Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

τα μισα να περναγαν οι αντρες μας, θα εβαζαν οριο το ενα μωρο... ο κοσμος (πληθυσμος) θα ταν μισος και λιγοτερος ακομα!!! γι αυτο η φυση προννοει!;)

σωστη εδω ενα εμετο κανουν κ μετα ειναι ταβλα στο κρεβατι που να τα ειχαν ολα αυτα?????

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε κοριτσια... το ενα τικερακι μου, γραφει οτι εχω 1 μηνα ακομα!!! αααχχχ.... αγχωθηκα!!! απο δευτερα μετραωω μερες... :tongue::tongue::tongue:

καλε μην αγχωνεσαι!!μια χαρα θα γεννησεις!Εγω παντως λεω 38 εβδομαδες θα τον κανεις τον γιοκα σου!!Για να δουμε!!Λογικα θα εχει παει 2.5 κιλα τωρα ε ?ασε που και εμεις το βλεπαμε 2950 στις 37w6 d και ηταν τελικα 3450 38w και 2d!

Με το καλο και με ενα πονο σου ευχομαι!

Αληθεια , θα κανεις επισκληριδιο ????

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλε μην αγχωνεσαι!!μια χαρα θα γεννησεις!Εγω παντως λεω 38 εβδομαδες θα τον κανεις τον γιοκα σου!!Για να δουμε!!Λογικα θα εχει παει 2.5 κιλα τωρα ε ?ασε που και εμεις το βλεπαμε 2950 στις 37w6 d και ηταν τελικα 3450 38w και 2d!

κ εμενα ο γιατρος καπου εκει με υπολογιζει στις 38 εβδομαδες..

δεν θελει αγχος την ωρα εκεινη να μην σκεφτεσαι τιποτα μονο οτι θα παρεις αγκαλια το γιο σου κ γιαυτο να παρακαλας την παναγια!! αυτο εκανα εγω. κοριτσια θα σας πω κατι στο πρωτο παιδι γεννας καλα γιατι δεν ξερεις τι θα αντιμετωπισεις στην δευτερη γεννα πας με αγχος εγω μεχρι κ λαθος αναπνοες εκανα τοτε στην κορη μου ενω στο γιο ημουν καλυτερα. επισκληριδιο εγω δεν βαζω κ φοβαμαι κ ειναι 300 με 350ε συν κ ετσι λεω οπως παλια τι να κανουμε!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

δεν ξερω ακομα... τη δευτερα θα τα κουβεντιασω ολα αυτα με το γιατρο... πρεπει να βγει και το ραμμα της περιδεσης πρωτα, οποτε πρεπει να τον ρωτησω ακριβως για να ξερω! να φοβαμαι, δε φοβαμαι... απλα αγχωνομαι να κρατηθουμε μαζι λιγο ακομα! 2 βδομαδουλες οπως λες... αν και μετα μαζι θα μαστε... αλλα ολον αυτον τον καιρο ειναι πραγματικα ο μονος που ακουει την καρδια μου και νιωθει καθε μου συναισθημα! γι αυτο τον αγαπω, πριν καν τον δω!!! μου σταθηκε με τις κλωτσιες και τα χτυπηματα του και ειναι το αστερακι μου! sorry, κοριτσακια μου... ωραια... ολα να πανε καλα και να μας φωτιζει η Παναγιτσα!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

δεν ξερω ακομα... τη δευτερα θα τα κουβεντιασω ολα αυτα με το γιατρο... πρεπει να βγει και το ραμμα της περιδεσης πρωτα, οποτε πρεπει να τον ρωτησω ακριβως για να ξερω! να φοβαμαι, δε φοβαμαι... απλα αγχωνομαι να κρατηθουμε μαζι λιγο ακομα! 2 βδομαδουλες οπως λες... αν και μετα μαζι θα μαστε... αλλα ολον αυτον τον καιρο ειναι πραγματικα ο μονος που ακουει την καρδια μου και νιωθει καθε μου συναισθημα! γι αυτο τον αγαπω, πριν καν τον δω!!! μου σταθηκε με τις κλωτσιες και τα χτυπηματα του και ειναι το αστερακι μου! sorry, κοριτσακια μου... ωραια... ολα να πανε καλα και να μας φωτιζει η Παναγιτσα!!!

αχ βρε κατια θα εισαι πολυ καλη κ γλυκια μανουλα!!!!!!

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε κατια θα εισαι πολυ καλη κ γλυκια μανουλα!!!!!!

ολες οι μανουλες ετσι ειναι!!! και η φωνη που βαζεις, ειναι γιατι στο βαθος φοβασαι και δεν θες να σου παθει κατι... μακαρι, να δινει ο Θεος παιδακια σ ολες τις γυναικες, χωρις πονο και βασανα, γιατι οταν εχεις χασει μια ψυχουλα το περιμενεις αυτο το δωρο με πιο μεγαλη χαρα και αγαπη, αλλα μετα, οταν ερθει, εισαι και παλι ιδια με ολες τις αλλες μαμαδες!!! μια μαμα με γεματη αγκαλια, σφιγμενη καρδια απτην ευτυχια και δακρυσμενα ματια για ολα οσα εζησες, ζεις και θα ζησεις!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

κ εμενα ο γιατρος καπου εκει με υπολογιζει στις 38 εβδομαδες..

δεν θελει αγχος την ωρα εκεινη να μην σκεφτεσαι τιποτα μονο οτι θα παρεις αγκαλια το γιο σου κ γιαυτο να παρακαλας την παναγια!! αυτο εκανα εγω. κοριτσια θα σας πω κατι στο πρωτο παιδι γεννας καλα γιατι δεν ξερεις τι θα αντιμετωπισεις στην δευτερη γεννα πας με αγχος εγω μεχρι κ λαθος αναπνοες εκανα τοτε στην κορη μου ενω στο γιο ημουν καλυτερα. επισκληριδιο εγω δεν βαζω κ φοβαμαι κ ειναι 300 με 350ε συν κ ετσι λεω οπως παλια τι να κανουμε!

Μωρε μπραβο σου Ριτσα!!!Εγω χωρις δεν αντεχω!Δοκιμασα αλλα ηταν ματαιο...Την εκανα και ησυχασα!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

εφτιαξα μπακαλιαρο σκορδαλια και φαγαμε με τον αντρουλι ηθελε ψαρι!!!Τωρα με εχει πιασει υπνος απο το σκορδο!

ωραια!!! κ εγω δεν μπορω το σκορδο με ρηχνει πολυ, ο γιος μου τον τρωει σαν τρελος του αρεσει πολυ!! περυση ο αντρας μου φυτεψε σκορδους κ οταν ηταν ετοιμη κ τους εβγαλε οποτε πηγαινε ο μικρος στο χωραφι ετρωγε σκορδους..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

ωραια!!! κ εγω δεν μπορω το σκορδο με ρηχνει πολυ, ο γιος μου τον τρωει σαν τρελος του αρεσει πολυ!! περυση ο αντρας μου φυτεψε σκορδους κ οταν ηταν ετοιμη κ τους εβγαλε οποτε πηγαινε ο μικρος στο χωραφι ετρωγε σκορδους..

μωρε μπραβο ο μικρος ζωη να χει!!!Καλο κανει το σκορδο.Εγω τωρα εφαγα μελι με ταχινι μια φετα να μου φυγει η σκορδιλα!!Εγω δεν το ετρωγα το σκορδο και το ειχα κοψει και απο τα φαγητα αλλα ο αντρας μου χωρις σκορδο φαι δεν τρωει οποτε το ξανα εμαθα και εγω!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλησπερα ομορφες μανουλες....!!!:D:D:D

ολα βαινουν καλως ετσι?τι ωραια!!!τι ωραια!!!

κατια μου καλη απο δευτερα περιμενεις λοιπον κ ειδες τελικα ο μπεμης σου τελευταια στιγμη αλλαξε σταση,ετοιμαζεται να ερθει στον κοσμο μας!!!!!!!!!!τελεια τι ευχαριστα νεα εεε???

εμας ε ναι πια τον καταλαβαινω ολη την μερα τον πριγκηπα μου,το αγορι μου,την ανασα μου κ την καρδια μου!!!!!!!αααααχχχχχχχχ!!!

didako μου καταρχην σου ευχομαι

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥΟΥΟΥ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ........

ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ!!!!

Τωρα ναι οσον αφορα την β επιπεδου δεν τον πολυβολευε η σταση του μωρου για να δει την καρδια κ μετα απο μια σοκολατα μας ειπε ''ε ενταξη ειναι καλυτερα τωρα''

κ φαινοντουσταν 2 μπλε μερη κ 2 κοκκινα κ μας ειπε οτι το χρωμα ειναι συμβολικο δεν δειχνει την ροη του αιματος.

κ στο χαρτι εγραψε π.χ.

νεφρα-ορατα

πνευμονες=ορατοι

καρδια=4κοιλοτητες ορατες

π χ λεω ετσι

μονο αυτο?

αλλα λεω αν ηταν κατι δεν θα μου ελεγε για να κανω καμια εξεταση παραπανω?

σημερα ειμαι καλυτερα παντως!!!

φιλια μικρες τσουπριτσες!!!

rnDZp2.png

Rh0Qp2.png

καλησπερα!

Περαστικά...κι εγω χαλια ειμαι όλο διαρροια και ανησυχια..

Με το ακλο ο γιοκας Ροδουλα μου...'εχεις και το ονομα της μαμας μου (και της μπεμπας που θα βγει...αλλά θα τη φωναζουμε με υποκοριστικο μαλλον- προτεινε μου σε παρακαλω!!!)

ΚΟριτσακια πάω σιγα σιγα να παρω τον ταρζαν απ΄το παιδικο...αν και δεν ειμαι πολυ καλα με ολα αυτα που εχουν γινει στη δουλεια και δεν εχω ορεξη ουτε εξω να βγω.

καλε ροδουλα λενε την μαμα σου ;;; με μπερδεψες!:tongue:

κοριτσια να σας πω κατι να γελασετε η μικρη ειδε το τικερακι μου με το μωρο κ μου λεει τι ειναι ατο?? τις λεω το μωρο μας κ μου λεει πως ειναι ετσι?? κλεινει τα ματια τις κ μου λεει ετσι ειναι κοιμαται οσιος κ καλα (ορθιος) χαχαχαχχαχαχαχ πολυ κομωδια η μικρη αυτη..:P:p

ειναι απιστευτα τα παιδια!

τι κανετε κουκλες;;;

εγω εδω πειζω στις δουλειες!

ευχομαι σε ολες καλο σαββατοκυριακο!

ελπιζω απο δευτερα να εχω παρα πανω χρονο!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

ντιντι χρονια πολλα!

σου ευχομαι ολα σου τα ονειρα να γινουν πραγματικοτητα!με το καλο το αγορακι σου!

το κοριτσάκι μας

029ed13ffd.png

το αγορακι μας

event.png

Θεε μου σε ευχαριστω...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...