Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

didi μου κανε υπομονη κ όλα θα γίνουν. κ εχω καποιες φορες κλαιω που δεν θα μπορω να προσφέρω πολλά πραγματα στον μπεμπάκο μου, αλλά έχει ο Θεός. Τα βασικά τουλαχιστον να μπορεσουμε να παρουμε κ τ αλλα δεν πειραζει.

εμεις θελουμε να παραγγείλουμε τεντες, παραγγείλαμε το πλυντήριο πιατων κ θελουμε να φτιαξουμε καποιες ξυλινες ντουλαπες για ποθηκευτικο χωρο. ευτυχως παίρνουμε μονο τα υλικα κ τα φτιαχνουμε μονοι μας. αυτή την "κριση" (ας το πω ετσι) την εχω περασει πολλες φορες, αλλά δεν βγαινει σε τιποτα με την στεναχωρια. αυτό τολάχιστον σκέφτομαι οταν ειμαι πιο ηρεμη. να κοιταζουμε να παει καλά μεχρι το τελος η εγκυμοσυνη μας κ να ναι γερα τα μωρακια μας!

ναι κοριτσακι δικιο εχεις! να πανε ολα καλα μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης και να ειναι γερα τα μωρακια μας κι αν δεν εχει ερθει ακομη το κρεβατακι τοιυ θα τον κοιμηζω μαζι μου και ο μπαμπας να παει να κοιμηθει στον καναπε! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μετα τις 28 εβδ πλεον εχουν πολυ πολυ πολυ καλες πιθανοτητες τα μωρακια... ηδη απο τις 25 ειναι βιωσιμα, αλλα και αυτο με τα 8μηνιτικα πλεον δεν εχει τρομερη διαφορα με τα 7μηνιτικα... απλα οσο παραπανω παρει το μωρακι απτις μερες, τοσο το καλυτερο! μην αγχωνεστε, μωρε! φαινεται ψυχουλα κι ο αντρας σου... ετσι ειναι κι ο δικος μου! καθε βδομαδα, σχεδον γιορταζουμε γεννεθλια εγκυμοσυνης! υπομονη και ολα θα πανε καλα!!!

σε ευχαριστω πολυ ομορφουλα!

η φωτο που ειδες ειναι απο τα γενεθλια μου πριν μια εβδομαδα δεν φαινεται μεγαλη η κοιλια μου...

UzVGp2.png

καταλαβαινα λεει??? ενα ολοστρογγυλο σαν κεφαλακι οσο η παλαμη μου πεταγοταν στο στομαχι!!! τωρα που εχει γυρισει, νιωθω κατι πιο φαρδυ και παει δεξια αριστερα στο στομαχι σαν να στριμωχνεται ποτε στη μια και ποτε στην αλλη! ρωταω το γιατρο (ετυχε και το κανε εκεινη τη στιγμη) και μου εδειξε στον υπερηχο οτι ειναι ο πωπος του!!! ο πονηρος... ειναι ζουζουνι και κανει κολπα!!!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

λες αυτο το εξογκωμα που νιωθω κι εγω να ειναι το κωλαρακι του?

UzVGp2.png

κουκλα!!! κοριτσακι μου... τι να λεμε για την κοιλιτσα σου? φτου φτου φτου!!! ο Αλκης απο τωρα ειναι αστερι! και ο μπαμπας σας τον κραταει αγκαλια... μαζι με τη μαμα... να στε παντα σουπερ!!! και ναι... η κωλαρακι η κεφαλακι ειναι!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κουκλα!!! κοριτσακι μου... τι να λεμε για την κοιλιτσα σου? φτου φτου φτου!!! ο Αλκης απο τωρα ειναι αστερι! και ο μπαμπας σας τον κραταει αγκαλια... μαζι με τη μαμα... να στε παντα σουπερ!!! και ναι... η κωλαρακι η κεφαλακι ειναι!

εισαι πολυ γλυκεια!!! σε ευχαριστουμε και παλι!!! :)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Σήμερα είμαι από ... ύπνο σε ύπνο...

Αραχτή και light!

Ροδούλα να τη χαίρεστε την κορούλα!!!

Καλές ετοιμασίες για το πάρτυ.

Σε λίγο πάω κουζίνα, υποσχέθηκα στην κόρη μου να φτιάξουμε κουλουράκια...

Δεν τόχουμε ξανακάνει... μόνο κέικ, κρουασάν, πάστα φλόρα και Κρητικά καλιτσούνια έχουμε φτιάξει.

Πειραματιζόμαστε. Αν μη τι άλλο έχει πλάκα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Η sgot σου φαίνεται ανεβασμένη (21 με όριο τα 32) ή η sgpt (32 με όριο το 33); Το ότι σου ανέβαιναν οι τιμές κάθε μήνα έχει σχέση με αυτό που έγινε με το μωράκι σου;

kat , θα συμφωνησω με την Κατια .Καταρχην μη αγχωνεσαι!!!Ολα ειναι υπο ελεγχο απο την στιγμη που κανεις εξετασεις.Για να σου απαντησω , ειχα αυξημενη SGOT ,SGPT αυξημενα λευκα και χαμηλα αιμοπεταλια(.σε σχεση με τις κανονικες τιμες.Ενω στο πρωτο 6 μηνο ηταν σταθερα 15 και 18 αντιστοιχα μετα ανεβηκαν!

Το ενα απο μονο του ειναι αλλο απο οτι ολα μαζι γιαυτο ειπα να μιλησεις με τον γιατρο σου και εκεινος ξερει.Εγω δυστυχως , εφαγα χρονο σε πολλους γιατρους οταν ανεβηκαν οι τιμες και ολοι οι γυναικολογοι με στειλανε σε ηπατολογο και μου μιλουσαν για χολοσταση και αυτοανωση ηπατιτιδα (η οποια εβγαινε αρνητικη συνεχεια ) και ηταν ολοι cool ενω στην πραγματικοτητα ηταν φωσφολιπιδικο συνδρομο που ειναι πολυ κοντα στο συνδρομο hellp.Αν το ηξερα , με μια απλη ασπιρινη θα το ειχα το μωρακι σημερα που μιλαμε.

Γιαυτο σου λεω μιλησε με τον γιατρο σου και απλα θα σου πει τι θα κανεις.Δυστυχως , απο την στιγμη που μενεις εγκυος αρχιζουν οι ενοιες αλλα καλο ειναι να ειμαστε alert και οταν μια παθει κατι το μοιραζεται για να μην ξανα συμβει.

Φαντασου οτι εμενα ο αντρας μου ειναι γιατρος και μου ελεγε ''εισαι οκ ειναι της εγκυμοσυνης'' αλλα η δικη μου περιπτωση ηταν ενα σπανιο συνδρομο δεν παει να πει οτι οσες εχουν αυξημενα λευκα και sgot εχουν το ιδιο οκ ???:P Απλα στο ειπα για να το ψαξεις.

ΟΛΑ μια χαρα θα πανε με την μικρουλα σου κοιταξε να εισαι οσο πιο χαλαρη μπορεις.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

εισαι πολυ γλυκεια!!! σε ευχαριστουμε και παλι!!! :)

didi ,κουκλα με την κοιλιτσα σου!Θα σε πιασω απο το μαλλι ομως!Δεν κανουμε ασχημες σκεψεις γιατι το μωρακι στεναχωριεται.Διαβαζουμε , ενημερωνομαστε , συζηταμε τις ανησηχιες μας στην εγκυμοσυνη ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ !!!Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΞΕΜΑΛΛΙΑΖΕΙ!ΑΝΤΕ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Θετικη σκεψη!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

kat , θα συμφωνησω με την Κατια .Καταρχην μη αγχωνεσαι!!!Ολα ειναι υπο ελεγχο απο την στιγμη που κανεις εξετασεις.Για να σου απαντησω , ειχα αυξημενη SGOT ,SGPT αυξημενα λευκα και χαμηλα αιμοπεταλια(.σε σχεση με τις κανονικες τιμες.Ενω στο πρωτο 6 μηνο ηταν σταθερα 15 και 18 αντιστοιχα μετα ανεβηκαν!

Το ενα απο μονο του ειναι αλλο απο οτι ολα μαζι γιαυτο ειπα να μιλησεις με τον γιατρο σου και εκεινος ξερει.Εγω δυστυχως , εφαγα χρονο σε πολλους γιατρους οταν ανεβηκαν οι τιμες και ολοι οι γυναικολογοι με στειλανε σε ηπατολογο και μου μιλουσαν για χολοσταση και αυτοανωση ηπατιτιδα (η οποια εβγαινε αρνητικη συνεχεια ) και ηταν ολοι cool ενω στην πραγματικοτητα ηταν φωσφολιπιδικο συνδρομο που ειναι πολυ κοντα στο συνδρομο hellp.Αν το ηξερα , με μια απλη ασπιρινη θα το ειχα το μωρακι σημερα που μιλαμε.

Γιαυτο σου λεω μιλησε με τον γιατρο σου και απλα θα σου πει τι θα κανεις.Δυστυχως , απο την στιγμη που μενεις εγκυος αρχιζουν οι ενοιες αλλα καλο ειναι να ειμαστε alert και οταν μια παθει κατι το μοιραζεται για να μην ξανα συμβει.

Φαντασου οτι εμενα ο αντρας μου ειναι γιατρος και μου ελεγε ''εισαι οκ ειναι της εγκυμοσυνης'' αλλα η δικη μου περιπτωση ηταν ενα σπανιο συνδρομο δεν παει να πει οτι οσες εχουν αυξημενα λευκα και sgot εχουν το ιδιο οκ ???:P Απλα στο ειπα για να το ψαξεις.

ΟΛΑ μια χαρα θα πανε με την μικρουλα σου κοιταξε να εισαι οσο πιο χαλαρη μπορεις.

αυτες τις εξετασεις τις κανουν ολες?εγω δεν τις θυμαμαι?θα κοιταξω τις εξετασεις μου να δω

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα didi μου! Όλες περνάμε κρίσεις όπως βλέπεις για τον ένα ή τον άλλο λόγο... :cry: Μην στενοχωριέσαι, πήγαινε να χαζέψεις λίγο βιτρίνες και βρες και κάτι να αγοράσεις να αναπτερωθεί το ηθικό σου!

Εγώ θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και να μην σκέφτομαι συνέχεια τα χειρότερα! Στο κάτω κάτω γι'αυτό κάνω κάθε μήνα εξετάσεις, για να βλέπω αν υπάρχει κάτι περίεργο και να το αντιμετωπίζω εγκαίρως.

:tongue:

ΑΑΑΑ να γεια σου!!! ετσι πρεπει ηρεμια!Γιατροι δεν ειμαστε απλα μοιραζομαστε πραγματα.

WvYwp2.png I9Cbp2.png

αυτες τις εξετασεις τις κανουν ολες?εγω δεν τις θυμαμαι?θα κοιταξω τις εξετασεις μου να δω

Εγω τις εκανα στο δευτερο μηνα στο νοσοκομειο που πηγα και εκει εμαθα οτι ειμαι εγκυος.Ειχα σωριαστει και με πηγε ο αντρας μου!(να καταλαβεις τι βοδι που ειμαι δεν ειχα καταλαβει οτι ειμαι εγκυος! :tongue:) και απο λαθος το μικροβιολογικο μου βγαζει και αυτες τις τιμες στις 28 εβδομαδες και παω στην γιατρο και ολα καλα...μετα εγω παω σπιτι και τα ψαχνω και βλεπω οτι δυο μηνων εγκυος δεν ειχα αυξημενες αυτες τις τιμες.Οποτε απο μονη μου , οπως δηλαδη η Κατ , παω και τις ξανα κανω και μετα ξανα σε 15 μερες και παω στην γιατρο και με βαζει να τις κανω ανα εβδομαδα.Μετα πηγα για υπερηχο ανω κοιλιας δεν βρηκαν κατι ξανα και ξανα 2 μηνες τις ιδιες εξετασεις κανενας γιατρος δεν εβλεπε προβλημα...

Τωρα ανακαλυψα το προβλημα αφου πλεον εχω παει σε ολους τους γιατρους και σε 2 αιματολογους οπου τελικα η τελευταια αιματολογος με εστειλε σε μια εξειδικευμενη για κυηση αιματολογο και εκεινη το βρηκε!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

ααα... οι παλιες και πιο εμπειρες... σας εχω ερωτηση!!!

πειραζει πολυ να φορεσω σερβιετακι? δεν ξερω αν αντεχω, βρε κοριτσια!!! καθε λιγο και λιγακι τρεχω στην τουαλετα και σε μερικες κλωτσιες "κανω την αρχη" στο δρομο! εσωρουχα 2-3 τη μερα... με τα ατυχηματα! δεν ειναι ουτε υγρα, ουτε αμνιακο... ειναι στανταρ τσισα, αλλα εχω κουραστει να αλλαζω συνεχεια (σιχαινομαι την κατρουλιλα...:oops::oops::oops: ) σκεφτομαι λιγο βεβαια την υγρασια, μυκητες, κλπ τωρα στο τελος... ειναι καμια που φορεσε η φοραει? thanks!!!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...