Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Όλα θα είναι καλά, ίσως τα συμπτώματα να οφείλονται κ ατηβ αγωνία για το αποτέλεσμα της χοριακης. Αλλά να ξέρεις πως έρχονται κ φεύγουν και εγώ στην αρχή αγχώθηκα όταν υποχώρησαν αλλά τα κορίτσια εδώ με ηρέμησαν. Περιμένουμε την επαναληπτική σου!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημερα κοροτσακια τι κανετε?

Εμεμα εφτασε η μερα της εποστροφης ερχεται το αγορι μου να με παρει...μου ελειψε εφτα μερες εχω να τον δω...αλλα και συνηθισα παλι εδω με γονεις,αδερφια,φιλες...η καρδια μου ειναι μοιρασμεμη σρα δυο πλεον!!

Κατια και real rhing τελεια τα νεα σας..μπραβο παντα τετοια και με το καλο τα μικρουλια η καθε μια στην ωρα της!!

Ριτσα και didi υπομονη..ολα θα γινουν μονο να ειστε εσεις και τα μωρακια καλα και ολα τ'αλλα γινονται!!

Κατ καλα αποτελεσματα..σιγουρα θα ειναι καλα!!

Μαρκελα καλη γυμναστικη και ομορφα αποτελεσματα ευχομαι!!

Barboula καλο ταξιδι και καλα να περασετε!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Didi, συμφωνώ με τα κορίτσια! Μην κάθεσαι και αγχώνεσαι τζάμπα! Κι εγώ σκέφτομαι όλα αυτά που πρέπει να αγοράσουμε και να φτιάξουμε και τα λεφτά που χρειάζονται, αλλά προσπαθώ να είμαι ήρεμη. Όλοι ζοριζόμαστε και οι γονείς μας ζορίστηκαν όταν μας έκαναν γιατί ήταν άλλες εποχές τότε (τείνουν να γίνουν καλύτερες από τη σημερινή βέβαια αλλά τέλος πάντων...) αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο πάντα κατάφερναν να τα φέρνουν όλα βόλτα για τα παιδιά τους και έτσι θα κάνουμε κι εμείς!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!

Εδώ χαζομαμά Κρίστυ.

Προ ολίγου ήμουν ζωντανά στη ΝΕΤ (http://www.ert.gr/webtv/net/item/8079-%CE%9Det-sta-Gegonota-23-10-2012#.UIZdFsVmK1e).

Είμαι προς το τέλος της εκπομπής (ώρα Ελλάδος 09.45 περίπου).

Δεν ήξερα ότι θα ήταν ζωντανό...

SAPI χρόνια σου πολλά! Να τα χιλιάσεις!

Κάτια συγχαρητήρια για τον μικρούλη σου. Μην πτοείσαι με τα κιλά. Είναι φυσικό να παίρνεις τώρα προς το τέλος, γιατί τώρα παίρνει και το μωρό. Οι γιατροί φωνάζουν για να μην ξεφύγουμε πολύ. (Και γενικά τους αρέσει να φωνάζουν...)

Στην κόρη μου προς το τέλος κι εγώ βδομάδα και κιλό ήμουνα... ενώ μέχρι τον 5ο μήνα δεν είχα πάρει σχεδόν τίποτα και γενικώς και τότε με δυσκολία τα έπαιρνα.

τι προβλημα υπαρχει κοριτσι με το μαγνησιο????? με τρομαζεις!!!!

κανει να κανεις σφραγισμα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης???

οσο για τη σειρα ...

καλε εδω με βλεπουν με την κοιλια τουρλα στη σειρα στα τυρια στο σουπερ μαρκετ και κανεις δεν μου παραχωρει τη θεση του τι λες τωρα?

να αρχισω να λεω ξερετε ειμαι εγκυος(δεν το βλεπουν? το βλεπουν ! μονο κοιλια εχω οποτε κανει μπαμ!!) αλλα στα @ρχ..δια τους τι λεμε τωρα...

θυμαμαι και στο μετρο που ενα κοριτσακι απο εδω αν θυμαμαι καλα γυρησε και της ειπε ενας και τι φταιω εγω? εγω σε γκαστρωσα? αντε τωρα και ξυπνησα ορεξατη σημερα!!!:evil:

Κανένα πρόβλημα με το μαγνήσιο.

Απλά σου είπα καλή τύχη με τον προγραμματισμό για το επιπλέον χάπι.

Εμένα μου έφυγε σφράγισμα κι έμεινε ... η κουφάλα.

Ε δεν γινόταν, έπρεπε να το ξαναβάλω.

Γενικά οδοντιατρικές εργασίες επιτρέπονται ειδικά μετά το 1ο τρίμηνο. Αν πρόκειται να χρειαστεί ακτινογραφία, μόνο αν είναι τελείως απαραίτητο (έτσι κι αλλιώς στο στόμα είναι και τα μωρά στην κοιλιά και σου βάζουν και την "ποδιά").

Σκέφτομαι σοβαρά προς το τέλος της κύησης να πάω να κάνω μια εξαγωγή που έχω και να βάλω εμφύτευμα (τώρα είναι εντελώς κούφιο από μέσα το δόντι, χωρίς ρίζα και χωρίς πολφό), γιατί αν περιμένω μετά με βλέπω να τραβολογιέμαι στον dentist με δίδυμα στο καροτσάκι να διακόπτω κάθε τρεις και λίγο για να θηλάσω πότε το ένα και πότε το άλλο...

ΚΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΟΣ.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΜΕ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

"ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ, ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΘΑ ΚΑΘΙΣΩ ΜΠΡΟΣΤΑ" ΚΙ ΕΛΗΞΕ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

Φιλάκια...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

καλημερα κ παλι κοριτσια!!!!! didi μια απο τα ιδια κ εγω ηρεμησε εγω ειμαι καλυτερα σημερα αλλα δεν νιωθω κ πολυ καλα που δεν τις μιλαω την ειδα το πρωι κ δεν τις μιλησα αλλα θα περασει κ αυτο.. οντως στο τριτο τριμηνο νιωθεις πολυ καλυτερα αλλα δεν μας αφηνουν... οσο για τα πραγματα κ εμενα που ειναι το τριτο θελω να παρω οτι βλεπω που λεει ο λογος ποσο μαλλον εσυ που ειναι κ το πρωτο αλλα καταλαβα οτι δεν θελει κ πολλα παρε τα βασικα τα απαραιτητα κ οχι ακρηβα γιατι το μωρο μεγαλωνει γρηγορα κ εχει πιο πολλες απαιτησεις παπουτσακια ας πουμε ρουχαλακια κρεμες γαλατα φαγητο γιαυτο τωρα παρε απλα για να του παρεις τα καλυτερα οταν τα χερεται κ το ιδιο μεχρι να φυγει κ αυτη κριση που μας εχει γονατισει.. κ εμεις οικονομικα χαλια ειμαστε κ λεω εχει κ χειροτερα αλλα οταν ερχονται οι λογαριασμοι παθαινεις σοκ..ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

κ εγω πρεπει να αρχησω μαγνησιο γιατι αρχησαν οι κραμπες χθες στις 4 τα ξημερωματα με επιασε μια στο ποδι κ το ποδι δεν ισιωνε τι πονος ηταν αυτος μεχρι που πηγα στο μπανιο κ ερηξα ζεστο νερο κ ηρεμησε δεν ξερω αν βοηθησε αυτο.. πανω απο μιση ωρα υπεφερα αφου επιανε ο αντρας μου το ποδι προσπαθουσε με διαφορους τροπους κ επιανε τα νευρα του ποδιου κ ελεγε παναγια μου!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Λοιπόν, σας γράφω τα αποτελέσματα όπως τα πήρα:

Αλκαλική φωσφατάση 49 με τιμές αναφοράς 35-104

γGT 5 με τιμές αναφοράς 5-36

SGPT (ALT) 32 με τιμές αναφοράς <33 (είμαι λίγο οριακά εκεί...)

SGOT (AST) 21 με τιμές αναφοράς <32

Χολερυθρίνη ολική 0,29 με τιμές αναφοράς <1,2

Χολερυθρίνη άμεση 0,09 με τιμές αναφοράς <0,30

Χολερυθρίνη έμμεσος 0,20 (δεν έχει τιμές αναφοράς...)

CRP 0,1 με τιμές αναφοράς 0,0-0,5

Καλές δεν είναι; Καλές μου φαίνονται! Τα λευκά γιατί ανεβαίνουν;;;;;:shock:

καλως κ τα κοριτσια που ηρθαν τωρα...!

Κριστυ μου εγω δεν μπορεσα να σε δω...εχουμε μια διασημοτητα στο φορουμ μας...:D:D

ελενακι ευχαριστω πολυ για το καλο ταξιδι....αντε με το καλο να ερθει το αγορι σου να σε παρει...!!:D:D

ριτσα μου οπως νιωθεις θα αντιδρας..δεν θα πιεζεσαι κ ολα θα ειναι καλα......αφου δεν σου βγηκε να μιλησεις καλα εκανες....!!!!μαλλον πρεπει να αρχισεις το μαγνησιο οπως λες κ εσυ...!

Κριστυ μου δεν μπορω να ασχοληθω κ να μου λενε οτι εκμεταλευομαι την εγκυμοσυνη μου,,,,κ να χαλαω την ηρεμια μου...!μια φορα καθομουν στο λεωφορειο κ ερχεται ενας παππους κ μου ζητησε να σηκωθω για να κατσει...κ του απαντησα οτι δεν γινεται να σηκωθω γιατι ειμαι εγκυος..κ μου ειπε πολυ απλα....εγκυος εισαι οχι αρρωστη ..εγω ειμαι μεγαλος ανθρωπος...κ πολυ τριγυρω συμφωνουσαν μαζι του..!!οποτε πλεον κανω υπομονη κ αν φιλοτιμηθουν θα το δεχτω...:D:D

κατ τι εγινε με τα αποτελεσματα???

Jr39p2.png

κατ τωρα τα ειδα τα αποτελεσματα....μια χαρα μου φαινονται με βαση τις τιμες αναφορας....τωρα για τα λευκα δεν ξερω....!τι να σου πω??τον γιατρο σου παρε αμεσως....τωρα που θα εχει επιστρεψει κ απο εκει που ηταν κ ενημερωσε τον..κ πες μας τι σου ειπε....!

Jr39p2.png

Λοιπόν, σας γράφω τα αποτελέσματα όπως τα πήρα:

Αλκαλική φωσφατάση 49 με τιμές αναφοράς 35-104

γGT 5 με τιμές αναφοράς 5-36

SGPT (ALT) 32 με τιμές αναφοράς <33 (είμαι λίγο οριακά εκεί...)

SGOT (AST) 21 με τιμές αναφοράς <32

Χολερυθρίνη ολική 0,29 με τιμές αναφοράς <1,2

Χολερυθρίνη άμεση 0,09 με τιμές αναφοράς <0,30

Χολερυθρίνη έμμεσος 0,20 (δεν έχει τιμές αναφοράς...)

CRP 0,1 με τιμές αναφοράς 0,0-0,5

Καλές δεν είναι; Καλές μου φαίνονται! Τα λευκά γιατί ανεβαίνουν;;;;;:shock:

αντε, βρε κατ... μια χαρα ειναι! και το sgpt (alt) που λες οριακο, πιθανον να σε βαλει να ξανακανεις τον επομενο μηνα εξετασεις για να το παρακολουθειτε. προβλημα υπαρχει με κατι τρελες τιμες (π.χ. 90, 95, κλπ)

τα λευκα απο μονα τους δεν ειναι προβλημα! το προβλημα ειναι οταν ειναι μαζι με αλλα ευρηματα και σε πανε σε φλεγμονη, λοιμωξη, χολοσταση, εκλαμψια, κλπ... οποτε αυτο απο μονο του δεν ειναι κατι... για παραπανω, βεβαια, και πιο αξιοπιστα στο γιατρο σου!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσακι αμου σας ευχαριστω ολες!!!

μολις παρω εστω κατι για το μωρακι μου θα επανελθει η τρελοντιντι που ξερετε!!

και να σας πω και κατι ποτε δεν κοιταξα τα ακριβοτερα

μονο αυτα που ειναι απολυτος απαραιτητα

απλα με εγχωνει ακομη περισσοτερο που δεν τα εχω παραγγειλει

που δεν εχει βαφτει το σπιτι

που δεν εχει καθαριστει το σπιτι

και κατια ετσι με κοβω κι εμενα θα μου φερει το αιρκοντισιον την ημερα που θα εχω φωναξει γυναικα στο σπιτι στις 36-37 εβδομαδες!παω και στοιχημα

ειμαι σιγουρη!!!!

τεσπα παω να κανω και καμια δουλεια τωρα

να πω οτι ειναι τουλαχιστον μισοκαθαρο το σπιτι!!!

UzVGp2.png

cristy live!!! σε χασαμε, ρε κοπελια! δε μας το πες νωριτερα...

ritsa μαγνησιο σιγουρα!!!

ελενακι, καλως να τον δεχτεις και καλη επιστροφη στο σπιτι σας! δεν γινεται κι αλλιως... παντα μοιρασμενες θα μαστε στο πατρικο και το σπιτι της δικης μας οικογενειας! να ναι ολοι καλα και να υπαρχει αγαπη και κατανοηση μονο...;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Αφού ο γιατρός μου είπε να κάνω μόνο crp και αν βγει αρνητική είμαστε οκ, δεν θα τον πάρω τώρα τηλέφωνο για να του εξηγώ και γιατί έκανα και επιπλέον εξετάσεις... Θα του τα δείξω όλα μεθαύριο από κοντά, μιας και από ότι φαίνεται είμαστε οκ...

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια!

ΒΡΕ ΔΙΔΥΜΑΚΙ μην τρελαινεσαι...εμενα επειδη η ξαδερφη μου που ημουν ειχε χασει ηδη ενα παιδακι κ στην 2η εγκυμοσυνη επρεπε να ειναι μονιμα στο κρεβατι...(φαντασου οτι ο ξαδερφος μου την ελουζε στο κρεβατι)...χθες μου ελεγε οτι την κουνια την παρηγγειλε οταν ηταν 8 μηνων πλεον που της επετρεψε να σηκωνεται σιγα σιγα..!!οποτε να λες παλι καλα που εχουμε την υγεια μας κ μπορουμε να κινουμαστε κ ας τα παραγγειλεις κ ας γινουν ολα την τελευταια μερα....αυτο πιστευω εγω...!:D:D

οποτε ΧΑΛΑΡΑ...!ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΑΛΚΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΔΙΔΥΜΑΚΙ...!!:D:D

Jr39p2.png

Αφού ο γιατρός μου είπε να κάνω μόνο crp και αν βγει αρνητική είμαστε οκ, δεν θα τον πάρω τώρα τηλέφωνο για να του εξηγώ και γιατί έκανα και επιπλέον εξετάσεις... Θα του τα δείξω όλα μεθαύριο από κοντά, μιας και από ότι φαίνεται είμαστε οκ...

Πολύ καλές οι εξετάσεις σου!

Όλα θα πάνε καλά (εσύ καλά δεν αισθάνεσαι?)

Περνάω ώρα βλακείας... σαβουριάζω ένα βάζο μερέντα με το κουταλάκι...

Κι οι μικρές χορεύουν τσιφτετέλι.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...