Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

κι ετσι ειναι το σωστο!!! δε σου λεω, οπου βρεθεις κι οπου σταθεις να φοβιζεις τις εγκυους... αλλα η ιστορια η δικια μου θα φτασει σε μια κοπελιτσα, π.χ. φιλη-γνωστη δικη σου, που θα ακουσει ανεπαρκεια τραχηλου... της μαρκελας σε αλλη δικη μου φιλη, που θα της λενε για χολοσταση και θα ψαχνει και δεν θα βρισκει... η δικη σου σε αλλη της μαρκελλας και παει λεγοντας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Cristy ,Sexy mum!!!ψηφισα!!!

Σ' ευχαριστώ Μαρκέλλα μου!!!

ααα... οι παλιες και πιο εμπειρες... σας εχω ερωτηση!!!

πειραζει πολυ να φορεσω σερβιετακι? δεν ξερω αν αντεχω, βρε κοριτσια!!! καθε λιγο και λιγακι τρεχω στην τουαλετα και σε μερικες κλωτσιες "κανω την αρχη" στο δρομο! εσωρουχα 2-3 τη μερα... με τα ατυχηματα! δεν ειναι ουτε υγρα, ουτε αμνιακο... ειναι στανταρ τσισα, αλλα εχω κουραστει να αλλαζω συνεχεια (σιχαινομαι την κατρουλιλα...:oops::oops::oops: ) σκεφτομαι λιγο βεβαια την υγρασια, μυκητες, κλπ τωρα στο τελος... ειναι καμια που φορεσε η φοραει? thanks!!!;)

βρε *αμωτο... το βραδυ ειναι που εχω προβλημα! τη μερα κατι γινεται, αλλα το βραδυ? καθε 1 ωρα!!! και οκ, ξυπνας, τρεχεις, προλαβαινεις-δεν προλαβαινεις... αλλα θες και πλυσιμο και νεο εσωρουχο και αντε να ξαναβολευτεις, να σε παρει ο υπνος και ξανα τσουπ... παλι απτην αρχη!

ΕΓΩ!

Φορούσα - φοράω και θα φοράω σερβιετάκια.

Δε βλέπω το λόγο να μην.

Τα υγρά της εγκυμοσύνης - μύκητες ή όχι - είναι άσχετα με το αν φοράς σερβιετάκι.

Κι έχω κι εγώ τα "ατυχηματάκια" μου, συχνά - πυκνά, με αποτέλεσμα να αλλάζω σερβιετάκι 4-5 φορές τη μέρα.

Στην κόρη μου με το που μπήκα στο μήνα μου φόραγα σερβιέτα κανονική για το ενδεχόμενο "σπάσιμο των νερών".

Και εννοείται, το υποσέντονο, κανονικό κάλυμα πετσετέ από τη μία και αδιάβροχο από την άλλη, είναι μόνιμο στο κρεβάτι, είτε είμαι έγκυος είτε όχι.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

κι ετσι ειναι το σωστο!!! δε σου λεω, οπου βρεθεις κι οπου σταθεις να φοβιζεις τις εγκυους... αλλα η ιστορια η δικια μου θα φτασει σε μια κοπελιτσα, π.χ. φιλη-γνωστη δικη σου, που θα ακουσει ανεπαρκεια τραχηλου... της μαρκελας σε αλλη δικη μου φιλη, που θα της λενε για χολοσταση και θα ψαχνει και δεν θα βρισκει... η δικη σου σε αλλη της μαρκελλας και παει λεγοντας!

ετσι ακριβως ειναι

μια που ειπες για τραχηλο..μια φιλη μου πηγε στον γιατρο για τυπικη εξεταση και τις ειπε πως εχει λιγο μικρο τραχηλο..δεν ειναι εγκυος ουτε σκοπευει συντομα και τις ειπε ας μην το συζητησουμε τωρα..αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να προσεχει στην εγκυμοσυνη η αλλαζει κατι?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ετσι ακριβως ειναι

μια που ειπες για τραχηλο..μια φιλη μου πηγε στον γιατρο για τυπικη εξεταση και τις ειπε πως εχει λιγο μικρο τραχηλο..δεν ειναι εγκυος ουτε σκοπευει συντομα και τις ειπε ας μην το συζητησουμε τωρα..αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να προσεχει στην εγκυμοσυνη η αλλαζει κατι?

να μην το σκεφτεται! βλακεια της ειπε!!! για να φανει το μηκος τραχηλου, οταν δεν εισαι εγκυος, πρεπει να κανεις υστεροσαλπιγγογραφια! εμενα προσωπικα ο γιατρος με απετρεψε απτην εξεταση αυτη, γιατι το θεωρησε χαζο... αφου στην εγκυμοσυνη φαινεται με απλο κολπικο υπερηχο!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

να μην το σκεφτεται! βλακεια της ειπε!!! για να φανει το μηκος τραχηλου, οταν δεν εισαι εγκυος, πρεπει να κανεις υστεροσαλπιγγογραφια! εμενα προσωπικα ο γιατρος με απετρεψε απτην εξεταση αυτη, γιατι το θεωρησε χαζο... αφου στην εγκυμοσυνη φαινεται με απλο κολπικο υπερηχο!!!

α οκ σ'ευχαριστω..θα της το πω γιατι αγχωθηκε λιγο..

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

kalhmera

δεν βλεπω και πολυ κινηση

τι εγινε χουχουλιαζετε;;;

εγω οπως παντα τρεχω: εχει γεννεθλια το κοριτσακι μου σημερα και το σαββατο θα κανουμε το παρτυ!

ευχομαι ολες να περνατε καλα

ντιντι μην ανχονεσαι εγω δεν ειχα αγιρασει τιποτα σχεδων καιγεννησα ππροωρα αλλα τελικα ολα εγιναν οπως τα ηθελα!

χρονια πολλα για τη μικρη σου.οτι επιθυμει το κοριτσακι ..να ειναι παντα ευτυχισμενο ,καλοτυχο με υγεια πανω απολα!!!

ναι κοριτσακι δικιο εχεις! να πανε ολα καλα μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης και να ειναι γερα τα μωρακια μας κι αν δεν εχει ερθει ακομη το κρεβατακι τοιυ θα τον κοιμηζω μαζι μου και ο μπαμπας να παει να κοιμηθει στον καναπε! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ολα ετοιμα θα τα εχεις.μην μου αγχωνεσαι.θα το δεις τρελοdidaki μου!!!!

σε ευχαριστω πολυ ομορφουλα!

η φωτο που ειδες ειναι απο τα γενεθλια μου πριν μια εβδομαδα δεν φαινεται μεγαλη η κοιλια μου...

εισαι η πιο γλυκια εγκυουλα που εχω δει!!!

ααα... οι παλιες και πιο εμπειρες... σας εχω ερωτηση!!!

πειραζει πολυ να φορεσω σερβιετακι? δεν ξερω αν αντεχω, βρε κοριτσια!!! καθε λιγο και λιγακι τρεχω στην τουαλετα και σε μερικες κλωτσιες "κανω την αρχη" στο δρομο! εσωρουχα 2-3 τη μερα... με τα ατυχηματα! δεν ειναι ουτε υγρα, ουτε αμνιακο... ειναι στανταρ τσισα, αλλα εχω κουραστει να αλλαζω συνεχεια (σιχαινομαι την κατρουλιλα...:oops::oops::oops: ) σκεφτομαι λιγο βεβαια την υγρασια, μυκητες, κλπ τωρα στο τελος... ειναι καμια που φορεσε η φοραει? thanks!!!;)

εγω φοραω συνεχεια!τωρα αγχωθηκα!!παιιζει να παθω μυκητες???δεν την παλευω με τα κολπικα υγρα!!!αλλιως πρεπει να αλλαζω εσωρουχο τεσσερις φορες τη μερα!!εσυ τι θα κανεις τελικα???
Κατια , στειλε μπεμπεδοσκονη!σημερα θα καουν τα κρεβατιααααααα!!!!

καλο βολι μαρκελακι!!!!δωστου να καταλαβει!!παρε το αιμα μας πισω!!!καψτα τα ατιμα τα κρεβατια γιατι εχουμε νατα καψουμε,ουτε εγω θυμαμαι απο ποτε!!!χαχαχαχαχαα!!!good luck!!!

6KuQp2.png

kat , θα συμφωνησω με την Κατια .Καταρχην μη αγχωνεσαι!!!Ολα ειναι υπο ελεγχο απο την στιγμη που κανεις εξετασεις.Για να σου απαντησω , ειχα αυξημενη SGOT ,SGPT αυξημενα λευκα και χαμηλα αιμοπεταλια(.σε σχεση με τις κανονικες τιμες.Ενω στο πρωτο 6 μηνο ηταν σταθερα 15 και 18 αντιστοιχα μετα ανεβηκαν!

Το ενα απο μονο του ειναι αλλο απο οτι ολα μαζι γιαυτο ειπα να μιλησεις με τον γιατρο σου και εκεινος ξερει.Εγω δυστυχως , εφαγα χρονο σε πολλους γιατρους οταν ανεβηκαν οι τιμες και ολοι οι γυναικολογοι με στειλανε σε ηπατολογο και μου μιλουσαν για χολοσταση και αυτοανωση ηπατιτιδα (η οποια εβγαινε αρνητικη συνεχεια ) και ηταν ολοι cool ενω στην πραγματικοτητα ηταν φωσφολιπιδικο συνδρομο που ειναι πολυ κοντα στο συνδρομο hellp.Αν το ηξερα , με μια απλη ασπιρινη θα το ειχα το μωρακι σημερα που μιλαμε.

Γιαυτο σου λεω μιλησε με τον γιατρο σου και απλα θα σου πει τι θα κανεις.Δυστυχως , απο την στιγμη που μενεις εγκυος αρχιζουν οι ενοιες αλλα καλο ειναι να ειμαστε alert και οταν μια παθει κατι το μοιραζεται για να μην ξανα συμβει.

Φαντασου οτι εμενα ο αντρας μου ειναι γιατρος και μου ελεγε ''εισαι οκ ειναι της εγκυμοσυνης'' αλλα η δικη μου περιπτωση ηταν ενα σπανιο συνδρομο δεν παει να πει οτι οσες εχουν αυξημενα λευκα και sgot εχουν το ιδιο οκ ???:P Απλα στο ειπα για να το ψαξεις.

ΟΛΑ μια χαρα θα πανε με την μικρουλα σου κοιταξε να εισαι οσο πιο χαλαρη μπορεις.

Καλημέρα! Κι εγώ είχα κάνει αυτές τις εξετάσεις (για sgot και sgpt) πριν μείνω έγκυος (έτυχε γιατί είχα πάει για check up μια εβδομάδα πριν μείνω έγκυος!) και οι τιμές μου ήταν όλες φυσιολογικές προς τα κάτω, γύρω στο 15 δηλαδή. Αυτές είχα δείξει κιόλας στο γιατρό όταν πρωτοπήγα. Τώρα όπως λες είναι όλα αυξημένα και τα αιμοπετάλια είναι 185 με κατώτατο όριο το 150 (δεν θυμάμαι πόσο είχα πριν, πρέπει να το δω όταν πάω σπίτι).

Αλλά γιατί όλοι οι γιατροί δεν έβρισκαν κάτι;

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Εγω τις εκανα στο δευτερο μηνα στο νοσοκομειο που πηγα και εκει εμαθα οτι ειμαι εγκυος.Ειχα σωριαστει και με πηγε ο αντρας μου!(να καταλαβεις τι βοδι που ειμαι δεν ειχα καταλαβει οτι ειμαι εγκυος! :tongue:) και απο λαθος το μικροβιολογικο μου βγαζει και αυτες τις τιμες στις 28 εβδομαδες και παω στην γιατρο και ολα καλα...μετα εγω παω σπιτι και τα ψαχνω και βλεπω οτι δυο μηνων εγκυος δεν ειχα αυξημενες αυτες τις τιμες.Οποτε απο μονη μου , οπως δηλαδη η Κατ , παω και τις ξανα κανω και μετα ξανα σε 15 μερες και παω στην γιατρο και με βαζει να τις κανω ανα εβδομαδα.Μετα πηγα για υπερηχο ανω κοιλιας δεν βρηκαν κατι ξανα και ξανα 2 μηνες τις ιδιες εξετασεις κανενας γιατρος δεν εβλεπε προβλημα...

Τωρα ανακαλυψα το προβλημα αφου πλεον εχω παει σε ολους τους γιατρους και σε 2 αιματολογους οπου τελικα η τελευταια αιματολογος με εστειλε σε μια εξειδικευμενη για κυηση αιματολογο και εκεινη το βρηκε!

Δηλαδή θα πρέπει να τις παρακολουθώ κάθε εβδομάδα τις τρανσαμινάσες; Πόσο ανέβαιναν οι τιμές σε σένα; Εσύ προτείνεις να πάω σε αιματολόγο να με δει; Με τρελαίνει που μου λες ότι ήταν απλά θέμα ασπιρίνης! Έτσι μου έρχεται να αρχίσω να παίρνω (έτσι το λέω, δε θα έπαιρνα κάτι χωρίς να μου το πει γιατρός...)! Η ασπιρίνη τι θα έκανε, θα σου έριχνε τις τιμές;

Συμφωνώ πάντως με το ελενάκι, δώσε στις κοπέλες την γνώση και την επιλογή να κάνουν κάποιες παραπάνω εξετάσεις και αν δε θέλουν ή δεν μπορούν να δώσουν χρήματα ας μην το κάνουν. Εγώ ευτυχώς έχω πολύ καλό ταμείο και όλες τις αιματολογικές τις κάνω δωρεάν αν μου τις γράψει γιατρός!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλημερα κοριτσακια!!! Καλημερα μπεμπουλινακια μου!!!

real thing, λεω να βαλω τελικα, αλλα να αλλαζω συνεχεια... δε φανταζομαι να χω προβλημα... υγρα κολπικα δεν ειχα, ουτε και εχω... μονο τσισα στα ατυχηματα! :oops::oops::oops: μην αγχωνεσαι! δεν ειμαστε ολες το ιδιο... εγω εχω και την ευαισθησια λογω ραμματος, γι αυτο το σκεφτομαι... αν εχεις πολλα υγρα, εννοειται οτι θα αλλαζεις και τακτικα!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!ΧΑΘΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ..Κ τωρα εχω μπει κ δεν προλαβα να σας διαβασω κ ουτε θα προλαβω τωρα..ισως το μεσημερι αν τα καταφερω γιατι γινεται χαμος στην δουλεια..!!ελπιζω ολες να ειστε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ....!Κ Να διαβαζω μονο ευχαριστα οταν τα καταφερω....!:D:D

εγω ειμαι καλα...!εχω να σας πω κ εγω νεακια αλλα οχι για το μωρακιιι...το μωρακι ειναι μια χαρουλα...ετσι το νιωθω τουλαχιστον...αυριο εχω την καμπυλη...!κ μετα κουρεμα...κ το βραδυ αναχωρηση για Κρητη....!!θα τα πουμε κοριτσουδες μουυυυυ!!!!σας φιλω οοοολες!!!!!να μου προσεχετεεε!!:D:D

Jr39p2.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσια.χθες το βραδυ με επασε ενα πλακωμα,μια ασχημη διαθεση,αλλο πραγμαουτε κι εγω ξερω τι επαθα.σκεφτομουν και σκεφτομουν και οχι τιποτα σπουδαιο.η αυρα μου ειχε παθει κατι.το εχει παθει καμια???πιο πριν εβλεπα μωρουδιακα και επιπλακια και προσπαθουσα να βαλω σε μια σειρα τις σκεψεις μου για το τι πραγματικα χρειαζομαι και τι πρεπει να αγορασω.αλλα μετα σκεφτηκα,η κατια μας γενναει οπου ναναι.δε θα μας κανει μια λιστα να μας διευκολυνει????εεεε????αυτα απο μενα.να δω πως θα σηκωθω να καθαρισω.το σπιτι μοιαζει βομβαρδισμενο κι οσο βλεπω δουλειες που λογω της καταστασης δεν μπορω να κανω,νευριαζω ακομα πιο πολυ!!για βοηθεια μην το συζητατε!!!ειναι πονεμενη ιστορια!!

6KuQp2.png

KRISTYYYYY τωρα ειδα οτι ειχε γενεθλια η κορουλα σου...

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙΙΙΙΙ...ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ Κ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ...!!Κ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ...

ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ νομιζω οτι εχω παρατηρησει οτι μετα απο την 23 εβδομαδα με πιανουν κ εμενα κατι τετοια τρελα ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...αλλα καπου διαβασα οτι τα ορμονικα μας τωρα λεει ξαναυξανονται παλι οπως το 1ο τριμηνο..

οσο για τα σερβιετακια εγω οταν ειμαι στην δουλεια κ λογω υγρων αλλα κ λογω ακρατιας πλεον τα χρησιμοποιω...η οταν φοραω ανοιχτοχρωμα ρουχαλακια....γιατι ειχα θεμα μια φορα..!!ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΙ το αποφευγω..λογω μυκητες...απο οσο μου εχει πει ο γιατρος..αυτα θυμαμαι να σας πω τωρα...εχω κ αλλα....!αλλα δεν μπορω τωρα!:mad::mad:θελω bakerolls...τις τελευταιες μερες το αναζηταω καθε μερα.....ΕΙΔΙΚΑ το πρωι...!!:tongue::tongue:

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...