Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

ειμαι χαζη :)

αν ειναι εντεροδιαλυτο τοτε δεν πρεπει να παιρνουμε καθαρτικα...

παντως για το ντουφαλακ θα τον ρωτησω αν μπορω να το πινω τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα(τα προηγουμενα βραδια απο τις μερες που δεν εχω μαθημα)

βρε συ!!! οταν λεμε εντερο εχουμε και το λεπτο!!! εκει γινεται η διαλυση-απορροφηση! δεν περιμενεις να φτασει στο παχυ!!! αυτα που απορροφονται στο παχυ εντερο τα χορηγεις σαν υποθετα!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αααχχχχ didi μου! ειδες? πες τον αντρα σου, τελειωνει κι ο οκτωβρης σιγα σιγα! ποσο νομιζει οτι εμεινε? σε ενα μηνα θα αρχισετε να μετρατε αντιστροφα κι εσεις... θα αγχωθει κι αυτος σαν τον δικο μου, αραγε? θελει να του γραψω οδηγιες! το προγραμμα ακριβως τι πρεπει να κανει!!! μου λεει "ενα για πρωι-μεσημερι-απογευμα και ενα για βραδυ" γιατι λεει το βραδυ να του γραψω κι οτι πρεπει να ντυθουμε, να κλειδωσουμε, να παρει καφε... κι αλλα κουφα!!! θα δειτε... εχουν γελιο οσο πλησιαζει ο καιρος!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

βρε συ!!! οταν λεμε εντερο εχουμε και το λεπτο!!! εκει γινεται η διαλυση-απορροφηση! δεν περιμενεις να φτασει στο παχυ!!! αυτα που απορροφονται στο παχυ εντερο τα χορηγεις σαν υποθετα!;)

οσο ζει κανεις τι μαθαινει! αχαχαχαχαχαχαχα

να σε ρωτησω κατι που μου φαινεται περιεργο

χθες η μαμα μου ελεγε την ιστορια της γεννας της αδερφης μου ειχε δει απο το πρωι λιγο αιματακι οποτε περιμενε να γεννησει πηγε στο νοσοκομειο αλλα δεν ηταν ετοιμη και εφυγε το απογευμα πηγε η γιαγια μου και τη ρωταει αν πεινανε και η μανα μου εφαγε απ'ολα οσα ειχε η γιαγια και τη ρωταω κανονικα δεν πρεπει να εισαι νηστικη? δεν πρπει ο γιατρος να μας λεει να μην τρωμε οταν περιμενουμε να γεννησουμε (και πεταγεται και η πεθερα μου και λεει σου βαζουν κλισμα ειτε εχεις παει τουαλετα ειτε δεν εχεις παει) δεν ρωταω γι'αυτο! αλλα μια στραβη να συμβει και χρειαζοταν να της κανουν καισαρικη δεν πρεπει για να την ναρκωσουν να μην εχει φαει???

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

αααχχχχ didi μου! ειδες? πες τον αντρα σου, τελειωνει κι ο οκτωβρης σιγα σιγα! ποσο νομιζει οτι εμεινε? σε ενα μηνα θα αρχισετε να μετρατε αντιστροφα κι εσεις... θα αγχωθει κι αυτος σαν τον δικο μου, αραγε? θελει να του γραψω οδηγιες! το προγραμμα ακριβως τι πρεπει να κανει!!! μου λεει "ενα για πρωι-μεσημερι-απογευμα και ενα για βραδυ" γιατι λεει το βραδυ να του γραψω κι οτι πρεπει να ντυθουμε, να κλειδωσουμε, να παρει καφε... κι αλλα κουφα!!! θα δειτε... εχουν γελιο οσο πλησιαζει ο καιρος!:tongue:

χαχαχαχααχαα ναι ναι στειλε μου το προγραμμα!!! χαχαχχαΧΑ ουτε που το εχω σκεφτει!!!

μολις ειδα οτι θελω αλλες 100 μερες!!!

UzVGp2.png

οσο ζει κανεις τι μαθαινει! αχαχαχαχαχαχαχα

να σε ρωτησω κατι που μου φαινεται περιεργο

χθες η μαμα μου ελεγε την ιστορια της γεννας της αδερφης μου ειχε δει απο το πρωι λιγο αιματακι οποτε περιμενε να γεννησει πηγε στο νοσοκομειο αλλα δεν ηταν ετοιμη και εφυγε το απογευμα πηγε η γιαγια μου και τη ρωταει αν πεινανε και η μανα μου εφαγε απ'ολα οσα ειχε η γιαγια και τη ρωταω κανονικα δεν πρεπει να εισαι νηστικη? δεν πρπει ο γιατρος να μας λεει να μην τρωμε οταν περιμενουμε να γεννησουμε (και πεταγεται και η πεθερα μου και λεει σου βαζουν κλισμα ειτε εχεις παει τουαλετα ειτε δεν εχεις παει) δεν ρωταω γι'αυτο! αλλα μια στραβη να συμβει και χρειαζοταν να της κανουν καισαρικη δεν πρεπει για να την ναρκωσουν να μην εχει φαει???

οταν ειναι προγραμματισμενη καισαρικη πας νηστικη!!! οταν πας για φυσικο τοκετο σου κανουν κλυσμα ουτως η αλλως, αλλα συνηθως εχεις και πολλες ωρες μπροστα μεχρι να καταφυγουν σε εκτακτη καισαρικη! καλο ειναι βεβαια, ετσι μου χει πει, το βραδυ να μην παρατρως! απτην ωρα που σε πιανουν οι πρωτοι πονοι μεχρι να πας μαιευτηριο, φανταζομαι δε σκεφτεσαι το φαι, παλι περνανε ωρες... οποτε σχεδον νηστικη πας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

σε ευχαριστω κοριτσι!

πες μας κι εσυ για την κουνια , τι θα παρεις???αυτη που ειναι μεχρι 2ψ ή αυτη που ειναι μεχρι 5?

τι ειναι αυτο που θα παρεις???πως εισαι σημερα?

κανει να τρως ρυζι

τι ειναι αυτο που θα παρω ρε ντιντι που αρχιζει απο μπου και τελειωνει σε λο????χαχαχαχαχα
ουτε εγω πολυ ισα ισα σφιγγομαι και προσπαθω την πιεση να την ασκω προς τα πισω και οχι προς τα κατω

κανω και κατι κουνια μπελα στη λεκανη... ασε για γελια ειμαι τι σας λεβ τωρα ντροπη...

χαχαχαχα.το χω παθει!!
α ναι??? θα ρωτησω τοτε τον γιατρο

οταν ημουν στις πρωτες εβδομαδες που επαιρνα και προγεστερονη και οιστραδιολη μου ειχε πει να μην το πολυ πινω γιατι ειναι καθαρτικα και δεν θα απορροφιουνται τα φαρμακα σωστα και θα ειναι σαν να μην τα εχω παρει

τωρα με το σιδηρο και το ασβεστιο δεν θα ειναι το ιδιο???

το τροφοκαρτ πως λεγετι (μαγνησιο) λεει ειναι εντεροδιαλυτο θα το παιρνω απο πισω??? ή απο το στομα?

χαχαχαχαχχααχχαα.τοσο τροφοκαρντ παιρνω απτο στομα,λες γιαυτο να μην εχω αποτελεσματα????:confused::confused::confused::confused:χαχαχαχα

6KuQp2.png

τι κανετε??ριτσα καλα να περασεις.κατια μου δεν καταλαβα πως περασαν οι μερες!!!εισαι αγχωμενη????κι εγω δευτερα β επιπεδου!!!επιτελους.πρωι πρωι κιολας να μην αργησω.καμια συμβουλη για να ειναι ζωηρη η μπεμπα??καμια συμβουλη γενικα/??

6KuQp2.png

οταν ειναι προγραμματισμενη καισαρικη πας νηστικη!!! οταν πας για φυσικο τοκετο σου κανουν κλυσμα ουτως η αλλως, αλλα συνηθως εχεις και πολλες ωρες μπροστα μεχρι να καταφυγουν σε εκτακτη καισαρικη! καλο ειναι βεβαια, ετσι μου χει πει, το βραδυ να μην παρατρως! απτην ωρα που σε πιανουν οι πρωτοι πονοι μεχρι να πας μαιευτηριο, φανταζομαι δε σκεφτεσαι το φαι, παλι περνανε ωρες... οποτε σχεδον νηστικη πας!

Εγω παντως ειχα φαει σαν το βοδι!!!να λεμε την αληθεια!απογευμα με επιασε τι να κανω ειχα φαει μεσημεριανο!

τι ειναι το σαλοπιρ?

Ασπιρινουλα!

χαχαχα... σαν ενα μικρακι, που εκλαιγε και φωναζε "εχασα που*σα μου... που ειναι πουτ*α μου?" και εννοουσε τα παπουτσια του!

ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου...!δεν προλαβαινω να σας διαβασω....εχουεμ αφοσιωθει στο σπιτι αυτες τις μερες κ εχω χαθει...τωρα ειμαι κομματια...παω σε κατι φιλους τωρα κ θα γυρισωωωωω....αυριο με το καλο θα μπω μαλλον......σας φιλωωωωωωωωωω...ολες καλα ελπιζω να ειστεεεε...κ να προσεχετε...!

Jr39p2.png

τι κανετε??ριτσα καλα να περασεις.κατια μου δεν καταλαβα πως περασαν οι μερες!!!εισαι αγχωμενη????κι εγω δευτερα β επιπεδου!!!επιτελους.πρωι πρωι κιολας να μην αργησω.καμια συμβουλη για να ειναι ζωηρη η μπεμπα??καμια συμβουλη γενικα/??

η αληθεια ειναι οτι δεν χρειαζεται να ειναι πολυ δραστηρια! πρεπει απλα να εχει καλη θεση... γι αυτο ομως δεν μπορεις να κανεις και πολλα! οτι και οπως θελει η μπουμπου! αυτο που μπορεις, ειναι να μην φας αυριο γλυκα και πολυ αλμυρα φαγητα και να παρεις για το ραντεβου σου ενα σοκολατακι π.χ. ή μαφιν ή κατι σε γλυκο... οποτε αν δεν εχει καλη θεση αρχικα, τρως το γλυκο, πινεις λιγο κρυο νερακι, περπατας και λογικα ξυπναει η μπουμπου και αλλαζει σταση! αν τρως συνεχεια γλυκα, το πιο πιθανο ειναι να μεινει αταραχη και να σας παιδεψει! οποτε αυριο λιτα και πρωι πρωι το γλυκο απτο φουρνο, περιπτερο, ζαχαροπλαστειο... στην τσαντα!!! ολα καλα θα ναι, κοριτσι μου!!!;););)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλησπερα κοριτσια μου...!δεν προλαβαινω να σας διαβασω....εχουεμ αφοσιωθει στο σπιτι αυτες τις μερες κ εχω χαθει...τωρα ειμαι κομματια...παω σε κατι φιλους τωρα κ θα γυρισωωωωω....αυριο με το καλο θα μπω μαλλον......σας φιλωωωωωωωωωω...ολες καλα ελπιζω να ειστεεεε...κ να προσεχετε...!

φιλια κοριτσακι!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσια;;; τα μωρακια τι κανουν;;; ο δικός μου κλωτσαει, αλλά όλες αυτες τις μερες που ειμαστε επι ποδος για να ετοιμασουμε το δωματιο κ να γινει γενικό καθάρισμα στο σπιτι, πεφτω ξερή για υπνο κ δεν μ ενοχλούν καθόλου οι κλωτσιές :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σημερα πηγα για να κοιταξω για κουρτινα απιδικη κ επαθα ενα σοκ :shock::shock::shock::shock:

μου ειπε 144ευρω για μια λεπτη κουρτινα με παιδικες παραστασεις. ελεος, μετα λενε γιατι κλείνουν τα μαγαζιά!!! συγνωμη αλλα θα πάω να πάρω υφασμα ή απο τ παζάρι που εχει καθε σαββατο ή θα ρωτήσω σε μια αποθήκη υφασμάτων.

αυτά απο μενα, ελπιζω να χω χρονο αυριο κ να μπω για να μαθω νεα σας!!!!

σας φιλω παω για νανακιααααααααααα!!!!!!!

as1cOB38pj-0000MDAwNzM4OGR8MDAwMDQ1ZGJ8byBtcGVtcGlzIG1hcyEhISEh.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...