Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσια;;; τα μωρακια τι κανουν;;; ο δικός μου κλωτσαει, αλλά όλες αυτες τις μερες που ειμαστε επι ποδος για να ετοιμασουμε το δωματιο κ να γινει γενικό καθάρισμα στο σπιτι, πεφτω ξερή για υπνο κ δεν μ ενοχλούν καθόλου οι κλωτσιές :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σημερα πηγα για να κοιταξω για κουρτινα απιδικη κ επαθα ενα σοκ :shock::shock::shock::shock:

μου ειπε 144ευρω για μια λεπτη κουρτινα με παιδικες παραστασεις. ελεος, μετα λενε γιατι κλείνουν τα μαγαζιά!!! συγνωμη αλλα θα πάω να πάρω υφασμα ή απο τ παζάρι που εχει καθε σαββατο ή θα ρωτήσω σε μια αποθήκη υφασμάτων.

αυτά απο μενα, ελπιζω να χω χρονο αυριο κ να μπω για να μαθω νεα σας!!!!

σας φιλω παω για νανακιααααααααααα!!!!!!!

καλημερα κοριτσακι!

δεν αξιζουν τα λεφτα... sorry κιολας, αλλα με υφασμα και εργατικα, αν δωσεις να στις ραψουν, θα σου βγουν και πιο ομορφες και πιο οικονομικες! αν εισαι αθηνα, παρε μετρο κατεβα μοναστηρακι και γυρω στην καπνικαρεα εχει απειρα μαγαζια με υφασματα (και ποικιλια σε παιδικα θεματα) σε τιμες σουπερ! αν θες και για ραφη αναλαμβανουν... (εγω ετσι ειχα φτιαξει πολυ οικονομικα πριν 1,5 χρονο για ολο το σπιτι, στην "καρολινα" επι της Καλαμιωτου...)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Σχεδόν 3 μέρες που κόλλαγε το internet...

Είδα κι έπαθα να σας διαβάσω.

Χρωστάω και τις ευχές μου στη Didi...

Didako (αν και καθυστερημένα) ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!

Όλα να σου πάνε καλά και με το καλό ο μπεμπούλης σας!

cristy ψαρακι δηλαδη η μικρη??? εγω εκανα απο 4 χρονων κολυμβητηριο και σταματησα στα 10 γιατι παθαινα συνεχεια ωτιτιδες... ασχετο, οπως αποδειχθει μετα, αλλα ετσι τελειωσε η κολυμβητικη μου καριερα! χαχαχαχα.... σαν μωρακι πως αντεδρασε η μικρη στην πισινα? της αρεσε? δεν ειχατε ποτε δυσκολιες? απλα θεωρω οτι για μωρο ειναι καλη γυμναστικη και ξεδιπλωνει το κορμι και τις αρθρωσεις, αλλα φοβαμαι μονο αρρωστιες και λοιπα μικροθεματακια...

Στο baby swimming η αντίδραση ήταν: Αρχικά στην αρχή του μαθήματος φοβόταν και γραπωνόταν πάνω μου και στο τέλος δεν ήθελε να βγει και μας έβγαζαν με το ζόρι.

Σταδιακά εξελίχθηκε στο μωρό που έγινε το πιο ανεξάρτητο μες στην πισίνα και η μαμά του ήταν διακοσμητική... (στο baby swimming κολυμπάνε μωρά με μαμάδες ή μπαμπάδες μαζί υποχρεωτικά). Το δικό μου έφευγε μόνο του κι εγώ από ένα σημείο και μετά απλά αισθανόμουν "περίεργα" χωρίς μωρό πάνω μου

α ναι??? θα ρωτησω τοτε τον γιατρο

οταν ημουν στις πρωτες εβδομαδες που επαιρνα και προγεστερονη και οιστραδιολη μου ειχε πει να μην το πολυ πινω γιατι ειναι καθαρτικα και δεν θα απορροφιουνται τα φαρμακα σωστα και θα ειναι σαν να μην τα εχω παρει

τωρα με το σιδηρο και το ασβεστιο δεν θα ειναι το ιδιο???

το τροφοκαρτ πως λεγετι (μαγνησιο) λεει ειναι εντεροδιαλυτο θα το παιρνω απο πισω??? ή απο το στομα?

Αχ... μεγάλη ιστορία αυτό με τις απορροφήσεις...

Καλού κακού εγώ μόνο υπόθετα γλυκερίνης όταν έρθει η ώρα η "αχρείαστη".

Κατά τα άλλα, μου έχει δώσει και παίρνω:

2 φορές σίδηρο παράλληλα με captafer που είναι για την καλύτερη απορρόφησή του

3 φορές μαγνήσιο

2 φορές ασβέστιο

ο σιδηρος θέλει άδειο στομάχι και δυο ώρες απόσταση από ασβέστιο - μαγνήσιο

το ασβέστιο θέλει γεμάτο στομάχι και 3 ώρες απόσταση από το μαγνήσιο

Επίσης πρέπει να παίρνω το πολυβιταμινούχο pharmaton matruelle με το πρωινό

Παιδική ασπιρίνη ή salospir των 100mg (κι αυτό ψιλογεμάτο στομάχι θέλει)

Zurcazol για τις καούρες - θέλει άδειο στομάχι

Gaviscon για τις καούρες μετά τα γεύματα και πριν πέσω για ύπνο

Όποια καταφέρει να μου βγάλει σωστό πρόγραμμα για το πως να τα παίρνω, να μου το πει... εγώ με πτυχίο φυσικομαθηματικής και μάστερ δεν τα έχω καταφέρει:

Αν θέλω σωστές αποστάσεις θα παραλείψω κάτι.

Αν πάρω πολλά ταυτόχρονα, θα κάνω εμετό...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα ριτσακι!!! ολα καλα με το γαμο? η μικρη πριγκηπισσα, ελαμψε? ελπιζω, δεν ταλαιπωρηθηκες πολυ...

λεω εγω 29... ας περασουν ομως καμια 12-15αρια ακομα και μετα οτι θελει ο υιος!!! αυριο το απογευμα θα παω στο γιατρο, να τον δουμε, να συζητησουμε και τα διαδικαστικα πιο αναλυτικα και να μας πει πως τα παμε...

σαν να φθινοπωριασε λιγο σημερα... εχω βαλει στην βαλιτσουλα διαφορα, κι ολο και σκεφτομαι "πιο χοντρα? πιο λεπτα?" αλλα αμα ειναι οπως σημερα, θα μαστε οκ!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα ριτσακι!!! ολα καλα με το γαμο? η μικρη πριγκηπισσα, ελαμψε? ελπιζω, δεν ταλαιπωρηθηκες πολυ...

λεω εγω 29... ας περασουν ομως καμια 12-15αρια ακομα και μετα οτι θελει ο υιος!!! αυριο το απογευμα θα παω στο γιατρο, να τον δουμε, να συζητησουμε και τα διαδικαστικα πιο αναλυτικα και να μας πει πως τα παμε...

σαν να φθινοπωριασε λιγο σημερα... εχω βαλει στην βαλιτσουλα διαφορα, κι ολο και σκεφτομαι "πιο χοντρα? πιο λεπτα?" αλλα αμα ειναι οπως σημερα, θα μαστε οκ!

KATIA ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!

ΟΔΗΓΕ ΜΑΣ!

fgFzp3.png

pAfOp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Στο baby swimming η αντίδραση ήταν: Αρχικά στην αρχή του μαθήματος φοβόταν και γραπωνόταν πάνω μου και στο τέλος δεν ήθελε να βγει και μας έβγαζαν με το ζόρι.

Σταδιακά εξελίχθηκε στο μωρό που έγινε το πιο ανεξάρτητο μες στην πισίνα και η μαμά του ήταν διακοσμητική... (στο baby swimming κολυμπάνε μωρά με μαμάδες ή μπαμπάδες μαζί υποχρεωτικά). Το δικό μου έφευγε μόνο του κι εγώ από ένα σημείο και μετά απλά αισθανόμουν "περίεργα" χωρίς μωρό πάνω μου

3 φορές μαγνήσιο

2 φορές ασβέστιο

Όποια καταφέρει να μου βγάλει σωστό πρόγραμμα για το πως να τα παίρνω, να μου το πει... εγώ με πτυχίο φυσικομαθηματικής και μάστερ δεν τα έχω καταφέρει:

μακαρι κι εμας να του αρεσει τοσο το baby swimming!

προτεινω εγω τωρα... αλλα θα χρειαστεις ξυπνητηρι η το κινητο (το ιδιο εκανα κι εγω...)

6:00 σιδηρο (1ο)

8:00 zurcazol και σε 10-15 λεπτα μαγνησιο (1ο)

8:30 τρως πρωινο και μετα 10-15 λεπτα pharmaton matruelle

11:30 τρως δεκατιανο (φρυγανια & τυρακι αρκουν, αλλα ο,τι θες εσυ) και ασβεστιο (1ο)

14:30 τρως μεσημεριανο και ασβεστιο (2ο) και σαλοσπιρ

16:30 σιδηρο (2ο)

18:30 μαγνησιο (2ο) και τρως απογευματινο σε 10-15 λεπτα

21:00 μαγνησιο (3ο) και σε 10-15 λεπτα τρως βραδινο

και προ υπνου gaviscon...

βασικα, το γεματο-αδειο στομαχι ειναι για την φαρμακοκινητικη κατι που δεν το αναλυουμε σωστα! η πεψη πληρους γευματος θελει 3 ωρες περιπου, οποτε μετα το στομαχι θεωρειται αδειο, γιατι το περιεχομενο εχει αδειασει στο λεπτο εντερο. μικροτερα γευματα πεπτονται σε μικροτερο χρονο, οποτε το στομαχι αδειαζει σε 1,5-2 ωρες. 1 χαπι θελει 1 με 1,5 ποτηρι νερο και περιπου 10-15 λεπτα να διαλυθει η προωθηθει στο σημειο απορροφησης (αν ειναι εντεροδιαλυτο) και γενικα δεν ειναι τοσο απολυτα τα 2ωρα και 3ωρα που λεμε...

τελος, επειδη για το μαγνησιο δεν γραφεις, αν ειναι trofocard μπορεις να το παρεις και μετα το φαγητο... δεν επηρεαζεται η απορροφηση του... αν ειναι αλλο σκευασμα (π.χ. συμπληρωμα ομοιοπαθητικο) οπως σου εχουν πει...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

KATIA ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!

ΟΔΗΓΕ ΜΑΣ!

ευχαριστω, κοριτσακι μου!!! να μας πανε ολα καλα, σε ολες!!! για ολες τις ψυχουλες να ρθει η πιο σωστη στιγμη, να μπουν στην αγκαλια και στα σπιτια μας, χωρις αγχη και δυσκολιες!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

προτεινω εγω τωρα... αλλα θα χρειαστεις ξυπνητηρι η το κινητο (το ιδιο εκανα κι εγω...)

6:00 σιδηρο (1ο)

8:00 zurcazol και σε 10-15 λεπτα μαγνησιο (1ο)

8:30 τρως πρωινο και μετα 10-15 λεπτα pharmaton matruelle

11:30 τρως δεκατιανο (φρυγανια & τυρακι αρκουν, αλλα ο,τι θες εσυ) και ασβεστιο (1ο)

14:30 τρως μεσημεριανο και ασβεστιο (2ο) και σαλοσπιρ

16:30 σιδηρο (2ο)

18:30 μαγνησιο (2ο) και τρως απογευματινο σε 10-15 λεπτα

21:00 μαγνησιο (3ο) και σε 10-15 λεπτα τρως βραδινο

και προ υπνου gaviscon...

βασικα, το γεματο-αδειο στομαχι ειναι για την φαρμακοκινητικη κατι που δεν το αναλυουμε σωστα! η πεψη πληρους γευματος θελει 3 ωρες περιπου, οποτε μετα το στομαχι θεωρειται αδειο, γιατι το περιεχομενο εχει αδειασει στο λεπτο εντερο. μικροτερα γευματα πεπτονται σε μικροτερο χρονο, οποτε το στομαχι αδειαζει σε 1,5-2 ωρες. 1 χαπι θελει 1 με 1,5 ποτηρι νερο και περιπου 10-15 λεπτα να διαλυθει η προωθηθει στο σημειο απορροφησης (αν ειναι εντεροδιαλυτο) και γενικα δεν ειναι τοσο απολυτα τα 2ωρα και 3ωρα που λεμε...

τελος, επειδη για το μαγνησιο δεν γραφεις, αν ειναι trofocard μπορεις να το παρεις και μετα το φαγητο... δεν επηρεαζεται η απορροφηση του... αν ειναι αλλο σκευασμα (π.χ. συμπληρωμα ομοιοπαθητικο) οπως σου εχουν πει...

Νάσαι καλά, θα προσπαθήσω να το εφαρμόσω.

Μαγνήσιο ναι, παίρνω το trofocard.

Αυτό που μου τα χαλάει είναι το πρωινό ξυπνητήρι στις 6.00.

Γιατί, ξέχασα να σας πω, με τα δίδυμα στην κοιλιά ο ύπνος είναι ...πιο πολύτιμος και ταυτόχρονα πιο άφαντος...

Δε βολεύεσαι με τίποτα. Η κοιλούμπα τεντώνει και πονάει με το παραμικρό στριφογύρισμα, όπου πρέπει ταυτόχρονα να ξεταιριάξεις και να ξαναταιριάξεις τα 100 μαξιλάρια...

Χτες βράδυ πχ από 3.30 (το 4ο διάλειμμα για πιπί) ως τις 6.00... απλά είχα βάλει τα κλάματα σιωπηλά γιατί δεν μπορούσα να βολευτώ με τίποτα.

Οπότε... απλά παίρνω ότι προλάβω και κάνω το σταυρό μου. Ψυχραιμία κι Άγιος ο Θεός...

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

1039112jn6opeqw9n.gif

οταν ειναι προγραμματισμενη καισαρικη πας νηστικη!!! οταν πας για φυσικο τοκετο σου κανουν κλυσμα ουτως η αλλως, αλλα συνηθως εχεις και πολλες ωρες μπροστα μεχρι να καταφυγουν σε εκτακτη καισαρικη! καλο ειναι βεβαια, ετσι μου χει πει, το βραδυ να μην παρατρως! απτην ωρα που σε πιανουν οι πρωτοι πονοι μεχρι να πας μαιευτηριο, φανταζομαι δε σκεφτεσαι το φαι, παλι περνανε ωρες... οποτε σχεδον νηστικη πας!

ευχαριστω κοριτσακι μου

το εχω λιγο αγχος γιατι η ξαδερφη μου εκανε καισαρικη αλλα το προηγουμενο βραδυ εφαγε πολυ (ηταν καλεσμενη στης μαμας μου) και στην και δεν την επιασε η ναρκωση καλα και τα νειωθε ολα!!:shock:αλλα δεν μπορουσε να μιλησει

τι κανετε??ριτσα καλα να περασεις.κατια μου δεν καταλαβα πως περασαν οι μερες!!!εισαι αγχωμενη????κι εγω δευτερα β επιπεδου!!!επιτελους.πρωι πρωι κιολας να μην αργησω.καμια συμβουλη για να ειναι ζωηρη η μπεμπα??καμια συμβουλη γενικα/??

οπως σου ειπε η κατια! μην φας τπτ κι αν χρειαστει να αλλαξει σταση τοτε να φας κατι

περιμενουμε νεα της μπουμπους σου!!!

καλησπερα κοριτσια μου...!δεν προλαβαινω να σας διαβασω....εχουεμ αφοσιωθει στο σπιτι αυτες τις μερες κ εχω χαθει...τωρα ειμαι κομματια...παω σε κατι φιλους τωρα κ θα γυρισωωωωω....αυριο με το καλο θα μπω μαλλον......σας φιλωωωωωωωωωω...ολες καλα ελπιζω να ειστεεεε...κ να προσεχετε...!

δεν πειραζει κοριτσακι απολαυσε αυτο που κανεις!!! ειναι τελειο να ετοιμαζεις το σπιτακι σου!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσια;;; τα μωρακια τι κανουν;;; ο δικός μου κλωτσαει, αλλά όλες αυτες τις μερες που ειμαστε επι ποδος για να ετοιμασουμε το δωματιο κ να γινει γενικό καθάρισμα στο σπιτι, πεφτω ξερή για υπνο κ δεν μ ενοχλούν καθόλου οι κλωτσιές :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σημερα πηγα για να κοιταξω για κουρτινα απιδικη κ επαθα ενα σοκ :shock::shock::shock::shock:

μου ειπε 144ευρω για μια λεπτη κουρτινα με παιδικες παραστασεις. ελεος, μετα λενε γιατι κλείνουν τα μαγαζιά!!! συγνωμη αλλα θα πάω να πάρω υφασμα ή απο τ παζάρι που εχει καθε σαββατο ή θα ρωτήσω σε μια αποθήκη υφασμάτων.

αυτά απο μενα, ελπιζω να χω χρονο αυριο κ να μπω για να μαθω νεα σας!!!!

σας φιλω παω για νανακιααααααααααα!!!!!!!

τωρα θα ελεγα οτι ξεκουραζεσαι που δεν σε ξυπναει ο μπεμπης αλλα γενικα ξεπατωνεσαι ολη μερα! μην κανεις πολλα πολλα να προσεχεις! φιλια πολλα!!!!!

Kalhmeraaaaaaaa koritsaressssssss.ti kanete?????egw douleia klasikaaaa.katiaaaaaaaaaaaa eftases sto mina souuuuuuuuuuuuuu oeoeoeoeoeoeoeoeoe ante ante

καλημερα-καλομεσημερι μαρκελακι

29af929a1ea95b5200b01ac0e789de0c.gif

:D;):D;):D;):D;):D;):D

πω πω σαν τους φανταρους μετρας :D:D:D:D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Σχεδόν 3 μέρες που κόλλαγε το internet...

Είδα κι έπαθα να σας διαβάσω.

Χρωστάω και τις ευχές μου στη Didi...

Didako (αν και καθυστερημένα) ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!

Όλα να σου πάνε καλά και με το καλό ο μπεμπούλης σας!

3 φορές μαγνήσιο

2 φορές ασβέστιο

ευχαριστω κοριτσι! ρε συ πολλα παιρνεις!

το προγραμμα που σου εβγαλε η κατια ειναι ΤΕΛΕΙΟ!

εμενα το δικο μου ειναι ως εξης:

8 ή9 ή 10 αλναλογα τι ωρα ξυπνησω μισο χαπι του θυροειδη

2 φισιοφολ

5 ασβεστιο(δεν ηξερα οτι πρεπει να ειναι γεματο στομαχι!!!)

8 φυσιοφολ

12-1 το αλλο μισο του θυροειδη

το μαγνησιο τωρα δεν ξερω που θα το χωσω...(τροφοκαρντ)

UzVGp2.png

1039112jn6opeqw9n.gif

ευχαριστω κοριτσακι μου

το εχω λιγο αγχος γιατι η ξαδερφη μου εκανε καισαρικη αλλα το προηγουμενο βραδυ εφαγε πολυ (ηταν καλεσμενη στης μαμας μου) και στην και δεν την επιασε η ναρκωση καλα και τα νειωθε ολα!!:shock:αλλα δεν μπορουσε να μιλησει

οπως σου ειπε η κατια! μην φας τπτ κι αν χρειαστει να αλλαξει σταση τοτε να φας κατι

περιμενουμε νεα της μπουμπους σου!!!

δεν πειραζει κοριτσακι απολαυσε αυτο που κανεις!!! ειναι τελειο να ετοιμαζεις το σπιτακι σου!!

τωρα θα ελεγα οτι ξεκουραζεσαι που δεν σε ξυπναει ο μπεμπης αλλα γενικα ξεπατωνεσαι ολη μερα! μην κανεις πολλα πολλα να προσεχεις! φιλια πολλα!!!!!

καλημερα-καλομεσημερι μαρκελακι

:D;):D;):D;):D;):D;):D

πω πω σαν τους φανταρους μετρας :D:D:D:D

ευχαριστω κοριτσι! ρε συ πολλα παιρνεις!

το προγραμμα που σου εβγαλε η κατια ειναι ΤΕΛΕΙΟ!

εμενα το δικο μου ειναι ως εξης:

8 ή9 ή 10 αλναλογα τι ωρα ξυπνησω μισο χαπι του θυροειδη

2 φισιοφολ

5 ασβεστιο(δεν ηξερα οτι πρεπει να ειναι γεματο στομαχι!!!)

8 φυσιοφολ

12-1 το αλλο μισο του θυροειδη

το μαγνησιο τωρα δεν ξερω που θα το χωσω...(τροφοκαρντ)

Καλή τύχη κι εσύ με το μαγνήσιο!!!

Το ασβέστιο στις 5 σπρώχνεται μια ώρα πιο πριν.

Σπρώξε και το φυσιοφόλ λίγο πιο μετά κι έχεις κενό για ένα μαγνήσιο.

Τώρα αν έχεις και 2ο... τι να πω...

Τζάνκι μας κάνανε με τόσα που "πρέπει" να παίρνουμε.

(Διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις αν πρέπει να τα παίρνουμε όλα αυτά, παρόλα αυτά τα παίρνω)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Γεια σας κοριτσια?

Τι κανετε?Επιτελους λιγη δροσουλα σημερα!!

real thing με το καλο να απολαυσεις την μπεμπουλα σου και καλα αποτελεσματα!!

Κατια τι τελεια που πλησιαζει ο καιρος που θα κρατησεις τον μικρουλη σου!!

cy09p3.png

Elehp2.pngdYzip2.png

Νάσαι καλά, θα προσπαθήσω να το εφαρμόσω.

Μαγνήσιο ναι, παίρνω το trofocard.

Αυτό που μου τα χαλάει είναι το πρωινό ξυπνητήρι στις 6.00.

Γιατί, ξέχασα να σας πω, με τα δίδυμα στην κοιλιά ο ύπνος είναι ...πιο πολύτιμος και ταυτόχρονα πιο άφαντος...

Δε βολεύεσαι με τίποτα. Η κοιλούμπα τεντώνει και πονάει με το παραμικρό στριφογύρισμα, όπου πρέπει ταυτόχρονα να ξεταιριάξεις και να ξαναταιριάξεις τα 100 μαξιλάρια...

Χτες βράδυ πχ από 3.30 (το 4ο διάλειμμα για πιπί) ως τις 6.00... απλά είχα βάλει τα κλάματα σιωπηλά γιατί δεν μπορούσα να βολευτώ με τίποτα.

Οπότε... απλά παίρνω ότι προλάβω και κάνω το σταυρό μου. Ψυχραιμία κι Άγιος ο Θεός...

Σε φανταζομαι, κοριτσι μου! Εδω ενα μωρακι εχουμε και οργωνουμε ολο το κρεββατι, ψαχνουμε μαξιλαρια, θεση και πηγαινοερχομαστε συνεχεια στην τουαλετα... απλα το 6:00 καντο 4:00 ή 5:00 ή 7:00, οτι ωρα σηκωθεις για πιπι! και το προγραμμα στο περιπου... εγω ειχα και αντιβιωση και φυτικες ινες για την τουαλετα και εβαζα το κινητο για να τα προολαβω ολα!!! περναει ομως ο καιρος... υπομονη και η ανταμοιβη σου θα ναι διπλη! οπως και η κουραση φυσικα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

didaki μου, γι αυτο οτι και να γινει πρεπει να λες στο γιατρο... π.χ. εφαγα πολυ, ειμαι τοσα κιλα, εχω ταδε αλλεργιες-ευαισθησιες, παιρνω ταδε φαρμακα, κλπ, γιατι μερικες φορες... το ιστορικο το χουνε, αλλα οτι πεις κι εσυ καλο ειναι!

εγω φοβαμαι αλλο... εχω ευαισθησια στη ναρκωση και με πιανει πολυ και κραταει και παραπανω! π.χ. στον οδοντογιατρο του ζηταω να μην μου κανει πληρη αναισθησια, αλλα την 1η μονο δοση (με τζελ, χωρις ενεση) και μουδιαζω για μια μερα! στην περιδεση μου΄κανε ελαφρια μεθη και δεν καταλαβα τιποτα και εκανα και 1 ωρα να επανελθω καλα! ειναι οικογενειακο, γιατι και η μαμα μου γεννησε τον πρωτο με φυσικο, μετα της καναν ολικη για να την ραψουν και ενω θυμαται τη γεννα ξυπνησε κανονικα 1 μερα μετα και ειδε το μωρο!!! στους υπολοιπους δεν δεχτηκε τιποτα... μας γενναγε χωρις αναισθησια (και το ραψιμο, οπου χρειαστηκε ετσι)!!!

αυτα θελω να συζητησω αυριο.... εεεε, να δω φυσικα και το παιδακι μου! ποσο βαρος πηραμε? αν ειναι με την ιδια θεση? αν εμπεδωθηκε? (δεν νομιζω, αλλα νιωθω καποια χτυπηματα αρκετα χαμηλα..) κλπ... αυριο τετοια ωρα!!!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...