Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα . Σας γράφω ξύπν το κινητό ενώ η κομμώτρια με χτενίζει . Δεν υπάρχει χρονος για τίποτα. Έχουμε ετοιμασίες για το πάρτυ της μικρής. Ήθελα όμως να σας πω ότι όλα καλά στον υπερηχο χθες και πήραμε και την μικρή να δει τον αδερφό της. Κρίστι πάρε την μικρή μαζί σου θα πεθάνετε στα γέλια. Επίσης ήθελα να πω στην Μαρκέλα ότι καλά κάνει και λέει την εμπειρία της γιατί ίσως κάποιες κοπέλες βοηθηθούν. Από δικιά μου πείρα σας λέω να μην τρομάζετε αλλά να ψάχνετε. Επίσης να μην ξεχνάτε να παίρνετε φιλικό οξύ ειδικά αυτές οι κοπέλες που είναι στην προσπάθεια. Βοηθάει στις πάθειςεισ του εμβρύου που έχουν σχέση με τα κόκκαλα. Το καλύτερο είνα το φιλισιν γιατί έχει πάνω από 400μγ σου λένε οι γιατροί.

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μ αυτους που αγαπαμε, οπως ειπες, ειναι παντα ομορφα!!! ετσι, τα φετινα θα ναι πιο ομορφα απο καθε προηγουμενα! και μακαρι, να δινει ο Θεος, καθε χρονο και πιο ομορφα σε ολους μας!!!

μακαρι καθε χρονο και καλυτερα για ολο τον κοσμο και ειδικα γι'αυτους που φετος θα περασουν δυσκολα και δυστυχως ειναι πολλοι :(

και μιλαω γι'αυτους που δεν εχουν ουτε τα βασικα γιατι εμεις να λεμε και δοξα το θεο

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημέρα . Σας γράφω ξύπν το κινητό ενώ η κομμώτρια με χτενίζει . Δεν υπάρχει χρονος για τίποτα. Έχουμε ετοιμασίες για το πάρτυ της μικρής. Ήθελα όμως να σας πω ότι όλα καλά στον υπερηχο χθες και πήραμε και την μικρή να δει τον αδερφό της. Κρίστι πάρε την μικρή μαζί σου θα πεθάνετε στα γέλια. Επίσης ήθελα να πω στην Μαρκέλα ότι καλά κάνει και λέει την εμπειρία της γιατί ίσως κάποιες κοπέλες βοηθηθούν. Από δικιά μου πείρα σας λέω να μην τρομάζετε αλλά να ψάχνετε. Επίσης να μην ξεχνάτε να παίρνετε φιλικό οξύ ειδικά αυτές οι κοπέλες που είναι στην προσπάθεια. Βοηθάει στις πάθειςεισ του εμβρύου που έχουν σχέση με τα κόκκαλα. Το καλύτερο είνα το φιλισιν γιατί έχει πάνω από 400μγ σου λένε οι γιατροί.

καλημερα ροδουλα..καλα να περασετε στο παρτυ της μικρης σας..μια χαρα ειναι και ο μπεμπουλης σας καλα..τελεια!!

φαντασου ειναι τοσο σημαντικο το φυλικο οξυ και πριν την εγκυμοσυνη και μενα ο βλακας ο πρωτος γιατρος που ειχα δεν μου το ειχε δωσει καν και μαλιστα ενω μου το ειχε γραψει η γιατρος που επιβεβαιωσε την εγκυμοσυνη μου ειπε να μην το παρω..οτι να ναι

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

λιγο πριν τον κρατησουμε... για να θυμομαστε μαζι τη "φωλιτσα" του!!!

Τι κοιλιτσα ειναι αυτη??!!! Σούπερ!!

ΚΡΙΣΤΥ κι εμεις επιδοξοι μαγειρες 3.5 χρονων...θυμομαστε ολα τα υλικα και για φαγητα και για μπισκοτα και κεικ...το κακο ειναι οτι δε τα τρωει ολα και δε δοκιμαζει...απλα του αρεσει να κραταει το μιξερ (και να σκουπιζω εγω μετα οτι πιτσιλαει απο βραστηρες και φρυγανιερες κι ο,τι υπαρχει στον παγκο/!!) αλλα περναει η ωρα λιγο παρα να βλεπει baby tv (κολλησαμε)

Εχω βαλει στον ατμο φαγητο (για μενα εννοειται) ειχα πολυ καιρο να το κανω και λεω να το καθιερωσω!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

Μαρκέλλα μου, πότε ηρεμώ και χαλαρώνω και πότε φρικάρω! Ξέρω ότι πρέπει να είμαι ήρεμη και να μην σκέφτομαι αρνητικά, αλλά αυτό λέει η λογική και δεν είναι εύκολο να ακολουθείς πάντα τη λογική σε τέτοια θέματα... Είναι πολύ χρήσιμο όμως ότι μου έχεις δώσει όλες αυτές τις πληροφορίες για να έχω το νου μου και να το παρακολουθώ...

Λοιπόν, σήμερα πήγα στο γιατρό και καταρχήν η μπέμπα μας φαίνεται μια χαρά! Τις τελευταίες μέρες μάλιστα με έχει ταράξει στις κλωτσιές, όλες τις ώρες της ημέρας! Σήμερα κλώτσαγε και την ώρα του υπέρηχου! :tongue:

Ως προς τις εξετάσεις, ο γιατρός μου είπε πως η crp είναι πολύ καλή κι αυτό είναι σημαντικό και ότι και τα αυξημένα λευκά και οι κάπως αυξημένες τρανσαμινάσες (κάτω από τα όρια όμως όπως είπε) μπορεί να είναι απλά σύμπτωμα της εγκυμοσύνης, χωρίς να σημαίνει κάτι. Αλλά επειδή τον προβληματίζει ο τύπος των λευκών που ανεβαίνουν (ουδετερόφιλα) μου σύστησε μία αιματολόγο και μου είπε να την πάρω τηλέφωνο για να με δει και να με συμβουλέψει... Κατά τα άλλα, επειδή είχα και κάτι περίεργα ευρήματα στην γενική ούρων μου είπε να κάνω καλλιέργεια για να δούμε μήπως είναι ουρολοίμωξη. Αν έχω, θα δικαιολογούσε τα αυξημένα λευκά...

Με παρηγόρησε πάντως που μου είπε να το ψάξουμε λίγο και δεν ήταν αδιάφορος... θα πάρω την αιματολόγο αύριο και βλέπουμε.

Μπραβο τελεια νεα!!!Με την αιματολογο θα βρειτε το προβλημα και κανενα αγχος!!!Ο γιατρος σου ειναι γατος!!:P:p:p:p

Κοιτα λοιπον να χαλαρωσεις και να απολαμβανεις τις κλωτσιες της μικρης σου!!χχχχ

WvYwp2.png I9Cbp2.png

γεια σας κοριτσια μουυυυ...!!κ παλι δεν προλαβαινω...!τωρα γυρισα σπιτι...πηγα 8.30 για την καμπυλη τελειωσα 12.30 μ αυτα κ με εκεινα....ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!ΑΠΑΙΣΙΑ...!τουλαχιστον ειχα την μαμα μαζι κ μου εκανε παρεουλα 3 ωρες....χθες με γεμισε η κουμπαρα 2 τσαντες μωρουδιακα....μου εδωσε κ το πορτ μπεμπε κ την ενδοεπικοινωνια γιατι εκεινη σταματησε να την χρησιμοποιει.....μετα πηγα απο το σπιτι να δωσω κατι εντολες στον υδραυλικο για το που θα μπει το καθενα κ τωωρα φευγω για κουρεμα...κ μετα παμε να ετοιμαστουμε για το ταξιδι...!!

σας φιλω γλυκα οοοοολες...!κ να προσεχετεεεε εεεε???τα λεμε απο Δευτερα πρωι.....!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Μπραβο τελεια νεα!!!Με την αιματολογο θα βρειτε το προβλημα και κανενα αγχος!!!Ο γιατρος σου ειναι γατος!!:P:p:p:p

Κοιτα λοιπον να χαλαρωσεις και να απολαμβανεις τις κλωτσιες της μικρης σου!!χχχχ

Ναι, την πήρα τηλέφωνο και δεν την βρήκα αλλά θα ξαναδοκιμάσω το απόγευμα. Ίσως μπορέσει να μου δώσει και μία πρώτη γνώμη από το τηλέφωνο... Έκανα και την καλλιέργεια ούρων και περιμένω κι από εκεί να δω.

Κατά τα άλλα, όντως κάθομαι και απολαμβάνω τις κλωτσιές της μικρούλας μου που έχει γίνει καράτε κιντ! :tongue::rolleyes::tongue:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

...τελικα ολα τα μικρουλια θελουν να πιασουν τις κουταλες και το μιξερ!!! οι μικροι σεφ, που ειναι για φαγωμα! μπραβο βρε μπισκοτακι και στον δικο σου μπομπιρα... αξιος βοηθος!!! οσο για τον ατμο... καλη λυση, αλλα εισαι κουκλα βρε κοριτσι και δεν το χεις αναγκη! (οι φωτο στο fb, μαρτυρας μου!)

sapi μου, ολα καλα? πως πανε οι κλωτσιες? πυκνωσαν???

η impatient εξαφανιστηκε παλι...

μαρκελα, γιορταζετε, ε? αντε να σας φυλαει η Χαρη Του!!!

μπαρμπ, παει κι αυτο... με το καλο τα αποτελεσματα! καλο κουρεμα, καλο ταξιδι και να περασετε υπεροχα στην ομορφη κρητη! τις ευχες μας και για το "λογοδοσιμο"...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κάτια μου, πότε πας πάλι στο γιατρό; Σε 10 μέρες αρχίζουμε να περιμένουμε για τα καλά; Να ξέρεις πως από εδώ και πέρα αν δε σε βλέπω για πόλλές ώρες στο φορουμ, θα σκέφτομαι ότι σου έσπασαν τα νερά! :P:p:p Το ίδιο και οι άλλες κοπέλες φαντάζομαι!

Διαφημίσεις

Κάτια μου, πότε πας πάλι στο γιατρό; Σε 10 μέρες αρχίζουμε να περιμένουμε για τα καλά; Να ξέρεις πως από εδώ και πέρα αν δε σε βλέπω για πόλλές ώρες στο φορουμ, θα σκέφτομαι ότι σου έσπασαν τα νερά! :P:p:p Το ίδιο και οι άλλες κοπέλες φαντάζομαι!

χχχαααχχχαααχχχαααα.... σωστο κι αυτο! μου εδωσε για δευτερα 5 νοεμβρη (38 εβδ κλεισμενες) αλλα με το αστειακι οτι αν προκυψει νωριτερα κατι... ραντεβου οποτε θελει ο μπεμπουλης!!! μου ειπε οτι λογικα θα το κανουμε το ραντεβου και μετα θα μας εκπληξει, αλλα για να δουμε! αληθεια... αν με χασετε για πανω απο μια μερα, να ξερετε οτι θα γενναω μαλλον... :D:D:D τι ωραιο να το λες! τι ωραια να πλησιαζεις σε μια γλυκια αγκαλιτσα....;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

χχχαααχχχαααχχχαααα.... σωστο κι αυτο! μου εδωσε για δευτερα 5 νοεμβρη (38 εβδ κλεισμενες) αλλα με το αστειακι οτι αν προκυψει νωριτερα κατι... ραντεβου οποτε θελει ο μπεμπουλης!!! μου ειπε οτι λογικα θα το κανουμε το ραντεβου και μετα θα μας εκπληξει, αλλα για να δουμε! αληθεια... αν με χασετε για πανω απο μια μερα, να ξερετε οτι θα γενναω μαλλον... :D:D:D τι ωραιο να το λες! τι ωραια να πλησιαζεις σε μια γλυκια αγκαλιτσα....;););)

Ναι, πρέπει να είναι φοβερό συναίσθημα! Για να δούμε πότε έχει σκοπό να βγει ο μικρός! Νομίζω πως θα τον αλλάξει το μήνα πάντως, θα πιάσουμε πρώτα τον Νοέμβριο και μετά!

Ελπίζω να μπορέσεις να μας ενημερώσεις αρκετά σύντομα για τα ευχάριστα (να βάλεις τον άντρα σου να μπει και να μας γράψει, χιχι!) :tongue:

Ναι, πρέπει να είναι φοβερό συναίσθημα! Για να δούμε πότε έχει σκοπό να βγει ο μικρός! Νομίζω πως θα τον αλλάξει το μήνα πάντως, θα πιάσουμε πρώτα τον Νοέμβριο και μετά!

Ελπίζω να μπορέσεις να μας ενημερώσεις αρκετά σύντομα για τα ευχάριστα (να βάλεις τον άντρα σου να μπει και να μας γράψει, χιχι!) :tongue:

ετσι που ειμαι μονιμα με το laptop στο κρεββατι συνδεδεμενη, το πιο πιθανο ειναι να σας γραψω οτι ηρθε η ωρα και μετα να τον παρω τηλεφωνο να ρθει να με παρει!!! μονο αν σπασουν τα νερα βραδυ βραδυ ή νωρις το πρωι... μη φοβασαι, θα το ενημερωθειτε τουλαχιστον απτο fb! κατι ο αντρας μου, κατι τα αδερφια μου, κατι ο κουμπαρος-νονος μας!!! θα γινει χαμος... εχει πλακα, παντως, γιατι αν δεν απαντησω π.χ. στο τηλεφωνο (με επαιρνε μια φιλη και εκανα μπανιο) μου λενε "ααα... και θα εκλεινα, να παρω τον μανωλη, να δω αν γεννησατε!!!" :shock: λιγο ακομα ρε παιδια... καμια βδομαδουλα τουλαχιστον!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

λιγο πριν τον κρατησουμε... για να θυμομαστε μαζι τη "φωλιτσα" του!!!

Κάτια τέλεια η κοιλίτσα σου.

(Για το στρογγυλό μη σκας - η δικιά μου να δεις πως είναι - τίγκα στην παραμόρφωση - άλλη τουρλώνει ποπό από εδώ, άλλη από εκεί...)

Με το καλό ο Μιχαλιός σας!!!

cristy πολυ ομορφη εικονα αυτη που περιγραφεις με την μικρη σου!!

Είναι τα άτιμα...

όλα αυτά που ονειρευόμαστε πριν τα κάνουμε κι ακόμα παραπάνω.

(επίσης είναι και οι αγωνίες τους που δεν θέλουμε να ζήσουμε, αλλά τις ζούμε κι αυτές).

α τελικα θα πας για γιογκα? νομιζα το εχασες το μαθημα

καλη επιτυχια με την τουρτα! ανυπομονω να ζησω αυτες τις στιγμες με τον γιο μου κι ας μην κρατησουν πολυ (θα μου τον κλεψουν τα αυτοκινητακια:rolleyes:) αλλα πιο πολυ πιστευω οτι θα μου τον κλεψουν τα αεροπλανα... το σιμιουλειτορ με τον πατερα του αλλα και τον παππου του γιατι ναι! ναι! εχει και ο μπαμπας μου το "μικρο παιδι" σιμιουλειτορ!! εχει και τα πεταλια και την τιμονιερα παρακαλω(τιμονιερα μοχλο ξερω εγω τι ειναι ποτε δεν παρατηρησα! μια φορα μονο θυμαμαι πεταξα ενα αεροπλανο και αν ειχε μεσα πελατες θα ειχαν ξερασει ολοι!!!)

Εννοείται πως πήγα γιόγκα!!!

Και γύρισα με δυο τσάντες δείγματα:

Πάνες libero

μωρομάντηλα

απορρυπαντικό αρκάδι

καλλυντικά για τη μαμά (κρέμες για θηλές και ραγάδες)

καλλυντικά για τα μπεμπέ (κρέμες για συγκάματα, αφρόλουτρα)

σερβιέτες για τη μαμά

κι άλλα που δε θυμάμαι.

Για τα σιμιουλέιτορ που λες, τι να πω κι εγώ, που επειδή πιλοτάρουμε γενικώς και οι φίλοι του επίσης είναι πιλότοι (και ο νονός της), όλοι οι άντρες που συναναστρεφόμαστε είναι ... "παιχνιδιάρηδες".

Επίσης, εκτός το flight sim, έχουμε και τα τηλευκατευθυνόμενα αερομοντέλα... εκεί να δεις λόξα... να τρέχουν οι άντρες στα μοντελοδρόμια με τα αεροπλανάκια τους, τα τηλεκοντρόλ τους και τον "εξοπλισμό διάσωσης" (=βίδες, καλώδια, ανταλλακτικά) γιατί τα μοντέλα, συνήθως προσγειώνονται "ανώμαλα"...

Ήθελα όμως να σας πω ότι όλα καλά στον υπερηχο χθες και πήραμε και την μικρή να δει τον αδερφό της. Κρίστι πάρε την μικρή μαζί σου θα πεθάνετε στα γέλια.

Μπράβο για τον υπέρηχο!!!

Εμείς πάντα την παίρνουμε!!!

Την τελευταία φορά μάλιστα, είχε μετρήσει ο γιατρός το κεφάλι της μιας διδυμούλας κι ενώ συνέχιζε με την κοιλίτσα της, εξακολουθούσε να λέει "το κεφάλι, το κεφάλι" και του λέει η δικιά μου: "ποιο κεφάλι καλέ??? αυτή είναι η κοιλίτσα της Άλκηστης!!!" (οι δίδυμες είναι η Άλκηστη κ η Ηλέκτρα). Κόκκαλο ο γιατρός!

ΚΡΙΣΤΥ κι εμεις επιδοξοι μαγειρες 3.5 χρονων...θυμομαστε ολα τα υλικα και για φαγητα και για μπισκοτα και κεικ...το κακο ειναι οτι δε τα τρωει ολα και δε δοκιμαζει...απλα του αρεσει να κραταει το μιξερ (και να σκουπιζω εγω μετα οτι πιτσιλαει απο βραστηρες και φρυγανιερες κι ο,τι υπαρχει στον παγκο/!!) αλλα περναει η ωρα λιγο παρα να βλεπει baby tv (κολλησαμε)

Κι εμείς με το baby TV κόλλημα (ιδέα του συζύγου). Και μη φανταστείς, ούτε κι εμείς τα τρώμε όλα, απλά όταν τα φτιάχνουμε έχουμε την περιέργεια τουλάχιστον να δοκιμάσουμε...

Γι΄ αυτά που τρελαίνεται πάντως, είναι τα Κρητικά καλιτσούνια (λυχναράκια - τρία τρία τα τρώει) κι εξαιτίας αυτού, έγινα εξπέρ στο να τα φτιάχνω.

φαντασου ειναι τοσο σημαντικο το φυλικο οξυ και πριν την εγκυμοσυνη και μενα ο βλακας ο πρωτος γιατρος που ειχα δεν μου το ειχε δωσει καν και μαλιστα ενω μου το ειχε γραψει η γιατρος που επιβεβαιωσε την εγκυμοσυνη μου ειπε να μην το παρω..οτι να ναι

Τώρα συγχίστηκα.

Κάθε φορά συγχίζομαι με το φυλλικό οξύ και ειδικά με το γεγονός ότι οι περισσότεροι γιατροί στην Ελλάδα το γράφουν μεν, αλλά αφού μείνεις έγκυος (μισή δουλειά δηλ.).

Στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο λένε στις κοπέλες να το παίρνουν με το που παντρεύονται, ή όποτε τέλος πάντων πουν στο γιατρό τους ότι σκέφτονται για παιδί.

Σας αφήνω, πάω να πάραλάβω την κόρη μου και μετά έχουμε τις ετοιμασίες για το disney on ice...

Αύριο θα τα ξαναπούμε.

Φιλάκια

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ΠΑΕΙ Κ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ...δωρακι της μαμας...κ επισης 2 φορμες...ενα κολλαν...ενα μπλουζοφορεμα...κ μια ζακετα τελεια....δωρακια της μαμας!!ΑΝΤΕ Κ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!χεχεχεχε...!!σας φιλωωωω!!!ειδα βεβαια επειδινωση του καιρου ...κ δεν ξερω αν θα επιστρεψω Δευτερα αλλα για να δουμεεεε!!

φιλακιαααααααα!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...