Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω τις εκανα στο δευτερο μηνα στο νοσοκομειο που πηγα και εκει εμαθα οτι ειμαι εγκυος.Ειχα σωριαστει και με πηγε ο αντρας μου!(να καταλαβεις τι βοδι που ειμαι δεν ειχα καταλαβει οτι ειμαι εγκυος! :tongue:) και απο λαθος το μικροβιολογικο μου βγαζει και αυτες τις τιμες στις 28 εβδομαδες και παω στην γιατρο και ολα καλα...μετα εγω παω σπιτι και τα ψαχνω και βλεπω οτι δυο μηνων εγκυος δεν ειχα αυξημενες αυτες τις τιμες.Οποτε απο μονη μου , οπως δηλαδη η Κατ , παω και τις ξανα κανω και μετα ξανα σε 15 μερες και παω στην γιατρο και με βαζει να τις κανω ανα εβδομαδα.Μετα πηγα για υπερηχο ανω κοιλιας δεν βρηκαν κατι ξανα και ξανα 2 μηνες τις ιδιες εξετασεις κανενας γιατρος δεν εβλεπε προβλημα...

Τωρα ανακαλυψα το προβλημα αφου πλεον εχω παει σε ολους τους γιατρους και σε 2 αιματολογους οπου τελικα η τελευταια αιματολογος με εστειλε σε μια εξειδικευμενη για κυηση αιματολογο και εκεινη το βρηκε!

καταλαβα..εγω δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο δεν τις κανουν ολες τις χαζοεξετασεις απο την αρχη να τελειωνεις και να μειωσουν και τετοια περιστατικα και πρεπει δηλαδη πρωτα να παθεις και μετα να μαθεις..δεν θα το καταλαβω ποτε αυτο

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ααα... οι παλιες και πιο εμπειρες... σας εχω ερωτηση!!!

πειραζει πολυ να φορεσω σερβιετακι? δεν ξερω αν αντεχω, βρε κοριτσια!!! καθε λιγο και λιγακι τρεχω στην τουαλετα και σε μερικες κλωτσιες "κανω την αρχη" στο δρομο! εσωρουχα 2-3 τη μερα... με τα ατυχηματα! δεν ειναι ουτε υγρα, ουτε αμνιακο... ειναι στανταρ τσισα, αλλα εχω κουραστει να αλλαζω συνεχεια (σιχαινομαι την κατρουλιλα...:oops::oops::oops: ) σκεφτομαι λιγο βεβαια την υγρασια, μυκητες, κλπ τωρα στο τελος... ειναι καμια που φορεσε η φοραει? thanks!!!;)

οχι να μην βαλεις.Γιατι και εγω εκανα την βλακεια και εβαλα και μυκητες με την μια .να φορας λευκο βαμβακερο εσωρουχο ''βρακες'' που ελεγε και ο αντρας μου για να δεις μπας και βγει το πωμα πριν σπασουν τα νερα και σε πιασουν οι πονοι.Λοιπον εγω τι εκανα δεν φορουσα εσωρουχο καθολου μεσα στο σπιτι και φορουσα φορεματακια και καθομουν πανω σε πετσετες αυτες τις μικρες του ικεα!ετσι λοιπον οταν κατι πηγαινε στραβα ειχα την πετσετα και μετα καθε μα καθε φορα που πηγαινα τουαλετα πλενομουν με νερο γιατι και εγω σιχαινομαι τα κατρουλια! :tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καταλαβα..εγω δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο δεν τις κανουν ολες τις χαζοεξετασεις απο την αρχη να τελειωνεις και να μειωσουν και τετοια περιστατικα και πρεπει δηλαδη πρωτα να παθεις και μετα να μαθεις..δεν θα το καταλαβω ποτε αυτο

το πρωτοκολο για την δικη μου περιπτωση λεει οτι πρεπει να τις κανεις τις εξετασεις μετα απο 2 αποβολες η ενδομητριο θανατο....καταλαβαινεις δηλαδη!Γιατι ειναι ακριβες και δεν τις καλυπτει κανενα ταμειο και καμια ασφαλιστικη εταιρεια.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

πικρη ιστορια αυτα τα γιατι? μαλλον γιατι κανενας δεν νοιαζεται περισσοτερο για σενα απο εσενα!!! γι αυτο πρεπει οι γυναικες να μιλαμε! για ολα!!! κι οχι "ααα, ειχαμε μια ατυχια... αλλα τωρα ολα πηγαν καλα!" τι εννοεις, κοπελια? δεν ηξερες, οκ, επαθες, πονεσες, εμαθες... πες το και σε μας!!! λιγοτερος πονος για μια φιλη, συγγενη, γνωστη, αγνωστη... δωρο για την ψυχουλα που εφυγε! δωρο για μια ψυχουλα που θα τα καταφερει! θα θελα πολυ καποια να μου χε πει αυτο το κατι... θα ταν αλλιως! γι αυτο πρεπει να μιλαμε!!! για να γινουν ολα αλλιως...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

το πρωτοκολο για την δικη μου περιπτωση λεει οτι πρεπει να τις κανεις τις εξετασεις μετα απο 2 αποβολες η ενδομητριο θανατο....καταλαβαινεις δηλαδη!Γιατι ειναι ακριβες και δεν τις καλυπτει κανενα ταμειο και καμια ασφαλιστικη εταιρεια.

ωραια ας τις προτινουν οι γιατροι και να επιλεγει ο καθενας αν διαθετει τα λεφτα η οχι....τι χαζομαρες..πρωτοκολα και βλακειες..

εχω κατι νευρα σημερα ποιος θα ναι ο τυχερος δεν ξερω :evil:

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

πικρη ιστορια αυτα τα γιατι? μαλλον γιατι κανενας δεν νοιαζεται περισσοτερο για σενα απο εσενα!!! γι αυτο πρεπει οι γυναικες να μιλαμε! για ολα!!! κι οχι "ααα, ειχαμε μια ατυχια... αλλα τωρα ολα πηγαν καλα!" τι εννοεις, κοπελια? δεν ηξερες, οκ, επαθες, πονεσες, εμαθες... πες το και σε μας!!! λιγοτερος πονος για μια φιλη, συγγενη, γνωστη, αγνωστη... δωρο για την ψυχουλα που εφυγε! δωρο για μια ψυχουλα που θα τα καταφερει! θα θελα πολυ καποια να μου χε πει αυτο το κατι... θα ταν αλλιως! γι αυτο πρεπει να μιλαμε!!! για να γινουν ολα αλλιως...

ετσι ειναι ποσο συμφωνω!!!Γιαυτο και εγω τα λεω γιατι εχοντας παθει , πονεσει κλαψει και ουρλιαξει δεν θελω καμια αλλη να το παθει.Ελπιζω να το βλεπουν ολοι θετικα και τουλαχιστον να μαθαινουμε οτι σπανια υπαρχει οχι για να αγχωνομαστε αλλα για να ειμαστε alert!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ωραια ας τις προτινουν οι γιατροι και να επιλεγει ο καθενας αν διαθετει τα λεφτα η οχι....τι χαζομαρες..πρωτοκολα και βλακειες..

εχω κατι νευρα σημερα ποιος θα ναι ο τυχερος δεν ξερω :evil:

και εγω αυτο ειπα!Χωσε να ξεδωσεις!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ποσο δικιο εχεις..αλλα δυστυχως πολλοι ειναι της λογικης πρεπει να κρυβουμε τα ασχημα..λες και ειναι ντροπη..τι να πεις.....

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

οχι να μην βαλεις.Γιατι και εγω εκανα την βλακεια και εβαλα και μυκητες με την μια .να φορας λευκο βαμβακερο εσωρουχο ''βρακες'' που ελεγε και ο αντρας μου για να δεις μπας και βγει το πωμα πριν σπασουν τα νερα και σε πιασουν οι πονοι.Λοιπον εγω τι εκανα δεν φορουσα εσωρουχο καθολου μεσα στο σπιτι και φορουσα φορεματακια και καθομουν πανω σε πετσετες αυτες τις μικρες του ικεα!ετσι λοιπον οταν κατι πηγαινε στραβα ειχα την πετσετα και μετα καθε μα καθε φορα που πηγαινα τουαλετα πλενομουν με νερο γιατι και εγω σιχαινομαι τα κατρουλια! :tongue:

βρε *αμωτο... το βραδυ ειναι που εχω προβλημα! τη μερα κατι γινεται, αλλα το βραδυ? καθε 1 ωρα!!! και οκ, ξυπνας, τρεχεις, προλαβαινεις-δεν προλαβαινεις... αλλα θες και πλυσιμο και νεο εσωρουχο και αντε να ξαναβολευτεις, να σε παρει ο υπνος και ξανα τσουπ... παλι απτην αρχη!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

βρε *αμωτο... το βραδυ ειναι που εχω προβλημα! τη μερα κατι γινεται, αλλα το βραδυ? καθε 1 ωρα!!! και οκ, ξυπνας, τρεχεις, προλαβαινεις-δεν προλαβαινεις... αλλα θες και πλυσιμο και νεο εσωρουχο και αντε να ξαναβολευτεις, να σε παρει ο υπνος και ξανα τσουπ... παλι απτην αρχη!

Κατια , εγω απο 35 εβδομαδες κοιμομουν πανω σε πετσετα μπανιου μεγαλη!απο κατω ειχε βαλει ο αντρας μου υποσεντονο που βαζουν στα νοσοκομεια κατω απο το κανονικο σεντονι μηπως σπασουν τα νερα βραδυ.Ετσι λοιπον οταν ειχα ατυχημα το βραδυ αλλαζα την πετσετα.Αλλα εγω δεν κοιμομουν καθολου απο 33 εβδομαδες και μετα.Κοιμομουν δυωρα κατηε 3-4 ωρες.Προετοιμασια για το θηλασμο μου εκανε η φυση!!

Τα εσωρουχα τα ειχα κοψει!μονο οταν εβγαινα εξω φορουσα!χαχαχαχα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ποσο δικιο εχεις..αλλα δυστυχως πολλοι ειναι της λογικης πρεπει να κρυβουμε τα ασχημα..λες και ειναι ντροπη..τι να πεις.....

ντροπη ειναι που με επιασε συγγενης (μακρινη) και μου ειπε "ααα... εγω εχασα 3 μεχρι να το παρει χαμπαρι ο γιατρος και να κανω περιδεση" και ακολουθησε και το "τυχερη εισαι!"... φανταζεσαι εκπληξη η μανα μου που δεν ηξερε τιποτα!!! δεν το χαν πει ποτε!!! τα παιδια της (3) ειναι μεγαλυτερα απο μενα! τι ντροπη???:shock::shock::shock:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ντροπη ειναι που με επιασε συγγενης (μακρινη) και μου ειπε "ααα... εγω εχασα 3 μεχρι να το παρει χαμπαρι ο γιατρος και να κανω περιδεση" και ακολουθησε και το "τυχερη εισαι!"... φανταζεσαι εκπληξη η μανα μου που δεν ηξερε τιποτα!!! δεν το χαν πει ποτε!!! τα παιδια της (3) ειναι μεγαλυτερα απο μενα! τι ντροπη???:shock::shock::shock:

πλακα κανεις...ελεος..μα τι βλακειες ειναι αυτες..που ζουμε πια

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

εγω παντως ρε κοριτσια τοσα χρονια που θυμαμαι η μαμα μου δεν εχει κρυψει ποτε για το κοριτσακι που εχασε ουτε τον λογο..και οντως μπορει ετσι να βοηθησε καποια αλη κοπελα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

να τα 1000σεις η μικρη πριγκιπισσα!!! να ναι παντα γερή κ να χει όλα τα καλά του κόσμου!!!!
Χρόνια σας Πολλά!!! super ηλικια, super που θα κανει party το Σαββατο, super που θα της ερθει κι η παρεουλα σιγα σιγα!!! να την χαιρεστε, να ναι παντα υγιης, τυχερη, ευτυχισμενη και γεματη με την αγαπη ολων σας!!! πολλα φιλια και ευχες κι απο μας...

600-1300032298.jpg

1008746a1j2faq5tb.gif

να την χαιρεσαι την πριγκιπισσα σου!!!!πολυχρονη!!!!!

Καλησπέρα.

Σήμερα είμαι από ... ύπνο σε ύπνο...

Αραχτή και light!

Ροδούλα να τη χαίρεστε την κορούλα!!!

Καλές ετοιμασίες για το πάρτυ.

Σε λίγο πάω κουζίνα, υποσχέθηκα στην κόρη μου να φτιάξουμε κουλουράκια...

Δεν τόχουμε ξανακάνει... μόνο κέικ, κρουασάν, πάστα φλόρα και Κρητικά καλιτσούνια έχουμε φτιάξει.

Πειραματιζόμαστε. Αν μη τι άλλο έχει πλάκα.

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...