Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ΕΠΙΣΗΣ κοριτσια να ρωτησω αν ξερετε...επειδη τελικα δεν τις εκανα τις εξετασεις γιατι μου ειπε ο γιατρος να περιμενω να τις κανω ολες μαζι..κ αιματολογικες κ ζαχαρου κ ουρων..για να μην ταλαιπωρουμαι....κ ελεγα μια που εχω αδεια Παρασκευη να τις κανω την Παρασκευη πριν φυγουμε για Κρητη....ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΘΕΛΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...???

ααααα ΚΑΤΙΑ περιμενουμε νεα σημερα για το μπεμπακι σουυυυυ...να μας πεις τι ειπε ???

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΠΙΣΗΣ κοριτσια να ρωτησω αν ξερετε...επειδη τελικα δεν τις εκανα τις εξετασεις γιατι μου ειπε ο γιατρος να περιμενω να τις κανω ολες μαζι..κ αιματολογικες κ ζαχαρου κ ουρων..για να μην ταλαιπωρουμαι....κ ελεγα μια που εχω αδεια Παρασκευη να τις κανω την Παρασκευη πριν φυγουμε για Κρητη....ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΘΕΛΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...???

ααααα ΚΑΤΙΑ περιμενουμε νεα σημερα για το μπεμπακι σουυυυυ...να μας πεις τι ειπε ???

Καλημερα κοριτσακι!

εννοειται... 20:00 θα μαι μεσα για αναφορα! χχααχχχαααχχχαααα:P:p:p

για καμπυλη πας κανονικα, δεν θες ειδικο ραντεβου. απλα επειδη αναλογα το μικροβιολογικο σου ζητανε να πας τη γλυκοζη η στη δινουν καλο ειναι να ρωτησεις! κι εγω ζητησα με την 1η ληψη να μου κανει και γενικες αιματος... γλυτωνεις 1 τσιμπημα και αλλη μια μερα τρεξιματος και ταλαιπωριας! για τη μεση, κλασσικα θα ξαναπω ενα μαξιλαρακι εκει που καθεσαι και για τους προσαγωγους οχι πολυ ορθοστασια και οταν καθεσαι στο γραφειο βαλε τα ποδια λιγο πιο ψηλα! π.χ. παρε το καδο σκουπιδιων για να πατας λιγο ή κατι αντιστοιχο...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εττττσσσσσσιιιιι Κατια...ΘΕΛΟΥΜΕ πληρη αναφορα...!

οσο για την πλατη εβαλα μαξιλαρι αλλα δεν βοηθησε καθολου...μονο η ξαπλα κ το ορθιο...το καθιστο ειναι το βασανο μου...!οσο για τα ποδια δεν εχω καδο εδω στην δουλεια...ειναι πολυ περιορισμενος ο χωρος για τα ποδια μου κ δεν υπαρχει πουθενα υψος...οποτε το μονο που κανω ειναι τα τεντωνω καθε λιγο για να ανακουφιζομαιιιι..!!κανει αφορητη ζεστη σημερα εδω μεσα κ εγω εβαλα μανικακι γιατι κρυωνα το πρωι...!αλλα εδω βραζωωωωω!!

Jr39p2.png

εττττσσσσσσιιιιι Κατια...ΘΕΛΟΥΜΕ πληρη αναφορα...!

οσο για την πλατη εβαλα μαξιλαρι αλλα δεν βοηθησε καθολου...μονο η ξαπλα κ το ορθιο...το καθιστο ειναι το βασανο μου...!οσο για τα ποδια δεν εχω καδο εδω στην δουλεια...ειναι πολυ περιορισμενος ο χωρος για τα ποδια μου κ δεν υπαρχει πουθενα υψος...οποτε το μονο που κανω ειναι τα τεντωνω καθε λιγο για να ανακουφιζομαιιιι..!!κανει αφορητη ζεστη σημερα εδω μεσα κ εγω εβαλα μανικακι γιατι κρυωνα το πρωι...!αλλα εδω βραζωωωωω!!

αααχχχχ.... και μετα με ρωτανε πως αντεχω τοσο καιρο στο σπιτι και την ξαπλα? γι αυτο λεω, οτι εσεις που αναγκαστικα πατε δουλεια, κανετε τα του σπιτιου, φροντιζετε τα παιδακια σας κτλ, εσεις πως αντεχετε? εμενα απλα μου ειπαν "παλουκωσου στο κρεββατι!" κι ειναι ψυχικη η δεσμευση... εσεις εχετε και τη σωματικη κοπωση και το φοβο και κανενα καλοθελητη που δε λεει να καταλαβει την κατασταση...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εγω κοριτσια ειμαι χαλια! σηκωθηκα το πρωι οχι κ πολυ καλα παιρνω τον γιο μου σχολειο ερχομαι εφαγα 2 φετες ψωμι του τοστ με βουτυρο κ αρχισαν παλι τα ρεψιματα η δυσφορια κ η ζαλαδα οταν συνηλθα λεω να κανω κατι συρταρια να τα τακτοποιησω εκει που ολα καλα, α ξεχασα να σας πω δεν μενω στο ιδιο σπιτι με την μανα μου αλλα ειναι απο κατω κ ειναι που λεει ο λογος σα να ειμαστε μαζι κ φαγητο μια η μια μια η αλλη κανει κ οταν ημουν χαλια μαγειρευε εκεινη σημερα οπως εκανα την δουλεια μου κ συνερχομουνα σιγα σιγα μου φωναζει κ μου λεει τι θα μαγειρεψουμε? τις λεω δεν ξερω ηρεμα κ ωραια κ μπαινει μεσα κ ακουω να μουρμουραει οτι ξεγνοιασα κ πιος ξερει τι αλλο θα ελεγε δεν μιλησα λεω αστο μετα παει η μικρη κατω κ ανεβαινε κ κατεβαινε συνεχεια κ τις λεει η πανω η κατω μη μπαινοβγαινεις λεω τις μικρης κατσε πανω μετα λεει η μανα μου θα παω εγω να φερω το μανωλη η θα πατε εσεις? τις λεω εμεις ο αντρας μου δηλ κ ακουει η μικρη κ να λεει παμε κ παμε κ να τις λεω κ εγω κ εκεινη δεν ειναι ωρα τωρα πιο μετα η μικρη να κλαιει μεχρι που λεει η μανα μου αφηστεμε πια εχω λιγη υπομονη θα μου την παρετε κ αυτη? κατευενω κατω πιανω την μικρη με νευρα κ να ενεβαινω την σκαλα βιαστηκα κ με φβνες κ τις λεω κ μη ξανα μαγειρεψεις κατι θα κανω κ ανεβηκα εβρηζα την μικρη χωρις να φταιει να φωναζω κ να κλαιω απο τα νευρα μου εγω παντα ετρεχα οταν δεν ηταν στα καλα τις κ οπου πηγαιναμε κ αυτη μαζι για να μην ειναι μονη της κ λεω εγω παντα τρεχω κ για μενα κανενας? εχει αλλους 2 γιους ο ενας μενει εκει που δουλευει κ εχει τον μικρο που αναγκαστηκα θα μαγειρεψει κ αν βαλει λιγο παραπανω τι??? πονουσα τιν κοιλια μου κ ελεγα απο μεσα μου τωρα θα γεννησω. κοριτσια ευτυχως κ ο αντρας μου η μανα μου δεν με βοηθαει κ ουτε στα παιδια. οταν παω να γεννησω θα παρω τον μεγαλο μαζι κ η μικρη εδω ελεγα κ πριν μερες μου λεει να δουμε κ η μικρη θα καθετε η θα κλαιει? θα παρω κ αυτη μαζι θα ειμαι μονη στην κλινικη κ ο αντρας μου με τα παιδια στο ξενοδοχειο τι να κανω δεν θελω πια ΤΙΠΟΤΑ... ααα κ σημερα εσπρωχνα τον καναπε του σαλονιου ακουσε τον θορυβο κ δεν ηρθε να πει μονη σου σπρωχνεις? τι κανεις? κατι τελος παντων μετα σπρωχνω το τραπεζακι του σαλονιου πιο μεγαλο θορυβο τιποτα παλι. θα κανω γενικη το σπιτι μονη μου κ δεν προβλεπω να γεννω μεχρι τις γιορτες αλλα πιο νωρις...ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΩ Κ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΩ :(:(:(

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

ας ξημερωσει μια ηρεμη ημερα κ για μενα δεν αντεχω δεν ειμαι ηρεμη απο τα προβληματα που εχω οπως ολα τα σπιτια αυτη την εποχη μεχρι την εγκυμοσυνη που δεν ειμαι πολυ καλα κ δεν την ευχαριστιθηκα μεχρι τα παιδια που με τυρανανε κ δεν κανει τιποτα.. κ αν πω κατι για δουλειες βαριες κ εγω σηκωνα βαρια πραγματα, δεν με λυπαται ποτε τις δεν με λυπηθηκε οταν ημουν μικρη ελεγα πως δεν με θελει πολλες φορες φωναζω στα παιδια μου γιατι ενοχλητε εκεινη κ για να μην τσακωνομαι βριζω αυτα..:(:(:(

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

RITSA ταλαιπωρημενη μερα σημερα για εσενα....παρε βαθιες ανασες κ χαλαρωσε κ το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αδιαφορησεις κ να μην περιμενεις καμια βοηθεια αλλα προς Θεου μην ξεσπας στα παιδακια σου οσο μπορεις....ξερω οτι ειναι ευκολο σαν συμβουλη αλλα οταν εχεις νευρα δεν το ελεγχεις κ μετα στεναχωριεσαι διπλα που εφτασες σ αυτο το σημειο...!!!!χαλαρωσε ...ηρεμησε κ παρε αγκαλια τα παιδακια σου κ χαλαρωσε κ μην κλαις...κ αν ξαναδιαβασω οτι σερνειςς βαρια πραγματα θα σε μαλωσω κ εγω κ ολα τα κοριτσια εδω μεσα.....ΣΙΓΟΥΡΑ..!ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙΣ....!!γι αυτο ειμαστε εμεις εδω...για να βγαζουμε τα παραπονα μας,,,τις αγωνιες μας,,,,,κ ολα οσα μας απασχολουν...αλλα πανω απο ολα σκεψου τι κανει καλο στο μωρουλι σου κ στα παιδακια σου...!!!

Jr39p2.png

ριτσα μου, πολυ στεναχωριεμαι... μην το κανεις ομως αυτο στον εαυτο σου! εχεις 1.000.000 δικια σε ολα οσα γραφεις!!! ξερω οτι δεν φτανει να χεις δικιο... πρεπει να στο αναγνωριζουν κιολας και να σε βοηθαν, αλλα πρωτα απ ολα εισαι εσυ! ΕΣΥ!!! και μετα το μωρακι σου και μετα τα παιδια κι ο αντρας σου και μετα το σπιτι και οι δουλειες! αστα να γκρεμιστουν ολα σημερα, που δεν μπορεις! αυριο, μεθαυριο, εχει ο Θεος... μην στεναχωριεσαι!!! σημασια εχει να σαι καλα!!! υποχρεουσε να σαι καλα! κι οποιος δεν το καταλαβαινει... ακομα κι η μαμα σου... μακρυα!!! να ρθει με το καλο το μωρακι στην ωρα του και μετα δεν θα χεις αναγκη! ολα θα γινουν!!! ο πονος, αν συμβει κατι... δεν θα μοιραστει με κανεναν αλλο! θα ναι ολος δικος σου και θα σαι πολυ πιο μονη!!! αστα ολα λοιπον... εσυ και η ψυχουλα σου πρωτα! να ξερεις οτι σε νιωθω και ειμαι διπλα σου! φιλια

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κοριτσια σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3

με ποναει χαμηλα η κοιλια μου οχι σαν πονους περιοδου κατι σαν βαρος αλλα δεν μπορω να στεκομαι ορθια κ στο περπατημα ζωρηζομαι κ αναρωτιεμαι αν ειναι το μωρο η το εντερο μου..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλησπέρα.

Πάλι μέσα - έξω το internet...

Σε λίγο έχω ραντεβού ... με τον οδοντίατρο!!!

ΑΧΧΧΧ....

ορισαμε ημερομηνια τςλιμα

ασχετη με αυτες που σας ελεγα χαχαχα 24 αυγουστου τελικα πρωτα ο θεος!!!!!!

Τέλεια!

Άντε με το καλό!!!

Το καλοκαίρι να ξέρεις, ενδείκνυται για πολλές πολλές τρέλες που θα σας μείνουν αξέχαστες!

εγω... αισθανομαι πλεον κανονικη εγκυουλα! εννοω οτι δεν διαφερω απτις αλλες ετοιμογεννες πια... ολες τον τελευταιο μηνα αναμενουν μονο, ψιλοαγχωνονται, ψιλοφοβουνται και αδημονουν! ετσι κι εγω!!! μεχρι τωρα ηταν ολα στο κοκκινο, αλλα απο δω και περα... cool!!! να μας εχει καλα η Παναγιτσα κι ολα να ρθουν την καταλληλη στιγμη και ομορφα... ευτυχως δεν εχω ουτε πρηξιμο, ουτε συσπασεις, ουτε βαρος, ουτε πονους! αυριο στο γιατρο και βλεπουμε!!!;)

Άντε βρε Κάτια! Απόλαυσέ το!

Εγώ πάλι πάω ανάποδα: Απολαμβάνω τώρα, όσο βγαίνει καλός ο τράχηλος δηλ, και λίαν συντόμως, πάω μάλλον για οριζοντίωση...

Κορίτσια μου γεια σας! Ξενυχταω απόψε λόγω ξαφνικές διαρροιας... Αχ! Τι έπαθα η καημενη.... Μέχρι τώρα έχω παει τρεις φορές και αναμένεται συνέχεια... Τι να κάνω;! Υπομονή! Με τσουζει και το πιπι λίγες μέρες τώρα... Τι να πω;! Δεν παλευεται... Ελπίζω εσείς και τα μωρακια σας να κοιμαστε του καλού καιρού!!! Ονειρα γλυκά!!!

Περαστικά σου καημενούλα!!!

εγω κουραστηκα χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο αυτες τις μερες.....ρεπο Παρασκευη πηγα στην Δεη κ εφαγα 3 ωρες εκει...γιατι πηγα περιμενα στην ουρα να δωσω τα 450 κ μετα επρεπε να παω σε αλλους υπαλληλους για αλλαγη ονοματος ρολογιου...ειχε πιασει η μαμα μου σειρα οσο εγω περιμενα να πληρωσω(φυσικα κανεις δεν εδωσε την σειρα του)....κ παω εκει που περιμενε η μαμα μου κ ρωταω μια απο τις 3 υπαλληλους αν πρεπει να περιμενω εκει για την αλλαγη ονοματος κ αφου με κοιταζει απο πανω μεχρι κατω με υφακι λες κ σκοτωσα το σοι της μου λεει..''ναι εδω περιμενετε με νουμερακι κ χωρις προτεραιοτητα φυσικα...''παιρνω βαθιες ανασες κ καθομαι κ περιμενω κ οταν ερχεται η ωρα μου παω σε αλλη υπαλληλο ευτυχως κ μου λεει τοση ωρα γιατι δεν ερχεσαι κ περιμενεις στην σειρα...δεν σε ειχα δει..κ της λεω αυτη την ερωτηση να την κανεις στην διπλανη σου που μου ειπε να περιμενω στην ουρα μου..!γενικως εχουνε γινει δουλειες στο σπιτι παρα πολλες...κ χθες πηραμε κ προσφορες απο την εκθεση...κ γενικως προχωραμε πολυ σταθερα...!!!αλλα εγω μονο που βγαινω απο το σπιτι νιωθω κουρασμενη...αχαχαχα!!

με ποναει η πλατη μου κ οι προσαγωγοι μου.....!:(:(

ΚΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΙΙΙΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!:D:D:D

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΠΟΤΕ!!!

ΑΚΟΥΤΕ???

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΘΕΣΗ Ή ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ!!!

Όταν την έκανα σε ιδιωτικό, δεν ήθελε.

Τώρα που θα την κάνω στο νοσοκομείο (Σισμανόγλειο) πάλι δε θέλει.

Μάλλον δε θέλει, αλλά καλού κακού, δες τι σε βολεύει και τηλεφώνησε για επιβεβαίωση.

εγω κοριτσια ειμαι χαλια! σηκωθηκα το πρωι οχι κ πολυ καλα παιρνω τον γιο μου σχολειο ερχομαι εφαγα 2 φετες ψωμι του τοστ με βουτυρο κ αρχισαν παλι τα ρεψιματα η δυσφορια κ η ζαλαδα οταν συνηλθα λεω να κανω κατι συρταρια να τα τακτοποιησω εκει που ολα καλα, α ξεχασα να σας πω δεν μενω στο ιδιο σπιτι με την μανα μου αλλα ειναι απο κατω κ ειναι που λεει ο λογος σα να ειμαστε μαζι κ φαγητο μια η μια μια η αλλη κανει κ οταν ημουν χαλια μαγειρευε εκεινη σημερα οπως εκανα την δουλεια μου κ συνερχομουνα σιγα σιγα μου φωναζει κ μου λεει τι θα μαγειρεψουμε? τις λεω δεν ξερω ηρεμα κ ωραια κ μπαινει μεσα κ ακουω να μουρμουραει οτι ξεγνοιασα κ πιος ξερει τι αλλο θα ελεγε δεν μιλησα λεω αστο μετα παει η μικρη κατω κ ανεβαινε κ κατεβαινε συνεχεια κ τις λεει η πανω η κατω μη μπαινοβγαινεις λεω τις μικρης κατσε πανω μετα λεει η μανα μου θα παω εγω να φερω το μανωλη η θα πατε εσεις? τις λεω εμεις ο αντρας μου δηλ κ ακουει η μικρη κ να λεει παμε κ παμε κ να τις λεω κ εγω κ εκεινη δεν ειναι ωρα τωρα πιο μετα η μικρη να κλαιει μεχρι που λεει η μανα μου αφηστεμε πια εχω λιγη υπομονη θα μου την παρετε κ αυτη? κατευενω κατω πιανω την μικρη με νευρα κ να ενεβαινω την σκαλα βιαστηκα κ με φβνες κ τις λεω κ μη ξανα μαγειρεψεις κατι θα κανω κ ανεβηκα εβρηζα την μικρη χωρις να φταιει να φωναζω κ να κλαιω απο τα νευρα μου εγω παντα ετρεχα οταν δεν ηταν στα καλα τις κ οπου πηγαιναμε κ αυτη μαζι για να μην ειναι μονη της κ λεω εγω παντα τρεχω κ για μενα κανενας? εχει αλλους 2 γιους ο ενας μενει εκει που δουλευει κ εχει τον μικρο που αναγκαστηκα θα μαγειρεψει κ αν βαλει λιγο παραπανω τι??? πονουσα τιν κοιλια μου κ ελεγα απο μεσα μου τωρα θα γεννησω. κοριτσια ευτυχως κ ο αντρας μου η μανα μου δεν με βοηθαει κ ουτε στα παιδια. οταν παω να γεννησω θα παρω τον μεγαλο μαζι κ η μικρη εδω ελεγα κ πριν μερες μου λεει να δουμε κ η μικρη θα καθετε η θα κλαιει? θα παρω κ αυτη μαζι θα ειμαι μονη στην κλινικη κ ο αντρας μου με τα παιδια στο ξενοδοχειο τι να κανω δεν θελω πια ΤΙΠΟΤΑ... ααα κ σημερα εσπρωχνα τον καναπε του σαλονιου ακουσε τον θορυβο κ δεν ηρθε να πει μονη σου σπρωχνεις? τι κανεις? κατι τελος παντων μετα σπρωχνω το τραπεζακι του σαλονιου πιο μεγαλο θορυβο τιποτα παλι. θα κανω γενικη το σπιτι μονη μου κ δεν προβλεπω να γεννω μεχρι τις γιορτες αλλα πιο νωρις...ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΩ Κ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΩ :(:(:(

Πες τα, πες τα, μη νομίζεις κι εγώ αντίστοιχα περνάω με τις τρελλές, τώρα είμαι μακριά από γονείς πεθερικά κ μου έχει βγει ο πάτος, αλλά έχω μια ψυχική ηρεμία.... άλλο πράγμα...

Φιλιά σε όλες.

Πάω για σφράγισμα.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Ριτσα μου στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτά που διαβασα. γιατί να συμπεριφέρεται ετσι; κατι άλλο προβλημα ισως να εχει κ ξεσπά σε σενα. δεν θελεω ουτε καν να το φανταστω οτι θελει να σε βλεπει να κουραζεσαι κ να στεναχωριέσαι. εγω εχω την μαμα μου 1 εβδομαδα τωρα εδω, βαψαμε το δωματιο κ κανει γενικη καθαριοτητα σ ολο το σπιτι. φτιαξαμε τις ντουλαπες για να κανουμε χωρο για τα πραγματα του μπεμπη κ αλλα πάρα πολλά. εγω απλα "επιβλέπω", να το πω κάπως ετσι.

μην μαλωνεις τα παιδιά, ισως αν τους πεις για λιγο καιρο να κάθονται κ να παιζουν στο δικό σας σπίτι κ να μην κατεβαίνουν στη γιαγια, να της λείψουν κ να τα ζητήσει απο μόνη της.

μην καθεσαι να μαζέσεις το σπίτι κ σου συμβεί τίποτα. ατο όπως είναι. κ εγω αν δεν ειχα βοηθεια, δεν θα εκανα τίποτα. σε παρακαλώ σκεψουν την μικρούλα σου κ προσπάθησε να κάνεις υπομονή, οταν με το καλό γεννηθεί θα κάνεις σιγά σιγα τις δουλείες σου!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

κορίτσια τι θα κάνω με τα κιλά;;;;

την επομενη δευτέρα εχω ραντεβού με τον γιατρό κ θα με κρεμάσει ανάποδα :oops::oops::oops::oops: ζυγίστηκα πριν απο λιγο κ ειμαι συν 11. αυριο μπαίνω στον 7ο, έχω ακόμα 2,5 μηνες χοντρικά, που θα φτάσω;;; :shock::shock::shock::shock::shock:

κ δεν τρωω ουτε ψωμι ουτε ζυμαρικα. λιγη πατατα βραστη σκέτη ή μεσα σε κρεατόσουπα, τρωω σπανακόρυζο (χωρίς ρυζι. αλλα δεν ξερω πως να το πω), φασολάκια, σαλάτες αρκετες, τυρι, γιαουρτι, που κ που κασέρι, κολοκυθάκια γεμιστά με κιμα κ φακες. αυτό ειναι το εβδομαδιαίο μενου. μερικες προσθήκε ειναι το ψαρι σε σουπα κ το κοτόπουλο. σχεδον όλα νερόβραστα.

γιατί εχω γινει τόφαλος;;;;;:cry::cry::cry::cry::cry:

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

ritsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ΣΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ!!!ΑΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ!!

ΚΑΤΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

didi χαθηκαμε τρελοκομειο!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

κορίτσια τι θα κάνω με τα κιλά;;;;

την επομενη δευτέρα εχω ραντεβού με τον γιατρό κ θα με κρεμάσει ανάποδα :oops::oops::oops::oops: ζυγίστηκα πριν απο λιγο κ ειμαι συν 11. αυριο μπαίνω στον 7ο, έχω ακόμα 2,5 μηνες χοντρικά, που θα φτάσω;;; :shock::shock::shock::shock::shock:

κ δεν τρωω ουτε ψωμι ουτε ζυμαρικα. λιγη πατατα βραστη σκέτη ή μεσα σε κρεατόσουπα, τρωω σπανακόρυζο (χωρίς ρυζι. αλλα δεν ξερω πως να το πω), φασολάκια, σαλάτες αρκετες, τυρι, γιαουρτι, που κ που κασέρι, κολοκυθάκια γεμιστά με κιμα κ φακες. αυτό ειναι το εβδομαδιαίο μενου. μερικες προσθήκε ειναι το ψαρι σε σουπα κ το κοτόπουλο. σχεδον όλα νερόβραστα.

γιατί εχω γινει τόφαλος;;;;;:cry::cry::cry::cry::cry:

εγω ειχα βαλει 5 κιλα.καλο πρωινο καλο μεσημεριανο και το βραδακι light φρουτακια και γιαουρτακια!!εγω ειχα παρει και μια μπαλα πιλατες και εκανα streching!αλλα η αληθεια ειναι οτι μεχρι 32 εβδομαδες δουλευα και ορθοστασια και σκαλες πανω κατω και κινηση οποτε ισως γιαυτο δεν πηρα...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ομορφες καλησπερες!!!

Η μαμα Κατια και ο μικρος Μιχαλιος ειναι και παλι σπιτι! Ο γιατρος μας εδωσε συγχαρητηρια στον μπεμπακο και τραβηξε λιγο το αυτακι της μαμας!:oops::oops::oops:

Αρχιζω με τον "αριστουχο"!!! Φτασαμε σχεδον τα 2,500 κιλα, ειμαστε με ωραια προβολη του κεφαλιου, τα ποδαρακια μας οτι πρεπει για να σπρωξουν οταν χρειαστει, θεση ιδανικη για φυσικο τοκετο (εκτος απροοπτου), ωραια μπουτακια, μπρατσακια, κορμακι και 2 μεγαλα αρ*ιδακια!!! :shock:;):P:D χχχααααχχχααααχχχααα φαινοντουσαν κανονικοτατα! οποτε ΑΡΙΣΤΑ ο μικρος!

παμε και στη μαμα τωρα... 3 κιλα σε 3 εβδομαδες!!! :oops::oops::oops: μονο αυτο λεω... με κοιταει, γλυκα ο καημενος ο γιατρος και μου λεει "πειναγες, κοριτσακι μου? τι εφαγες μεσα σε 3 εβδομαδες?" του ειπα οτι ξεφυγα λιγο απτη διατροφη και εκανα παρασπονδιες... αλλα δεν με κακοπηρε! ουτε με μαλλωσε! απλα μου ειπε να μπω παλι στο παλιο προγραμμα και να μην ξεφυγω πολυ! εχει δικιο φυσικα, γιατι εκει που ημασταν στα +10 κιλα στις 33 εβδ, τωρα πεταξαμε στα +13 στις 36εβδ! ετσι... απο αυριο θα μαι πιο προσεκτικη! για να μην φτασω τα +20 μεχρι το τελος... μεχρι 15 καλα ειμαστε!!!

κατα τα αλλα με καθησυχασε πολυ... το ραμμα μου θα βγει σε δευτερολεπτα! δεν χρειαζεται καν αναισθησια και συνηθως σε 2-3 ωρες εχεις γεννησει! για αναισθησια οτι και οταν το ζητησω... μονο σε περιπτωση που δεν εχω συσπασεις, πονους, αιμα ή σπασιμο νερων μεχρι τις 40εβδ θα μπουμε για καισαρικη, γιατι η προκληση (σε γυναικα με περιδεση) συνηθως οδηγει σε καισαρικη μετα απο πολλες ωρες κουρασης και της μαμας και του μωρου... που δεν το θελουμε και το θεωρει κοροιδια να με παιδευει! σε φτ μου ειπε θα με περιμενει οση ωρα χρειαστει και θα το παλεψουμε μαζι, χωρις ομως να αγχωθουμε γιατι ειναι και η πρωτη φορα!!! οποτε... ολα καλα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...