Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Από την δική μου εμπειρία, μια το ρίχνουν στα ωάρια και μια στο σπερμα..

σε εμένα ποτέ δεν βρέθηκε τίποτα πέρα από το ότι μερικές φορές ο οργανισμός μου δεν ανταποκρίνεται όπως θα περίμεναν στα φάρμακα και από αυτό συμπεραίνουν ίσως ότι κάπου φταίνε τα ωάρια. Ξεκίνησα στα 34, τώρα είμαι 37…εεε θα φταίνε και τα ωάρια τώρα!! το πρόβλημά μας εξ αρχής ήταν το σπερμα. Μετά από 3 χρόνια καταλήγουμε ως το μοναδικό παράγοντα που το χαλούσε να να είναι τα μικρόβια, τα οποία αντιμετωπίσαμε αλλά ακόμη δεν έχουμε δει να φτιάχνουν οι παράγοντες του σπέρματος εκτός από τη δυναμική τους δλδ το πόσο παραμένουν ζωντανά το οποίο θεωρώ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ενώ δεν δίνουν τόση σημασία. 
      στη πρώτη εξωσωματική ρίξαμε τον κατακερματισμό από 46 στο 28 και έμεινα έγκυος με ατυχή έκβαση δυστυχώς στις 30 εβδομάδες κύησης. Από τότε ακόμη παλεύω να ξανά μείνω. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

TELEIA NEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!να δεις που αν τελικα η γεννα σου ειναι στις 38 εβδομαδες θα ειναι 3.5 κιλα ο Μικρος!!!!Μονη σου θα τα καταφερεις και ολα καλα!:P:p:p:p

ευχαριστωωω!!!! μου ειπε να μην τον υπολογιζω πολυ πολυ βαρυ... απο 2.8 μεχρι 3.5 λεει κι ο γιατρος! και μου ειπε οτι απο πλακουντα, παλμους, κλπ ενδειξεις μας δινει τις 2 εβδ σιγουρα... οποτε ευχομαι "απτο στομα σου και στου Θεου τ αυτι"!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ας ξημερωσει μια ηρεμη ημερα κ για μενα δεν αντεχω δεν ειμαι ηρεμη απο τα προβληματα που εχω οπως ολα τα σπιτια αυτη την εποχη μεχρι την εγκυμοσυνη που δεν ειμαι πολυ καλα κ δεν την ευχαριστιθηκα μεχρι τα παιδια που με τυρανανε κ δεν κανει τιποτα.. κ αν πω κατι για δουλειες βαριες κ εγω σηκωνα βαρια πραγματα, δεν με λυπαται ποτε τις δεν με λυπηθηκε οταν ημουν μικρη ελεγα πως δεν με θελει πολλες φορες φωναζω στα παιδια μου γιατι ενοχλητε εκεινη κ για να μην τσακωνομαι βριζω αυτα..:(:(:(

ριτσα μου πολυ στεναχωρεθηκα που τραβαςετοια πραγματα.προσεχε σε παρακαλω τον εαυτο σου.μην παθεις και τιποτα!ειναι που ειναι τωρα ο οργανισμος σου εξασθενημενος!ειμαστε νοητα μαι σου.

Ομορφες καλησπερες!!!

Η μαμα Κατια και ο μικρος Μιχαλιος ειναι και παλι σπιτι! Ο γιατρος μας εδωσε συγχαρητηρια στον μπεμπακο και τραβηξε λιγο το αυτακι της μαμας!:oops::oops::oops:

Αρχιζω με τον "αριστουχο"!!! Φτασαμε σχεδον τα 2,500 κιλα, ειμαστε με ωραια προβολη του κεφαλιου, τα ποδαρακια μας οτι πρεπει για να σπρωξουν οταν χρειαστει, θεση ιδανικη για φυσικο τοκετο (εκτος απροοπτου), ωραια μπουτακια, μπρατσακια, κορμακι και 2 μεγαλα αρ*ιδακια!!! :shock:;):P:D χχχααααχχχααααχχχααα φαινοντουσαν κανονικοτατα! οποτε ΑΡΙΣΤΑ ο μικρος!

παμε και στη μαμα τωρα... 3 κιλα σε 3 εβδομαδες!!! :oops::oops::oops: μονο αυτο λεω... με κοιταει, γλυκα ο καημενος ο γιατρος και μου λεει "πειναγες, κοριτσακι μου? τι εφαγες μεσα σε 3 εβδομαδες?" του ειπα οτι ξεφυγα λιγο απτη διατροφη και εκανα παρασπονδιες... αλλα δεν με κακοπηρε! ουτε με μαλλωσε! απλα μου ειπε να μπω παλι στο παλιο προγραμμα και να μην ξεφυγω πολυ! εχει δικιο φυσικα, γιατι εκει που ημασταν στα +10 κιλα στις 33 εβδ, τωρα πεταξαμε στα +13 στις 36εβδ! ετσι... απο αυριο θα μαι πιο προσεκτικη! για να μην φτασω τα +20 μεχρι το τελος... μεχρι 15 καλα ειμαστε!!!

κατα τα αλλα με καθησυχασε πολυ... το ραμμα μου θα βγει σε δευτερολεπτα! δεν χρειαζεται καν αναισθησια και συνηθως σε 2-3 ωρες εχεις γεννησει! για αναισθησια οτι και οταν το ζητησω... μονο σε περιπτωση που δεν εχω συσπασεις, πονους, αιμα ή σπασιμο νερων μεχρι τις 40εβδ θα μπουμε για καισαρικη, γιατι η προκληση (σε γυναικα με περιδεση) συνηθως οδηγει σε καισαρικη μετα απο πολλες ωρες κουρασης και της μαμας και του μωρου... που δεν το θελουμε και το θεωρει κοροιδια να με παιδευει! σε φτ μου ειπε θα με περιμενει οση ωρα χρειαστει και θα το παλεψουμε μαζι, χωρις ομως να αγχωθουμε γιατι ειναι και η πρωτη φορα!!! οποτε... ολα καλα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τι ωραια ολα!!!και τωρα ποτε ξαναπαμε γιατρο??

6KuQp2.png

εγινε και μενα ο β επιπεδου.το μωρο τελειο και μεγαλο και ψηλο,ζωη ναχει το ζουζουνι μου.ειναι 600 γραμμ.πανεμορφο,χιχιχι.δε μας δυσκολεψε πολυ.ηταν στην αρχ βεβαια μπρουμυτα αλλα κατεβηκα τεσσερις οροφους με τα ποδια και γυρισε μια χαρα!!αυτα!!!

6KuQp2.png

Διαφημίσεις

εγινε και μενα ο β επιπεδου.το μωρο τελειο και μεγαλο και ψηλο,ζωη ναχει το ζουζουνι μου.ειναι 600 γραμμ.πανεμορφο,χιχιχι.δε μας δυσκολεψε πολυ.ηταν στην αρχ βεβαια μπρουμυτα αλλα κατεβηκα τεσσερις οροφους με τα ποδια και γυρισε μια χαρα!!αυτα!!!

aaaaaaa μια χαρα η ζουζουνα τρωει καλα!!!Προσοχη με τις σκαλες καλε εγκυος γυναικα!:tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

χαχαχα εντολη γιατρου.τι να κανω!!!αρχισαν οι γονιμες busy girl??;););)

Ναι ναι γυμναστικη καθε μερα!χαχαχαχαχα 12 ωρες δουλεια και μετα αεροπλανικα ασε ασε!!!Ας ειναι τι να κανουμε...να χασουμε και κανα κιλο :tongue::tongue::tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

γεια σας φιλεναδιτσες μου

'μπηκα να σας πω ενα γεια δεν διαβασα τα νεα σας

σημερα το πρωι πηγαμε για εξετασεις αιματος

εκανα του θυροειδη σημερα ευτυχως ολα μια χαρα στα ορια τους

ηρθαμε σπιτι κατα τη μια και ηπια ενα ζεστο γαλα και ξεραθιηκε στον υπνο μεχρι τις 4

στις 5 ειχα μαθημα και ηρθα σπιτι μετα τις 9

μπηκα να σας πω ενα καληνυχτα

θα μπω και το πρωι που θα ειστε μεσα

φιλια πολλα!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!! πολυ ωραια τα νεα κατια μου!!! αντε με το καλο με ενα πονο να βγει!!!!!!!!! κ εγω το υπολογιζω το μιχαλακι σου γυρω στα 3100-3200 μια χαρα θα ειναι απο 3 κιλα το μωρο πιανετε που λεει ο λογος η κορη μου γεννηθηκε 2865 κ ειχα ενα ποδαρακι φοβομουν να την αγγιξω.. αλλα πανω απο ολα ΓΕΡΟ κ ΔΥΝΑΤΟ να ειναι κ μια χαρα θα μεγαλωσει!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέρα κοριτσακια!!! Πο πο τι κουβεντα πιασατε δε σαςπρολαβαινω ε??

Εγω σπίτι...βαριέμαι παραααααα πολυυυυυ..ειχα και κατι τρεξιματα με δικηγορους κτλ να δω τι μπορω να κανω στο γουρουνι τον προεδρο...αλλά τελικά είπα να πάει στο @Ι@Λ@Ο, δε μπορω να μπλεξω με μηνυσεις και ασφαλιστικα μετρα...έκανα 5 μερες να κοιμηθω μονο και μονο που τα σκεφτομουν. Ο γιατρος μου μου εγραψε 1 μηνα αδεια, όσο ήθελα δηλαδη για να βγω μετα σε αδεια κυησης, οπότε μια χαρα..

Ριτσακι στεναχωρηθηκα για σενα...μη ταλαιπωρεις τον εαυτο σου και προς Θεου μη κανεις βαριες δουλειες στην κατασταση σου!!

Εγω με ολη τη φαση που εγινε εκανα κατι σφιξιματακια απο το πουθενα και τραβηγματα και τετοια και μου ειπε να παρω μαγνησιο. Θελω να περασω μια σκουπα και το σκεφτομαι...πώς να περασει η ωρα κι οταν καθεσαι σπιτι ρε κοριτσια...να αρχισω εργοχειρο??!!

Εν τω μεταξυ...ολοι που με βλεπουνε στο δρομο με ρωτανε γιατι δε δουλευεις εσυ??Ακουστε ρε παιδια!!! Τους νοιαζει γιατι δε δουλευω...το οτι ειμαι εγκυος και δικουμαι αδεια δε το καταλαβαινει κανεις...και πρεπει να τους εξηγεις οτι πηρες ολες τις αδειες μαζι για να κατσεις!!

Ο,τι του φανει του λολοστεφανη!!!

Μαρκελα!!!! Θα πάθεις υπερκοπωση μαυτη τη δουλεια!!! Ξεκουρασου και λιγο...πώς θα κανεις καλα "ακροβατικα"??!!

Real thing η μπεμπουλα μια χαρα ε? Τελεια!!

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημέρα! Τι κάνετε;

Κάτια, τέλεια τα νέα! Ο μπέμπης είναι πανέτοιμος δηλαδή και απλά το καθυστερεί λίγο για να φουσκώσουν ακόμη περισσότερο τα μπρατσάκια και τα μπουτάκια! Να έχεις περισσότερες δίπλες να τσιμπάς! :tongue::tongue:

Ρίτσα υπομονή και προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από όλα αυτά. Εσύ να κοιτάς τον εαυτό σου και το μωράκι σου! Κι άσε τις δουλειές τώρα, τις κάνεις αφού γεννήσεις!

Real thing, μπράβο και για τα δικά σου νέα! Φαγανή η μπέμπα σου, η δικιά μου στις 22 εβδομάδες ήταν 436 γρ! :shock:

Μαρκέλλα συνέχισε ακάθεκτη, χαρά στο κουράγιο σου βέβαια!

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...