Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Όλα θα είναι καλά, ίσως τα συμπτώματα να οφείλονται κ ατηβ αγωνία για το αποτέλεσμα της χοριακης. Αλλά να ξέρεις πως έρχονται κ φεύγουν και εγώ στην αρχή αγχώθηκα όταν υποχώρησαν αλλά τα κορίτσια εδώ με ηρέμησαν. Περιμένουμε την επαναληπτική σου!!

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Kαλημερα παρεακι μουυυυυυ!!!:D:D

Κατιααααα τελεια τα νεακια σου...φτου φτου στον Μιχαλιο...κ ενταξει για τα κιλακια δεν ειναι πολλα....λιγο κρατη παλι...κ ολα καλα..!

real thnig κ εσενα επισης τελεια...φτου φτου.....παντα ετσι τελεια να ειναι...!!:D

Μαρκελα με το καλο η γυμναστικηηηηηηηηηηηηη κ τα αεροπλανικα ...κανε κ για εμας που το εχουμε χασει λιγακι το αθλημα...αχαχαχαχα!!!:P:p(ουτε εγω σε εχω φιλη στο φεης)

εγω χθες κουραστηκα λιγακι.....πηγα σπιτι μαγειρεψα,εφτιαξα μια τουρτα με μερεντα για τα πεθερικα που εχουν γενεθλια κολλητα προχθες κ σημερα κ θα την σβησουμε αυριο...κ μετα πηγαμε στον ξαδερφο μου να τους δουμε κ να δω κ το ανηψακι μου...κ αρχισε η ξαδερφη μου κ μου εβγαζε ρουχα εγκυμοσυνης,,,φορμες που δεν τις θελει,,,,κουβερτουλες,,,ρουχαλακια απο μηνων μεχρι χρονων,,,,σεντονακια.....κ μου ειπε οποτε θελω να παω να παρω ολα τα επιπλακια που τα εχει ετοιμα φυλαγμενα..αλλα μεχρι να φτιαχτει το σπιτι δεν τα θελω...μονο σιφινιερα που την εχω παρει ηδη,το λικνο που το εχω ηδη,το καθισμα αυτοκινητου κ το πορ μπεμπε που θα μου τα δωσουν σε καμια 10αρια μερες.....οποτε ειμαστε κομπλεεεεε!κ ολα ειναι τελειααααα...!!!σημερα εχει δουλειτσες σπιτι...μην ερθει η πεθερα κ τα κανει αυριο....κ να ειναι καθαρο το σπιτι πριν φυγουμε την Παρασκευη για Κρητη...!!κ το απογευμα ο αμορες εχει σκαψιματα γιατι απο αυριο μπαινει ο υδραυλικος φιλος μας ωστε οταν γυρισουμε απο Κρητη να εχουν μπει τα υδραυλικα...!κ να εχει ξεκινησει ο μπαμπας τα ηλεκτρολογικα...!σημερα περιμενουμε κ κατι απαντησεις για τα κουφωματα για προσφορες....η Νονα μου μας εκανε δωρο ολα τα πλακακια του σπιτιου,,,κ μας εχει μεινει να βρουμε για το μπανιο....!η γιαγια θελει να μας κανει δωρο την πορτα εισοδου κ τις 3 εσωτερικες....κ γενικως ολο κ βοηθανε...!!ευτυχως...!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα στην μαμαδοπαρέα!!! Τι κάνετε;!! Κάτια φτάνουν οι μέρες σιγά-σιγά!!! Μ'εναν πονο σου εύχομαι!!! Ανηπομονούμε μαζί σου!!! Οι υπόλοιπες μαμάδες βλέπω μια χαρά πάμε!!! Εγώ σήμερα έχω γενέθλια!!! Κλείνω τα 27!!!!! Η μπεμπούλα μας κλωτσάει πάρα πολύ! Ολη μέρα και αρκετά δυνατά!!! Εχει πολύ πλάκα!!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Καλημερα!!!

real thing μπραβο για την αφρατουλα σας! λιγο πανω, λιγο κατω να ναι τα κιλακια τους δεν εχει σημασια... αρκει να μεγαλωνουν και να ρθουν γερα και δυνατα στις αγκαλιες μας! μου ειπε εκτος απροοπτου να με δει σε 2 εβδ ο γιατρος! ο πλακουντας ειναι grade 1 (δηλαδη νεος ακομα) ο μπεμπης ηρεμος (παλμοι, θεση, κλπ), οποτε πιστευει οτι θα τα πουμε αλλη μια στις 5 νοεβρη και μετα θα γεννησω... για να δουμε! οτι θελει ο μιχαλιος και η Χαρη Της!!! εσεις? κανονισατε? η θα πας για καμπυλη πρωτα και μετα να σε δει?

αααχχχ, μαρκελλα... "διπλοβαρδιες" πρωι-βραδυ!!! have fun...;););)

ριτσακι, ας ερθει γερος και δυνατος και θα τον κανω παιδαρο μετα!!! μη νομιζει και η νυφη μας οτι θα παρει "σαμιαμιδι"... χχχαχχαααχχχααα!!! αφου πηρε 400-500 γρ σε 2 εβδ καλα ειμαστε!

μπισκοτακι δεν ειναι εποχες για μηνυσεις και δικαστηρια-δικηγορους...

κατ μου, υπομονη και σε κανα 2ωρακι θα χαμογελασεις με ανακουφιση οτι ολα ειναι καλα!!! μην αγχωνεις αδικα τη μικρουλα σου... λιγες ωριτσες υπομονη!

μπαρμπ με γεια η προικα του μικρουλη και με το καλο ολα τα του σπιτιου! μην κουραστεις πολυ πριν φυγεις για κρητη... εχεις και το ταξιδι και τα νταβαντουρια εκει... οικονομια δυναμεων!!!

κριστυ μου, μην φοβασαι τιποτα! και στην οριζοντιωση περναει ο καιρος! εσυ θα χεις τριπλη παρεουλα!!! τις διδυμουλες και το κοριτσακι σου... τελεια!!! λιγη υπομονη, οταν κι αν χρειαστει (δεν το πιστευω, ολα θα ναι καλα!)...

ελενη... τι να σου πω για τα κιλα! εγω εκλεισα τα 13!!! και ξεκινησα και ψηλα... εκανα βεβαια παρασπονδιες (κανα κρουασαν, λιγα μακαρονια παραπανω, λιγο ψωμακι, κανα κριτσινι-παξιμαδι, πιτσα, κλπ) αλλα και 3 κιλα σε 3 εβδ? τουλαχιστον πιεση, ζαχαρο ολα καλα και το αμνιακο μας ιδανικο!!! προσπαθησε μονο να μην ξεφευγεις με τα τσιμπολογηματα... αλλιως το μενου μια χαρα φαινεται!;)

didi μου στην φαση που εισαι μεγαλωνει ο Αλκης πιο γρηγορα κι εχει πεσει η αντοχη και η διαθεση σου λιγακι,ε? θα περασει κι αυτο!!! μπαινοντας στο 3ο τριμηνο θα ανεβεις πολυ!!! υπομονη και ριχνε υπνους οπου και οσο μπορεις! καλο κανει!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ SAPIIIIIIII......ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ....Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΥΥΥΥ....!!ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣΣΣΣ!!:D:D:DΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Κ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ...!!!!

οσο για την μπεμπουλα φτου φτου απολαυσε τεςςςς ολες τις κλωτσιες.....!κ εμενα με εχει ταραξειιιιιιι αυτες τις μερες....ειδικα οταν ξαπλωνω..ο αμορες τον εχει καταευχαριστηθει αυτες τις μερες ...οποτε βαζει το χερι του κ του ψιθυριζει τον ταραζι...!αχαχαχα!

Jr39p2.png

987402osf0ne3mz5.gif

καλημερα κοριτσαρες μου!!

Καλή τύχη κι εσύ με το μαγνήσιο!!!

Το ασβέστιο στις 5 σπρώχνεται μια ώρα πιο πριν.

Σπρώξε και το φυσιοφόλ λίγο πιο μετά κι έχεις κενό για ένα μαγνήσιο.

Τώρα αν έχεις και 2ο... τι να πω...

τι προβλημα υπαρχει κοριτσι με το μαγνησιο????? με τρομαζεις!!!!

Κορίτσια μου γεια σας! Ξενυχταω απόψε λόγω ξαφνικές διαρροιας... Αχ! Τι έπαθα η καημενη.... Μέχρι τώρα έχω παει τρεις φορές και αναμένεται συνέχεια...

πως εισαι σημερα σαπι μου???με τον γιατρο μιλησες? τι σου ειπε????

σημερα εβρεξε το βραδυ τωρα βρονταει συνεχεια αλλα βροχη τιποτα.. αργησε σε εμας να βρεξει.

εδω χθες δεν σταματησε να βρεχει!! θελω να βαλω και πλυντηριο...:(

και πιο πολυ στεναχωριεμαι γιατι το δωματιο δεν το βαψαμε ακομη και τι νοημα εχει τωρα που εχει και υγρασια?

και ολα αυτα γιατι στιριζομαι στα πεθερικα και στους γονεις!!! ο πατερας μου εχει του κ*λου το χαβα, δεν μπορει γιατι ποναει η μεση του ο αυχενας του το χερι του το ποδι του Ο Κ*ΛΟς ΤΟΥ αει...πια!!! ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ και το μισο σεπτεμβρη παραθεριζαν στην Τηλο

προχθες μου λεει η πεθερα μου "δεν βαψαμε το δωματιο"(περιμεναμε απο ενα μαγαζι να φερει ενα φαρμακο ειδικο για τη μουχλα) και της λεω αυτην την εβδομαδα δεν ειχα λεφτα και δεν πηγα να δω αν το εφερε και μου λεει ας μου το ελεγες να παω να το παρω εγω και της λεω γιατι εσεις ειχατε λεφτα?(περιμεναν τηνν συνταξη) και ολο στην Τηλο ησασταν και να το επαιρνα το φαρμακο μονη μου θα το εκανα???ε μα πια!!!

Αχ... ο μπέμπης μου άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του.... όποτε έτρωγα τσουπ και μια κλωτσίτσα... φαγανό θα μου βγει! Τι τέλεια αίσθηση!!! χιχι

τι τελεια μπραβο!! θα δεις που οσο περνανε οι εβδομαδες θα ειναι και πιο ενεργητικος και θα μαθεις και το προγραμμα του ποτε κοιματε ποτε ξυπναει

κΕμεις μια χαρα, εχουμε κανει τα πρωτα ψωνια για τη μπεμπα και φτιαχνουμε το δωματιο της σιγα σιγα. Την προηγουμενη εβδομαδα εκανα την καμπυλη ζαχαρου, τπτ τρομερο τελικα, παλευεται. Κουραγιο και υπομονη σε οσες υποφερουν απο αυπνιες/αιμορροιδες κτλ, 3 μηνες μας εμειναν!

γεια σου κοριτσι που χανεσαι!!πω πω αλλοι 2,5 μηνες και δεν εχω φτιαξει ουτε σπιτι ουτε επιπλα εχω αγορασει

ευτυχως εχουμε ρουχα να το ντυσουμε το παιδι μου!!

εγω κουραστηκα χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο αυτες τις μερες.....ρεπο Παρασκευη πηγα στην Δεη κ εφαγα 3 ωρες εκει...γιατι πηγα περιμενα στην ουρα να δωσω τα 450 κ μετα επρεπε να παω σε αλλους υπαλληλους για αλλαγη ονοματος ρολογιου...

διδυμακι μου μην μου ταλαιπωρησε!! μου ελειψες! τρεχεις κι εσυ με το σπιτι... αντε με το καλο!!! φιλακια πολλσα!!!

εγω κοριτσια ειμαι χαλια!ξεχασα να σας πω δεν μενω στο ιδιο σπιτι με την μανα μου αλλα ειναι απο κατω κ ειναι που λεει ο λογος σα να ειμαστε μαζι κ φαγητο μια η μια μια η αλλη κανει κ οταν ημουν χαλια μαγειρευε εκεινη σημερα οπως εκανα την δουλεια μου κ συνερχομουνα σιγα σιγα μου φωναζει κ μου λεει τι θα μαγειρεψουμε? μετα λεει η μανα μου θα παω εγω να φερω το μανωλη η θα πατε εσεις? τις λεω εμεις ο αντρας μου δηλ κ ακουει η μικρη κ να λεει παμε κ παμε κ να τις λεω κ εγω κ εκεινη δεν ειναι ωρα τωρα πιο μετα η μικρη να κλαιει μεχρι που λεει η μανα μου αφηστεμε πια εχω λιγη υπομονη θα μου την παρετε κ αυτη? εχει αλλους 2 γιους ο ενας μενει εκει που δουλευει κ εχει τον μικρο που αναγκαστηκα θα μαγειρεψει κ αν βαλει λιγο παραπανω τι??? πονουσα τιν κοιλια μου κ ελεγα απο μεσα μου τωρα θα γεννησω. ααα κ σημερα εσπρωχνα τον καναπε του σαλονιου ακουσε τον θορυβο κ δεν ηρθε να πει μονη σου σπρωχνεις? τι κανεις? κατι τελος παντων μετα σπρωχνω το τραπεζακι του σαλονιου πιο μεγαλο θορυβο τιποτα παλι.
ας ξημερωσει μια ηρεμη ημερα κ για μενα δεν αντεχω δεν ειμαι ηρεμη απο τα προβληματα που εχω οπως ολα τα σπιτια αυτη την εποχη μεχρι την εγκυμοσυνη που δεν ειμαι πολυ καλα κ δεν την ευχαριστιθηκα μεχρι τα παιδια που με τυρανανε κ δεν κανει τιποτα..

βρε ριτσα μου ταλαιπωρησε πολυ και οντως δεν εχεις αλλη υπομονη. γραψε τους ολους και ολα στα παπακια σου και ευχαριστησου παιδι μου αυτην την περιοδο!! το σπιτι εμενα ειναι μπου@#$%^&**λο και δεν πτοουμε καθολου! δεν μπορω ουτε καναπεδες να σπρωξω ουτε ψυγεια

πριν 1-2 εβδομαδες λεω στον συζυγο ελα σπρωξε την παπουτσοθηκη να σκουπισω και την σπρωχνει και μου λεει πωπω θησαυροι!!! ε ναι του λεω αφου δεν μπορω να τα κανω πια αυτα!

μονη μου καθαριζω το σπιτι , και ο συζυγος καθαριζει σαν αντρας (που να σκεφτει οτι αν δεν καθαρισεις και κατω απο το μπουφε αν φυσηξει θα βγουν απο κατω χνοιυδια στο υπολοιπο σπιτι?)

η μανα μου την εχει δει γυναικα καριερας και δεν μπορει τωρα

και η πεθερα μου νομιζει οτι αν καθαριζεις τα πανω πανω το σπιτι ειναι καθαρο γι'αυτο δεν θεωρει αναγκαιο οτι χρειαζομαι βοηθεια γιατι με βοηθαει στα πανω πανω ο γιος της

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΠΟΤΕ!!!

ΑΚΟΥΤΕ???

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΘΕΣΗ Ή ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

Πάω για σφράγισμα.

κανει να κανεις σφραγισμα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης???

οσο για τη σειρα ...

καλε εδω με βλεπουν με την κοιλια τουρλα στη σειρα στα τυρια στο σουπερ μαρκετ και κανεις δεν μου παραχωρει τη θεση του τι λες τωρα?

να αρχισω να λεω ξερετε ειμαι εγκυος(δεν το βλεπουν? το βλεπουν ! μονο κοιλια εχω οποτε κανει μπαμ!!) αλλα στα @ρχ..δια τους τι λεμε τωρα...

θυμαμαι και στο μετρο που ενα κοριτσακι απο εδω αν θυμαμαι καλα γυρησε και της ειπε ενας και τι φταιω εγω? εγω σε γκαστρωσα? αντε τωρα και ξυπνησα ορεξατη σημερα!!!:evil:

κορίτσια τι θα κάνω με τα κιλά;;;;

την επομενη δευτέρα εχω ραντεβού με τον γιατρό κ θα με κρεμάσει ανάποδα ζυγίστηκα πριν απο λιγο κ ειμαι συν 11. αυριο μπαίνω στον 7ο

κοριτσακι μου σε καταλαβαινω...μην στεναχωριεσαι... οι περισσοτερες κοπελες στην εγκυμοσυνη παιρνουν κιλα με κοπανιστο αερα!!

εγω το σαββατο ζυγιστηκα 52.5 την κυριακη 53 χθες 53.κατι και σημερα 54!!! κατι πρεπει να κανω!!! μισο κιλο καθε μερα??? τι επαθα ξαφνικα???

didi χαθηκαμε τρελοκομειο!!!

ναι ρε συ... το εχεις ξεφτυλισει κι εσυ με την δουλεια:tongue: μηπως θες να παρεις μετοχες των σταρ...??

ελα για χαλαρωσε λιγο! εχουμε και εναν αγωνα τωρα!!!

Ομορφες καλησπερες!!!

Η μαμα Κατια και ο μικρος Μιχαλιος ειναι και παλι σπιτι! Ο γιατρος μας εδωσε συγχαρητηρια στον μπεμπακο και τραβηξε λιγο το αυτακι της μαμας!

Αρχιζω με τον "αριστουχο"!!! Φτασαμε σχεδον τα 2,500 κιλα, ειμαστε με ωραια προβολη του κεφαλιου, τα ποδαρακια μας οτι πρεπει για να σπρωξουν οταν χρειαστει, θεση ιδανικη για φυσικο τοκετο (εκτος απροοπτου), ωραια μπουτακια, μπρατσακια, κορμακι και 2 μεγαλα αρ*ιδακια!!!

παμε και στη μαμα τωρα... 3 κιλα σε 3 εβδομαδες!!! μονο αυτο λεω... με κοιταει, γλυκα ο καημενος ο γιατρος και μου λεει "πειναγες, κοριτσακι μου? τι εφαγες μεσα σε 3 εβδομαδες?" του ειπα οτι ξεφυγα λιγο απτη διατροφη και εκανα παρασπονδιες! ετσι... απο αυριο θα μαι πιο προσεκτικη! για να μην φτασω τα +20 μεχρι το τελος... μεχρι 15 καλα ειμαστε!!!

κατα τα αλλα με καθησυχασε πολυ... το ραμμα μου θα βγει σε δευτερολεπτα! σε φτ μου ειπε θα με περιμενει οση ωρα χρειαστει και θα το παλεψουμε μαζι, χωρις ομως να αγχωθουμε γιατι ειναι και η πρωτη φορα!!! οποτε... ολα καλα!!!

πω πω κατια μου τελεια τα νεα σας!!!! μπραβο πολυ χαιρομαι με το καλο ολα να ερθουν στη σειρα τους!!!! φιλια πολλα στον μιχαλιω μας!!!!

εγινε και μενα ο β επιπεδου.το μωρο τελειο και μεγαλο και ψηλο,ζωη ναχει το ζουζουνι μου.ειναι 600 γραμμ.πανεμορφο,χιχιχι.δε μας δυσκολεψε πολυ.ηταν στην αρχ βεβαια μπρουμυτα αλλα κατεβηκα τεσσερις οροφους με τα ποδια και γυρισε μια χαρα!!αυτα!!!

μια χαρα κι εσυ κοριτσακι!!! 600 γραμμαρια !!! φαγανουλα η μικρη ! αχαχαχαχαχαχα

Εγώ σε δύο ωρίτσες περίπου θα μάθω τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις μου! Έχω άγχος να είναι όλα καλά...:?

περιμενουμε κοριτσακι αν και ολα μια χαρα θα δειξουν ειμαι σιγουρη!!

μετα πηγαμε στον ξαδερφο μου να τους δουμε κ να δω κ το ανηψακι μου...κ αρχισε η ξαδερφη μου κ μου εβγαζε ρουχα εγκυμοσυνης,,,φορμες που δεν τις θελει,,,,κουβερτουλες,,,ρουχαλακια απο μηνων μεχρι χρονων,,,,σεντονακια.....οποτε ειμαστε κομπλεεεεε!κ ολα ειναι τελειααααα...!!!σημερα εχει δουλειτσες σπιτι...μην ερθει η πεθερα κ τα κανει αυριο....κ να ειναι καθαρο το σπιτι πριν φυγουμε την Παρασκευη για Κρητη...!!σημερα περιμενουμε κ κατι απαντησεις για τα κουφωματα για προσφορες....η Νονα μου μας εκανε δωρο ολα τα πλακακια του σπιτιου,,,κ μας εχει μεινει να βρουμε για το μπανιο....!

τελεια ολα!! ευτυχως εχεις βοηθεια

ποτε με το καλο θα ειναι ετοιμο το σπιτι?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην μαμαδοπαρέα!!! Τι κάνετε;!! Κάτια φτάνουν οι μέρες σιγά-σιγά!!! Μ'εναν πονο σου εύχομαι!!! Ανηπομονούμε μαζί σου!!! Οι υπόλοιπες μαμάδες βλέπω μια χαρά πάμε!!! Εγώ σήμερα έχω γενέθλια!!! Κλείνω τα 27!!!!! Η μπεμπούλα μας κλωτσάει πάρα πολύ! Ολη μέρα και αρκετά δυνατά!!! Εχει πολύ πλάκα!!!!

Χρονια Πολλα κοριτσακι μου!!! του χρονου να μην σ αφησει ουτε μπουκιτσα τουρτας η μπεμπουλα σου...

baby-girl-first-birthday-cake-smash-South-Surrey-3.jpg

κλωτσαει και λεει τα χρονια πολλα στη μαμα, η ψυχη μου! οτι ομορφοτερο γι αυτη τη χρονια, μικρη, γλυκια μανουλα! με το καλο ολα και στην ωρα τους!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

573311qknfhej4hx.gif

χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!! αντε και του χρονου θα σβηνεις τα κερακια με την μπεμπουλα σου και θα χωνει τα δακτυλακια της στην τουρτα και θα βγαλετε και οικογενιακη φωτογραφια οι 3 σας!!!

UzVGp2.png

Καλημερα!!!

real thing μπραβο για την αφρατουλα σας! λιγο πανω, λιγο κατω να ναι τα κιλακια τους δεν εχει σημασια... αρκει να μεγαλωνουν και να ρθουν γερα και δυνατα στις αγκαλιες μας! μου ειπε εκτος απροοπτου να με δει σε 2 εβδ ο γιατρος! ο πλακουντας ειναι grade 1 (δηλαδη νεος ακομα) ο μπεμπης ηρεμος (παλμοι, θεση, κλπ), οποτε πιστευει οτι θα τα πουμε αλλη μια στις 5 νοεβρη και μετα θα γεννησω... για να δουμε! οτι θελει ο μιχαλιος και η Χαρη Της!!! εσεις? κανονισατε? η θα πας για καμπυλη πρωτα και μετα να σε δει?

αααχχχ, μαρκελλα... "διπλοβαρδιες" πρωι-βραδυ!!! have fun...;););)

ριτσακι, ας ερθει γερος και δυνατος και θα τον κανω παιδαρο μετα!!! μη νομιζει και η νυφη μας οτι θα παρει "σαμιαμιδι"... χχχαχχαααχχχααα!!! αφου πηρε 400-500 γρ σε 2 εβδ καλα ειμαστε!

μπισκοτακι δεν ειναι εποχες για μηνυσεις και δικαστηρια-δικηγορους...

κατ μου, υπομονη και σε κανα 2ωρακι θα χαμογελασεις με ανακουφιση οτι ολα ειναι καλα!!! μην αγχωνεις αδικα τη μικρουλα σου... λιγες ωριτσες υπομονη!

μπαρμπ με γεια η προικα του μικρουλη και με το καλο ολα τα του σπιτιου! μην κουραστεις πολυ πριν φυγεις για κρητη... εχεις και το ταξιδι και τα νταβαντουρια εκει... οικονομια δυναμεων!!!

κριστυ μου, μην φοβασαι τιποτα! και στην οριζοντιωση περναει ο καιρος! εσυ θα χεις τριπλη παρεουλα!!! τις διδυμουλες και το κοριτσακι σου... τελεια!!! λιγη υπομονη, οταν κι αν χρειαστει (δεν το πιστευω, ολα θα ναι καλα!)...

ελενη... τι να σου πω για τα κιλα! εγω εκλεισα τα 13!!! και ξεκινησα και ψηλα... εκανα βεβαια παρασπονδιες (κανα κρουασαν, λιγα μακαρονια παραπανω, λιγο ψωμακι, κανα κριτσινι-παξιμαδι, πιτσα, κλπ) αλλα και 3 κιλα σε 3 εβδ? τουλαχιστον πιεση, ζαχαρο ολα καλα και το αμνιακο μας ιδανικο!!! προσπαθησε μονο να μην ξεφευγεις με τα τσιμπολογηματα... αλλιως το μενου μια χαρα φαινεται!;)

didi μου στην φαση που εισαι μεγαλωνει ο Αλκης πιο γρηγορα κι εχει πεσει η αντοχη και η διαθεση σου λιγακι,ε? θα περασει κι αυτο!!! μπαινοντας στο 3ο τριμηνο θα ανεβεις πολυ!!! υπομονη και ριχνε υπνους οπου και οσο μπορεις! καλο κανει!!!

κατια μου με εχει πιασει αγχος!!! εχω μεχρι τις 37 εβδομαδες που απο εκει και περα θα περιμενω να κανω ενα σωρο πραγματα και μου την δινει να τα αφηνω για τελευταια στιγμη...

το δωματιο ΔΕΝ βαφτηκε

αιρκοντισιον για το υπνοδωματιο δεν εχουμε παραγγειλει(ποτε περιμενει ο συζυγος? οταν γεννηθει ο μπεμπης??? και να τρυπανε τον τοιχο πανω απο το λικνο???)

λεφτα δεν υπαρχουν!! του χρωστανε πανω απο 3 χιλιαρικα και τον πληρωνουν με τον σταγονομετρο και εμενα με τα μαθηματα πριπου το ιδιο οτι βγαζω παει σε σουπερ μαρκετ και βενζινη

επιπλακια καροτσακια καθισματακια δεν εχουμε παραγγειλει

τι αλλο να πω?? εχω αγχωθει πολυ και μου την δινει που ο συζυγος νομιζει οτι εχουμε 3 μηνες ακομη και ειναι λεει νωρις να τα παρουμε απο τωρα

ασε δεν μπορω θελω να βαλω τα κλαματα τωρα... δεν με καταλαβαινει κανεις

μονο εσεις

αλλα κι εγω δεν θελω να σας ζαλιζω με τα προβληματα μου εσεις εχετε τωρα τις χαρες σας να σκεφτειτε!!!

ασε που τα εχω παρει και με τη ζυγαρια που απο το σαββατο με δειχνει μεσα σε 4 μερες 1,5 κιλο παραπανω!!!

UzVGp2.png

καλημερα διδυμακιιιι......κ εμενα μου ελειψεςςςςς....!:D:D

το σπιτι θα ειναι ετοιμο οταν θα υπαρχουν ολα τα λεφτα...προς το παρον δεν φτανουν τα λεφτα για κουζινα κ για επιπλα....!!κ αυτο το λεω γιατι δεν στηριζομαστε στην πεθερα.....που εταζε εταζε κ τωρα ξεταζει κ το παιζει στεναχωρημενη κ δεν εχει ενδιαφερθει ουτε να ερθει να δει το σπιτι πως ειναι...!εχω θυμωσει πολυ μαζι της για πολλους λογους αλλα κανω την παπια...βαριεμαι να θυμωσω κ να ασχοληθω....!περιμενω να δω μεχρι που μπορει να φτασει ...!τλσπ...

προχθες που ειχε γενεθλια ο πεθερος του λεω στο τηλεφωνο ..''αντε κ του χρονου θα σβηνει τα κερακια ο εγγονος ο Μιχαλακης μας..''κ εβαλε τα κλαματα...!κ γελουσε σαν μωρο...!:D:D

κατια τελεια η μπουμπου που εβαλες στην σαπι αλλα τα δικα μας μωρουλακια θα ειναι πιο ομορφααααα....κουκουβαγια κ εγωωωω!!:shock::shock:

Jr39p2.png

διδυμακι μου μην αγχωνεσαι...ολα θα γινουν..ολοι διανυουμε δυσκολες οικονομικες εποχες κ μεγαλυτερο αγχος επειδη θα γινουν γονεις κ δεν θα εχουμε μονο εμας να προσεχουν αλλα χαλαρωσε κ ολα θα γινουν στην ωρα τους...τι να πω κ εγω βρεεε???που εσυ αγχωνεσαι για το αν θα μπει το κλιματιστικο κ αν θα βαφτει το δωματιο κ εμενα ισως να μην εχει καν δωματιο οταν γεννηθει..?????γι αυτααααα ολα ΧΑΛΑΡΑ....!κ ολα θα ερθουν σιγα σιγα αφου υπαρχει ΜΠΌΛΙΚΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗ....απο αυτο μας περισσευει κιολας...απο χρημα ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??:D:Dελατε να παιξουμε τζοκερ ομαδικαααααα....!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

κατια μου με εχει πιασει αγχος!!! εχω μεχρι τις 37 εβδομαδες που απο εκει και περα θα περιμενω να κανω ενα σωρο πραγματα και μου την δινει να τα αφηνω για τελευταια στιγμη...

το δωματιο ΔΕΝ βαφτηκε

αιρκοντισιον για το υπνοδωματιο δεν εχουμε παραγγειλει(ποτε περιμενει ο συζυγος? οταν γεννηθει ο μπεμπης??? και να τρυπανε τον τοιχο πανω απο το λικνο???)

λεφτα δεν υπαρχουν!! του χρωστανε πανω απο 3 χιλιαρικα και τον πληρωνουν με τον σταγονομετρο και εμενα με τα μαθηματα πριπου το ιδιο οτι βγαζω παει σε σουπερ μαρκετ και βενζινη

επιπλακια καροτσακια καθισματακια δεν εχουμε παραγγειλει

τι αλλο να πω?? εχω αγχωθει πολυ και μου την δινει που ο συζυγος νομιζει οτι εχουμε 3 μηνες ακομη και ειναι λεει νωρις να τα παρουμε απο τωρα

ασε δεν μπορω θελω να βαλω τα κλαματα τωρα... δεν με καταλαβαινει κανεις

μονο εσεις

αλλα κι εγω δεν θελω να σας ζαλιζω με τα προβληματα μου εσεις εχετε τωρα τις χαρες σας να σκεφτειτε!!!

ασε που τα εχω παρει και με τη ζυγαρια που απο το σαββατο με δειχνει μεσα σε 4 μερες 1,5 κιλο παραπανω!!!

κοριτσι μου, ολοι σε καταλαβαινουν!!! ακομα κι αυτοι που κανουν οτι δεν ή οτι εχετε καιρο, σε καταλαβαινουν! δεν θελει ομως τοσο αγχος και πιεση! ...μη μας αγχωνεις τον Αλκη μας! ηταν και ειναι το νινι της πιο τρελης του καφε! μην τον κανεις μουντρουχο!!! οι καιροι ειναι δυσκολοι για ολους... αλλους πιο πολυ, αλλους λιγοτερο... τα μωρα ομως δεν θελουν ακριβα! θελουν πολλα, συμφωνω! αλλα οχι ακριβα... υπαρχουν οικονομικες λυσεις και μην μπουκωνεις με ΟΛΑ οσα θα θελες να παρεις!!! παρε αυτα τα 2-3 που ειναι απαραιτητα κι εχει ο Θεος... για το αιρκοντισιον τι να πω... ακομα τη θυμαμαι τη δικη μας ιστορια με δαυτα και ανεβαζω πιεση! οι αντρες νομιζουν οτι μπαινουν μονα τους, καθαριζονται μονα τους... ολα λιγο μαγικα! υπομονη και λεγε το ηρεμα καθε μερα!!! και στην τελικη να σου πω κατι... εχετε 3 μηνες! 12+ εβδομαδες! 84+ μερες! μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν!!! μονο να σαι καλα κι εσυ κι ο Αλκης ... ετσι? αντε, μπραβο!!!

τα κιλα χε*στα!!! συγγνωμη κιολας αλλα διαβαζω το 54 και γελαω... εγω ειμαι στα διπλα πλεον!!! το αγχος σε επηρεαζει κι εδω...

φιλακια...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

για τα κιλα μην μιλαμε γιατι κ εγω εχω ξεφυγει..!εχω φτασει τα 63.5...χθες που ζυγιστηκα!!κ επαθα εγκεφαλικο...οσο για αυτα που σου λεει η Κατια συμφωνω κ επαυξανω σε ολα ΦΥΣΙΚΑ..!!

ΑΝΤΕ Κ κατι μου λεει οτι θα κανω κορμαρα απο Παρασκευη που θα κανω την καμπυλη ...γιατι νομιζω οτι απο τα γλυκα που εχω φαει θα φαω περιορισμο....κ εκει θα γινω παλι fit....χαχαχαχαχαχα!γιατι εχω κανει ενα ποπο ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το συμπαθειο....!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

για τα κιλα μην μιλαμε γιατι κ εγω εχω ξεφυγει..!εχω φτασει τα 63.5...χθες που ζυγιστηκα!!κ επαθα εγκεφαλικο...οσο για αυτα που σου λεει η Κατια συμφωνω κ επαυξανω σε ολα ΦΥΣΙΚΑ..!!

ΑΝΤΕ Κ κατι μου λεει οτι θα κανω κορμαρα απο Παρασκευη που θα κανω την καμπυλη ...γιατι νομιζω οτι απο τα γλυκα που εχω φαει θα φαω περιορισμο....κ εκει θα γινω παλι fit....χαχαχαχαχαχα!γιατι εχω κανει ενα ποπο ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το συμπαθειο....!!:D:D:D:D

θα μας δουν οι γιοι και θα πουν "τι μαναρα εισαι συ!!!" χχχααααχχχχαααχχχααααα....:D:D:D:D:D

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....ναι ναι ναι.....το σιγουρο ειναι οτι θα το πει αυτο μολις πιασει το στηθος που εχει γινει 2 κιλα το καθενα...κ που σαι ακομα!!αχαχαχαχαχαχαχα!!εκει θα το ευχαριστηθει με την ψυχη του...αχαχα!!!εκει να δεις ΘΕΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ...αχαχαχα!!:P:p:p:p

τωρα καταλαβαινω τι πονο εχουν οι κοπελες με το μεγαλο στηθος στην πλατη τους...!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...