Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Didi μου χρόνια σου πολλα!!!! Με το καλο να ρθει το μωρακι σας και να δημιουργήσετε μια μεγάλη κι αγαπημένη οικογένεια!!!! Σήμερα έχει γενέθλια κι ο αντρουλης μου!!! Αύριο έχουμε πάρτυ!!!!!!

Φιλακια σε όλες σας!!! Εχω μέρες να μπω... Τρέχω με δουλειές και δεν προλαβαίνω.!!! Φιλακια στις κοιλιτσες...!!! Εύχομαι να είστε όλες καλα κι ακόμα καλύτερα τα μωρακια σας!!!

ODhsp2.png

as1cOCA0g410000NDczOTBifDU3YmR8U2UgcGVyaW1lbm91bWUgc2UuLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!! σημερα εχουμε να παμε σε γαμο κ δεν ξερω τι να βαλω δεν θελω να αγορασω κατι που θα το βαλω μια δυο φορες.. μαλλον θα βαλω ενα φορεματακι μαυρο παλιο που εχω. εδω δεν εχουμε καθημερινα τα καλα θα κοιταμε? σημερα ξυπνη 8 παρα κ αν δεν ξυπνουσαν τα μικρα μπορει κ να κοιμομουνα ακομη τους λεω να κοιμουνται μιας κ δεν εχει ο γιος σχολειο κ ξυπνανε πρωι..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Καλημέρα ομορφες και γλυκες εγκυουλες! Καλημέρα μωρουλινακια μου! Καλημερα ομορφα κοριτσακια της παρεας!

φουσκιτσα ολα ειναι μια χαρα! ο γιατρος απλα δυσανασχετησε με τη θεση... εεε κι αυτοι ολα δικα τους τα θελουν? μωρακι ειναι κι οποτε θελει θα γυρισει! ειναι αστερι το μελαχροινακι! μη φοβασαι!!!;)

ροδουλιτσα, ευχομαι να χαλαρωσεις απο δευτερα... δεν αντεχεται το πολυ τρεξιμο στην κατασταση σου (εγκυμοσυνη, πονοι +την μικρη Αννουλα+τον Ροδουλο!):tongue::tongue::tongue:

sapi, να τον χαιρεστε τον μπαμπα σας! χιλιοχρονος!!! να περασετε τελεια σημερα και να διασκεδασεις, χωρις να κουραστεις!:P

ριτσα μου, δυστυχως τα μικρα προσαρμοζονται στο καθημερινο προγραμμα και δεν ξεχωριζουν σαββατοκυριακα και αργειες! :cry::cry::cry: οποτε το πρωινο ξυπνημα δυσκολα θα το αποφυγεις! υπομονη!!! μαζι μ ολα τα αλλα κι αυτο...;) για το γαμο βαλε κατι απ αυτα που εχεις, ελαστικο για να μη σε ενοχλει στην κοιλια και κοτσαρε κανενα αξεσουαρ και μια χαρα! ουτως η αλλως την κοιλια θα κοιτανε κι οχι τι φορας!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

2243520u67aqkvcm3.gif

καλημερα κοριτσια!!!!!! didi ριτσα με ειπες στο γιατρο?? χαχαχαχαχα ελευθερια με λενε κ ετσι με φωναζουν ριτσα εβαλα για πιο γρηγορα εδω.. αχ τον καημενο κ την προηγουμενη φορα περιμενε το καραβι απο κω..

ναι καλε ο ανθρωπος του ελεγα κι εγω ριτσα απο συμη που εχει 2 παινεμορφα παιδια ενα αγοιρι και ενα κοριτσι με υπεροχα ματια και τωρα περιμενει το τριτο κοριτσακι

ριτσα ?ριστα? ψαχνοταν ο ανθρωπος

του ξαναλεω απο συμη μου λεει μια ελευθερια εχω... ναι ναι ελευθερια του λεω!ριτσα μου λεει τη φωναζεις?

τι να του πω??? στο φορουμ το εχει ριτσα???χαχαχχαχααχαχαχχααχαχαχα

didiiiiiii χρονια σου πολλα!!!!!! να τα χιλιασεις οτι επιθυμεις στη ζωη σου παντα ευτυχησμενη!!!!!!! σου ευχομαι τα καλυτερα!!! κ με το καλο ο γιος σου κ να ειναι τελεια εκεινη την ημερα που θα τον παρεις αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φιλακια πολλα!!!!!!!! <3 <3:D:D:D:D:D

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι κι εσυ με το καλο την κορακλα σου !

κοριτσια να σας πω κατι να γελασετε η μικρη ειδε το τικερακι μου με το μωρο κ μου λεει τι ειναι ατο?? τις λεω το μωρο μας κ μου λεει πως ειναι ετσι?? κλεινει τα ματια τις κ μου λεει ετσι ειναι κοιμαται οσιος κ καλα (ορθιος) χαχαχαχχαχαχαχ πολυ κομωδια η μικρη αυτη..:P:p

καλα πολυ ζουζουνα η δικια σου!!! να την φας σου ερχεται!!!δωσε της ενα φιλη αποο την ντιντι και τον Αλκη!!

Καλημέρα!

Έχει γενέθλια η ντίντι; Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Το μεγαλύτερο δώρο θα το πάρεις σε λίγους μήνες στην αγκαλιά σου, τον μικρό Άλκη!!!!

σε ευχαριστω κοριτσακι μου! κι εσυ καλα αποτελεσματα την τριτη!

Καλημέρα.

Χτες ... τεμπέλιαζα... ούτε κολύμβηση πήγα ούτε τπτ.

Μόνο τη μικρή πήγα κολύμβηση.

Λοιπόν...

Με την κόρη μου κάναμε baby swimming μέχρι τα 2,5. Μετά εκεί που πηγαίναμε έπρεπε να σταματήσουμε μέχρι τα 3.

Στα 3 και κάτι πάθαμε "ιδιοπαθή χυλοθώρακα" στο άσχετο (διαρροή λεμφικού υγρού στον πνεύμονα για άγνωστη αιτία)... μη ρωτάτε, είναι να μη σου τύχει... νοσοκομείο 1 μήνας και αποχή από τα πάντα για άλλους 3 μήνες ... και μετά... αποφασίζοντας να "ξαναρίξω το παιδί μου πίσω στη ζωή" ξανά κολύμπι, να δυναμώσουν και τα πνευμόνια της.

Είμαστε κανονικά στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και κάνουμε προπονήσεις 3 φορές τη βδομάδα. Είναι ίσως το πιο προχωρημένο παιδί της ηλικίας της κι εγώ η πιο "χεσμένη" μανούλα που παρακολουθεί τις προπονήσεις από την κερκίδα του ΟΑΚΑ.

Εννοείται έχει μάθει μπάνιο ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.

Και....

Χτες κάναμε την πρώτη βουτιά από τον βατήρα των καταδύσεων!!!

Το ζουζούνι δεν φοβήθηκε καθόλου!!!

Καλά κορίτσια... είμαι αλλού... Από εκείνη την ώρα δεν υπάρχει πλέον τίποτα... ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!!!

(Είμαι λέει και έγκυος??? Α γι΄ αυτό είναι φουσκωμένη η κοιλιά μου???)

αααα δεν σε πηραν τα φωτα της δημοσιοτητας δηλαδη???

μπραβο στην κορακλα σου και σε εσενα μπορω να απονεμω τον τιτλο της χαζομαμας!!!

εμεις εδω δεν ξερω αν εχουμε μαθηματα καλυμβυσης για βρεφη, κολυμβυση για παιδια υπαρχει για βρεφη δεν ξερω

ο αντρας μου θελει να τον στειλει στην ακαδημια του ολυμπιακου

εγω σιχαινομαι το ποδοσφαιρο και επειδη εχω αποθημενο με εναν μαθητη που ολη μερα με το ποδοσφαιρο ασχολιοταν νευριαζω

γι'αυτο θα τον στειλω σε πολεμικη τεχνη ή τενις (πιο μουρατο , ψωναρα.....)επισης οπως ειπα και προχθες θελω να μαθει ηλεκτρικη κιθαρα :D αλλα μονη μου κανονιζω χωρις τον ξενοδοχο! ο,τι μου ζητησει ο Αλκης μου βεβαια θα γινει κι οχι ο,τι θελω εγω !!

Καλημερα, κοριτσακια μου!

κουραση η χθεσινη βραδυα... πολυ πηγαινε-ελα στην τουαλετα! ή ηπια πολυ νερο ή αν απο δω και περα ειμαστε ετσι... θα χει γελιο!!! καθε ωρα... με το ρολοι που λενε...

didaki χρονια πολλα κι απο δω! ολα οσα εχεις ονειρευτει να στα φερει η ζωη μαζι με τον Αλκη σου φετος! αυτο με τα "αερια" απτον κολπο δεν ειναι τιποτα... συμβαινει λογω των συσπασεων (ακομα και στο σεξ μπορει να συμβει) που εγκλοβιζεται αερας και μετα προωθειται... :oops: απλα ειναι απο αστειο εως γελοιο... αναλογως πως το βλεπεις!:shock::shock::shock::P:p:p

!

αρα να μην ανησυχω ε???

στο σεξ το ειχα νιωσει καμια φορα οχι κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης) τοτε φυσικα δεν ανησυχουσα αλλα ειναι λιγο γελοιο οταν συμβαινει

απλα τωρα στην εγκυμοσυνη αγχωθηκα..

ευτυχως το νιωθω μονο και ειναι αθορυβο, φανταζεσαι να εχω μαθημα και να το παθαινα και να εκανε και θορυβο!!!:shock::oops: ντροπη!!!!!!!!!!!!

εμεις κοριτσια εδω δεν εχουμε τιποτα για παιδια ποσο μαλλον για μωρα...:evil::evil:

μονο ποδοσφαιρο, πηρα περυση τον γιο μου κ την πρωτη ημερα ντρεποτανε τον παιρνω την δευτερη τα καταφεραμε κ μπηκε ολα καλα σαν πρωτη φορα οχι να παιζουν απλα σαν προπονηση κ γυμναστικη, τριτη φορα δεν υπηρξε δεν ηθελε κ μαλλον πρεπει να ειναι απο ντροπη.. αλλα του αρεσει πιο πολυ η γυμναστικη κ το μποξ δεν παει καπου αλλα εδω στο σπιτι κανει μονος του συκωνει διαφορα κ καλα ειναι βαρυ κανει καμψεις κ δεν του τα εμαθε κανενας τωρα στη τηλ τα ειδε δεν ξερω.. κ κανεις κινησεις του μποξ. αλλα που να τον παρω που δεν εχει τιποτα?? περιμενω να μεγαλωσει να δω σε πια ηλικια να τον παιρνω στιβο. εχουμε απο αυτο..

ενω τις κορης της αρεσει το ποδοσφαιρο.. οταν πηρα τον γιο μου περυση κ ηταν κ αυτη μαζι αχχχ ειχε σκασει η μικρη απο το κλαμα για να μπει μεσα να παιξει. κ χθες εδω ειχε ενα μικρο μπαλακι κ επαιζε κ να μου λεει μαμα εβαλα γκολ ειμαι κινητης χαχαχαχα τις λεω νικητης εκεινη εκει κινητης :D:D

ε ρε μια κινητρια! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

αγοροκοριτσο η μικρη??? με κουκλες δεν παιζει? με μπαλες παιζει?

κοριτσαρες καλημεραααααααααααααααααααααααααααααα τι κανετε???????????????

καλημερα μαρκελακι μου τι κανεις?

σημερα κανω λαζανια με σπανακι δεν τα εχω ξανα κανει κ ελπιζω μη μηνουμε νηστικοι αλλα τωρα που ψηνετε εχει ωραια μυρωδια γευση να δουμε..

ααααααα θελω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν το ειχα δει θα επερνα το πλοιο και θα σου ερχομουν!

εβαλες αντι για κιμα σπανακι?

η εβαλες τα λαζανια τα πρασινα που ειναι με σπανακι???

Χτες πήγαμε και είδαμε κούνιες και μάλλον βρήκαμε ποια θα πάρουμε! Την κοιτούσα και φανταζόμουν την μπέμπα μου μέσα!

ααα για πες? εγω αποφασισα ποιο καροτσι

απο κουνια δεν αποφασισα

η κουνια που θα παρεις ειναι μονο για μεχρι 2 ετων ή ειναι απο αυτες που ειναι και για μεγαλυτερες ηλικιες οπως 5 ετων?

και πες και τιμη

θελω να καταληξω κι εγω σε κουνια

εμεις αρακα σημερα! με πατατουλα, καροτακι κοκκινιστο, μιαμ μιαμ... κι αυριο παπουτσακια μου πε η μαμα μου! αααχχχ... βρε μαρκελα, δεν χορταινω με τιποτα! δεν τρωω πολυ, σε ποσοτητα... αλλα σκεφτομαι συνεχεια τι θα φαω... ξυπνησα 8:00 πηρα τα χαπια μου, 9:15 εφαγα γαλα και κρουασαν σοκολατας (ειναι παρασκευη και κανω την παρασπονδια μου!), στις 11:00 αρχισα να σκεφτομαι παλι το φαι... πηρα αγγουρι, τυρακι και παξιμαδι και τωρα περιμενω παλι να παει 13:00 να πιω ασβεστιο για να ξαναφαω... και θα συνεχισω τα ιδια μεχρι το βραδυ! στις 21:30 ομως με πιανει ενα κατι και δεν θελω ξανα τιποτα! μονο νερο μεχρι το πρωι... κοιλιοδουλη!!! χχαααχχχαααχχχαααα.... ευτυχως κρατιεμαι και δεν τρωω μα*ακιες! :tongue::tongue::tongue:

δεν εχεις βαλει ομως πολλα κιλα!

η ξαδερφη μου στην πρωτη γεννα εβαλε 20 και η κουμπαρα μου εβαλε 27!

η ξαδερφη μου ευτυχως τα εχασε σχεδον αμεσως αλλα η κουμπαρα μου της εχουν μεινει ακομη αρκετα

images?q=tbn:ANd9GcTeK5k7O2AYTvVD2oDvhMSo1vUJk09OAKFUc02yBgU6MZdAq3zFχρονια πολλα didi μου!!!!

ζουζουνα μου σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

ειναι πολυ ομορφος ο τουιτι!!!

UzVGp2.png

καλημερα didi, τον εστειλες τον γιατρο χαχαχαχαχα κ οταν σου ειπε ριτσα τι λες τι του ειπες? για να ξερω να πω αν θα με ρωτησει.. η μικρη παιζει τα αγοριστικα αλλα τις αρεσει πολυ να παιζει με κουκλες να κανει οτι βαφετε να ντυνετε.. η νονα της απο αμερικη τις εστειλε ενα φορεματακι κ θα το βαλει σημερα θα την βγαλω φωτογραφια να την δειτε οταν το εβαλε ελεγε ειμαι ομορφη πριγκηπισα βεβαια οχι τοσο καθαρα με την δικη της γλωσσα.. οσο για τα λαζανια αντι για κιμα εβαλα σπανακι οχι τα πρασινα λαζανια..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

καλημερα didi, τον εστειλες τον γιατρο χαχαχαχαχα κ οταν σου ειπε ριτσα τι λες τι του ειπες? για να ξερω να πω αν θα με ρωτησει.. η μικρη παιζει τα αγοριστικα αλλα τις αρεσει πολυ να παιζει με κουκλες να κανει οτι βαφετε να ντυνετε.. η νονα της απο αμερικη τις εστειλε ενα φορεματακι κ θα το βαλει σημερα θα την βγαλω φωτογραφια να την δειτε οταν το εβαλε ελεγε ειμαι ομορφη πριγκηπισα βεβαια οχι τοσο καθαρα με την δικη της γλωσσα.. οσο για τα λαζανια αντι για κιμα εβαλα σπανακι οχι τα πρασινα λαζανια..

οποτε, ριτσακι, με τετοια "ομολφη πλιγκηπισσα με ομοφο τουτανι" διπλα σου μην αγχωνεσαι τι θα βαλεις!!! ολοι θα κοιτανε το ομορφο κοριτσακι σου, τον υπεροχο γιοκα σου (βαλτου και ζελε στο μαλλι!), την φουσκωτη κοιλιτσα σου και δεν θα χουν ωρα για σχολια στα ρουχα της μαμας!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

μονο του μου ειπε οτι την λες ριτσα απο το ελεθεριτσα?

και εγω χαμογελασα σαν να του ελεγα ε ναι

φαντασεσαι να του ελεγες εσυ εχετε μια κοπελιτσα την ντιντι! χχαχαχαχαχαχαχ

α τελεια θελω να δω την πριγγιπισα σισι!!!!!!!!!!!

και κριμα δεν πηρα καραβι για συμη χθες...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε?Ελπιζω ολες να ειστε καλα!Εγω τρεξιμο πολυ με τη δουλεια!Αυριο θα παω να δω για κουνια!Ειμαι τοοοοοσο ενθουσιασμενη!Ηδη εχω αρχισει και σχεδιαζω το δωματιακι της!Δεν ξερω ακομα αν θα βψω τον τοιχο και βαλω αυτοκολλητα η αν θα βαλω ταπετσαρια!Εχουν βγει κατι καινουριες,υπεροχες!didi μου χρονια πολλα!Να τα εκατοστησεις!Κανε λιγο υπομονη και σε λιγο καιρο θα εχεις το θαυματακι σου αγκαλια!Σας φιλω ολες γλυκα

σε ευχαριστω κοριτσι!

πες μας κι εσυ για την κουνια , τι θα παρεις???αυτη που ειναι μεχρι 2ψ ή αυτη που ειναι μεχρι 5?

εγω καλυτερα να παρω το μπ@#$@^@^%%%&&%@%&%$#%& με τοσες θερμιδες και την κολιτιδα!παλι με επιασε και τρωω μονο ρζια και κοτοπουλα!!!ελεος!!!

τι ειναι αυτο που θα παρεις???πως εισαι σημερα?

κανει να τρως ρυζι?

τρωω τα λαζανια τωρα κ ειναι ωραια τελικα!

κ εγω κατια δεν τρωω ποσοτητα αλλα θελω να τρωω συχνα, αλλα στο τελος τις ημερας οταν σκεφτω τι εφαγα για εγκυος δεν τρωω τελικα πολυ..

το κακο ειναι οτι δεν παω τουαλετα συχνα αλλα ανα 4-5 ημερες δεν το εχω παθει ξανα αυτο..

κι εγω μολις εφαγα καλοκυθοπιτακια με κετσαπ:oops:

κι εγω ριτσα μου καθε τοσο παω τουαλετα...

δεν ν απιρνω ουτε υποθετο ουτε τπτ απλα περιμενω ποτε θα μου ερθει η επιθυμια

ενω πριν την εγκυμοσυνη ηθελα να πηγαινω καθε μερα γιατι ενιωθα πρηξιμο τωρα δεν νιωθω κανενα πρηξημο κι ας πηγαινω 1 φορα την εβδομαδα

περιεργο δεν ειναι?

εγω σ αυτο τον τομεα ειμαι οκ! μεχρι που εκοψα και το psyllium γιατι πηγαινα 2 φορες τη μερα... τωρα ειμαι σταθερη 1 φορα καθημερινα και στανταρ ωρα...:tongue:

εμενα ο γιατρος μου ειπε για τα υποθετα αλλα δεν τα θελω

ντουφαλακ εχω αλλα δεν ξερω αν κανει στην εγκυμοσυνη συχνα

και γενικα δεν θελω να παρω κατι και να εχω μαθημα και να με πιασει κανενα κοψιμο και τρεχω

οποτε περιμενω ποτε θα του καπνισει του ....μου

Καλα λεει η κατια , ριτσαααααααααααααααααα παρε να πηγαινεις γιατι εγω εβγαλα αιμοροιδες και ακομα τις εχωωωωωωωωωωωω!!!Απο το πολυ σφηξιμο!!!ΑΣΕ ΑΣΕ!!!

αιμοροιδες ειχα ετσι κι αλλιως

τωρα δεν με ενοχλουν...

ασε που φοβαμαι να σφιχτω

νομιζω οτι θα μου φυγει ο μπεμπης

λοιπον θα σας πω κατι να γελασετε

οποτε παω και δυσκολευομαι και περιμενω πανω απο την λεκανη και ψιλοσφιγγομαι και ο μικρος κλωτσαει

του λεω σορρυ αγαπη μου η μαμα πρεπει να αδειασει για να χωρας κι εσυ γιατι εχεις στριμωχτει εκει μεσα κανε λιγη υπομονη μην κλωτσας με αποσυντονιζεις

UzVGp2.png

οποτε, ριτσακι, με τετοια "ομολφη πλιγκηπισσα με ομοφο τουτανι" διπλα σου μην αγχωνεσαι τι θα βαλεις!!! ολοι θα κοιτανε το ομορφο κοριτσακι σου, τον υπεροχο γιοκα σου (βαλτου και ζελε στο μαλλι!), την φουσκωτη κοιλιτσα σου και δεν θα χουν ωρα για σχολια στα ρουχα της μαμας!:tongue:

δεν εχω προβλημα τη να βαλω χαιρομαι οταν τα παιδια μου ειναι ντυμενα κ καθαρα απλα δεν μου πολυ κανουν τα ρουχα αλλα θα βαλω φορεματακι.. αααα

κ το φουστανι δεν το λεει τουτανι αλλα πουτανι χαχχααχααχαχαχαχαχ... ομοφη μπιμπισα. χαχαχαχαχαχαχαχαχ

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

μονο του μου ειπε οτι την λες ριτσα απο το ελεθεριτσα?

και εγω χαμογελασα σαν να του ελεγα ε ναι

φαντασεσαι να του ελεγες εσυ εχετε μια κοπελιτσα την ντιντι! χχαχαχαχαχαχαχ

α τελεια θελω να δω την πριγγιπισα σισι!!!!!!!!!!!

και κριμα δεν πηρα καραβι για συμη χθες...

α ωραια αν μου πει που γνωριστηκατε θα του πω στο φεισ μπουκ.

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

αιμοροιδες ειχα ετσι κι αλλιως

τωρα δεν με ενοχλουν...

ασε που φοβαμαι να σφιχτω

νομιζω οτι θα μου φυγει ο μπεμπης

λοιπον θα σας πω κατι να γελασετε

οποτε παω και δυσκολευομαι και περιμενω πανω απο την λεκανη και ψιλοσφιγγομαι και ο μικρος κλωτσαει

του λεω σορρυ αγαπη μου η μαμα πρεπει να αδειασει για να χωρας κι εσυ γιατι εχεις στριμωχτει εκει μεσα κανε λιγη υπομονη μην κλωτσας με αποσυντονιζεις

ααχχαχαχχχχαχααχαχαχαχαχααχχχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D εγω δεν σφιγγομαι φοβαμαι...

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...