Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

δεν εχω προβλημα τη να βαλω χαιρομαι οταν τα παιδια μου ειναι ντυμενα κ καθαρα απλα δεν μου πολυ κανουν τα ρουχα αλλα θα βαλω φορεματακι.. αααα

κ το φουστανι δεν το λεει τουτανι αλλα πουτανι χαχχααχααχαχαχαχαχ... ομοφη μπιμπισα. χαχαχαχαχαχαχαχαχ

χαχαχα... σαν ενα μικρακι, που εκλαιγε και φωναζε "εχασα που*σα μου... που ειναι πουτ*α μου?" και εννοουσε τα παπουτσια του!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα... σαν ενα μικρακι, που εκλαιγε και φωναζε "εχασα που*σα μου... που ειναι πουτ*α μου?" και εννοουσε τα παπουτσια του!

η μικρη αντι να πει μπλου σταρ λεει μπουτσαρ. χαχχαχχαχαχαχαχαχαχαχ γινεσε ρεζιλι με κατι τετοια αν τα ακουνε αγνωστοι. χαχαχαχχαχαχααχχαχαχαχαχ

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εχει πολυ πλακα, μωρε! σιγα μην σε παρεξηγησουν... απλα εχει γελιο! εγω ειχα πεθανει τοτε με το μικρακι!!! το ρωταγα και μου λεγε διαφορα ζουζουνιστικα, κλαιγοντας... που δεν πολυκαταλαβαινα! φαντασου οτι το "κατερινα" το ελεγε "τινινα"... με λυγμο στο ενδιαμεσο! ααααχχχχ... τωρα ειναι ενας αυτος!!! παει τριτη δημοτικου φετος!;)

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

παω να κανω μπανιο για να ειμαι ετοιμη γιατι εχω κ τα μικρα ντυσω βεβαια εχω ωρα ο γαμος ειναι στις 5 αλλα για να μην κανω σαν τρελη τελευταια στιγμη..

με το καλο, κοριτσακι! καλα να περασετε! περιμενουμε φωτο!!!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κι εγω ριτσα μου καθε τοσο παω τουαλετα...

δεν ν απιρνω ουτε υποθετο ουτε τπτ απλα περιμενω ποτε θα μου ερθει η επιθυμια

ενω πριν την εγκυμοσυνη ηθελα να πηγαινω καθε μερα γιατι ενιωθα πρηξιμο τωρα δεν νιωθω κανενα πρηξημο κι ας πηγαινω 1 φορα την εβδομαδα

περιεργο δεν ειναι?

εμενα ο γιατρος μου ειπε για τα υποθετα αλλα δεν τα θελω

ντουφαλακ εχω αλλα δεν ξερω αν κανει στην εγκυμοσυνη συχνα

και γενικα δεν θελω να παρω κατι και να εχω μαθημα και να με πιασει κανενα κοψιμο και τρεχω

οποτε περιμενω ποτε θα του καπνισει του ....μου

αιμοροιδες ειχα ετσι κι αλλιως

τωρα δεν με ενοχλουν...

ασε που φοβαμαι να σφιχτω

νομιζω οτι θα μου φυγει ο μπεμπης

λοιπον θα σας πω κατι να γελασετε

οποτε παω και δυσκολευομαι και περιμενω πανω απο την λεκανη και ψιλοσφιγγομαι και ο μικρος κλωτσαει

του λεω σορρυ αγαπη μου η μαμα πρεπει να αδειασει για να χωρας κι εσυ γιατι εχεις στριμωχτει εκει μεσα κανε λιγη υπομονη μην κλωτσας με αποσυντονιζεις

τα ιδια πανω κατω κανουμε ολες!!! το duphalac δεν εχεις κανενα προβλημα και καθε μερα να παιρνεις... στα μαιευτττηρια σε νοσηλευομενες εγκυους το προτιμουν απο υποθετα και κλυσμα...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

αιμοροιδες ειχα ετσι κι αλλιως

τωρα δεν με ενοχλουν...

ασε που φοβαμαι να σφιχτω

νομιζω οτι θα μου φυγει ο μπεμπης

λοιπον θα σας πω κατι να γελασετε

οποτε παω και δυσκολευομαι και περιμενω πανω απο την λεκανη και ψιλοσφιγγομαι και ο μικρος κλωτσαει

του λεω σορρυ αγαπη μου η μαμα πρεπει να αδειασει για να χωρας κι εσυ γιατι εχεις στριμωχτει εκει μεσα κανε λιγη υπομονη μην κλωτσας με αποσυντονιζεις

ααχχαχαχχχχαχααχαχαχαχαχααχχχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D εγω δεν σφιγγομαι φοβαμαι...

ουτε εγω πολυ ισα ισα σφιγγομαι και προσπαθω την πιεση να την ασκω προς τα πισω και οχι προς τα κατω

κανω και κατι κουνια μπελα στη λεκανη... ασε για γελια ειμαι τι σας λεβ τωρα ντροπη...

UzVGp2.png

παω να κανω μπανιο για να ειμαι ετοιμη γιατι εχω κ τα μικρα ντυσω βεβαια εχω ωρα ο γαμος ειναι στις 5 αλλα για να μην κανω σαν τρελη τελευταια στιγμη..

καλα να περασετε!!!! περιμενω να δω φωτο της μικρης πριγκιπισας με το νεο πουτάνι της !!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ

UzVGp2.png

τα ιδια πανω κατω κανουμε ολες!!! το duphalac δεν εχεις κανενα προβλημα και καθε μερα να παιρνεις... στα μαιευτττηρια σε νοσηλευομενες εγκυους το προτιμουν απο υποθετα και κλυσμα...

α ναι??? θα ρωτησω τοτε τον γιατρο

οταν ημουν στις πρωτες εβδομαδες που επαιρνα και προγεστερονη και οιστραδιολη μου ειχε πει να μην το πολυ πινω γιατι ειναι καθαρτικα και δεν θα απορροφιουνται τα φαρμακα σωστα και θα ειναι σαν να μην τα εχω παρει

τωρα με το σιδηρο και το ασβεστιο δεν θα ειναι το ιδιο???

το τροφοκαρτ πως λεγετι (μαγνησιο) λεει ειναι εντεροδιαλυτο θα το παιρνω απο πισω??? ή απο το στομα?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

οταν ημουν στις πρωτες εβδομαδες που επαιρνα και προγεστερονη και οιστραδιολη μου ειχε πει να μην το πολυ πινω γιατι ειναι καθαρτικα και δεν θα απορροφιουνται τα φαρμακα σωστα και θα ειναι σαν να μην τα εχω παρει

το τροφοκαρτ πως λεγετι (μαγνησιο) λεει ειναι εντεροδιαλυτο θα το παιρνω απο πισω??? ή απο το στομα?

χαχαχχαχααχ απο το στομα απλα διαλυετε στο εντερο κ οχι στο στομαχι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ρε κοριτσια... το ενα τικερακι μου, γραφει οτι εχω 1 μηνα ακομα!!! αααχχχ.... αγχωθηκα!!! απο δευτερα μετραωω μερες... :tongue::tongue::tongue:

κατια μου χθες το ελεγα στον αντρα μου

μια κοπελα σε λιγο γενναει ποτε μιλουσαμε το καλοκαιρι και μας ελεγε για τις πρωτες κλωτσιες και ποτε ηρθε ο καιρος για να γεννησει!!!

Κατιααααααααααααααα κανε και ενα share στο παιχνιδι των sbux!!:tongue:

για 4 μερες ειναι ασ βοηθησουμε τα παιδια!!

τι ειναι αυτο μαρκελα μου? μου το εστειλες κι εμενα

τι πρεπει να κανω?

καλησπερα ομορφες μανουλες....!!!:D:D:D

ολα βαινουν καλως ετσι?τι ωραια!!!τι ωραια!!!

κατια μου καλη απο δευτερα περιμενεις λοιπον κ ειδες τελικα ο μπεμης σου τελευταια στιγμη αλλαξε σταση,ετοιμαζεται να ερθει στον κοσμο μας!!!!!!!!!!τελεια τι ευχαριστα νεα εεε???

εμας ε ναι πια τον καταλαβαινω ολη την μερα τον πριγκηπα μου,το αγορι μου,την ανασα μου κ την καρδια μου!!!!!!!αααααχχχχχχχχ!!!

didako μου καταρχην σου ευχομαι

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥΟΥΟΥ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ........

ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ!!!!

Τωρα ναι οσον αφορα την β επιπεδου δεν τον πολυβολευε η σταση του μωρου για να δει την καρδια κ μετα απο μια σοκολατα μας ειπε ''ε ενταξη ειναι καλυτερα τωρα''

κ φαινοντουσταν 2 μπλε μερη κ 2 κοκκινα κ μας ειπε οτι το χρωμα ειναι συμβολικο δεν δειχνει την ροη του αιματος.

κ στο χαρτι εγραψε π.χ.

νεφρα-ορατα

πνευμονες=ορατοι

καρδια=4κοιλοτητες ορατες

π χ λεω ετσι

μονο αυτο?

αλλα λεω αν ηταν κατι δεν θα μου ελεγε για να κανω καμια εξεταση παραπανω?

σημερα ειμαι καλυτερα παντως!!!

φιλια μικρες τσουπριτσες!!!

μην ανησυχεις κοριτσακι ολα μια χαρα κι εμας το ιδιο εγραψε

για τις κοκκινες και μπλε γραμμες εμας μας ειπε ειναι η ροη του αιματος και σου ειπα την χαζευε 5 λεπτα την καρδια! ειχαμε χεστει πανω μας μεχρι να ακουσουμε το οκ

ντιντι χρονια πολλα!

σου ευχομαι ολα σου τα ονειρα να γινουν πραγματικοτητα!με το καλο το αγορακι σου!

ευχαριστω ροδουλα μου και εσυ με το καλο τον γιοκα σου!!

Didi μου χρόνια σου πολλα!!!! Με το καλο να ρθει το μωρακι σας και να δημιουργήσετε μια μεγάλη κι αγαπημένη οικογένεια!!!! Σήμερα έχει γενέθλια κι ο αντρουλης μου!!! Αύριο έχουμε πάρτυ!!!!!!

Φιλακια σε όλες σας!!! Εχω μέρες να μπω... Τρέχω με δουλειές και δεν προλαβαίνω.!!! Φιλακια στις κοιλιτσες...!!! Εύχομαι να είστε όλες καλα κι ακόμα καλύτερα τα μωρακια σας!!!

να το χερεσαι!!! ειμαστε και το ιδιο ζωδιο!:D

UzVGp2.png

το duphalac ειναι στην κατηγορια των καθαρκτικων που κανει τα κοπρανα πιο μαλακα (λιπαρα) και αρα ειναι πιο ευκολη η εξωθηση... δεν μπλοκαρει την απορροφηση κανενος φαρμακου η ουσιας, απλα γιατι ειναι αδρανες... δεν καθαριζει το εντερο αυτοματα... απλα λιπαινει το περιεχομενο και κινειται προς την εξοδο ευκολοτερα...:oops: δεν πειραζει! ολοι παμε τουαλετα! φυσικη αναγκη και υποχρεωση!

το μαγνησιο τροφοκαρντ απο το στομα κανονικα!!! το εντεροδιαλυτο διαφερει απο το υποθετο! απλα αυτο πεφτει στο στομαχι, δεν το πειραζει τιποτα και οταν φτασει στο λεπτο εντερο απορροφαται σταδιακα... αυτο π.χ. γινεται και στο σαλοσπιρ, για να μην ερεθιζει το στομαχι, οπως η ασπιρινη! ειναι η ιδια ουσια...

1lqJp2.png

EO6lp3.png

χαχαχχαχααχ απο το στομα απλα διαλυετε στο εντερο κ οχι στο στομαχι..

ειμαι χαζη :)

αν ειναι εντεροδιαλυτο τοτε δεν πρεπει να παιρνουμε καθαρτικα...

παντως για το ντουφαλακ θα τον ρωτησω αν μπορω να το πινω τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα(τα προηγουμενα βραδια απο τις μερες που δεν εχω μαθημα)

UzVGp2.png

το duphalac ειναι στην κατηγορια των καθαρκτικων που κανει τα κοπρανα πιο μαλακα (λιπαρα) και αρα ειναι πιο ευκολη η εξωθηση... δεν μπλοκαρει την απορροφηση κανενος φαρμακου η ουσιας, απλα γιατι ειναι αδρανες... δεν καθαριζει το εντερο αυτοματα... απλα λιπαινει το περιεχομενο και κινειται προς την εξοδο ευκολοτερα...:oops: δεν πειραζει! ολοι παμε τουαλετα! φυσικη αναγκη και υποχρεωση!

το μαγνησιο τροφοκαρντ απο το στομα κανονικα!!! το εντεροδιαλυτο διαφερει απο το υποθετο! απλα αυτο πεφτει στο στομαχι, δεν το πειραζει τιποτα και οταν φτασει στο λεπτο εντερο απορροφαται σταδιακα... αυτο π.χ. γινεται και στο σαλοσπιρ, για να μην ερεθιζει το στομαχι, οπως η ασπιρινη! ειναι η ιδια ουσια...

ειδες αν εχεις φιλη φαρμακοποιο ολα τα μαθαινεις :)

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...