Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Κατια τι τελεια που πλησιαζει ο καιρος που θα κρατησεις τον μικρουλη σου!!

αγαπη μου, περναει ο καιρος!!! ενα χρονο πριν, ποναγα τοσο πολυ και μου φαινοντουσαν καποιες μερες τοσο μαυρες, που δεν θα το πιστευα ολο αυτο, αν μου το λεγαν! αν σκεφτεις οτι ακουγα το "να την προσεχεις" των ονιραμα 3-4 φορες τη μερα, μονο και μονο γιατι τα λογια του ηταν αυτα που ηθελα να πω στην Παναγια... ευτυχως οι γυναικες εχουμε δυναμη, πεισμα, αγαπη και πιστη παραπανω απο οσο νομιζουμε! θα ψαξεις να βρεις μεσα σου τα τεραστια αποθεματα αυτα και του χρονου θα περιμενεις κι εσυ το αστερακι σου!!! προσεχε... δεν το ευχομαι! ειμαι σιγουρη!!! ετσι θα γινει!!! να σκεφτεσαι ομορφα και οταν σκοτεινιαζεις, να ξεσπας! ολα θα μπουν στο δρομο τους!!!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε φανταζομαι, κοριτσι μου! Εδω ενα μωρακι εχουμε και οργωνουμε ολο το κρεββατι, ψαχνουμε μαξιλαρια, θεση και πηγαινοερχομαστε συνεχεια στην τουαλετα... απλα το 6:00 καντο 4:00 ή 5:00 ή 7:00, οτι ωρα σηκωθεις για πιπι! και το προγραμμα στο περιπου... εγω ειχα και αντιβιωση και φυτικες ινες για την τουαλετα και εβαζα το κινητο για να τα προολαβω ολα!!! περναει ομως ο καιρος... υπομονη και η ανταμοιβη σου θα ναι διπλη! οπως και η κουραση φυσικα...

να σου πω... αυτό θα κάνω.

Κατά το ξύπνημα στις 4 θα χώνω κι ένα μαγνήσιο κι ο Θεός βοηθός.

Τώρα κάνει γκλου γκλου το στομάχι μου και δεν ξέρω τι να το ταΐσω...

Από αύριο θα αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα στα μαιευτήρια (ιδιωτικά και δημόσια) για ραντεβού και ξενάγηση. Θα σας γράψω εμπειρίες.

fgFzp3.png

pAfOp2.png

αγαπη μου, περναει ο καιρος!!! ενα χρονο πριν, ποναγα τοσο πολυ και μου φαινοντουσαν καποιες μερες τοσο μαυρες, που δεν θα το πιστευα ολο αυτο, αν μου το λεγαν! αν σκεφτεις οτι ακουγα το "να την προσεχεις" των ονιραμα 3-4 φορες τη μερα, μονο και μονο γιατι τα λογια του ηταν αυτα που ηθελα να πω στην Παναγια... ευτυχως οι γυναικες εχουμε δυναμη, πεισμα, αγαπη και πιστη παραπανω απο οσο νομιζουμε! θα ψαξεις να βρεις μεσα σου τα τεραστια αποθεματα αυτα και του χρονου θα περιμενεις κι εσυ το αστερακι σου!!! προσεχε... δεν το ευχομαι! ειμαι σιγουρη!!! ετσι θα γινει!!! να σκεφτεσαι ομορφα και οταν σκοτεινιαζεις, να ξεσπας! ολα θα μπουν στο δρομο τους!!!;)

Ακριβως ετσι νιωθω και γω..αυτο που περιγραφεις και με ενα συγκεκριμενο τραγουδι και ολα....ευτυχως παιρνω δυναμη και απο τους ανθρωπους γυρω μου..ειμαι τυχερη σε αυτους που διαλεξα να εχω κοντα μου δοξα το θεο και απο σας φυσικα..παρα πολυ και σας ευχαριστω πολυ γι'αυτο..ευχομαι μολις ξεκινησουμε προσπαθειες να ερθει και σε μας ενα μωρακι συντομα..μεχρι τοτε το παλευουμε και πιστευω τωρα με τις προετοιμασιες του γαμου να περασει γρηγορα ο καιρος..ορισαμε ημερομηνια τςλιμα

ασχετη με αυτες που σας ελεγα χαχαχα 24 αυγουστου τελικα πρωτα ο θεος!!!!!!

Εσυ πως νιωθεις τωρα που κοντευεις?

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Αντε Κατια , στειλε μας μπεμπεδοσκονη μπηκαμε στις γονιμες!!Νομιζω εσυ θα γεννας σε 2 εβδομαδες και εγω θα ακουω τα μαντατα!!

Αυριο ενημερωσε μας ε!Ψηφιζω επισκληριδιο ΔΑΓΚΩΤΟ!:tongue:

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Ακριβως ετσι νιωθω και γω..αυτο που περιγραφεις και με ενα συγκεκριμενο τραγουδι και ολα....ευτυχως παιρνω δυναμη και απο τους ανθρωπους γυρω μου..ειμαι τυχερη σε αυτους που διαλεξα να εχω κοντα μου δοξα το θεο και απο σας φυσικα..παρα πολυ και σας ευχαριστω πολυ γι'αυτο..ευχομαι μολις ξεκινησουμε προσπαθειες να ερθει και σε μας ενα μωρακι συντομα..μεχρι τοτε το παλευουμε και πιστευω τωρα με τις προετοιμασιες του γαμου να περασει γρηγορα ο καιρος..ορισαμε ημερομηνια τςλιμα

ασχετη με αυτες που σας ελεγα χαχαχα 24 αυγουστου τελικα πρωτα ο θεος!!!!!!

Εσυ πως νιωθεις τωρα που κοντευεις?

μπραβο, κοριτσι μου!!! μια χαρα! καλοκαιρινος γαμος με ομορφη, μαυρισμενη νυφη και τυχερο γαμπρο! ολα θα τα ετοιμασετε... μην αγχωνεσαι! και με καλη τυχη και την ευχη του Θεου θα αρχισει η οικογενεια σας να μεγαλωνει και να ομορφαινει!!!

εγω... αισθανομαι πλεον κανονικη εγκυουλα! εννοω οτι δεν διαφερω απτις αλλες ετοιμογεννες πια... ολες τον τελευταιο μηνα αναμενουν μονο, ψιλοαγχωνονται, ψιλοφοβουνται και αδημονουν! ετσι κι εγω!!! μεχρι τωρα ηταν ολα στο κοκκινο, αλλα απο δω και περα... cool!!! να μας εχει καλα η Παναγιτσα κι ολα να ρθουν την καταλληλη στιγμη και ομορφα... ευτυχως δεν εχω ουτε πρηξιμο, ουτε συσπασεις, ουτε βαρος, ουτε πονους! αυριο στο γιατρο και βλεπουμε!!!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Αντε Κατια , στειλε μας μπεμπεδοσκονη μπηκαμε στις γονιμες!!Νομιζω εσυ θα γεννας σε 2 εβδομαδες και εγω θα ακουω τα μαντατα!!

Αυριο ενημερωσε μας ε!Ψηφιζω επισκληριδιο ΔΑΓΚΩΤΟ!:tongue:

αααχχχ, κοριτσακι!!! θα στην στελνω με τοση αγαπη, που δεν υπαρχει περιπτωση... θα κανει την εμφανιση του το θαυματακι μας!!! ;)

εγω σκεφτομαι να του πω να μην κανουμε τιποτα αρχικα κι αν δω και κουραζομαι να προχωρησουμε... αλλα να μου πει τι παιζει και με το ραμμα και βλεπουμε! ες αυριον... τα σπουδαια!

καληνυχτα σε ολες τις φατσουλες κι ολες τις φουσκωτες κοιλιτσες!!!:tongue::tongue::tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Κορίτσια μου γεια σας! Ξενυχταω απόψε λόγω ξαφνικές διαρροιας... Αχ! Τι έπαθα η καημενη.... Μέχρι τώρα έχω παει τρεις φορές και αναμένεται συνέχεια... Τι να κάνω;! Υπομονή! Με τσουζει και το πιπι λίγες μέρες τώρα... Τι να πω;! Δεν παλευεται... Ελπίζω εσείς και τα μωρακια σας να κοιμαστε του καλού καιρού!!! Ονειρα γλυκά!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

καλημερα κοριτσια!!!!! τι κανετε?? εγω χθες ενιωθα πολυ κουρασμενη σηκωθηκα απο το κρεβατι στις 9, το μεσημερι ξανα ξαπωσα, κατα τις 6 κ 30 ξαπλωσα μιση ωρα κ το βραδυ πηγα για υπνο 8 κ μιση ασχετα που με πηρε ο υπνος 12...

κατια αν λες ραμματα αυτα μετα τις γεννας μπορει να μην σου κανουν εμενα μου εβαζαν ξυλοκαινη οχι με ενεση την ωρα του κεντηματος:tongue: επισκληριδιο δεν εκανα κ εγω εκουω οτι ειναι καλο γιατι δεν κουραζετε η γυναικα αλλα φοβαμαι.. στον γιο μου σηκωθηκα μια χαρα κ ανεβηκα κ σκαλια για να παω στο δωματιο ενω στην κορη δεν ειχα κουραγιο αλλα η πρωτη ημερα ειναι μονο για το φ.τ για κ.τ αυτο δεν το ξερω..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέρα !!!

Άρχισε να χειμωνιάζει ....

Κορίτσια τι κάνετε? Πως είναι τα μπεμπάκια σας?

Κάτια κοντεύεις!!! Πέρασε ο καιρός!

Αχ... ο μπέμπης μου άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του.... όποτε έτρωγα τσουπ και μια κλωτσίτσα... φαγανό θα μου βγει! Τι τέλεια αίσθηση!!! χιχι

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Επιτέλους δρόσισε λίγο γιατί ζέστη και εγκυμοσύνη δεν ταιριάζουν και πολύ! Όλοι κρυώνουν κι εγώ είμαι χαλαρή! :tongue::tongue:

Κάτια μου, ανυπομονούμε να μάθουμε τα νέα του μπέμπη, πόσα κιλάκια έφτασε και πόσο έτοιμος νιώθει για την μεγάλη έξοδο!

Sapi μου, περαστικά! Μήπως έφαγες τίποτα περίεργο και σε πείραξε;

Μαρκέλλα, βουρ στη γυμναστική και σε λίγες εβδομάδες θα μας πεις τα καλά νέα!!!!! :P

Εγώ περιμένω να περάσει και η σημερινή μέρα για να πάρω αύριο τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις αίματος.... :shock:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλημερα κοριτσια! Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Εμεις μια χαρα, εχουμε κανει τα πρωτα ψωνια για τη μπεμπα και φτιαχνουμε το δωματιο της σιγα σιγα. Την προηγουμενη εβδομαδα εκανα την καμπυλη ζαχαρου, τπτ τρομερο τελικα, παλευεται. Κουραγιο και υπομονη σε οσες υποφερουν απο αυπνιες/αιμορροιδες κτλ, 3 μηνες μας εμειναν!

as1cOB50g410002MDAwMDYxMmR8MDAwMTUxMmJ8SWhyIFRleHQ.gif

Καλημερα, κοριτσακια!!! καλημερα μωρουλινακια!!!

καλως την impatient! αργησε η μπεμπουλα, αλλα στο χει παρει το μυαλο ολοκληρωτικα ε? μπραβο σας! ψωνια, δωματιο... ολα με το καλο! καλα αποτελεσματα και με την καμπυλη...

κατ μονο οι εγκυες ειμαστε χαλαρες με τη δροσουλα! ευτυχως, γιατι πραγματικα η ζεστη δεν αντεχοταν αλλο... 18:00 εχω ραντεβου, οποτε κατα τις 20:00 θα μπω για πληρη ενημερωση!!! να ναι ολα καλα...;)

behappy, φαγανουλης κι εσας? κι εμεις μπουκια και κλωτσια!!! κι οταν αργει το φαγητο... πολεμος! σαν να χτυπαει τα μαχαιροπιρουνα και να φωναζει "πειναμε! θελουμε να φαμε!" χχχαααχχχαααα

ριτσα μου, καλο φθινοπωρο!!! ραμματα αυτα της γεννας δεν ξερω αν θα χρειαστω, αλλα λεω για το ραμμα της περιδεσης, που θα πρεπει να βγει και επειδη θα εχει κανει εξτρα ιστο (οπως το κακαδι στις πληγες) στο ανοιγμα του τραχηλου θα πρεπει να μου κανει 2 τομες στον τραχηλο για να φανει η διαστολη που ηδη ειχα (λογω μηκους τραχηλου). αυτες βεβαια μετα θα ραφτουν με 2 ή 4 ραμματα... τωρα αν θα εχω και στον κολπο βλεπουμε! τι να κανουμε, ολα αυτα δεν με πειραζουν!!! θα ναι οτι πιο ομορφο εχω ζησει και δεν θα μου το χαλασει τιποτα! αρκει να δω, να μυρισω και να αγκαλιασω το αντρακι μου!!!:tongue:

sapi μου περαστικα! κατι που εφαγες? πολλα νερακια και μιλα και με το γιατρο σου...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Καλημερα κ καλη εβδομαδαα σε οοοολλα τα κοριτσακιαααα μας.....

σας διαβασα στα γρηγορα κ βλεπω ολες καλα....εκτος απο την sapi μας που ελπιζω να ειναι καλυτεραααα......!!!

Μαρκελα βουρ στην γυμναστικη παλι εεεε????αντε οταν θα εχουμε τα ευχαριστα της ΚΑΤΙΑΣ μας να εχουμε κ απο εσενα....!!:D:D

εγω κουραστηκα χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο αυτες τις μερες.....ρεπο Παρασκευη πηγα στην Δεη κ εφαγα 3 ωρες εκει...γιατι πηγα περιμενα στην ουρα να δωσω τα 450 κ μετα επρεπε να παω σε αλλους υπαλληλους για αλλαγη ονοματος ρολογιου...ειχε πιασει η μαμα μου σειρα οσο εγω περιμενα να πληρωσω(φυσικα κανεις δεν εδωσε την σειρα του)....κ παω εκει που περιμενε η μαμα μου κ ρωταω μια απο τις 3 υπαλληλους αν πρεπει να περιμενω εκει για την αλλαγη ονοματος κ αφου με κοιταζει απο πανω μεχρι κατω με υφακι λες κ σκοτωσα το σοι της μου λεει..''ναι εδω περιμενετε με νουμερακι κ χωρις προτεραιοτητα φυσικα...''παιρνω βαθιες ανασες κ καθομαι κ περιμενω κ οταν ερχεται η ωρα μου παω σε αλλη υπαλληλο ευτυχως κ μου λεει τοση ωρα γιατι δεν ερχεσαι κ περιμενεις στην σειρα...δεν σε ειχα δει..κ της λεω αυτη την ερωτηση να την κανεις στην διπλανη σου που μου ειπε να περιμενω στην ουρα μου..!γενικως εχουνε γινει δουλειες στο σπιτι παρα πολλες...κ χθες πηραμε κ προσφορες απο την εκθεση...κ γενικως προχωραμε πολυ σταθερα...!!!αλλα εγω μονο που βγαινω απο το σπιτι νιωθω κουρασμενη...αχαχαχα!!

με ποναει η πλατη μου κ οι προσαγωγοι μου.....!:(:(

ΚΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΙΙΙΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...