κανω ακριβως οτι μου ειπε ο γιατρος

γιάυτο σημερα μου παρηγγειλε ο αντρας μου καρμποναρα

εγω φταιω που τρωω μακαρονια τωρα?????? εγω αγγιναρες ηθελα να φτιαξω αλλα .... κουμπαρος και αντρας δεν τις τρωνε

και τι 2 φαγητα θα φτιαχνω?με τετοια κριση δεν φτιαχνω 2 φαγητα! θα κανω τις αγγιναρες αλλη μερα!

UzVGp2.png

ναι ολες τις εξετασεις!

ξερεις γιατι ρωταω... ο μικροβιολογος μου θα εχει αυτο το σιροπι γλυκοζης?

το εχουν ολοι οι μικροβιολογοι σε καποιο ψυγειακι τους?δεν ληγει?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Σαν πιο προχωρημενη (εγκυμοσυνη) και επειδη εχω προσφατη την καμπυλη ζαχαρου, την μικρη βεβαια που κανουν οι περισσοτερες, (την εκανα την προηγουμενη βδομαδα) να σας πω :

2. σου κανουν μια ληψη νηστικη (οπως για κανονικες εξετασεις, καλο ειναι να ζητησετε και τη μια γενικη αιματος του μηνα για να μην ξανατρεχετε) και σου δινουν να πιεις 75γρ γλυκοζη διαλυμενη σε νερο, σε αφηνουν μια ωρα και σου κανουν αλλη μια ληψη και μετα ξανα αλλη μια ωρα και αλλη μια ληψη. συνολικα, λοιπον τρια τσιμπηματα, που αν εξαιρεσεις το 2ωρο της αναμονης δεν ειναι τιποτα!
  3. καλο ειναι να μην ειστε μονες, γιατι η γλυκοζη (που σημειωστε οτι εμενα μου αρεσε κιολας) μπορει να σας ζαλισει λιγο ή να φερει αναγουλα... το μυστικο της μικροβιολογου μου : 2-3 σταγονες λεμονακι στο ποτηρι για να σπαει τη γλυκα και πολυ νερο στο ενδιαμεσο των ληψεων!

αχ νομιζω οτι είχα κανει μικρή κ με την γλυκόζη δεν μπορουσα να το καταπιώ. θα παρω 1 λεμονι μαζι μου κ θα την ρωτήσω, αν μπορω να στύψω 2 σταγονες.

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

γεια σου κοριτσακι! τι λεει ο γιος σου σου πιεζει ακομη το στομαχι?

κι εμενα μου αρεσε η γλυκοζη! μην ζητησω και δευτερο ποτηρι φοβαμαι!!!!!

δηλαδη λες να παρω και ενα μπουκαλακι νερο μαζι μου?

UzVGp2.png

εμενα το ζαχαρο μου ειναι παντα υψηλο πανω απο 90 παντα

νομιζω αν θυμαμαι καλα στον προγενετικο ελεγχο ηταν 98

αλλα γενικα και πριν την εγκυμοσυνη ετρωγα ΠΟΛΛΑ γλυκα(καθε μερα εννοειται!) και 2 φορες την εβδομαδα μακαρονια!

νομιζω δεν θα εχω προβλημα με αυτην την εξεταση, λογω του οτι τρωω τοσα και εχω σακχαρο ναι μεν υψηλο αλλα ποτε δεν εχει ξεφυγει

αλλα απο την αλλη τρομαζω μηπως επειδη ειναι ηδη στο 98 μην ξεπερασει το 110...

αλλωστε ο γιατρος μου, μου ειπε τη δευτερα οχι υδατανθρακες, να τρωω κρεας, γι'αυτο χθες εφαγα φακες και σνιτσελ και πατατες , προχθες γεμιστα με κιμα(ετσι τα κανουμε στη ροδο), και τη δευτερα λαζανια(ειχαν κιμα!)

κανω ακριβως οτι μου ειπε ο γιατρος

γιάυτο σημερα μου παρηγγειλε ο αντρας μου καρμποναρα

εγω φταιω που τρωω μακαρονια τωρα?????? εγω αγγιναρες ηθελα να φτιαξω αλλα .... κουμπαρος και αντρας δεν τις τρωνε

και τι 2 φαγητα θα φτιαχνω?με τετοια κριση δεν φτιαχνω 2 φαγητα! θα κανω τις αγγιναρες αλλη μερα!

καλυτερα να τα περιορισεις απο τωρα τα πολλα γλυκα, αμυλουχα, κλπ, οπως σου λεει! εγω νηστικη εχω 75, στην ωρα χτυπαω οριακα 168 και στο διωρο 90... που θεωρουνται οκ τιμες, αλλα μου συνεστησε να ελαττωσω μακαρονια, πατατες, ρυζι και γλυκο 1 στις 15!!! ευτυχως λογω εγκυμοσυνης κατι με εχει πιασει και δεν τρωω γλυκα και ψωμια, αλλα ομολογω οτι τα μακαρονια, ρυζια, πατατες ηταν στο καθημερινο μου διαιτολογιο... τι να γινει! ολα καλα... θα τρωμε ολα τα υπολοιπα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

γεια σου κοριτσακι! τι λεει ο γιος σου σου πιεζει ακομη το στομαχι?

κι εμενα μου αρεσε η γλυκοζη! μην ζητησω και δευτερο ποτηρι φοβαμαι!!!!!

δηλαδη λες να παρω και ενα μπουκαλακι νερο μαζι μου?

τι μπουκαλακι, αγαπη? εγω ηπια μπουκαλι μεγαλο σχεδον... οσο πιο καλα ενυδατωμενη, τοσο πιο καλα δινει αιμα η φλεβα και δεν ταλαιπωρησε!

αααα.... και ο γιοκας μου εχει γινει αντρακι πια! τον ειδαμε τη δευτερα! συνεχιζει τις κλωτσιες και τις μπουνιες μια χαρα, η ψυχη μου! εσενα? κολυμπαει το ψαρακι σου?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλυτερα να τα περιορισεις απο τωρα τα πολλα γλυκα, αμυλουχα, κλπ, οπως σου λεει! εγω νηστικη εχω 75, στην ωρα χτυπαω οριακα 168 και στο διωρο 90... που θεωρουνται οκ τιμες, αλλα μου συνεστησε να ελαττωσω μακαρονια, πατατες, ρυζι και γλυκο 1 στις 15!!! ευτυχως λογω εγκυμοσυνης κατι με εχει πιασει και δεν τρωω γλυκα και ψωμια, αλλα ομολογω οτι τα μακαρονια, ρυζια, πατατες ηταν στο καθημερινο μου διαιτολογιο... τι να γινει! ολα καλα... θα τρωμε ολα τα υπολοιπα!

αν υπολογισεις οτι ετρωγα ΚΑΘΕ μερα(πριν την εγκυμοσυνη) γκυκα και τωρα τρωω μονο σε γιοορτες και γενεθλια τοτε τα εχω περιορισει!!!!!αν και πριν 1 εβδομαδα εφαγα μονη μου ενα ολοκληρο βαζακι νουτελα μεσα σε 2-3 μερες:oops::oops::oops::oops:

ψωμι κι εγω δεν τρωω μονο στο τοστ (αντε κι αν εχουμε και χωριατικη σαλατα βουταω κανενα ψωμακι στο λαδακι:D )

ο αντρας μου ναι μεν καποτε γκρινιαζε για να τρωμε και κανενα οσπριο και λαδερο λογω του οτι δεν ηθελε να τρωει καθε μερα κρεας

νομιζω τους τελευταιους 2 μηνες εχει ξεφυγει ...

του λεω να κανω μπαμιες? μπλιαχ μου λεει(τελικα εκανα και τις εφαγα μονη μου και εμεινε νηστικος!!!!!!!) να κανω μπιζελια(αρακα) μπλιαχ μου λεει και τα εκανα και τα εφαγα μονη μου παλι

οταν τον ρωτησα πριν λιγες μερες "τι εχεις παθει και δεν θες λαδερο ? παλι κρεατα και μακαρονια θα φαμε?" μου απαντησε οτι στη δουλεια λιωνει τοσο πολυ που χρειαζεται ενεργεια και δεν θελει λαδερο:evil:(ειναι τοπογραφος και μετραει χωραφια μες τον ηλιο....)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...