Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Οκ..ευχαριστω

αυτο το β-επιπεδου ειναι αυτο που λενε ο μεγαλος υπερηχος?

αυτο το τρισδιαστατο θα το κανετε η ειναι τζαμπα λεφτα?εγω σκεφτομαι να το κανω

elenaki εμεις κανουμε τρισδιαστατο καθε φορα που παμε και δεν μας παιρνει εξτρα χρηματα γι αυτο.

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν εδειχνε ζηλια αλλα οταν γεννησα στην κλινηκη οταν ηρθε αρχισε να τρωει τα νυχια του κ αυτο ηταν μια αντιδραση.. εκανε πραγματα διαφορα για να μας αποσπα αλλα παντα προσπαθουσαμε να μην δειχνουμε κ πολυ ενδιαφερον στη μικρη μιας κ δεν καταλαβαινε τωρα εχουμε καυγαδες ποτε ποτε αλλα η μικρη ειναι χειροτερη απο το μεγαλο αυτα ειναι φυσιολογικα..

ειναι και διαφορετικου φυλου τα δικα σου οποτε λογικο οι καυγαδες

αν και λογικα παιζουν με διαφορετικα παιχνιδια...

εγω χαιρομαι της ξαδερφης μου!ειναι τοσο αγαπημενα! δεν τσακονονται ποτε!!!!

φαντασου οταν ερχονται σπιτι μου μου ζητανε να παιξουν playstation και ολο ο μεγαλος παιζει και ο μικρος δεν τσιριζει απλα μετα απο πολυ ωρα που τους λεει η ξαδερφη μου ελα παμε ο μικρος λεει "εγω δεν έπετσα" και λεμε στον μεγαλο να το δωσει και στον μικρο και ο μεγαλος λεει "τωρα τωρα να κανω κατι" οταν του το δινει πια , ο μεγαλος δεν τσιριζει απλα περιμενει να παιξει ο μικρος

πως το χαιρομαι!!!!! δεν τσιριζουν για τα παιχνιδια οπως κατι αλλα παιδακια

και με την μικρη (11 μηνων) δεν ασχολουνται και πολυ

UzVGp2.png

Καλημέραααααααα!!!!!!!!!!

Αργησα σημερα να ξυπνήσω, αλλα ξυπνησα απο τις κλωτσιές του μωρού μου. Μαλλον πεινουσε το καήμενο κ κλωτσαγε, σαν να έλεγε : Σήκω γαϊδούρα μάνα να πάρεις το χαπι κ να φας...ΠΕΙΝΑΩ!!!! χαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ροδούλα καλως ήρθες στην παρέα μας κ με το καλό το μωράκι σου!!!

Βρε κορίτσια, διαβασα για την συχνότητα των υπερήχων σαν κ ξαφνιάστηκα. εγω 1 φορά το μήνα πάω, ο γιατρός μου το κανονίζει. είχα πάει 17/7 που εκανα αυχενική κ τώρα εχουμε ραντεβού 20/8, την δευτέρα που μας ερχεται. Ελπίζω να μας πει το φύλο γιατί ακομα δεν ξέρουμε.

Εσεις γιατί κανατε τοσο συχνά;;;

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξεκινησαν οι κλωτσιες??????????????

δηλαδη το επομενο σκ μπορει να εχω φαει κι εγω την πρωτη μου κλωτσια?:D:D

εμενα μονο με γαργαλαει προς το παρον , αλλα ποτε οταν ειμαι ξαπλωμενη

μονο καθιστη τον εχω νιωσει

λετε να τον πιεζω και ψαχνει χωρο?

οσο για το φυλο εννοειται σε 4 μερες θα ξερεις!!!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

elenaki εμεις κανουμε τρισδιαστατο καθε φορα που παμε και δεν μας παιρνει εξτρα χρηματα γι αυτο.

μαλλον ειναι θεμα γιατρου για τα χρηματα..την επομενη φορα θα τον ρωτησω αν θα το κανουμε κι αν ειναι εξτρα..αλλα και εξτρα να ειναι δεν με νοιαζει θα το κανω

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

γερα παιδια να ειναι κ καλα κ οι ομορφιες φευγουν...

υπαρχουν ομορφοι ανθρωποι αλλα με τον χαρακτηρα τους δεν τους θελεις κ λιγοτερο ομορφη μου ειναι τοσο καλοι που ειναι οι τελειοι. ειτε αντρας ειτε γυναικα..

εχεις απολυτο δικιο! και εμενα αυτο με νοιαζει πανω απο ολα να ειναι καλο παιδακι(το γερο εννοειται!!!!!)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξεκινησαν οι κλωτσιες??????????????

δηλαδη το επομενο σκ μπορει να εχω φαει κι εγω την πρωτη μου κλωτσια?:D:D

εμενα μονο με γαργαλαει προς το παρον , αλλα ποτε οταν ειμαι ξαπλωμενη

μονο καθιστη τον εχω νιωσει

λετε να τον πιεζω και ψαχνει χωρο?

οσο για το φυλο εννοειται σε 4 μερες θα ξερεις!!!!!!!!!!!!

ακριβως 3-4 δαχτυλα κάτω απο το αφαλο, πετάγονταν έξω το δέρμα. σαν να εχεις μια καρδια εκει κ να πάλεται το δερμα απο τους χτύπους. οταν είμαι ανασκελα τοτε το νιωθω αυτό.το κλασικό που νιώθω είναι οι βολτες κ οι τουμπες που κάνει!!!:P

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

και μια ακομα ερωτηση αυτη την καμπυλη ζαχαρου πως γινετε?εχω αγχωθει λιγο με αυτο....ειναι αληθεια οτι σου παιρνουν αρκετες φορες αιμα ανα καποθα ωρα?και πως το παιρνουν απο την φλεβα η οπως η διαβιτικοι που τρυπανε λιγο το δαχτυλο?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

ακριβως 3-4 δαχτυλα κάτω απο το αφαλο, πετάγονταν έξω το δέρμα. σαν να εχεις μια καρδια εκει κ να πάλεται το δερμα απο τους χτύπους. οταν είμαι ανασκελα τοτε το νιωθω αυτό.το κλασικό που νιώθω είναι οι βολτες κ οι τουμπες που κάνει!!!:P

ναι τις βολτες τις νιωθω κι εγω

πρεπει να ριχνει υπτια εκει μεσα!!!

αλλα κλωτσια ακομη!

προχθες ενιωσα κατι αλλα ημουν τοσο κουρασμενη και ενιωθα τραβηγματα χαμηλα που νομιζω αυτο που ενιωσα ηταν σπασμος της μητρας

UzVGp2.png

και μια ακομα ερωτηση αυτη την καμπυλη ζαχαρου πως γινετε?εχω αγχωθει λιγο με αυτο....ειναι αληθεια οτι σου παιρνουν αρκετες φορες αιμα ανα καποθα ωρα?και πως το παιρνουν απο την φλεβα η οπως η διαβιτικοι που τρυπανε λιγο το δαχτυλο?

εχω κανει τετοια οταν ημουν φοιτητρια

σου παιρνουν αιμα μετα σου δινουν να πιεις γλυκοζη και ανα μιση ωρα σου παιρνουν αιμα

νομιζω 5 φορες συνολικα

αλλα να σου πω το χειροτερο σε εμενα...οι φλεβες μου ειναι λεπτες και κουνιουνται και σπανε ευκολα

τοτε που την ειχα κανει προσπαθησαν να μου βαλουν πεταλουδα αλλα δεν τα καταφεραν

οποτε με τρυπησαν 18 φορες(οταν εφυγα μετρησα τις τρυπες και τις μελανιες ) για να μου παρουν απλα 5 ΦΟΡΕΣ αιμα....

γινεται νομιζω μετα τον β επιπεδου

UzVGp2.png

εχεις απολυτο δικιο! και εμενα αυτο με νοιαζει πανω απο ολα να ειναι καλο παιδακι(το γερο εννοειται!!!!!)

Βρε κορίτσια , μου λένε τι θα ήθελα, αγορι ή κορίτσι. κ λέω κορίτσι. λένε γερό να είναι. Μα αυτό εννοείται. υπάρχει περίπτωση κάποιος γονιός να μην θέλει γερό παιδί;;;; Το οτι θελω κορίτσι , δεν σημαίνει οτι αν είναι αγορι δεν θα το αγαπάω. για όνομα του Θεού, ποιός θα έλεγε κάτι τέτοιο.

Περιττό να πώ οτι στο σόι μου έχουν ένα κόλλημα με τ'αγόρια. Βέβαια οφείλεται οτι ειμαστε πολλά κορίτσια. Απο την πλευρά της μαμας μου 6 κορίτσια κ 1 αγορι. η μανα της μάνας μου, μου είπε πως αν είναι αγόρι θα μου δωσει 3000ευρώ, αλλά επρεπε να την ρωτήσω, κ αν ειναι κορίτσι, δεν θα πάρει τιποτα;;;; χαχαχα

:confused:

Διαφημίσεις

νομίζω οτι θα είναι η χειρότερη εξέταση. αν θυμάμαι καλά θελει 3-5 ωρες για να ολοκληρωθεί κ θα πρεπει να ειμαστε νηστικοί. το νηστικό τόσες ωρες εγω πως θ αντεξω;;;;;; :rolleyes::mad:

Κόλπο απο γονείς που έχουν ήδη 1 παιδάκι κ περιμένουν 2ο. Για να μην ζηλέψει το πρώτο, απο αρκετά νωρίς, του πήγαιναν ενα δωράκι κ του έλεγαν οτι ειναι απο το αδερφάκι τους. κ οταν γεννιέται κ πάει στην κλινική κ εκει ενα μικρό δωράκι για να ξεγελαστεί κ να το αγαπήσει αμέσως!!!! ;)

αυτο καναμε κ εμεις στο γιο μου με το που ηρθαμε σπιτι του λεμε κοιτα το μωρο δωρο που σου εκανε?? του πηραμε ενα φορτοτη μεγαλο που μπαινει μεσα κ κανει πεταλι.. τωρα πειμενει παλι δωρο απο το καινουριο μωρο..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εχω κανει τετοια οταν ημουν φοιτητρια

σου παιρνουν αιμα μετα σου δινουν να πιεις γλυκοζη και ανα μιση ωρα σου παιρνουν αιμα

νομιζω 5 φορες συνολικα

αλλα να σου πω το χειροτερο σε εμενα...οι φλεβες μου ειναι λεπτες και κουνιουνται και σπανε ευκολα

τοτε που την ειχα κανει προσπαθησαν να μου βαλουν πεταλουδα αλλα δεν τα καταφεραν

οποτε με τρυπησαν 18 φορες(οταν εφυγα μετρησα τις τρυπες και τις μελανιες ) για να μου παρουν απλα 5 ΦΟΡΕΣ αιμα....

γινεται νομιζω μετα τον β επιπεδου

ωχ καταλαβα....ευτυχως οι φλεβες μου βρισκονται ευκολα αλλα και παλι ειναι η πιο χαλια εξεταση της εγκυμοσυνης που εχω ακουσει μεχρι τωρα

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Καλημέραααααααα!!!!!!!!!!

Αργησα σημερα να ξυπνήσω, αλλα ξυπνησα απο τις κλωτσιές του μωρού μου. Μαλλον πεινουσε το καήμενο κ κλωτσαγε, σαν να έλεγε : Σήκω γαϊδούρα μάνα να πάρεις το χαπι κ να φας...ΠΕΙΝΑΩ!!!! χαχαχαχα

Ροδούλα καλως ήρθες στην παρέα μας κ με το καλό το μωράκι σου!!!

Βρε κορίτσια, διαβασα για την συχνότητα των υπερήχων σαν κ ξαφνιάστηκα. εγω 1 φορά το μήνα πάω, ο γιατρός μου το κανονίζει. είχα πάει 17/7 που εκανα αυχενική κ τώρα εχουμε ραντεβού 20/8, την δευτέρα που μας ερχεται. Ελπίζω να μας πει το φύλο γιατί ακομα δεν ξέρουμε.

Εσεις γιατί κανατε τοσο συχνά;;;

ελενη εγω εκανα τοσο συχνα γιατι ειχα 2 αποβολες πριν πολλα χρονια αλλα και γιατι ειναι πολιτικη του γιατρου να παρακολουθει στενα τις εγκυμονουσες του το πρωτο τριμηνο. Το "καθε δυο βδομαδες" τωρα, ειναι για δικους μου ψυχολογικους λογους. Επειδη δεν το νιωθω ακομα, θελω να βεβαιωνομαι καθε τοσο οτι ολα πανε καλα

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

νομίζω οτι θα είναι η χειρότερη εξέταση. αν θυμάμαι καλά θελει 3-5 ωρες για να ολοκληρωθεί κ θα πρεπει να ειμαστε νηστικοί. το νηστικό τόσες ωρες εγω πως θ αντεξω;;;;;; :rolleyes::mad:

α και θα μας κατατρυπισουν και νηστικοι χαλια..... :rolleyes:

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...