Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα! Ναι, εννοείται πως θα του τις δείξω αύριο. Δεν μπορώ μόνη μου να βγάζω συμπεράσματα απλά επειδή είναι κάτω από το όριο...! Ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ αδιάφορος και να μου πει όντως να το παρακολουθώ γιατί αλλιώς θα εκνευριστώ... Ίσως όλα αυτά να μην είναι τίποτα και να είναι απλά άκακες αντιδράσεις του οργανισμού λόγω εγκυμοσύνης, αλλά μπορεί και όχι. Και αν, όπως λες κι εσύ, μπορώ να βρω κάτι που ίσως είναι ύποπτο, καλό είναι να το βρω εγκαίρως.

Το μόνο κακό είναι ότι σκέφτομαι συνέχεια άσχημα πράγματα και ανησυχώ γιατί τελικά η εγκυμοσύνη δεν είναι τόσο ανέμελη όσο νόμιζα.... Σου μπαίνουν διάφορα στο μυαλό και προσπαθείς να τα βγάλεις για να απολαύσεις αυτούς τους 9 μήνες αλλά δεν είναι εύκολο...

Εσένα τα λευκά είναι απολύτως φυσιολογικά, δεν είχες καθόλου αύξηση σε σχέση με παλιά;

εγω παρακολουθω τα λευκα καθε μηνα, γιατι λογω ραμματος θα ταν ενδειξη λοιμωξης! γι αυτο επαιρνα προληπτικα και αντιβιωση!!! ευτυχως βεβαια ειμαι σταθερα χαμηλα, στα φυσιολογικα δηλαδη (γυρω στο 8.5 στις 10 οκτωβρη). να μην αγχωνεσαι καθολου... κι αν δε σου πει τιποτα, απλα την ξανακανεις μαζι με τις γενικες του επομενου μηνα και βλεπετε...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1687422d2g1hlatuj.gif

καλημερα κοριτσια!!!

σορρυ που σας στεναχωρησα χθες...κατ μου ηταν η μερα μου μαλλον χθες! ημουν γενικα στον κοσμο μου και ξαφνικα ξυπνησα και συνειδητοποιησα οτι δεν εχω χρονο!!!

το σαββατο θα παω ψωνια με τη μαμα μου ελπιζω να παραγγειλουμε κατι μια σιφονιερα ενα λικνο κατι να μου φυγει και το αγχος!!!!!

περιμενω και τα δικα σου νεα απο το γιατρο αυριο ελπιζω ολα καλα

ελενακι ηρθε το αγορακι σου ? σου ελειψε!!!

κριστυ εγινες διασημη!!!σου στελνω και πμ

ριτσα πως εισαι σημερα???εμενα τα ψυχολογικα καλα αλλα μου ερχεται μια αναγουλα σημερα, μου μυριζει η ξηρα τροφη της γατας αλλα η ξηρα τροφη ειναι μεσα στο κουτι της δεν καταλαβαινω γιατι μου μυριζει....

το ποδι σου πως ειναι?

κατια μου τι κανει ο μιχαλιως???

κοριτσακια ολες μιοα μια να εχετε μια τελεια μερα

UzVGp2.png

καλημερα, ντιντακι! καλημερα στον γλυκο Αλκη μας!

ειμαστε πολυ καλα!!! παιζουμε σχεδον ασταματητα απτις 7:30... με μικρα διαλλειματα... εγω αναρωτιεμαι μηπως πρεπει να βαλω πανες ακρατειας κι ο μιχαλιος με επιβεβαιωνει κλωτσωντας την κυστη μου! τωρα ξερω οτι το "βουναλακι" στο στομαχι μου ειναι ο πωπος του και μετα το τεντωμα ακολουθουν κλωτσιες δεξια-αριστερα παντου!!! πολυ πλακα... αμα του μιλησω ανταποκρινεται κιολας! χχααχχααχχχααα...:tongue:

με τις αγορες, ετσι οπως εχει η κατασταση, να ξερεις οτι σου κανουν τεμενα οπου πας! οποτε μην αγχωνεσαι... ηρεμα, ομορφα, χαζεψε τι σ αρεσει, τι χρειαζεσαι, τις τιμες και μεσα σ ενα μηνα θα ναι ετοιμη η προικα του Αλκη! ;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!

τι κανετε?ολες καλα?

didi μου ναι ηρθε..μου ελειψε γιατι ειχα να τον δω 7 μερες..αλλα τωρα ειμαι οκ ;)

επιτελους ηρθε η περιοδος μου οποτε την αλλη βδομαδα θα τελειωνουμε και με τις εξετασεις..πρωτη φορα που χαιρομαι τοσο που ηρθε χαχαχαχα..αλλα νομιζω οτι αυτο με τις εξετασεις με κραταει πισω και γι'αυτο χαιρομαι που θα τελειωσει!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημέρα didi μου! Όλες περνάμε κρίσεις όπως βλέπεις για τον ένα ή τον άλλο λόγο... :cry: Μην στενοχωριέσαι, πήγαινε να χαζέψεις λίγο βιτρίνες και βρες και κάτι να αγοράσεις να αναπτερωθεί το ηθικό σου!

Εγώ θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και να μην σκέφτομαι συνέχεια τα χειρότερα! Στο κάτω κάτω γι'αυτό κάνω κάθε μήνα εξετάσεις, για να βλέπω αν υπάρχει κάτι περίεργο και να το αντιμετωπίζω εγκαίρως.

Κάτια μου, πρέπει να είναι φοβερό συναίσθημα το να καταλαβαίνεις πως ακριβώς κάθεται ο μικρός και να επικοινωνείτε τόσο έντονα! Εγώ εδώ και κάτι μέρες νιώθω κατά περιόδους ένα εξόγκωμα από τη δεξιά μεριά και προσπαθώ να καταλάβω τι είναι, το κεφάλι της, τα χέρια της.... :tongue:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

kalhmera

δεν βλεπω και πολυ κινηση

τι εγινε χουχουλιαζετε;;;

εγω οπως παντα τρεχω: εχει γεννεθλια το κοριτσακι μου σημερα και το σαββατο θα κανουμε το παρτυ!

ευχομαι ολες να περνατε καλα

ντιντι μην ανχονεσαι εγω δεν ειχα αγιρασει τιποτα σχεδων καιγεννησα ππροωρα αλλα τελικα ολα εγιναν οπως τα ηθελα!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

κατια μου με εχει πιασει αγχος!!! εχω μεχρι τις 37 εβδομαδες που απο εκει και περα θα περιμενω να κανω ενα σωρο πραγματα και μου την δινει να τα αφηνω για τελευταια στιγμη...

το δωματιο ΔΕΝ βαφτηκε

αιρκοντισιον για το υπνοδωματιο δεν εχουμε παραγγειλει(ποτε περιμενει ο συζυγος? οταν γεννηθει ο μπεμπης??? και να τρυπανε τον τοιχο πανω απο το λικνο???)

λεφτα δεν υπαρχουν!! του χρωστανε πανω απο 3 χιλιαρικα και τον πληρωνουν με τον σταγονομετρο και εμενα με τα μαθηματα πριπου το ιδιο οτι βγαζω παει σε σουπερ μαρκετ και βενζινη

επιπλακια καροτσακια καθισματακια δεν εχουμε παραγγειλει

τι αλλο να πω?? εχω αγχωθει πολυ και μου την δινει που ο συζυγος νομιζει οτι εχουμε 3 μηνες ακομη και ειναι λεει νωρις να τα παρουμε απο τωρα

ασε δεν μπορω θελω να βαλω τα κλαματα τωρα... δεν με καταλαβαινει κανεις

μονο εσεις

αλλα κι εγω δεν θελω να σας ζαλιζω με τα προβληματα μου εσεις εχετε τωρα τις χαρες σας να σκεφτειτε!!!

ασε που τα εχω παρει και με τη ζυγαρια που απο το σαββατο με δειχνει μεσα σε 4 μερες 1,5 κιλο παραπανω!!!

didi μου κανε υπομονη κ όλα θα γίνουν. κ εχω καποιες φορες κλαιω που δεν θα μπορω να προσφέρω πολλά πραγματα στον μπεμπάκο μου, αλλά έχει ο Θεός. Τα βασικά τουλαχιστον να μπορεσουμε να παρουμε κ τ αλλα δεν πειραζει.

εμεις θελουμε να παραγγείλουμε τεντες, παραγγείλαμε το πλυντήριο πιατων κ θελουμε να φτιαξουμε καποιες ξυλινες ντουλαπες για ποθηκευτικο χωρο. ευτυχως παίρνουμε μονο τα υλικα κ τα φτιαχνουμε μονοι μας. αυτή την "κριση" (ας το πω ετσι) την εχω περασει πολλες φορες, αλλά δεν βγαινει σε τιποτα με την στεναχωρια. αυτό τολάχιστον σκέφτομαι οταν ειμαι πιο ηρεμη. να κοιταζουμε να παει καλά μεχρι το τελος η εγκυμοσυνη μας κ να ναι γερα τα μωρακια μας!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

kalhmera

εγω οπως παντα τρεχω: εχει γεννεθλια το κοριτσακι μου σημερα και το σαββατο θα κανουμε το παρτυ!

ντιντι μην ανχονεσαι εγω δεν ειχα αγιρασει τιποτα σχεδων καιγεννησα ππροωρα αλλα τελικα ολα εγιναν οπως τα ηθελα!

να τα 1000σεις η μικρη πριγκιπισσα!!! να ναι παντα γερή κ να χει όλα τα καλά του κόσμου!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

καλημερα, ντιντακι! καλημερα στον γλυκο Αλκη μας!

ειμαστε πολυ καλα!!! παιζουμε σχεδον ασταματητα απτις 7:30... με μικρα διαλλειματα... εγω αναρωτιεμαι μηπως πρεπει να βαλω πανες ακρατειας κι ο μιχαλιος με επιβεβαιωνει κλωτσωντας την κυστη μου! τωρα ξερω οτι το "βουναλακι" στο στομαχι μου ειναι ο πωπος του και μετα το τεντωμα ακολουθουν κλωτσιες δεξια-αριστερα παντου!!! πολυ πλακα... αμα του μιλησω ανταποκρινεται κιολας! χχααχχααχχχααα...:tongue:

με τις αγορες, ετσι οπως εχει η κατασταση, να ξερεις οτι σου κανουν τεμενα οπου πας! οποτε μην αγχωνεσαι... ηρεμα, ομορφα, χαζεψε τι σ αρεσει, τι χρειαζεσαι, τις τιμες και μεσα σ ενα μηνα θα ναι ετοιμη η προικα του Αλκη! ;)

σκουπιζα το πρωι και σταματαω σε μια φαση και λεω στον αντρα μου κλωτσαει! δεν του αρεσει μαλλον

και ο αντρας μου μου λεει δεν ειναι επικυνδυνο ετσι οπως κλωτσαει να κανει προβλημα στον πλακουντα

ο κακομοιρος αγχωνεται ακομη

μετα μου λεει αν μη κακο γεννηθει το μωρο τωρα μπορει να ζησει ?του λεω εχει πιθανοτητες επιβιωσης αλλα θα ειναι 6μηνιτικο και ειναι πολυ επικινδυνο

οπως επισης αν γεννηθει 8μηνιτικο γιατι στον 8ο τελειοποιουνται οι πνευμονες

ενω τα 7μηνιτικα δεν εχουν τετοιο προβλημα

σωστα δεν τα λεω?

UzVGp2.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!!

τι κανετε?ολες καλα?

didi μου ναι ηρθε..μου ελειψε γιατι ειχα να τον δω 7 μερες..αλλα τωρα ειμαι οκ ;)

επιτελους ηρθε η περιοδος μου οποτε την αλλη βδομαδα θα τελειωνουμε και με τις εξετασεις..πρωτη φορα που χαιρομαι τοσο που ηρθε χαχαχαχα..αλλα νομιζω οτι αυτο με τις εξετασεις με κραταει πισω και γι'αυτο χαιρομαι που θα τελειωσει!!

ολα καλα θα πανε ελενακι

μην αγχωνεσαι !!! σε λιγους μηνες θα μπορεις ξανα να προσπαθησεις και σου ευχομαι να πανε ολα καλα γλυκεια μου!! να φορας και ενα ματακι να μην σε ματιαζουν!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

kalhmera

Χρόνια σας Πολλά!!! super ηλικια, super που θα κανει party το Σαββατο, super που θα της ερθει κι η παρεουλα σιγα σιγα!!! να την χαιρεστε, να ναι παντα υγιης, τυχερη, ευτυχισμενη και γεματη με την αγαπη ολων σας!!! πολλα φιλια και ευχες κι απο μας...

600-1300032298.jpg

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημέρα didi μου! Όλες περνάμε κρίσεις όπως βλέπεις για τον ένα ή τον άλλο λόγο... :cry: Μην στενοχωριέσαι, πήγαινε να χαζέψεις λίγο βιτρίνες και βρες και κάτι να αγοράσεις να αναπτερωθεί το ηθικό σου!

Εγώ θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και να μην σκέφτομαι συνέχεια τα χειρότερα! Στο κάτω κάτω γι'αυτό κάνω κάθε μήνα εξετάσεις, για να βλέπω αν υπάρχει κάτι περίεργο και να το αντιμετωπίζω εγκαίρως.

Κάτια μου, πρέπει να είναι φοβερό συναίσθημα το να καταλαβαίνεις πως ακριβώς κάθεται ο μικρός και να επικοινωνείτε τόσο έντονα! Εγώ εδώ και κάτι μέρες νιώθω κατά περιόδους ένα εξόγκωμα από τη δεξιά μεριά και προσπαθώ να καταλάβω τι είναι, το κεφάλι της, τα χέρια της.... :tongue:

εχεις δικιο καλα κανεις και το ψαχνεις! κι εγω εχω να κανω τοξοπλασμα απο τον ιουλιο ή αυγουστο και θελω στο γιατρο που θα παω μεθαυριο να μου το γραψει

αυτο με το εξογκωμα το εχω κι εγω κι εγω αναρωτιεμαι τι να ειναι

επισης αναρωτιεμαι σε τι σταση ειναι ξαπωτος?

μπορει πλεον να γυρναει και να κανει κολοτουμπες? μια κεφαλι αριστερα μια κεφαλι δεξια?

κι απορω με την κατια πως καταλαβαινε τις κουτουλιες στο στομαχι:D

UzVGp2.png

kalhmera

1008746a1j2faq5tb.gif

να την χαιρεσαι την πριγκιπισσα σου!!!!πολυχρονη!!!!!

UzVGp2.png

σκουπιζα το πρωι και σταματαω σε μια φαση και λεω στον αντρα μου κλωτσαει! δεν του αρεσει μαλλον

και ο αντρας μου μου λεει δεν ειναι επικυνδυνο ετσι οπως κλωτσαει να κανει προβλημα στον πλακουντα

ο κακομοιρος αγχωνεται ακομη

μετα μου λεει αν μη κακο γεννηθει το μωρο τωρα μπορει να ζησει ?του λεω εχει πιθανοτητες επιβιωσης αλλα θα ειναι 6μηνιτικο και ειναι πολυ επικινδυνο

οπως επισης αν γεννηθει 8μηνιτικο γιατι στον 8ο τελειοποιουνται οι πνευμονες

ενω τα 7μηνιτικα δεν εχουν τετοιο προβλημα

σωστα δεν τα λεω?

μετα τις 28 εβδ πλεον εχουν πολυ πολυ πολυ καλες πιθανοτητες τα μωρακια... ηδη απο τις 25 ειναι βιωσιμα, αλλα και αυτο με τα 8μηνιτικα πλεον δεν εχει τρομερη διαφορα με τα 7μηνιτικα... απλα οσο παραπανω παρει το μωρακι απτις μερες, τοσο το καλυτερο! μην αγχωνεστε, μωρε! φαινεται ψυχουλα κι ο αντρας σου... ετσι ειναι κι ο δικος μου! καθε βδομαδα, σχεδον γιορταζουμε γεννεθλια εγκυμοσυνης! υπομονη και ολα θα πανε καλα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εχεις δικιο καλα κανεις και το ψαχνεις! κι εγω εχω να κανω τοξοπλασμα απο τον ιουλιο ή αυγουστο και θελω στο γιατρο που θα παω μεθαυριο να μου το γραψει

αυτο με το εξογκωμα το εχω κι εγω κι εγω αναρωτιεμαι τι να ειναι

επισης αναρωτιεμαι σε τι σταση ειναι ξαπωτος?

μπορει πλεον να γυρναει και να κανει κολοτουμπες? μια κεφαλι αριστερα μια κεφαλι δεξια?

κι απορω με την κατια πως καταλαβαινε τις κουτουλιες στο στομαχι:D

καταλαβαινα λεει??? ενα ολοστρογγυλο σαν κεφαλακι οσο η παλαμη μου πεταγοταν στο στομαχι!!! τωρα που εχει γυρισει, νιωθω κατι πιο φαρδυ και παει δεξια αριστερα στο στομαχι σαν να στριμωχνεται ποτε στη μια και ποτε στην αλλη! ρωταω το γιατρο (ετυχε και το κανε εκεινη τη στιγμη) και μου εδειξε στον υπερηχο οτι ειναι ο πωπος του!!! ο πονηρος... ειναι ζουζουνι και κανει κολπα!!!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...