Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Όλα θα είναι καλά, ίσως τα συμπτώματα να οφείλονται κ ατηβ αγωνία για το αποτέλεσμα της χοριακης. Αλλά να ξέρεις πως έρχονται κ φεύγουν και εγώ στην αρχή αγχώθηκα όταν υποχώρησαν αλλά τα κορίτσια εδώ με ηρέμησαν. Περιμένουμε την επαναληπτική σου!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ΚΡΙΣΤΥ αν μετρησω ποσα βαζα μερεντα εχω φαει σε ολη την εγκυμοσυνη θα παθω σοκ...πλεον ο αμορες μου παιρνει του κιλου...κ μου λεει το τελευταιο που τρως...αχαχαχαχα!!!καλο μεσημερι κοριτσιααααααααααααααααα.....!!!!φιλακιαα πολλα πολλα...!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΟΣ.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΜΕ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

"ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ, ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΘΑ ΚΑΘΙΣΩ ΜΠΡΟΣΤΑ" ΚΙ ΕΛΗΞΕ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

Φιλάκια...

like like like

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

σας διαβαζω ανελειπως αλλα εχω λιγο τρεξημο

ζω καταστασεςις σαν την ριτσας και τα νευρα κροσια!

φιλια σε ολες!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Πολύ καλές οι εξετάσεις σου!

Όλα θα πάνε καλά (εσύ καλά δεν αισθάνεσαι?)

Περνάω ώρα βλακείας... σαβουριάζω ένα βάζο μερέντα με το κουταλάκι...

Κι οι μικρές χορεύουν τσιφτετέλι.

Εγώ μια χαρά νιώθω, μου έχει ανοίξει και η όρεξη πάλι (αυτό δεν είναι καλό!) :oops::rolleyes:

Μερέντα ε; Κι εγώ σκέφτομαι πότε θα πάω σπίτι να τσακίσω μία σοκολάτα για να γιορτάσω τα καλά αποτελέσματα! Όλο κάτι τέτοιες δικαιολογίες βρίσκω για να τρώω!!!!!!!!!! :tongue::tongue:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

κοριτσια μαλλον ΟΛΕΣ αγχωθηκαμε για τις δουλειες κοντευουμε κ παθαμε αμοκ. αλλα οσες εχουν κ αλλα παιδια ειναι δυσκολο δεν ειναι οτι τα κανουμε κ προσπαθουμε να ειναι καθαρα αλλα τα κανουν χαλια τα μικρα παλι. αλλα εγω θελω να φυγουν οι κρυφες δουλειες ενω τα επιφανιακα αυτα ειναι σχεδον καθημερινα ειναι χειμωνιαζει κιολας κ δεν μπορουμε να τα κανουμε οπως θελουμε κ βαρενουμε σε λιγο δεν θα μπορουμε να κανουμε βημα που λεει ο λογος.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μαλλον ΟΛΕΣ αγχωθηκαμε για τις δουλειες κοντευουμε κ παθαμε αμοκ. αλλα οσες εχουν κ αλλα παιδια ειναι δυσκολο δεν ειναι οτι τα κανουμε κ προσπαθουμε να ειναι καθαρα αλλα τα κανουν χαλια τα μικρα παλι. αλλα εγω θελω να φυγουν οι κρυφες δουλειες ενω τα επιφανιακα αυτα ειναι σχεδον καθημερινα ειναι χειμωνιαζει κιολας κ δεν μπορουμε να τα κανουμε οπως θελουμε κ βαρενουμε σε λιγο δεν θα μπορουμε να κανουμε βημα που λεει ο λογος.

Φιλενάδα,

Κατς Κατ με τόνα πόδι πάνω στ΄άλλο που λέει ο λόγος.

Κάνε ότι μπορείς κι ότι δεν μπορείς άστο και κάνε πως δεν το βλέπεις.

Στα λέω γιατί κι εμείς, από "καλοθελητές" είμαστε γεμάτοι, που όμως ή δεν μπορούν τελικά, ή μπορούν μεν αλλά βγάζουν κι άλλες δουλειές στη μέση ή πετάνε σπόντες που σε κάνουν κουρέλι.

Και λέω σκόνη και πάλι σκόνη. Όποτε μπορεί ο αντρούλης μου. Ευτυχώς δηλ το χρυσό μου, μπορεί να μην μπορεί πολύ συχνά, αλλά που και που τα βασικά τα κάνει.

Και μιλάμε για σπόντες θανατηφόρες έτσι???

του στυλ:

-"Να κόψετε τα κολυμβητήρια να σας περισσεύουν λεφτά" (η μάνα μου - για το κολυμβητήριο της μικρής που ως γνωστόν πέρυσι πέρασε τη "φάση" με τα πνευμόνια της)

-"ολόκληρο πιλότο πήρανε, ας πληρώσουν και μια γυναίκα" (η πεθερά μου για τους χαμηλοσυνταξιούχους γονείς μου - δεν το λέει έτσι ακριβώς, το εννοεί βεβαίως, αγνοώντας επειδεικτικά τις όποιες περγαμηνές μου και την καριέρα που μέχρι τώρα έχω κάνει, καθώς και το γεγονός ότι ο γιος της ήδη ψάχνει για δουλειά στα εξωτερικά)

Σε κάθε περίπτωση μόλις δεχτώ βοήθεια, μου ανακατεύεται το στομάχι σε τέτοιο βαθμό, που αναζητώ την ακαταστασία, τη σκόνη και τα ασιδέρωτα ρούχα σαν τις καλύτερές μου φιλενάδες...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

κοριτσια μου τι κανετε??μη μου στεναχωριεστε για τα οικονομικα και αγχωνεστε η με τη γαιδουρια που κουβαλαει ο κοσμος!δυστυχως ετσι ειναι.κι εγω το αντιμετωπιζω καθημερινα,ουτε να αναφερθω δε θελω μη συγχυστω αλλα λεω απο το να μου κανω κακο και μενα και στη μπεμπουλα,αστο.

kat μια χαρα τα αποτλεσματα,τωρα θα χαλαρωσεις!

sapi χρονια σου πολλα πολλα!!!

markela θα σε βρω να γινουμε φιλες κι εμεις.!!χαχα

κατια μου πλησιαζουμε επικινδυνααααααααααααααα!!!!

6KuQp2.png

kat , h sgot που ειναι ανεβασμενη να την ξανακανεις και ας μην σου πει ο γιατρος σε παρακαλω...!Εγω ξεκινησα με sgot 15 ηταν φυσιολογικα και απο τον 7 μηνα ειχα 36 στον 8 70 και εφτασα μεχρι 480!Please , παρακολουθησε το...

Δες τι θα σου πει και ο γιατρος και αν ανεβαινει μην μπεις στην διαδικασια να πας σε ηπατολογο πηγαινε κατευθειαν σε ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Να με κάνετε κι εμένα φίλη στο facebook!!!

Όσες είναι φίλες με την mpiskotaki μπορούν να με βρουν από τις φίλες της...

Αλλιώς, στείλτε μου πμ και σας στέλνω details

να σε ψηφισουμε κιολας που εισαι κορμαρα!!!παω να σε βρω!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα!! Εγω παντως ψηφισα Κριστυ!! Αν και νομιζω επρεπε να βαλεις τις διδυμουλες!!! Σημερα παραγγέλνω κορνίζες...εχω φωτο καλοκαιρινες που πρεπει να βαλω στον μπουφε!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

kat , h sgot που ειναι ανεβασμενη να την ξανακανεις και ας μην σου πει ο γιατρος σε παρακαλω...!Εγω ξεκινησα με sgot 15 ηταν φυσιολογικα και απο τον 7 μηνα ειχα 36 στον 8 70 και εφτασα μεχρι 480!Please , παρακολουθησε το...

Δες τι θα σου πει και ο γιατρος και αν ανεβαινει μην μπεις στην διαδικασια να πας σε ηπατολογο πηγαινε κατευθειαν σε ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ!

Η sgot σου φαίνεται ανεβασμένη (21 με όριο τα 32) ή η sgpt (32 με όριο το 33); Το ότι σου ανέβαιναν οι τιμές κάθε μήνα έχει σχέση με αυτό που έγινε με το μωράκι σου;

Η sgot σου φαίνεται ανεβασμένη (21 με όριο τα 32) ή η sgpt (32 με όριο το 33); Το ότι σου ανέβαιναν οι τιμές κάθε μήνα έχει σχέση με αυτό που έγινε με το μωράκι σου;

καλημερα!!!

εγω γι αυτο σου ειπα να τις δειξεις στο γιατρο... για να μην κανεις σεναρια και αγχωνεσαι χωρις λογο! οι τιμες ειναι οκ, αλλα επειδη εχεις το θεματακι με τα λευκα που ανεβαινουν, πρεπει να τις παρακολουθεις! Η πυροσταφυλική τρανσαμινάση (SGPT) βρίσκεται σε υψηλότερες συγκεντρώσεις στο συκώτι και η οξαλοξεική τρανσαμινάση (SGOT) υπάρχει σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στο μυοκάρδιο και σε μικρότερες στο ήπαρ και στους μύες. ετσι σε εγκυους η SGPT ειναι δεικτης πιο πολυ για ηπατικα προβληματα (χολοσταση εγκυμοσυνης) και SGOT δειχνει προβληματακια αιματολογικα (π.χ. οπως της μαρκελλας, που εχουν να κανουν με την πηκτικοτητα-θρομβοφιλια). ο γιατρος σου, σιγουρα ξερει καλυτερα! απλα μερικες φορες δεν σε στελνουν απο αμελεια-βλακεια-ή "οπως αλλιως θες πες το" για τις εξετασεις... εσυ εκανες το πρωτο βημα και με το να του τις δωσεις κανεις και το δευτερο! ολα καλα θα πανε και το να το ψαχνεις δεν σημαινει οτι στανταρ θ υπαρχει και κατι... απλα αμα το βρεις δεν ειναι ξαφνικο και το αντιμετωπιζεις αμεσα, εγκαιρα και σωστα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα καλημερα!! Εγω παντως ψηφισα Κριστυ!! Αν και νομιζω επρεπε να βαλεις τις διδυμουλες!!! Σημερα παραγγέλνω κορνίζες...εχω φωτο καλοκαιρινες που πρεπει να βαλω στον μπουφε!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Ευχαριστώ για την ψήφο και εσένα και τα άλλα κορίτσια που με ψήφισαν.

Με τη ...διδυμοκοιλιά την ...πάτησα:

1) καθυστέρησα να τη φωτογραφήσω

2) καθυστέρησα να "αδειάσω" τη φωτογραφική μηχανή

3) μετά κόλλαγε το ίντερνετ και δεν μπορούσα να την ανεβάσω

Έτσι, έμεινε ...εκτός διαγωνισμού... και συναγωνισμού.

Αλλά δε βαριέσαι... τα κορίτσια μου θα είναι αχτύπητα έτσι κι αλλιώς!!!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλημερα!!!

εγω γι αυτο σου ειπα να τις δειξεις στο γιατρο... για να μην κανεις σεναρια και αγχωνεσαι χωρις λογο! οι τιμες ειναι οκ, αλλα επειδη εχεις το θεματακι με τα λευκα που ανεβαινουν, πρεπει να τις παρακολουθεις! Η πυροσταφυλική τρανσαμινάση (SGPT) βρίσκεται σε υψηλότερες συγκεντρώσεις στο συκώτι και η οξαλοξεική τρανσαμινάση (SGOT) υπάρχει σε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στο μυοκάρδιο και σε μικρότερες στο ήπαρ και στους μύες. ετσι σε εγκυους η SGPT ειναι δεικτης πιο πολυ για ηπατικα προβληματα (χολοσταση εγκυμοσυνης) και SGOT δειχνει προβληματακια αιματολογικα (π.χ. οπως της μαρκελλας, που εχουν να κανουν με την πηκτικοτητα-θρομβοφιλια). ο γιατρος σου, σιγουρα ξερει καλυτερα! απλα μερικες φορες δεν σε στελνουν απο αμελεια-βλακεια-ή "οπως αλλιως θες πες το" για τις εξετασεις... εσυ εκανες το πρωτο βημα και με το να του τις δωσεις κανεις και το δευτερο! ολα καλα θα πανε και το να το ψαχνεις δεν σημαινει οτι στανταρ θ υπαρχει και κατι... απλα αμα το βρεις δεν ειναι ξαφνικο και το αντιμετωπιζεις αμεσα, εγκαιρα και σωστα!!!

Καλημέρα! Ναι, εννοείται πως θα του τις δείξω αύριο. Δεν μπορώ μόνη μου να βγάζω συμπεράσματα απλά επειδή είναι κάτω από το όριο...! Ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ αδιάφορος και να μου πει όντως να το παρακολουθώ γιατί αλλιώς θα εκνευριστώ... Ίσως όλα αυτά να μην είναι τίποτα και να είναι απλά άκακες αντιδράσεις του οργανισμού λόγω εγκυμοσύνης, αλλά μπορεί και όχι. Και αν, όπως λες κι εσύ, μπορώ να βρω κάτι που ίσως είναι ύποπτο, καλό είναι να το βρω εγκαίρως.

Το μόνο κακό είναι ότι σκέφτομαι συνέχεια άσχημα πράγματα και ανησυχώ γιατί τελικά η εγκυμοσύνη δεν είναι τόσο ανέμελη όσο νόμιζα.... Σου μπαίνουν διάφορα στο μυαλό και προσπαθείς να τα βγάλεις για να απολαύσεις αυτούς τους 9 μήνες αλλά δεν είναι εύκολο...

Εσένα τα λευκά είναι απολύτως φυσιολογικά, δεν είχες καθόλου αύξηση σε σχέση με παλιά;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...