Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Χοντρικα αυτα εχω σαν απαραιτητα του μωρου...

κουνια-κρεββατι

στρωμα κουνιας

καροτσι-καθισμα αυτοκινητου

ρηλαξ

μαξιλαρι ειδικο μπεμπε (αν χρειαστει)παντα κουνιας

υπνοσακος

κουβερτες υπνου - αγκαλιας

ντουλαπα ρουχων μωρου

σετ σεντονια (πανω-κατω-μαξιλαροθηκη)

πανες

λαβετες - πανακια ωμου

σελτεδακια

αλλαξιερα - στρωμα

μπανακι

θερμομετρο μπανιου

σφουγγαρακι

σαμπουαν-αφρολουτρο

κρεμα συγκαματος - πουδρα

γαλακτωμα ή λαδι σωματος

ψαλιδακι-χτενα-βουρτσα

μπουρνουζι μπεμπε-πετσετες

λαστεξ μετα εγκυμοσυνης

ωτοκαθαριστες ασφαλειας

σουτιεν θηλασμου

επιθεματα στηθους

μαντηλακια καθαρισμου στηθους

σερβιετες ΤΕΝΑ ή μεγαλες

παμπερς νεογεννητου

μπιμπερο (μεγαλο-μικρο)

πιπιλα

ψηκτρα καθαρισμου μπιμπερο-θηλων

σαλιαρες

μωρομαντηλα - βαμβακι

φυσιολογικος ορος

αποφρακτηρας μυτης

θερμομετρο μετωπου ή αυτιου

απορρυπαντικο ρουχων + μαλακτικο μπεμπε

γαζες

φορμακια (εσωρουχα + ρουχα)

καλτσακια

γαντακια

σκουφακια

παιχνιδακια (απο 0+)

οινοπνευμα καθαρο

φαρμακα (depon sirop, κλπ) που θα πει παιδιατρος)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και για τη βαλιτσα αυτα...

ληξιαρχικη πραξη γαμου (πρωτοτυπη και εξαμηνου)

πιστοποιητικο επιθετου τεκνου

ΑΦΜ

ταυτοτητες και των 2 γονεων

θεωρημενο βιβλιαριο ΕΟΠΥΥ

ολες τις εξετασεις και υπερηχους εγκυμοσυνης

ρομπα

3 νυχτικα

καλτσες μαμας (+ 1 ζευγαρι χοντρες)

λαστιχακι - κορδελα για τα μαλλια

6 εσωρουχα βαμβακερα

πετσετες (μπανιου, προσωπου, ευαισθητης περιοχης)

παντοφλες + σαγιοναρες για ντουζ

νεσεσερ με προσωπικα ειδη (σαμπουαν-αφρολουτρο-κρεμα-κλπ)

στηθοδεσμο θηλασμου

κρεμα για θηλες

επιθεματα στηθους

σερβιετες ΤΕΝΑ μεγαλες ή allways night

ρουχα εξοδου μαμας και παπουτσια (φορμα + σποορτεξ)

εσωρουχο φορμακι μωρου

φορμακι εξοδου

καλτσακια

γαντακια

σκουφακι

2-3 σεντονακια-πανες

κουβερτουλα

λαβετες

καθισμα αυτοκινητου

παμπερς νεογεννητου

μωρομαντηλα

κρεμα για καθαρισμα

φωτογραφικη μηχανη ή βιντεοκαμερα

κινητο + φορτιστη

καθισματα μιας χρησης για τουαλετα

αντισηπτικο χεριων

χαρτομαντηλα

πλαστικες σακουλες (για απλυτα)

τσιχλες

βουρτσα μαλλιων

μαντηλακια ντεμακιγιαζ

μπισκοτα

1lqJp2.png

EO6lp3.png

didi ,κουκλα με την κοιλιτσα σου!Θα σε πιασω απο το μαλλι ομως!Δεν κανουμε ασχημες σκεψεις γιατι το μωρακι στεναχωριεται.Διαβαζουμε , ενημερωνομαστε , συζηταμε τις ανησηχιες μας στην εγκυμοσυνη ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ !!!Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΞΕΜΑΛΛΙΑΖΕΙ!ΑΝΤΕ!!!:tongue:

Θετικη σκεψη!:tongue:/QUOTE]

:oops::oops::oops::oops::oops::oops:ο καιρος εφταιγε μαρκελα μου που ηταν βροχερος!

σημερα βγηκε ο ηλιος και ανοιξε η καρδια μου!

γεια σου ρε μαρκελα, ξεμαλλιαστρα!!!
ααα... οι παλιες και πιο εμπειρες... σας εχω ερωτηση!!!

πειραζει πολυ να φορεσω σερβιετακι? δεν ξερω αν αντεχω, βρε κοριτσια!!! καθε λιγο και λιγακι τρεχω στην τουαλετα και σε μερικες κλωτσιες "κανω την αρχη" στο δρομο! εσωρουχα 2-3 τη μερα... με τα ατυχηματα! δεν ειναι ουτε υγρα, ουτε αμνιακο... ειναι στανταρ τσισα, αλλα εχω κουραστει να αλλαζω συνεχεια (σιχαινομαι την κατρουλιλα...:oops::oops::oops: ) σκεφτομαι λιγο βεβαια την υγρασια, μυκητες, κλπ τωρα στο τελος... ειναι καμια που φορεσε η φοραει? thanks!!!;)

κατια μου κι εμενα μου φευγουν σταγονιτσες !!!

προπαντως οταν φταρνιζομαι! χαχαχαχ απλα αλλαζω εσωρουχο αποφευγω κι εγω τα σερβιετακια διοτι ηδη εχω προβλημα με υγρα και πριν ενα μηνα και φαγουρα θυμασαι?

οποτε μονο βαμβακερα με την hallo kitty και τον bugs bunny!!!και αλλαζω 2-3 φορες τη μερα

Κατια , στειλε μπεμπεδοσκονη!σημερα θα καουν τα κρεβατιααααααα!!!!

σου εστειλα κι εγω!!!!!

εγω παντως ρε κοριτσια τοσα χρονια που θυμαμαι η μαμα μου δεν εχει κρυψει ποτε για το κοριτσακι που εχασε ουτε τον λογο..και οντως μπορει ετσι να βοηθησε καποια αλη κοπελα

η αληθεια ειναι οτι αν δεν εμπαινα στο φορουμ απο την αρχη θα ημουν τελειως ανενημερωτη!!!!

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

πως τα περασεατε χθες???

κι ετσι ειναι το σωστο!!! δε σου λεω, οπου βρεθεις κι οπου σταθεις να φοβιζεις τις εγκυους... αλλα η ιστορια η δικια μου θα φτασει σε μια κοπελιτσα, π.χ. φιλη-γνωστη δικη σου, που θα ακουσει ανεπαρκεια τραχηλου... της μαρκελας σε αλλη δικη μου φιλη, που θα της λενε για χολοσταση και θα ψαχνει και δεν θα βρισκει... η δικη σου σε αλλη της μαρκελλας και παει λεγοντας!

εχεις δικιο! θυμαμαι με μαλωνες που δεν ειναι και στη λιστα ο γιατρος μου για την αυχενικη διαφανεια!

ολα ετοιμα θα τα εχεις.μην μου αγχωνεσαι.θα το δεις τρελοdidaki μου!!!!

εισαι η πιο γλυκια εγκυουλα που εχω δει!!!

ναι πες τα και σε εσενα γιατι απο οτι διαβασα σε επιασε κι εσενα ψυχοπλακωμα!

ade66330b157b84b34ee0a1c331b6859.gif

πω πω! απιστευτο μου φαινεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσακια!!! Καλημερα μπεμπουλινακια μου!!!

ευχαριστουμε για τη λιστα!!!!!!

KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!ΧΑΘΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ..Κ τωρα εχω μπει κ δεν προλαβα να σας διαβασω κ ουτε θα προλαβω τωρα..ισως το μεσημερι αν τα καταφερω γιατι γινεται χαμος στην δουλεια..!!ελπιζω ολες να ειστε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ....!Κ Να διαβαζω μονο ευχαριστα οταν τα καταφερω....!:D:D

εγω ειμαι καλα...!εχω να σας πω κ εγω νεακια αλλα οχι για το μωρακιιι...το μωρακι ειναι μια χαρουλα...ετσι το νιωθω τουλαχιστον...αυριο εχω την καμπυλη...!κ μετα κουρεμα...κ το βραδυ αναχωρηση για Κρητη....!!θα τα πουμε κοριτσουδες μουυυυυ!!!!σας φιλω οοοολες!!!!!να μου προσεχετεεε!!:D:D

το μαλλι σου και τα ματια σου!!!

και καλα να περασετε καλο ταξιδι!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια.χθες το βραδυ με επασε ενα πλακωμα,μια ασχημη διαθεση,αλλο πραγμαουτε κι εγω ξερω τι επαθα.σκεφτομουν και σκεφτομουν και οχι τιποτα σπουδαιο.η αυρα μου ειχε παθει κατι.το εχει παθει καμια???

η ντιντι θυμασαι????

Καλημέρα!!!
Αχου τι έπαθα...! Εχασα τι τικερακι μου... Πήγα να το αλλάξω και την πατησα...

κοριτσακι η πηγαινε φτιαξε ενα απο την αρχη ή αν μπορεις να βρεις αυτο που ειχες ηδη πηγαινε να ξαναπαρεις τον κωδικο του

λογικα θα εσβησες κατι καποιο γραμμα καποια αγκυλη και γι'αυτο το δειχνει ετσι

Kτωρα...εχω κ αλλα....!αλλα δεν μπορω τωρα!:mad::mad:θελω bakerolls...τις τελευταιες μερες το αναζηταω καθε μερα.....ΕΙΔΙΚΑ το πρωι...!!:tongue::tongue:

θελω κι εγω!!!! με γευση σκορδο παρακαλω!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

...και αντίο... πάω για έναν υπνάκο...γύρισα από κολυμβητήριο κ εξωτερικές δουλειές κ είμαι πτώμα...

αντε καληνυχτα!

τα κουλουρακια τι εγιναν???

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!! εμεις ειχαμε διακοπη ρευματος προχθες το μεσημερι μεχρι την αλλη μερα το απογευμα πρωτη φορα εγηνε αυτο κ δεν ειχαμε ουτε νερο, κ σημερα το πρωι λεω ας παω να κανω δουλειες γιατι δεν ειχα πλυνει ουτε πιατα βλεπω παλι το ρευμα κλειστο κ ανοιξε 2 κ κατι..

κατια εμενα μου το απαγορευσε ο γιατρος τα σερβιετακια απο την πρωτη εγκυμοσυνη απαγορευονται μου ειχε πει για μυκητες κ εγω απλα αλλαζω εσωρουχα η βαζω χαρτι καμια φορα κ τωρα οταν παω καπου για να μην εχω ατυχημα αναγκαστικα βαζω αλλα μια στο τοσο κ για λιγο

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κοριτσια ελιωσσαααασ στον υπνο....βαρεθηκα να ειμαι σε μια μικρη κοντρα απο χθες με την πεθερα...(με το γαντι)κ λεω ποναει η πλατη μου παω να ξαπλωσω κ ελιωσα...ουτε να φαω μαζι της δεν ηθελα....αχχχ κ ελεγα φτου φτου εχω καλη πεθερα....παπαππα.....αλλα δεν μασαω...κ ευτυχως εχω τον αμορε που οταν καταλαβαινει οτι ανακατευεται της το κοβει...τλσπ...δεν προλαβαινω να σας τα πω τωρα....παω να κανω μπανιο..κ μετα φευγουμε..παμε στα κουμπαρακια να δω το βαφτηστηρι αν το προλαβω ξυπνιο ...κ αυριο την καμπυλη...κουρεμα...κ Κρητηηηη...!!

διδυμακι δεν ξερω πως θα κουρευτω φετος....αλλα εχω ενα κομμωτη χρονια τωρα.....κουρευομαι μια φορα τον χρονο κ ποτε μα ποτε δεν μου εχει κανει κατι που δεν μ αρεσει...ασε που μου εχει απαγαορεψει να κοψω το μαλλι μου κοντο.....!!οποτε μην μου ανησυχεις.....σας φιλω κοριτσακιαααααααααααααααα!!!να μου προσεχετε..ελπιζω να καταφερω να μπω αυριο!!:D:D

Jr39p2.png

Δηλαδή θα πρέπει να τις παρακολουθώ κάθε εβδομάδα τις τρανσαμινάσες; Πόσο ανέβαιναν οι τιμές σε σένα; Εσύ προτείνεις να πάω σε αιματολόγο να με δει; Με τρελαίνει που μου λες ότι ήταν απλά θέμα ασπιρίνης! Έτσι μου έρχεται να αρχίσω να παίρνω (έτσι το λέω, δε θα έπαιρνα κάτι χωρίς να μου το πει γιατρός...)! Η ασπιρίνη τι θα έκανε, θα σου έριχνε τις τιμές;

Συμφωνώ πάντως με το ελενάκι, δώσε στις κοπέλες την γνώση και την επιλογή να κάνουν κάποιες παραπάνω εξετάσεις και αν δε θέλουν ή δεν μπορούν να δώσουν χρήματα ας μην το κάνουν. Εγώ ευτυχώς έχω πολύ καλό ταμείο και όλες τις αιματολογικές τις κάνω δωρεάν αν μου τις γράψει γιατρός!

kat , μην αγχωνεσαι.Εγω το πηρα χαμπαρι 28 εβδομαδες απο λαθος του μικροβιολογικου δεν μου ειχε πρι ο γιατρος να κανω εξετασεις.Μου ειπαν οι δυο γιατροι που με παρακολουθουσαν οτι δεν ειναι τιποτα.Αλλα εγω απο μονη μου εκανα καθε 2 εβδομαδες εξεταση.Στην 34 εβδομαδα αυξηθηξαν 220 και 180 αντιστοιχα και εκει η γιατρος με εστειλε σε ηπατολογο και αρχισα να κανω κατηε εβδομαδα εξετασεις.Πηγα εκανα υπερηχο ανω κοιλιας ολα καλα , πηγα σε ηπατολογο και εκεινος τα βρηκε ολα καλα και οταν εφτασα 450 και 270 αντιστοιχα μου μιλησαν για χολοσταση κυησεως.

Τελικα δεν ηταν καμια σχεση με αυτο αλλα ειχε μαιευτικο φωσφολιπιδικο συνδρομο και πιθανο hellp.Εγω σου λεω να δεις με τον γιατρο σου και απλα να παρακολουθεις τον συνδιασμο

Χαμηλα αιμοπεταλια-αυξημενα λευκα-αυξημενη SGOT -αυξημενη HGPT-Yτγ γιατι αυτο ειναι που εμφανιζει το συνδρομο αυτο και εχει να κανει σχεση με τον μηχανισμο πηξης του αιματος.Απο εκει και περα αν δεις οτι αυξανονται πολυ δηλαδη πανω απο 100 τοτε εγω λεω καλου κακου να πας σε ενα αιματολογο.Αυτη ειναι αποψη μου , δεν ειμια γιατρος ουτε ειδικος.Σου λεω την ιστορια μου για να βοηθησω.

Αν το ηξερα θα επερνα ασπιρινη που διαλυει το αιμα για να γινεται καλυτερη κυκλοφορια του αιματος και αν αυτο δεν εφτανε θα εκανα και ενεσης ηπαρινης .Αυτο το συνδρομο εμφανιζεται απο τις 22 εβδομαδες και μετα στο 2% των γυναικων που ειναι εγκυες αλλα σε εμενα εμφανιστηκε μετα τις 28 εβδομαδες χωρις να τα εχω ολα αυτα μαζι και μπερδεψε τους γιατρους.

Σε επομενη μου εγκυμοσυνη θα κανω ενεσεις προληπτικα και απο τωρα καθε βραδυ περνω ασπιρινη.Αυτη ειναι η οδηγια των γιατρων μου.

Οποτε αυτο που θελω να σου πω , ειναι να μην ανησηχεις απλα να το παρακολουθεις και η λυση ειναι πολυ απλη!!!:P:p:p:p

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αντε καληνυχτα!

τα κουλουρακια τι εγιναν???

Γεια σας και πάλι.

Πολύ καλά τα κουλουράκια. Μπισκότα βασικά είναι.

Σχεδόν μέρα παρά μέρα φτιάχνω και κάτι με τη μικρή για να απασχολείται, γιατί μιλάμε έχουν τρομερή ενέργεια τα 4χρονα+

Αν δεν τα απασχολήσεις με κάτι, μπορούν σε χρόνο dt να σου κάνουν το σπίτι ... μπουρ....ο!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

kat , μην αγχωνεσαι.Εγω το πηρα χαμπαρι 28 εβδομαδες απο λαθος του μικροβιολογικου δεν μου ειχε πρι ο γιατρος να κανω εξετασεις.Μου ειπαν οι δυο γιατροι που με παρακολουθουσαν οτι δεν ειναι τιποτα.Αλλα εγω απο μονη μου εκανα καθε 2 εβδομαδες εξεταση.Στην 34 εβδομαδα αυξηθηξαν 220 και 180 αντιστοιχα και εκει η γιατρος με εστειλε σε ηπατολογο και αρχισα να κανω κατηε εβδομαδα εξετασεις.Πηγα εκανα υπερηχο ανω κοιλιας ολα καλα , πηγα σε ηπατολογο και εκεινος τα βρηκε ολα καλα και οταν εφτασα 450 και 270 αντιστοιχα μου μιλησαν για χολοσταση κυησεως.

Τελικα δεν ηταν καμια σχεση με αυτο αλλα ειχε μαιευτικο φωσφολιπιδικο συνδρομο και πιθανο hellp.Εγω σου λεω να δεις με τον γιατρο σου και απλα να παρακολουθεις τον συνδιασμο

Χαμηλα αιμοπεταλια-αυξημενα λευκα-αυξημενη SGOT -αυξημενη HGPT-Yτγ γιατι αυτο ειναι που εμφανιζει το συνδρομο αυτο και εχει να κανει σχεση με τον μηχανισμο πηξης του αιματος.Απο εκει και περα αν δεις οτι αυξανονται πολυ δηλαδη πανω απο 100 τοτε εγω λεω καλου κακου να πας σε ενα αιματολογο.Αυτη ειναι αποψη μου , δεν ειμια γιατρος ουτε ειδικος.Σου λεω την ιστορια μου για να βοηθησω.

Αν το ηξερα θα επερνα ασπιρινη που διαλυει το αιμα για να γινεται καλυτερη κυκλοφορια του αιματος και αν αυτο δεν εφτανε θα εκανα και ενεσης ηπαρινης .Αυτο το συνδρομο εμφανιζεται απο τις 22 εβδομαδες και μετα στο 2% των γυναικων που ειναι εγκυες αλλα σε εμενα εμφανιστηκε μετα τις 28 εβδομαδες χωρις να τα εχω ολα αυτα μαζι και μπερδεψε τους γιατρους.

Σε επομενη μου εγκυμοσυνη θα κανω ενεσεις προληπτικα και απο τωρα καθε βραδυ περνω ασπιρινη.Αυτη ειναι η οδηγια των γιατρων μου.

Οποτε αυτο που θελω να σου πω , ειναι να μην ανησηχεις απλα να το παρακολουθεις και η λυση ειναι πολυ απλη!!!:P:p:p:p

Μαρκέλλα μου, πότε ηρεμώ και χαλαρώνω και πότε φρικάρω! Ξέρω ότι πρέπει να είμαι ήρεμη και να μην σκέφτομαι αρνητικά, αλλά αυτό λέει η λογική και δεν είναι εύκολο να ακολουθείς πάντα τη λογική σε τέτοια θέματα... Είναι πολύ χρήσιμο όμως ότι μου έχεις δώσει όλες αυτές τις πληροφορίες για να έχω το νου μου και να το παρακολουθώ...

Λοιπόν, σήμερα πήγα στο γιατρό και καταρχήν η μπέμπα μας φαίνεται μια χαρά! Τις τελευταίες μέρες μάλιστα με έχει ταράξει στις κλωτσιές, όλες τις ώρες της ημέρας! Σήμερα κλώτσαγε και την ώρα του υπέρηχου! :tongue:

Ως προς τις εξετάσεις, ο γιατρός μου είπε πως η crp είναι πολύ καλή κι αυτό είναι σημαντικό και ότι και τα αυξημένα λευκά και οι κάπως αυξημένες τρανσαμινάσες (κάτω από τα όρια όμως όπως είπε) μπορεί να είναι απλά σύμπτωμα της εγκυμοσύνης, χωρίς να σημαίνει κάτι. Αλλά επειδή τον προβληματίζει ο τύπος των λευκών που ανεβαίνουν (ουδετερόφιλα) μου σύστησε μία αιματολόγο και μου είπε να την πάρω τηλέφωνο για να με δει και να με συμβουλέψει... Κατά τα άλλα, επειδή είχα και κάτι περίεργα ευρήματα στην γενική ούρων μου είπε να κάνω καλλιέργεια για να δούμε μήπως είναι ουρολοίμωξη. Αν έχω, θα δικαιολογούσε τα αυξημένα λευκά...

Με παρηγόρησε πάντως που μου είπε να το ψάξουμε λίγο και δεν ήταν αδιάφορος... θα πάρω την αιματολόγο αύριο και βλέπουμε.

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

καλε τι μου εξαφανιστηκατε ολες??μονο 4 ποστ???

ριτσα μου κι εμεις σημερα ειχαμε μια μικρη διακοπη ρευματος και εκανα μαθημα με κερια!!

δισυμακι περιμενω να δω το νεο λουκ!!! και καλο ταξιδι!!!

κριστυ δηλαδη αντι να κανει η μικρη ανω κατω το σπιτι κανετε μαζι με την μικρη ανω κατω την κουζινα!:tongue::tongue::tongue:

κατ σου ευχομαι να πανε ολα καλα!!

μαρκελα τι ειναι το συνδρομο χελπ?

UzVGp2.png

καλημερα κορεςςςς!!!!!!!!!!!! σημερα ευτυχως δεν εχει χαλια καιρο κ για την ωρα ουτε συνεφια κ εχω πολλα ρουχα για πλυσιμο κ αλλες δουλειες μετα απο ολη αυτη τη διακοπη ρευματος, κ εχω κ κρεβατια γαμου σημερα τις φιλεναδας μου κ κουμπαρας μου κ την κυριακη ο γαμος!! 1 παρα εχω ραντευου για μαλλια κ φυσικα θα ζητησει κ η μικρη μου, αλλα ευτυχως η κομμωτρια μας κ μανικιουριστα μας ειναι η νυφη μου κ δεν πληρωνω τιποτα δεν μου παιρνει χρηματα..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Τι κάνετε?

Εγώ μετά το ξεπροβόδισμα της μικρής για τον παιδικό (8.30 περνάει το σχολικό), ήθελα να κοιμηθώ λιγάκι πριν πάω γιόγκα αλλά ...το διπλό περιεχόμενο της κοιλιάς μου έχει άλλη άποψη... Τεσπά, τουλάχιστον χαλαρώνω...

κριστυ δηλαδη αντι να κανει η μικρη ανω κατω το σπιτι κανετε μαζι με την μικρη ανω κατω την κουζινα!:tongue::tongue::tongue:

ΟΧΙ!!!

Καμία σχέση.

Στην κουζίνα που κάνουμε πράγματα μαζί παίρνει το ρόλο της πολύ σοβαρά!!!

Ξαναβάζει τα πράγματα στη θέση τους (όλα όμως: βιτάμ κ γάλα πίσω στο ψυγείο, αλεύρι πίσω στο ντουλάπι κλπ), ένα ένα αυτά που χρησιμοποιήσαμε τα τακτοποιεί στο πλυντήριο πιάτων (εσύ δεν κάνει να σκύβεις μανούλα) και στη συνέχεια παρακολουθεί το ρολόι της κουζίνας γιατί της λέω πχ: Τώρα που βάλαμε τα κουλουράκια στο φούρνο ο μεγάλος μαύρος δείκτης είναι στο 2. Όταν πάει στο 6 θα είναι έτοιμα.

Το μόνο "θέμα" που μπορεί να έχουμε, είναι να πάει ο δείκτης στο 6 και να θέλουν λίγο ακόμη. Εκεί την έχω πατήσει... πρέπει να σκαρφίζομαι τρόπους να την αποσπάσω για λίγο, μπας κ ψηθούνε λίγο ακόμη.

Στρατιώτης της κουζίνας γίνεται! Έχει πολύ πλάκα.

Μετά βέβαια είναι πολύ περήφανη για αυτά που φτιάξαμε παρέα κι όποιος έρθει στο σπίτι πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δοκιμάσει!

Σήμερα δε φτιάχνουμε τίποτα - έχουμε κλείσει εισιτήρια για το "disney on ice".

Την Κυριακή θα επιχειρήσουμε τούρτα για τα γενέθλια του μπαμπά της (τη Δευτέρα είναι) κι ο Θεός βοηθός...

Από τώρα έχει άποψη: "Να βάλουμε πάνω φράουλες"

(Αυτό θα είναι και το δώρο του εντωμεταξύ, λόγω στενότητας, οπότε... θα γελάσει κ το παρδαλό κατσίκι)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

1660476y7h0w2f8is.gif

καλημερα κορεςςςς!!!!!!!!!!!! σημερα ευτυχως δεν εχει χαλια καιρο κ για την ωρα ουτε συνεφια κ εχω πολλα ρουχα για πλυσιμο κ αλλες δουλειες μετα απο ολη αυτη τη διακοπη ρευματος, κ εχω κ κρεβατια γαμου σημερα τις φιλεναδας μου κ κουμπαρας μου κ την κυριακη ο γαμος!! 1 παρα εχω ραντευου για μαλλια κ φυσικα θα ζητησει κ η μικρη μου, αλλα ευτυχως η κομμωτρια μας κ μανικιουριστα μας ειναι η νυφη μου κ δεν πληρωνω τιποτα δεν μου παιρνει χρηματα..

καλα να περασετε ριτσα μου!!!

κι εγω εχω πολλα πλυντηρια με τοση βροχη κοντεψα να μην εχω βρακι να βαλω και να αναγκαστω να βαλω απο τα αλλα;) ευτυχως χθες προλαβαν να στεγνωσουν και γλυτωσα τα αλλα!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΟΧΙ!!!

Καμία σχέση.

Στην κουζίνα που κάνουμε πράγματα μαζί παίρνει το ρόλο της πολύ σοβαρά!!!

Ξαναβάζει τα πράγματα στη θέση τους (όλα όμως: βιτάμ κ γάλα πίσω στο ψυγείο, αλεύρι πίσω στο ντουλάπι κλπ), ένα ένα αυτά που χρησιμοποιήσαμε τα τακτοποιεί στο πλυντήριο πιάτων (εσύ δεν κάνει να σκύβεις μανούλα) και στη συνέχεια παρακολουθεί το ρολόι της κουζίνας γιατί της λέω πχ: Τώρα που βάλαμε τα κουλουράκια στο φούρνο ο μεγάλος μαύρος δείκτης είναι στο 2. Όταν πάει στο 6 θα είναι έτοιμα.

Το μόνο "θέμα" που μπορεί να έχουμε, είναι να πάει ο δείκτης στο 6 και να θέλουν λίγο ακόμη. Εκεί την έχω πατήσει... πρέπει να σκαρφίζομαι τρόπους να την αποσπάσω για λίγο, μπας κ ψηθούνε λίγο ακόμη.

Στρατιώτης της κουζίνας γίνεται! Έχει πολύ πλάκα.

Μετά βέβαια είναι πολύ περήφανη για αυτά που φτιάξαμε παρέα κι όποιος έρθει στο σπίτι πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δοκιμάσει!

Σήμερα δε φτιάχνουμε τίποτα - έχουμε κλείσει εισιτήρια για το "disney on ice".

Την Κυριακή θα επιχειρήσουμε τούρτα για τα γενέθλια του μπαμπά της (τη Δευτέρα είναι) κι ο Θεός βοηθός...

Από τώρα έχει άποψη: "Να βάλουμε πάνω φράουλες"

(Αυτό θα είναι και το δώρο του εντωμεταξύ, λόγω στενότητας, οπότε... θα γελάσει κ το παρδαλό κατσίκι)

τι τελεια!!!!! κι εγω θελω να μαγειρευω μαζι με τον γιο μου ενα απο τα επαγγελματα που θα μου αρεσε να ακολουθησει ειναι σεφ

τωρα ο ιδιος δεν ξερω τι θα θελει:rolleyes:

αυτο το πρεπει οπωσδηποτε να δοκιμασει το εχω κι εγω!!!:D:D:D

καλη επιτυχια με την τουρτα!!!!!! να φτιαξετε μιακαρδουλα απο φραουλες θα της αρεσει!

αν και τετοια περιοδο οι φραουλες ειναι λιιιιιγο ακριβες:|

εμεις σημερα εχουμε ραντεβου με τον γιοκα μας!

η κατια που ειναι εξαφανισμενη απο χθες???

UzVGp2.png

Αν κατάλαβα καλά, το έθιμό σας είναι σαν της Ρόδου:

Όχι κρεβάτι, αλλά κρεβάτια.

Γιατί για μας τους "αμύητους" ακούστηκε σα να έχεις κρεβάτια για διαφορετικούς γάμους...

Μετά θυμήθηκα κ το γάμο της κουμπάρας μου στη Ρόδο που επίσης έστρωσαν "κρεβάτια" κ γέλασα.

Άντε με το καλό η κουμπαρούλα και να περάσετε καλά!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...