Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

mpiskotaki

Recommended Posts

Καλημέρα.

Χτες ... τεμπέλιαζα... ούτε κολύμβηση πήγα ούτε τπτ.

Μόνο τη μικρή πήγα κολύμβηση.

Λοιπόν...

Με την κόρη μου κάναμε baby swimming μέχρι τα 2,5. Μετά εκεί που πηγαίναμε έπρεπε να σταματήσουμε μέχρι τα 3.

Στα 3 και κάτι πάθαμε "ιδιοπαθή χυλοθώρακα" στο άσχετο (διαρροή λεμφικού υγρού στον πνεύμονα για άγνωστη αιτία)... μη ρωτάτε, είναι να μη σου τύχει... νοσοκομείο 1 μήνας και αποχή από τα πάντα για άλλους 3 μήνες ... και μετά... αποφασίζοντας να "ξαναρίξω το παιδί μου πίσω στη ζωή" ξανά κολύμπι, να δυναμώσουν και τα πνευμόνια της.

Είμαστε κανονικά στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και κάνουμε προπονήσεις 3 φορές τη βδομάδα. Είναι ίσως το πιο προχωρημένο παιδί της ηλικίας της κι εγώ η πιο "χεσμένη" μανούλα που παρακολουθεί τις προπονήσεις από την κερκίδα του ΟΑΚΑ.

Εννοείται έχει μάθει μπάνιο ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.

Και....

Χτες κάναμε την πρώτη βουτιά από τον βατήρα των καταδύσεων!!!

Το ζουζούνι δεν φοβήθηκε καθόλου!!!

Καλά κορίτσια... είμαι αλλού... Από εκείνη την ώρα δεν υπάρχει πλέον τίποτα... ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!!!

(Είμαι λέει και έγκυος??? Α γι΄ αυτό είναι φουσκωμένη η κοιλιά μου???)

fgFzp3.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• didi&k

1558

• κατια_82

1457

• ritsa3

1342

• markela35

801

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πήγα σήμερα και έκανα crp και τους είπα και για ηπατικά ένζυμα και χολικά άλατα όπως μου το έγραψε η Κάτια! Τελικά τα αποτελέσματα θα τα πάρω Τρίτη, όχι Δευτέρα αλλά δεν πειράζει... Θα κάνουμε λίγες μέρες υπομονή.... :? Μακάρι να είναι όλα εντάξει!!!!!!! :confused:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλημερα, κοριτσακια μου!

κουραση η χθεσινη βραδυα... πολυ πηγαινε-ελα στην τουαλετα! ή ηπια πολυ νερο ή αν απο δω και περα ειμαστε ετσι... θα χει γελιο!!! καθε ωρα... με το ρολοι που λενε...

ριτσακι η μικρη ειναι super ζουζουνελιτσα!!! αμα το δει το μωρο να δεις τι θα ρωταει!!! :tongue::tongue::tongue:

didaki χρονια πολλα κι απο δω! ολα οσα εχεις ονειρευτει να στα φερει η ζωη μαζι με τον Αλκη σου φετος! αυτο με τα "αερια" απτον κολπο δεν ειναι τιποτα... συμβαινει λογω των συσπασεων (ακομα και στο σεξ μπορει να συμβει) που εγκλοβιζεται αερας και μετα προωθειται... :oops: απλα ειναι απο αστειο εως γελοιο... αναλογως πως το βλεπεις!:shock::shock::shock::P:p:p

cristy ψαρακι δηλαδη η μικρη??? εγω εκανα απο 4 χρονων κολυμβητηριο και σταματησα στα 10 γιατι παθαινα συνεχεια ωτιτιδες... ασχετο, οπως αποδειχθει μετα, αλλα ετσι τελειωσε η κολυμβητικη μου καριερα! χαχαχαχα.... σαν μωρακι πως αντεδρασε η μικρη στην πισινα? της αρεσε? δεν ειχατε ποτε δυσκολιες? απλα θεωρω οτι για μωρο ειναι καλη γυμναστικη και ξεδιπλωνει το κορμι και τις αρθρωσεις, αλλα φοβαμαι μονο αρρωστιες και λοιπα μικροθεματακια...

kat32 καλα αποτελεσματα!!! περνανε οι μερες... χαιδευε την κοιλιτσα σου εσυ και για ποτε θα φτασει η τριτη, χαμπαρι δεν θα παρεις!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

εμεις κοριτσια εδω δεν εχουμε τιποτα για παιδια ποσο μαλλον για μωρα...:evil::evil:

μονο ποδοσφαιρο, πηρα περυση τον γιο μου κ την πρωτη ημερα ντρεποτανε τον παιρνω την δευτερη τα καταφεραμε κ μπηκε ολα καλα σαν πρωτη φορα οχι να παιζουν απλα σαν προπονηση κ γυμναστικη, τριτη φορα δεν υπηρξε δεν ηθελε κ μαλλον πρεπει να ειναι απο ντροπη.. αλλα του αρεσει πιο πολυ η γυμναστικη κ το μποξ δεν παει καπου αλλα εδω στο σπιτι κανει μονος του συκωνει διαφορα κ καλα ειναι βαρυ κανει καμψεις κ δεν του τα εμαθε κανενας τωρα στη τηλ τα ειδε δεν ξερω.. κ κανεις κινησεις του μποξ. αλλα που να τον παρω που δεν εχει τιποτα?? περιμενω να μεγαλωσει να δω σε πια ηλικια να τον παιρνω στιβο. εχουμε απο αυτο..

ενω τις κορης της αρεσει το ποδοσφαιρο.. οταν πηρα τον γιο μου περυση κ ηταν κ αυτη μαζι αχχχ ειχε σκασει η μικρη απο το κλαμα για να μπει μεσα να παιξει. κ χθες εδω ειχε ενα μικρο μπαλακι κ επαιζε κ να μου λεει μαμα εβαλα γκολ ειμαι κινητης χαχαχαχα τις λεω νικητης εκεινη εκει κινητης :D:D

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

εμεις κοριτσια εδω δεν εχουμε τιποτα για παιδια ποσο μαλλον για μωρα...:evil::evil:

μονο ποδοσφαιρο, πηρα περυση τον γιο μου κ την πρωτη ημερα ντρεποτανε τον παιρνω την δευτερη τα καταφεραμε κ μπηκε ολα καλα σαν πρωτη φορα οχι να παιζουν απλα σαν προπονηση κ γυμναστικη, τριτη φορα δεν υπηρξε δεν ηθελε κ μαλλον πρεπει να ειναι απο ντροπη.. αλλα του αρεσει πιο πολυ η γυμναστικη κ το μποξ δεν παει καπου αλλα εδω στο σπιτι κανει μονος του συκωνει διαφορα κ καλα ειναι βαρυ κανει καμψεις κ δεν του τα εμαθε κανενας τωρα στη τηλ τα ειδε δεν ξερω.. κ κανεις κινησεις του μποξ. αλλα που να τον παρω που δεν εχει τιποτα?? περιμενω να μεγαλωσει να δω σε πια ηλικια να τον παιρνω στιβο. εχουμε απο αυτο..

ενω τις κορης της αρεσει το ποδοσφαιρο.. οταν πηρα τον γιο μου περυση κ ηταν κ αυτη μαζι αχχχ ειχε σκασει η μικρη απο το κλαμα για να μπει μεσα να παιξει. κ χθες εδω ειχε ενα μικρο μπαλακι κ επαιζε κ να μου λεει μαμα εβαλα γκολ ειμαι κινητης χαχαχαχα τις λεω νικητης εκεινη εκει κινητης :D:D

ααα... να μου τον φερεις να στον προπονω εγω στο μποξ!!! αμα ημασταν κοντα... μετα τα 10 ομως για μποξ, γιατι ειναι μεγαλοι οι κραδασμοι στις αρθρωσεις και δεν αναπτυσσεται σωστα ο σκελετος! το ιδιο και τα βαρη!!! κανονικα μεχρι 15 δεν επιτρεπεται η αρση πολλων κιλων... λιγα κιλα και πολλες επαναληψεις για ενδυναμωση και γραμμωση! ο στιβος μια χαρα, αρκει να του αρεσει... εσεις εχετε απλα, χωρο... και παιζουν τα παιδια εξω! εμεις καπου πρεπει να τα κατευθυνουμε γιατι ολο κλεισμενα μες το σπιτι δεν γινεται... τηλεοραση, παιδοτοποι και φαι ειναι η διασκεδαση για τα περισσοτερα παιδια εδω! πολυ κριμα να σε ρωταει μια φατσουλα "μαμα τι να κανω? βαριεμαι?" και να πρεπει να απαντας "δες τηλεοραση! παιξε μονος σου! παμε στον παιδοτοπο! παμε βολτα στα goo*ys!", κλπ που ακουω απο γνωστες! εγω ευχομαι να μπορω να του ξυπναω το ενδιαφερον και να βρισκω πραγματακια να κανουμε!!!

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

ααα... να μου τον φερεις να στον προπονω εγω στο μποξ!!! αμα ημασταν κοντα... μετα τα 10 ομως για μποξ, γιατι ειναι μεγαλοι οι κραδασμοι στις αρθρωσεις και δεν αναπτυσσεται σωστα ο σκελετος! το ιδιο και τα βαρη!!! κανονικα μεχρι 15 δεν επιτρεπεται η αρση πολλων κιλων... λιγα κιλα και πολλες επαναληψεις για ενδυναμωση και γραμμωση! ο στιβος μια χαρα, αρκει να του αρεσει... εσεις εχετε απλα, χωρο... και παιζουν τα παιδια εξω! εμεις καπου ια πρεπει να τα κατευθυνουμε γιατι ολο κλεισμενα μες το σπιτι δεν γινεται... μονο τηλεοραση, παιδοτοποι και φαι ειναι η διασκεδαση για τα περισσοτερα παιδια εδω! πολυ κριμα να σε ρωταει μια φατσουλα "μαμα τι να κανω? βαριεμαι?" και να πρεπει να απαντας "δες τηλεοραση! παιξε μονος σου! παμε στον παιδοτοπο! παμε βολτα στα goo*ys!", κλπ που ακουω απο γνωστες! εγω ευχομαι να μπορω να του ξυπναω το ενδιαφερον και να βρισκω πραγματακια να κανουμε!!!

ναι η αληθεια ειναι οτι εδω τα παιδια παιζουν χωρις φοβο αλλα εμας εδω στην γειτονια δεν εχουμε παιδια κ ειναι μονα τους κ παιζουν εξω κ τα παιρνει ο αντρας μου μαζι του. πανω στο βουνο εχουμε ενα χωραφι κ εχουμε λιγες κοτες φυτευουμε λιγα πραγματα κ τωρα εφτιαξες ο αντρας μου ενα μικρο σπιτακι απο κοντρα πλακε κ εφτιαξε κ σουφα για υπνο εφτιαξε μονος του χωρις να παρουμε τιποτα ξυλοφουρνο κ το χειμωνα απο περυση κανω ψωμια μονη μου. ακομη δεν το τελειωσε αυτο που φτιαχνει γιατι το κανει μονος του κ σιγα σιγα με οτι μπορει να βρει χωρις να αγορασει γιατι δεν εχουμε μας εδωσε η αδερφη του ενα ξυλοφουρνο κ τα παιρνει μαζι του για να ασχολουντε κ αυτα κ πιο πολυ για τον γιο για να μην κολλαει τηλ η κομπιουτερ.. αγορασα κ πριν 1 χρονο ενα προσκυνηταρι για να βαλω τον Αγιο Σαββα της καλυμνου που το ειχα ταξιμο το τοποθετησαμε φετος ακομη αλλα δεν εβαλα τις εικονες ακομη μεσα..

αν σου πω οτι φοβομαστε για ολα αυτα που λεει ο γεροντας παισιος για πεινα κ ολα αυτα.. κ τωρα να κ η ηλεκτρονικη ταυτοτητα δεν θελουμε να την δεχτουμε κ αρα ο αντρας μου θα χασει την δουλεια τουλαχιστον να παμε εκει πανω.. ισως να με λετε χαζη ισως τρελη αλλα σκεφτομαι τα παιδια μου κ οχι τον εαυτο μου γιαυτο τα κανω ολα αυτα.. εχω αγορασει αλευρι κ λαδι κ λιγα πραγματα ακομη.. ΦΟΒΑΜΑΙ..

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κοριτσαρες καλημεραααααααααααααααααααααααααααααα τι κανετε???????????????

καλημερα μαρκελααα!!!!! καλα εσυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!! εδω μαγειρευουμε κανουμε δουλειες κ γραφουμε ..:tongue::tongue:

yEZHp2.png

Q4UYp3.png

XJkwp3.png

κοριτσαρες καλημεραααααααααααααααααααααααααααααα τι κανετε???????????????

καλημερα σας, ωραια μου κυρια!!! καλα ειμαστε... εσυ? ρεπαρεις? η δουλευεις πιο μετα?

1lqJp2.png

EO6lp3.png

Διαφημίσεις

σημερα κανω λαζανια με σπανακι δεν τα εχω ξανα κανει κ ελπιζω μη μηνουμε νηστικοι αλλα τωρα που ψηνετε εχει ωραια μυρωδια γευση να δουμε..

μια χαρα θα ναι!!! η μυτη ξεγελιεται πιο δυσκολα απτη γλωσσα!!! ετσι λενε... αμα μυριζει ομορφα, θα τρωγεται σιγουρα!:tongue:

1lqJp2.png

EO6lp3.png

καλημερα σας, ωραια μου κυρια!!! καλα ειμαστε... εσυ? ρεπαρεις? η δουλευεις πιο μετα?

reparooooooooooooooooooooooooooooo!!!δουλευω το σκ γιατι εχω εκπαιδευση τρομαρα μου!!!

Κατια σου στελνω κατι στο fb να κανεις support !!!

WvYwp2.png I9Cbp2.png

καλημερα μαρκελααα!!!!! καλα εσυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!! εδω μαγειρευουμε κανουμε δουλειες κ γραφουμε ..:tongue::tongue:

ritsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa θελωωωωωω και εγω λαζανιααααααααααααααααααααααα

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Καλημέρα Μαρκέλα! Απόλαυσε το ρεπό σου αφού θα έχεις πάλι τρέξιμο το ΣΚ! Εγώ ανυπομονώ να περάσει η ώρα να φύγω από το γραφείο και να αρχίσει το 2ημερο καθισιό! :tongue:

Η impatient που χάθηκε πάλι; Τι έχουμε πει;;;;; :shock:

as1cOB80g410000MDAwOGQ0fDAwNzk1N2R8aSBtcGVtcGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...